War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Javallom te is olvass egy kicsit utána,mert nem valószínû,hogy Galland bátyó átült volna egy spitbe 😊
Mindamellett mindkét gép kb azonos színvonalt képviselt ,és kb mindkettõnek megvolt egy nagyon súlyos hiányossága. A hatótáv.
De ha az angelus csatát nézed akkor mindennek ellenére a németek kb egyenlõre hozták a vadászveszteségeiket és ez udvariasság a részemrõl mert azért nem,míg ha megnézed Dieppe-nél történteket akkor te is láthatod,hogy közel 750 vadásszal támadó angelusok (ott már Spit IX esek voltak túlnyomórészt) ellen kb 200 BF109 és FW190 ment oszt igen kis veszteséggel több mint 100 at lekalapáltak az égrõl belõlük. 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ami viszont hiányzott, az a rádió, és a legénység képzettsége, illetve a parancsnokok hozzá nem értése (köszönhetõen a tisztogatásoknak a szovjet vezérkaron belül).
Én félre is raktam a magam részérõl, visszamenem repülõzni. A tankos rész egyértelmûen verni fogja a WoTot, ez már most világosan látszik, azonban kell még vagy két hónap mire megfelelõ állapotban lesz.
Ennyi.
Ha nem tetszik akkor meg ne sird teli itt a fórumot, hanem töröld le a picsába.
Használj olyan lõszert ami páncélosok ellen van.
Más :
hihihehehe frusztráltságának azért van némi alapja , a DM szerintem még elég bugos vagy nem rendelkezik minden bent lévõ tanknak teljes DM-el ( pl SU-122 jobb hátsó részét meglövöm oldalról APRC-el erre kiírja hogy gunner halt meg modul sérülés meg nuku...wút ? 😄 és még lehetne sorolni a furcsaságokat).
Ez van , még nagyon béta. Idõvel majd reszelnek rajta.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Stug-al mentem. Fullon megvan, lõszer High explosive. Találtam egy fasza helyet amire rálátok a bázisra.
Látom jön egy t28-as faszán oldalba kaptam. Az ürge nem reagálja kapott még egyet oldalba. Hit, de semmi. Beér a bázisra megfordul és szembõl kilõ, de nem a pilot KO, hanem felrobbantam. Ezek után ne legyek ideges?
Utána respawn odamegyek megint és újra ugyanez, hiába lövöm baszik rá, 1 lövés és robbantam.
Komolyan emberek, ennek olyan sok köze van a valósághoz?
Tisztázzunk valamit. A WoT rohadtul nem fogott meg engem, alig játszottam vele. Nem vagyok német imádó szinte az összes nemzettel repülök fõleg az amcsikkal. Elismerem nem vagyok annyira otthon tankokba, mint a repülõkbe. De, hogy ne csak németeket mondjak:
F8F-1-el ha megyek kicsit elkap az ideg, hogy a YAK-9 már 4000 méteren jár mikor én még az egyébként emelkedésben recordokat tartó Bearcat-el 3000-nél járok. (PC-m gyors és én gyorsan játékba tudok lendülni).
Szóval oroszok motorisztika terén is jobbak még az amcsi gépeknél is. És nem kell a rizsa akárhányszor megyek mindig ez van.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Am meg mit használsz referenciának? Földi Pált? Mert biztos h nem egy Keegan v Kershaw szintû hadtörténész mûveit.
Am örültem hogy a WoT topik megszabadult az ilyen figuráktól, de úgy látom ide is be fog tévedni minden hobbi náci, aki minimális hadtörténelmi ismerettel rendelkezik.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Igazából erre a mondatodra ugrottam rá.A sim mód a legjobb ebben a játékban és ez itt sokak véleménye.Ha szerinted szar,lehet törölni a játékot és nem kell itt trollkodnod.Persze én voltam a hülye hogy reagártam rá.
Jó éjt! 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Továbbra is oroszokról beszélek, angol gépekkel semmi bajom a játékba.
Szóval nem kell itt misztifikálni a német technikát.Voltak idõszakok mikor õk voltak fölényben,aztán az oroszok vagy angolok.Ahogy a fejlesztések követték egymást,hol az egyik,hol a másik fél gépei voltak jobbak.Ezt egy játékban nem tudod tökéletesen lemodellezni.Ennyi.
Orosz tankokról beszélünk egyébként már ne is haragudj. A franciák pontosan tudom, hogy csak védekezésre álltak fel és szinte mindent úgy terveztek.
De itt oroszokról van szó meg a Gaijinrõl.
Áruld el már hogy hol olvastad hogy a német tankok jobbak voltak a franciáknál! Csak egy könyv címet kérek ahol ezt írják.
Egyszerûen a Franciák szétosztva,a gyalogság támogatására használták a tankjaikat,a németek pedig a front áttörésére és átkarolására.
Tudod itt nagyon rossz helyen vagy ha hülyeségeket írkálsz mert vannak itt jópáran akik nem csak bulvár irodalmat olvasnak.
Bocsánat egyébként lejjebb még egy elírást vétettem. f-4 -et akartam írni e-3 helyett. Kicsit késõ van.
Na most itt a sok németbuzi hülyegyerek beül a német tankokba és egybõl képzettnek képzeli magát,aztán sír ha az oroszok elverik a seggét.Röhely....
Olvass egy kicsit te nagytudású mielõtt hülyeségeket írkálsz az elvakult német rajongásod miatt! pls!!
Nem véletlenül volt kevés lõszer a német gépekbe. Úgy tervezték, hogy 1-2 lövés végezzen a géppel, ehelyett mit látunk a játékba?
Orosz 20mm-es erõsebb, mint a német 30mm-es. Nem szánalmas?
Ráadásul, hogy tényleg esélyünk se legyen más gépekkel jól harcolni folyamatosan dobálják a játékba a sok 20mm-es orosz gépet amit sose használtak mert annyira szar volt. De a lényeg, hogy a Tier-ben a legjobb legyen.
Jó lenne, ha megnéznétek a II. világháborúban ki vesztett mibõl mennyit.
A háborúban fordítva volt a helyzet németek daráltak az elején orosz tankokat.
Szánalmasnak tartom azt is a Gaijin részérõl hogy 1944-ben készült orosz repülõgépeket küld be 1941-42-ben készül német gépek ellen. Példa yak-9 vs bf109 e3.
Orosz propaganda!!!! Ez már tényleg szánalmas! 99%-ban orosz gyõzelem. Aki meg német tankkal képes volt nyerni Tier1-ben, annak hatalmas gratula.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."