37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Lokker
    3+1 alkalommal próbáltam belépni, nem ment. Rá is hagytam.
  • Sherman0070
    Én tank battlesban kapom de ott csatánként.
  • Lokker
    Most engem is utolért a Fatal error.

Fatal error: could not load mislist.blk

Most tapasztaltam először és bejelentkezéskor dobja.
  • Sherman0070
    Nincs szóval én sem értem mi a baja a játéknak.
  • Cobra.
    Pedig itt nem lenne szabad gondnak lennie. Nekem is 7770 van és sose dobott hibaüzenetet. Más játék alatt nincs probléma?
  • Trucker39
    Térképes célzás továbbfejlesztése (unatkozó játékosoknak). Minimap Sniper 2.0
  • Sherman0070
    Régen CBT alatt minden okés volt. Utána egyszer elkezdte azt hogy Kurskon Fatal Errorozik most meg majdnem bárhol képes fatal errort kapni.
  • Sherman0070
    CPU: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs)
    Videókártya: AMD Radeon HD 7700
    Oprendszer: Windows 7 Home Home Premium 64 bites
  • WinstonTheWolf
    Igen af kb 5x annyit ad, csöppet aránytalan.
    Ma volt egy sb csatám, 4 játékost lőttem, bukta lett, 13000-et kaptam, ebből 5-6 a javítás és ez tier 4-ben, egy 5-ös tank 600k, köszi gaijin!
  • Cobra.
    Kellene a géped specifikációja (cpu, videókártya, oprendszer).
  • Droughert
    Régebbi vga driverrel is csinálja? Mintha a driverrel vagy kártyával lenne valami gebasz (vagy nem szereti a kártáydat, vagy a driver nem jó neki).
  • Droughert
    Tank csatában prémiummal 10k-50k sikver között lehet átlagban keresni, nem olyan rossz az, de ha jól repülsz akkor AF biztos, hogy ott jobban hozza pénzt.
    Nem mai kör, de az egyik legjobban sikerültek között van anyagi szempontból:
  • Sherman0070
    És ezt miért csinálja ha tankokkal megyek?
  • Trucker39
    Link
  • Sherman0070
    Vki tud linket küldeni DX11 letöltéséről? :D Mert ami én találok mind 9.0c pedig 11 van írva :D
  • WinstonTheWolf
    A nagy update óta ma mentem először tankkal és ledöbbentem hogy mennyire kevés kreditet hoz, farmolni eddig is csak af-ben lehetett, de az hogy tier 4 sb-ben prémiummal 2500 pénzt kapok egy killért.... durván nevetséges. Komolyan nem tudom elhinni hogy ezzel akarják megölni a játékot, pont most amikor már kezdene valamelyest kiforrott lenni, pl. az új pályák nagyon jók, új tankok, légvédelem stb. egy pillanatra fellelkesedtem, de hamar elmúlt...
  • Sherman0070
    Azt nem tudom csak azt hogy 4GB ddr2-es RAM-om van :D
  • Luciferkee
    Mennyi a VRAM-od?
  • gstup
    Most mentem 2 kb 10 vs 10 meccssett.Előtte 6 vs 6-ot.
  • Sherman0070
    Én egyáltalán orosz oldalon várakozót sem látok. Max 3-an vannak ha meg betesz 5vs5-be fatal errort kapok.
  • gstup
    Még mindig szánalom az orosz oldal.Noskill és buta játékosok tömege.Nagyon kár érte.Mert iszonyat jó dolog menni is-2-vel. :(
  • Sherman0070
    Kártya drivert 1 hete frissítettem szóval az kilőve. Dx drivert frissítem úgy hátha jó lesz.
  • Droughert
    Próbáldmeg frissíteni a kártya drivert, dx drivert aztán kiderül, hogy ez megoldja a problémát vagy sem (nekem is amd kártyám van de soha nem fagyott még ki a wt). Ha ez nem segít, akkor majd lehet tovább próbálkozni más irányba.
  • Sherman0070
    Amd a videókártyám. Dx-et mostanában nem frissítettem. Lehet ez ellen vmit tenni?
  • Droughert
    Nvidia kártya? Dx-et frissítetted? Úgy tűnik patch óta másnál is van ilyen, fórumon van róla pár post.
  • Sherman0070
    A DirectX 11-emmel valami baj van? Sokszor ilyen DX11-es hibaüzeneteket adott ki.
  • Droughert
    Nekem még nem fagyott ki soha, nem tudom mi lehet az oka nálatok.
  • gstup
    Még a végén mumust csinálsz belőlem! :)
  • Sherman0070
    Neked hogy nem fagy ki naponta 20x a tankos részleg? Haveromnak és nekem csak úgy kapja a Fatal Error:Freeze Detected-eket. A Laucheren belül többször is rámentünk a Check files-ra de ugyanaz a probléma.
  • Droughert
    Nem akarok ünneprontó lenni, de ha csatát vesztek akkor valahogy gstup valahogy mindig feltűnik a színen :D Visszanézem a replayt,de fogani mernék, hogy megint ő lött ki :D

Megint lehetne sírni, hogy op. németek, de csupán annyi történt, hogy a kedves csapattársak mentek a vársoba ahol semmi nem volt. Meg is kérdeztem, hogy úgy mégis mi a faszt kerestek ott, mikor az A pont még a közelbe sem volt.
    Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.10.22. 21:22:18
  • Dagohun74
    Gratula!!!!!
  • Droughert
    Mission Completed. ismét fullos a német ág :D
  • Trucker39
    Ha esetleg van kedve valakinek a térképes irányzással foglalkozni... Minimap Sniper
  • Droughert
    Avanger Mk1 brit prémium gép, alacsony ár, ezzel ha ki tudod dobni a bombákat, kiszedsz pár könnyebb célpontot, 3-4perc alatt hozol 40-50k-t. Ha jól megy vadásszal, akkor egy jobb körben akár 100-200k is összejöhet, de ahhoz már teljesíteni kell.
  • Gottfried
    A Tiger-JgpzIV/L70 párossal még mindig egy élmény a játék még a kisebb pályákon is. A JgpzIV nekem a játék egyik legkellemesebb meglepetése.Itt olvastam hogy milyen jó,azután próbáltam ki és hát nem okozott csalódást.Hihetetlen OP az a vas. Pontos,gyors és jó pennel rendelkező ágyú és olyan páncélzat ami még sokszor közelről is pattint le lövéseket. 85% eddig a winem vele,igaz még csak pár napja használom.Még a su100-al is csak 80% volt.
  • Gottfried
    Pedig lehet vele keresni. Pihenésképpen szoktam menni pár kört arcade-ban repcsikkel. Tier 2-ben egy jól megválogatott csapattal szépen hozza a pénzt.( ha esetleg nem tudod,a bombázókkal lehet jól keresni,a vadászokkal pedig XP-t farmolni) Nekem a B25 és a P39-esek nagyon bejöttek.Mellettük van még egy thunderbolt és egy hellcat,amik 1000 kiló körüli bombaterhet tudnak vinni,így alkalmasak sok csata eldöntésére a végén.
  • Droughert
    Na visszaszoktak a az emberek orosz oldalra, 6.7br most már kezd gáz lenni, mert a jobb játékosok simán lehozzák a meccseket. Német playerek mennek a vágóhídra birka módra, nem tartják a távolságot, simán szarrá lövetik magukat. Faszság volt gajin részéről a br csökkentés, most már látható, hogy eddig sem a tankokkal volt a baj..
  • Dewri
    Én is benéztem a repülősbe, mert azt olvastam itt, hogy sokkal több kreditet hoz, mint a tank. Átlagban olyan 10-15 másodpercekig ha éltem egy körben, 170-300 kreditekért, szóval felejtős...
  • Dagohun74
    Nekem van joy-om de azzal eltalálni valakit.
  • Gottfried
    A repülősben még felszállni sem tudtam simben. :D (mondjuk csak egérrel próbáltam mert nem érdekel a repülés annyira hogy beszerezzek egy joysticket.)