War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A többi stimmol.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egyébként, ha az ember helyén tudja kezelni, szerintem élvezhetõ, talán ami kicsit most kiborította a bilit, az az, hogy a repcsik miatt, a nagy többség átment RB -be, így a 6v6 SB meccsek nem annyira viccesek. Ellenben az RB elég hangulatos a nagy jövés-menés miatt... szvsz
<#taps>#taps>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
ugyanez lenne csak annyi különbséggel h még egyszer törölnék az összes cuccodat 😊
Ebbõl kiindulva lesz vagy 1 év mire a Tigris lövegpáncélját, lövegének a "leengedési szögét", a torony forgatásának az idejét, APCR-t és még sorolhatnám mit (nem csak ennél a tanknál) helyrerakják. Medium 2x spawn meg arty.... Annyi ökörség benne van a játékban, hogy az valami hihetetlen.
Ne legyen igazam és javítsák a hibákat gyorsan de ez így már kezdi elérni az ingerküszöböm. Ja és ezek mind már ismert problémák nem 1 már CBT-ota ismert.
Spawn kérdése: Miért nem lehet megcsinálni azt, hogy osztályonként 1x spawn? 1 light,1 medium,1 heavy... és akkor ez egybõl megoldódna. A repülõket meg úgy kellene megoldani, hogy vagy földi vagy légi egységet hozol.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
No hétvégén nyomtam jó pár csatát jó ötlet ez a kevert csata de, csatlakozom az elõttem szólóhoz döntse mindenki vagy tank vagy repülõ. Tiszta káosz néha de ez így jó. Voltam párszor repülõvel és volt sikerélményem is 2 bomba 3 tank akik ép foglaltak na vissza a reptére az AA
kilõtt. elérem a csatamezõt ép fordulnák rá amire kell AA kilõtt. Sokszor nem poén a repülõkkel menni. Persze én csak arcade-ban ökörködtem eddig szóval semmi tapasztalat, úgyhogy maradok a tankoknál.Egyébként a rb-be már érdemesebb joyal menni vagy lehet még egérrel is jó eredményeket elérni?
Persze ettõl be lehetne tenni, de nekem spec nem hiányzik.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
a tankosban ez egy könnyítés, hogy van ilyen ikonozás amire már voltak itt is ötletek, hogy hogyan lehetne kicsit átalakítani
Semmi sírás-rívás nincs a részemrõl.Viszont azt szeretném megkérdezni hogy tényleg ennyival jobb a párduc 75mm-es ágyúja mint a tigris 88mm-es lövege?(2-3 centivel vastagabb páncélt tud átütni.)
Vagy ez valami bug?
Nagyon idegesítõ hogy a tigrincsemet folyton megszórják és esélyem nincs kivédeni ha nem látom hogy jön egy bombázó.
A War Thunder magyarítása kínosan közel került ahhoz, hogy hivatalosan bekerüljön a játékba. Még néhány Enciklopédia és Történelmi háttéranyag leírása hiányzik, de már a játék maga elkészült így használható is. Az anyagokat már le is adtuk, de valószínûleg nem fogják betenni csak a következõ nagy patchben. (Legalábbis az eddigi plusz nyelveknek nem volt külön launcher patch)
Addig amíg ez megtörténik tovább javítgatjuk és keressük a hibákat, de egyrészt ez pár embernek túlságosan megterhelõ lenne és a szabadidõnk sem végtelen, ráadásul már rengetegen várják is.
Ezért mostantól idõnként ki fogom ide postolni a tesztverzió letöltési oldalát, valamint ott meg fogjátok találni az útmutatót is a használatához.
Aktuális verzió:
LINK (katt ide)
A hibajelentéseket a [email protected] címre várjuk!
Jó szórakozást mindenkinek! <#circling>#circling>
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Jól megfigyelhetõ a tankos részen a stat függõ MM besorolás. Amikor rommá aláznak (na jó, béna a csapat és egyedül nem tudom hozni a meccset még asszonypajtival se pedig õ tényleg OP 😄 ), és megjelennek csapattársnak a T28 - T50 komák akkor tudom, hogy elértem a hullámvölgy alját és a szerver próbál sikerélményhez juttatni 😊)
ehhez képest a t34 1942-vel olyan mintha egy falba ütköztem volna, esek-kelek, nyerni alig bírok, minden szar átlõ, egybõl robbanok vagy szétbasszák az ágyúcsövet...
Per Aspera Ad Inferi.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ilyen vasat nem lehet eledni. 😄 (persze ez azért irreális,nyilván szerencse is kell hozzá de három egymás utáni csatában ha ezt hozza....
a 3. zsinórban:

Pár napja kezdtem az oroszokkal és kezdem azt hinni hogy ez a játék (legalább is rank3-ig) nagyon jól kiegyensúlyozott a nemzetek terén.Eddig a pzIIIL,M,a pzIVF2 és a PantherD nagyon tetszett és elég OP-nak éreztem õket a T34-ekkel szemben.Az orosz T50-rõl tudtam hogy nagyon jó(mentem vele closedben) de hogy a T34 1940 is ekkora egy mészáros.....azt nem gondoltam.10 csatából négyszer volt vele 9+ killem.Eddig ez ilyen sûrüen semmivel nem sikerült.Ha a többi T34 is hozza ezt,akkor nem fogok panaszkodni.
Egy valamit viszont furcsállok.Itt többen is panaszkodtak arra hogy az oroszok OP-ok és a német oldallal játszva sok a vereség.Nekem pont az ellenkezõje jön be,némettel alig van vereség,az orosszal (igaz még csak rank2) pedig még ilyen 9 killes csatákat is bukunk.Hmmm...