37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
tutyimutyi2 #14944 hát én speciel úgy vok a német légvédelmimmel hogy bombával meg kamikazéval nem birnak kiszedni mindezt úgy hogy mivel leggtöbször hang nélkül játszok azt se hallom ha valameik rámdobja a bombát :) -
Dagohun74 #14943 Az más mikor szakasz van és felosszák a feladatott. Én is megyek légvédelemmel de azután már mikor 3. meccsen dobnak ki bombával.
-
Én szívesen kísérem a csapattársakat légvédelmi eszközzel és - többnyire - hasznosan is töltöm az időmet csata közben. Azt kell mondjam, sokkal hasznosabb és értelmesebb dolog lenne, ha a tankos csatákban a repülő és a légvédelmi eszköz, úgymond csereszabatos lenne. Vagy az egyikkel, vagy a másikkal jössz be a csatába. Teljesen korrekt dolog lenne a tankos játékosok felé. Ja, hogy az über pilóták még inkább sírnának? Engem nem igazán érdekelne a dolog.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.09.23. 13:51:29 -
Dagohun74 #14941 Na tessék nekem pont más jött le.
-
Dagohun74 #14940 Ráadásul probléma még az is hogy random meccsen mindenki tankozni akar. És kevesen jönnek v. senki légvédelemmel. És ha 1 emberke van légvédelemmel v senki akkor könnyű préda a tank a repcsiknek. Főleg mikor annyi repülő van fent mint a szúnyog. Példa erre a Kuban és a jungeles pálya na ott hemzsegnek. Bár az 1.43 után sokan fognak légvédelemmel menni, legalábbis míg ki nem maxolják. -
Droughert #14939 Mondjuk múltkor volt vagy 8 aa német oldalon, csak hát, így tank nem volt elég, úgy mentek át rajtunk mint kés a vajon... -
Fasza.... Szerintem ez az egyik legnagyobb probléma, amit könnyű lenne orvosolni és megoldódna a probléma a repülőkkel mivel lenne légvédelem dögivel mind2 oldalon. -
gstup #14937 Nem. -
Egy ideje már csak itt a fórumon követem a játékot de megoldották már azt, hogy a légvédelem ne tank slot-ot foglaljon el, hanem repülőt? -
twi452 #14935 van egy ilyen nézegetős része ahol minden tanknak meg tudod nézni h mi hol van ugyanúgy ahogy a páncélzatot is
a játékban pedig killcam lesz, legalábbis erről volt szó -
Dagohun74 #14934 Ez amolyan killcam dolog lenne nem? A sima HIT-et meg se tudod nézni. Gondolom én. Sajna nem jött össze a DEV. szerver így nem lehet többet tudni róla, egyenlőre.
-
twi452 #14933 az x-ray csak azt fogja megmutatni h az utolsó lövés mit csinált a tankodban amitől meghaltál :)
a többit nem fogjuk tudni :) -
Mondjuk ez itt annyira nem random.
Ha bejön az a x-ray akkor lehet kicsit érthetőbbek lesznek majd azok a sebzősé nélküli hitek..lehet... -
Ninju #14931 Na ja. -
Dagohun74 #14930 Az SB az oké csak ne kellene rohadt sokat várni.
-
Ninju #14929 Én ezért játszom SB-t és AB-t. Egyikben sincsenek repülők. Árkádban van valamennyi balansz. SB-ben meg van kihívás. -
gstup #14928
-
Dagohun74 #14927 Tegnap leültem kicsit játszani. Első meccs T4 panter A kárpátok térkép elindulok orosz bombázó -1 tank ok újra születünk kivel találkozok a kanyarba IS-4m, köszi a meccset. Köv. T4 meccs királytigris kuban térkép közepe domb mögül kb. 50 m egy T-54 lövöm HIT, ő lő gunner és kigyulladok. Köv. meccs megyek légvédelemmel 8 orosz gép mínusz nyerünk, király. Köv. meccs T3 tigris 6 vs 6 kilővök 1 t-34/85 és 2db SU-85-öt elfoglalom az A pontot jön az orosz bombázó vége. Nem sírás véget írom csak egy átlagos nap a WT-ben részemről ezért is várom az 1.43 patchet. Amiben lesz rengeteg mobile AA ami jó. De szerintem a BR-hez nem nyúlnak ami rossz, de remélem nem igy lesz. Egyébként rájöttem kinek is csinálja a Gaijin a játékot a családnak és a haveroknak azon belül megvan mindenkinek a kedvence és mindenki más le van tojva.
-
carp3tm0nster #14926 készülnek, készülnek:-D -
carp3tm0nster #14925 igen, ezeket már megtapasztaltam.:-)
tegnap PIVF2-vel lyukasztgattam egy KV-2. lelőttem róla mindent jó messziről, amit csak lehetett. Ő rámfordult, böfögött egy nagyot és mehettem is másik tankért...
a visszapillantó azt hiszem én voltam :-) -
lammaer #14924 agyhalott csapatok - ne aggódj, a payerek nem változnak, ezt megkapod majd itt is.
arty hegyek - arty nincs, helyette bombázók meg csatarepülőgépek szórják az áldást
goldammó - na az tényleg nincs. :)
Helyette a randomisten itt nem a találatot meg a lepattanást kontrollálja (a célzás csak rajtad múlik., ami sztem pozitív), hanem azt hogy ki fog előbb ammorackkal megdögleni. Instant. Nincs is szebb annál amikor te 3x találod el a célt és elgörbül a visszapillantója (itt használta vki ezt a modulsebzésre, nekem nagyon tetszett) ő meg rádfordul és az első találattal felrobbant/felgyújt, "szia, kösz hogy jöttél" alapon. -
Sajna ez így van :( Ráadásul a ruszki oldal még mindig op. Pár napja bele kezdtem velük mert elegem volt, hogy német oldalon csak szívok. Mit mondjak. Ég és föld. Az átlag 5 kill T-34-el mindig megvan. Hihetetlen, hogy mennyivel könnyebb ez az oldal... Ami szomorú a dologban, hogy ez kb így megy mióta csak kijött a játék. Nulla balansz. -
Droughert #14922 Én sok-sok szép makettet vizionálok :) -
carp3tm0nster #14921 meglátom milyen lesz. esélyt kap a wt. a wot-tól lassan már hányingerem volt, az agyhalott csapatok/arty hegyek/goldammo miatt. ha a wt is játszhatatlanná válik, akkor több időm marad a makettezésre, ahol ezek nincsenek de legalább full-full hd modellek lesznek:-) -
Droughert #14920 Hát ha így van akkor erre azt lehet mondani, hogy cseberből vederbe kerültél :). WG jelen pillenatban aktívabbnak tűnik. Gajin májusban kiadta a GF-et, azóta nagyobb patch nem volt, kaptunk egy új térképet (ami bugos volt, unbalanszed, és még nem olyan régen is bombázással 2perc alatt lehetett rajta nyerni, nem tudom, hogy javították-e azóta ), pár új prémium tankot, javították a a damage modellt, de aztán mégsem lett jó, jöttek a bomberek a repülők nyakára. Kb ennyi történt nagy vonalakban. Majd most jön egy nagyobb patch, amit mindenki vár, aztán meglátjuk mennyit javít a dolgokon. Rengeteg hiba, balansz probléma van, amit lehetne javítani, de semmi info nem jön Gajin-tól, hogy tesznek-e valamit, az ügyben, vagy esetleg mikor várható előrelépés. -
carp3tm0nster #14919 ebben igazat kell adnom neked, mert én nemrég jöttem át a WoT-ról(2-3 hete?) és gőzöm sincs mi történt gaijin háza táján. de a wotban van/volt 9k csatám és ott láttam merre megy a dolog. a wt-ben még nem.
-
Droughert #14918 Ground Froces-re vetítve, ők mivel jöttek ki az elmúlt hónapokban? Gyakolatilag open beta megjelenése óta semmi nem történt, hónapok óta ülünk és várjuk a csodát. Lehet fikázni a wg-t, hogy semmit nem csinál, de én előbb szeretném látni, hogy a Gajin mit csinál, mert a WG azzal a kevéssel fejlesztéssel is mérföldeket ver a Gajinra jelen pillanatban. -
carp3tm0nster #14917 így se,úgy se tetszik a hd modell. a probléma, hogy nem csinálnak semmi érdemlegeset. hd modelt külsős cég, új pályák? winter himmelsdorf, meg földgyalult prokhorovka? ennyi? a lényegi dolgon meg nem dolgoznak(multi-core support, directx11 support, bugfixek). de szerintem ne offoljuk szét a wt topikot a wg gyermekével. -
Droughert #14916 Megmagyaráznád, hogy miért? Ők fizetnek érte, az ő tulajdonuk a modell, hogy azt most Ivan a wg székházban készíti,vagy egy független stúdióban, teljesen mindegy, wg tulajdon lesz a végtermék így is-úgy is. Nem értem ezen miért kell kiakadni. Ha egy szót nem szóltak volna erról, nem is tudnál róla, akkor jobban tetszene az adott modell? Neked felhasználónak nem tök mindegy, hogy ki, és hol készíti a modelleket? -
carp3tm0nster #14915 jelentősége nincs, csak a wg nem marketingeljen velük -
Droughert #14914 Van jelentősége, hogy ki csinálja? Számodra nem mindegy, hogy az adott modell egy wg székházban készült, vagy külsős cég csinálta pénzért a wg-nek? -
carp3tm0nster #14913 a WoT-ban a HD modelleket külsős cég csinálja ergo a WG megint nem csinál semmit csak össze-vissza buff/nerf.. -
Luciferkee #14912 EPIC! :D -
Semmi grafikai cuccot nem írtam oda.... Azért írtam a több magos támogatást is oda mert úgy az új fizikát nem 5 fps-el vinné a játék ;) A grafikával nincs nagy bajom ha meg a fizika is király lesz akkor hagyhatom a fenébe ezt a szart :D
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2014.09.22. 19:49:52 -
bgabor #14910 Közkeletű tévhit Wotos körökben, hogy a Havok engine behozása grafikai engineváltást jelent majd a WoT-ban, és az állandó FPS ingadozás és az esztelenül magas gépigény normalizálódik majd. Hát nem. -
Droughert #14909 Dev szerverről egy frissebb video (x-ray és armor bemutató):
-
Lokker #14908 Ha jön a több magos támogatás és a Havok engine akkor hagyom a szarban a War Thundert annyira elkúrták.
Hátha csak te képzelted oda a 'grafikai' szót. Lehet kicsi a betűméret.
Igen te képzelted oda.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2014.09.22. 17:57:34 -
Droughert #14907 És ő most hol írta, hogy köze van hozzá? -
bgabor #14906 Lol. Hányszor mondtuk eddig el hogy a Havok az nem grafikai engine, hanem fizikai? Az általad várva várt Havok enginenek semmilyen hatása nem lesz a WoT futására, a grafikájára vagy az FPSre. Élethűbben repülnek majd benne a kövek meg más, fizikai számítást igénylő hatások, azt annyi. Nem grafikusmotor csere lesz. És még ezt is jó egy éve ígérik wargamingnél.
A WoT akkor lesz használható ha majd a fikcionális artykat kiveszik belőle. Az meg sohanapján lesz. -
bgabor #14905 Mi bajod van?