37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Hát régen szórakoztam ilyen jól ezen a játékon !!
-
BaleniX #14903 A Brummbart utcai harcokban használták, szóval Poland mapra jó is lenne. -
Megvan hogyan kell kinyírni a t-44-et :) Amúgy nem értem hogy bírt ki ennyit a Tigris.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Dagohun74 #14901 Nem téged basztatlak, csak leírtam azt ami velem történt aznap este mikor elolvastam a kiírásod. És igen a WG jobban csinálja. És bízok abban hogy megcsinálják végre normálisan ezt az egészet. Ezért is akartam kipróbálni de nem sikerült. De ha csak abból fog állni a 1.43 hogy új tankok és új pályák és semmi DM javítás akkor lesz@rom az egész tankos miegymást. -
Meg az is mi már hogy este 10-kor nyitják meg azt a szart? Kurvára elegem van ebből az egész szervezetlen szar játékból.
-
Azt valaki elmondaná hogy hogy a tökömbe van a dev serverről videó ha tegnap nem nyílt meg (17 órája feltett videók vannak) hát basszák már meg hogy az ismert youtubosoknak a sovietjin szól hogy mégis nyitva van. -
Ízlések és pofonok. Attól, hogy szebb lett a grafika nem fogok visszamenni. Eddig sem volt szerintem ronda és akik otthagyták nem a grafika miatt tették. -
Amúgy szerintem az szép teljesítmény hogy az összes új tank HD és még azon kívül jött vagy 5 HD ami eddig is bent volt. És ez mind 2 hónap alatt ami nekem pozitív. -
Ha jön a több magos támogatás és a Havok engine akkor hagyom a szarban a War Thundert annyira elkúrták. -
Ne siránkozz mert azután hogy ezt kiírtam már air forces topikban jött is az üzenet hogy technikai okok miatt elmarad.... szóval nem tudtam kipróbálni. Amúgy mik ezek a szar 2 órás tesztek? CBT-ben is ez ment... WoT legalább ha kiadja a teszt szervert az egész nap megy és nem csak azzal a járművel mehetsz ami megvan hanem azzal is ami nincs meg. -
Droughert #14894 WOT-os HD képek 9.3-ból. Jót tett a GF-es konkurencia (mi lenne itt ha tényleg igazi konkurencia lenne), olyan irányban is fejlesztenek amivel eddig kevésbé foglalkoztak.
HD képek a linken -
Dagohun74 #14893 Hogy a brummbar nagy területre ható tüzérségi fegyver lenne az egy kicsit túlzás. Sima kis rohamlöveg volt a 150 mm szúnyogirtójával. Egyébként a SU-122 mellé nyugodtan elférne a németoldalon. A sturmtiger az valóban nem használhó ebben a játékban, kivéve ha később raknának bunkereket is be. -
Chaffee #14892 Te vagy az Tomato Pistike? -
bgabor #14891 Nagy területre ható, tüzérségi fegyverek, egy perces újratöltési idővel. Nem tankcsatába valók. Még a szutyok wotba sem kerültek bele artyként, ami sokat mutat. A WT-be meg minek jönnének? -
BaleniX #14890 Egyébként csodálom, hogy se a WT-be, se a Wot-ba nem raktak még be Brummbar-t vagy Sturmtigert. Pedig használták őket főleg Olaszországban.
Talán mert túl nagy a kaliber?
-
Dagohun74 #14889 Hát fura volt, eleve későn olvastam mire lejött. Na volt még 10 percem mondom benézek erre mindenféle hiba üzenet. A lényeg nem tudtam megnézni mert le kellett tölteni még 5 GB-ot. Megint játsszák ezt napi két óra teszt dolgot. Ennyi idö alatt nem igen lehet mindent letesztelni ráadásul még csak T1-es gépek voltak a hangárba, legutóbb mikor sikerült feljutni a dev. szerverre. Nem baj majd kiadják a patch-et és utána a patch patch-ét és majd azt javító patch-et.
-
gstup #14888
-
Csak tudnám minek kínlódtam a németekkel t4-ben.....
Már én szégyenlem magam lassan a 80% winnel a t44-el és a su100-al.
-
Madi92 #14886 Itt egy videó róla, de +18. Nem jó dolog a háború.
-
jocking #14885 Nem szívesen ültem volna benne... Egyébként furán néz ki, olyan, mintha visszafelé sült volna el az ágyú. -
Ninju #14884 A jó életbe, hogy csak most olvasom!
-
Amúgy ma a dev szerver üzemel 20-tól 22 óráig. Aki akarja töltse le mert csak 3gb amit 1 óra alatt simán letölt. -
Ammo damaged?
-
StrikeFor #14881 -
bgabor #14880 Kénytelen leszel DirectX9 renderre átállítani a launcherben. -

-
Én még csak a t-28-nál járok ott, de az vmi mészárszék amit azzal lehet csinálni.
-
GálTomi #14877 visszatérő hiba. -
Ja van egy kérdésem: Ha egy rank5 repülővel rank4-es gépet szeretnék fejleszteni több RP-t kapok ha rank5-el fejlesztek rank4-et mintha rank4-el fejlesztenék rank4-et? -
Valamit elszartak a játékkal az az ötletem. Nekem kursk adja mindig a fatal errort szóval a sovietjin alkotott megint. -
GálTomi #14874 Sziasztok! Az utobbi időben rendszeresen lefagy a program. directX11 hibára hivatkozva. Korábban nem tapasztaltam ilyet. Újra telepítettem a prg. is és a DTX 11 et is mindhiába. Volna valami ötletetek? -
Dagohun74 #14873 ez nagyon jó!
-
gstup #14872 Nagyszerű.4 meccs,4-szer dobott ki 1 perc után egy yer-2-es. Imádom.Természetesen jagdpantherrel voltam.1 respawn. -
lammaer #14871 Ah hagyján... pont most volt szó róla a topikjában, megpendítették hogy elképzelhető lesznek irányított hajó-hajó rakéták benne...
Me egyszerűen nem bírja egyik cég sem megálni, hogy a ne rakjanak be vmi OPot amivel szívathatják azt akit az a fegyvernem érdekel amiről a játék szól (WOT: tankos játékba arty, WT: tankos játékba repülő, WoW: tüzérségi hajós játékba cirkálórakéta meg CV) -
Szovjet repülőgép hordozók orrba-szájba? :) -
gstup #14869
-
carp3tm0nster #14868 németekkel 6 meccsből 1-et nem nyertem. gondoltam kipróbálom orosszal(még egy kört nem mentem azzal az oldallal). azonnal nyerés 6 kill gyakorlatilag tankonként max két lövés kellett. szánalmas mennyi unbalanszolt ez a sz@r. -
gstup #14867 Áááá,szánalmas.Minden egyes találatnál fekete cső a párducoknál.Hihetetlen.Su-100 dombról lefelé jön felém az alsó páncélját lövöm.Gunner,driver,commander vörös.Erre kilő! :D Szánalmas,sovietjin. -
carp3tm0nster #14866 az uccsó reális tankszim a témában: http://www.tanksim.com/reviews/panzer.htm
-
gstup #14865