War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dolgot lehet ez ellen tenni,vissza t2-3-ba medekkel. A panther,a pzIIIL-M,az F2 és néhány T34 élvezetesen játszható.Ott is megvannak ezek a gondok de meddel jó játékkal lehet valamelyest kompenzálni ha sok az idiota pilóta a csapatban.
Egyébként egyetértek bgaborral,szerintem is csak tesztelik ezt a mixed modot és hamarosan szét fogják választani.Nekik sem érdekük hogy sokan emiatt hagyják a francba a játékot.(még a végén vissza kell menni wotozni 😄)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Egyébként pedig nem rossz ám amikor a téged tankból kilövõ prémiumtankos egeret He-111 bombázóval visszamenve kivágod két darab egytonnás bombával. Vagy amikor a saját erõk elõrenyomulását feltartó nehéztankot vágod ki.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Mikor fogják feltenni?
Már hogyne akadályozna - nem szeretek repülõvel menni. Nem véletlenül hagytam ott anno a WT:AFet pár nap után. Nem nekem való, nem fun. Ennél nagyobb akadály nincs.
Ez kb olyan érvelés, mintha azzal jönnél, hogyha rühellem a pedofilokat, akkor semmi sem akadályoz meg hogy én is menjek gyerekeket megbecsteleníteni.
Nagyon régi video még a régi DX-en készült, DX9-es motorral, Fullra butított graffal. Ma már tûéles momentumokat tudnék fellõni Shadow Play segedelmével, a trackerem sincs itt még belõve pontosan, és a stick beállítás sem az igazi. Mindenesetre, aki nem használ sticket úgysem érti mi a nehézség/különbség benne. Határon vinni a gépet, stb. De hátha átmegy a feeling, tõlünk AF:SBsektõl ezt fogják elvenni a mixed miatt. Sokszor a harc inkább harci tánc volt, mint darálás. SBs sajátosság, RB-n egy ilyen csata totál másképp zajlott volna le:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Általában úgy vettem fel a vidiket hogy külsõ nézetben a harc, majd belülrõl én hogyan láttam. Lehet kicsit hosszú és nem egyértelmû ki kicsoda. La5 én, a fehér egy 109-es. Ez még abban az idõszakban készült mikor az LA5 nerfelt volt. Egy komolyabb rázuhanás a 109-re végzetes lehetett.
Remélem ettõl az élménytõl nem fosztanak meg, mert akkor számomra majd 2 év után bye-bye WT.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
kedvcsináló
Ma lett meg a Jagdpanther.Eddig 5 csata,5 vereség.Háromszor egy tetves bombázó szedett ki,kétszer meg 6 vs. 6 csata volt és nálunk négy buzeráns repkedett.Az elsõ percben eldõlt a csata.
Menjen a kibaszott AF-be aki repkedni akar,ne bassza itt el azoknak a játékát akik nem szeretnek repülni.
T4-ben teljesen szétbaszták a játékot ezzel a vegyes szarral.
Kisebb tierben,gyors medekkel és respawnnal még lehet játszani de ha nincs respawn és egy kicsit lassabb a vas,teljesen élvezhetetlen szar lett,így hogy vannak repcsik.
CB-ben mentem nagy vasakkal tankok ellen és nem volt semmi gondom velük.Itt most játszhatatlan.
Hát így hirtelen dühömben ennyi.....
Swedish people are albino monkeys
most dobott nekem 100000 lion-t.
a fejlesztési fa ablakon bal fent kell lennie a gombnak amit keresel 😊
Egyébként mintha rémlene hogy repülni kell 3 kört...?
Az a baj hogy mióta összekeverték,az orosz oldal szinte játszhatatlan mert annyi balfék megy az orosz oldalon repülõvel hogy a csaták nagy többségében miattuk kapunk ki.A 40% winnek már örülök.
Persze megvan ennek a jó oldala is,a német oldalon már nem kell várni mert már kevesebben mennek némettel t3-ban és a csaták nagy részét simán nyerjük a balfasz orosz pilóták miatt(úgy 70% winem van a németekkel) de azért ez így nagyon nem fasza.
Nekem is az a véleményem hogy legyen választható,így mindenki megtalálja a neki megfelelõ játékot.Ha valaki csak tankozni akar,ne erõltessék rá a repülõket.Nekem akkor tetszett a játék a legjobban mikor open lett és nem voltak repcsik.
Azok amúgy szerintem repülõk, én is észrevettem a háromszögeket, és 5 másodperces morfondírozás után jutottam erre az ésszerûnek tûnõ válaszra 😊 Abba az irányba vannak, messze-messze az általad látott térképtõl.
45 tonnás jármú amúgy ki tud dönteni egy fát ha nekimegy 20al ???
Mással is elõfordult ilyesmi? Eddig nem volt ilyen gondom.
A nehézbombázóktól pláne nem kell félni (ha nerfelik ahogy kéne, akkor remélhetõleg a vadászoknak sem), mert nagy magasságban operálnak azaz semmit nem látnak, ha meg lejön, alacsonyan csemege lesz a légvédelemnek, vadászoknak.
Remélem jól megoldják, elsõsorban pont ez a fajta csata érdekel. talán még a cockpitek gyártását is fellendíti a dolog. Én olyan bombázót nem engednék mixed csatába aminek nincsen kész fülkéje.
Szpecnyaz: Van már olyan tankos játék ahol tankokkal lehet csak menni. Hajrá. Ilyen is kell néha.
Szerintem idõvel biztos lesz külön tankos része is. Az is lehet, hogy szimulátorban nem lesz, mert a nevéhez méltóan tényleg szim lesz belõle egyszer és akkor a jelenlegi tankos játékosok fele úgy is átmegy RB-re, mert nehéz lesz a váltót kezelni vagy valami hasonló.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"