War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Na az tökéletes, ahelyett hogy F1en alszol mész gémelni 😄. 100 aranyat biztos összekaparsz a futam alatt.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Gottfried
*errõl

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Hát akkor ettõl ennyit.

Vasárnap be kell mennem melózni 4 órát.Az durván 5000 aranyra elég.😊

eventeken sosem számított bele az ai sajnos 😊
ó akkor még nem voltam 3x, látod azóta már öreg lettem és bölcs xD
és hétvégén f1 is van... 😛
Ezt mondtad a Typhoonra is 😊 (tényleg sok és kevés az idõ,viszont akinek ideje van ,de pénze kevés..)
Nem számít bele.
Gottfried
Erre van egy megoldás ha az AI kill is számít.Belépsz simbe egy gyors tankkal.(pzIIIN tökéletes) Ha nem kurszk,kilépsz.ha kurszk,rohanás az enemy tüzérekért. 20 killt össze lehet szedni.(volt már kurszkon 34 killem is)
Szóval ha így mûködik,pár csata alatt meg lehet szerezni az 1000 aranyat. 😊

a neved alá rakhatod ki
mindenféle "címet" össze lehet szedni aztán kirakhatod ha akarod a profil oldalon megtalálod a nevednél
A-CBT-resztvevoinek
"Hálából a fejlesztõk kiosztanak minden résztvevõ között egy egyedi címet "First on the track", és egy egyedi matricát" Ezmiez a cím, ott marad a neved meleltt a játékban vagy tudja valaki hogyan mûködik?
a prém akció az kellemes, biztos sokan meg fogják venni megint így az évest 😊

az event is jó csak öreg vagyok én már ehhez 😄
Igazán itt tán a prém szla volt a lényeg valószínüleg.Viszont 50% êrt az nem rossz.Egy D9 is drágàbb
hát azért lássuk be azért rendesen seggelni kell 😄
ha 25 perces körökkel vesszük és 10 kill/csata (ami nálam bõven nincs meg 😄) akkor is több mint 8 órányi seggelés 😄
Jöhet Glo az idézettel 😄
1 nap alatt 250 sim kill 1000 aranyért háááát.. annyira már nem vagyok azért lelkes mint régen 😄
Ez nem lesz rossz😊
http://warthunder.com/en/news/604/current/
Gottfried
Egy kis balanszolással nincs is gond de amikor túlzásokba esnek az azért nem tetszik.Végül is nem olyan nagy probléma mert ma meglesz a panther és azzal folytatom majd a fejlesztéseket de azért hogy egy szinttel kisebb tankok folyamatosan egy lövéssel szednek ki szembõl....
Szóval úgy érzem átestek annak a bizonyos lónak a túloldalára.Remélem javítják majd mert egyelõre egyedül ebben van asz legénység ami azért már érezhetõ javulás az alap legényekhez képest.

pedig ez a gyakorlat, nem lesznek halhatatlan prém gépek valószínûleg itt sem
a repülõsnél is a prém gép arra jó, hogy többet kaszálsz vele aztán annyi
a dora-t is összevissza alakították már pedig kb a kezdetek óta meg lehet venni, az elején túl jó volt illetve a német oldal 95%-a általában csak dora-ból állt aztán kapott egy vitatható tömegnövelést ami után kb senki nem használta aztán pár hónapja javítottak ezen is

itt is erre lehet számítani illetve még ugye a folyamatos Battle Rating tologatás itt is meglesz ahogy a javítási költségek is változni fognak attól függõen mennyire sokan és fõleg milyen eredményesen használták a gépet
Gottfried
Hát lehet hogy a sörmi túl erõs volt(bár inkább csak az open elsõ napján,míg nem voltak még méltó ellenfelei) de hogy most úgy szétnerfelték hogy teljesen használhatatlan lett. Szembõl szinte minden egylövésezi.Szinte bármilyen messzirõl lõttek ma rám,(su76,t34/11,és egyéb t1 vasak)az elsõ lövéstõl robbant.Hiába forgattam be,hiába voltam hulldownban,egybõl pukkant az a vacak az egy szinttel alacsonyabb tankok lövésétõl.Ez azért így kurvára nem korrekt.....

Egyelõre senkinek nem ajánlom hogy bármilyen prém tankot megvegyen mert ha ezt így elcseszhetik egyik napról a másikra akkor bármivel megtehetik és csak kidobott pénz lesz.

Gottfried
Van még pár ilyen bug.Olyan mintha valami kiálló vasdarab akasztaná meg a tankot.Általában szakad a lánc és sérül pár modul.Én eddig többnyire valamelyik úton találkoztam ezzel,amikor teljes sebességgel mentem.Egy élmény ahogy megpördül a tank 😄

Spgr. 34.... Nézd meg még egyszer. 😉
Igen HEAT-re gondoltam. Sima HE nincs is Stug-ba.
Tier III SB valaki? Az hogy ketten várunk orosz oldalról 34 németre, nem funny... Ellenben ez a T-34-57 még mindig nagyon jó! <#taps>
mással is elõfordul az hogy spawnról elindul valameik irányba oszt egyszer csak belerohan a nagy semmibe ami visszalöki és a fél legénység meghal esetleg a sebváltó+motor is lesérül?
na ha lassan is de megszereztem a cbt-s kedvenc tankomat a t-34-57et 😊
Ajánlom Tadeusz H. Rolski-t, A fehér sas kék mezõben nagyon jó könyv!

Persze, de én szeretem is megvenni a könyveket, gyarapítani a saját kis gyûjteményem. Szépen is mutat a polcon, és mindig meglesz, bármikor elõvehetem. Jó tucatnyi címet kinéztem a nyárra, amit szeretnék beszerezni. ha a fele meglesz, elégett leszek. Csak drága mulatság lesz.

Na jó, a DE könyvtára kötelezõ példányos, szóval bármihez hozzáférek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ulvar
azt lehet én lõttem szarrá pont. Esküszöm volt egy ilyen szitum az elõzõ csatámban, csak aztán elkezdett szarakodni a netem és kiszedett egy su76

Vidéki kisvárosban élek. A fõiskolai könyvtárban meg, a jobb darabok olvasótermiek. Hát nyaranta így vadászok, hátha felbukkan pár jó darab, jó áron.

ó ezek az orosz agytrösztök 😄

karellián a németek beásták magukat a kezdõpont környékén bal oldalt
erre kv-1el az idióta úgy dönt elkezd felkúszni dombra középen amikor arra a középsõ útra kb mindenhonnan rá lehet látni semmi fedezék nincs 😄
õ meg 8 km/h-val fel akar kaptatni 😄
Szerintem nagyobb RB ben a spottolási távolság, vagyis amit arcadeban kispottol neked azt nem biztos hogy realban is ki spottolja szerintem legalábbis

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Könyvtár? 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Azt remélem tudod hogy Realisticben is vannak céljelölõk ugyanúgy. Valójában a tankos részben az Arcade meg a Realistic között csak annyi a különbség, hogy picit kevésbé farolgatnak a tankok és nincs átütést/lövedékesést mutató kis zöld noobmarker. Ja és nincs végtelen respawn. Tankosban kábé húsz perc alatt át lehet szokni Realisticre. Érdekesebb és több a reward.

Off: ne csodálkozz. Keegan/Kershaw, könyveket alig kapni, ha mégis antikvár, ésn agyon drágán, fõleg az utóbbit, míg Keegan némelyik könyvét újra kiadták. De azok is drágák. Bezzeg Pali bácsi könyvei nem fogynak el, és tizedannyiba kerülnek. Szomorú dolog ez.

Sherman0070
"WT(G) nyílt béta várható indulása: Soon(TM)"
Ezt nem kéne átírni vagy kitörülni? 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

- eddig csak 'árkádban' mentem és jó eséllyel ott is maradok. Majd ha lesz kifejlesztett gépem biztos mást is megnézek de amilyen vacak a szemem meg a reakcióidõm sok jót nem remélek tõle

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Her Laca
No akkor csak tõmondatokban.
Gõringnek,és nem azért mert nagyon vágyakozott volna a spitre,hanem mert rühelte a dagit oszt szerette bosszantani😊
A német technika (én a repülõkhöz kicsit konyítok) élenjáró volt abban a közegben. Injektoros motor (nagyfokú manõverezhetõség,nincs kitéve a karburátor problémályának) a még nagyobb fokú automatizálás (keverékállítás ,Prop pitch stb) sokkal könnyebben kezelhetõvé tette a német gépeket ,és a harcra tudtak koncentrálni ,míg az ellen a gép vezetésére kellett hogy figyeljen.Természetesen az angolszászok is késõbb utolérték ezeket a fejlesztéseket,de a német technika mindig is élen járt.
Az oroszokról nem beszélnék😊 Mint nemrég kitárgyaltuk a ciombikkel az IL2 ben, nem véletlen hogy Pokriskin nem volt hajlandó átülni az agyonsztárolt La5FN be a Cobrából😊
Na OF ot befejeztem😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Gottfried
Megkerestem. Az idézet:

"Göring kérdésére, mit tehetne a vadászrepülõkért, hogy mégis megnyerjék az angliai légicsatát (miután a Messerschmitt Bf 109 alulmaradt az újabb angol Spitfire-ökkel szemben) Galland így válaszolt: „Herr Reichsmarschall! Adjon nekem egy század Spitfire-t!”.

Gottfried
Hát a pzIIIL talán a legjobb a pzIII-ak közül.Az N sem rossz(a kötényezéstõl eltekintve szinte ugyanaz) de az már egy szintttel magasabban van,így az L sokkal hatékonyabb.

Én is olvastam a '104 légigyõzelmem'-et, abban ilyen tutira nem volt.

Gottfried
Most megfogtál! 😊
Olvastam Gallandról elég sokat(a Hajja és fiai kiadásában megjelent 20. századi hadtörténelem szinte összes kötete itt a polcomon) és a saját visszaemlékezsét is(104 légigyõzelem,vagy valami ilyesmi címmel) de már évekkel ezelõtt így pontosan nem tudnám megmondani hogy kinek mondta.Most nem nézek utána ha nem gond. 😊

Abban meg egyetértünk hogy kb. hasonló színvonal volt a spit és a messer és mivel rengeteg változat volt mindkettõbõl,nehéz is lenne összehasonlítani õket.Azt is tudom hogy a hatótáv volt a vadászok fõ gondja,szinte alig maradt idejük a harcra anglia felett ha haza is akartak érni.
Mindemellett a német technika istenítése nem igazán tetszik mert egyszerûen nem igaz hogy annyival jobb lett volna mint ahogy sokan a mai napig hiszik.Persze ennek a megvitatására itt nincs sem hely sem idõ. 😊
Amiért mégis írtam az az hogy felhúzot hehehehehehehehehehehhe hozzáállása hogy szar a játék mert kilövik a német tankjait,bezzeg a valóságban.....

Egyébként én többnyire német tankokkal játszom és egyáltalán nincsenek hátrányban az oroszokkal szemben.Bõven 50% felett van a winem szinte minden vassal amivel mentem,bár ilyen kis csataszám (talán úgy 1000 csatám vot a CB-vel együtt)még nem igazán alkalmas a következtetések levonására,fõleg azért mert a játék folyamatosan változik.

Kíváncsi lennék ugyan ezt a stílust adod e az utcán is, mert akkor nem sok barátod lehet...

Valóban nem ugyan az a kettõ, nah de abba belekötni, hogy milyen játékmódban játszik? <#fejvakaras>
Szerintem nem szarok T1-ben.
Csak amíg némettel kell a HEAT, hogy biztosan átüsd a T-50-et, addig az oroszoknak nem probléma átütni a németeket. Persze ez nem a készítõk hibája szerintem. Ráadásul azok a jó kis lassú lövedékek a PZIVc-n és a Stugon. Olyan mintha hajítógéppel dobálnám az ellenséget.
Mindezek ellenére szerintem nem szarok a németek Tier 1-ben. Picit jobban oda kell figyelni, macerásabb a távolságbecslés, de nem tartom az oroszokat OP-nak.
Mindez szigorúan az én véleményem és SB tapasztalatom.
A Pz3 E szinte ugyanaz mint az L? Jól van zsenikém, egyes, ülj le. Amúgy meg ki a tököm tankozik már Árkádban?

Ulvar
Na akkor jó. Csak mert sokszor messzebbre lövök..pl. Kurszkon és a robbanás miatt egyszerûen nem látom hogy most mögé elé vagy hova ment a lövedék, és sokszor úgy éreztem hogy majdnem eltaláltam de ici picit félre ment mégse volt sebzés. Ezek szerint tévedtem és nagyobb volt a távolság.

A magyar matricához mit kell teljesíteni?

Ja, árkádról beszélek, lehet, hogy más játékmódban tényleg szar, azt nem tudom... 😛

Tényleg az itt az általános nézet, hogy a német T1 szar..?! Hát én nem tudom mit csináltok, de PzIIIEvel én halomra gyilkolom a pályát. Szoktam ilyen 7-8 killes köröket csinálni, ha elkapom az ívet. (Vagy az kevés? Nem hinném, ha elsõ vagyok a pályán...). Páncél elég tartós, sok lepattanó van, ágyú meg elég erõs, kis szarokat simán lehet oneshotolni vele, nagyobbaknak is lehet ártani...

Kifejlesztettem a PzIIIL-et, de azt egyelõre nem szeretem, kvázi ugyanaz, mint az E, csak erõsebb ellenfelek ellen kell vele menni, szal rosszabb a hatásfok. Majd a PzIVF2vel elkezdek T2-zni, de addig hatékonyabb vagyok T1-ben.

Igen.
Nekem Su-122 HE löszerével volt olyan eset, hogy rövid lett a lövés és elvitte a JpzIV ágyúját.
Kéne a leszakadó repeszeknek, a hõhatásnak, és a nyomásnak is, persze ez egy páncélozott jármû esetében nem okoz túl nagy kárt...