War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Tehát, a két rendszer átjárható vajon?
Valaki jobban átlátja a csatateret, valakinek az egész egy nagy katyvasz.
Tisztában vagyok vele, hogy jól játszol. Nálam mindenképpen jobban.
Ami engem meglepett, hogy nem vetted észre benne a rendszerességet.
De a hírhez csatolt képen már amerikai tank van. Lehet hogy jönnek az amcsik? Jönnek a tommy kukták. <#nyes>#nyes>
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
amúgy valszeg RB-n lesznek kiemelkedõ számban. SB-n nem lesz jellemzõ a repkedés.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
az már semmiség hogy az önmegsemmisülõ dolgokat észrevettem.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Automata váltót melyik gombal tudom bekapcsolni?Mert,néha jol jönne ha nem kéne váltogatnom.
1, Az oroszok Kurskon is nyerõk lehetnek, ha jó a team.
2, Barátnõm a team 😄
3, Õ lett a legjobb 😄

új pályák majd jönnek sorban a jövõben, kicsik is nagyok is téliek, sivatagosak mindenféle 😛
csak ki kell várni
Nehezen, szerintem nehezebben, mint a normál ai tankokat.
és most visszajön az h nem elõre kell kiválasztani mivel akarsz menni hanem a slotjaidból csata elõtt úgyhogy figyelni kell mik vannak berakva mert úgy sorsol össze ha beteszel egy jetet és egy reserve tankot akkor mehetsz is-4 ellen 😄
A spot rendszerre vagyok kíváncsi simben, a repülõgépek mennyire könnyen fedik majd fel a rejtõzködni akaró tankokat.
viszont lesz változás, be lehet vinni légi és földi gépeket is ugyanabba a csatába 😊
szóval ha leszedik a stukád akkor visszamehetsz bosszút állni tankkal pl sim-ben 😄
Mixed battles between aviation and Ground forces!
Tomorrow, on May 30th, we will be turning on mixed battles between aviation and Ground forces in the Realistic and Simulator game modes for all maps and ranks. CBT participants already tested these battles, but even they will see some changes.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az vitathatatlan, hogy nem egyszer rám lõ és bumm robbanok. Egyik utolsó csatámban ruszkikkal T34 1941 17 kill simben. ránéztem bumm. rámlõtt ding..
De van amikor meg lõ az orosz és semmi ding ding. Bár gyakrabban lövi el lövészem meg tornyot.
Ilyen nagyon fél-random megy. Egyszer vmi 300ról 1 lövéseztem a kv-1et. hasát találtam el. Máskor 50 méterrõl 3-4et vertem oda semmi. Volt hogy az APCR-el t-34 seggérõl oldaláról ding. Máskor meg egy és bumm.
Nem bunda ez... vmi nem kóser még vagy nem tudom de nem érzem azt mint a wotban. Arcade az más. Cimborám azt megy annyit szidja az embereket hogy nagyon GYP-sek, hogy...
De mûködik az is, ha a J betõt 5 másodpercig nyomod csata elején
<#nyes>#nyes>