War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Okoz szerintem. Lõttem úgy ki panthert, hogy mögötte találtam el a földet. Bár az su-152 volt.
Ulvar
A HE lõszerrel kapcsolatban még van egy kérdésem. Egy 122 mm-es ágyú HE lövedéke ha nem közvetlen találja el, hanem mellette robban, akkor valamilyen fajta sebzést kéne e okoznia, vagy sem?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Her Laca
Oszt azt tudod e ,hogy miért mondotta ezt és kinek?

Javallom te is olvass egy kicsit utána,mert nem valószínû,hogy Galland bátyó átült volna egy spitbe 😊

Mindamellett mindkét gép kb azonos színvonalt képviselt ,és kb mindkettõnek megvolt egy nagyon súlyos hiányossága. A hatótáv.
De ha az angelus csatát nézed akkor mindennek ellenére a németek kb egyenlõre hozták a vadászveszteségeiket és ez udvariasság a részemrõl mert azért nem,míg ha megnézed Dieppe-nél történteket akkor te is láthatod,hogy közel 750 vadásszal támadó angelusok (ott már Spit IX esek voltak túlnyomórészt) ellen kb 200 BF109 és FW190 ment oszt igen kis veszteséggel több mint 100 at lekalapáltak az égrõl belõlük. 😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Felejtsd el. Csak HEAT lõszerrel tud értelmesen küzdeni, az a lõszer meg nem mûködik megfelelõen jelenleg.

HE-t nem nagyon használj 100mm alatt. Próbáld meg inkább az AP-t vagy a HEAT-ot. Tier 1-et kell túlélni a németekkel, onnan már kerekebb a világ.
Ulvar
Simán megvolt a technikai fölény is. Nem léteztek nehéz páncélosok a németek számára, a közepes tankok kisebb számban voltak jóval mint a könnyûpáncélosok, hosszú csövûek pláne alig vagy egyáltalán nem voltak. Nem volt döntött páncélzatuk és nagyon kevés volt a 7,5cm kaliberû ágyú, a szovjet tankokhoz képest. Persze voltak a szovjetek részérõl száz számra BT7 T26 T28 az õ frontjukon, de 41ben bõven volt már KV1 és T34, ráadásul már nem elsõ prototípusokról beszélünk, hanem egyre inkább kiforrott tömegesen gyártott páncélosról.

Ami viszont hiányzott, az a rádió, és a legénység képzettsége, illetve a parancsnokok hozzá nem értése (köszönhetõen a tisztogatásoknak a szovjet vezérkaron belül).

Nem meglepõ, a tankos rész teljesen alfa állapotban lett kiadva, ezt a rengeteg bug és a kemény öt pálya elárulja.

Én félre is raktam a magam részérõl, visszamenem repülõzni. A tankos rész egyértelmûen verni fogja a WoTot, ez már most világosan látszik, azonban kell még vagy két hónap mire megfelelõ állapotban lesz.

Valakinek van tapasztalata a prém Pz III -al? Az a hurkatöltõ az elején meg a HEAT a 81mm -es átütéssel nem túl bizalomgerjesztõ Kv-1 ellen, az ACBC meg 45mm... Lényegében egy tornyos StuG A 1.0-val nagyobb BR -rel. <#fejvakaras>
Mondjuk én szerencsés helyzetben vagyok, mert sem a repülõkhöz sem a tankokhoz nem értek, igy inkább megpróbálok a játékhoz érteni.
Ha valóságot akarsz épits idõgépet. Egy játéknak megvannak a maga szabályai, ha tudsz ezekhez alkalmazkodni, akkor sikeres leszel benne, ha nem akkor nem. Ez teljesen független attól, hogy melyik nemzettel játszol.
Ennyi.
Ha nem tetszik akkor meg ne sird teli itt a fórumot, hanem töröld le a picsába.
Tudom én jól, de ha "szakértõ" akkor ilyen elírásokat nem enged meg magának, elvégre óriási a különbség... 😊
Lehet a HEAT-re gondolt.Nem feltétlen a HE-re.

HE -vel tankot lõni becsülendõ igyekezetre vall, csak nem érdemes... <#hehe>

Használj olyan lõszert ami páncélosok ellen van.
Torzonborz
Itt is van p2p .

Más :
hihihehehe frusztráltságának azért van némi alapja , a DM szerintem még elég bugos vagy nem rendelkezik minden bent lévõ tanknak teljes DM-el ( pl SU-122 jobb hátsó részét meglövöm oldalról APRC-el erre kiírja hogy gunner halt meg modul sérülés meg nuku...wút ? 😄 és még lehetne sorolni a furcsaságokat).
Ez van , még nagyon béta. Idõvel majd reszelnek rajta.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Bocsánat. Lehet kicsit túlkaptam a dolgot, de azt hiszem érthetõ a részemrõl, ha azt mondom, hogy én teljes mértékbe megpróbáltam kellõ óvatossággal támadni az oroszokra, de ez fölösleges volt.
Stug-al mentem. Fullon megvan, lõszer High explosive. Találtam egy fasza helyet amire rálátok a bázisra.
Látom jön egy t28-as faszán oldalba kaptam. Az ürge nem reagálja kapott még egyet oldalba. Hit, de semmi. Beér a bázisra megfordul és szembõl kilõ, de nem a pilot KO, hanem felrobbantam. Ezek után ne legyek ideges?
Utána respawn odamegyek megint és újra ugyanez, hiába lövöm baszik rá, 1 lövés és robbantam.

Komolyan emberek, ennek olyan sok köze van a valósághoz?

Tisztázzunk valamit. A WoT rohadtul nem fogott meg engem, alig játszottam vele. Nem vagyok német imádó szinte az összes nemzettel repülök fõleg az amcsikkal. Elismerem nem vagyok annyira otthon tankokba, mint a repülõkbe. De, hogy ne csak németeket mondjak:

F8F-1-el ha megyek kicsit elkap az ideg, hogy a YAK-9 már 4000 méteren jár mikor én még az egyébként emelkedésben recordokat tartó Bearcat-el 3000-nél járok. (PC-m gyors és én gyorsan játékba tudok lendülni).

Szóval oroszok motorisztika terén is jobbak még az amcsi gépeknél is. És nem kell a rizsa akárhányszor megyek mindig ez van.
A WoT ápdétje torrent alapú, ha jól tudom, ez meg nem. Egymillió siemkától gyorsan lenn van bármi.

Amelyik tankal nem megy, vagy rosszul balanceolt ellenfele van,azt nem kell eröltetni.T50 eket kihagytam,pz38, majd ,F2.Nincs gond.Hogy egy orosz jàtékban orosz felé hajlanak nem meglepö még ha zavaró is.Ahogy repesnél se nagyon mennek normál módban ruszki ellen ,itt is majd eventezés lesz.Tegnap nêztem ki ellen lehet normálisan menni ger géppel.80% us- uk 20 % ru ra szavazott.( más kérdés hogy gazsiék a ru- gert nyomatjàk folyamatosan,valszeg a hazai közösség kedvéért)
ezt a "soon(TM)-t" lassan átlehet írni, ha már olyan földi halandó, mint én is játszhatok... 😊

Mennyiségben persze, mindig is, de minõségben nem hiszem, oda 41 túl korai dátum. Az inkább 44 felé történt meg.

Mind a repülõknél és a tankoknál is szerintem a német gépekkel a legnehezebb érvényesülni.De ha valaki belejön akkor onnantól kezdve pusztító tud lenni.Az orosz dolgokhoz nem kell akkora "szaktudás".És a tankokra kitérve.Minden tankot ki lehet szedni 1 lövéssel.Csak tudni kell hogy mi a gyenge pontja.Talán a német tankoknál egy picit nehezebb hogy több a gyenge pontja mint az orosznak.

Toby0501
Épp tegnap néztem, csak SB-ben tolom, Pz IV F2-vel 87%-os a gyõzelmi arányom, tényleg orosz propaganda. Nagyon jól össze lehet dolgozni a csapattagokkal, ha van olyan, aki hajlamos a kommunikációra és együttmûködésre. Tegnap csak egyszer kellett beírnom, hogy Jungle mapon segítségre van szükségünk egy bizonyos helyen és azonnal jöttek 3-an és le is nyomtuk a védekezésre beállt oroszokat.

Pedig a szavaid elárulják hogy mûkedvelõ vagy csupán, nem értesz ezekhez a dolgokhoz. Egyébként ha nem tetszik hát ne játsz vele, nem kötelezõ. Ezzel a stílussal hiányozni se fogsz a játékból.

Ulvar
Azért még Földi Pál is azt írja, hogy mennyiségben és minõségben is felülmúlták a német páncélosokat a szovjetek már 41ben.

úgy látom valakinek itt volt pár kellemetlen csatája tegnap xD
A repülõsrõl nem tudok nyilatkozni, de a tankos ha nem is éppen balanszolt,legalább mindkét nemzetnek van OP tankja.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hogy is volt az amikor Hans találkozott a T34el v KV1el a superior PzIII-ban v Pz IVC-ben ülve? Szerintem örült h nem világos színû uniformisa volt.
Am meg mit használsz referenciának? Földi Pált? Mert biztos h nem egy Keegan v Kershaw szintû hadtörténész mûveit.

Am örültem hogy a WoT topik megszabadult az ilyen figuráktól, de úgy látom ide is be fog tévedni minden hobbi náci, aki minimális hadtörténelmi ismerettel rendelkezik.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

kicsit azért igaza van a repes részrõl....meg a tankosról is....ez nem a történelem és az Oroszok olyan szinten nemzeti soviniszták,hogy az összes játékban telebaxxák kis apró vagy nem is annyira apró elõnyökkel a hazai gépezeteiket......aki legalább 1 hónapot játszott az képben van

Ennyi. Nem tudsz mit mondani az orosz gépekrõl és tankokról, mert fáj a valóság, vagyis a kamu. Jó éjt.
Gottfried
"Elmondom a véleményemet a Simulator módrol: SZ@R!"

Igazából erre a mondatodra ugrottam rá.A sim mód a legjobb ebben a játékban és ez itt sokak véleménye.Ha szerinted szar,lehet törölni a játékot és nem kell itt trollkodnod.Persze én voltam a hülye hogy reagártam rá.
Jó éjt! 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Mert engem rohadtul felb@sz, hogy a préselt fát nem üti át 120db 20mm-es.
B@zdmeg....
Továbbra is oroszokról beszélek, angol gépekkel semmi bajom a játékba.
Gottfried
A szuper német gépeidról meg annyit hogy Adolf Galland(gondolom tudod kirõl van szó) már 1940-ben azt mondta hogy ha gyõzni akarnak anglia ellen akkor spitfireekre lenne szüksége.Egy német ásztól ez elég vaskos vélemény a messzerekrõl....
Szóval nem kell itt misztifikálni a német technikát.Voltak idõszakok mikor õk voltak fölényben,aztán az oroszok vagy angolok.Ahogy a fejlesztések követték egymást,hol az egyik,hol a másik fél gépei voltak jobbak.Ezt egy játékban nem tudod tökéletesen lemodellezni.Ennyi.

Fõként a rossz elosztásról beszélek és a lõszerek minõségérõl.
Bulvár könyvek mi?
Orosz tankokról beszélünk egyébként már ne is haragudj. A franciák pontosan tudom, hogy csak védekezésre álltak fel és szinte mindent úgy terveztek.
De itt oroszokról van szó meg a Gaijinrõl.
Gottfried
A könyveket örökölted? Mert hogy nem olvastad õket az biztos. 😊

Gottfried
Barátom te egyszerûen hülye vagy!

Áruld el már hogy hol olvastad hogy a német tankok jobbak voltak a franciáknál! Csak egy könyv címet kérek ahol ezt írják.
Egyszerûen a Franciák szétosztva,a gyalogság támogatására használták a tankjaikat,a németek pedig a front áttörésére és átkarolására.

Tudod itt nagyon rossz helyen vagy ha hülyeségeket írkálsz mert vannak itt jópáran akik nem csak bulvár irodalmat olvasnak.

Nézzél dokumentum filmet. Meg legyen vagy 2-300 könyved a II világháború harckocsijairól és repülõgépeirõl.
Jaja azért rohanták le Franciaországot mi?? Menjél máshová oktatni te...
Ha tudnék angolul a supportnak már rég kiosztottam volna az adatokat, hogy mi is a szitu a szar orosz gépeikkel.

Bocsánat egyébként lejjebb még egy elírást vétettem. f-4 -et akartam írni e-3 helyett. Kicsit késõ van.
Gottfried
Te nagyon el vagy tévedve!! A németek a páncélosok alkalmazásában voltak sokkal elõbbre a többi nemzetnél,nem a tankok minõségében.A pzII semmivel nem volt jobb mint pl. BT7.A Francia harckocsik pedig minõségben és mennyiségben is felûlmúlták a németeket.Egyszerûen szarul alkalmazták õket és a legénység képzettsége is mesze elmaradt a némettõl.
Na most itt a sok németbuzi hülyegyerek beül a német tankokba és egybõl képzettnek képzeli magát,aztán sír ha az oroszok elverik a seggét.Röhely....
Olvass egy kicsit te nagytudású mielõtt hülyeségeket írkálsz az elvakult német rajongásod miatt! pls!!

Nem beszélve a tûzerõrõl.
Nem véletlenül volt kevés lõszer a német gépekbe. Úgy tervezték, hogy 1-2 lövés végezzen a géppel, ehelyett mit látunk a játékba?
Orosz 20mm-es erõsebb, mint a német 30mm-es. Nem szánalmas?

Ráadásul, hogy tényleg esélyünk se legyen más gépekkel jól harcolni folyamatosan dobálják a játékba a sok 20mm-es orosz gépet amit sose használtak mert annyira szar volt. De a lényeg, hogy a Tier-ben a legjobb legyen.
*bocsi yak3-at akartam írni.
Pff...már csak lehet többet tudok a tankokról mint te már bocsi. Ez egy akkora szemétség a Gaijin részérõl, hogy nem igaz.
Jó lenne, ha megnéznétek a II. világháborúban ki vesztett mibõl mennyit.
A háborúban fordítva volt a helyzet németek daráltak az elején orosz tankokat.

Szánalmasnak tartom azt is a Gaijin részérõl hogy 1944-ben készült orosz repülõgépeket küld be 1941-42-ben készül német gépek ellen. Példa yak-9 vs bf109 e3.
Gottfried
Menj vissza WOT-ozni,az való neked nem a sim.Nem fogsz hiányozni senkinek 😊

Gottfried
Egyébként szerintem elég jól kiegyensúlyozott a játék.Sokkal több múlik a jó helyezkedésen,jó taktikán mint magán a tankon.Az utolsó 3 csatámat simán buktuk úgy hogy a csapat 90%-a F2 volt.Sokszor meg ugyanez az összeállítású csapat szinte veszteség nélkül hozza a csatákat.

Elmondom a véleményemet a Simulator módrol: SZ@R!

Orosz propaganda!!!! Ez már tényleg szánalmas! 99%-ban orosz gyõzelem. Aki meg német tankkal képes volt nyerni Tier1-ben, annak hatalmas gratula.

háát nemtudom....minden 1 hit eddig.....

Az F2-esek szeretik a KV-1-et, háromszor annyit fizet mint egy T-34, csak könnyebb kilõni és nem jön vissza 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Gottfried
KV1....csemege a medeknek.PZIIIL,N PZIVF2 azokat eszik reggelire. 😊

Várd csak meg amíg az F2 horda rádcuppan 😛.