War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem véletlen köszönünk úgy a squadban felszállás elõtt, hogy 'May the hit detection be with you!' :))
Tankoknál ilyen nincs. Max eltûnik a lövés animációja, de a lövedéked sebez. Max nem látod mennyivel ment mellé és milyen szépen verte fel a port.
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Ha jól nyomod akkor jobb ellenfeleket kapsz (magasabb BR-t ad az MM a sorsoláshoz), de a tankok/repülõk mûködése ugyanolyan.
Ha jól látom, volt itt pár hibásan mûködõ lõszer is... A Sherman tulajok pedig ismét örülhetnek, immár a tûzgyorsaság is lassabb lett. <#gonosz1>#gonosz1>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
hogy nem találtál el semmi lényegeset az egy dolog.. xD
A neve alatt kisbetûkkel ugyan ez az anomália található meg elc és történet
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
esik az esõ? vagy felhõs az ég vagy miért?
Apropó a jó öreg Red Orchestra. De örülnék a késõbbiekben, ha a tankparancsnok kibújhatna a toronyból és távcsõvel kereshetné az ellent majd a GF-ben, pont mint a Ro-ban.
Egyelõre nagyon kezdetleges még az egész tankos rész.
arra gondoltam, hogy mint a red orchestraban, nem lehet-e beállítani az optikát +-100m-enként, hogy ne a célkeresztet kelljen emelni?
a controlsban azt hiszem a sniper mode alatt van eggyel valami ilyesmi, de mindenféle tengelyeket lehet ott beállítani, az increase/decrease-re se történt semmi.
Per Aspera Ad Inferi.
A távolságot felbecsülték vagy a célkeresztes-rovátkás módszerrel kiszámolták.
Bezzeg ma, ráviszik a célkeresztet, megnyomják a gombot, és kiírja a tábolságot. :D

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
próbáltam beállítgatni mindenféle gombra, de nem történt semmi.
Per Aspera Ad Inferi.
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
örülj neki h bétázol és megmarad minden :D
Én hoztam fel a tank vs repüllõ sim össze hasonlítást,
Repüllõ szimben csak belsõnézeted van, nincsenek feliratok nézegesd a mûszereket, stb stb.
Nyilván hogy egy tank máshogy mûködik, amire rá akartam világítani az az hogy a repülõs részben sokkal nagyobb az ugrás a RB és a sim között mint a tankoknál.
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
Ha csak a parancsnokban ültél akkor a lövész egy béna volt, a driver sose arra ment mint kellett volna stb stb.. váltogatva meg nem lehetett jól mûködni.
Vki írta - bár lehet ezt az offical fórumon olvastam - hogy P-51el fel meg leszállni mekkora kihívás stb. Itt meg...
Jah csak azt vhogy mindki elfelejti, hogy az egy repülõ ez meg egy TANK. Mennyi most a rutin+forgalom? 20 óra és mész a forgalmi vizsgára? 20 óra alatt meg mit tanulsz meg egy repülõn? Gombokat :D
Két nagyon különbözõ dologról van szó.
Jó persze lehetne, hogy mint a RO-ban kinézel itt kinézel ott. Manuálisan váltasz de kb ennyi. Hova legyen ennél reálisabb? Így is magadnak célzol, szemeddel szúrod ki az ellent.
Ha odafigyelsz sokkal jobban lehet menni mintha a driver váltogatna.