War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké, tankok repülök megvoltak kijátszottuk jöhetnek a hajók. <#eplus2>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Pedig jó lenne egy ilyen fícsör. Béta az béta sajna. De még mindig jobban áll mint a WoT mikor open lett <#alien>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Jeffjohnson
Megelõztél 😊

Jeffjohnson
Lefelé pattant és mondjuk megölte a sofõrt ezért a késõbbi szériákon a lövegpajzsot átalakították. Ez mind rendben is lenne de egyszerre a löveget és a hûtõt azért nem lõtték ki. Ismétlem ez egy jelentett és a fejlesztõk által is elismert bug a játékban.

Igen, ezt késõbb egy "szakáll" beépítésével orvosolták is.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Valóságba volt olyan hogy úgy lõttek ki az elsõ szériás panthert hogy mantleten durrantották a lövedék meg lefele pattant.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Pluskast
np😉

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Azzal kezdtem az irományom, hogy ha kiveszem a kurszki mapot😊 #9381

Bocsánat, mea culpa, figyelmetlenül olvastam.
Kursk: 5kmx5km.
Pluskast
az 1x2km illetve a 2x3km nem a hosszúság és szélesség adatokat tartalmazza? Vagy rosszul értelmezem?

Kareliát utálom a legjobban. A jungelest én spec. szeretem de csak med. tankokkal.

Messze nem, nem is értem hogyan gondolod?
Elméletileg.<#gun>

Pluskast
Hmm. akkor ezek szerint ha kiveszem a kurszki pályát, képes lennék egy tigrinccsel kiszedni a ruszki tankokat a térkép bármely pontjáról, legyenek azok bárhol is a mapon?<#gonosz1>

Pluskast
Csak nehogy túlzásba vidd azt a pályát 😊

<#eljen> +

Meg voltam gyõzõdve, hogy Kursk 10x10km... <#ticking>
<#eljen> +
Egy kis segítség a távolság belövéséhez.
Kursk: 5kmx5km . (minimap négyzet=500m)
Kuban, Ash river, Guadalcanal: 2x3km. (minimap négyzet= 250m)
Karelia: 1x2km. (minimap négyzet= 150m)
Kicsit talán könnyebb belõni mennyire van az ellen.

én szoktam szeretni a jungle-t biztos velem van a baj 😄
Torzonborz
Naja , amikor 3szor egymás után jungle-t rakta be SB-n akkor már anyáztam én is rendesen. Egy is sok abból a nyavajás map-bõl.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jeffjohnson
Viszont, hogy jó ideje miért nincs új map, arra nincs mentség. Nem beszélve arról az okos emberrõl aki kitalálta, hogy milyen jó lenne ha az orosz és a német tankok a dzsungelben irtanák egymást, végül is milyen reális. Sokszor nem értem mi járhat a fejlesztõk fejében...

Jeffjohnson
Írd meg a bugjelentést aztán páran elküldjük majd hátha úgy hatásosabb lesz.

Jeffjohnson
A tankeltûnés már ismert probléma. A Panther DM-jével való problémát is jelentették már pl: csövön lövöd és a hûtõ is megsérül. A Tigris lövegpajzsának a problémája már a Nightly-s teszt alatt is lett jelentve mivel jelenleg 100mm-t átütõ lövedékkel simán ki lehet ütni. A probléma ezzel ott van, hogy a játékban motorja -nem tudja/nem lehet- a tigris lövegpajzsának a sokféle vastagságát megadni (persze ez is csak találgatás) de mivel ez már jó ideje változatlan, joggal merül fel a kérdés, hogy akkor miért csak 100mm-en hagyták, holott egyes részeken annál jóval nagyobb. Ha jól emlékszem Pzgr.40 sincs benne.

Meglátásom szerint a probléma inkább abban rejlik, hogy a levegõben ritkán takarja el a talaj a másik gépet. Egyszerûen nem finomhangolták a dolgot és azért néha pontatlan az ellenõrzés.
A több forrásból gyorsabb, jobb, több konfigon is jól mûködõ eredmény lesz. A mod-ok majd egybe gyûjtik, az a dolguk 😊

Pluskast
Na majd ha hazamentem csinálok néhány képet aztán beírom a fórumba. Bár valahogy nehezen hiszem el, hogy ezt a problémát még senki nem írta le.

Ezt a problémát a Bug report szekcióban kell jelezni a fejlesztõknek, a megfelelõ fájlokat és egy rövid leírást csatolva.

Csak sajna a júzerek többsége inkább habzó szájjal anyázik, mintsem segítse a fejlesztõk munkáját. Egy .clog meg egy dxdiag fájllal már nem csak ködös leírásokból származó balladai homályban kéne tapogatózniuk, hanem tenni is tudnának a javításért.

Ezt a problémát a Bug report szekcióban kell jelezni a fejlesztõknek, a megfelelõ fájlokat és egy rövid leírást csatolva.

Csak sajna a júzerek többsége inkább habzó szájjal anyázik, mintsem segítse a fejlesztõk munkáját. Egy .clog meg egy dxdiag fájllal már nem csak ködös leírásokból származó balladai homályban kéne tapogatózniuk, hanem tenni is tudnának a javításért.

Pluskast
Na ja és ha ezt a problémát felveted a fórumon akkor szép lassan majd itt is jön a "How terrible" válasz? 😊

Rank 4-ben már nagyjából csak ilyen lövegek vannak mindkét oldalon. Amit eltalálsz az elpukkan. JagdPantherrel 1000m-rõl az Is2 Mod44-et eldurrantottam.

A Tiger amúgy szerintem elég alacsonyan van. Aki okosan játszik az bárhol össze tud szedni 5-6-7 player killt vele. Mondjuk ehhez kell az ellenfél bénázása is, tegnap 2 T34-est is kiszedtem úgy, hogy be volt állva a tornyom 😊)

Ez grafikai bug, és nem szándékos "láthatósági" program 😊)

Tegnap hasonló volt, elõttem volt 50m-re csak a tornya látszott ki, elment fedezékbe és mire megint visszajött egybõl a tornya villant be de úgy hogy már látszódott teljesen az egész torony., Eddig nem vettem észre ilyeneket.
Pluskast
Na meg a másik, ami tipikus wot jelenség és amitõl a szõr felállt a hátamon, az eltünedezõ tankok. Sajnos itt is elõjön. Külsõ nézetben látom a tankot, átváltok belsõ nézetre, hogy jobban lássam a célpontot, erre az meg eltûnik. Wtf?? Átvettek pár fejlesztõt a WG-tõl vagy mi?

Pluskast
Nem lenne az rossz hk, csak a páncélozottságot kéne helyre rakni mind a ruszkiknál mind a németeknél. Mind a 2 oldalon vannak akkora ökörségek, hogy az ember csak pislog. Például úgy 3 vagy 4 napja történt meg velem, hogy a seggembe belelõtt egy ellenséges hk és a program azt hozta ki belõle, hogy fekete lett a tornyom meg a lövegem<#idiota> Meg a másik ami mind a 2 oldalon nagyon sûrûn elõfordul, hogy állandó jelleggel a torony meg a löveg megy tönkre. Ok nem mondom, hogy nem lehetséges a löveget szétlõni, de azért ahhoz elég nagy pontosság kellett. Itt meg annyira mindennapos, mintha csak a harckocsi testére céloznék. Jó lenne, ha az ilyen wot jellegû hibák nem lennének a játékban.

Hidd el, addig minden sz@r lesz >o]]]]

A tigris addig tuti szar lesz, amíg egyáltalán ki lehet lõni... <#mf1><#hehe>
Pluskast
Mert teljesen mindegy, hogy tigrissel vagy bent vagy pantherrel. Sõt a panther jelen pillanatban mondhatni nehéz tanknak számít. Jobb a páncélzata erõsebb a lövege. Egyébként a wt fórumán lehet olvasgatni, hogy gyakorlatilag majd minden harckocsi páncélzata el van baszva. A tigrisé különösen.
Más. Tegnap megszereztem a Königs Tiger porsche tornyos változatát. Sajna csak 2 csatát tudtam menni vele, de eszméletlenül brutális egy tank. IS2-t egy lövéssel pukkantja, és igazából mindent 1 lövéssel pukkant függetlenül attól, hogy hova lövök. A páncélzata meg szembõl elég erõs. Nagyon sok lövést be tud nyelni.

Wartburg
Sokan nem szeretik, ha valaki heavy tankkal a leghátsó bokorból kempel.<#idiota>

Az il2 mekkora troll 😊))

Amúgy nekem is volt olyan csatám Kursk-on (talán említettem is) ahol mindkét T-34-esemet ai repülõ szedte ki. Egyszer a Stuka, aztán a saját il2 😊)))
Ha hallod a süvítõ bombák hangját akkor már reszeltek.. 😊))

Na, a sötét oldal sem a régi..

Hát emberek,sokszor nekem az az érzésem,hogy még várhattak volna a nyílt bétával,idõnként furcsán játszik a game,kevés a pálya nagyon,meg látom,hogy itt is próbálnak kompenzálni idõnként,pl. a T34-el újabban 1 rankkal magasabb németek ellen tesz be,aztán az is fura,hogy ha T-34-eimet meglövik ,szinte mindig a tornyom áll be,vagy a lövészemet lövik ki folyton.
az eleje a legjobb 😄D
Gottfried
ok.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Csak kár, hogy a célkereszt beosztása nem 6300 mil.
Sosem tudok...a többit majd privátba.;-)
Ha ez számít, én is simán kicsaptam a tankjukból azokat, akik nem az adott tierbe valók voltak. Kedvencem volt egy Malinovka-s tk, kezdõn kiszedtem a srácot, t1-el jött be t8-as csatába az okos társával együtt, folyamatosan oltott, noobozott, a csatát 7killel zártam, gyakorlatilag lehoztam a meccset, a végén már a többiek is elküldték a francba a vergõdõ nagyokost.
Gottfried
Egyébként mi az a három felkiáltójel a neved mellett? Nem tudtál rendesen viselkedni? 😉

THX!
Gottfried
Stuki,mi a fasz bajod van velem? Nem emlékszem rá hogy bántottalak volna valamivel,csak arra hogy jó kis század csatákat mentünk együtt.Ezen a fórumon meg mást sem csinálsz amikor néha benézel ide mint engem basztatsz.Elárulod hogy miért??
(és igen,kilövöldöztem azokat a nyomorékokat a wotban akik t10 csatába behozták a t1-2 tenkokat szakaszba.Ha szerinted ez csak szerintem nem volt így megfelelõ....háááát...)