War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hm, azt kell mondjam RB tankokkal vhogy nem az igazi, persze SMhez vagyok szokva és lehet csak így furcsa elsõre...De teljesen más játékstílus. Kicsit olyan árkádos.

Stock Il 10 és az összes majomgyerek aki még életében nem lõtt le repülõt most bejön fighterral,hogy a bombereket EASY KILL-ezze.....mondjuk most le is figyelt egy FW190 meg egy 190 BF G10...azt hiszik Árkádba vannak 😛

A legerõsebb berakott egységedhez viszonyít.(repülõt és tankot is beleszámolva)

Mert a kis World of Tankses butuskák elfelejtették már a híres Wargaminges problémakezelést.

kicsit érdekes amikor a 4.0-ás BR es tankodat összerakja egy 6.0 tank ellen......

Persze várható volt, hogy elõbb utóbb a HC fanok mellett megjelennek a casual gamerek és a WoTrollok is, sajnos ahogy írtam, szinte mindenki elfelejti helyén kezelni a jelenlegi állapotot.

Olvastam olyat is, hogy ennyi idõ után a WoT ehhez képest egy tetris színvonalát sem érte el, nyilván nem mérvadó és senkit nem érdekel az milyen volt akkor....

Vannak hibák, dolgoznak rajta és a válasz nem a "How terrible" gyönyörû magas kultúrában merül ki...

Ellenben, valóban nem való ez mindenkinek... <#mf1>
Azt hiszem áttérek RB-re. Nagyobb fun ez így, hogy a repülõt is tudom használni. Rb-én viszont már a repülõk is veszélyt jelentenek a tankokra.

nem való mindenkinek ez a játék na 😊
Aztán mitõl játszhatatlan a repülõs, zsenikém?

Úgy látom annyira nem kell félni tankban ellenséges repülõktõl egyelõre. Sm-ben eddig csak annyi közöm volt hozzájuk hogy láttam ahogy lelövi õket az AA. 😄

nyeksek
ez a repülõsdi kicsit korai szerintem, sb-t 10 perc után sem talált t4ben, bementem rb-be ott meg berakott pz2esek közé...

Tanulj meg olvasni.Egy szóval nem írtam hogy ebben a játékban minden tökletes.Nem is védtem.

Ember, neked tényleg az én egyetlen árva hozzászólásom veri ki a szemed?
Olvasd el a közel 10 000 többit, ez egy fórum nem?
Még nem ment wowp-al :-)
Van hiba persze,de ha gf olyan állapotban lenne mint af,mindenki földhöz vernê a seggét örömêben :-)
De hidd el itt a fórumon senki nem tudja kijavítani ne adj isten átírni az egész játékot te kedved szerint.És egyébként ilyen építõ jelegû kritikákat szívesen fogadnak bárhol. <#eplus2>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Torzonborz
A "repülõs" az mégis mitõl játszhatatlan ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

<#eplus2>
Azt nem mondtad, hogy a fórumon nem írhatom le a véleményem!
Egyébként én nem vagyok egy sûrûn írogatós tag, fõleg nem fikázós, de erre csak ennyit tudok írni!
"de ez egyenlõre egy élvezhetetlen sz.r a tank is, a repülõs meg teljesen játszhatatlan!"

Ez azért erõs túlzás amit írsz, már ne haragudj meg.Ha ennyire rossz akkor írj a gazsinak szerinted ilyen ez a játék. Felesleges itt ilyeneket írni.

Felesleges WOT-ozni, azért vagyunk itt, mert jobbat szerettünk volna, de ez egyenlõre egy élvezhetetlen sz.r a tank is, a repülõs meg teljesen játszhatatlan!
Ámen.

-.-'

Soha senki nem mondta, legalábbis az értelmesebbje, hogy a WT:GF tökéletes és kurvajó... Ellenben (én legalábbis) helyén tudom kezelni, tudom mik a korlátai, épp ezért élvezem is, nem csak anyázok, hogy mekkoratrágyaszarmintaWoT...
Torzonborz
"ugyanaz a bugos szar(még)"

Igen az , nem véletlenül béta és igen talán még korai volt az OB nyitás.
De ha nem tetszik akkor nyugodtan lehet hanyagolni és pár hónap múlva visszanézni amikor már jobb állapotban lesz. 😉

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

mijki
Vagy az enemy T-26-ba kellett a PzIIIF-tõl 2 lövés, PzIVC-tõl 1 lövés mire megmurdelt...minden lövés átment...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Hagyjad, hülye szegény...
Am 90°-ban lõttem az oldalát...

bgabor,gstup:
Mert itt naaagyon realisztikus minden mi? Fõleg amikor a PzIII-mal telibe lövöm az enemy Bt-7-et, neki elszáll 1-2 modul(esetleg ember), õ visszalõ és bumm pukkant az egész tank a francba(nem ammoracktõl).
Vagy mentem PzII-vel valamelyik mapon, átakartam menni egy 20cm-es kövön, erre az beforgatott és leszakította a láncom(a platoon társamnak szintén).
De védjétek ezt a játékot basszus, ugyanaz a bugos szar(még) mint a WoT, ki kellene nyitni a szemeteket.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Visszamehetsz WoT-ozni: Marha realisztikus lesz, mikor majd kivág a mûholdvezérlésû artilerry .

fecska
és azt hogy gondolod? visszafordul a lõszer?!.....

Tippelhetek? APCR -el lõtted legalább 178°-os szögben? <#hehe>
<#szomoru2>
Akkor nyugodtan menj vissza WoT-ba. 😊

<#whatever>
mijki
A WoT sebzés modellje ezerszer jobb mint ez a szar...2x pattantam PzIIIF-vel, T-26 oldaláról, majd õ szembõl átkúrt és persze meghaltam...

van pénze javítani 😄 én Il10-el mentem ,hogy faszán kihúzom,de amíg az AAA-kat a tankjaink le nem írtják csak keringek mostantól

109 K-val bemenni mixed-re? 😊)

Milyen szép layert kaptak a screenshotok..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Vigyél bombert.Az levegöben kezd.
Azt elfelejted, hogy Rank3-ban a Tigrishez nem kell elõtte tankot kigrindelni, így az közvetlen hozzáférhetõ.

A Panthert legtöbben Tigrissel grindelik ki, nem a PzIV H-val.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

így az elsõ 20 perc után /4 játék/ azt mondom aki repülõvel bejön azt percek alatt szétqrja az AAA aki skeet VB-re tartja a helyközi selejtezõket olyan 100% os találati aránnyal 😄

ja és lehet FUNolni tankkal

na mi újság milyen a repülõs cucc?
mijki
A custom skineket a többiek is látják, vagy csak én a sajátomat?

Na mentem egy kört Kurskon. Már az elején jó néhány repülõgép crashelt, õk alighanem már a felszállópáylán problémákba ütköztek.😄 Mire én elvesztettem a tankjaimat már nem majdnem vége volt a meccsnek, így nem tudtam már felszállni sem, viszont kaptam néhány üzenetet hogy ennek annyak hiányzik a billentyûkiosztása.😊 Úgyhogy kicsit most bele kell mélyednem a simulátoros repülõmódba, hogy mi meg hogy😊

az AAA olyan szinten 1 shotol bármilyen gépet,hogy bestof 😄

jaja, nekem most "patchel" valamit...

Egyébként ha minden igaz, MEGKEZDÕDÖTT a vegyes.😊 (külföldi fórumon írók szerint)

El tudok képzelni egy olyan world war módot, ahol mondjuk egy hétig tart egy kör, és ha eltolódnak a frontvonalak, elfoglalnak ellenséges bázisokat, akkor onnantól ott is lehet respawnolni pl. De ez csak álmodozás, ne menjünk mélyebben bele. Talán egyszer😊

Néha már Kurskon is sok az a táv amíg beállok az elsõ bokorba... <#hehe>
Mire elballagnál az ellen repteréig ,megunnád az életed :-)
Trucker39
Néhány dolog már le van írva magyarul is a linkelt oldalon.

én csak azt nem értem,hogy mi értelme van annak,hogy az összesnek van ilyen "SPOTOLÓS" képessége....,de akkor most ki veszi észre az ellent? a driver? a commander? a rádiós? melyik nekem a jobb?

Jó tank,de nem halhatatlan vele az ember.Sok gyenge pontja van.sajnos.Ha ismered ezeket a gyengeségeket nagyon könnyû kiszedni.Oldala gyenge.Szembõl több érzékeny rész is van.Ha csak egy picit tud célozni az ellen 1 lövéssel vagy teljesen megbénít vagy szétrobbant. 😊 Ha "óvatosan" használod lehet vele tarolni.De igaz ez a t-34-re is.Sok lövést kibír,de csak azért mert sokan nem tudják hova lõjenek rá. 😉