37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #14664 Aha, és ennek ez a tapló stílus a módja, hogy a másik tudtára adja? -
Flikka #14663 Igazából semmi más okom nincs rá mint az, hogy nagyon bejön külsőre. Elsőre csalódtam benne, T-34-ek folyamatosan felgyújtottak 1 lövéssel, le is mondtam róla, de mostanában sokszor futottam össze velük és hamar szétkaptak, gondoltam változott azóta valami de én még ezek szerint nem éreztem rá. Talán jobb lesz, ha meglesz a javító kit de abban is igazad van, hogy mióta 7-es BR-t kapott, főleg az 5-ös szint krémjei ellen megyek. Mindenesetre a statisztikád adott némi reményt, ezek szerint tuti én csinálok rosszul valamit, Körbe nézek ez ügyben, lehet, hogy még meg is kedvelem :) -
Ettől még igaza van hogy nem ide való. :)
(ráadásul még hülyeséget is írt Jocki,amellett hogy semmi keresnivalója nincs ennek a témának ezen a fórumon) -
Droughert #14661 Ezen postod tükrében, megmosolyogtató a hozzászólásod, lehetne hasonlóan reagálni rá, mint te tetted....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elképsztőnek tartom az eset tükrében hogy egyesek még mindig az oroszok mellett és az USA ellen foglalnak állást. Mekkora ostobaság kell már ehhez?
Oroszok szájából szokás szerint dől a hazugság. (A rendszerváltás előtti hazatakarodásuk óta semmit se változtak) Talán ne felejtsük el hogy az oroszok födrabló hadjárata nélkül nem lennének most semmiféle szakadárok Ukrajnában, békés ország lenne.
Függetlenül attól hogy a BUK-ot az oroszok adták a szakadárok kezébe, vagy azok az Ukrán hadseregtől lopták, az is teljesen életszerűtlen elgondolás hogy egy rakás oroszpárti civil huligán söpredék (khm bocs, szakadár) hirtelen magától megtanult kezelni egy négy-öt különböző járműből álló félaktív radarvezérléső BUK rakétarendszert. Amiknek a kezelésére a katonákat évekig oktatják a hadseregben.
Tuti hogy orosz "katonai tanácsadók" vezették a kezüket.
Egy biztos, a mocskos oroszok ezért most nagyon keményen meg fognak fizetni, nagyon helyesen. Nagyon ideje már hogy valaki a helyükre tegye őket.
Amúgy DCS topicból van az idézet.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.09.09. 10:54:39 -
Miért erőlteted ha ennyire nem megy vele?
A Ferdi legjobb része az ágyúja.Nálam szinte mindent egy lövésre visz még nagy távolságból is.Ha nem lenne olyan rohadt lassú (főleg a fordulásnál) és nem lenne a bomberek kedvenc csemegéje még jobb statom lenne vele.A csatánkénti 2 kill még így is simán hozható azzal az ágyúval.A baj itt is azzal van mint a többi t4 németnél hogy sokszor T54-ek és is4-ek ellen megy,ami egy rossz vicc.
-
gstup #14659 A patch óta azt vettem észre hogy nem tudok vagy csak nehezen 1 lövéssel kiszedni t-44-et.Lehetséges hogy "sunyiba" állítottak valamit?Tudom,eléggé összeesküvés elmélet szagú a megközelítésem,de ami patch elött működött az most nem igazán adja. :( -
ladista #14658 Azért voltak egy 2011-es törvény alapján jelentős változtatások benne.... -
megelőztél :) -
bgabor #14656 A politikai demagógiának semmi helye ezen a fórumon, kímélj meg tőle minket. Majd felnézünk az Indexre, HVGre vagy az Origóra ha ilyen elfogult balliberális ostobaságokat akarunk olvasni.
Mellesleg elárulom neked, hogy a magyar választási rendszer az már a rendszerváltás óta így működik, semmi érdemi változtatás nem volt benne, a működésén a jelenlegi kormány sem változtatott. Persze a te fajtád választási törvényt még nem látott közelről. -
Flikka #14655 Így már mindent értek, köszi. Mentem megint 4 "jó" kört Ferdivel, 23 találattal lőttem ki egy AI tankot. Komolyan mondom már zsibbadt az ujjam a végére. A 4-ből 3 vereség ez az egy szerencsétlen AI amit kilőttem viszont a nagy könyv szerint most 51 csatám volt ezzel és még mindig "penge" vagyok. Ezt én már nem tudom kimatekozni
de lehet, hogy én nézek el valamit...
Utoljára szerkesztette: Flikka, 2014.09.09. 00:57:52 -
jocking #14654 Gazsiék tanultak orsós vittórióéktól. Már ők is kiszámolták tavasszal, hogy 43% az tulajdonképpen 2/3.
-
Flikka #14653 Elárulhatná valaki, hogy hogyan lehet a statisztikám a Ferdinándal 54.9 % ha az 54 csatából 48 at elbuktam vele és összesen 3!!! db tankot tudtam kilőni vele. 6-7 lövéssel sem lő ki semmit, csak "HIT" a végtelenségig. Szerintem az a 3 is csak nem akarta a javítást végigvárni és nyomott egy "J"-t Nem voltam rest papíron húzni a stigulát mert már a WOT-ban is feltűnt az Indien PZ vel 22 csata 22 vereség 21 halál az ott 47% nak számít. Bár ott állítólag bugos az profilom. -
Dagohun74 #14652 Én már egy hete feladtam pedig "már" csak 60000 xp kellene a jagdtigerhez. Majd ha kijön a 1.43 akkor visszanézek, hátha..... -
Luciferkee #14651 Kész, feladtam a németeket.
Nézzük az oroszokat. -
Luciferkee #14650 Az még túl magas, meglátja gazsi, tovább boostolják az orosz tankokat! :D
Most mentem mégegyet, az első AAA lövés leszedte a JU-88-amat. Fair play :) -
Sikerült 48%-ről 45%ra levinni a győzelmi arányomat prém jpantherrel. -
Ma a játék még szarabb mint általában. Eddig egy győzelmem volt ma az is a 2x szorzó. -
Luciferkee #14647 Nem szoktam rage-elni, de most az uninstall határán vagyok.
5D-vel nem lehet semmit kilőni? Egy szerencsétlen t-34-57-et nem lehet. SU100-ról oldalról már nem is álmodom.
T34-et lövöm mindenhol, torony alatt gyűrű, drives hatch, torony oldalról, hátul motor, hit, de semmi nem történik.
IS100 szemből halhatatlan (oké, de ha a csövet lövöm, az is undamaged), oldalról halhatatlan, hátulról 10 ből 1x kigyullad, akkor is ég kb 2 percig, addig 5x lelő.
Mit csinálok rosszul? A találatok tuti ott találnak, általában 50m-en belül vannak. A tankomat 15-30 fokban elfordítom, de ebbe a játéban ez szart sem ér. -
Igazából ki kéne venni az IS-4et és a T-54 azt meglenne a balance. Amikor meg jönnének az amcsik visszatennék de csak azok ellen mehetne. -
Luciferkee #14645 Az hagyján, de még a 44-es tankok is le vannak butítva a németeknél :D -
jocking #14644 T4 elejéig nincs gond, de a T-44-től kezdve elhúznak az oroszok a francba. Nem is értem, hogy gondolhatták komolyan a T-54-et berakni a ruszkikhoz... 1951-es technika a németek 1944-esével szemben. Fair play az rohadtul van, mondhatom. Legalább raknának be egy Maus-t vagy egy Landkreuzer-t a németekhez, hogy legalább egy lepkefingnyi esélye legyen 6.7-es br felett annak, aki a németekkel szeretne játszani. -
gstup #14643 Ha ott lövöd ahol mondtam akkor hidd el mindegy lesz hány méter.Egyből pukkan. :) -
Luciferkee #14642 Na igen, viszont amit meg észrevettem, hogyha random lövöm 500-1000 méterről, akkor sokkal jobban pukkannak, mintha mondjuk 10-100 méter között lőném. Erre ugye magyarázat lenne a fuse delay / sensitivity de ugye állítólag most ezeket javítottak. Szóval most ott tartok, hogy foggalmam sincs, hogy mi van :) -
gstup #14641 Szemből a tornyot a lövegcső mellett (a két kis pont környékén).Nekem egyből pukkannak.Máshonnan csak pattanok,meg hitet ad csak.Eléggé pontosan kell célozni. 500-1000 méterről már meg kell nézni nagyon. :) De eddig nem okozott csalódást ha azokra céloztam. :) -
Droughert #14640 Torony, az a gyengéje. -
Luciferkee #14639 Látod? Már itt tartunk, hogy az ember annak is örül, ha félig-meddig működik valami.
Amúgy igen, én is gondoltam rá, hogy ott akkor vannak holtpontok (nem is kicsi, hiszen pont az egyik előnye, hogy lefelé is egész sokat lehet(ne) vinni a csövet).
Viszont egy kérdés: Sehol nem találok sírást a T-44-ekkel kapcsolatban, lehet, hogy csak szerencsétlen vagyok, de ezt a tankot hol érdemes lőni? Egyszerűen sehogy nem akar kipukkanni. -
Droughert #14638 De ez ugye azt is jelenti, hogy ha pont abban a szögben van egy ellenséges tank, valószínűleg nem tudod meglőni, mert emeli a csövet. Én inkább azt mondanám, hogy nem javították, csak már nem nekem kell emelni :)
Nem sok 2.wh-s fotón látni rajta a lámpát, de ők úgy néz ki, nem vesznek róla tudomást, hogy egy baromság rajta hagyni, főleg így, hogy akadályozza a cső mozgását. -
Luciferkee #14637 Javították a Tigris I lámpáját? Ugyan még most is megakad 0.5 sec-re de magától megemeli kicsit és megy tovább.
Grat fél év alatt sikerült! :) -
Valamiért amikor belekezdtem az orosz ágba már elkezdtem undorodni tőle mert belegondoltam mekkora OP lesz ígyhát nincs is 1-es szint feletti orosz tankom :D Majd ha teljesen elegem lesz a németből akkor TALÁN elkezdem. -
Droughert #14635 Lehet bizony, nekem "csak" 80%-os wr-em vele :) -
de ez is csak akkor érne valamit, ha a ruszkik nem kapnak counter csoadmasinát is8 vagy hasonlók személyében, mert akkor kb ugyan az lesz mint a kt most. -
A T-54 nem ide való.Ha meglátom hogy van az ellennél,már lépek is ki.Nem leszek neki ingyen frag.
Nekem sajnos még nincs meg,csak a t44 azon a vonalon.Viszont tegnap megvettem a SU-100-at.Az egyetlen ellenfél volt amit nagyon rühelltem t4-ben ha a németekkel mentem. Hát nem véletlenül.Eddig 13/13 win vele. Lehet ezzel egyáltalán csatát veszteni ???
Sokszor már szégyenlem magam,olyan durván OP ez a vas. Az előbb egy szerencsétlen párduc kétszer lőtt pofán úgy 50mről és még csak sebezni sem tudott. A két spawn már csak hab a tortán :D
-
Majd ha megunom a németeket kipróbálom ezeket az orosz csodatankokat. -
Azért van néhány paradicsom aki az átlagot leviszi 70-re ;) -
Droughert #14630 70% már T4-ben van oroszokkal, én T5-ben még nem láttam 89%alatt senkit, de persze előfordulhat. -
Hát az átlag 70% alatt biztos nincs. Ki kéne egyenlíteni a németeket de azt csak úgy lehet megtenni ha a valóságot félreteszik. Pl. E-100at betehetnék a 2500 lóerős gázturbinás motorjával és úgy 30-al mehetne a terepen. E-100nak már 1-2km ről ki kéne lőni azt az orosz csodát szóval. -
Rue East #14628 Én nem tudom, ezért kérdeztem. Mi ezen olyan érthetetlen? -
Akkor mondd már meg hány százalékos a win rate-je? 85%? -
Rue East #14626 Én összesített statokról beszéltem, mert hogy alább azt írta valaki hogy 90%+ win rate a T-54-nek "worldwide".
Továbbra is várom a választ arra, hogy szerinted mit és mivel védek... -
Mondjuk megnézel 1 játékost akinek van T-54e és ott vannak ilyen statisztikák... védd azt a szart ha már nem tesznek be ellene olyan ellenfelet amit kéne. Amúgy is hamarosan tele lesz prot. légvédelmekkel a játék szóval nyugodtam betehetnék a Tigris III-at.