War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha... nem gyenge 😄
Mondjuk ezt nem lehet csak a t34 opságára fogni, itt már egy kis tudás is volt 😊
igen... oroszok. T-34-1941 17 kill simbenb. + 1 assist....
sb-t szoktam én is tolni németekkel, egy bajom van vele: ruszkik a zöld camojukkal beállnak a bokorba, így alig lehet észrevenni õket, õk viszont egybõl kiszúrják a mozgó szürke tankokat, tehát aki kempel álltalában elõnyben van, fõleg ha orosz.
Bírom én a Kurszkot is,csak kevés a domb😊
Kurszk nem bejövõs nekem se. Fõleg ha meghalsz és 5 perc mrie vissza érsz oda ahol eksön lesz 😊
Nagyon jó ez a Sim mód,sikerül is néha saját csapatársat kiszednem,de legalább büntit is kapok érte<#nevetes1>és nekem jobban valamivel bejön pl. Kubanon mint Kurszkon,jobban szeretek a dombok közt menni és keresni az ellent.
Ja tényleg, el is felejtettem. Ez nem lesz manipulálva, nincs random faktor, meg hülye játékosok se lesznek 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Toby0501
Nem nagyon aktív a házigazda, meg amennyire tudom, eddig sem õ csinálta, hanem Cifu, viszont egy jó ideje már õt sem láttam itt.

Gottfried
<#dumcsi>

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Maala
Pszt. A GF az más lesz. 😊 Majd ha már nem lesz Beta! 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

toocha
A bannert kellene frissíteni, már OBT van.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Mert még 12 napig nem tudom elküldeni a ******************************************************************************************** az oroszt ingame
Apa kezdõdik....

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Na jó ezek az orosz kutyák húzzanak el a kurva anyjukba oda!
ximix
Én is próbálkoztam vele, de a kört kel a körre 😊 (AB-ben) + egy picit elé tartani ha esetleg nem a legjobb a netkapcsolat és az sem árt ha az enemi ép egyenes vonalban halad tehát nem fordul + a lõtávolságra is figyelni kell ne a 2 kilométerre lévõt lõdd hanem a 800méter és azon belülit.
Látom, ebben a topicban is kezdõdik a sírás.
azt elárulná valaki hogy van egy légvédelmim de ha repcsit látok és lõni akarom akkor hogyan me mindegy hogy a kis köröcskét vagy a +jelet viszem a repülõ körébe mindig vagy túl mennek rajta a golyók vagy felé megy vagy nem is robban.
Üdv!
Ok.Örülök neki,hogy értelmesen meg tudtuk vitatni ezt a témát!

Hy!
nah látom itt is kezdõdik mint a wotban hogy a legjobb meneteim vereségek és pont a legszarabb menetemnél képes a csapat normálisan foglalni.
Ezen akadtam ki tegnap én is. Vagy 5 tigris nem mert menni elfoglalni a pontot 50-100 méterre áltak tõle mert egy pz 4 H ott figylet...
Ez szép munka.
Csak így tovább. Sokan tényleg azért félnek az SB-tõl, mert a repülõs részen még levegõben maradni is nehéz idõnként. 😊

Én egyébként a mostani RB-t kidobnám. Helyette a mostani SB lenne. SB helyett meg lehetne egy olyan mód ahol még minimap spottolás sincs, csak manuális sebváltó, illetve nincs harctéri javítás és legénység "pótlás".
azt úgy értem hogy az AB-ben sok a nyomorék no de ez 1 enemy elfoglalja jungle-ben az A pontot és a domb aljában meg közben campel kb 10 "csapattárs" mikor már elfoglalta az 1 ember a pontot akkor jut eszükbe hogy visszakéne foglalni. <#mf1>
Persze, hogy nem sikerült, beszúrni a képet...
Kipróbáltam a simulator battle-t, elég érdekes. Az kicsit zavar, hogy nem látom a tankot, jól néznek ki, szeretem látni õket harc közben 😊. Viszont az hatalmas elõny, hogy nem vagyok spotolva, maximum minimapon láthatnak, így lehet szépen flankelni. 3. csatám eredménye, bár nyerni még nem sikerült...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://kepkezelo.com/images/pc3emlhi3v1hjcp8613g.jpg
Ha vélhetöen,akkor nem találtad el.Ha nem sérül akkor is kiírja hogy target undamaged.
Nem akarok nagy hülyeséget mondani...
1; lehet hogy a feliratokat kapcsoltad ki valahol az optionsban,
2; vélhetõen nem találod el

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Amikor vélhetõen eltalálok egy tankot és nem ír ki tényleg semmit, akkor olyankor mivan? Lepattant?
Her Laca
A negatív manõverekhez fûzött megjegyzésed meg mit is takar?
A spiten egy csomó próbálkozás volt a karbi miatti probléma kiküszöbölésére,és csak 42 vége felé lettek injektorosak a motorjaik.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
"A Spitfire-nek már az elsõ generációja volt olyan jó, de inkább jobb. "

Minden tiszteletem mellett ez a megjegyzésed "DE INKÁBB JOBB" a nettó hülyeség😊))
Nézd én a harckocsikhoz bevallottan hülye vagyok mint Gyõzike a magfizikához,de a II.VH-s repülõkbõl bátran írhatnék egy nagydoktorit ,így azt kell mondjam,hogy ezt azért ne terjeszd😊

"A Spitfire-nek már az elsõ generációja volt olyan jó, de inkább jobb. Kisebb fordulóív, jobb csúcsmagasság jellemezte, nem játszott olyat, mint a BF109 a C1-es, injektoros motorral szerelt változat megjelenéséig, hogy negatív g-s manõvereknél hajlamos volt megszakadni a motor üzemanyagellátása, aminek aztán csúnya koppanás lehetett a vége."

A kisebb forduló ív sem volt szentírás ,bár a szárnyszerkezet a szárny kialakítása miatt valóban a spit elvileg jobban fordult,de a fordulási sugár nem csak egy összetevõbõl áll,a BF ek pár kör elejéig megfelelõ cornel speed tartásával bátran tartani tudták a lépést ,emelkedésben egyértelmûen jobbak voltak,a csúcsmagasságról meg ne is kezdjünk el vitatkozni ,lévén a spit 8k-n és fölötte már csak billegett mint kecskeszar a deszkán.
Mindamellett mint alant már említettem kb azonos teljesítményû gépek voltak .
Ha megnézed az angelus csata gépveszteségeit ,lebontva akár típusokra is ,bizony az egekig magasztalt spit (ami nemzeti szimbólum lett Angliában,jelzem érthetõ okokból) bizony alul maradt a német riválisával szemben. Persze ez is sok összetevõbõl áll ezt is hozzátenném, a légi harc sikeres és eredményes megvívása nem csak a gépen múlik,az alkalmazott taktika a gép tulajdonságainak figyelembe vételéhez igazítva elengedhetetlen volt😊
De az is beszédes ha megnézed a nyugati fronton egyénileg elért légi gyõzelmek adatait abban az idõben ,és lehet meglepõ eredményeket látnál.
A BF 109 egy jó kis gép volt ,persze megvoltak a korlátjai,de nem véletlenül gyártották egészen a háború végéig,igenis méltó ellenfele tudott maradni a szövetségesek bármely gépének.
A FW 190 rõl meg már nem is akarok szót ejteni😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

akkor már láttalak talán egyszer egy csatában így nick alapján 😄
Gottfried
Meg egy aprosag,ami talan bizonyitja hogy nem vagyok nemetgyulolo.(sem) Az itteni nick nevem,a teuton lovagrendes kis kepecske a nevem helyen es a jatek beli nickem(PanzerFritz),amit Kurt(Panzer) Meyer utan valasztottam.

Gottfried
Kaja megvolt,melo keves es meg kedvem is van irni. 😊

Szoval,nem vagyok mar olyan fiatal ember es meg veletlenul sem a mai media altal kozvetitett "szemeten"nottem fel.Nehany hircsatornan kivul nem nezek tv-t.Barmilyen hihetetlen,meg azt is tudom hogy a WT es a WOt csak egy jatek.Ha olvastad a hozzaszolasaimat,nem egyszer lathattad hogy arrol irtam hogy senki ne varja el hogy egy jatekban le lehet modellezni a valosagot.

Gyermekkorom ota erdekel a haditechnika,a okori kohajito gepektol kezdve egeszen a modern technikakig.A kedvencem(mint gondolom itt sokaknak) a 2 vilaghaboru,ezen belul is a nemet haditechnika.Tobb mint 10 evig maketteztem,kozel 500 reszletesen kidolgozott repulogep es harckocsimakettel buszkelkedem.Ezekhez rengeteg szakirodalmat olvastam es olvasom a mai napig is,bar a mekettezest mar egy ideje nem uzom.majd talan a kisfiam(aki most 5 eves es mar erdeklik a tankok) folytatja.
Emellett szinte mindent elolvastam ami magyar nyelven elerheto volt a 2. vilaghaborurol az elmult kb.30-35 evben.A rendszervaltas elott a hos oroszokrol es a nemet hordakrol,utana pedig a demokracia vedelmezoirol(a hos amarikaiakrol) is.Termeszetesen a tortenelmet a gyoztesek irjak,igy fenntartasokkal kell kezelni mindket fel irasait.Hogy mi a hiteles ??? Ezt sem en,sem te nem tudjuk megallapitani.Mivel nem voltal ott egyik vezerkarban sem(bar akkor is csak egyik oldalrol lenne nemi infod) te is csak az irodalomra hagyatkozhatsz.Mindenki szerint az a hiteles amit o leir.Az semmit nem jelent hogy van amit a negy tobbseg elfogad hitelesnek mert a nagy tobbseg is lehet felrevezetett.Egyszeruen nem erdemes itt (es talan mashol sem) ilyen vitakba belemenni.

Nem is ez volt a szandekom,csupan bosszant a "hobbinaci" hozzaallas,az hogy a nemet technika legyozhetetlen volt,hogy mindenben jobbak voltak mindenkinel es itt nehany nagytudasu(talan tenyleg csak tul fiatal) versenyzo fel van haborodva ha egy jatekban kilovik az altala vezetett legyozhetetlen nemet technikat.Erre a nagy nemet imadatra reagaltam itt nehanyszor.
Mindezt ugy hogy az elso makattjeim nekem is a nemet tankok voltak,van itthon nehany nemet rohamsisakom,2. vh-s nemet markaim,nemet ovcsatok,stb.
Szoval meg veletlenul sem all(t) szandekomban leszolni a nemet technikat de nem szeretem ha valaki isteniti mert nem volt a nemet technika sem "wunderwaffe"

Gottfried
szia!
Te valamit nagyon felreertettel.Most mennem kell kajalni(45 eves vagyok es sajnos ejszaka is kell idonkent meloznom)de kaja utan valaszolok neked bovebben is.(sorry az angol billentyuzetert,itt csak ez van.)

Nohab
Az ötös Spit volt az elsõ, ami nem fulladt be a negatív G tõl. Ezeket 1941 elején kezdték megkapni a századok.
Az elsõ generációs Spitek elmaradtak - akkori ellenfeleiktõl - az E-3 és E-4-tõl.
Természetesen.
Sziasztok,
A legénységi skillek mûködnek RB ben meg SB-ben is?
persze ahogy olvashattad vannak itt olyanok akik sb-ben minimap alapján ölik az embereket a pálya másik végébõl 😄
Nincs sziluett, csak a térképen vannak jelölve az ellenséges tankok.
Ne hidd azt, hogy kezdõ vagy az SB-hez, ez tévhit. Kis önbizalom és hajrá. Próbáld ki és ne add fel az elsõ pár kudarc után. Ha belejössz, sokkal élvezetesebb mint AB vagy RB.
Menj be nézd meg. Nem fog fájni! 😉 😛
Igen!Nem egyszerû a téma,de a srác frankón degradálta a német technikát élbõl.
A negatív g-s manõver téma megvolt a spiteknél is úgy emlékszem!A kérdés az injektort melyik használta elõbb élesben...majd utána nézek,valami olyasmi dereng,hogy a németek elõbb használták ezt a megoldást!
Hát szerintem még kezdõ vagyok rbhez meg sbhez 😄. Igazából csak annyi hogy másképp viselkedik a tank meg nincs becsapódás jelzõ?
utolsó bekezdés. ezt magyaráztam. ikont látod oda lõsz és sokszor talál.
Mindjárt elkezdem sajnálni a német tankereket...
Március eleje óta játszom mindkét oldallal. Mindkét nemzetnek vannak op, és gyenge tankjaik.
Elsõsorban rajtad múlik, hogy hogyan használod a tankot. Kihasználod az erõsségeket, elrejted a gyengeségeket. Tudom, hogy ez elég szar általános szöveg, de hidd el, nem lehet azt mondani, hogy ezzel és ezzel nyomulj mert az tuti jó lesz.
Amik nekem eddig nagyon tetszettek:

Oroszok:

-T-34-es sor egészen T-34-85(D-5T)ig, utána gyengék, T-54-el sajnos csak pár kört tudtam, menni.
-SU-85, SU-85M kellemesek
-a maga nemében a SU-152,SU-122 is nagyon jó, az elõbbi viszont tuti 1 lövés bárkinek, egy mozgó lõszerraktár.
-SU-100, ne ez az igazán király, a legjobb, amit eddig kipróbáltam.

Nehezekkel sokat nem nyomtam, annyira nem fogtak meg.
-kivétel: KV-2 brutál, ezt ne hagyd ki
-a 2 IS-2 elég használható, de iszonyat lassan fordulnak
-IS-3-ig jutottam, de sajnos csak párat mentem vele CBT-n

Németek:
-TD-ágban JagdPantherig jutottam, ez már sajnos elvesziti a 2x respawnt. Stug-ok nekem nem jöttek be, de a JagdPanzerek nagyon tetszenek.
-Medeknél PzKpfw IV F2 szerintem nagyon jó, az Aufs. H is tetszett. Panther egy idõ után elvesziti a varázsát: gyk. változatlan páncélozottság és löveg egészen Aufs. F-ig(eddig jutottam). T3-ban még nagyon erõs, aztán egyre könnyebben szedik ki a nagy kaliberû orosz lövegek.
-Tigris ág: itt csak Tiger I-ig nyomtam. PzKpfw. III-ag elég jók: jó tûzgyorsaság, az ember nem is gondolná, hogy mit ki lehet hozni 50mm-es lövegbõl. Tiger I-hez meg nem szabad úgy nekiállni, hogy most aztán én leszek a király, idkfa meg iddqd, kõ kövön nem marad, és akkor talán nem lesz csalódás.

Csak óvatosan fedezékrõl fedezékre elõrenyomulni, ha a szitu engedi. Egyedül ne menj nagyon sehova. Figyeld a map-ot, nézz oldalra hátra is gyakran, próbáld az összes felfedezett ellenfél pozicióját észben tartani.

SB-ben játssz, arcade egy vicc, Még RB sem az igazi. SB-n ha nem látod az ellenfeled, az esetek 90%-ban õ sem lát téged, és nem fog kilõni 100m dzsungelen keresztül 😊.
Például a Somua S35 is sokkal jobb tank volt F.o. megszállása idején, mint a németek bármilyen gépe. Más kérdés, hogy a legénység, meg a karbantartás taccsra tette az egészet.

Ez meg, hogy a P51-ig nem volt BF109 szintû szövetséges gép, dettó hülyeség. A Spitfire-nek már az elsõ generációja volt olyan jó, de inkább jobb. Kisebb fordulóív, jobb csúcsmagasság jellemezte, nem játszott olyat, mint a BF109 a C1-es, injektoros motorral szerelt változat megjelenéséig, hogy negatív g-s manõvereknél hajlamos volt megszakadni a motor üzemanyagellátása, aminek aztán csúnya koppanás lehetett a vége.

De az egész téma, hogy mi mennyire volt fejlett technikailag, teljesen meddõ vita. Mi számít fejlettnek? Az oroszok speciel már a háború legelején felfedezték azt a nagy ördöngösséget, hogy ha megdöntik a tankjaik páncélzatát, akkor jobb effektív páncélértékeket, meg ballisztikai jellemzõket kapnak. Ehhez képest a németek híres-neves Tigrise 42-ben még mindig egy bazi nagy szappandoboz volt, aminek pánclézat terén egyetlen erénye az orosz gépekkel szemben az volt, hogy a páncéllemezei nyers vastagsága többszöröse volt az orosz gépekének. Ennél fogva a mérnökileg jobban kialakított T-34-esek nem tudták átlõni. Akkor most melyik volt a fejlettebb?

Igen, a német tankok tûzerõ és páncélvédettség tekintetében többnyire alázták az oroszokat, cserébe folyamatosan lerobbantak/leégett a váltómûvük/beragadtak a sárba, ergo az esetek jelentõs hányadában a hajukra kenhették a fölényüket. Megint felmerül a kérdés, hogy melyik a jobb tank: amelyik a csatatéren fölényben van, de hajlamos el se jutni a csatatérig, vagy amelyik csak elégséges teljesítményt nyújt, de mindig megbízhatóan mûködik.

Nem fekete-fehér a téma, se az egyik, se a másik irányba.
na még az ahol a németek ownolják a ruszkikat. kis 20mm-ssel felszerelt pz2 vagy mi agyon üti kis t-26ot. De pl T-28, T-50... BETEG! Azt külöm imádom, hogy a T-34ek 1 lövéseznek szinte mindig. Kedvecem meglövöm pz4-el su-122 vagy t-34. piros lesz commander, loader, gunner vissza lõ és bumm.
Ami tényleg megöli õket egy lövéssel tuti alap lõszer és közelrõl bele driver hatch vagy test torony.
De ehhez közel kell lenni. Orosz meg megküld 500ról és bumm.
Az eddigi legkedvencebb - oké az még CBTben volt de azóta érésem szerint ez nem változott - Tigrissel megköldöm T-34-57. Hit. Ennyi. Vissza lõ bumm...
Késõn írtam. Köszi a választ. Akkor majd nyomulok t26al 😄
Igen nekem is feltûnt hogy van egy kis rész rajta ahol általában 1 lövéses csak el is kell találni 😄. Kérdésem továbbra is fenn áll.
orosz. ennyi. Némettel sokat szívsz. Legalább is németet minden hol lövöd meg sajna bumm. Orosz már... más tészta. Ami tényleg olyan feelinget ad mint az orosz az a Panther. Legelsõ van meg de... áááá igazi ruszki gyilkos 😊
stug 3-nak meglövöd a függõleges részt az orrán és vagy gyullad vagy robban