War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gang Bang! 😄

Egyrészt nem tudjuk hogy ez a mostani helyzet végleges e. Könnyen lehet hogy csak tesztelik a mixed battlet. Elvégre elõször van ilyen, és nem is mûködik túl jól. (repülõgépeknél durva FPS drop a közös csatákban)

Másrészrõl ne úgy képzeljed el mint a tetves artyt a World of Tanksban. Majd meglátod, tûrhetõ. És semmi se akadályoz meg benne hogy a tanko mellett behozz egy vadászgépet is. Medim tankal játszva RB-n van két tank és egy repülõ behozási lehetõséged, "életed".

Eh ruszkik, valamit ezeknek is muszáj elkúrni/erõltetni.
Ha nincs arty (tudom, még az is van, mert az is vmi oknál fogva must have egy tankos játékban - biztos ezeknek is tüzér nagypapi volt), akkor raknak be repcsiket, mer nem bírják elviselni hogyvki tankozni szeretne csak. Doh-doh.

Nem kell félni a repcsiktõl szerintem, elenyészõen kis számban kapnak ki õk, ellenben annál többet röhögök a balfaszokon, akik "kámikázeeeee" kiáltással állnak bele a talajba.
Az a kevés vérprofi ex-SB-s pedig a 60 ezres állományban nem fog feltûnni úgysem.

nincs 😊
most egy nagy egybeolvasztási kísérlet zajlik épp 😄
Nincsen csekbox hogy "nem akarok repülõt látni a tankomban"?

CB alatt végig ezzel jött mindenki hogy nopara, nem lesz kötelezõ tankkal repcsire lõni....

(még regenerálódok a WOTos tank kiégésbõl, de hamarosan jövök ám a GFbe is, legalább egy próbakör erejéig...)

viszont ha jön egy olyan pilóta aki nem szeret bombázni és bejön valami disznó vadásszal... fõleg ha esetleg gyengítenek a bomberek védelmén akkor ott lerendez mindenkit sitty-sutty 😄
keresni sem kell az ellent mert ott fognak sétarepülni egy kis terület felett 😊

ez a rendszer h kiugrok a tankból be a repülõbe szerintem sem valami jó
Így gondoltam én is meg Szpecnyaz is szerintem.
õ úgy értette h a tankosoknak árt mert mégtöbb repülõs lesz mert nem tudnak máshova menni csak tankos csatába meg eventre 😊
Miért is téves? Én is éppen ezt magyarázom...

nekem fel kellett szállnom il-2vel kellett is hozzá az egész kifutó plusz egy kis imádkozás Kurskon 😄
de sajnos az fps esés a tankterület fölött nálam is kilövi a repülõzést
ennyit nem bír a vasam.. 20-25fps-sel meg szar fõleg még trackerrel megtámogatva 😊
Téves!

Mert aki eddig csak repülni akart SB-ben az is megy a tankok mellé. Ergó többen baszhatnak nyakon. Ráadás oylanok akik tényleg tudnak repülni SB-ben!
Na jo tobbet nem irok a bkv-va telefonrol. Elnezest a kulalakert. Es a duplaert. Remelem ertheto a firkalmanyom.
Jha rendesen megcsinaljak, hogy ne ezeken a korcs palyakon legyen az sb akkor mig fela
Szalla repulo, ha fel tud egyaltalan addig te barhol lehetsz. Jele leg az arkad vackokon a levegobol i dulnak a gepek majd becsapodnak vagy maguktol vagy az aaa segit hamar. Hidd el ha fel kell szallni mevold sokmindent. A vagy tank vagy repulo jobb lenne szerinte. foleg, hogy semmi kedvem pakolgatni a joy-t. Siman tankos meg tuti lesz szerintem es akkor a kemeny igazi vasevo harcos tankosoknak sem kell rettegniuk a gonosz repuloktol.
Only Tank módról RB és SB csatában szó sem esett a hírben. Nem tudom ez honnan jött neked.

Naszóval akkor:
Eddig volt AIR Battle, ahol CSAK repülõgépek játszottak. Ennek volt AB, RB és SB része. És volt TANK battle, ahol Arcade módban csak tankok, RB és SB módban pedig tankok és repülõk EGYÜTT játszottak.

Ami megszûnik, az az AIR Battle SB része(a csekély érdeklõdés miatt). Tehát a tankozókat rohadtul nem érinti egyáltalán, mert a TANK battle változatlan marad, így ott RB és SB részben továbbra is együtt mennek tankok és repülõk.

Na ,teccik érteni végre valahára?

RatBaG
szvsz ha már elbasszák az igazi tankos feelinget a "tanks only" hiányával, akkor legalább miután rögtön a kör elején szétbombázzák a fejem, legyen meg a lehetõségem, hogy bepattanjak egy repülõbe és seggbe lõjem a rohadékot.

Per Aspera Ad Inferi.

Vagy te nem érted hogy Szpecnyaz mire gondol...

Gyaqnítom arra, hogy így SB -ben nem lesz Tank only mód, de javíts ki ha tévedek.

Mindamellett szerintem vállalható, ha fixálják a számokat és hogy repülõbõl ne lehessen tankba spawnolni valamint fordítva....
Szerintem még mindig nem érted. Gáz.

majd játszol a tankjátékkal 😄
Nekem elég szopás az h a tankozásomat elbasszák ezzel.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A repeseket szivatják.. föleg amig arcade mapok vannak ês brutál aa....a spottolásról nem is beszélve.Gondolom rus ger mehet csak...
Az nem gond, Truckernek a #10361-ben linkelt remek tutorial oldala elmagyaráz mindent a zöld kezdõknek, azt olvasgassad.

Szerintem nem értetted meg mi történt, olvasd el mégegyszer. Éppen hogy only repülõs SB nem lesz többet, csak eventben. Tankosokat nem érinti a változás.

Úgy segítenek a repülõsökön hogy kibasznak a tankosokkal? De jó.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

RatBaG
ez mind szép és jó, csak én kb egy hete ha neki kezdtem, fingom se volt, hogy a crew management itt hogy mûködik, eleve mi, merre, hogyan. meg akkor még csak a tankos része érdekelt, most meg már össze van keveredve az egész...

Per Aspera Ad Inferi.

Coral Springs
A rendezhetõség talán hiányzik, ám az túlzás hogy átláthatatlan lenne. Szortírozd úgy a gépeidet hogy átlássad, ez csak is rajtad áll. Nekem már a kezdetektõl adott volt hogy az elsõ 3 crew a vadászoké, utána két crew pedig a bombázóké, és ennek megfelelõen fejlesztettem is õket. Akinek meg netán nem elég az 5 ingyen crew, az vehet még Gold -ért, és kényelmesen kioszthatja a tankjait is. Nem olyan bonyolult ez.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

<#eljen>
Jó cucc. Szerintem a 'Leírások' részt, ahol a lényeg van, valahogy jobban ki kéne emelni(föntre szép nagy gombal), hogy az átlag World of Tanksból szabadult játékos is megtalálja.

Ez oylan jó, hogy ellövi a tornyom de ennyi és nem tudok lõni... Némettel avgyok mi mással...
AF SB meg fog szûnni, csak eventek(Events/Duels) lesznek. Mixed SB lesz csak, hogy itt csökkenjen a várakozási idõ, és javuljon a balansz.
Squadron battles-ben nem lesz Sim mód, mert kevesen használják.

Durván ennyi.
Lehet kezdeni sírni, ha valakinek eddig sem tetszettek az SB mix csaták... Bár, nem tudom mit jelent pontosan, de akár még jól is elsülhet, nem lennék meglepve, ha a sokak által preferált, fix repcsi és tank egy csatában, és nincs kereszt respawn levegõbõl földre vagy fordítva, megoldást választották volna.
Kezdem érteni miért egy csiga a Gaijin jele.<#idiota>
pointer4
Azért sem XD
Szép munka, grat hozzá!

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Épp kérdezni akartam milyen változások észlelhetõk?

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Trucker39
Megváltozott a WT:GF info elérhetõsége. Mostantól él a http://groundforcesinfo.eu/ cím.

13:00 körül lesz vége a karbantartásnak ha nem lesz csúszás
DarkHorSe
Mikortol lehet ujra jatszani?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Törölt felhasználó
"Control settings for tanks improved"

Az feltûnt, mostmár minden kör elején át kell állítanom manuálisra a váltót hogy ne automatával kelljen ökörködni.
meg kell írni a fórumban ötletként aztán simán lehet h bekerül a rendezhetõség késõbb
itt azért néha oda szoktak figyelni 😊
RatBaG
ez a crew-kezelés elég nagy katyvasz. lehet nem volt vele gubanc, amíg csak repülõk voltak, de most a tankokkal együtt nagyon gáz.
eleve furcsa volt, hogy nem a legénységet pakolgatjuk a gépekhez, hanem azok vannak fix sloton.
elkezdtem kicsit repkedni, hogy mixed battleben esetleg tudjak bombázni, de össze-vissza vannak a gépeim, meg a crew, német meg ruszki oldalon is más sorrendben (hogy melyik a tápos). elég ciki, hogy egy ilyen alap funkció hiányzik, hogy a slotok sorrendjét megvariálhassam, hogy legalább a bal elsõ legyen a top tank, jobb oldalt top repülõ, ilyesmi...

Per Aspera Ad Inferi.

Pluskast
Igen, az csak AI. Játékos nem vihet be repülõt arcade-ba.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Akkor az ami van az csak AI szokott lenni?
AB -ben nincsenek összeengedve a repülõk a tankokkal, egyelõre...
Mitõl függ hogy olyan csatába dob be ahol van repülõ is? Arcade csatákat szoktam nyomni, de nagyon ritkán látok repülõt.
Pluskast
Állandóan. Függetlenül attól, hogy panzer hármast vagy König Tiger-t vezetsz.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ez a módszer mûködik. Köszönöm! <#eljen> <#vigyor0>

Mnemomic
Mai frissítés elég sokat változtatott:
Tactical map visuals have been improved (markers are more clear).
Visual display of the markers has been improved.
Conditions of crew lock has been changed: now vehicles that were destroyed by another player won’t be locked out (crashed or abandoned vehicles will be locked as before).
Selected shell setup will be saved for tank re-spawn.
Calculation of the repair time for the tank has been changed. Now wounded crew members influence it less.
Shell explosion inside damaged tank barrel now correctly credit destruction of the tank.
Grass rendering has been optimized.
Several optimizations for the client.
Several client crashes have been fixed.
Fixed an error when it was impossible to fix a damaged weapon even though firing from this weapon would lead to shell explosion inside the barrel.
Sensitivity of the detonating-fuze of several shells has been increased (thickness of the barrier after which shell may explode). List of the shells: 105mm PzGr, 105mm PzGr 39, 37mm SprGr 18, 75mm PzGr39/42, 88mm PzGr39/43, 88mm PzGr39, 100mm BR-412D, 100mm BR-412, 100mm BR-412B, 122mm BR-471B, 122mm BR-471,152mm BR-540, 57mm BR-271, 57mm BR-271K, 85mm BR-365A, 85mm BR-365K.
Error, which led to an ammo rack explosion chance did not take into account the amount of shells remaining in ammo rack, has been fixed.
Fixed settings of the transmissions in all “Panther” tanks and also the Jagdpanther. Number of gears has been set up, gear transmission ratio, maximum drive speeds. For tanks with an engine power of 600hp at 2500rp/m maximum speed set to 46km/h, with an engine power of 700hp at 3000rp/m maximum speed set to 55km/h.
Battle mass of all tanks of the “Panther” series has been set to 44800kg
“Panther” armour thickness is fixed. Ausf G modification - frontal bottom armour plate thickness decreased from 60mm to 50mm, frontal hull roof thickness increased from 16mm to 40mm, turret roof armour thickness decreased from 30mm to 16mm. Ausf F modification - armour material of the mantlet changed to “cast armour”, thickness increased from 100mm to 150mm.
SU-85 and SU-122 tank hull rear armor thickness increased from 40mm to 45mm
Elevation angles of several tanks got fixed (additional thanks to our users and participants of the official forums!) PzKpfw VI ausf H1 Tiger, PzKpfw VI ausf B Tiger II, and PzKpfw VI ausf B Tiger II mit KwK46. PzKpfw VI ausf H1 Tiger - from -6,5 + 19 to -8+16 degrees, PzKpfw VI ausf B Tiger II of all modifications, from -6,5 + 17 to -8+15 degrees.
Control settings for tanks improved
Bug with ammo load fixed (previously default ammo was chosen instead of chosen on new bought tanks)

Trucker39
A lõszer típus sorrendjének a kiválasztása az utolsó patch óta teljesen bugos?
Eddig tudtam úgy sorrendet választani, hogy elõször csak abból a típusból vittem lõszert amelyiket elsõnek akartam. Köv. csatába vittem abból is, amelyiket másodiknak, stb...
Most már ez a módszer sem mûködik. A csata elõtti listából sorrend választás egyáltalán nem mûködik.