War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az meg a Hit Detection amit mindenki szid. Amúgy a mostani peccs után az örök szidalmazója is elégedett(ebb) vele.

Nem véletlen köszönünk úgy a squadban felszállás elõtt, hogy 'May the hit detection be with you!' :))

Tankoknál ilyen nincs. Max eltûnik a lövés animációja, de a lövedéked sebez. Max nem látod mennyivel ment mellé és milyen szépen verte fel a port.

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Csak az MM szól bele ebbe, az átütést meg a sebzést nem ez alapján adja.

Ha jól nyomod akkor jobb ellenfeleket kapsz (magasabb BR-t ad az MM a sorsoláshoz), de a tankok/repülõk mûködése ugyanolyan.

én egyszerûbben azt mondtam a wot ból emelték át ezt a rendszert.. repülõs része nekem akkor tette be a kiskaput amikor 5 percig lõttem egy gépet hullottak a darabok de tovább repült, mellettem elhúzott valaki 1 koppanás gép irányíthatatlanul zuhan a föld felé, és ez nem 1* eset..zsinorban nyomja az ilyeneket..:(
Update 1.41.7.50

Ha jól látom, volt itt pár hibásan mûködõ lõszer is... A Sherman tulajok pedig ismét örülhetnek, immár a tûzgyorsaság is lassabb lett. <#gonosz1>
Coral Springs
Szerintem is beleszól, aki mást mond az vak vagy hülye. Értelemszerûen ha sorozatban vesztesz (vagy épp nyersz) 10-20x az nem random. Ha az enemy team csatáról csatára tele van pro gyerekekkel, a te csapatodban meg az ai többet tesz a gyõzelemért mint az irl játékosok együttvéve az se. Ráadásul amit anno sokat emlegettem de kevesen hitték el, hogy maguktól felrobbannak a földi célpontok. Érthetetlen hogy például egy hegyekkel körülvett magányos pillbox hogy a faszomba tud felrobbanni, miközben az ellenségnek még híre sincsen arrafelé, esetleg egy ellenséges pillbox a pálya másik felén, szintén hegyekkel körbezárva. Tehát azt se lehet mondani hogy az egyik kilõtte a másikat. Ha szoros az állás, de mégis az enemy áll vesztésre mert már alig van gépük, akkor egy ilyen miatt elbukni a csatát én szerintem nonszensz. Ezeket a tapasztalataimat a repülõs részbõl merítettem, ám nem esik messze az alma a fájától, nyugodtan rá lehet vetíteni a tankos részre is.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

ha lepattant volna az lett volna furcsa nem az, hogy keresztül lõtted azzal a szarral :D
hogy nem találtál el semmi lényegeset az egy dolog.. xD
Ry0K3N

A neve alatt kisbetûkkel ugyan ez az anomália található meg elc és történet
errõl vitáztam tegnap, hogy a játék mennyire szól bele abba, nyerhetsz vagy nem.... de leoltottak, hogy csak a noobok gondolják így..
mijki
Nekem tegnap olyan volt RB-ben, hogy 20 méterrõl, 4x lõttem telibe a PZII-t, a BT7-tel, 2 oldalt, 2 haslemezt ütött át, erre õ rám fordult és egy sorozattal elkaszált. Csak lestem mint hal a szatyorban.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

hogyan lehetséges,hogy egy 45mm-es páncéllal rendelkezõ tankot lövök 200 méterrõl egy 935m/s-es lövedékkel hosszú csõbõl ami ilyen közelre cca 140mm-es rombolást is tud erre kapok egy pár pontos hit-et az orosz meg rámfordul és szétbassza a 80mm-es fronton keresztül a tankomat?!

esik az esõ? vagy felhõs az ég vagy miért?

Simulator módban gyakorlatilag pont ez megy, próbáld ki.

Ajjaj :D Pedig én már 32 ropi xP-t beleforgattam a Tiger fejlesztésébe. Szerintem, akkor lesz használható ha nem ilyen zsebkendõnyi pályán kell vele menni. Azért befejez a fejlesztést, hátha tudom majd használni.
Apropó a jó öreg Red Orchestra. De örülnék a késõbbiekben, ha a tankparancsnok kibújhatna a toronyból és távcsõvel kereshetné az ellent majd a GF-ben, pont mint a Ro-ban.
Egyelõre nem lehet, majd késõbb a német tankokba bekerül ez a funkció. Addig is sajnos a csövet kell emelni a rovátkáknak megfelelõen.

Egyelõre nagyon kezdetleges még az egész tankos rész.

RatBaG
lehet félreérthetõen írtam...
arra gondoltam, hogy mint a red orchestraban, nem lehet-e beállítani az optikát +-100m-enként, hogy ne a célkeresztet kelljen emelni?
a controlsban azt hiszem a sniper mode alatt van eggyel valami ilyesmi, de mindenféle tengelyeket lehet ott beállítani, az increase/decrease-re se történt semmi.

Per Aspera Ad Inferi.

Nem meglepõ, második világháborús tankokban nem volt még távolságmérõ.
A távolságot felbecsülték vagy a célkeresztes-rovátkás módszerrel kiszámolták.

Bezzeg ma, ráviszik a célkeresztet, megnyomják a gombot, és kiírja a tábolságot. :D

nekem is volt! :D csak tudnám hova lett....biztos szétszedtem :D

Én ezzel kezdtem 11 évesen <#taps>

Gottfried
Igazad van,rosszul fogalmaztam.A játék beli körülmények miatt nem érdemes a tigrissel menni mert többnyire a csapat hátrányára vannak.Két tipikus példa a tigerek gyenge teljesítményére.(amióta figyelem,szinte mindig ez a helyzet.4 kilõtt tiger/2 kill,6 kilõtt tiger/4 kill)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

szerintem nem mûködik, de lehet jobb az ha rutinból lövöldözöl, elõbb utóbb tudni fogod mennyire kell állítani az irányzékot, hogy betalálj
RatBaG
a távolságmérõt hogy lehet mûködésre bírni?
próbáltam beállítgatni mindenféle gombra, de nem történt semmi.

Per Aspera Ad Inferi.

Amúgy SB-ben azt az elõnyt mikor valaki kiveszi az összes füvet meg lehetne úgy oldani,hogy a szerver nézi hol áll a tank majd az adott terep növényzetét pár 10 méteres távolságig berakja sniper módban.Így ennek az elõnye is elveszne még ha nem is teljesen.
Röviden amit eddig is tudtunk, dolgoznak mindenen és még egy kis türelmet kérnek :D
Német q&a. http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/144450-translation-of-the-german-qa-on-ground-forces/
Csak hogy mire gondolok:
http://www.youtube.com/v/Vpd4FNDRGBo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

- mezei userként egyáltalán nem bánom, hogy játszhatok a tankos résszel ... részemrõl egyelõre ennyi :)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

akkor meg az lenne a gond, hogy elveszik az összes tankod és kezdheted újra.. :D

örülj neki h bétázol és megmarad minden :D
Amúgy már csak itt is mennyi ötlet van arról ,hogy milyen is lenne a jó SB.Sokaknak nem teszik ez+az.Eredetileg ugye egyáltalán nem volt tervben náluk az SB csak 1 gamer feldobta nekik ötletként a parancsnoki kupolát és abból indult ki az egész.Gyorsan megcsinálták a kupola nézeteket aztán ennyi + egy-két apróság.Szóval ez még egyáltalán nincs kiforrva és ezért sem kellett volna még OB-ba rakni SB-t mert még talán át se gondolták mennyire legyen egyszerû/bonyolult stb.
na pont abban nem akaok gyorsan haladni :)
azóta nyertem 4 et:) engem csak azért bosszant,mert azért a fejlesztéseken sokat dob az a 2x es szorzó....

ximix
Ha nekem volt ilyenem gyerekkoromban, akkor az azt jelenti, hogy öreg vagyok? <#smile>
ximix
Nem kell tisztelegni, pihenj :)

http://p1.vatera.hu/photos/d1/0c/6a17_1_big.jpg
Nem tudom itt nem zavar ha elkúrom a 2x-es kört. Márcsak azért sem mert sztem így is gyors a fejlõdés én meg szeretnék tovább játszani. Ha meg egy tank kivan húzva már nicns olyan kedvem menni vele így... engem nem zavar ha nem jön sok rp :)
kicsit emlékeztet valamire..:)) most mész pár jó kört aztán megint jön, eltalálják az elsõ görgõd és kiütik vele a motort , tornyot csövet..:)
A létfontosságú adatokat ott is ki lehet iratni (magasság, sebesség, motor/hûtõfolyadék hõmérséklet, lõszerkészlet), én pl rá se nézek a mûszerekre repülõsben. Pedig anno il2-ben nagyon kellett skubizni online warokon. Bár a túlmelegedést ott is kiírta.

behalok rögtön ezután lövök 5 enemy-t 2300 pont.......mindig ez van....a szorzós kör a mumus..... :(

Na igen ARMA és a random emberek ugye... viszont ha jó társaságot sikerült ki fogni akkor marha nagy élmény össze dolgozni szerintem.

Én hoztam fel a tank vs repüllõ sim össze hasonlítást,
Repüllõ szimben csak belsõnézeted van, nincsenek feliratok nézegesd a mûszereket, stb stb.
Nyilván hogy egy tank máshogy mûködik, amire rá akartam világítani az az hogy a repülõs részben sokkal nagyobb az ugrás a RB és a sim között mint a tankoknál.

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

ugye csak a társaidon múlt... a játéknak semmi köze nem volt ehhez...ugye?..:)
leülök játszani,hogy kiüssem a német szorzót....6 meccset bukunk....majd a 7. meccsen telózom egy 2 percest erre mire befejezem VÉGE A MECCSNEK ÉS NYERÜNK BAZZEG!!!!!!!! 0x2= 0 !!!!!!!! MOCSKOSDURVAÉLETBE++++++++++

Én Operation Flashpoint-ban toltam így, ott is megvolt a multi-crew, mindenki helyére be tudtál ülni. Co-Op-ban még jó volt, deathmeccsen meg halál :))
Ha csak a parancsnokban ültél akkor a lövész egy béna volt, a driver sose arra ment mint kellett volna stb stb.. váltogatva meg nem lehetett jól mûködni.

szerintem ez így jó ahogy van, osztom a gondolatot, hogy itt a parancsnok személyét töltjük be, aki megtalálja a célt az a monitor majd kiadja a parancsokat , a sofõr a billentyûzet, töltõ automatikus, célzó az egér, ha ezt túlbonyolítják akkor elvész a játék a részletekben. játék helyett a technikai gondokkal fogsz küzdeni , hogy mikor hova ülj..pl ha vezetsz esélyed nincs kiszúrni az ellent hiszen ha nem vagy a toronyban akkor ki van ott? ha meg a gép akkor buktad a hú de szimulátor dolgot..
PrintScreen gomb?
Nekem a Tank sim vs Repülõ sim mód összehasonlítása sántít.
Vki írta - bár lehet ezt az offical fórumon olvastam - hogy P-51el fel meg leszállni mekkora kihívás stb. Itt meg...
Jah csak azt vhogy mindki elfelejti, hogy az egy repülõ ez meg egy TANK. Mennyi most a rutin+forgalom? 20 óra és mész a forgalmi vizsgára? 20 óra alatt meg mit tanulsz meg egy repülõn? Gombokat :D
Két nagyon különbözõ dologról van szó.
Jó persze lehetne, hogy mint a RO-ban kinézel itt kinézel ott. Manuálisan váltasz de kb ennyi. Hova legyen ennél reálisabb? Így is magadnak célzol, szemeddel szúrod ki az ellent.
ha full képernyõsen nyomom akkor mé nem csinálja megy a képet ha f12-õt nyomok?
am ha van air force-hoz event akkor így hogy megjöttek a tankok ahhoz is csinálhatnának eventet.
Megoldható szimulátor szinten is, hogy több ember feladatát elvégezd. Steel beasts a legprofibb harckocsi szimulátor, ott is egyedül végzel el mindent, úgy hogy váltogatsz a pozíciók között.
tudnátok ajánlani olyan könyveket, illetve szerzõket, akiket érdemes második VH-s haditechnikával kapcsolatban olvasgatni? elkapott egy csúnya betegség és beszereznék pár darabot belõle... :)

Válthatsz manuálisan most is, csak tedd át Realistic controls-ba az irányítást.
Ha odafigyelsz sokkal jobban lehet menni mintha a driver váltogatna.

elrejtõzve hogyan tudsz foglalni? :))