37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Dagohun74
    Eddig pozitiv Tier 3 német overpower eddig csak nyertem. jpzIV-el t-44, IS-2 no problem. A lengyel térkép nagyon jo a németeknek. Tier 4-et nem probálom igy legalább ugy fekszek le hogy jo a játék.
  • StrikeFor
    KV1 Zis5 az új T54 csak T3 ban....menjenek az anyjukba!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Sherman0070
    100 gigás filmet gyorsabban letöltök mint ezt a szar 2,4 gigát. Amúgy mi ez a 2,4 giga ha már 9-et letöltöttem? Német tree-n ír át valamit hogy csak rank5-be tehessen és semmit se tudjak kilőni?
  • Dagohun74
    nekem simán launcher-el 2.5 MB/s huztam le.
  • carp3tm0nster
    fél lábam adnám 100 KB/s-ért...
  • Sherman0070
    Persze 100 KB/s. Megbaszhatják magukat a letöltési sebességükkel is. Nehogy valami rendesen meg legyen csinálva.
  • Sherman0070
    Most ez a játék szórakozik velem? 9 gigát letöltök steamen erre ez a szar még 2,4 gigát tölttet velem. Meg a k*rva anyját. Miért nem 100 Gigás már ez az üres játék?
  • Sherman0070
    Ha bejönne az Amerikai és a Britt tank tree és jól reklámoznák közben jó balance lenne ez simán felkúszna 80K-ra de erre sose jönnek rá mert hát kommunisták...
  • Dagohun74
    24000-en vannak online? Ez vicc?
    Minden patch felezi a játékos állományt?
  • Angelus1991ster
    De úgy csinálnak , mint ha szorulásuk lenne. Bár mostanában nem játszom a WT-vel, de a patch-ek száma több egy hónapban mint a wg-s-é.
  • carp3tm0nster
    ez komoly hogy 50-60k a letöltési speed az updatehez?
  • StrikeFor
    lelőttek egy amcsi gépet tankkal :D

• gstup
    Viszont ami pozitív hogy 1-2 hitből (meghaltam kill nélkül) simán összehoztam 580 pontot amivel betudtam vinni még 1 tankot.Nem azt amivel voltam,de sebaj. :)
  • Sherman0070
    Egy kis CBT-s emlék.
  • Sherman0070
    Én letörültem azt írta benne van a könyvtárban a játék hát rámentem arra hogy Játék vagy micsoda és akkor ott volt hogy 9 Gigás a játék 100Giga szabad helyem van telepítem és steamen telepíti nekem.
  • DasIsFuck
    Hát nem tudom nekem steamből eleve a launchert indítja el.
  • Sherman0070
    Én nem launcherről hanem steamen töltöm le ;) Így jön jó gyorsan nem úgy mint ahogy az okos gazsiéknál 0,1 megával.
  • DasIsFuck
    én steames verziót használok és a launcherbe ugyan úgy lópikula sebességgel jön:s
  • twi452
    ez csak akkor derül ki ha valaki leteszteli különböző lőszertípusokkal :)
  • Sherman0070
    Akinek szarul tölti le a WT-t a gép az töltse le steamről ott 2MB-vel simán tölti. Igaz 9GB de 1 óra 20 perc és nekem lent van.
  • Dagohun74
    Nem bizony. De a next patch-be se. 150mm a Tigris II homlok páncélja nem? Persze ez nem magyarázat miért csapnak szét.
  • ximix #15243
    Érdekes az a csillagszóró a tank belsejében, az elvileg csak akkor jönne létre ha lőszer átütné a páncélt és bent robbanna fel, na mármost a heat az ha jól tudom csak át olvasztja a páncélt, mint egy lángvágó és ezt az olvadt fémet fújja be nagy nyommással ami inkább kúp alakban terjed.
    A videó készítői nem akartak minket leterhelni ilyen apró részletekkel vagy ez tényleg így működik ?
  • gstup
    De megmondták hogy a németek a háború végén már nem rendelkeztek jó minőségű fémmel.Szóval lehet hogy "anyaghibás" volt a szegény KT-d homlokpáncélja. :D
  • Flikka
    Én is ezeket tapasztaltam a DEV szerveren. Jó volt végignézni, hogy kb 5 fokos szögben találtak el és mint kés a vajon ment át a lövedék, akár le is pattanhatott volna, vagy a Jagdpanzer ágyúpajzsát lőtték át szemből simán, crew K.O: egyből de a csúcs az volt amikor Párduc G-vel kb 15-el nekimentem egy tank akadálynak és szörnyet halt mindenki
  • Pluskast
    Na szóval ez a patch semmit de tényleg abszolút semmit nem változtatott a dm modellen. KT még mindíg egy rakás fos. Ráadásul primkó gazsiék már szépen meg is mutatják nekünk lassítva, hogy mekkora picsa fos bugos a hit rendszer. Kt homlokpáncélját ami ugye majd 200 mm úgy 800 méterről a T-54 kikapta. SZÁNALMAS!
  • StrikeFor
    tök jó lenne használni a légvedelmi tankokat ha az AI nem lövöldézné le egymást 20-40 sec alatt........agyam eldobom GAijin b+
  • gstup
    Nincs értelme.20 millis ágyúkkal nem fogsz kilőni egy T-34-est. És nem is tankok ellen van.Inkább a jól páncélozott orosz gépek ellen.Il-2,Il-4,tu-2 és társai.
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.10.09. 14:50:14
  • DasIsFuck
    Szerintem meg nem mutatna túl jól, maus,e-100 és egyéb prototípus,papír tankok jól mutatnak szerintem.(pl löwe t4-ben nagyon király lenne vagy pl vk6501H t2-re mehetne a kv-1 ellen a németekhez nehéz tanként..stb)

Németeknél azért is lenne ez fontos, mert amúgy van 4.db tankjuk 5-6 felesleges változatba oda dobva, addib pl a szovjeteknél majdnem minden szinten egyedi tank típusokat kapnak.
    pl olyan nagy motivációt nem tudok érezni a párduc vonalon, ha már megvan a d változat.
    Ahogy eggyre feljebb mégy csak rosszabbak lesznek a párduc változatai, a párduc 2 meg ebben a formában nem egy túl vonzó cél, arról nem is beszélve, hogy abból is csak 1db prototípus készült kb.
    A német vonalnak ebben a formában csak akkor lenne értelme, ha valóban történelem hű lenne a játék, de mivel nem az így eléggé erőltetett ahogy jelen formában benne vannak.
  • Dagohun74
    Nem hát de jól mutatna a játékba.
  • bigfootHUN
    Az FW-190 A5-höz van pctr. lőszer, de van értelme? Abban a tierben ki lehet vele player tankot lőni, vagy legalább critical-t csinálni? Hit-et adott már csak aztán lelőtt egy T-34/85. Van ezzel valakinek tapasztalata?
  • DasIsFuck
    Akkor ennyi erővel jöhetnénke a vasúti ágyúk is, az égvilágon semmi értelme nem lenne azokat berakni.
  • Dagohun74
    Mondjuk a P-1000-est vagy 1500-ast. Igazán elférne.
  • Dagohun74
    Ha már golyóállók lettek egy feles igazán belefér.
  • StrikeFor
    kerítésen nem lehet átlőni LOÁL
  • StrikeFor
    ez az "átugrálás" ez botrányszar........
  • Trucker39
    Faluhelyen szép az élet. El is ment a légvédelem legénysége a helyi kocsmába. Most ez vagy hiba, vagy feature.

• DasIsFuck
    a horten legalább modernül néz ki:D
    olyan mint a modernkori amerkiak lopakódók.
  • gstup
    Jó kis 1948-as fejlesztés.Német géppel még a kifutón sem szabadna találkoznia...
  • StrikeFor
    hmmm csak én játszom az egész földkerekségen egyedül,hogy sehol nincs ellenfél semmilyen tierben ? : D
  • Luciferkee
    20mm-es tail gunnerrel! HMM :D