War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Basszus kurskon kb csak botok jönnek, vagy van olyan mód ahol 6v6 a többi 30 ellenség meg bot -.-
mellesleg nekem is 4/100-at mutat miközben már vagy 15 playert biztosan kilõttem
mellesleg nekem is 4/100-at mutat miközben már vagy 15 playert biztosan kilõttem
úgy is számolja h "Players defeated:" 😊
Nem számítanak bele a botok.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nem hinném. Túl könnyû lenne. Bár nem tudom.
De bot tank is beleszámít, nem?
Hm... remélem ezt a 100k fesztivált nem kúrták el. Járok kb 10 simulátor killnél - nem bot tank - de ez mutat 5öt... mikor simben eleve 25 kéne. Mert úgy írja 5/100
nem elég kifejleszteni, meg is kell venni
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
miért van az hogy tier2-ben kifejlesztettem 3 t-34-et 2 td-t plusz a légvédelmit erre azt írja a játék hogy még csak 5 tankot oldottam fel... ezt miért csinálja?
Bocs, a "garázs csata" miatt asszociáltam az arcade-ra. Bár RB-n és SB-n is van respwan sok tanktál, szerintem az nem garázs csata, mert csak egy legénységet, egyféle jármûvet viszel be.
Ez hogy jön ide? én a játékos által kilõtt jármûvekrõl beszéltem.
angelus1991ster.blogspot.hu
De ha megfigyeled pl. az utolsó képet, látszik a táblázatban, hogy nem lõttek ki.
Ez mind Simulator volt volt 😊. Arcade-ban, RB-n nem játszok.
Nekem pár ai és 9 kilõtt tank volt a maximum, nagyon könnyen lehet garázs csatában növelni a kill számot
angelus1991ster.blogspot.hu
Amiben az egyik szereplõ a jópofa NKVD tiszt, a németek pedig gyakorlatilag emberevõ állatok? Hát annak a szintjét tényleg kevés film éri el szerencsére, negatív értelemben. Életemben nem láttam mégegy olyan szar filmet. Remekül illeszkedik a mostanság oroszéknál divatos 'értelmezzük újra a második világháború történéseit' mozgalomba.
Orosz háborús film...
Én ilyeneket a 'Breszti Erõd' címû hányadék óta nem nézek. <#smile>#smile>
Én ilyeneket a 'Breszti Erõd' címû hányadék óta nem nézek. <#smile>#smile>
... meg kapom a minuszokat 😊
Tudom, hogy nem illik, meg e-peen lengetés, meg...
De a mai büszkeségeim:
A végére pedig pedo-tanker lettem:
De a mai büszkeségeim:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végére pedig pedo-tanker lettem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És mire kifejleszted a a kövi tankot, úgy is kimaxolod az egészet, így a turret drive-ot is.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ha nem árkádozol akkor nincs szerintem értelme
hacsak nem akarsz spórolni a javításon és bent hagyod külön slotokban azt a pár tankot amit használtál aztán majd idõvel megjavítják ingyen 😄
hacsak nem akarsz spórolni a javításon és bent hagyod külön slotokban azt a pár tankot amit használtál aztán majd idõvel megjavítják ingyen 😄
Két kérdésem lenne:
1. A TD-kre is lehet fejleszteni Turret drive-ot, ennek van értelme vagy csak pénzkidobás?
2. Van értelme egyáltalán egynél több legénység slotot használni? Most nekem 3 van, de igazából nem látom értelmét hogy miért. Egy közösnél még a legénység is jobban fejlõdne, és úgy is vissza lehet rakni bármelyik járgányt ingyen.
1. A TD-kre is lehet fejleszteni Turret drive-ot, ennek van értelme vagy csak pénzkidobás?
2. Van értelme egyáltalán egynél több legénység slotot használni? Most nekem 3 van, de igazából nem látom értelmét hogy miért. Egy közösnél még a legénység is jobban fejlõdne, és úgy is vissza lehet rakni bármelyik járgányt ingyen.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Amúgy az lehetséges,hogy AB felett azért lehet több respawn hogy így is tudjanak "még több" adatot gyûjteni aztán majd egyszer visszaveszik 1 tank/meccsre.Én legalábbis örülnék neki.
RB-ben és simben nem is jellemzõ mert nem lehet ötvenszer visszajönni.Mire az ellen eljut a spawnpontokig,többnyire már nincs aki respawnoljon és a csata elveszett.
Az arcade céllövölde meg.....
Az arcade céllövölde meg.....
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Én még sosem találkoztam spawn camp-el. Realisticben tolom mondjuk csak...
dejó hogy én t-34-ekkel max a láncánál sebzem
Nekem nemrég PZ3L-nél jött spawn pontra 2 KV-1 de 1ik már ment el így hátbakaptam,a másik meg még erre se tudott reagálni így kiszedtem a tornyát oldalról. 😊
Mondjuk, olyan egyszer megnézhetõs CGI-s csoda. De saját véleményem szerint nem éri el a másik orosz film, a Brest-i erõd szintjét.
igazán csinálhatnának valamit az ellen hogy ne legyen oan hogy spawnunkon campel 3-4 enemy td
hm, én nagyon kezdõ vagyok ebben a játékban, de a T50-el elég jól eltudok mókázni.. néha-néha még kis sikerélmények is vannak. eddig tetszik 😊
Látványos, de a valósághoz sok köze nincs, PZIV furcsán néz ki benne...
Vártam de egy ismerõs megnézte és állítása szerint olyan a film mint az elõbb linkelt tank jelenet úgyhogy kihagytam 😄
és ezt láttátok?
Stalingrad (2013)
egyik este elkezdtem nézni de elaludtam rajta aztán már nem is volt kedvem másnap folytatni annyira "tetszett"..😊
Stalingrad (2013)
egyik este elkezdtem nézni de elaludtam rajta aztán már nem is volt kedvem másnap folytatni annyira "tetszett"..😊
igen
Igazad van, kis kaliberre gondoltam csak.
Azt hiszem T-50-rõl volt szó, ott már 1000m-en pl. kisebb az APCR átütése, mint a normál AP-nek.
Azt hiszem T-50-rõl volt szó, ott már 1000m-en pl. kisebb az APCR átütése, mint a normál AP-nek.
Ez azért egy elég elvont film...
Egyébként igazad van, én is csak akkor használom ha mással nincs esély, vagy nem tudok flankelni.
OFF
Jöhetne már valami "színvak mód" mer én qrvára színtévesztõ vagyok, és nemhogy a tankokat nem látom a bozótban a fák között, de még azt a qrva piros feliratot is alig!
ON
Jöhetne már valami "színvak mód" mer én qrvára színtévesztõ vagyok, és nemhogy a tankokat nem látom a bozótban a fák között, de még azt a qrva piros feliratot is alig!
ON
Nekem nem úgy tûnik:

oda ment az elsõ lövés....a 3. után már minden fõrészt meglõttem,hogy WTF?? tudom BÉTA
Amúgy nagy távolságra többnyire pont nem jó az APCR, mert nagyon gyorsan elveszti az átütését és jobban jársz egy sima AP lõszerrel...
Mikor felejtitek már el azt a nyamvadt APCR-t? 😄
Már többször le lett írva, hogy csak akkor érdemes használni, ha semmi mással nem tudnád átlõni a célpontot.
(Igazából eddig talán 2x kellett használnom valami beforgatott, nem felém nézõ tank ellen...)
Tipp: ha nagyon nagy átütésed van és biztos vagy benne, hogy szinte keresztül tudod lõni a célpontot (tipikusan ilyenek az AI tankok pl), akkor célozz a hull aljára, egy lövéssel kivégzed.
Már többször le lett írva, hogy csak akkor érdemes használni, ha semmi mással nem tudnád átlõni a célpontot.
(Igazából eddig talán 2x kellett használnom valami beforgatott, nem felém nézõ tank ellen...)
Tipp: ha nagyon nagy átütésed van és biztos vagy benne, hogy szinte keresztül tudod lõni a célpontot (tipikusan ilyenek az AI tankok pl), akkor célozz a hull aljára, egy lövéssel kivégzed.
az lottósorsolás elvén mûködik 😊
Ne APCR-t használj, azt max nagy távra a kemény tankokra. Az APHE lõszer az ami igazán fizet.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
egyébként mi kell ahhoz hogy battle trophit kapjak illetve mitõl függ hogy az mennyi pénzt ad
Amit legnagyobbat láttam nekem valami 250 perc volt 😄
13x Lõttem bele az APCR lõszerrel 20 méterrõl az AI Panzer 38-as tankba a T34-es prémiummal......kezdek agyfaszt kapni