37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    Bármit jelenthet amiben E-betű van :)
  • Sherman0070
    Ez azt jelenti hogy lesz E75? :D
  • Sherman0070
    Szerintem a T-34-57ekre gondoltak :D
  • Sherman0070
    Szerintem a szemét csak rád küldte az arty-t :D
  • DasIsFuck
    A korábban felmerült IS-2-es tetőt belővés témához.

Volt egy ilyen esetem a jungel mapon, tigrisbe.
    Szerintem ez jól mutatja, hogy miért lehet és hogyan ott belőni.

Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2014.10.14. 17:39:56
  • Droughert
    Gondolom olyanok amilyenekkel pl. a PZ III-asok lőnek. Ha az találkozhat velük... Vagy T44?

Olyan volt már nektek, hogy el sem találták a tankot, a hátsó futó görgő mögött csapódott be a lövedék a talajba, majd onnan megsemmisítette a tankot? Én csak pislogtam, de a killcam ezt mutatta.
    Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.10.14. 17:08:49
  • Dagohun74
    Szerver oldali frissités

A Pz VI ausf B front páncélzatát kis kaliberű lövedékek könnyedén áttudták lőni, javítva.

Melyik a kis kaliber ebben a tierben?
  • DasIsFuck
    á ez a játék némettel továbbra is egy unfair shit..
    egyszerűen nem lehet tigris/párduc duóval mit kezdeni az ilyen base rusherek ellen, ha ez a rohadt foglalást végre kirugdalnák a játékból máris fairebb lenne az egész...
  • gstup
    *gondolt

Sorry.Azt hittem a FLak 36-os poszthoz szóltál hozzá... :)
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.10.14. 14:40:35
  • DasIsFuck
    A WT E-100-on lévő 150mm-es ágyú ami a wot-ban van az elvileg egy légvédelmi löveg lett volna.(nyilván ezért "autoloaderes")
    Az wt-100 lényegébe külön-külön modulonként létezett csak úgy összerakva fake teljesen.(ugye e-100 alváz még meg is épült a tornya meg ugye csak a löveget kezelő személyzetet védte volna)

• gstup
    Szerintem a 37 millisre és nem a 88-ra gondolom.De eléggé hihetetlenül hangzik.
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.10.14. 14:24:36
  • DasIsFuck
    Hát figyelj, tekintettel arra, hogy az egy légvédelmi lövegnek készült még akár lehet top aaa-is:D
  • lammaer
    No akkor egy év múlva már a WTF E100-al lővik egymást az emberek... ha egyszer megreped a gát, nincs ami megállítsa a vizet :)
  • DasIsFuck
    ö...
    Most vettem észre néhány érdekes dolgot..
    Tigris 2 porsche toronnyal 100mm-el kevesebb páncéllal rendelkezik és mégis tök ugyan annyi a tömege mint a széria változatoknak?(eleve nem 100mm-nek kellene annak a toronynak lennie?)
    vagy Párduc nagyobb tornyának a hátsó részén csak 30mm páncél?
    Ugyan ez a tigrisnél...
  • DasIsFuck
    Szerintem az E-50 lesz majd a nyertes ha bekerülnek, ami elméletileg a Tigris-2 könnyített konstrukciója akart lenni, jobb páncéldöntöttséggel.
  • Stefan99
    A hivatalos fórumon azóta olvastam, hogy másoknál is megvan ez a probléma, nyelvfüggő a dolog...
  • Droughert
    Nem sokat olvastam mostanában a hivatalos fórumot, de ma a q&a topicban nézelődtem, és ezt találtam: "There gonna be newly introduced top german tanks soon of the E series to compete with the postwar russian ones." Glo válaszolta a T5-ös balansz problémára, lehet, hogy van máshol több info róla, majd utána nézek.
  • Trucker39
    15-20 csatát mentem az orosz oldalon, mert kíváncsi voltam, miért tüntek el onnan a játékosok. Már kezdem sejteni. A T-44-s tankomat szemből kilőtte kb 20 m-ről egy német Flak 36-s. A többi német járműről nem is beszélve. Gyakorlatilag az orosz tankok ezzel a "javítással" visszaváltoztak papírpáncélosokká. Még azt sem merem állítani, hogy most jó RB-ben fejleszteni az orosz tankokat, Mert egy lövés és már nem is lehet másikat behozni. Igen kellemetlen most játszani ezzel a játékkal.
  • Flikka
    Abszolút igazad van de nem teljesen erre gondoltam. Nem azt várom a játéktól, hogy minden találatom sebezzen, de ha már belefutok valakibe aki óvatlanabb nálam és elkezdem ott lőni ahol a leggyengébb, akkor ne én maradjak alul mert épp a random faktor úgy dönt, hogy harmadszorra sem tudom átlőni 10 méterről a 80 mm-es oldalát de engem az 503 mm-es ágyúpajzson keresztül egy lövéssel kiszed és hasonló ilyen esetek. Legalább akkorát néztem mint Luciferkee, akit Irish Volunteer Javelinnel szedett ki. :)
  • cpthungarian
    Visszajátszásból meg tudod nézni, hogy mi történt.
    Elméletileg automatikusan menti őket...
  • DasIsFuck
    Nem azért, de szerinted a valóságba ez hogy volt?
    Ott még több módosító befolyásolta azt, hogy akkor mi ütött át,mi talált aminek talán itt a fele sincs lemodellezve.

vicces látni, hogy itt a wt-be is elkezdenek az emberek ugyan azért a random faktor-ért sírni mint ami a wot-ban is van, ott bevallottan van egy igen nagy befolyást gyakorló randomizáció, még itt nincs csak annyi amennyi nélkül nem lehetne játékot csinálni.(de ha még realisztikusabb modellezése lenne a háború ezen elemeinek akkor még idegesítőbb esetekkel is találkoznának a játékosok)
  • Flikka
    Nem kell ide csalás erről gondoskodik maga a játék. Figyelembe véve a megszámolhatatlan hatástalan találatot, vagy a misztikus robbanásokat karcolásoktól és azt, hogy egy küzdelmes csatát visszanézve volt bármelyikünknek annyi találata mint a másik oldalnak, mégis mi szívtunk ők meg taroltak, ezekről nem gondolnám, hogy bugok. Mintha sokszor a cerka kellemetlenebb végére utasítana a játék. Kárpátián ugyan így jártam, csak pislogtam, hogy ki lőtt így ki, totál felülről.
    Utoljára szerkesztette: Flikka, 2014.10.13. 22:59:56
  • Luciferkee

Sajnos már későn kaptam el, de erre varrjatok gombot.

Kb 75-80 fokban felülről jött a töltény, szinte sík mapon. Ez hogy? Lőtt egyet a kezdőről fel a magasba és pont eltalált?
  • gstup
    Ostwind sokkal jobb.A 4*20 millis nem rossz.De néha nagyon hosszúnak tűnik az a reload. :)
  • Trucker39
    Sajnos már nem lehet szerkeszteni az üzenetet.

Jó ez az egycsövű légvédelem. Kicsit kevés a lőszer benne, de a négycsövű fele ennyire sem tetszett. Pontos és elég hatékony is, amogy a mellékelt példa mutatja. Pilóták között nem lesz népszerű ez a technika sem.

• Trucker39
    Eddig semmi baj nem volt vele. Patch után jelent meg ez a szép új grafikai megoldás, ami nem csak nekem nem tetszik. Közben találtam hivatalos fórumot is és nézegetve, sokaknak problémát okoz.

Fórum

Amúgy meg ki van alapból szinte minden kapcsolva nálam.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.10.13. 20:07:27
  • gstup
    Ááá...orosz oldal játszhatatlan.Csak egy dolog miatt.Olyan buták az orosz oldalon játszó emberek.Szörnyű.Simán lehet távolról is lövöldözni a németekre...
  • Droughert
    Grafika opciónál - Haze off segít?
  • Trucker39
    No, meg lett a második pogácsa szaggató is. Igaz, sok hasznuk nincs az új rendszerben. AB-ről persze nem tudok nyilatkozni, de RB-ben elég ritkán van rá igazán szükség.

Valaki nem tudja, hogyan lehetne ezt a szép új ködöt kikapcsolni a játékon belül? Eléggé zavar célzás közben.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.10.13. 18:40:47
  • Toby0501
    Ti mindent elhisztek, amit az interneten láttok? :) Aranyos, UFO-s videókat is szereted? (poén csak, nem kell megsértődni :) )
  • Droughert
    Patch óta nem vettétek észre, hogy az eddiginél is furcsábban adja az xp-t? Legutolsó csatában mentem előre Marder III-al, volt talán egy hitem, mikor kaptam egy bombát, de már 2000xp fölött jártam. Mire?
  • Stefan99
    Ha valaki reklámozni akarna egy működő aimbotot, akkor RB/SB csatában egy kilóméteres távolságból való lövéseket mutatna, nem AB csatákat, ahol eleve van lead indicator(eleve hol van ebben a videóban az aimbot???), olyan egyszerű lövésekkel amikhez egyébként még a lead indicator sem kéne. és a videó is hogy össze van már vágva, csupa ilyen egyszerű lövésekkel, ráadásul még itt sem talál egy csomószor.
  • Stefan99
    ti minden szart bevesztek :D De hát a csalóknak is meg kell élniük valamiből.
  • Droughert
    Az egy nagy baromság, arcade csatában mutatja a hacket, ott eleve látod, hogy hová kell célozni, a repülő meg nem fordul rá a célra, és nem látok irreális találatokat sem. Az, hogy rajzol egy keretet a repülők köré, egy nagy parasztvakítás. Ezt a hecket anno még AF topicban a kivesézték. Hogy hihető legyen minimum egy RB csatából kellene egy visszajátszás, mert ott nincs célkereszt, ha oda beteszi akkor azt mondom működik, de így nevetséges. A másik, hogy semmi hihetetlen találat nincs, sokszor hosszú sorozatok kellenek mire betalál, ez hack nélkül is megy, ez így egy nagy nulla. Ha valaki rákeres, még olyan youtube video is van, ahol aranyat/silvert/xp-t tudsz adni magadnak, ez is baromság úgy ahogy van, pénzlehúzás annak aki fizet érte, esetleg még az accountját is ellophatják, mert ha installálod, lövésed sem lesz arról, hogy mi van a kódban.
  • Gyuszopapa
    Sajnos meg kell hogy nyugtassalak igazad van ez is szét van csalva mint a multiplayer játékok 100%-a.
    ENNYI
  • Droughert
    Ha jól rémlik, akkor a bal alsó sarokban találod.
  • Stefan99
    hm, akkor lehet csak vak vagyok?:) én tegnap nem láttam az időt, csak azt írta javítás alatt. De ma akkor lecsekkolom megint.
  • Droughert
    Képernyő alsó részén nekem mutatja a javítási időt.
  • Stefan99
    igen, de ez direkt van így. Eltűnt viszont a javítási idő mutatása is, ami remélem csak bug, eléggé idegesít.
  • gstup
    Másnál is eltűnt a gépek lelövéséhez segítséget adó kis karika(mint ami a spaa egységeket segíti a célzásban,RB mód)?