War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én már minden oldalon voltam csatában sõõõt volt egy csomó ahol hajszálon múlt a dolog 😄
Mert te belenyúltál a belenyúlásba.
Rohadt OP oroszok.. ja nem.. Rohadt OP németek 😊)
RusGer Bias!
RusGer Bias!
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Én RB-t megyek utóbbi pár napban F2-zök, 20 csatából 18-at nyertem 😊
Ehhez az összeesküvéshez annyit fûznék hozzá, lényegében csak sim-et megyek jórészt németekkel és bár orosz ágyú OP-bbnak nézz ki de ettõl még 10bõl 8at nyerünk. Oroszokat lemossuk a francba ált.
Ez tier 2-3.
Ez tier 2-3.
Aha. És így nyomjuk:
😄
😄
Pár csatából megállapította szopóroller faktort, ami köztudottan bizonyos elit képességû játékosok találnak meg mindig, természetesen pár csatából kiindulva, még véletlenül se nagy számú csatát vesznek alapul, nem, csak is olyat amiben kiemelkedõ elbuktak, mert a rendszer nem akarta, hogy a one shot bejöjjön 😄
igen 😊 ez az Összeesküvõk!
most egy ideig új játékosokat lehet majd beszavazni akik egymásnak illetve egymásba esnek és stb
aztán jönnek a kiszavazó show-k, emeltdíjas sms szavazás és stb stb stb 😄
most egy ideig új játékosokat lehet majd beszavazni akik egymásnak illetve egymásba esnek és stb
aztán jönnek a kiszavazó show-k, emeltdíjas sms szavazás és stb stb stb 😄
De nincs is ilyen, mert lehet furcsa, de nem ugyanazok játszottak 20 perccel késõbb, így a megtáltododós példáx máris kuka.
Mondjuk abban iskételkedek, hogy te mindig, minden esetben ugyanazt a teljesítményt adod le.
Azt kellene felfognod, hogy ez még csak most lett open béta, tele van mûkedvelõ kezdõvel, wotos szökevénnyel. Ha már a számokat mondtad:az a sok nulla pontos meg a max kétszázasok szerinted mit csináltak? Akkor csodálkozol az eredményeken? A 70k játékosból 55k ilyen,elárulom.
Mondjuk abban iskételkedek, hogy te mindig, minden esetben ugyanazt a teljesítményt adod le.
Azt kellene felfognod, hogy ez még csak most lett open béta, tele van mûkedvelõ kezdõvel, wotos szökevénnyel. Ha már a számokat mondtad:az a sok nulla pontos meg a max kétszázasok szerinted mit csináltak? Akkor csodálkozol az eredményeken? A 70k játékosból 55k ilyen,elárulom.
Csak elõször mindig meg kell pakolni a tûzrakást belobbantani aztán figyelni a show-t 😊
Nem, amit példát felhozol, az úgy néz ki, veszel 15-15 játékost (mondjuk két klánból) és játszotok egymás ellen meccseket. Amit te példának felhoztál az wt-ben úgy néz ki, hogy C.Ronaldo mellet játszik pl 12 jóképességû megye kettes játékos. Na õk valószínûleg csúnyán kikapnak, ha a másik félnél a Bayerntõl van mondjuk 5-6 jobb játékos.
ez az új sg reality jellegû show 😄
na jó éjt összeesküvõk..<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
linkelhetnék 83-at is,de gondoltam ennyibõl már leesik a tantusz 😄
mondom: vegyünk 2 focicsapatot /nem vagyok profi szurkoló/ mondjuk Real Madrid meg a BAyern München
mind a két csapatban vannak nagyon jó és gyengébb képeségü játékosok is ugye ebben megegyezhetünk.....mi történik ha játszanak pár meccset? elõször nyer a real mondjuk 3-1re majd visszavágó megint nyer 4-3-ra...majd találkoznak megint nyer a Bayern 3-0-ra ésatöbbi-ésatöbbi....ez történik normál esetben ,DE ha ezekre beillesztem a WT-s "bajomat" akkor ez történik: real vs bayern--> 28-0 majd a visszavágón a bayern 43-2-re veri a realt majd megint nyer a real 22-3-ra.....na és ez már nem normális,mert ilyen a világon nincs! összejöhetne nagyon ritkán ,de inkább a "normális arány" érvényesül !
és pont ez szúr szemet a WT-ben nincs olyan ,hogy az egyik csapatban 16 kurvajó player van a másikban ,meg 16 balfax aztán eltelik "20 perc" és aki eddig balfax volt az most Istencsászár lesz.....
ez nekem furcsa! pláne azért,mert a saját képességeimmel és határaimmal tisztában vagyok ennek ellenére PUKK elszáll 20 perc alatt majd megint visszajön 😛 😊
na ennyi lenne! érted már? és a számok a lényeg,mert ez nem normális arány
mind a két csapatban vannak nagyon jó és gyengébb képeségü játékosok is ugye ebben megegyezhetünk.....mi történik ha játszanak pár meccset? elõször nyer a real mondjuk 3-1re majd visszavágó megint nyer 4-3-ra...majd találkoznak megint nyer a Bayern 3-0-ra ésatöbbi-ésatöbbi....ez történik normál esetben ,DE ha ezekre beillesztem a WT-s "bajomat" akkor ez történik: real vs bayern--> 28-0 majd a visszavágón a bayern 43-2-re veri a realt majd megint nyer a real 22-3-ra.....na és ez már nem normális,mert ilyen a világon nincs! összejöhetne nagyon ritkán ,de inkább a "normális arány" érvényesül !
és pont ez szúr szemet a WT-ben nincs olyan ,hogy az egyik csapatban 16 kurvajó player van a másikban ,meg 16 balfax aztán eltelik "20 perc" és aki eddig balfax volt az most Istencsászár lesz.....
ez nekem furcsa! pláne azért,mert a saját képességeimmel és határaimmal tisztában vagyok ennek ellenére PUKK elszáll 20 perc alatt majd megint visszajön 😛 😊
na ennyi lenne! érted már? és a számok a lényeg,mert ez nem normális arány
<#zavart2>#zavart2>
3 csata alapján kész az összeesküvés elméleted? Király vagy öcsém 😄
Sirás és összeesküvés-elmélettel társult üldözési mániával fûszerezett hatalmas ego. Ettõl lesz igazán szép, pörgõs egy fórum. Csak igy tovább és felzárkózunk a WOT mögé a népszerû topic-ok listájában <#nevetes1>#nevetes1>
a szerverrel vannak még gondok..<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
Mit figyeljek rajtuk? Balfaszok voltak, nem volt szerencséjük, kezdõkkel volt tele a csapat (ami nem is lenne meglepõ), nálatok volt egy jó squad, vagy te egyszemélyes hadseregként letaroltad az összeset.
Komolyan kérdem: van valami olyan dolog, amiért nem rinyálsz?
Komolyan kérdem: van valami olyan dolog, amiért nem rinyálsz?
a SZÁMOKAT figyeld.....
2 gyõzelem, 1 vereség. Micsoda belenyúlás...
szóval én azért ugyanaz az ember voltam 😄 de mutatom a slusszpoén kövi meccset.....van még kérdés? 😄
mi 12-en maradtunk

mi 12-en maradtunk

suci a mecsem után írok neked addig tarts ki
te a barátnõddel együtt játszol?
<#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>
<#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>
az mennyire normális, hogy kilövik a motorom, benyomom a repairt, és 27 perc a várakozási idõ? 😄
Per Aspera Ad Inferi.
Ajánlom ezt a könyvet
De az is lehet, hogy egyik csatában jó képességû tankosokkal rakott össze, a másikban meg nem. Én is maradtam már egyedül barátnõmmel az enemy team 80%-a ellen. Oszt akkor mivan? Mi voltunka legjobbak. Vesztettünk. Nofene, van ilyen 😊
De az is lehet, hogy egyik csatában jó képességû tankosokkal rakott össze, a másikban meg nem. Én is maradtam már egyedül barátnõmmel az enemy team 80%-a ellen. Oszt akkor mivan? Mi voltunka legjobbak. Vesztettünk. Nofene, van ilyen 😊
szóval 20 perccel késõbb ugyanazzal a tizenx társaddal játszottál ugyanaz a tizenx ellenféllel szemben.
ja értem...
ja értem...
véleményünk szerint / nem mindenkinek/ valamiféle algoritmus felültet a szopó rollerra ha úgy van.....tehát: ha el is találsz valakit az lófaxt se sebzödik ellenben õ téged azonnal 1 hitel......ezzel a randomra fogva meg is lehet faszán "hekkelni" az adott meccset.....
az én példám jól mutatja,hogy 20 perc alatt én meg az összes mellém sorsolt gyerek elfelejtett játszani és az ellenfelünk pedig megtáltosodott
az én példám jól mutatja,hogy 20 perc alatt én meg az összes mellém sorsolt gyerek elfelejtett játszani és az ellenfelünk pedig megtáltosodott
Itt mindenki nyerni akar, meg elpusztíthatatlan tankot, mert szerinte az a "Balance". Ja, mindkét oldalon, ofc 😊)
Érdekes 😊)
Végül is lehetne minden meccs döntetlen, az lenne a fair 😊
Érdekes 😊)
Végül is lehetne minden meccs döntetlen, az lenne a fair 😊
Ezzel csak azt bizonyitod hogy a jatek faszan kiegyensulyozott.Persze tudom hogy nem ezt akartad de igy sikerult. 😊 Egyszer a nemetek nyertek,egyszer az oroszok.Ilyen egyszeru. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Visszagörgettem és a kérdésem továbbra is fenn áll.
görgess vissza 😛
Ezzel most mit akarsz bizonyítani?
Tier 2 ez kimaradt
19:25 ASH RIVER Németekkel : 4 kill 3 assist 4 AI kill 38000 pénz 5800 fejlesztési pont
11-en éltük túl lemostuk az orsozokat szinte veszteség nélkül
19:46 ASH RIVER Németekkel: 1 kill 1 assist az Oroszok 3 embert veszítettek nálunk mindenki meghalt 6300 pénz
mirõl is megy ma a vita ? 😄 😄
11-en éltük túl lemostuk az orsozokat szinte veszteség nélkül
19:46 ASH RIVER Németekkel: 1 kill 1 assist az Oroszok 3 embert veszítettek nálunk mindenki meghalt 6300 pénz
mirõl is megy ma a vita ? 😄 😄
<#szomoru2>#szomoru2>
Minden tank egy több bemenetû függvény, ami a bedobott értékere, különbözõ eredményt ad. Továbbra is azt állítom, hogy csak ezen a modellen finomítanak folyamatosan, de a történésekbe nem szólnak bele azt eldönti a statisztika.
<#awink>#awink>
Ne vedd a szívedre. Semmi személyes. 😊
sosem értettem mért beszéltek õk eldöntik. nem ök döntenek, írtak egy algoritmust ami figyel sok mindent, és ez alapján dönt a szerver mi merre hány méter ehhez nem kellenek kémek, emberek akik ülnek és "figyelnek" , asszonyok..ja az már nincs..9638 <#violent>#violent>
gondoltam barik vagyunk de ha nem hát nem..<#miaz>#miaz>
"nem engem figyelnek hanem a pontokat"
Igen a BR-t többek között így állapítják meg, de azt nem döntik el, hogy neked ma vesztes napod lesz. Inkább azt hangolgatják pl. hogy milyen a DM. Azt mondják, hogy még sok a dolguk vele stb. Persze ez is benne van, de a metagame "okosság" is. Igazság szerint pozitív irányba fejlõdik ezáltal a játék sokszor (nem mindig), õk nyernek rajta dodó-t, de a játékosok is, hogy folyamatos evolúció van a játékban. És az evolúciós kényszer teszi mindig érdekessé a játékot. AF-ben ez nagyon jól mûködik. Itt nem tudom mi lesz.
Igen a BR-t többek között így állapítják meg, de azt nem döntik el, hogy neked ma vesztes napod lesz. Inkább azt hangolgatják pl. hogy milyen a DM. Azt mondják, hogy még sok a dolguk vele stb. Persze ez is benne van, de a metagame "okosság" is. Igazság szerint pozitív irányba fejlõdik ezáltal a játék sokszor (nem mindig), õk nyernek rajta dodó-t, de a játékosok is, hogy folyamatos evolúció van a játékban. És az evolúciós kényszer teszi mindig érdekessé a játékot. AF-ben ez nagyon jól mûködik. Itt nem tudom mi lesz.
A smacival semmiképpen. 😊
BTW nem azzal van a baj, hogy véleményetek van.
BTW nem azzal van a baj, hogy véleményetek van.
Én is láttam azt a videót. Mondjuk furcsának tartom, hogy ha valaki ennyire odafigyel még sosem vette észre, h AF-ben a földi egységek idõzítetten megsemmisülnek. Maguktól. Mindig ugyanakkor. Ha az volt az utolsó, akkor nem értem mi a furcsa benne.
ember algoritmusról nem hallottál? nem engem figyelnek hanem a pontokat..( Ninju így jó lesz? <#law>#law> )
oké te mondtad <#eljen>#eljen>
Nem én nem tapasztaltam ilyet személy szerint RB/SB-n, de a video-n láttam.
Amiért gondolom, hogy inkább bug, az azért van, mert a gazsi módszere az, hogy tudatosan OP-nak csinál valamit arra ráhajtanak a játékosok és végül már a maradék fog nyavajogni a fórumon, hogy bááá ez meg az milyen erõs, tarthatatlan. És nagy kegyesen nerfelik vagy a metagamet átalakítják. Prém gépekkel nem egyszer megcsinálták, hogy rohadt op volt, majd leértékelték. Mindenki bevásárolt, hogy milyen óc'ó vagy mert atom jó és nem sokra rá nerf. Inkább jellemzõ, hogy a metagamet manipulálják, mint a meccs tisztaságát.
Amiért gondolom, hogy inkább bug, az azért van, mert a gazsi módszere az, hogy tudatosan OP-nak csinál valamit arra ráhajtanak a játékosok és végül már a maradék fog nyavajogni a fórumon, hogy bááá ez meg az milyen erõs, tarthatatlan. És nagy kegyesen nerfelik vagy a metagamet átalakítják. Prém gépekkel nem egyszer megcsinálták, hogy rohadt op volt, majd leértékelték. Mindenki bevásárolt, hogy milyen óc'ó vagy mert atom jó és nem sokra rá nerf. Inkább jellemzõ, hogy a metagamet manipulálják, mint a meccs tisztaságát.
pár napja írtam,hogy 30 méterrõl az AI T26-ot 16x lõttem meg mire felrobbant 😄 ilyen finomságok után engedtessék már meg,hogy szkeptikus legyen olykor-olykor 😊