37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Ha ráérsz,elmagyaráznád ezt egy kicsit szájbarágósabban? :)
Bár nem játszom árkádot,ki akartam próbálni hogy tudok átülni.Irtottam is az ellent,írta is szépen a repcsi ikonoknál hogy 1/1,2/2,3/3, nyomtam is a 6-7-8 gombokat de az istennek nem akart repülővel berakni.Nyilván én nem értek valamit mert közben kiírja hogy xy repülőre szállt.Amint látom itt,nem csak nekem nem tiszta hogy hogy működik.
-
cpthungarian #15343 Az a baj, hogy rohadt körülményes jelenteni ezeket a dolgokat.
Bekérnek tőled kismillió adatot, aztán még visszakérdeznek százszor és ha szerencséd van, akkor lezárják azzal, hogy nyitottak rá ticketet.
De arról már semmilyen visszajelzést nem kapsz, hogy mit csináltak vele, javították-e vagy sem. -
Droughert #15342 Inkább úgy mondanám, hogy a dmg modell nem változott.. Panther tetejét találta el egy Is2, de a torony felső lemezét, ami normál esetben sima pattanó lenne, na itt mágis beadta a kill-t neki.. -
e57 #15341 " Ma többször észrevettem, hogy úgy lőttek ki, hogy kis szögben találták el a tankom, pl: TigerII-vel voltam, IS-2 kilőtt szemből úgy, hogy kb. 1-2 fokos szögben találta el az oldalam. Onnan fizikailag képtelenség átlőni, akármekkora kaliberről vagy átütésről van szó."
Én is észrevettem ilyet. Remélem "csak" bug.
-
cpthungarian #15340 Killek után kapsz pontokat. A pontokkal mini eventeket hozhatsz létre vagy csatlakozhatsz hozzájuk.
Egy ponttal átugorhatsz vadászgépbe, hogy megvédd a csapattársad csatarepülővel vagy bombázóval.
Két ponttal csatarepülőt vihetsz be, hárommal bombázót.
Mindenki ugyanazokat a gépeket kapja, a hangárban lévő gépektől függetlenül, hogy egyenlő esélyekkel indulhass.
Ahogy észrevettem eddig, egyedül az új Poland mapon nem működik árkádban ez a mini eventes dolog.
Az átütésekről, valami szerintem sem kóser az átütések számításakor. Ma többször észrevettem, hogy úgy lőttek ki, hogy kis szögben találták el a tankom, pl: TigerII-vel voltam, IS-2 kilőtt szemből úgy, hogy kb. 1-2 fokos szögben találta el az oldalam. Onnan fizikailag képtelenség átlőni, akármekkora kaliberről vagy átütésről van szó. Remélem kitalálnak erre valamit. -
Droughert #15339 Írtam a moderátor topicba, link Fontos info kezdőknek link javítva.
Chat link, random battle:
Ahogy már korábban írták mások is chaten, végre a Tigris az Tigris :) Nagyon élvezetes, noob SU100 nem jön vissza ha kilőtted, nem áll bosszút, nincs spawn előny. Hogy ne csak negatívatolvassunk... -
gstup #15338 Nem egy killt felvettem.A t34-57 olyan vígan üti át olyan lehetetlen szögekben a jagdpanzer IV/70-et hogy öröm nézni.Természetesen szemből.És nem csak átüti hanem hátul jön ki! :D -
Droughert #15337 Szerintem Pz4-et eddig is simán átlőtték, de ettől függetlenül jó tankok. -
Crsújreg #15336 Sziasztok! ArCADE-ban,hogyan működik a repülőgépek bevitele? és miért nem azokkal mehetek amik a hangáromban vannak? -
e57 #15335 Pz4-eknek 100% pelenka páncélja lett? Mindig átlövik őket. -
Droughert #15334 Kicsit hosszabb teszt után már nem annyira fényes ez a patch. Röviden, fingjuk sincs arról, hogy mit, hogyan kellene balanszolni. Megint tele van olyan ökörségekkel, hogy az orosz gyors tankok befoglalják a pontokat, és mire a németek kitakarítják az utat addigra lepereg a ticket és lose. Mindent erre az idióta foglalásos baromságra építenek. Ahogy látom Kursk is kapott egy 3 foglaló pontos módot, mire némettel a közelébe érek, az oroszok már ott piknikeznek, minimum 2 pontot befoglalva... Nem értem, miért nem bízzák a döntést a játékosokra hasonlóan mint a wot-ban, ott a csaták minimum90% úgy ér véget, hogy az ellenfél tankjai megsemmisülnek. Itt meg sokszor a gyengébb csapat, kevesebb tankkal nyer, mert gyorsabb. Dupla lövés bug még mindig van, dmg modell még mindig olyan érdekes. A pontos spawn rendszer az viszont hatalmas plusz, végre tank csaták vannak, viszont itt jön a negatívum is, pl. előbb volt 3-4 aa német oldalon kezdésnek (mert ugye telerakták a tree-t velük), de nem volt mire lőni, szépen veszítettünk is, mert így ugye -4 tank hátránnyal indultunk.. -
Na jó tévedtem egy hónapot, remélem nem olyan nagy baj.
Nekem AB-ben csak eventes gépeket sikerült bevinni és repülni. A saját végig piros maradt. Ezeket is csak úgy, ha volt már valami teljesítményem. -
e57 #15332 Látom megérkezett a Nagy Októberi Cocolista Forr... izé Frissítés.....
Hogy van az AB-ben a repülőgép bevitel? Akárhány tankot lövök ki, mindig fekete marad. Repülő csatát kell indítani?
-
Nem helyesen szerepel itt az oldalon a linkek között a Groundforcesinfo oldala. Meg kérnék egy írástudót, hogy módosítsa. Hátha a patch kicsit meghozza újra a játékhoz a kedvet és esetleg valaki szeretne utána is olvasni a dolgoknak magyarul. Tehát Grounforcesinfo ezen a linken lehet elérni az oldalt.
-
Flikka #15330 Jól elírtam :D de tudod miről van szó :D -
Akkor írjak lauchert? :D -
cpthungarian #15328 És ez miért a játéktól függ? -
Meghülyült a játék? Tegnap 0,2 megával töltötte most meg 1,8-al. -
Abban azért egyet értek hogy a balance-uk egy vicc. ( még nem játszottam 1.43 ban [ hála a letöltési sebességnek] ezért csak az olvasottak alapján ítélek). -
Flikka #15325 Ha a Laucherrel indítod a játékot, a Play gomb alatt, kicsit balra találod. Szerintem ximix is erre gondolt. -
...hát én nem akarok orosszal játszani. De nem is fogok német oldalon jelenleg 10 percet várni 5v5 csatákért. -
Az a download torrent hol van? Mert én nem találom. Egy screenshot-ot tudnál küldeni hogy nálad hol van? Előre is kösz. -
Mondjuk olyan nagy problémát nem jelent a panthernek az is2 vagy t44, nyilván one shotolják, de van esélyed ellenük az l/70-el tornyon mindet viszed akár szemből is.
Su-100 pl szerintem olyan mint a 85, mind a kettő néha napján hallhatatlan, egyetembe a t34-ekkel.
Ahogy pl a t34-57-ek is sokszor egy lövéssel végzik ki a párduc/tigris párost ugyan mind1 milyen kalibertől kapod azt meg. -
Most szopjanak az orosz tankokkal játszók pár hónapot... Utána jöjjön az Amerikai ág azt fingassa tovább az az oroszokat. -
Na mi van rossz szopni?
-
gstup #15319 Játszál egy picit a német ággal és majd utána beszélünk.Kt II-vel megyek és simán dobálja be mellém a d párducokat.Esélyük sincs.D párduccal már a br változtatás óta nem megyek.Engem már akkor is is-2,t-44-su-122p,su-100-ak ellen rakott be.Semmit nem ér a tier jelölés.Csak a br számít.És az alapján lazán ilyen ellenfelek ellen rakja be.De abban igazad van hogy a Tierjében a legjobb :D .Habár ez is csak a jagdpanzerre igaz. -
vajakos21 #15318 br alapján rak meccsbe.lehet a panther tier3 de tier 4 el megy Amíg br5 volt valóban oda b...tt -
Mondom a saját tierjében... amiket felsoroltál az hol T3? Meg a ZIS ágyús T-34/85-nek is csak APCR-rel van esélye ellene szemből. Most komolyan nem az általam felsorolt 2 tank a legjobb T3ban? Dehogynem. T-44 is csak az APCR mit alázza. Átlagosan csak 20 mm-el nagyobb az effektív páncélzata mint a Pather szériának. Ami még mindig belefér az alap 75 mm-es lőszernek. Buggos volt az armorja, meg a nagyon gyors pont foglalás és a folyamatosa bombázás miatt volt ott akkora nyerési arány...
@carp3tm0nster: az a T-50, az hogy jön ide? Mindig is röhejesen erős volt T1-2 német tankok ellen.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.10.10. 14:25:58 -
Dagohun74 #15316 Én meg nem bánom legyen OP-ok, T4 és afelett úgyis az orosz tankok az OP-ok valami legyen valami ez oldalnak is. Igazából a pályák miatt van a német tankok inkább kurszkon voltak fölényben és a két új nap is igen nagyra sikerült, aminek örülünk. A killcam-et automatice kinyomom lesz@rom hol lőttek át úgysincs óvás gomb. Egyebek iránt a JpzIV/70 esel egy meccs alatt két T4 orosz kill egy IS-2 és egy T-44. Szépen kerülsz egyet, az orosz oldalon játszok meg robognak a városka felé és agyaggalamb lövészetet lehet tartani.
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2014.10.10. 14:23:07 -
gstup #15315 Na jó ezt tényleg vicc.D párduc legyőzhetetlen a saját tierjében?Su-100,is-2,t-44,t-34/85.Ha ezekkel nem tudod kilőni akkor valami nagy baj van veled.Simán 1 lövés a párduc szemből.Torony és kész.Ha nem akkor sem fog mozdulni,mert szinte mindent pirosra vagy feketére lőttél.Döntött homlokpáncélzat az már kérdéses.De a tigris II-t is sokszor ott lövi át az su-100-as. -
carp3tm0nster #15314 ja, németként 10-ből 9szer oneshot vagyok, orosszal meg egy meccsek 8-9 kill.
múltkor t50-en foglaltam, mikor rámrontott 3 német pIII. sima nyugdíjas tempóban kilőttem mind a 3-at
én jobban meglepődtam, mint ők... -
Crsújreg #15313 jaja a 80% -os WIN rate-es orosz tankoknál még a németek is jobbak :D -
Crsújreg #15312 :D :D -
Stefan99 #15311 ... és amikor az ember már azt hiszi nem érheti több meglepetés, mindenre felkészült, akkor jön valaki és beírja hogy "eddig is kurva op németek" :D:D -
Inkább ti vagyok részegek... de mind1. Pather D, Panzer IV/70 saját tierjében legyőzhetetlen tank volt eddig is. Kurszkon nem lehet veszíteni velük. Sőt azért Tiger 2-ről is szép számmal pattogott le a 85 és 122 mm-es is. -
Stefan99 #15309 Viszont most kidobtak egy 100 megás update-t, lehet ebben lesz az anti german pack :D -
gstup #15308 Vagy igyál még egy kicsit. :D -
carp3tm0nster #15307 op német mi? hol? menj haza, részeg vagy -
Stefan99 #15306 Jézusom... eddig is kurva op német... te sem ebben a dimenzióban élsz hallod. -
A sok kis náci fanboy jól kisírta, hogy az eddig is kurva op német legyen már jól felbuffolva... Fostos Tiger 1 kilövi a T44-emet 3 egység távolságból amit 1200 méter... Első lövésből. Másik mapon egy db pather D egyedül feltart 4 T44-et, jah és ki is ő mat... Már amikor láttam, hogy 99% mindenki a német sorba vár gondolhattam, volna hogy nem most kéne befektetni az orosz ágba...
Ez egyensúly szót az életükbe nem hallották ezek az gayjin-ék