War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvastam olyat is, hogy ennyi idõ után a WoT ehhez képest egy tetris színvonalát sem érte el, nyilván nem mérvadó és senkit nem érdekel az milyen volt akkor....
Vannak hibák, dolgoznak rajta és a válasz nem a "How terrible" gyönyörû magas kultúrában merül ki...
Ellenben, valóban nem való ez mindenkinek... <#mf1>#mf1>
Olvasd el a közel 10 000 többit, ez egy fórum nem?
Van hiba persze,de ha gf olyan állapotban lenne mint af,mindenki földhöz vernê a seggét örömêben :-)
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Egyébként én nem vagyok egy sûrûn írogatós tag, fõleg nem fikázós, de erre csak ennyit tudok írni!
Ez azért erõs túlzás amit írsz, már ne haragudj meg.Ha ennyire rossz akkor írj a gazsinak szerinted ilyen ez a játék. Felesleges itt ilyeneket írni.
Soha senki nem mondta, legalábbis az értelmesebbje, hogy a WT:GF tökéletes és kurvajó... Ellenben (én legalábbis) helyén tudom kezelni, tudom mik a korlátai, épp ezért élvezem is, nem csak anyázok, hogy mekkoratrágyaszarmintaWoT...
Igen az , nem véletlenül béta és igen talán még korai volt az OB nyitás.
De ha nem tetszik akkor nyugodtan lehet hanyagolni és pár hónap múlva visszanézni amikor már jobb állapotban lesz. 😉
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Am 90°-ban lõttem az oldalát...
bgabor,gstup:
Mert itt naaagyon realisztikus minden mi? Fõleg amikor a PzIII-mal telibe lövöm az enemy Bt-7-et, neki elszáll 1-2 modul(esetleg ember), õ visszalõ és bumm pukkant az egész tank a francba(nem ammoracktõl).
Vagy mentem PzII-vel valamelyik mapon, átakartam menni egy 20cm-es kövön, erre az beforgatott és leszakította a láncom(a platoon társamnak szintén).
De védjétek ezt a játékot basszus, ugyanaz a bugos szar(még) mint a WoT, ki kellene nyitni a szemeteket.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Milyen szép layert kaptak a screenshotok..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A Panthert legtöbben Tigrissel grindelik ki, nem a PzIV H-val.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
ja és lehet FUNolni tankkal