37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    Nekem az öregek mindig azt mondták, hogy "lassú munkához idő kell".
  • lammaer
    Elvben ugye illik tesztelni hogy a változások nem okoztak e a meglévő featurekben törést. Persze ez nyilván rendszer/applikáció/változás függő, de a legtöbb szoftvercégnél ahol dolgoztam a regressziós tesztelés nagyságrendben több volt mint az új featurek tesztje.

Persze az hogy csak egy xmlben kell átírni a páncélvastagságot 10-ről 15mm-re az nem ez a téma.
  • Sherman0070
    Amúgy miért telik egy patch elkészítése ilyen sok időbe? Semmilyen nagy dolgot nem hoznak be mégis fél évekig tart.
  • gstup
  • StrikeFor
    Orosz acéllemez javításra :P
  • gstup
    Milyen javításra gondolsz? :)
  • Dagohun74
    Légvédelmet T3-T4-T5, Javított Damage Modelt, normális BR-t, új pályákat, World War módot szép új hangárt javított Ai-t, maus-t soroljam még?
    És ne felejtsük ki a maust se az is szeretnék.
  • Trucker39
    Most kaptál szép és jó javítást. Mit szeretnél még?
  • Dagohun74
    Szerintem is hagyjuk. Mert átmegy a dolog személyeskedésbe. Példa lentebb.
    Egyébként bocsánat az példátlan mondatért. Elég sarkalatos a gondolkodás módom.

Szóval, mikor jön már a patch?
  • lammaer

Tessék egy példa a kezdetekről :)

Sztem hagyjuk a politikát, nem sül ki abból semmi jó.

• kisokka
    Üdv!

Egy kicsit rég toltam WT-t és észrevettem egy furcsaságot(csúnyábban mondva egy szart), ami pár hónapja még nem ilyen volt.
    Ez az irányítás lenne. Az rendben van, hogy a fordulás késik egy kicsit és finom mozdulatokat nehéz csinálni egy StuG-al. De ennyire azért nem késett, amikor legutoljára játszottam vele. Nekem most így kezelhetetlennek tűnik és nem értem az okát. Ezt lehet finomhangolni valahogy, vagy ez végleg ilyen lett?
  • Gottfried
    "Ha valakinek más a véleménye akkor az vagy náci vagy komcsi. "

Ez a mondatod elmond rólad mindent,ezért már nem is kérlek rá hogy tényekkel is támaszd alá azt amit mondasz. :)
  • Dagohun74
    OFF
    Órsos volt aki kivitte a tömeg akkor és hagyta őket ott. Szólásszabadság ebben az országban, na az nincs kettős mérce van és lesz is. Ha valakinek más a véleménye akkor az vagy náci vagy komcsi. De egyébként leszarom a politikát mert csak tönkre vágja az emberi kapcsolatokat és összeugrassza az embereket. Akik eddig hatalmon voltak az mind kötélre való... egytől egyig, nem kivétel orsos se. Peace.
  • Gottfried
    Ne legyél már nevetséges!!! Hihetetlen hogy vannak emberek akik megeszik ezt a komcsi (bocs' balliberális) dumát hogy itt bármiben is korlátozzák az emberek szabadságát.Szomorú hogy nyugaton elhiszik(bár ot is csak azért mert a sajtó azoknak a kezében van akiknek Orbánék ráléptek a tyúkszemére,az átlag ember meg leszarja hogy itt mi történik és nem néz utána) de hogy itt magyarországon is hisznek nekik........

Soha nem volt itt ekkora szabadság mint most.Amikor a kormányfőről készítenek egy szobrot,aztán lefejezik és rugdossák a fejét,mindezt büntetlenül,akkor miről beszélünk ????? Ha ez nem a legnagyobb szólásszabadság,akkor mi az ? Itt ma bárki bármit mondhat! Ugyanúgy megvan a balosok médiája mint a másik oldalé.Az hogy azt a szemetet(ATV) nem sokan nézik,az hogy már nem hisznek nekik,azok után amit 8 év alatt tettek ezzel az országgal,az már egyáltalán nem csoda: Ezt annak betudni hogy nem mernek az emberek a másik oldalra szavazni,"enyhe" csúsztatás.
    Ezek a szarháziak mernek itt diktatúráról beszélni 2006 októbere után ???? Na az volt a diktatúra,vagy legalább is egy gyenge kísérlet mert szerencsére voltak akiket nem tudtak elhallgattatni.Akkor viszont nagyon sokan féltek(nem egy ismerősöm is azért nem ment el rendezvényekre) Azok beszélnek most diktatúráról akik kordonok és rohamrendőrök közé zárták az nemzeti ünnepeinket.Te komolyan elhiszed ezt vagy csak trollkodni akarsz ????????????
    Hol látsz ma kordonokat ? Hol látsz ma gumilövedékkel szemeket kilövő rendőröket egy ellenzéki tüntetésen? Hol élsz te hogy ilyen baromságokat írsz??? Mert hogy nem ebben az országban,az biztos.

Sorry az offért mindenkitől de nem tudtam szó nélkül megállni ha már a kedves kollega itt osós vittoriezott.
  • Gottfried
    Nem ide való de legalább van valami élet. :) Enélkül sokszor csak 2-3 hsz van egy nap.
  • twi452
    milyen fasza kis hangár kép oO :)
  • Luciferkee
    Na már itt is megy a politika? OMG
  • jocking
    Csak annyira nyúltak bele, hogy örülhettünk, hogy egyáltalán a fityisz-en kívül lehetett (szabadott) másra is szavazni. A ballibes dumádat meg hagyd meg magadnak, akkor se szavaznék bármelyik jelenlegi balos pártra, ha fizetnének érte...
  • Luciferkee
    Legközelebb jönnek akkor majd a szovjet anti tank kutyák? (csak hogy még nehezebb legyen a németekkel!) :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-tank_dog

• Droughert
    Létezett (összes variánssal együtt kb 60db lett legyártva), sőt be is vetették a Második világháború alatt is, bár katonai sikerekről nem nagyon van info, nagy részüket meghibásodás miatt a személyzet semmisítette meg.
  • Gottfried
    Na ne mar......
    Ez mashol is igy van ahol hasonlo a rendszer es ezzel nincs semmi baj.Lehetne akar harom harmad is a 43%. Ha olyan rendszer lenne ahol csak egyeni kepviseloket valasztunk,akkor akar az osszes mandatumot is megnyerhetne az egyik oldal ha minden korzetben csak egy kicsivel nyerne.Attol ez a rendszer meg nem igazsagtalan,minden jeloltnek meg volt az eselye hogy megszerezze a gyozelmet.Ez a rendszer erositi a gyoztes oldalt(mindegy hogy az jobb vagy bal) es ez szerintem jo mert eros kormanyzast tesz lehetove. Lattuk az eredmenyet annak amikor a parlamentben 1-2 kepviselo volt csak a tobbseg es emiatt sokszor honapokig nem lehetett erdemben semmit csinalni. Lehet vitatkozni rajt hogy aaz a rendszer a jobb ahol a listas helyek vannak tobbsegben vagy az ahol az egyeniek de barmelyik is legyen,nem jelent elonyt egyik oldalnak sem.
    Az hogy a vesztes fel mivel magyarazza a siralmas teljesitmenyet es hogy ezt hanyan hiszik el,az egy masik dolog.minden esetre nem ide valo. :)
  • Luciferkee
    Nem vagyok történelmi szakértő, de ez a T-35 tényleg létezett? Vagy csak papíron? Esetleg bevetették valahol? Sok értelmét nem látom (nem csak játékban, hanem RL sem)
  • Droughert
    1.43-ban jönnek az előre beállítható, tier szerinti setupok mixed csatákra. Meg talán az a nagy orosz böszme T-35 is érkezik, bár az nem tudom mit fog tudni, lassúnak lassú lesz, de lehet, hogy ezzel az oroszok kapnak egy T1-es Mause-t :)
    Presets

Youtube link :)
    Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.09.09. 21:24:26
  • Droughert
    Akkor most lehet politizálni ezen a fórumon vagy nem? Úgy néz ki neked lehet, másnak meg szokás szerint beugatsz. Kérdeztem már sokszor, de megint megpróbálom: Személyeskedés nélkül nem megy? Majd még azt is emeld ki kérlek, hogy hol nyalom az oroszok seggét! A hülyeségedre nem vagyok kíváncsi.
  • a.carkey
    Az ultranácik meg válogatás nélkül öltek meg civileket ágyúzással. Ráadásul azok a sajátjaik voltak, ua útlevél, csak nem feltétlenül szerettek ukránul beszélni. A maláj gép pedig még bármi lehet, főleg, hogy nagy a kuss körülötte. Ukrajna nélkül spec. semmilyen info nem jelenhet meg róla. Még ha lezárul a teljes vizsgálat is.
  • StrikeFor
    jaja pont azért adták vissza a fekete dobozt,mert ők voltak......és milyen érdekes,hogy a Malájok/Ukránok titkosították a tartalmát.....nem mellesleg amióta lelőtték a gépet van "indokuk" is szopatni az Oroszokat.....gondolkozhatnál
  • bgabor
    Talán mintha nem lett volna igaz minden szó. Ez a hsz egyébként akkor született, amikor a drága oroszok(vagy a szolgáik, tökmindegy) éppen rakétával meggyilkoltak 200+ EU állampolgárt. De nyaljad csak az oroszok fenekét te is, illik a személyiségedhez.
  • Stefan99
    egyelőre nincs sok értelme a botoknak, vaktölténnyel lövöldöznek, moduljaik sem működnek rendesen. Nem tudom mi akadálya annak hogy normálisan megcsinálják, de addig amíg ilyenek nem adnék én sem sok pontot értük.
  • StrikeFor
    mindegyik player volt.....
  • Sherman0070
    Vagy hát sok esetben nem is egyet mert volt már hogy botot 5 lövésből sem tudtam kiszedni pedig ott lőttem ahol általában egylövéssel adja.
  • Sherman0070
    Amúgy 4-es 5-öes szinten nem is érdemes botot lőni mert alig ad pontot. Melyik idiótának volt az ötlete hogy csak 10 pontokat kapjunk bot ölésre? Még az jó lenne ha mondjuk fele annyi rp-t és lion-t adna a bot kill de ez már mi hogy ad 10 pontot meg gondolom 100 liont? Kb. olyan mintha lőnél egyet a semmiért.
  • StrikeFor
    ninja nerfelték a gazdaságot? ez annyi mint halottnak a csók !
  • Sherman0070
    És csak 1000 rp-t kaptál ami kb. semmi.
  • StrikeFor
    ez a játék egy undorító pénzbeszedés lett :( prémium nélkül kilőttem 4 tankot 2-t lebombáztam és mindezt a képen látható pénzért és fejlesztésért....1500 Lion-t kerestem....

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.09.09. 16:21:58
  • Sherman0070
    Azért mert a retek komcsik a seggükben tartják utána a lőszert. Rohadt minipatch óta 5%-al ment lejjebb a győzelmi arányom prém JPantherrel ezek a barmok miatt.
  • gstup
    És én is szeretem a piros ammo-t T-44-nél. :D Azután hogy a fenébe nem robban? :)
  • Sherman0070
    Még Tigris II (H)-val se tudom a T-44eket egylövésezni. Piros az ammoja de nem robban fel lövés után...persze engem ammorackel egy kingcobra meg ha kicsit is megsérül a lőszer rá 2 lövéssel csak úgy felrobbanok.
  • Sherman0070
    Nálam ugyanez van az egész német ággal. A szaros minipatch óta csak vesztek.
  • Dagohun74
    No ha már politika lehet szavazni a játékosok tanácsa tagjaira. Már akit érdekel.
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/174491-1-of-5-the-1st-wtpc-official-candidates/
  • Dagohun74
    OFF
    De miért is írt hülyeséget? De tényleg 43% a 2/3 ma Magyarországon.
    Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2014.09.09. 13:05:03