War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én szeretném, ha a három játékmód egyik része aminek az a neve, hogy szimulátor az szimulálna is, pont ezért hozták létre elvileg. Ha nem akkor meg ne legyen ez a neve. Hozzáteszem eredetileg nem is ez volt, hanem erre cserélték a Full real battle nevet. Szóval csak volt valami oka a névváltoztatásnak.

laikusként én is lassúnak érzem a játékban,de gondolom így nehezítik azt,hogy ilyen "kapáslövések" menjenek
Értõolvasás...ugye.
Emberek, ez még mindig egy játék, nem szimulátor, az a célja hogy szórakozz és nem az ahogy 100%-ig reális tankvezetései élményt adjon. Aki ere vágyik annak is biztos van megfelelõ játék, ahol még az ülésfûtést is be lehet kapcsolni. De ez nem az, nem is lesz az. És én örülök is neki hogy nem lesz az.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Akkora baromság ez az átmegy a harckocsin a lövedék dolog hogy félelmetes. Ha a mai ~20-25 mm átmérõjû APFSDS lõszerek WC és DU penetrátorai legyalulnak mindent akkor egy 2. vhs 40 mm átmérõjû APCR is, a teljes kaliberûekrõl nem is beszélve. Ha szerencséjük volt akkor a harckocsi még javítható marad páncélvadászként újra lehet építeni vagy a tornyot fel lehet használni.
Volt példa hogy a lövedék keresztül ment a harckocsin (Jagdpanzer IV-esen a 90 mm M304) és a mogötte lévõ dombból ásták elõ a darabjait, de a harckocsi ettõl is KO lett.
Aki nem tudja kipróbálni annak a harckocsik belsõterérõl érdemes videókat nézni. Például The Chieftain WoT-os tag videóit, általában bemászik a harckocsikba is. Kb 190 cm magas, alig bírta magát beszuszakolni az IS-4 vezetõ ülésére. De például ugyanennél a gépnél a parancsnok a jobb karját szorosan maga mellett kell tartania, különben a hátrasikló lövegzár elviszi. Egy átütõ lövedék ilyen zsúfoltságban szinte minden visz.
Nekem egyenlõre az egyetlen pozitívum a GF-ben a WoT-hoz képest a harckocsik realisztikusabb mozgása. De ez se mindenben, például a toronyforgatások kegyetlenül le vannak butítva, nem tudom miért kellettek ezek az 5-6°/sec-ok. A sebzésmodellben még reménykedek, az még ígéretes. De nem így ahogy most van.
Valamint az is elég bizarr látvány, hogy a lõszer ott van a popsid alatt a forgótárban, és tudod, hogy csak egy pár centi vastag "kazánlemez" véd, vagy épp olvad rád...
Nem lennék harckocsizó nah (nem is lennék jó 183 cm -el... <#vigyor3>#vigyor3>)...
Láttatok már pl. M1A1 Abrams-t? A vezetõ ülése az egy ágy konkrétan. Bele tudsz feküdni, van kb egy fél méter átmérõjû gömb helye a vezetõnek, a feje magasságábna, és annyi a hely. De az is tele kapcsolókkal, meg karokkal. Nem is egy légtérben van a TC-el meg a lövésszel.
Amit mondasz az igaz, de ha most azért megy a sírás innen-onnan, hogy miért lehet egylövésezni mindent és fõleg miért ilyen gyakran, akkor, ha úgy történne ahogy mondod... Nos képzeld el, hogy onnantól, tényleg minden egy lövés. Ez még mindig egy játék, és örljünk, hogy az....
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Elõször is: gondoljunk csak bele, hogy milyen repeszhatása van annak is, ha csak egy ûrméret alatti SABOT lövedék hatol át a páncélon.
A repeszek elvisznek minden legénységi tagot, aki a légtérben tartózkodik. Ne is beszéljünk a robbanás lökéshullámáról, ami ha nem is megöli az embereket, azért fáj ha a szemedbe megy...
Ha még mindig nem hiszitek el, akkor képzeljünk el egy tankot. 100mm döntetlen függõleges páncélt átütünk egy 120mm-es átütésû sima AP lõszerrel. 90°-ban, 10 méterrõl. Áthatol a frontpáncélon, a lövedék deformálódik, elveszti stabilitását, pörög a levegõben, és képtelen lesz átütni a hátsó páncélt, legyen az akár 10mm, de annál több repeszt fog feltörni a páncélból. (lásd elõzõ videó, nem áthatoló lövedékek)
És ha azt mondja valaki, hogy még mindig semmit nem ér a repesz, se a lövedék, se semmi, akkor a 3.: Tegye fel a kezét közületek az, aki ült
tankban, és mondjuk meg tudott 180° fokban fordulni. Nincs egy kéz sem. Elárulom, nem lehet. Mind a mai tankok, mind a világháborús tankok esetében törekedtek a legkisebb méretre. Nincsen szabad hely a tankokban, nem lehet kártyázni, meg sztriptízelni bennük, mindennek meg van a maga helye, és nem nagyon tudsz mozogni sem, nem hogy elhajolni ha jön a lövedék... Na meg a repeszek (muhahahah)
ÉS akkor még nem is beszéltünk a HEAT lõszer forró termitjérõl, az APHE lõszer robbanásáról, stb stb.
Nyissátok már ki a szemeteket. Ha egy lövedék eltalál egy tankot, és a lövedék átüti a páncélt, akkor 99.9%-ig biztos, hogy valami/valaki megsérül, meghal vagy tönkremegy. Nincs olyan, hogy sértetlenül kimegy a lövedék a másik oldalt. Tankoknál, 1 lövés ami bemegy a küzdõtérbe, és az a tank soha többet nem mozdul, kivéve ha daruval emeli ki..
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Agree!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Félreértés ne essék, én nem azt mondom, hogy hibátlan, csak próbálok logikusan gondolkodni, az hogy láttam közelrõl lõszert sajnos nem tesz, fegyverzettechnikai mérnökké, sem fegyvermesterré... :(
a menürendszer átdolgozás meg kellett bele tankjátékosok miatt mert eddig csak a repülõs vonalon lehetett elkezdeni vagyis nem is lehetett hanem kötelezõ volt hiába csak tankozni akartál egy új fiókkal
türelem, jó lesz ez még :)
ha pedig késõbb se gyõz meg akkor úgyis van ezer más amivel lehet idõt pazarolni :)
Egyébként, ne használjatok APCR -t csak ha az AP vagy az APHE nem viszi át... ;)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Én erre megint csak azt tudom mondani, amit múltkor. T-50-nel, APCR-rel, 5x lõttem meg 5 különbözõ helyen egy PzIVC-t, abból 1db a front alsó lemezébe, 4db a küzdõtérbe ment. Ha már felhoztad a valóságot, szerinted mi maradt a legénységbõl 4db 45mm-es APCR után? Szerintem cafatok...de itt a játékban a tanknak kutyabaja nem lett.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Miért nem robban atomjaira? Mert egy konzervdoboz és a páncélja még arra sem elég, hogy a csapódó gyújtót élesítse, ezért úgy megy át a lövedéked rajta, mintha ott se lenne.
Én mindig egy lövésbõl szedem ki a T-26-ot Pantherrel akármilyen irányból, a torony alatt a függõleges részt kell lõni, tuti robban...
A T-50-rõl tudtuk eddig is, hogy OP, nem újdonság, de el lett mondva, pofán kell lõni és egybõl ég mint a zsír.
T-44, nekem is volt már, hogy a Jg Panther lepattant, de olyankor többnyire a lehetõ legrosszabb szögben találtam el a páncélját, a következõ lövéstõl tuti robbant.
Mivel orosz oldalon nem játszom annyit ezért nem tudom mennyire gyakori, de abban mondjuk egyetértek, hogy rengetegszer sérül a torony + löveg német oldalon, ha oroszoknál is így van akkor IJ esete, ha nem akkor úgyis fog ez még változni...
az ai meg bugos, ezt az elsõ találkozásból le lehet vonni
hogy miért vannak akkor benne? jó kérdés.. hangulatfokozó :)
Aztán a bunkó viselkedések a fejlesztõk részérõl. Fórumon megkérdezték, hogy miért nincsen több olyan pálya mint Kurszk, illetve miért nincs sokkal gyakrabban SB-ben. Válasz, kiindulva az airforcesbõl sokak számára unalmas lenne (ja igen mert a repülõs és a tankos mód között ilyen szempontból totálisan párhuzamot lehet vonni). Másik kérdés. Miért kerül 28 ezerbe a jagdpanther javításik költsége. Válasz rá. Mert sokan játszanak vele. Na és még egy rakás ilyet tudnék felhozni de nem akarok kisregényt írni. Így hirtelen most ezek jutottak eszembe.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
felszállásnál lila 60 fps, örültem is mint az állat
aztán ahogy beértem a részletesebb tank területre 25-30 :D
azért sikerült lelõni 1 játékos stukát és egy ju-88at :)
aztán megrakétáztam egy pz3at sikeresen és leszedett egye flaksrác..xD
aztán mire bejutottam tankkal már esélytelen volt az egész :)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
ui: mi lesz még ha kijönnek a br módolások:-)
Lesz külön tank csata is.Bár nekem pont ez a mix tetszik.Ha még fps em is lenne..
#10197 mint mikor meglövöm 5x F2 Pz4-el a T50-et hátulról és még mindig nem akart beledögleni?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Úgy értem szerinted pontosan mi a probléma, melyik tankokkal és mi lenne a megoldás rá?