War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÉS van aki ezt így számolgatja? Kurskon, nagy távolságra még meg is értem, de a kisebb mapokon nem sok értelme van. Én mát nagyjából tudom, hogy mekkora távolságra mekkora rátartást kell állítani, ha meg nem talál az elsõ lövés után korrigálok. de így számolgatni, hát nem tudom, nekem ez magas. <#idiota><#schmoll2>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Szóval vki? 😊
jááááj
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Idi.ta? Mint aki kilövöldözi saját csapattársait, mert szerinte nem megfelelõ tankot hoztak be? Vhonnan ismerõs...
ilyen azért elõ szokott fordulni a kv-s okostojásokkal is sokszor 😊
5 perc és a fél csapat akik azzal mennek már másik játékban vannak.. aztán izmozd ki ahogy tudod 😄
Szerintem arról van szó - hasonlót látok én is sokszor - hogy azt tudjáka Tigris vmi félig elpusztíthatatlan vmi volt. Hát itt nem az...
Gottfried
Miért van az hogy a tigrissel játszók egy jó nagy része totál idiota???? A legtöbb vereség a német t3-ban azért jön össze mert a nyomorék tigrisek az elsõ percekben elõrerohannak és szépen elhullanak,többnyire kill nélkül.Aztán a medek 5-6 tank hátránnyal kínlódhatnak. WHY ????????? (sok kibaszott tigrisbuzi hobbináci....)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Ha a "Ballistic Cap"-re gondolsz az csak egy sapka a lövedék elején, amitõl jobb lesz az aerodinamikája.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

miért jó az hogyha a lövedékem ballisztikus?
*Viszont ha esetleg valaki találkozik vele, az vigyázzon, fõleg ha egy csapatban vagytok.

Ó! Vki elárulja, hogy is van ez a célkeresztes dolog? Ált érzésbõl meg utána korrigálásból lövök. Most a vízszintes vonalakat megszámolom - mennyit tesz ki a tank - majd...?
"Végre" sikerült kiosztanom az "évezred f@szfeje" díjat ground forces-ben is. A boldog nyertes: StandusMaximus.
Szerintem valami cselák gyökér lehet, a tankjait igénytelenül elhelyezett cseh zászló "díszítette".
Amiért kiérdemelte a díjat:
- Spawnolás után kizárólag velem foglalkozott, annak ellenére, hogy egy csapatban voltunk.
- Folyamatosan lövöldözött rám (csak rám, mellette állt az ellen, és akkor is rám lõtt, mialatt kinyírták). Még jó, hogy KV-1 ben voltam, így a T-50-ével kinyírni nem tudott, csak komolyan akadályozni.
- Célzás közben lökdösött, hogy ne találjak el semmit.
- Fedezékbõl tüzelve belémjött hátulról és kitolt a fedezék mögül.

Kapott reportot, így remélhetõleg bannolva lesz. Viszont ha esetleg valaki találkozik vele, ha egy csapatban vagytok. Ha ellenség, akkor szabad préda, úgy sem lõ rátok, csak a társaira.

Ha a repülõst nézzük akkor kb mindig béta lesz a folyamatos fejlesztések miatt.
Arcade ami szar volt CBT-bena repülõk miatt. Bár azt is csak videóról tudom. RB-t toltam az okés volt sztem. Az meg külön poén volt hogy egyzser ott állok várom jöjjön ellen erre vmi beúszik a képbe oldalról - átfut a fejemen ez mi ez - aztán bumm. Me destroyed by IL-2. Bomba volt az a vmi ami beúszott 😄
Ok, Köszönöm!
Pluskast
Zárt bétában voltak repülõk. Ment is az anyázás rendesen. Gyakorlatilag játszhatatlan volt. Ezért is állították le. Az nyílt béta meg egy jó darabig maradni fog. Nem ettõl fog függeni szerintem a repülõk ismételt beeresztése. Ha majd lesz megfelelõ számú játékos akkor lehet ismét beteszik.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tudja valaki meddig tart még a "béta"?
Összeengedhetnék már a légierõt a tankokkal!
Jeffjohnson
eddig oroszokkal nyomtam, szinte mindig volt valaki aki a közelbe volt ha valami gáz van. Itt meg anulu tank brrrrrrrrrrrrrr.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ismerõs, III L -el lettem elsõ, persze kikaptunk, pedig a csapat tele volt F2 -vel... Kursk 😞
a német palyerek most tényleg ennyire seggidióták? az F2-es szarjaikkal sem képesek semmi eredményt felmutatni

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Toby0501
Na, hogy legyen pici rálátásod: azért játszok, mert szórakozni szeretnék és nem azért, hogy haditechnikai szakértõ váljék belõlem. Pont nem érdekel, még rank 4-ben sem, hogy az a bizonyos lõszer milyen betûkombinációkkal van fémjelezve, fõleg nem akkor, ha az nem abban a harckocsiban van, amit használok (jah, tipikus hobbináci). Elég azt tudnom, hogy az általam használt lövedék hány mm-t képes átütni, s azt, hogy milyen távolságnál érdemes másra váltanom.
Mehetsz vissza Golf-áramlatot hugyozni és köszönöm, hogy kockáztattad az óceánok lehûlését csak azért, hogy beleköthess még egy emberbe.
Részemrõl téma lezárva, te pedig ignorálva.

Én meg azt értékelném ha a kedves pléjer, aki eljutott már Tier 4-ig, tisztában lenne a lövedéktípusok közti különbséggel/vagy ha a GF-ben nem lehetne 100mm-es HE lõszerrel kicsapni egy Panthert. Akármelyik történt is, nagyon gáz.

De teljesen igazad van egyébként, meg kell tanulnom jobban tolerálni az egyszerûeket meg az ostobákat, mert annyian vannak hogy Dunát lehetne rekeszteni velük. Lehet kéne is.

Lehet multiclass-ban légvédelmiset is játszani, bezony 😊) Én is lõttem Pantherrel il4-est még CBT-n 😊

A képbeszúráshoz használd a szöveg bevitel alatt a roppant eredeti "Kép beszúrása" gombot, és csak a http://-el kezdõdõ részt másold be.

Pz3M mint légvédelmi üteg 😊 :
URL=http://kepkezelo.com/viewer/pej6kkxq3z7rz7dcdi3.jpg

Panzer III-al úgy egylövéseztem az ellenséges playert hogy 12-es rovásig kellett fölétartani, második korrigálásra telibe, szerintem csak nézett hogy mivan 😄
Biztos ami biztos, én azért adtam egy -t... <#worship>
Kursk-on rank 3-tól csak német tankokkal lehet aratni 😊)

Megvettem a KT-t. Kurskon mocskosul lehet vele aratni 😛P. Már csak az kéne h ne 1 respawnja legyen.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Toby0501
Nem tudom a pontos lövedéktípust, de tuti nem armor piercinggel lõttek, azok rendszerint pattantak.
Értékelném egyébként és szerintem sokan mások is, ha visszavennél ebbõl a stílusból. Ha valaki baromságot, vagy nem tökéletesen megfogalmazott kijelentéseket tesz, te valami rettentõ nagy paraszt módjára kérdezel vissza, mintha a világ összes bûnét elkövette volna az ember.<#levele>
Jöhetnek a mínuszok.

HE vel? <#nyes>

Toby0501
Volt szerencsém eljutni az F-ig CBT-n, de a D után igazából mindegyik szenvedõsebb, a 100mm feletti orosz ágyúk HE-vel nagyon könnyedén kiszedtek.

Pluskast
Valahogy nekem is ez az érzésem és habár a D megvan és nagyon szeretem, most mégsem az A-t kezdtem el húzni 4-es tieren, hanem a KT-t. Azt hiszem azzal többre fogok menni mint a a panther A-val.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Azért a PantherII-ig a többi nem lesz ilyen átütõ erejû, mint a D.

Szerintem akinek esze van az megmarad a D-nél 😊)

Gottfried
Apukám.....😊..ez a Párduc még mindig a játék királya. 😊 Tegnap lett meg újra a CB után és megelõlegeztem neki a bizalmat,pár száz aranyat rászántam egy ász legénységre.
Eddig 21 csata,19 win,81 kilõtt enemy.(és még meg sincs neki a tüzérségi támogatása)

A késõbbi Pantherek is ilyen jól használhatóak lesznek?Eljutott már itt valaki a PII-ig?(az adataik alapján nem sok minden változik,csak magasabb szintû ellenfeleket kapnak majd)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Mostanában az a divat, hogy kilõtt tanknak álcázzák magukat. Fekete matrica csodákra képes. Párszor meglepõdtem már én is mikor egy kilõttnek hitt tank megmozdult 😊)

Talán majd ha lesz téli map.Az oroszok kapnak fehér álcát...a ...németek nem mert sajnos az ö utànpotlás vonatukat kibombàzta egy il2
max matricával lenne értelme mert azt látja a többi játékos is 😊
persze láttam már ilyen tarka zöldes matricázott pz4-eket de inkább messzirõl világított mint elbújt 😄
Nohab
Tudsz magadnak egyéni kamuflázst csinálni. Ugyanazt a sötétzöldet fel tudod rakni a német tankokra.
bal oldalt látod, hogy mennyi tankot kell kifejleszteni az adott tier-ben h a következõbe tudj lépni
most még azt hiszem mindenhol 6-ot kell ha jól emlékszem
Sheltem
Srácok lehet buta kérdés, ma raktam még fel csak a játékot.

Fullos a stugom mégis a tier2es ág locked nem tudok tovább fejleszteni. Miért?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nyugi,nem azért voltak természetesen a teamkilljeim,mert összetévesztettem volna a nemzeteket,olyanon volt véletlenül,hogy az arty bombázásomba szaladt bele csapattárs,vagy amikor az enemyre céloztam messzirõl,de a társ pont a lövés elé került,szóval ilyen véletlen bakikra értettem,amikor írtam<#nevetes1>
Basszus, amerikaival már be se érdemes menni RB-be. Fele bombázó, és az egész csapat pont és kill nélkül döglik meg.

Maala
Ne ne viccelj már. 2 nemzet tankjai vannak a csatában, orosz, és német. És mivel 1 csapatban csak 1féle nemzet tankjai vannak, a kettõt rohadtul nem egyszerû összekeverni...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Sajna repleayt elfeljettem elmenteni de...
Nem. Elismerem az ellen olyan hülye volt mint a szar. 3 tank volt a seggemben mondom ezek megölnek. Nem. Nem tudom mire lõttek amíg én a stugot öltem pl. Mentem és bumm bumm bumm. Az 5. után már nem is élveztem 😊