War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönettel!
A.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Màsik meccsen ash river.Majdmind túléltük,beálltunk jópàran foglalni és vártuk az uccsó enemyt.Irtam a többieknek hogy most kêne nekünk egy bomba...repülövel volt a kolléga és hozta is a bombàt :-).Kettöt kiütött...Szerencsére kis biplànnal volt..
a Stukával annyit tudtam a játékhoz tenni,hogy az elsõ AAA akinek lõtávba értem 3 felé lõtte a gépemet 😄
felmossák velünk a padlót

hogy egy kicsit nem tud ez a tetves t34 lövege lefelé kitérni
mindig csak 1 icipici hiányzik ha van egy kis domb vagy valami.. engem csak ez idegesít de ez rengetegszer 😄
de hát ez ilyen 😊
ezzel sokat nem lehet mit kezdeni max fullos szakasszal lehet tompítani a csapat hülyeségét 😄
gyere velem 1-et legyen már meg a szorzóm és a Tiger II 😊
Ma eddig 9 csatám volt a pantherral t3-ban abból 8 gyõzelem.Az oroszok hozzák a repülõket és sorra bukják a csatákat.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
ebbõl 3x a végén 16 vs 1 volt,de megtaláltak :S
A bánatért nem tudnak csinálni egy külön mixed módot, ahol bárki kiélheti ezt a perverzióját.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
majd jönnek a patch-ek aztán faragják
eddig is voltak nagy változtatások 1-1 nagy patchel 😊
Elõzõ meccsen egyedül maradtam 4 tank ellen, hármat kiszedtem a negyedik kilõtt és buktuk a meccset, mert a gyökerek vadászgéppel repkedtek a pálya felett, bomba nélkül.
a gyakorlatban ad egy csomó plusz pontot automatikusan néhány legénység skillhez
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
határozottan troll gép, szembõl semmi nem veri be, t34, su85! pattog róla
az ágyúja pedig 1-2 lövéssel intéz mindent, a végén mondjuk kiszedték a váltómat de ennyi belefér, a 3-as tiert ezzel kell farmolni az biztos.
még arcade battleben is vért pisáltam, mire egy gyõzelem meglett a 2x szorzó miatt. a hajam kihullik, mire meglesz a hosszúcsövû panzer 3-as...
Per Aspera Ad Inferi.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Esélykiegyenlítõ? Egy kupica pálinka gólonként?

Ettõl függetlenül, nem lennék meglepve, ha lenne majd gyalogság is. 😊
Szóval tájékozatlan lúzer mindenki aki nem olyan hozzáértõ mint te? Ez azért kicsit erõs nem gondolod?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
a 3 napos war thunder-pályafutásom legdurvább meccsén vagyok túl. ash river conquest, elsõre jól meg haltam a hülyeségem miatt, kiszedtek a hegyrõl.
2. respawn, irány a hegy, tisztogatás, aztán kacsavadászat. közben az egész csapatom kipusztult, nem tudom hogy sikerült nekik. nem tudom, hogy pontosan hányan lehettek, de mikor kidugtam a fejem, vag 5-6 név egybõl felvillant. már 3/4re befoglalták a zónát mire odaküzdöttem magam. menet közben vagy 4 kill, a zónában 3, aztán saját spawnnál 2, és végül vissza a caphez egy stugért .
ez a t34 egy isten, minden pattog róla, hozzám se tudtak érni <#taps>#taps>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.