War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Vasárnap be kell mennem melózni 4 órát.Az durván 5000 aranyra elég.😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
ó akkor még nem voltam 3x, látod azóta már öreg lettem és bölcs xD
és hétvégén f1 is van... 😛
Szóval ha így mûködik,pár csata alatt meg lehet szerezni az 1000 aranyat. 😊
mindenféle "címet" össze lehet szedni aztán kirakhatod ha akarod a profil oldalon megtalálod a nevednél
"Hálából a fejlesztõk kiosztanak minden résztvevõ között egy egyedi címet "First on the track", és egy egyedi matricát" Ezmiez a cím, ott marad a neved meleltt a játékban vagy tudja valaki hogyan mûködik?
az event is jó csak öreg vagyok én már ehhez 😄
ha 25 perces körökkel vesszük és 10 kill/csata (ami nálam bõven nincs meg 😄) akkor is több mint 8 órányi seggelés 😄
http://warthunder.com/en/news/604/current/
Szóval úgy érzem átestek annak a bizonyos lónak a túloldalára.Remélem javítják majd mert egyelõre egyedül ebben van asz legénység ami azért már érezhetõ javulás az alap legényekhez képest.
a repülõsnél is a prém gép arra jó, hogy többet kaszálsz vele aztán annyi
a dora-t is összevissza alakították már pedig kb a kezdetek óta meg lehet venni, az elején túl jó volt illetve a német oldal 95%-a általában csak dora-ból állt aztán kapott egy vitatható tömegnövelést ami után kb senki nem használta aztán pár hónapja javítottak ezen is
itt is erre lehet számítani illetve még ugye a folyamatos Battle Rating tologatás itt is meglesz ahogy a javítási költségek is változni fognak attól függõen mennyire sokan és fõleg milyen eredményesen használták a gépet
Egyelõre senkinek nem ajánlom hogy bármilyen prém tankot megvegyen mert ha ezt így elcseszhetik egyik napról a másikra akkor bármivel megtehetik és csak kidobott pénz lesz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
karellián a németek beásták magukat a kezdõpont környékén bal oldalt
erre kv-1el az idióta úgy dönt elkezd felkúszni dombra középen amikor arra a középsõ útra kb mindenhonnan rá lehet látni semmi fedezék nincs 😄
õ meg 8 km/h-val fel akar kaptatni 😄
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ezt nem kéne átírni vagy kitörülni? 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Gõringnek,és nem azért mert nagyon vágyakozott volna a spitre,hanem mert rühelte a dagit oszt szerette bosszantani😊
A német technika (én a repülõkhöz kicsit konyítok) élenjáró volt abban a közegben. Injektoros motor (nagyfokú manõverezhetõség,nincs kitéve a karburátor problémályának) a még nagyobb fokú automatizálás (keverékállítás ,Prop pitch stb) sokkal könnyebben kezelhetõvé tette a német gépeket ,és a harcra tudtak koncentrálni ,míg az ellen a gép vezetésére kellett hogy figyeljen.Természetesen az angolszászok is késõbb utolérték ezeket a fejlesztéseket,de a német technika mindig is élen járt.
Az oroszokról nem beszélnék😊 Mint nemrég kitárgyaltuk a ciombikkel az IL2 ben, nem véletlen hogy Pokriskin nem volt hajlandó átülni az agyonsztárolt La5FN be a Cobrából😊
Na OF ot befejeztem😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Göring kérdésére, mit tehetne a vadászrepülõkért, hogy mégis megnyerjék az angliai légicsatát (miután a Messerschmitt Bf 109 alulmaradt az újabb angol Spitfire-ökkel szemben) Galland így válaszolt: „Herr Reichsmarschall! Adjon nekem egy század Spitfire-t!”.
Olvastam Gallandról elég sokat(a Hajja és fiai kiadásában megjelent 20. századi hadtörténelem szinte összes kötete itt a polcomon) és a saját visszaemlékezsét is(104 légigyõzelem,vagy valami ilyesmi címmel) de már évekkel ezelõtt így pontosan nem tudnám megmondani hogy kinek mondta.Most nem nézek utána ha nem gond. 😊
Abban meg egyetértünk hogy kb. hasonló színvonal volt a spit és a messer és mivel rengeteg változat volt mindkettõbõl,nehéz is lenne összehasonlítani õket.Azt is tudom hogy a hatótáv volt a vadászok fõ gondja,szinte alig maradt idejük a harcra anglia felett ha haza is akartak érni.
Mindemellett a német technika istenítése nem igazán tetszik mert egyszerûen nem igaz hogy annyival jobb lett volna mint ahogy sokan a mai napig hiszik.Persze ennek a megvitatására itt nincs sem hely sem idõ. 😊
Amiért mégis írtam az az hogy felhúzot hehehehehehehehehehehhe hozzáállása hogy szar a játék mert kilövik a német tankjait,bezzeg a valóságban.....
Egyébként én többnyire német tankokkal játszom és egyáltalán nincsenek hátrányban az oroszokkal szemben.Bõven 50% felett van a winem szinte minden vassal amivel mentem,bár ilyen kis csataszám (talán úgy 1000 csatám vot a CB-vel együtt)még nem igazán alkalmas a következtetések levonására,fõleg azért mert a játék folyamatosan változik.
Valóban nem ugyan az a kettõ, nah de abba belekötni, hogy milyen játékmódban játszik? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Csak amíg némettel kell a HEAT, hogy biztosan átüsd a T-50-et, addig az oroszoknak nem probléma átütni a németeket. Persze ez nem a készítõk hibája szerintem. Ráadásul azok a jó kis lassú lövedékek a PZIVc-n és a Stugon. Olyan mintha hajítógéppel dobálnám az ellenséget.
Mindezek ellenére szerintem nem szarok a németek Tier 1-ben. Picit jobban oda kell figyelni, macerásabb a távolságbecslés, de nem tartom az oroszokat OP-nak.
Mindez szigorúan az én véleményem és SB tapasztalatom.
Kifejlesztettem a PzIIIL-et, de azt egyelõre nem szeretem, kvázi ugyanaz, mint az E, csak erõsebb ellenfelek ellen kell vele menni, szal rosszabb a hatásfok. Majd a PzIVF2vel elkezdek T2-zni, de addig hatékonyabb vagyok T1-ben.
Nekem Su-122 HE löszerével volt olyan eset, hogy rövid lett a lövés és elvitte a JpzIV ágyúját.