War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milyen kód??? ingyenes a játék

Kérdezném,hogy van-é valamiféle kezdõknek való kód?Ha igen,küldene-é nekem valaki,lenne-é oly kedves?És ha már küld,azt is elmondaná-é,hogyan kell aktiválni?<#vigyor3>
Köszönettel!
A.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

ximix
A tier 1-es HE bombázóval(50x32kg) mentem mondom kipotyogtatom a szeretet csomagokat és megyek tankkal, aham indulási magasság 1500méter mondom ez kevés lesz az AAA itt még aktív próbáltam emelkedni, de a pálya szélét sem értem el a farok és szárny nélküli roncsomból szórtam a bombákat 😊 majd becsapódtam a pálya szélére.

Nekem volt vesztes meccs is amit élveztem tegnap.Junglen 3 an fogtuk a tengerpartot ( ger),mentün segiteni egymásnak volt csapatmunka.Közben sajna másik oldalról betörtek és befoglaltak.Volt egy dodó a levegöben,írtam neki hogy szórja a saját pontunkat,ment is,de sajna nem ütött ki senkit.Viszont akart összedolgozni a csapattal és hangulata is volt a meccsnek.Jó team ts- el nagy bulikat csinàlhat.
Màsik meccsen ash river.Majdmind túléltük,beálltunk jópàran foglalni és vártuk az uccsó enemyt.Irtam a többieknek hogy most kêne nekünk egy bomba...repülövel volt a kolléga és hozta is a bombàt :-).Kettöt kiütött...Szerencsére kis biplànnal volt..
de hihetetlen,hogy most meglett a 12. LOSS-om is 😄 a kolléga meg nyert 8-at 😊

a Stukával annyit tudtam a játékhoz tenni,hogy az elsõ AAA akinek lõtávba értem 3 felé lõtte a gépemet 😄
felmossák velünk a padlót

na jó a gépekkel is van baj...😄
hogy egy kicsit nem tud ez a tetves t34 lövege lefelé kitérni
mindig csak 1 icipici hiányzik ha van egy kis domb vagy valami.. engem csak ez idegesít de ez rengetegszer 😄
de hát ez ilyen 😊
nem hát, a játékosokkal van gond 😊
ezzel sokat nem lehet mit kezdeni max fullos szakasszal lehet tompítani a csapat hülyeségét 😄
ilyen random szórás a világon nincs 😄 amúgy ha nem hoznak elég páncélost még szép,hogy buknak ,de ha van tank /mint nálam/ akkor GG a germánoknak 😊

gyere velem 1-et legyen már meg a szorzóm és a Tiger II 😊

Gottfried
A baj nem a németekkel van 😊

Ma eddig 9 csatám volt a pantherral t3-ban abból 8 gyõzelem.Az oroszok hozzák a repülõket és sorra bukják a csatákat.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

annyira pofátlan módon tolják az oroszokat,hogy kiborító

11. vereség németekkel.....T3 ban vegyes szaron

ebbõl 3x a végén 16 vs 1 volt,de megtaláltak :S

Nagyon valószínû hogy így lesz majd. Ami jelenleg folyik az a mixed mód tesztelése.

Én se mentem egy kört se azóta 😄. Nem tudom miért nem értik meg h sokaknál a tankos játék azt jelenti h csak tankozni akarnak, nem pedig repülõzni v azok elõl bujkálni. + T3/4ben így is alig volt tank, hát még most.
A bánatért nem tudnak csinálni egy külön mixed módot, ahol bárki kiélheti ezt a perverzióját.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szóval feltételezed hogy valamilyen lesz, majd kijelented hogy az úgy nagyon gyér lesz. <#wink>

Szerintem van koncepciójuk leskiccelve valamelyik fiókban. Itt most egyértelmûen arra ment ki a dolog, hogy a content hiányt elfedjék, amíg készítik a GF-et. Tesztelésre is tuti felhasználják, abban igazad van.
valószínû még õk se tudják pontosan hogyan legyen 😄
majd jönnek a patch-ek aztán faragják
eddig is voltak nagy változtatások 1-1 nagy patchel 😊
nyeksek
konkrétan nincs értelme játszani mióta a repülõket beengedték

Így is fantasztikus, hogy a sok gyökér csak repülõvel jön be csatába.
Elõzõ meccsen egyedül maradtam 4 tank ellen, hármat kiszedtem a negyedik kilõtt és buktuk a meccset, mert a gyökerek vadászgéppel repkedtek a pálya felett, bomba nélkül.

Nagyon nehéz egy idõben 80 vagy több különféle játékost összeszedni egy meccsre. Szerintem valamelyik oldal mindig hiányos lenne, ha nem akkor sokat kellene várakozni.
De tegyük fel kijönnének a hajók is.Akkor is a 3 gépcsoportra csak 40 ember jut majd?Milyen lesz az 15tank/15 repülõ/10 hajó?Ez nagyon gyér szerintem.
Jah kiegészítve azzal amit Coral felvetett, hogy független legyen gépválasztás szempontjából AF/GF, mégis egy meccsen menjen és az MM döntsön hova pakol. 40vs40 az sok szerintem, max AB-n lenne teli, mert játékmódtól függ hányan vannak.
Én arra gondolok,hogy ez így kevés játékos egy meccsben és kevés a gép.Legyen 20v20 tank+ 20v20 repülõ egy meccsben. 😊Erre gondolok.
RB-n a repülõk számára csak azok a tankok vannak jelölve amelyiket valamelyik földi csapattársad spottol. Ha volt eszük az ellenséges AA-knak, akkor olyan helyen álltak meg ahol nem látott rá baráti földi egység.
fel tudod õket fejleszteni egy jó adag pénzért cserébe és akkor jobban fogják kezelni a tankot
a gyakorlatban ad egy csomó plusz pontot automatikusan néhány legénység skillhez
ha pl t-34-57-nek a legénysége eléri a 200-as szintet akkor a qualification fülnél mit tudok majd adni a legénységnek?
Foglaló pontokon RB-n szép pusztítást tud csinálni egy bomber már így is 😊
hm micsoda ritkaság RB-re várakozva tier3ban 2-3-szor annyi orosz várakozik mint német
ahogy észrevettem annyira nem nagy cucc a hetzer annak is mint az eddigi összes német td amivel találkoztam meglövöm 2-szer a hasát és robban
mijki
Majd amikor jön egy Iowa és a 406mm-s ágyúival megszórja majd a tankokat de szép is lesz 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

WT lényege az összhaderõnem-es csaták, de biztosan lesz külön tank szekció. Szerint a köv. nagy peccsel jönnek mapok és megint csak tank lesz. Ez eventek fognak átlényegülni késõbb a mindenki mindenkivel-re. 😊
Most vettem meg a hetzert elsõ csatám 7 kill...
határozottan troll gép, szembõl semmi nem veri be, t34, su85! pattog róla
az ágyúja pedig 1-2 lövéssel intéz mindent, a végén mondjuk kiszedték a váltómat de ennyi belefér, a 3-as tiert ezzel kell farmolni az biztos.
Tier1-ben a cseh Pz-38(t)vel kell menni, messze a legjobb tank abban a tierben.

az elsõ pz4et érdemes gyorsan kihúzni aztán azzal ha meglesz a heat lõszer akkor már mindent könnyen ki lehet ütni egy kis gyakorlás után 😊
Remélem csak a kevés játékos miat van ez,hogy egy csatán belül kell "választani" a repülõk és a tankok között.Így nagyon nem érzõdik,hogy akkora háború lenne.A késõbbiekben lehet az lesz,hogy egy csapat mondjuk T3-as tank és egy másik csapat T3-as repülõ kerül össze?Ennek jobban örülnék.
RatBaG
eszméletlenül szarok ezek a német tankok tier 1-ben. minden átüti õket egybõl, és rögtön tropára is megy valami modul, az fix. közben meg mintha meggymaggal lövöldöznék, még ha sikerül is ötször átütni a célt, akkor se pukkan, pedig írja, hogy sebzõdnek a részei.
még arcade battleben is vért pisáltam, mire egy gyõzelem meglett a 2x szorzó miatt. a hajam kihullik, mire meglesz a hosszúcsövû panzer 3-as...

Per Aspera Ad Inferi.

Coral Springs
Abból ahogy lõnek belehet pozicionálni õket, engem az jobban zavart hogy szanaszét lõttem egyszer egy légvédelmi teherautót, és semmi baja nem lett. Az ai társaik egy rövid sorozattól szétesnek, még a 7 milis puskával is.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

50. másodperctõl. 4 kill egy lövés (ez lemaradt)
Coral Springs
Az elején azért akad meló, utána meg folyamatosan respawn -ol valaki repülõvel. De amúgy jah, elég sok az üresjárat. Fel is vetettem már a hivatalos fórumon hogy a repülõknek csak másodlagos szerepük van, és ez így jelenleg nem annyira jó.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

f24sg
OK. Mi ez a cheat, hogy --->RB<---n ha repülõvel bemegyek, a flak-os humán playerek nem jelölhetõk, nem látszanak, csak ugye a nyomjelzõk?
Esélykiegyenlítõ? Egy kupica pálinka gólonként?
http://www.youtube.com/watch?v=AAthzq6HTco
Coral Springs
Az én nickem SnakeF66 ha ez a név ismerõs neked akkor elõfordulhat.

de minek AB-tek? olyan mintha aimbot meg wallhack együtt lenne hivatalosan.....még a repcsisnél elmegy az AB,mert azért lõni kell,de itt még azt is megmutatja hova lõjj :S

T-34 az csíter néha. Van vee egy 17 killes SB meccsem. 18. assist lett csak. 😄
mekkora arc 😄

csak,mert ugye a hajók meg a repterek tele vannak emberekkel no meg az AAA kezelõ személyzet és társaik 😛

A párhuzamosított jó lesz pl távolságbecslésre, nem kell egy ágyúlövés hogy belõdd a cél távolságát, a torony tetején lévõvel meg pl lehet majd pötyögtetni a repcsikre (nyilván nem túl jó hatékonysággal)...

Ettõl függetlenül, nem lennék meglepve, ha lenne majd gyalogság is. 😊
gyalogság majd lesz a játékban? más egyébre mire lesz jó a védõ géppuska a toronyban ?😛

a gunner torony a tehearautón 8 láda lõszerrel sztem meg kurvára robbanjon fel....megjegyzem 5 db robbanót mindig viszek az AAA-nak meg ezeknek a szaroknak

mijki
"Vicces hogy utólag mindegyik a lövések hatásai miatt raklamálóról kiderül, hogy csak egy tájékozatlan lúzer aki semmit sem tud az egyes lövedéktípusokról vagy úgy általában a tankos hadviselésrõl."

Szóval tájékozatlan lúzer mindenki aki nem olyan hozzáértõ mint te? Ez azért kicsit erõs nem gondolod?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

RatBaG
aztakurva!
a 3 napos war thunder-pályafutásom legdurvább meccsén vagyok túl. ash river conquest, elsõre jól meg haltam a hülyeségem miatt, kiszedtek a hegyrõl.
2. respawn, irány a hegy, tisztogatás, aztán kacsavadászat. közben az egész csapatom kipusztult, nem tudom hogy sikerült nekik. nem tudom, hogy pontosan hányan lehettek, de mikor kidugtam a fejem, vag 5-6 név egybõl felvillant. már 3/4re befoglalták a zónát mire odaküzdöttem magam. menet közben vagy 4 kill, a zónában 3, aztán saját spawnnál 2, és végül vissza a caphez egy stugért .
ez a t34 egy isten, minden pattog róla, hozzám se tudtak érni <#taps>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.