37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Luciferkee #15826 Nem sok az a kb 20 sec reload time neki? -
Droughert #15825 Is-2 jungle map:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.10.24. 13:56:40 -
Droughert #15824 Német oldalról sokat láttam, hogy az orosz tankok simán rohamoznak a nyílt mezőn, aztán ha kilövik őket akkor jön az op. németek rizsa.. Előbb én is simán nyertem Kursk-on, ahol most foglalni sem kellett, pedig ez a mód a németeknek fekszik, nem kell rusholni, szépen lehet lövöldözni, na ezt is tudták bukni. -
gstup #15823 Mert nem tudnak vele játszani.Mármint az orosz oldallal.Egyáltalán nem Op a német oldal.Jók a német tankok.De az orosz tankok is.Kurskot is nyertük.2 kill 1 crit ami assist lett.Pedig a fele csapat berohant középre A-hoz.Agyatlanok.Pontos nagyon a 122mm-es.De ha kiszedik ott az su-100.Az is nagyon pontos.És jó járgány. -
Droughert #15822 De még mindig nem játszanak annyian az orosz vasakkal. Most a német ág az op, vagy nem érdekli az embereket az orosz ág? Mert simán lehet nyerni az oroszokkal is, nekem napok óta semmi gondom ezzel, de azért jön még buff, mert nem játszanak velük? -
Tudom tankos fórum de ide teszem ki mert repcsisen nem szoktam sokat írni :D
Így hogy prémium nap is be van kapcsolva több pénzt hozok ezzel mint a német P-47emmel. :D
Amúgy csak tegnap 1 millió liont farmoltam K4-el :D
-
gstup #15820 Is-2. nagyon jó tank.4 Kt porsche tornyos.És 1 párduc. -
Ez nem WoT hogy a lövegpajzs valami csoda és mindent felfog ;) Ja és a T-34et ha eléd jön és nem egylövésezed nagyon rossz helyen akarod kilőni ;) -
Dewri #15818 A játék egyébként továbbra is béta... Az évek óta kész, nem béta wot simán hozza ugyanezeket, szóval... -
gstup #15817 Megnéztem tegnap a Harag című filmet.Csak ajánlani tudom mindenkinek. -
vajakos21 #15816 Ha szerencsés vagy féláron is lehet prémet venni.7500 goldért egy êvet vettem...akciós goldból.Miközben egy prém gépért is elkérnek ennyit.Prém gêpet csak nagyon akciósan és jól megfontoltan -
carp3tm0nster #15815 A user error-t egy darabig aláírom. De mikor a városban elémtoppan egy t34, telibeverem és csak +1hit ő pedig oneshotol, vagy 1000 méterről a lövegpajszon keresztűl lőnek át, vagy Stug-nál eltalálják a periszkópot és meghal mindenki, vagy látom,hogy belelő előttem a földbe majd 1 mp múlva meghalok, vagy kigyulladok, benyomom azonnal a tűzoltás de azért vígan leégek... Az ne legyen már user hiba
-
Azt a doboz tankot én az életben nem venném meg. Azt amibe az került inkább vennék prém accot mert szerintem az sokkal többet ér. -
Lokker #15813 Nem inkább user error-ról van ott szó mint sem a játék szar? (jó tényleg szar de most itt tegyük félre) Elégy gyerekes hozzá állás ha nem megy jól akkor a játék a hibás. Nekem is volt ma olyan köröm hogy több mint 1000 méterről első lövésre kiszedtek, utána meg nekem adta a játék. Ez van nagyon random az egész. -
Dewri #15812 Hát igen, ez elég undorító, nem lehet RB-t nyomni, csak árkádot a némettel, az meg fos... Pedig nem értem miért, ma ötödszörre tudtam kivenni a szorzót a németekkel, mert állandóan bedaráltak, orosz oldallal meg egyből kijött, szóval nem érzem OP-nak a németeket, igaz csak 3-as szinten megyek, orosszal meg kettesen. Fatal error nekem se volt még, és ma többször adta a városi Poland pályát, amit szeretek, mert a sok wotos gyökér ott nem tud a horizontról lődözni, be kell jönniük a városba, ott meg hamar kihalnak, mert megszokták, hogy védi őket a hp, ami itt nincs...:) -
Hát jóhogy 5mp alatt betesz orosszal ha mindenki némettel van. -
Ma délután és este végig futott ez a játék a gépemen. Egyszer sem volt semmi program hiba. -
carp3tm0nster #15809 egy db fatal error-om nem volt még ezzel a játékkal, se a repülős részen, se a tankos fronton.
most mentem egy T2-es csatát orosszal 5mp alatt berakott. -
Hát a Fatal Errorok a 0 orosz várakozó az unbalance miatt igen a WoT jó móka ehhez képest. -
carp3tm0nster #15807 ezek szerint... -
Droughert #15806 75%-on áll a wr-em vele, valamit rosszul csinálsz. -
carp3tm0nster #15805 A WoT jó móka? Részeg vagy? :-) -
carp3tm0nster #15804 Realisticben nyomom, illetve nyomnám.
Egy hányadék az egész, nem hiszem el, hogy ilyen fos ez az egész.
-
Droughert #15803 Nem menj olyan ellenfelek elé amik amúgy is átlőhetnek. Nagy, magas célpont vagy, keress egy védettebb helyet és onnan lövöldözz. Ha arcade csatát játszol akkor nem tudok segíteni, ott úgy is ki fognak lőni, mert ott van célzás segítő célkereszt, így még a távolság sem fog a segítségedre lenni. -
A WoT szerintem jó móka nagyon amikor 1 hónapja játszottam rajta nekem nagyot tetszett. Ott a tankok itt a repülők a fun. -
carp3tm0nster #15801 megvettem a JPz 70A prém csodát. 8 meccsből még nem nyertem egyet sem... IS2, IS2, ellenfelek, de gyakorlatilag oneshot vagyok mindenkinek bárhonnan Ugyanaz a hányadék "játék" ez is mint a WoT.... -
vajakos21 #15800 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/186182-us-ground-forces-sneak-peek-during-paris-games-week/#entry3556034
Nemsokára bemutatják az us tech treet...gondolom kiváló br-ezéssel.. -
Stefan99 #15799 érdekesen műkösik ez az mm hogy Ferdivel 80+ százalékban tier 5 ellen megyek... gondolom a tier 4 szovjetek meg mennek a tier 3-as csatákba... -
Lokker #15798 peccs elején nagyon pörögtek az új mapok, most meg jungle, kárpátok vagy karelia :( -
Ilyet nem találok. Screenshotot nem tud vki küldeni aki tudja hol van? -
Garakx #15796 Hm... meg lehet osztani ezt a kill cam röntgen dolgot? Mert érdekes volt. T-54 rálő a ferimre. Ding a páncélról. Telibe a cövet arról megpattan bemegy a "tankba" ott is megpattan telibe a motort és kigyúlladok... -
Ehhez pedig kapcsold ki a Catalyston belül a VPU vagy GPU recovert (ha van ilyen). -
A jó öreg kártya ki-be 10-szer nem segít ? az a "device removed" szöveg érdekes, nem lehet csak kontakthiba ?
Azt tudom, hogy az én kártyám vége is picit lehajlik ezért finoman a 2x6 eres vezetéket felkötöttem a gépházba, hogy egyenesen álljon.
Chipset driver?
Az árnyékok kikapcs ?
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.10.23. 18:54:56 -
Módosíts a Launcheren belül valamit a beállításokon és próbáld újra. -
Szóval nem tudom mit tegyek lecheckelem még1x ha nem működik akkor kár volt mára prém accot vennem mert így csak pazarlok. -
Én épp előbb checkeltem le a fileokat amielőtt beléptem.... -
Lokker #15790 Check files vagy mifene nálam megoldotta a problémát de vicces hogy pár órája még működött. :) -
Ja nálam is ez van. Írány WoT-ozni. Úgyis kiakartam fejleszteni az új T49-et. -
Így tönkrebaszni egy játékot. Komolyan mondom egy éve előrrébb voltak mint most. -
Na most..... ahogy írod hogy Fatal Errort kapsz amikor belépsz belépek én is erre ez fogad.
Már ebbe a szarba be se tudok lépni. Így van Gaijin hátha az egész játékot elkúrod!