War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a menõk ilyen ágyú csõvel nyomatják :P

A r épül ló s kb 2 éve Open és még mindig jönnek a patchek repüllõk mappek stb

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

Egy ilyen játéknál szép effekt a fû, de teljesen haszontalan addig, amíg egy adott sugarú körön belül jelenítik csak meg, mert így aki bekapcsolja azt zavarja bizonyos esetekben a kilátásban, aki meg kikapcsolja, az elõnyt élvez a másikkal szemben.
persze, nem akarom én sem hogy gyengébb gépekkel rendelkezõk szívjanak. de fû volt már ezer évvel ezelõtti játékokban is, úgyhogy nem érzem megoldhatatlannak a problémát.:)

pointer4
Bakter, a jpanther meg a 122p prémium nem ontja magából a lovettát ?
"2-3 évig minimum" ezt lefelejtettem odaírni. :D
WT játékkal a Gajin meddig fog foglalkozni, úgy értem hogy frissítéseket és fejlesztések meddig lesznek elérhetõek? Csak mert akkor ölök bele idõt és energiát ha csak 2-3 évig foglalkoznak vele. :D
foglalkoznak ezzel a dologgal
remélem sikerül úgy megoldaniuk h a szarabb géppel rendelkezõknek se legyen szívás utána :)
Engem ez zavar jelenleg a legjobban a játékban, nem kéne hogy simben legyen egy ilyen különbség, sok játékos direkt veszi le a grafikát, hogy jobban lásson... És nem csak arról van szó, hogy sniper nézetben eltakar mindent a fû, hanem hogy az ellenfelet is sokkal könnyebb észrevenni ha kikapcsolsz grafikai dolgokat. Kíváncsiságból néhány körre levettem a grafikát minimumra, hát pl dzsungel pályán ég és föld a különbség...(amúgy maxon játszom). Egy ilyen játékban ahol sokszor az nyeri a párharcot aki elõször észreveszi a másikat, remélem kezdenek ezzel valamit.

pénzel nem sok gondom van az xp lenne a mérvadó, van pár prém repcsim azokkal pikk pakk farmolok bármikor...:))
pénzszerzés esetén természetesen ahogy nagyobb tier-ben vagy annál több pénz is jön, viszont ha belefutsz a pofonokba akkor sok pénz is tud elmenni gyorsan :D

alacsony tier-en lassabban jön a lé viszont szinte lehetetlen veszteségesen menni :)
köszi! :)

igyekszem átnézni, hogy mi az, amik ezek közül beszerezhetõ... az orosz nekem sajnos teljesen indifferens, abban max. a képeket (ha vannak) tudnám nézegetni.. :D

akkor nem változtatok semmin..:))
erre egyszerû válaszolni
jó játékkal és mindig a megfelelõ tierû prémium tankkal lehet a legjobbat :)

a simák közül meg a fejleszteni kívánt tank elõtti géppel a fejlesztési fán mert arra jár még egy kis plusz rp :)

a gyakorlatban pedig azzal amivel legjobban megy neked a játék az adott tier-ben
a mostani rendszerben úgyis majdnem minden tankot össze kell szedned h tovább tudj haladni a fejlesztésben úgyhogy bele kell ülni és hajrá :D
az érdekelne igazán mivel lehet a legjobb hozamarányt elérni. fejlõdésben vok sok motyó kell
reserve
a többiek is hasonló szarokkal fognak menni úgyhogy mindegy :)
simben is kezdhettél volna nyugodtan nincs ilyen szamárlétra :D
milyen géppel érdemes már rb be ugrani német oldalon?
Eddig RB-t játszottam, pár napja csak SB, de RB-vel meglett a T4-es Panther valamint az elsõ KT-re is elkezdtem gyûjteni az xp-t, tegnap az is meg lett.
akik az rb viszik mi a legnagyobb tankjuk ami ki van fejlesztve? ( nem az érdekel mit használsz folyamatosan, hanem meddig jutottál a technikai fában )
Az Osprey könyvek alapnak jók. Aztán ott van az AFV Weapons Profile sorozat az is jó.

Amik techmikailag részletesebbek azok a következõek:
Német harckocsikról Jentz - Doyle könyveit érdemes keresgélni. Van egy sorozatuk is a Panzer Tracts. Ebbe is típusonként vannak könyvek, illetve a más könyveik is leginkább típuskönyvek.
Amerikai harckocsikról a Hunnicutt a legjobb. Ez talán 10 részes könyvsorozat, gyakorlatilag minden amerikai harckocsi benn van az M1-ig.
Ezek mind a fejlesztés és mûszaki szempontból mutatják be a harckocsikat. Ne várj harctéri beszámolókat, ezek mûszaki paraméterekkel, dátumokkal vannak tele.

Természetesen ezek mind angol nyelvûek. Ezekre író vagy cím alapján könnyen rá tudsz keresni, aztán kiválasztod ami érdekel.

Orosz gépekrõl jó összefoglaló ez: "Солянкин А.Г., Павлов М.В., Павлов И.В., Желтов И.Т. - Отечественные бронированные машины. ХХ век."
Nyilván oroszul. Ez is technikai jellegû. Ez egy négy részes sorozat, a 2. része 1941-1945-ös orosz harckocsikat tartalmazza. Ez (és a 3. része) biztosan megtalálható pdf-ként, a többit nem találtam meg. (Amúgy a 3. része 1945-1965 közötti fejlesztéseket tartalmazza, és sok helyen fellelhetõ, illetve '45-'65 korszak orosz közepes és lassacskán nehéz harckocsijai megtalálhatóak, talán ezt tartalmazza a 4. rész is.)

Szeress google fordítózni, vagy tudj oroszul. Mert orosz nyelven iszonyat mennyiségû könyv van. Vannak oldalak, ahonnak tucatszám lehet letölteni könyveket. Még ha nem is mindig érik el a Jentz - Doyle, Hunnicutt, "Солянкин А.Г., Павлов М.В., Павлов И.В., Желтов И.Т." részletességet, színvonalat az Osprey és AFV minõséget simán hozzák, te többnyire verik.
Én is kiprobáltam az arcade-ot de az tényleg vicc. Kb. ugyanezt hozom én is mint te vannak rossz és jó körök. Van pl. pont tegnap KV-85 na megyek elverek mindenkit domb mögül ki nézek északra ott az ellen erre délrõl a tigris one shotol, lövés nélkül haltam no respawn. Ennyi ez egy nagyon rossz kör volt.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Gottfried
Még egy mondat a statomhoz.Ez csak RB.Arcade-ban nem játszom mert az egy vicc,simben pedig úgy 55% körüli a winem.Ennek is egyszerû oka van,simben jobb a játékosállomány,ott már az én tudásommal nem tudok 60%-ot hozni.Egyszerû dolgok ezek,mindenféle összeesküvés nélkül.. :)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

sg.hu nevû szokott lenni ha fent van valaki akinél be volt állítva

egyszer belépsz vagy létrehozod a szobát amikor nincs bent senki és nem lépsz ki belõle akkor a következõ indításnál automatikusan beléptet már a megnyitott szobákba
RatBaG
van ingame valami magyar channel?
kerestem, de semmit se dobott ki.

Per Aspera Ad Inferi.

Gottfried
Nevetségesek ezek az összeesküvés elméletek! Szerintem meg az hülye aki ezekben hisz és ezeket terjeszti.Ugyanez ment a wotban is.Ha sokat nyersz akkor szopat a játék,ha prémed van akkor gyenge ellenfeleket kapsz,stb.(a wotban egyszer pont ezért vettem prémet és egy hétig figyeltem a statomat.Semmi nem változott!!!!)
Egyszerûen nevetséges ez a nyafogás.....

A randomról meg csak egy példa,amit saját magam tapasztaltam.A helyszín egy kaszinó,"élõ" rulettasztal,nem gép. Egymás után 16x volt fekete.Ilyen a random,néha bizony ilyen hosszú sorozatok is elõfordulnak.A játékbeli sorozatokról pedig egy kép.Ez pár heti játék eredménye.Vannak napok mikor jobban megy,vannak mikor rosszabbul de ez a 60-70% win nagyjából állandó.Csatánként a 3-4 kilõtt enemyvel kb. ezt lehet hozni.(persze még nincs több ezer csata amibõl igazán átlagot lehetne számolni de a tankosban még senkinek sincs)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

sosem értettem , miért nem lehet ugyanazon tier tankokat egymás ellen engedni? kizárt , hogy nem lehet összesorsolni, csak úgy , hogy mindíg legyen 4-5 1 számmal nagyobb tank mint amivel vagyok. ja és tisztában vagyok vele, hogy a csatába vitt legnagyobb tier alapján dönt.
még egy pár videó és végleg elmaradok a melómmal..:))
A Tier IV ennyire üres így délelõtt? <#szomoru1>
múltkor valami olyasmit láttam, hogy "tank race" beálltak, mintha egy forma 1-es rajtrács lenne, csak épp jött egy bombázó, ledobott rájuk pár bombát és hullottak mint a legyek... :D

http://www.youtube.com/v/3EFV6UplfOk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Nem tudom mi köze a prém fióknak ahhoz hogy mivel lõsz le mit, persze ha prémed van gyorsabban fejlõdsz de ennyi (az hogy esetleg az MM hova sorsol az egy másik kérdés)
Egyébként még mindig nem érzem azt a pénzéhséget (persze õk is keresni akarnak a dolgon ez érthetõ) viszont azt nem érzem hogy ha fizetsz akkor te leszel a fix nyertes, csak annyi hogy kevesebb grinddel lesz meg a panther vagy a Mig15
A tankoknál mondjuk errõl kicsit korai nyilatkozni mivel kb 2 hete open szóval van még mit fejleszteni, balanszolni rajta.

ilyesmin én is gondolkodtam már! nem létezik,hogy ilyen szinten ingadozna a játékosok teljesítménye! arról nem is beszélve,hogy azért magamat nem átlagos játékosnak tartom az eredményeim és tapasztalatom alapján!

Vesztek zsinórban 5-6-ot majd BAMM VARÁZSÜTÉS és nyerek 5-6 ot közbe meg a testem az agyam meg a reflexeimet senki nem cserélte ki a szobámban a gépem elõtt! / vagy ,de az UFÓK :D/ elõbbi vesztes meccseken jönnek az ilyen hihetetlen dolgok,hogy 5-6 lövésre se esik szét semmi utána meg érdekes módon igen......

fene se tudja mi az igazság,de néha olyan szinten nyílvánvalóan "csal" a játék,hogy még! :P

Trucker39
Az ellenfél tankján okozott sérülések színjelölésérõl készítettem egy rövid összefoglalót. A Segédletek-ben megtalálható.

mindig csinálnak valami ökörséget :D
http://www.youtube.com/v/vyiFijMk7hw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
na ezt majd megkuksizom, nagyon vidám dolog lehet..:)
Custom battle, szoktak a srácok (Phly, Baron, eNtak) ilyen "Eventeket" rendezni.
ez nagyon komoly videó , ilyenben részt vennék a pz oldalán, ez milyen játékmód, hogy összekerültek?
szerintem amíg arra hajtanak , hogy minél többet fizess , addig sosem lesz ez komoly játék, nem hiszem, hogy sok minden változik ha prémfiókod van, csak több a hozam és ennyi.
cáfolat :D
http://www.youtube.com/v/iSPfwHNpAjg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Azért repülõknél kicsit más a helyzet, ott ha kellõen nagy mázlija van és kellõen elszúrja az ellen akkor kb bármivel le lehet lõni bármit, ott nem áll fenn az a helyzet hogy ha megfeszülsz akkor sem lövöd át a PZ2 vel az IS4-et pld.

Valamint a történetbõl jótékonyan kifelejtett tény, hogy a MiG-15 crashland után állt a betonon amikor a Po-2 kibombázta... <#mf1>

Szóval így születik a történet, hogy az a cheater kcsg lelõtte a MiG-15 -öt Po-2 -vel! <#hehe>
Na ja, van az a szint amikor a maximum BR növelõ stattal is lenyúzzák az ellent :)

(Utána jön a csíter kisgép leszedte a Mig15-öt mondóka) :))

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

mi az a gf?
Coral Springs
Szerencsére én már jelentõs kompenzáló erõ vagyok az AF -ben, RB -n rengeteg csatát lehozok akár egyedül is, nekem elég ha a team legfeljebb figyelem elterelésnek van ott. De még AB -ben sem egy csatát döntöttem már el, pedig ott tényleg nagy a random faktor. Kinõttem én már azt, itt a GF -ben meg kóválygok céltalanul ha néha betévedek.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

9536-akkor van, ha rossz helyen találod el. Nekem nagy távolságnál szokta ezt beadni, akkor valószínûleg tracket, vagy tornyot lövök, ad némi pénzt, de igazából kárt nem teszek a tankban. Ha ilyet ad be, tudom, hogy korrigálnom kell a lövés szögén.
9537-nél meg érdemes lenne tudni, hogy ki mivel lõtt a másikra (nem ismerem azokat a tankokat, nem nagyon mentem velük), mert ez kevés info, hogy ki hányszor lõtt, milyen szögben találta el a lövedék, mert az is lehet, hogy simán átment rajta a lövedék, minimális sérülést okozva.
Bug vagy lag, nekem is pont tegnap volt ilyen kurskon, egy t34-re lõttem, és lövés pillanatában azonnal felugrott a szöveg, hogy saját csapattársat lõttem. Te tegnap volt többször olyan, hogy egymás után 2 lövedék hagyta el a csövet, két becsapódás is volt, sajnos ezek soha nem találtak, de azért megnéztem volna az ellenfelet ha azt látja, hogy 1sec-en belül kap 2 lövést tõlem..
Kurskon tegnap nagyon sokszor elõjött az eltûnõ tank bug. 5-6körig ez ment folyamatosan, egyszerûen senkit nem tudtam kilõni, mert sniper nézetben elûnt, kizoomolva ismét megjelent. Német oldalról, ha jobbra indultam kerülni felfelé a dombokra. Így egy idõ után azt fel is adtam, maradtam lent a völgyben, ott nem tûntek el a célok.
akkor hogyan lehet az amibõl elindult ez a beszélgetés? 9536, 9537 erre a két bejegyzésre gondolok.
Küldj egy bug reportot a fórumba, ez elég érdekesen hangzik, biztos kivizsgálják.

Hja, van egy ilyen hullámzás az tuti. GF-en, ahol kevesebb tankra jut ugyanannyi játékos ez jól megfigyelhetõ. Én is mentem már a Tigrisemmel Is2mod44 ellen. Aztán 3 gány körrel késõbb meg T34-ek ellen Kurskon.

Amikor beadja Kurskot akkor tudom, hogy nagyjából vége a hullámvölgynek :)

Ez ilyen, el kell fogadni.

Coral Springs
Azt mondjuk én se gondolom hogy a DM -el összefüggésben áll az hogy nyersz vagy sem, a DM az egy fix érték ami sosem változik. Én azt a tényt hangsúlyozom hogy a játék alaposan megnyirbálja az esélyeidet ha épp olyan a kedve.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

azt láttam én is ha eltûnik betalál, mert figyelem hozamot. de tegnap amit mûvelt, rácéloztam az ellenre átütésjelzõ szép zöld célkeresztem szélén volt egy csapattárs kb 3 órára tõlem és kb 50 méterre. éppen hogy belógott a célkeresztbe, rálövök az ellenre, erre felrobban a csapattárs.. na ezt hogyan? a kereszt közepétõl 4-5 vonásra volt a csapattárs tankjának a széle! És tudom , hogy miattam robbant mert mínuszt kaptam érte.