War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Meg voltam gyõzõdve, hogy Kursk 10x10km... <#ticking>#ticking>
Kursk: 5kmx5km . (minimap négyzet=500m)
Kuban, Ash river, Guadalcanal: 2x3km. (minimap négyzet= 250m)
Karelia: 1x2km. (minimap négyzet= 150m)
Kicsit talán könnyebb belõni mennyire van az ellen.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Csak sajna a júzerek többsége inkább habzó szájjal anyázik, mintsem segítse a fejlesztõk munkáját. Egy .clog meg egy dxdiag fájllal már nem csak ködös leírásokból származó balladai homályban kéne tapogatózniuk, hanem tenni is tudnának a javításért.
Csak sajna a júzerek többsége inkább habzó szájjal anyázik, mintsem segítse a fejlesztõk munkáját. Egy .clog meg egy dxdiag fájllal már nem csak ködös leírásokból származó balladai homályban kéne tapogatózniuk, hanem tenni is tudnának a javításért.
A Tiger amúgy szerintem elég alacsonyan van. Aki okosan játszik az bárhol össze tud szedni 5-6-7 player killt vele. Mondjuk ehhez kell az ellenfél bénázása is, tegnap 2 T34-est is kiszedtem úgy, hogy be volt állva a tornyom 😊)
Más. Tegnap megszereztem a Königs Tiger porsche tornyos változatát. Sajna csak 2 csatát tudtam menni vele, de eszméletlenül brutális egy tank. IS2-t egy lövéssel pukkantja, és igazából mindent 1 lövéssel pukkant függetlenül attól, hogy hova lövök. A páncélzata meg szembõl elég erõs. Nagyon sok lövést be tud nyelni.
Amúgy nekem is volt olyan csatám Kursk-on (talán említettem is) ahol mindkét T-34-esemet ai repülõ szedte ki. Egyszer a Stuka, aztán a saját il2 😊)))
Ha hallod a süvítõ bombák hangját akkor már reszeltek.. 😊))
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
(és igen,kilövöldöztem azokat a nyomorékokat a wotban akik t10 csatába behozták a t1-2 tenkokat szakaszba.Ha szerinted ez csak szerintem nem volt így megfelelõ....háááát...)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!