37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
StrikeFor #14584 16 ember német oldalon megöl összesen 2 db orosz tankot T5-ben az normális? most lettem pár napja T5 de ezt hogyan gondolták úgy mégis? kb ez az átlag 2-3 oroszt tudunk kilőni maximum vagy még annyit se..... -
StrikeFor #14583 na elindult!
gyerekek mik ezek a bunker féleségek amik rohadt idegesitően lövöldöznek,de én nem tudom kiszedni őket se tankból se repülőből? folyamatosan lőnek az egész meccs alatt! porolnak és halványpirosra szednek minden modult? mik ezek? -
twi452 #14582 nem mindegy, hogy mekkora átütési értékkel nem üti át az orosz páncélt?
de, naugye :D -
Az konkrét hogy a Tigris II 105-ösének és 88-asának ugyanakkora az átütése.
-
Csak nálam volt eltűnő lövedék eddig? Lövök 200-400mre lévő IS-2re és a lövedéket sem látom amit kilövök meg a földbecsapódását se. Azt se mutatta hogy sebeztem volna az ellenséget. -
Caterpillar #14579 Esetleg inkább kivették, mert vállalhatatlan? 
-
jocking #14578 Remekül sikerült az új peccs, a német T4-5 TD-knek eltűnt minden műszaki adatuk, ugyanúgy, ahogy a T5 német tankoknak is... -
Na rég volt ekkora balszerencsém németekkel. Megyek Tigris II (H)-val Karelián lő rám egy P-63 és az első lövéstől ammo damaged. Egy 37mm-es lövedék hogy tudott 80mm páncélt átütni? Vagy egyáltalán hogy sérült meg a lőszer? A legénység rosszul tette a tankba a lőszert? ( lehet hogy már ilyen is történik) -
Megamax #14576 Ez most osszeeskuvéselméletnek hangzik. De most mi a legnagyobb baj a játékkal , mert szerintem a sebzésmodell és mégsem azzal foglalkoznak. Nameg a balans de azzal sem foglalkoznak. Azért vagyok ritkánn (jóformánn soha) mert 1x felmentem mondom megyek egy kort a Tigris -el de mikor félpályárol kilott frontpáncéĺonn keresztul akkor nyomtam alt+f4 et. -
Derég láttalak max :D Tényleg ebben van valami
-
Megamax #14574 Szerintetek mennyit fizet a WG nekik , hogy ne csinálják jobbra a játékot mint a WOT? -
"Fire rate of KwK43 was increased from 5.4 to 6 shots per minute;"
Ennek kicsit örülök :D -
gstup #14572 Kicsivel lejjebb Volfram42 üzenetében ott a note linkje. -
bgabor #14571 Semmi említésre méltó. -
és mi lesz a tartalma? -
bgabor #14569 Nem meglepő, most kerül fel a 1.41.30. peccs. -
jocking #14568 Nálam most változott az üzenet, most már azt írja, hogy karbantartás van. -
Dagohun74 #14567 Akkor megvárjuk a patch javító patchét?
-
jocking #14566 Én viszont annyira azért nem... -
StrikeFor #14565 köszönöm akkor megnyugodtam :) -
jocking #14564 Nálam is ugyanez van. -
StrikeFor #14563 sziasztok! a patch óta hibaüzenet : a játék nincs aktiválva még az accountodon!? másnak hasonló? -
Dagohun74 #14562 Na lehet hogy másfél hét kihagyás után érdemes lesz belogolni. Leteszteljük a patchet ma délután. -
Volfram42 #14561 Csak SB, más módban nem játszok. A CAS meg létező dolog, szóval ez van. Az AB és AB+ módokban tényleg szörnyű lehet, mert ott a repülőknek elég rávinni a megjelet a kijelölt járműre és kész. Viszont az nem érint ezért is írtam, hogy csak SB-ről beszélek. Ezért is mondtam, hogy a fülke nélküli gépeket nem is szabadna oda beengedni, mert túl nagy előny illetve, hogy az árkád pályák miatt nem kell felszállniuk. Amikor néha Kurszkra dobott be ott sorra írta ki a crashed üzeneteket, mert felszállni egyik se tudott. Illetve ezért van az sokszor, hogy beszületik gyorsan zuhan közben oldja a bombát és már megy is neki a földnek, mert repülni nem tud. Ha egyszer végre csak oda illő térképek lesznek akkor ezek a problémák is megoldódnak.
Holnap patch: Előzetes patch note.
Utoljára szerkesztette: Volfram42, 2014.09.03. 19:52:05 -
Remélem is hogy csak sim-ről írtál mert az mégis kinek kéne hogy a Tigris II-det a rohadt yer-2ők már spawnolásnál látnák? Meg ez GROUND forces ha valaki repülőzni akar menjen air battlesba. Én is csak azért indítok 1000kg-s bombával FW f8-al hogy 1-2 orosz heavyt kiiktassak. -
Volfram42 #14559 Nem. Valahol írták is, hogy nem. Ráadásul SB-n nem kell védeni őket.
Ha nem vesszük a fülke nélküli gépeket amiket eleve nem szabadna beengedni, illetve hogy az árkád pályák miatt még fel se kell szállniuk, akkor nagyon rossz dolog. Ott nincs spot csak a szemed és a fülkén se látsz át kell tenni néhány kört mire észreveszel valami is. Most viszont az van, hogy lecsapsz hátha van ott valaki aztán vagy van vagy nincs.
Szóval most még véd ez a hiba az olyan gépek ellen amik szintén hibásak, de a normális repülőkkel szemben viszont nem fair. Remélhetőleg egyszer ezeket a problémákat is megoldják majd.
A másik gond, meg az ,hogy volt amikor saját tankot dobtam ki pont ez miatt. lecsaptam nagy sebességgel alacsonyan végre feltűnt egy tank, jó volt az irány is. Megörültem, hogy na végre látok valamit. Oldom a bombát és akkor látom, hogy saját formája van. Már írtam is, hogy sorry. Ha rendes valós látótáv van, mint ami ebben a módban elvárható lenne akkor nem egy tized másodpercem lenne dönteni, hogy ez most micsoda is.
Csak szimulátor módról írok most, a többiben úgy is ott a piros négyzet meg a kék. -
Droughert #14558 Szerintem ez direkt van így a tankok védelmében, mivel az ai tankokat kirajzolja rendesen. -
Volfram42 #14557 Ez sajnos grafikai probléma. SB-n szörnyű amikor nem látni a tankokat, csak ha 600 méterre vagy. Remélhetőleg idővel megoldják ezt a problémát. -
bigfootHUN #14556 Arra lenne más megoldás is, mondjuk hogy kivennék a külső nézetből a célkeresztet, vagy a medium és heavy bombereket simán kihagynák a realistic-ből... -
Droughert #14555 Nem tudom, hogy arra van-e hatása, de szerintem nem, a human célt nem fogod messziről látni soha, bár még szerintem ez is sok, bomberek hihetetlen mészárlást tudnak rendezni így is. -
bigfootHUN #14554 Köszi a választ. Elég hülye megoldás. Ha fejlesztem a keen visiont a pilótánál akkor messzebbről "veszem észre" vagy itt tökmindegy? -
Droughert #14553 Spotolt human célt látod kilométerekről, egyébként csak x méterről jeleníti meg a render. -
bigfootHUN #14552 Az hogy van hogy a player tankot csak kb 6-700 m-ről "rakja be" elém ha repülővel megyek? Eddig nem tűnt fel csak most, amikor tudtam hogy ott kell lenni a delikvensnek, csapnék rá a stukával és üresnek látom a pontot de látszik hogy valaki foglalja.... vagy az ai tank mellett egyszer csak ott "terem" egy player is. Ja és olyan pályarészeken ahol egyébként nincs dzsungel vagy erdő... Máskor meg 2 km-ről már látom, vagy azt a társak spottolták? -
vajakos21 #14551 Most meg már jó.... -
vajakos21 #14550 Van valami s hiv. fórummal? Ciril betük és nem lêp be. -
Azért a random is rohadt jó. Egyszer SU-100at viszem 1000m-ről máskor 200m-ről csak hitet ad utána meg egylövsét rá egy csatával. Amúgy a német tankkal játszók néha hülyébbek mint az orosszal játszók. 1 perc alatt mindenki meghal és amire jönnék a tankommal mert előtte bombáztam arra már 4 orosz tank jön felém. -
gstup #14548 Ez így van.... :( .A driver hatch találat az csak egy hitet ad nekem az esetek többségében... -
Droughert #14547 SU-100egy op td, simán oneshotolja a KT-kat is, de ha te lövöd akkor sok esetben max. xp+credit a jutalom. -
gstup #14546 Sherman,a következő játékban is szemből egy lövésből úgy kiszedett az su-100-as mint a fene.Megint a döntött front páncél bal oldalánál ütött át.Kb 800-1000 méterről. -
Droughert #14545 Amíg GF-helyett WOT-al játszik a nép, addig igen is konkurencia.