War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
én eddig kb 300k tiszta profitnál tartok a tankos részben pedig csak játszom és megveszem amit kifejlesztettem 😄
majd késõbb amikor a lõszer is drága lesz és a tankok is 😊
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Tegnap Karelián (fúúú de rettenetesen gyûlölöm azt a mapot) egy Sherman pár méterrel elõttem valamely társamra tüzelt...na mondom most megkapod barátom...puff driver loader gunner hallott ágyú szétnyílt...néz rám mint borjú az új kapura, kétségbeesetten keresi az 5ös gombot próbál becélozni az artyval addig én töltök ugyebár...na meg is érkezik az égi áldás csak hogy barátom azt hitte hátrálni fogok ettõl, de nem 😄. Pontosan az arcába másztam és pukkantottam még egyet mert addigra végre betöltöttem. A morzsái még most is a levegõben szállnak 😊.
A su-122P-vel ha jól emlékszem kb. 85%-os a winrate-em, nagyon nagy elõnye a JgPantherrel szemben, hogy van respawn-ja. A lövege 90%ban 1 lövésez bármit, persze azért tiger II-re már célozni kell: a porschét tornyon lõni szembõl, a henschel már keményebb dió. Panthereket(med, td) megeszi, Ferdit alul eltalálva 1 lövéssel viszi, bár még csak 1el kerültem szembe. Páncélzata nincs, beforgatva se, de néha benyel kisebb sérüléssel 1-1 lövést.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Open up the controls menu, then click the wizard at the bottom left. Change it from custom to the keyboard and mouse advanced controls. That'll fix the issue. Your fire extinguisher will be on 7."
Ezután ki kell osztanod újra mindent de legalább lesz poroltód.
nem vagyunk elveszve orosz oldalon sem Kurskon 😛
amikor megláttam ha fél német csapat szakaszban van azért összehúztam a szemöldököm de nem igazán tudtak mit kezdeni velünk a végére kereken 50 találatot sikerült bevinni 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A tûzoltó rendszer másnál sem mûködik vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? Hiába állítok be rá egy gombot, nem mûködik, meg se jeleníti az ikon felett a gombot(ki van fejlesztve). Vagy én állítom be rossz helyen( a miscellaneous-ban van beállítva)? Köszi!

Én már scak azért sem megyek a ruszkikkal.
http://olx.hu/hirdetes/egerpad-napelemes-szamologeppel-ID28PBf.html#c5206b7e01
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Az Avasthoz meg no comment.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
én csak tippeltem mert már ezen a fórumon is felhozta pár ember h beriaszt a víruskergetõje rá
Am meg lehet hogy kisebb tankkal több a grind, de határozottan élvezetesebb.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"