37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • hooah
    Mi az, hogy russian Bias?????????

Felejtsük már el!

Mi kellene még német amcsi fanoknak? Halálcsillag?

Leo2K meg Abrams után, az sem elég meg sabrek után. Nagy szinteken lassan játszhatatlan orosszal.
  • Robertoo21
    Ezt teljesen nem jelenteném így ki.
    Én USA T34-vel 7.7, amikor Squadban feljebb megyek 9.3-ba ott is lövöldögetem ki a tankokat.
    De példaként az USA 4.7 nagyon fun és a német 6.3 is nagyon élhető.

Annyiban viszont igazat kell adnom, hogy a nap bizonyos szakaszaiban igenis erőteljesen érezhető az orosz erő.

Szerintem egy 20 napos prém mindenképpen megéri, ha nem szeretne sokat költeni.
    Amennyiben 180 naposat akar venni, azzal megvárnám a Victory day-t. Ott biztos le lesznek árazva.
  • gstup
    Ne vegyél.Annyira russian BIAS.Felesleges.Csak játsz vele és majd lesz valami.
  • Valka
    Fölösleges annyira rohanni a fejlesztéssel, 4.3 fölött egy kalap szar az egész.
  • Ludowik
    A prémium az abszolút rajtad áll.A csalókról meg annyit hogy néha 200 300 fiókot is zárolnak. A nevek listája megtekinthető a hivatalos fórum magyar részlegén. Mindegyikük harmadik féltől származó illegális alkalmazásokat használ. Célzás segítőt célravezetőt vagy olyat amelyik megjelenít a térkepen minden egyes járművet.De hallottam olyanról is hogy harmadik fél által igért prémium vagy GE vett ami lehetetlen. Vagy telón olyan app ami máskép jeleníti meg a térképet.Ezek a dolgok mind a fiók zárolásával járnak,sőt mivel fizetni kell értük meg az adataik ,mind a személes mind a játékbeli is feltörésre kerülhet.A fiók védelmére mindenkinek javaslom a kétlépcsős belépési rendszert javaslom.
  • RODLEE
    Agyalok még premiumon akkor! Angolul írta az a valaki nevét nem jegyeztem meg! Az egyik cheat amit megjegyeztem aimbot! Valami célzás segítő lehet??
  • gstup
    Teljesen rajtad áll.Szerintem pofátlanság amit csinálnak a készítők.Normális esetben biztatnálak hogy vegyél pérmet,mert ingyenes a játék és evvel teszel egy gesztust a készítők felé.Na itt nem érzem hogy ezt meg kell tenni.Nem Mo-n lakom szóval amim van az eredeti(nem kalóz :) ),nem csak a levegőbe beszélek.A másik oldala,hogy valóban gyorsabban lehet kihúzni egy adott ágat prémiummal. És a csalásról meg a bannról nem hallottam. Habár nem vagyok teljesen up-to-date.
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2018.03.27. 19:04:05
  • RODLEE
    Egy kérdés! Érdemes premium előfizetést venni? Még sose vettem pedig már pár éve nyomom! A másik játék közben írták,hogy 156 embert bannoltak egy nap alatt mert cheateltek erről hallott valaki ?
  • RODLEE
    Storno elnéztem azt hittem a francia ágat nézem közben az olaszt!
  • RODLEE
    Hali! Haverom nyomja PS4 en és neki van tankos Francia ága nekem meg nincs esetleg tudja valaki miért van ez?
  • LazyPaul
    Természetesen a bázisfoglalást is tolom, sőt ha támadja az ellenség védem is addig amíg a miénk nem marad, vagy ha teljesen reménytelen megvédeni akkor "szégyen a futás de hasznos". Ám én szeretek vadászni is az ellenségre. Ez a frissítés előtt még ment is, azóta csak kínlódok. Ilyen még nem volt hogy egy hétig egyfolytában szívok vele.
  • csaba90
    nem fontos a kill... nekem kill nélkül is összejönnek 1500-2000 xp-k igaz ritkán :D de általában nem a killre megyek, teszem dolgom bázisfoglalasra többet ad mint egy killre pl főleg ha a teljes enemy bázist egyedül foglalod el :D
  • LazyPaul
    Amióta kijött az 1.77 azóta szopat ez a k..va játék. Előtte se voltam egy ász játékos, de átlagban 5 kill-em volt. Most max 3, de általában csak 1.
    Ráadásul ha életben maradok a csaták végéig szinte eufóriába esek.
  • fighter_hu
    Nincs mit :D.
  • Max_Andaxin
    Oh! Köszi Srácok!!!

Ez volt a gond!!!!!
    Be volt kapcsolva! Most kiszedtem!
    -:D
  • fighter_hu
    Ez nincs bekapcsolva?
    https://postimg.org/image/apzab9ax3/
    Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2018.03.24. 16:06:51
  • fighter_hu
    Nincs bekapcsolva a szimulátoros célkereszt? Realisztikus célkereszt vagy mi a neve és sniper nézetbe ott lövész nézete ahol ül nem az ágyúból van a nézet :s .
  • cnrhs3
    Nem benned van a hiba. Alkalmazzák azt, hogy az irányzó távcső nem a lövegcsőben van hanem attól eltolva. Ezért az irányzék vonala nem egyezik meg a lövedék röppályával. Ez domb mögött, vagy ház mellől lőve az igazán zavaró, mert te a távcsőben látod a célt, de valójában a lövegcső a domb oldalára, vagy a ház oldalára néz.
  • Max_Andaxin
    Hello Srácok!

Csak én vagyok ilyen noob vagy lemaradtam valamiről...

Miért van az a játékban, hogy célzó nézetben ahhoz képest ahová mutat a célkereszt a lövedék balra és lefelé csapódik be függetlenül attól, hogy milyen messze van a célpont....közvetlen közelről sem oda csapódik be a lövedék?
    Leszedtem a játékot, újra feltettem aznap jó volt, aztán most megint szaraxik...Lehetetlen pontos célzott lövéseket leadni így!
    Ez valami általános GAZSI-féle nehezítés, vagy csak "szerencsém" van? Realistic,csatamódról beszélek...másban nem játszottam, nem is próbáltam.
  • Valka
    Leopard 2K:
    Fire rate has been changed from 12 to 9 shots per minute (from 5 to 6.7 seconds per round).
  • CHaooSS
    T-64B HEAT-FS buffolva lett 550 milire ár: 550SL, kifejleszthető a 47mm átütésű HE és a 3BM-22 már 820SL... jobban örültem volna, ha L23A1-nek viszik lejjebb az árát és nem ezt igazítják hozzá
  • gstup
    Igen,ad pluszt mindenre.Én a Tiger II sla-t vagy a Jagdpanthert v. az Ru-251-et ,esetleg a Pz VI(P) ajánlom.Nem lesz egyszerű az élet német oldalon.De legalább lesz benne kihívás! :)
  • Valka
    4.0-5.0 között jó. Persze legtöbbször feldob 5.7-be és a tigrisek meg az is-ek világában már nem olyan nagylegény. Viszont jól fejleszt.
  • Nohab
    Elméletileg ez lesz az április 1-jei event. Ami itt bejön a népnek, az lesz fejlesztve.
  • Pluskast
    Arról nincs esetleg valami infó, hogy a légierőt is egy kicsit tovább fejlesztik? Ha már a harckocsik a nyolcvanas években vannak, akkor a légierőt nem tolják egy kicsit tovább? Mondjuk a hatvanas évek szintjére esetleg? Phantom F4 vagy Mig 21?
  • RODLEE
    KV 1 B?
  • Valka
    A német t-34 4.0-án a legjobb AB-ben. Bár most nerfelték. Már csak 47 km/h a végsebessége 54 helyett, hátra meg 7 helyett 6.
    RB-ben nemtom mi lenne jó. A t-34 hez csak sárga skin van.
    A churchill se volt rossz, de pár hete a pontosságát cseszték el, azt meg gondolhatod, hogy sima APcbc lövedéknél ez mekkora gáz.
  • RODLEE
    Okk! Kösz!
    Esetleg még annyi német ágon mit ajánlotok,de ne túl nagy BR-ben!
    Pécén elég jól előre vagyok már csak PS4 en el akarom kezdeni, de ott 0-ról indulok,azért akarnék valami prém tankot hogy haladjon!
  • gstup
    A prémium járgány adatlapján meg tudod nézni.De ha jól tudom igen.Ad plusz xp-t és talán ezüst sas-t is.Csak este tudok pontosan mondani.Most munkában csücsülök :) .
  • RODLEE
    Egy kérdés.
    Ha veszek premium tankot az ad valami + xp-t, vagy ezüst sast?
  • CHaooSS
    Megint érik a 10-es vereség sorozat... komolyab t64b-vel úgy érzem mintha chieftain-el mennék. Hürtgen Foresten mentem az előbb, befoglaltuk a pontunkat és félúton voltunk C felé már a hátunkba jöttek az Abramsnek és gondolom nem kell tovább mondanom mi törtnét...
    Folyamatosan lerohannak és annyi... kész vicc
  • xmanhun
    nekem ma lett meg a t64B- :).AZ ambrams az tényleg odabasz!! A t62 apdsfs-ét meg sem érezte !! :D
  • Kissssss0 #35086
    akkor beigazolódott a sejtésem, az amcsik átvették a sealclub botot a ruszkiktól, mbt-70(meg a kpz) már így is elég halálos tud lenni ha jó kezekbe kerül... és most mellé rakva az m1 abramst elég durva kombinációt tud alkotni a két tank az amcsi oldalon.
  • CHaooSS
    Aki ki akarja húzni T64B-t az hanyagolja.. népszerűtlen nagyon( nem csoda hisz csak egy upgrade.. T-80at akart mindenki) átlagosan van nálunk 2-3 B míg ellenfél tele van Abrams-el meg Chally-vel... elég szar
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.03.19. 16:54:36
  • xmanhun
    t64-A val.
  • PLaci #35083
    Na EZ fura volt! Warbonds miatt SPAA -val toltam. Az első kill -em... na ez nem tudom mi volt. :D
    Még normális 3D modellje sem volt..... A Warbondba viszont beleszámolta.

Utoljára szerkesztette: PLaci, 2018.03.18. 09:58:03
  • PLaci #35082
    Használj inkább imgur -t! ;)

https://i.imgur.com/q3Zkok8.jpg

• hooah
    https://postimg.org/image/eft5j2muz/
  • hooah
  • hooah
    Mivel?