War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy Orosz tankot ami úgy gyorsul mint egy koenigsegg 😄

Azon a mapon egy megoldás van erre: Spawn 2-t kell választani 😊))

T2 felett ott esélyed nincs kijutni.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

ximix
Beállok a sorba én is 😊
A logikád ott hibázott, hogy inkább a meg kell várni a többieket akik kimennek és szétlövetik magukat és akkor jössz te aki ledurrantja a camper enemyt 😊
Amúgy ketten voltak ott az egyik mázlistán a torony bal oldalát kapta el a parancsnoki kupolánál és lõszerrekeszt lett belõle ha jól látom, a másik meg feletted ellõt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Gottfried
Kirongyolsz??? Egy heavy-vel??

Nagyon kezdõ koromban ,mikor még nem ismertem a mapokat,én is mentem arra egyszer-kétszer.Harmadszor már nem.
Ha 400+ killel(bár fogalmam sincs hogy ez mit jelent,ugyanis sem a csataszámodat nem tudjuk,sem azt hogy ebbõl mennyi az AI légvédelem,így ez lehet jó és akár kurva gyenge teljesítmény is) szóval ha némi tapasztalattal még mindig ilyennel próbálkozol,legalább ne tedd fel ide hogy milyen hülyeséget csináltál.Nyeld le a békát szép csendben és akkor talán senki nem néz amatõrnek. 😊
Egyébként nem volt vicces,egyszerûen csak amatõr hiba.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Azon a ponton én picit elöregurulok,dobok egy arty-t majd hátra arc :-).Természetesen cbt-n én is kifizettem a tanulópénzt..
Sziasztok,

Amiatt sorolhat magasabb tierbe az MM mert "sok" kill-em van egy repülõvel?

Szerintem a probléma ott van, hogy nem jött át, ez igazából poénnak lett szánva... <#fogmosas>

Egyébként ilyen nekem is volt a Jg Pantherben, a másik kezdõrõl (nem a túloldalról)... 3m -et tettem meg és már égett is a szülinapi gyertya a tetõn... <#zavart1>
Semmi rosszindulat nincs itt. Tanácsokat kaptál.

Ha nem csalatkozom szemem álltal akkor pont srégen szembõl kapta el, ez kivédhetetlen volt, tegye föl a kezét akivel még nem történt hasonló.
kevesebb rosszindulatra és több humorra számítottam....,de elbasztam

különben is ha valaki már odakempelt mindenképp kilõnek, vagy sérûltre tesznek...kockáztatni kell

Már megbocsáss, de te kértél kommenteket, megkaptad. Mit vártál? Jól csináltad, nagyszerû ötlet volt azon a részen az oldaladat telibe mutatva kimenni, jól megtévesztetted az ellenfelet, de a szar map, meg a random hibája miatt nem tudtad lehozni ismét egyedül a meccset. Tessék.

400+ killem van,de köszi idág "észre se vettem"...tehát akkor a ti logikátok szerint ha valahol már 1x kilõttek oda soha többet nem mehetek? 😄 ,mert ha ti így játszotok akkor van egy rossz hírem,a jövõ hét keddre nektek elfogy a content 😛

tehát 3x-ra is,mert csak a saját dolgotokat szajkózzátok: tisztában vagyok vele ,hogy arra veszélyes kimenni és elbaszottul van megszerkesztve a pálya! , de mivel iszonyat gyorsan betöltött gondoltam kirongyolok, nem sikerült...lett belõle egy poénos 13 másodperces szimulátor csatám! poénnak beraktam ,de itt szeretnek egyesek kötekedni minden szarba....

Elmondták itt többen is: van másik kijárat onnan. Menj arra. Ha le is érsz, utána megint egy nagyon szépen belõhetõ rész van, ahol csak az oldaladat mutatva tudsz haladni.
Hülyeséget csináltál, az nem a map hibája.

Most írták, hogy másik irányba is el lehet menni, oda nem lõnek be...
Nem kell eszetlenül kirohanni és akkor nem lõnek ki.

igazából ki is AFK-nék ha oda tölt be, nem? 😄 az egy elbaszott rész tök mindegy hogyan mész ki....2 seccel elõbb tölt be engem lehet én szedem ki a srácot....azért voltam bátor😛 mert nálunk még nem volt bent senki...gondoltam az ellenfélnél sem lesz...erre már egy odakempelt tarack várt....

a pálya azon része átgondolatlan....

f24sg
szórendi hiba utsó mondatban, szerkesztést bekapcsolnátok már, ázze?
f24sg
Amúgy, ha az ember kicsit összeszedi magát, egész jól lehet az AF-GF kombinált RB-n haladni:
1-2 kill a légvédelemmel, v. tankkal, aztán pl. 1-2 a repülõvel (másik repcsi), Il-2-vel airkill és ground is lehetséges, mert a béna enemy bombereket jól lövi.
Egy csatával le kvázi lehet tudni 2 alap RB-t szvsz.
Ráadásul ott fel lehet menni a hegytetõre is, (egybõl a bunker mellett jobbra) onnan pedig egészen jól lehet osztani a túloldalt... <#nezze>
Kidzsalsz az oldaladdal? Legközelebb egy "ide lõjj!" táblát is kitehetnél...
A két spawnhely valóban szar, de ez nem jelenti azt, hogy ne használd az agyad. Aki legalább kétszer volt azon a mapon tudja, elóvakodik a másik irányba, vagy óvatosan, orrot ki-kidugva néz csak ki.

Na és kötelezõ arra menni? Nem Van ám másik, út is.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

menjél rendes tankkal ne ilyen német szarral... xD
még azt se mondanám "lekempeltek" hiszen alig mész 15 métert és látja egymást a két ellenfél....az egy nagyon elbaszott rész....

engem töltött be elsõnek...gondoltam gyorsan kidzsalok....nem vágom,hogy pl. miért nem a pályaszerkesztõnek írsz egy LOL-t inkább.....szerinted ez így értelmesen van kidolgozva?

Simán be volt lõve neki a távolság, és lõtt egy mákosat. Semmi extra 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Gratulálok, hogy azon a helyen ekkora mellénnyel mész ki 😊

f24sg
Csúnyán lekempeltek, nem?
ISU 152?
RatBaG
új rekordom: 92 perc...

Per Aspera Ad Inferi.

Gottfried
Csak neked. 😄

Aprémium sherman erõs volt mikor open lett a játék.Ez pár napig tartott.Azóta durván nerfelték a páncélját és a töltésidõt is.Most már csak egy közepes teljesítményû vas.Azóta nem is megyek vele mert t2-ben jobb a T34 és a pzIIIL is.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Kicsit oylan minta többi német. Néha ding ding Néha meg bumm bumm 😄
persze tudom milyen a t-34 vigyázok is rá ahogy tudok 😄
viszont egyedül a hetzer az ami összevissza pattog amikor lövöm szembõl 😄
néha sikerül a löveget sebezni de sosem volt az sem egybõl fekete
nekem is megvan és azzal én is merek szembemenni mert nem hal meg xD
JethroHUN
Csak szerintem röhej mennyire erõs a prémium sherman??

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ez megvan emberek?

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/139762-golden-eagle-sunday-6k-ge-giveaway-every-sunday/
Azt hiszema váltó nicns hozzá csak kifejlesztve már - lehet ez pont elég 😊 - de nem annyira fürge fordulóbajnok mint a jpz4 sztem.
Ha a játék meg úgy akarja bármelyik T-34 robban egy lövéstõl midnegy mi lövi meg 😛
Nem úgy volt,hogy a javítási idõt csökkentik? Új patch óta nincs 4 perc alatti javításom... :S
én csak az ágyúját szoktam néha zöldre színezni.. de igazából ez az egyetlen dög ami ha szembe jön akkor bajban vagyok a t-34-57ben 😊

kurskon nemrég megpróbáltam körbetáncolni de az se jött be.. 😄
Nem rossz nem rossz de az a dingelés hát.. malacod volt bvagy nem tudom mert engem azért elég könnyen kiszednek nem 1szer a ruszkik szembõl. Még a T-34 1942 is.
PZ 2 a 20 mm-s gépágyúval nagyon beteg kis gyilkos pedig. T-26sok csak úgy peregnek szét 😊
SB. Nem mellé ütöttem. Simulator csata volt. AB.. bah fúúúj. Köpedelem. 😊
Nem a kevert játékmóddal van baj, hanem hogy a tankosoknak nincs szabad játszótér hagyva. Ezt mint anti-tank tálentum mondom 😄

A másik pedig az hogy itt nagyon kevesen hiszik azt hogy hasonlítani fog a másikhoz, mert ez csak a kezdet kezdete.
Szilumátorozni kell T2 ben.....8 kill 3 assist 4 AI....csak kár,hogy nehéz húzni a T4-et T2 vel 😛

Ha a wt.hu nál rámész az innen töltsd le c. részre 50 goldot kapsz( meg majd õk is,de az más) Csinàld meg a tutorialokat,légii földi az plusz gold.Ne költsd el míg nem ismered a játékot és nem tudod mire érdemes.Sokszor van gold event, így akár akciós prémgépre való is összejöhet,( persze kis tier)...és bla bla...bannerben vannak tutorialok,kérdésekre meg itt is kaphatsz értelmes választ...néha nem de majd kiismered a fórumozókat :-)
Szvsz a tankoshoz nincs ilyen.
ja bocs hülye vagyok 😄

repülõ természetesen 😄 😛
az elsõ választott nemzetettel jár egy prémium gép azt hiszem

Igen!Pontosan!😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Emberek,nem tudom mi a gondotok a kevert játékmóddal,már régóta lehet tudni ,hogy lesz ilyen,mindenki tudhatta,az a baj szerintem,hogy sokan csak azért akartak,akarnak tankozni ,mert azt hiszik hasonlítani fog a másikhoz,pedig hát egyáltalán nem lehet õket összehasonlítani ég és föld.A GF-nek pont ez adja és fogja is adni a sava-borsát,hogy keverednek a gépek,csak még több és nagyobb pálya kell,több játékos és több nemzet még,ami idõvel lejön.
Gondolom a WoT-hoz hasonló free goldra esetleg valami kisebb prem tankra, vagy prem accidõre gondol.