War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a gond külön tank illetve mixelt csatákkal hogy még jobban osztva lenne a társaság. Azt azért be kell látnia a gazsinak hogy egyszer volt 100000 felett a játékos állomány ezért valamit lépnie kell.Az elképzelés jó csak megvalósítás botladozik.Egyébként a nagyobb patchre kíváncsi lennék mit hozz a min. új pálya de legalább kettõ. Tegnap 5x egymás után karelia amit még utálok is.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Az egyetlen hibája most az hogy nem hagyták benne a tank only opciót. Aki akarja annak had legyen már meg a lehetõség kihagyni a repkedést mert a sok Anulu több meccset veszít el mint szeretném. Semmi sem jobb mint mikor a csapatom 3/4-e fent repked miközben lent meg az ellen sorba foglalja be a pontokat.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Torzonborz
SB-n nincs külsõ nézet . Vagyis félig meddig de inkább nem az. Pláne extra kizoom mod nincs mint WoT-ban.
A többi stimmol.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Remény hal meg utoljára.

Pluskast
Õõõõõ miért itt nem lehet külsõ nézetben menni a tankoddal? Ugyanígy itt és és ott is lehet, és itt is és ott is van "belsõnézet" (már ha ez meg a másik is annak nevezhetõ). A wottal meg per pill helytálló az összehasonlítás. Mert a sérülési model kb jelenleg annyira jó mint ott. Azt meg, hogy kijavítják. Majd meglátjuk. Bár tudod már most van jó pár bunkósság a készítõk részérõl ami nem éppen szimpatikus.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Soon™
Jeffjohnson
ööö....és az mikor jön? 😊

Egyébként érdekes visszaemlékezni, hogy amíg CBT volt a sírás azon volt, hogy miért nem open (szerintem elég nagy volt a community nyomás, hogy nyissák ki), most hogy open az a baj, hogy miért nem CBT... <#idiota>

Egyébként, ha az ember helyén tudja kezelni, szerintem élvezhetõ, talán ami kicsit most kiborította a bilit, az az, hogy a repcsik miatt, a nagy többség átment RB -be, így a 6v6 SB meccsek nem annyira viccesek. Ellenben az RB elég hangulatos a nagy jövés-menés miatt... szvsz

<#taps>
Pluskast
Támogatom<#eljen> Egyébként meg simán be lehetne tenni realisticba a kurszki pályát.

várjátok meg az elsõ nagy patch-et, majd akkor kiderül mennyire foglalkoznak vele 😊
Azért hogy open béta megvan az elõnye is. Pl sokkal többen játszanak vele ergó könnyebb megtalálni a kiküszöbölésre váró hibákat is. (az már más kérdés milyen prioritásban foglalkoznak ezekkel)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Jeffjohnson
Én a rossz marketing irányból közelítettem meg a kérdést de CBT-ben gyorsabban jöttek a patch-ek is. Egyébként igazad van.

miért mennyivel rosszabb most h open beta?
ugyanez lenne csak annyi különbséggel h még egyszer törölnék az összes cuccodat 😊
Jeffjohnson
Szerintem CBT kellett volna, hogy legyen még minimum fél évig de a pénz az nagy úr.

Kicsit sok a sírás. Mindig a tank a hibás mi?

A tankok és a repcsik kiegyenlítetlensége pedig annak köszönhetõ hogy a gf még bõven teszt fázisban van, a készítõknek sok stat kell ahhoz hogy ki tudják egyensúlyozni a dolgokat
Azért a gf-et a wottal nem lehet összehasonlítani, az egy külsõ nézetes lövöldözõs játék tankokkal ez pedig egy tank szimulátor, a sérülésmodell a bugokat leszámítva (amit nyilván javítani fognak) teljesen realisztikus
Tegnap akartam repülni g2 vel,miutàn tank elment.15 fps...mintha diafilm lett volna.A sikerélmêny az volt,hogy túlêltem.( Miközben simàn fut ha csak repkedek)
Nos lehet hogy rosszul tudom de a készítõk elképzelése az volt ezzel a játékkal hogy összeengedik mind három fegyvernemet (légi, szárazföldi és tengeri) egy csatára. De a megvalosítás még hadilábon áll. Megoldás a hibák javítása mellet a csaták belövése értem ez alatt pl. kuban térképre adva van 15-15 játékos akkor legyen 1 spawn/koponya de legyen 10 játékos szárazföldi és a maradék légi, de pl kurszk méretû pályán emelni kellene a 20-20-ra a játékos létszámot kevesebb npc-vel.Persze lehet hogy hülyeségeket írok.

Én éppen ezért raktam félre a Ground Forcest még egy-két hónapig. Láthatóan nem volt készen a megjelenésre.

Jeffjohnson
Jelenleg én úgy érzem kaptunk egy másik WOT-ot, amit a ruszkik ezúttal másképp basztak el de a végeredmény ugyanaz és a játék fejlesztése legalább olyan lassú. Emlékezzünk csak arra vissza, hogy a repülõs részben mennyi idõbe telt nekik egy-egy rossz DM kijavítása egy OP gép helyrerakása...

Ebbõl kiindulva lesz vagy 1 év mire a Tigris lövegpáncélját, lövegének a "leengedési szögét", a torony forgatásának az idejét, APCR-t és még sorolhatnám mit (nem csak ennél a tanknál) helyrerakják. Medium 2x spawn meg arty.... Annyi ökörség benne van a játékban, hogy az valami hihetetlen.
Ne legyen igazam és javítsák a hibákat gyorsan de ez így már kezdi elérni az ingerküszöböm. Ja és ezek mind már ismert problémák nem 1 már CBT-ota ismert.

Spawn kérdése: Miért nem lehet megcsinálni azt, hogy osztályonként 1x spawn? 1 light,1 medium,1 heavy... és akkor ez egybõl megoldódna. A repülõket meg úgy kellene megoldani, hogy vagy földi vagy légi egységet hozol.

Pluskast
Képzeld el, hogy mennyire nem poén harckocsival menni! Ez a rendszer így egy kalap szar (meg sok minden más is, lásd: a harckocsik sérülési modelljeinek teljes hiánya). Élvezhetetlen és semmi "öröm" nincs benne.

Jeffjohnson
Az is elég sokszor elõfordult, hogy jönnek a repülõsök a tankos részbe behozzák a T4-es repülõt mellé, mivel nincs más t1-2-es tankot és a csapat ezért veszít. Az is vicces, amikor mindenki repül és van 2 tank lent, az ellen meg befoglal mindent. Rendbe kellene ezt rakni de nagyon gyorsan mert ez így nem fog mûködni.

Rb-ben az irányítás nem sokat változik ab-hez képest úgyhogy nyugodtan mehetsz egérrel is.
Igazán SB-n zavaró ez a respawn to aircraft dolog, mert ott ugye irányítást is kell cserélni (egeret joy-ra), ami egy légi kezdésnél nem épp örömteli. Szóval az összes slotba betettem inkább tankokat, ha repülõzni akarok akkor meg repülõket, így nincs gond a respawn-al.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Toby0501
Vagy ha már respawn van, killcam ne legyen.

Üdv.
No hétvégén nyomtam jó pár csatát jó ötlet ez a kevert csata de, csatlakozom az elõttem szólóhoz döntse mindenki vagy tank vagy repülõ. Tiszta káosz néha de ez így jó. Voltam párszor repülõvel és volt sikerélményem is 2 bomba 3 tank akik ép foglaltak na vissza a reptére az AA
kilõtt. elérem a csatamezõt ép fordulnák rá amire kell AA kilõtt. Sokszor nem poén a repülõkkel menni. Persze én csak arcade-ban ökörködtem eddig szóval semmi tapasztalat, úgyhogy maradok a tankoknál.Egyébként a rb-be már érdemesebb joyal menni vagy lehet még egérrel is jó eredményeket elérni?

A Tigris alap lõszere is átvisz mindent. Olyan távolságra nem kell lõni ahol az APCR jobban megérné 😊)

Persze ettõl be lehetne tenni, de nekem spec nem hiányzik.

Coral Springs
Az nem jelent semmit, ha valaki le akar lõni a földön akkor le fog lõni, az AAA nem visszatartó erõ.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Igen, jobb.

Párduc

Tigris

Viszont a fejlesztõk valamiért elfelejtettek keményfémmagvas gránátot javadalmazni a Tigrisnek.
+ nincs AAA az airfield körül.

Coral Springs
Elég jól felkúrt ez a vissza respawn. Épp javítottam, azt nem betalált a bázison egy buzi a Bf 109 -ével, aki nem rég kászálódott ki a kúrva tankjából... Mindenképpen fix létszámú haderõnemek kéne induljanak egy csatába, a respawn lehetõségét pedig még a tankoktól is elvenném RB -n és SB -n. Lelõttek csillagvirág ? Akkor lehet koccolni a következõ csatába !

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

mert a repülõsben sem jelennek meg a repülõk sim-ben a mapon sem
a tankosban ez egy könnyítés, hogy van ilyen ikonozás amire már voltak itt is ötletek, hogy hogyan lehetne kicsit átalakítani
a tankok is megjelennek, akkor a repülõk miért nem? itt nincs több fõs legénység mint a valóságban, egyedül pedig nem lehet a földet és az eget is folyton szemmel tartani.
Sziasztok,

Semmi sírás-rívás nincs a részemrõl.Viszont azt szeretném megkérdezni hogy tényleg ennyival jobb a párduc 75mm-es ágyúja mint a tigris 88mm-es lövege?(2-3 centivel vastagabb páncélt tud átütni.)

Coral Springs
Direkt, végül is részben errõl szól az SB, a szemedre kell hagyatkoznod.

Az direkt van hogy sb-ben minimapon az ellenséges repcsik nem jelennek meg?
Vagy ez valami bug?
Nagyon idegesítõ hogy a tigrincsemet folyton megszórják és esélyem nincs kivédeni ha nem látom hogy jön egy bombázó.
Sziasztok kedves játékosok

A War Thunder magyarítása kínosan közel került ahhoz, hogy hivatalosan bekerüljön a játékba. Még néhány Enciklopédia és Történelmi háttéranyag leírása hiányzik, de már a játék maga elkészült így használható is. Az anyagokat már le is adtuk, de valószínûleg nem fogják betenni csak a következõ nagy patchben. (Legalábbis az eddigi plusz nyelveknek nem volt külön launcher patch)

Addig amíg ez megtörténik tovább javítgatjuk és keressük a hibákat, de egyrészt ez pár embernek túlságosan megterhelõ lenne és a szabadidõnk sem végtelen, ráadásul már rengetegen várják is.
Ezért mostantól idõnként ki fogom ide postolni a tesztverzió letöltési oldalát, valamint ott meg fogjátok találni az útmutatót is a használatához.

Aktuális verzió:
LINK (katt ide)

A hibajelentéseket a [email protected] címre várjuk!

Jó szórakozást mindenkinek! <#circling>

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Persze, mert ott már megjelennek a normális löveggel szerelt németek 😊 A 42-es T34 a Rank2 teteje. A 41-essel többnyire Pz3-k ellen mész, pár jó kör után befigyelnek az F2-es Pz4-ek, azok kinyírnak, és mehet az ember vissza a Pz3-k közé 😊

Jól megfigyelhetõ a tankos részen a stat függõ MM besorolás. Amikor rommá aláznak (na jó, béna a csapat és egyedül nem tudom hozni a meccset még asszonypajtival se pedig õ tényleg OP 😄 ), és megjelennek csapattársnak a T28 - T50 komák akkor tudom, hogy elértem a hullámvölgy alját és a szerver próbál sikerélményhez juttatni 😊)

Egyébként tényleg jobb a T-34-1940 a 1942-esnél szerintem,valahogy nekem is jobban kézre áll😄,de azért nem rossz a '41 se.
RatBaG
a t50 - t34 1940 - t34 1941 vonalon nekem is nagyon futott a szekér, folyton nyertem, sok kill, és sebezni is ritkán tudtak.
ehhez képest a t34 1942-vel olyan mintha egy falba ütköztem volna, esek-kelek, nyerni alig bírok, minden szar átlõ, egybõl robbanok vagy szétbasszák az ágyúcsövet...

Per Aspera Ad Inferi.

Gottfried
Pontosabban nem is kell eladni de kicserélni sem nagyon akaródzik.Azért persze kipróbálom a '41-et is de mindjárt meglesz a '42. Igy lehet fejlõdni. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Megvan már a '41 de egyszerûen nincs szívem ezt a negyvenest lecserélni.Írok itt egyet,aztán jön a 10 kill.Írok megint,aztán újabb 10 kill....
Ilyen vasat nem lehet eledni. 😄 (persze ez azért irreális,nyilván szerencse is kell hozzá de három egymás utáni csatában ha ezt hozza....

a 3. zsinórban:

T-34 '41 a legjobb kis tierben, már van (kis távolságra)normális lövege, de pz3-asok jönnek ellene. Azzal volt 13 killes köröm is, persze azt se nyertük. Valamiért a német oldal szerintem is sokkal többször nyer.

Gottfried
Na a következõ csata azért feledtette ezt. 😊 Nem is a 13 kill az érdekes,0 halállal hanem a repülõ lelövése. Tüzérségi támogatással szedtem le T34-el.Eltalálhatta a tüzérségem a levegõben? Ilyet még nem láttam.
Pár napja kezdtem az oroszokkal és kezdem azt hinni hogy ez a játék (legalább is rank3-ig) nagyon jól kiegyensúlyozott a nemzetek terén.Eddig a pzIIIL,M,a pzIVF2 és a PantherD nagyon tetszett és elég OP-nak éreztem õket a T34-ekkel szemben.Az orosz T50-rõl tudtam hogy nagyon jó(mentem vele closedben) de hogy a T34 1940 is ekkora egy mészáros.....azt nem gondoltam.10 csatából négyszer volt vele 9+ killem.Eddig ez ilyen sûrüen semmivel nem sikerült.Ha a többi T34 is hozza ezt,akkor nem fogok panaszkodni.
Egy valamit viszont furcsállok.Itt többen is panaszkodtak arra hogy az oroszok OP-ok és a német oldallal játszva sok a vereség.Nekem pont az ellenkezõje jön be,némettel alig van vereség,az orosszal (igaz még csak rank2) pedig még ilyen 9 killes csatákat is bukunk.Hmmm...

Gottfried
Nem morogtam már egy jó ideje a csapat miatt de hogy 9 kill és 2 assist ne legyen elég....,hogy 7 ember volt aki 0 killel fejezte be,köztük többen 3x haltak "hõsi" halált.Az ilyenek minek játszanak???

br + gép technikai fejlettsége + az utolsó néhány battle eredménye = az MM alapja. Szerintem csak pár tizedet módosít, mert a pontos formula nem ismert. Bár szerintem nem is állandó a képlet.
Értem.Köszi.

Coral Springs
Közel 400 kill -em van RB -n az Airacobra -val, nem vettem észre hogy magasabb szinten repkednék mint ami a gép BR -je. Viszont a +-1 szint az fenn állhat a teljesítményedtõl függõen.

Coral Springs
Nekem repülõvel olyan volt hogy 2-3 win, majd ugyanennyi lose, majd megint win, és így felváltva. De nekem az a kevés lose is már sok, 74% -os win ratio van az Airacobra -n.