War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem eljön egyszer majd az az idõ a játékban, amikor tankokkal el lehet foglalni az elenfél repülõterét, és vidáman integetni a visszatérõ ellenséges repülõknek, akik elkeseredetten köröznek lõszer nélkül és ugye fogytán az üzemanyag.😄 Meg lehetnének hosszabb meccsek, nem csak ilyen átlag negyedórásak.
Na de talán a world war mód majd ilyen lesz.😊

RatBaG
a legénység képzésérõl nincs valami tutorial?
már ott elvesztettem a fonalat, hogy a panzer 2-nél is ugyanúgy ott van vagy 5 fül, külön radio operator, loader, stb. jobb híján egyelõre a reload speedre meg a commander mindenes skilljére pakolgattam.

Per Aspera Ad Inferi.

áhhá'! így már más a leányzó fekvése.

köszi!

Trucker39
Itt találsz néhány dolgot magyarul leírva: WT:GF Info

Minden tankos pálya egy sokkal nagyobb repülõs pálya egy darabkája, szóval, ha repülõbe ülsz, egy sokkal nagyobb térképet fogsz látni... 😉
és a meglévõ pályákon, hol fognak felszállni? persze, mindenhol fellehet, de egyik pályán sem rémlik felszállópálya... 😉

mert szép és HISTORY 😄

Én f2 vel megyek pantherig.Nagyon jó gép.
Repülni kurszkon fognak meg max jungle ( akinek van esze) A többin ha fel is szàllnak,leszedi az aa mielött célterületre érne.
THX! <#kacsint>
ennyi 😊
itt egy játékon belül vannak a repülõk és a tankok majd a jövõben pedig a hajók is
de majd meglátod úgyis 😊
Ennyi? Hát köszi szépen a segítséget!
max karellián lesz gáz ha lezuhannak és beleszámít a csíkba ugye 😊
máshol szerintem semmi jelentõsége nem lesz h most még odacsap egy gépet is
a célterület fölé úgysem fognak elérni fõleg ha fel is kell szállni 😊
kárt csak magának okoz amikor ki kell fizetni a javítást arra is 😄
elég kezdetleges open beta megy szóval szabadon bárki kipróbálhatja aztán menet közben majd pakolják bele a dolgokat
annyit kell tenned, hogy beregisztrálsz a fõoldalom és leöltöd a játékot
játékon belül már mindent megtalálsz majd
jó, semmi sem kötelezõ, de az hülyén fog kinézni ha sokan fogják ezt csinálni, hogy reserve repülõgépekkel öngyilkolják magukat ha elfogytak a tankjaik. Na meg nem valami hasznos dolog a csapatgyõzelem szempontjából. Legjobb az lenne ha lenne két slot, és mindenki eldönthetné mit tesz oda, 2 repülõt, vagy két tankot, vagy vegyesen.

Üdv skacok!

Segítenétek? idáig a wot-ban nyomultam de nagyon érdekelne a war thunder tanks is!<#vigyor3> nagyon sok hírrõl lemaradok mert kijárok melózni osztrákba.Azt szeretném kérdezni hogy megy már ez a játék vagy csak még mindig béta? Hogy tudnék vele játszani??? Még ki sem tudtam próbálni! Segítsetek már hogy lépésrõl lépésre mit kell tennem hogy játszhassak! Elõre is köszi annak aki van olyan jó fej és leírja nekem!!!<#eljen>
Ideje elkezdenem a Stuka grindet... <#zavart1>
nem kötelezõ repülni
lesz kb 5 csatánként 1-1 ember aki hoz be majd repülõt mert játszik repülõs oldalon sim-ben 😊
a többiek max lezuhannak vele mouse joy módban aztán nem erõltetik a repülést 😊
Nem tudom mi ez a sírás a Tigrincs miatt.. Cimborám imádja, és elég hatékony vele! <#nezze>

Jah, de tudom... <#idiota> A többi Tigrincs player viszont noob...<#hehe>
Gottfried
Sorry ha már sokadszor morgok emiatt de most elõször érzem azt a fasza kis WOT feelinget hogy ránézek a csapatra az elején és már el is dõlt a csata.Ha soka tigris 100% vereség.....és sok a tigris....😞

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Én egy dologtól tartok jelenleg, ugye simben most sincs túl sok játékos, ha a kötelezõ repülõsdi miatt sok játékos átmegy rb-be, akkor majd sokat kell várni csatára...

Gottfried
T3 lassan teljesen játszhatatlan lesz a sok kibaszott tigrisbuzi miatt.Egyszerûen nem értem hogy miért játszanak ennyien vele.Ennyi mazoista ember lenne? Vagy ennyire vakok hogy nem veszik észre hogy a jelenlegi feltételek mellett a tigris csak ingyen frag az enemynak?
A csapatok 70-80%-a tigris,jönnek is sorban a vereségek.Ha néha van 1-1 csata hogy a pantherek vannak többségben,lazán hozzuk a csatát.Az orosz medek meg röhögnek a markukba....
Ma a pantherrel eddig minden csatám ilyen volt.Szép sorban elhullott tigrisek 0 killel,aztán legyûrt a túlerõ.Az emberi butaság határtalan.......

A mai napon valamikor, pontosabb info nincs egyelõre.

Megnéztem, de választ itt sem találok.
Se választási lehetõség, se vegyes csata!
Trucker39
Készül(get) egy WT:Ground forces weboldal. Már elérhetõ az alábbi helyen. WT:GF Info

Ne várj tõle csodákat! 😊 Jó tank,de sok gyenge pontja van.Könnyen ki lehet szedni 1 lövésbõl.Szembõl vezetõ nyílás nagyon érzékeny.Oldalról egy köhintés rá és robban.Vigyázzni kell rá.

nem verekedni kell vele hanem csipegetni 😄
1-2 lövéssel bármit kiszed ami szembe jön vele 😊
ma nincs a toppon a fórum..😞
Gottfried
x

Gottfried
Nem hiszem el hogy ennyi balfasz ember van aki nem veszi észre hogy ez a kurva tigris itt nem játszható eredményesen.Ma eddig csak vereség mert a csapatok 80%-a kibaszott tigris.Természetesen hullanak mint a legyek,az orosz medek meg röhögnek a markukba.
Tegnap este két csatám volt csak ahol a pantherek voltak többen,nem a tigrisek.A csata elején beírtam a csetbe hogy kevés tiger,sima win.Mindkét csatát lazán lehoztuk.
Lassan már ott tartok hogyha sok a tigris,lépek is ki a francba.....

Egy szép kép egy rakás 0 killel elhullott kibaszott tigerrõl:

Nem nehezebb, mint AB-n. Csak nem tölt újra a lõszer, meg fel kell szállni 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

biztos lesz majd egy kis minipatch a nap folyamán
RB-n a repülés nagyon nehéz,nem tudom hányan fogják repülõvel nyomni.
Egyébként azt írták, hogy csatába lépés után lehet jármûvet választani.
Mikortól???
Csalódtam a Pz.IVF2-ben. Eddig agyon lett misztifikálva mint a T50-s. De ezzel a legrosszabb statisztikát megyek. Elpárolog az elsõ lövéstõl. Pedig eddig minden mással jól ment.
Hm... vmi rossz azt hiszem. mutatta lett vagy 10 üzenet de semmi. Lássuk ezt mutatja e majd
mijki
PzII rules 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
PzII rules 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

û
Jeffjohnson
Valami gáz van az sg-vel mert a hszeim nem látszanak

...😊
prb
.
.
az élet tele van nehézségekkel
Jeffjohnson
Jön majd néhány új AA is, hogy mikor azt még nem tudni.

Személy szerint örülök a vegyes módnak, bár ismerek olyan embert, aki a haját fogja tépni de az majd megy arcade-ba. Sim-ben azért annyira talán nem lesznek veszedelmesek a repcsik mert az egy elég nehéz mód.

PS4-esek meg Jun. 5-én jönnek remélem jó sokan lesznek, ezáltal csökken a sor és jobban mûködik majd a MM. Ami még jó lenne ha a PS4-es patchben jönne végre egy új RB/SB map.... úgy kellene mint egy falat kenyér.

az élet tele van kihívásokkal.. 😊
Hát ha vennék PS4-et nem a WT miatt.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Jeffjohnson
"Yes, we are planning a few AA vehicles for the upcoming major updates."

Van azért aki nem örül, ennek a tank vs repcsi dolognak. Személy szerint örülök neki, hogy végre kipróbálhatom az AA-t de ismerek olyat aki a haját fogja tépni. Bár Sim-ben annyira nem kell majd félni a repcsiktõl mert azért az egy elég nehéz mód, legalábbis a repülõknek.

A PS4-es játékosok meg Június 5-én jönnek, remélem jó sokan vannak és akkor kevesebbet kell majd a sorban állni és jobban fog az MM is mûködni. Remélem azért, hoz valami újdonságot a PS4-es patch, mondjuk 1 új sim mapot.

És ez az amit én nem fogok megtenni.... A két éves accomat nem fogom lecserélni egy szûzre, nyilván.
Pedig tényleg érdekelt volna a PS4... 😞

Mindegy, ma már jönnek a repülõk, leporolom az x45 -öt! 😄
És ez az amit én nem fogok megtenni.... A két éves accomat nem fogom lecserélni egy szûzre, nyilván.