War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5 kör alatt összesen 8 db playert tudtunk megölni....tehát 80 db játékos megtudott ölni 8db tankot....ez rosszabb esetben összesen 4 player/ha 2db tankja van ugye/... GEC I jó az arányszám....

Gottfried
Hát igen,errõl írtam én is pár hsz-el lejjebb.A repülõsök jellemzõen egy halállal(tehát nem jönnek vissza tankkal)és 0 killel halnak meg a csata elején.Amelyik csapatban több a repcsi az már bukta is a meccset.(természetesen nagy ritkán vannak kivételek de ez az általános)rank4 élvezhetetlen így.

Egy dolgot lehet ez ellen tenni,vissza t2-3-ba medekkel. A panther,a pzIIIL-M,az F2 és néhány T34 élvezetesen játszható.Ott is megvannak ezek a gondok de meddel jó játékkal lehet valamelyest kompenzálni ha sok az idiota pilóta a csapatban.

Egyébként egyetértek bgaborral,szerintem is csak tesztelik ezt a mixed modot és hamarosan szét fogják választani.Nekik sem érdekük hogy sokan emiatt hagyják a francba a játékot.(még a végén vissza kell menni wotozni 😄)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

elérkeztem T4-be.....királytigris meg faxom....na ez ha lehet még botrányosabb mint T3.....ha ott nem nagyon volt esély akkor itt még annyira sincs.... ne tévesszenen meg senkit a 7 kill....volt egy mákos 3 killes bombám a végén és hülyegyerek t28-al! jött 2x rám meg bemakkoltam egy SU152-t oldalról és egy sérûlt T44-et....amúgy általában még 1 kill se nagyon jön össze....felmossák velünk a parkettát

Hát reméljük hogy idõvel szétszedik majd, szerintem sokan adnak hangot ezen véleményüknek a hivatalos fórumokon is. Szerintem ez most a mixed battle tesztelése.

Pluskast
Egyetértek<#eljen>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Szerencsére egyik sem kötelezõ. Mehetsz csak tankal is, és mint mondtam, korántsem biztos hogy a jövõben a mixed battle marad az alapértelmezés.

Egyébként pedig nem rossz ám amikor a téged tankból kilövõ prémiumtankos egeret He-111 bombázóval visszamenve kivágod két darab egytonnás bombával. Vagy amikor a saját erõk elõrenyomulását feltartó nehéztankot vágod ki.

Szerintem a következõ nagy patchel

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Nem sokat foglalkoznak a közel 1 hete elkészült magyarítással!
Mikor fogják feltenni?
"És semmi se akadályoz meg benne hogy a tankok mellett behozz egy vadászgépet is"

Már hogyne akadályozna - nem szeretek repülõvel menni. Nem véletlenül hagytam ott anno a WT:AFet pár nap után. Nem nekem való, nem fun. Ennél nagyobb akadály nincs.

Ez kb olyan érvelés, mintha azzal jönnél, hogyha rühellem a pedofilokat, akkor semmi sem akadályoz meg hogy én is menjek gyerekeket megbecsteleníteni.

Csak hogy érzékeltessem mekkora érvágás az SB csonkítás FUN szempontjából.

Nagyon régi video még a régi DX-en készült, DX9-es motorral, Fullra butított graffal. Ma már tûéles momentumokat tudnék fellõni Shadow Play segedelmével, a trackerem sincs itt még belõve pontosan, és a stick beállítás sem az igazi. Mindenesetre, aki nem használ sticket úgysem érti mi a nehézség/különbség benne. Határon vinni a gépet, stb. De hátha átmegy a feeling, tõlünk AF:SBsektõl ezt fogják elvenni a mixed miatt. Sokszor a harc inkább harci tánc volt, mint darálás. SBs sajátosság, RB-n egy ilyen csata totál másképp zajlott volna le:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Általában úgy vettem fel a vidiket hogy külsõ nézetben a harc, majd belülrõl én hogyan láttam. Lehet kicsit hosszú és nem egyértelmû ki kicsoda. La5 én, a fehér egy 109-es. Ez még abban az idõszakban készült mikor az LA5 nerfelt volt. Egy komolyabb rázuhanás a 109-re végzetes lehetett.

Remélem ettõl az élménytõl nem fosztanak meg, mert akkor számomra majd 2 év után bye-bye WT.
pointer4
Pattogós a ki rohadék 😄
Mit tud a Hetzer, hogy T3-ba kellett rakni?
Coral Springs
Kevés van az ilyen pilótákból az a baj, jó játékkal lehetne kompenzálni a repülõk másodlagosságát.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ha egy ilyen szed ki megérdemli. Nagyon érzi a srác a gépet. Én simán csúszkálnék 2-3 millimétert a célkereszttel és az itt már pont elég lenne a tévedéshez. Van még mit gyakorolnom. A végén csak leszedi egy játékos. Jó videó köszi, hogy megosztottad.
Coral Springs
Elvileg azt jelenti hogy a repülõk, hajók, és a tankok egy légtérben(?) fognak majd harcolni. Ezt kezdték el fejleszteni jelenleg ezzel a mixed móddal. Továbbá lesz majd benne térkép / területfoglalás, és minden egyéb ami van egy háborúban.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

😊
ebben a topicban csak elijeszted az embereket ezzel 😄
http://www.youtube.com/watch?v=lhyf680hM4E
kedvcsináló
Coral Springs
Nekem 25-30 fps a tankos terület fölött, de ha belenéztél a videómba láthattad hogy oda nem nagyon mentem be. El kell kapni az enemy -t mielõtt odaér, és akkor nincs probléma se az fps -el, se a légvédelemmel.

Na látom itt is megy a russian BIA. Második csata t26-al 6 kill.
Coral Springs
Ez oké, de ha ilyen vágyaid vannak akkor AB -ban kell majd játszani. Az RB és az SB viszont teljesen másról szól, és a keresztbe respawn elbassza az egészet, de úgy általában az is hogy minden tanknak van legalább 2 respawn lehetõsége. Ha viszont fixálnák a számokat, van x repülõ és x tank akkor gatyába lehetne végre rázni ezt a mixed battle mûsort.

Menü ha legördítem van olyan hogy "world war" az mit fog takarni ? Még inaktív.
Gottfried
Visszavonom hogy nincs bajom a repülõkkel.Eddig nem volt.
Ma lett meg a Jagdpanther.Eddig 5 csata,5 vereség.Háromszor egy tetves bombázó szedett ki,kétszer meg 6 vs. 6 csata volt és nálunk négy buzeráns repkedett.Az elsõ percben eldõlt a csata.
Menjen a kibaszott AF-be aki repkedni akar,ne bassza itt el azoknak a játékát akik nem szeretnek repülni.
T4-ben teljesen szétbaszták a játékot ezzel a vegyes szarral.
Kisebb tierben,gyors medekkel és respawnnal még lehet játszani de ha nincs respawn és egy kicsit lassabb a vas,teljesen élvezhetetlen szar lett,így hogy vannak repcsik.
CB-ben mentem nagy vasakkal tankok ellen és nem volt semmi gondom velük.Itt most játszhatatlan.
Hát így hirtelen dühömben ennyi.....

Sajnos orosz oldalon azért sok a vereség,mert sok a buta és camper alak.Szánalmas.Hiába írok nekik bármit.Vagy oroszul habláznak vagy választ sem kapok.Mindenki áll a dombon és onnan lövöldöz...

Több kör után kijelenthetem.A legsz*rabb pálya az a Kursk(R😎.

DarkHorSe
Koszi, most legalabb mar tudom mi a random haromszog a map szelen.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Controllsban állítsd be újból, lehet bugba futottál

mi a faszra jó a tüzoltókészülék? irja hogy gyulladtam benyomom erre ég tovább mintha nem is lenne
Állítólag 1 millió, de kb az ötös lottó nyerési esélyével egyenértékû hogy megkapd

csata trófeában mennyi a max pénz amit adhat?
most dobott nekem 100000 lion-t.
Trucker39
Készítettem egy kis leírást a minimap jelölésekrõl. Minimap jelölések

Epic facepalm magamnak*, hogy én ezt nem vettem észre..., ezer köszönet nektek.:/ 😄
DarkHorSe
Nyugodtan lehet fikazni, meg ikszdezni attol meg ez a velemenyem. Nagyon latszik hogy ez meg beta, azert majd meg neha ranezek hogy fejlodik-e valahova vagy nem. Az meg hogy mivel jatszom, azt majd en eldontom.

elvileg már nincs ilyen kötelezõ repülõs tutorial ezen változtattak, hogy az elején már tankokat is lehet választani nem csak repülõt amikor "kedvenc" nemzetet választasz 😊

a fejlesztési fa ablakon bal fent kell lennie a gombnak amit keresel 😊
Kössz ezt majd megnézem. Ha tényleg a "minimum légicsata" miatt van akkor ideje azt is meglesnem😄.
A fejelsztéseknél fent nem tudsz átváltani army ra?
Egyébként mintha rémlene hogy repülni kell 3 kört...?

jah meg van stug is. (majdnem kihagytam bár ezt rövidcsövû verziót még szokni kell)
Ja amúgx question mert ez még homály: ugye az eljén kellett még választani hogy német vagy orosz. Most németekkel pz 38t, elsõ pz III, meg pz IV c-nél tartok de hogy tudok oroszt kezdeni? Mert ott csak két csodás kétfedelû van (repcsiket ki sem próbálltam még...) vagy nem is lehet?
Panther menjen a faszomban. Pirosba lövik a csövet egyet lövök vele és fekete lesz...
Nekem most technikai problémáim vannak a wot-tal, gondolltam kipróbálom ez mit tud. Szó mi szó a minimap meg az interface jobb a wotban. Mivel tudom hogy itt más a sebzésrendszer (bár néha így is felbasz), itt valahogy alig érzem át a csatát néha mert pár perc alatt vége van mert arról szól hogy cap... olyat nem terveznek hogy az a cél hogy az enemy minden tankját kilõjük kb 15 perc alatt? Akinél elfogy a respawn a tankjainál az kiesik. Amúgy a fejlesztésre egész hamar rá lehet jönni, vészesebbet képzelltem. De hogy a kv1 is elakad az lol 😄
Gottfried
Nekem nem az a gondom a repülõkkel hogy kiszednek,bár annak sem örülök de viszonylag ritkán sikerül nekik.
Az a baj hogy mióta összekeverték,az orosz oldal szinte játszhatatlan mert annyi balfék megy az orosz oldalon repülõvel hogy a csaták nagy többségében miattuk kapunk ki.A 40% winnek már örülök.
Persze megvan ennek a jó oldala is,a német oldalon már nem kell várni mert már kevesebben mennek némettel t3-ban és a csaták nagy részét simán nyerjük a balfasz orosz pilóták miatt(úgy 70% winem van a németekkel) de azért ez így nagyon nem fasza.

Nekem is az a véleményem hogy legyen választható,így mindenki megtalálja a neki megfelelõ játékot.Ha valaki csak tankozni akar,ne erõltessék rá a repülõket.Nekem akkor tetszett a játék a legjobban mikor open lett és nem voltak repcsik.

pointer4
Hát rengeteg mindenbe bele tudnék kötni a WT tankos részébe, de ha neked pont a minimap értelmezésével van gondod, akkor az írás-olvasás is nehezedre mehet XD Vagy életedbe elõször ülsz gép elõtt 😊
Azok amúgy szerintem repülõk, én is észrevettem a háromszögeket, és 5 másodperces morfondírozás után jutottam erre az ésszerûnek tûnõ válaszra 😊 Abba az irányba vannak, messze-messze az általad látott térképtõl.
45 tonnás jármú amúgy ki tud dönteni egy fát ha nekimegy 20al ???
Gottfried
go back to WOT! 😊

(nem fogsz hiányozni senkinek)

Ha jót akarsz játszani akkor ajánlom inkább a RB-t vagy a Sim et, a random kék háromszögek a pályán kívüli AI légvédelmet jelölik általában

Hmmhmm...az elõbb RB-ben kiszedték a tankomat. Bementem repcsivel, de az ellennél már nem volt a levegõben senki. Gondoltam, elóvakodom a legközelebbi ellenséges földi célpontig, hogy lebombázzam. Nem sikerült, mert a közelében kiírta a játék, hogy térjek vissza a csatamezõre. Kétszer próbálkoztam, mindkétszer ugyanez.
Mással is elõfordult ilyesmi? Eddig nem volt ilyen gondom.

DarkHorSe
Ma delutan wot utan kiprobaltam ezt a jatekot, uristen 😄 Engem csak a tankos resze erdekel, azzal is jatszottam. A minimap egy szar, ossze vissza vannak az ikonok, random kek haromszogek vannak allandoan a szelen, nem sikerult a tankokat se kulonosebben megkulonboztetnem egymastol. Nem jottem ra hogy mi alapjan nyerunk vagy veszitunk ugy egyaltalan. KV-1 a 45 tonnájával nem bir kidonteni egy faszom palmafat, arcade modban jatszottam. Hat ez szamomra nagy 0 eddig ez a jatek.

Végre itthon. Remélem azért, a tankosok nagy része tudja azt, hogy a vérprofi SB pilóták zöme a légi harcot keresi azaz valamilyen fajta vadászgépet fog behozni és nem a tankokat próbálja lekaratézni vele.
A nehézbombázóktól pláne nem kell félni (ha nerfelik ahogy kéne, akkor remélhetõleg a vadászoknak sem), mert nagy magasságban operálnak azaz semmit nem látnak, ha meg lejön, alacsonyan csemege lesz a légvédelemnek, vadászoknak.

Remélem jól megoldják, elsõsorban pont ez a fajta csata érdekel. talán még a cockpitek gyártását is fellendíti a dolog. Én olyan bombázót nem engednék mixed csatába aminek nincsen kész fülkéje.

Szpecnyaz: Van már olyan tankos játék ahol tankokkal lehet csak menni. Hajrá. Ilyen is kell néha.

Szerintem idõvel biztos lesz külön tankos része is. Az is lehet, hogy szimulátorban nem lesz, mert a nevéhez méltóan tényleg szim lesz belõle egyszer és akkor a jelenlegi tankos játékosok fele úgy is átmegy RB-re, mert nehéz lesz a váltót kezelni vagy valami hasonló.
pointer4
Én kiszeretnék már lõni a párducommal egy repcsit, hogy az rázuhanva egy tengeralattjáróra, kicsinálja azt, majd a roncsok még kárt tegyenek egy cirkálóba 😄
World war mod...ez az alapterv.Ettöl jobb összetettebb mint a wot ( meg sok mástól) Természetesen egy választási lehetõséget hagynék a tankosoknak is ha zavarjàk a repülõk.
Az a baj h pl T3tól így is alig volt 16v16 tank csata, ahol pörögnek az események. Most meg az van h a csapat jó része repked, tank meg tényleg alig van. Nehéz megérteni a ruszkiknak h azért akarok TANKOS játékkal játszani mert TANKOZNI akarok, nem pedig a repülõket kerülgetni?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"