37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
A kurva anyjukat,az ilyen faszságokkal kezdenének már valamit hogy az egyik csapat az egyetlen elfoglalandó bázis mellől indul!!
Az ilyen esélytelen csaták veszik el az ember kedvét az egésztől.....
A poland mapen hasonló a helyzet,az egyik oldalról induló csapat 6-8 tankja már a bázison vár amikor a másik csapat egyáltalán lőni tud.Ráadásul úgy hogy a bázis egy kis emelkedőn van.Ma először voltam ott a fasz jó oldalán.Álltunk pár tigrissel az elfoglalt bázison és csak lőni kellett a felbukkanó ellenséget.(már aki meg akart halni és meg merte közelíteni a bázist.)
Az ilyen faszságokat miért nem tudják helyretenni???? Nem hiszem el hogy olyan kurva nagy gond lenne egyenlő távolságra elhelyezni azt a nyomorult bázist.(és itt most nem arról van szó hogy a medek előbb odaérnek.Tigrisekkel előbb ott voltunk mint az oroszok,pedig jöttek ők is .(15 vs. 15 csata volt)
Itt Karélián meg egyenesen röhely hogy a bázis meletti fehér helyen is lehet spawnolni az elején és csak le kell gurulni a dombon a foglaláshoz míg az ellen a pálya másik két sarkából indul. Vak volt az a barom aki ezt így megcsinálta??
Utoljára szerkesztette: Gottfried, 2014.10.25. 22:54:37 -
Droughert #15865 Mentem többet T5-ben orosz oldalon, és most valahogy nem éreztem akora királynak a T-54-et, nem jöt át az a megsemmisíthetetlen feeling amit korábban német oldalról tapasztaltam. Nekem nem mentek azok a one shot heavy killek amiket elszenvedtem a KT-ban ülve. Ma meg lett a harmadik fejlesztett lőszer, de így már látom, hogy mi volt a gond. Ha elvennék tőle ezt aharmadik fejlesztett a lőszert akkor egy sima sebezhető medium tank vállna belőle, ami vagy flankel, vagy nehezen fog heavy tankokat kilőni szemből.
Első köröm ezzel az ammoval, KT-t simán tornyon keresztül lőttem át (durrant is).
Íme az értékek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Stefan99 #15864 most néztem: standard lőszer: 115-110-95 (10m 100m 500m)
AP lőszerrel: 132-126-114.....
röhely. vajon ez is 150 spawn pontba kerül? -
Droughert #15863 Ezt akartam írni előbb, hogy a KT-t is kiszedi szemből simán. Most t8-ban játszom és nem először látok olyat, hogy simán kilövi szemből a heavy tankokat. -
gstup #15862 105 vagy 107 a dmg 10 méteren belül.Vigyázzni kell vele.Nekem a KT-at ölte meg szemből. -
Stefan99 #15861 2 zsu 57 kinyírta a fél csapatot, most már tényleg mindenki bekaphatja:D
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.10.25. 20:37:22 -
Droughert #15860 Én naponta fent vagyok, bár csak megcsinálom a Tog-os küldihez az 5 win-t, azután inkább GF-el játszom. Az előző hónapban a Type62-es küldi sok volt, azután jó volt nem belépni egy ideig. GF-be az USA tankokat várom nagyon, Wot-ban is az volt az első ág amit végig vittem anno, így ha kijönnek, 100% hogy rá fogok kockulni míg fullos nem lesz. -
Na nézzük WoT-tal mi a helyzet :D Már majdnem 1 hónapja nem voltam fönt szóval élmény lesz
-
vajakos21 #15858 Telefonról vagyok így nem látom és nem is próbáltam...nem is szoktam.Átlagos player vagyok ehhez nem kell gêp :-). Repesen tudom kik a jók.A tankos inkább hobbi ott nem ismerem az embereket . -
twi452 #15857 EXCELLENT PLAYER
prefers arcade and realistic mode
gondolom belenézi a légicsatákat is mert tankosban nem játszottam árkádot és rb-t :D -
Droughert #15856 Az a statisztika GF+AF együtt véve, nincs külön választva a kettő. Ha többet repültél kevesebb sikerrel akkor az lehúzhatja (vagy fordítva) -
vajakos21 #15855 Igazad van.Nem is a jelenlévőkre gondoltam, és akik látogatóba járnak.( mondjuk " meglepő" módon Bgabor ugrott be elsőre)Csak az ilyen e-penis lóbálásról eszembe jutottak az ottani élmények. -
Nálam azt írja még nagy ÁSZ lehetek, minden lehetőség nyitva áll előttem
ennél lejjebb már nincs innét már csak felfelé vezet az út
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.10.25. 15:05:54 -
Droughert #15853 Persze, csak a legnagyobb flamer itt is Bgabor volt, aki nagy wt-fan volt. Amióta nem posztol ide, nem volt flame. Kicsit unalmas, hogy ha béna játékosokról ír valaki akkor az csak hülye wot-os lehet, ha flamel a fórumon akkor az csak "wot szökevény" lehet. Szerintem akik kevesen maradtunk gf-et játszani, normálisan elbeszélgetünk, még akkor is ha többen wot-al is játszanak a gf mellett, mert nem csak a két véglet van. Valakinek mindkettő játék bejön, és nem a másik játék/játékosok fikázása a célja fórumozás közben. -
vajakos21 #15852 Tapasztalat.( nem a játékról,azt nem szidtam és nem is tervezem mert jókat szórakoztam vele, hanem az sg fórumozókról)Akinek nem inge ugye... -
AlucardHuN #15851 Egynéhány WT-s úgy gondolja hogy felsőbb rendű, pedig csak ugyanannak az állatfajnak egyik alfaja :D -
gstup #15850
-
Droughert #15849 Ez a wot-os dolog nálatok valami üldözési mánia? -
Ja mert igazából "epic" vagyok szóval valami hibádzik :D -
gstup #15847 Nem kéne mindent elhinni! :D -
vajakos21 #15846 Juhéjj ...jöhetnek a wotosok...és a szinvonalas hozzászólások.. -
Hah nekem azt mondja hogy Good Player vagyok :D -
cpthungarian #15844 Jó lenne tudni, hogy mégis mi alapján számol... :D
Nekem pl. good player jött ki, haveromnak excellent, de több a win ratem mindkét játékmódban.
Neki 3.3 ill. 3.5 a Frags/battles aránya (AB,RB), nekem 4.8 ill. 4.3.
Nagyon nem érdekel egyébként, WoT-ban sem izgatott különösebben. :)
Szerk.:
Azt hiszem, hogy rájöttem.
Mentem 6 csatát SB módban, amivel csak 22.56 effit értem el, ez húzza le. :(((
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.10.25. 14:10:25 -
Eddig csak sejtettem, hogy 'Bad Player' vagyok... most megkaptam a megerősítést is, köszi. :D -
Stefan99 #15842 Kellene még bele egy nemzetenként való felosztás, illetve kedvenc tankja. Sokkal beszédesebb lenne. :) -
Nohát. Most már itt is lehet lóbálni virtuálisan, nem csak a Wot-ban. :)
http://warskill.ru -
Dewri #15840 Így van. Nem a tankokkal van a probléma, hanem a csapattal. Ha agyhalottak, akkor mindegy milyen oldallal játszik az ember... Ma is mentem 8 kilövéses kört oroszokkal, aztán sikerült egy 6 killes kör T-34 1941-el, simán zúztam a PzIII-Stug ellenfeleket. Orosz oldallal egyből kijött a szorzó, német oldallal 5x kellett bemenni mire sikerült... És nem a tankok miatt, hanem mert pl a retardált csapat képtelen elfoglalni egyetlen pontot a Poland városban, míg én kilövök 5 tankot az egyik oldalon egyedül... -
Á dehogy már rég nem tettem be a lábam abba a módba :D Ha jó meccset megyek realisticbe+prémiumban vagyok 50-100K lion a haszon :D -
Szerintem a killen van a hangsúly. Ha sokat lövök ki sok lion-t is ad. -
Tényleg a misszió reward mennyiségét mi befolyásolja?
A kreditre gondolok, mert ugye a találatokk/killek és egyebeket külön jutalmazza.
Azért kérdezném, mert észrevettem, hogy realisztikusba bizonyos repülők sokkal több jutalmat adnak, míg arcadeban ezek ilyen 80,90%-ok csak.
-
Droughert #15836 Szerencse -
Luciferkee #15835 Arcadeban farmolsz? :D -
Luciferkee #15834 Az a 150k mi? Mire kaptad? Nekem 1500-akat szokott battle Trophyként adni. Hogy lehet növelni? Mi befolyásolja? -
pirdi #15833 Kursk. 1500m. A T34-85 átlövi a Tigrincsem csövét hosszában. Robban. "OP németek, he?" -
Droughert #15832 Na, ha gstup nem ellenem van, akkor még talán szerencsét is hoz :D Jól sikerült trophy roll=epic bevétel tankkkal.
-
Előbb lett meg az első de már itt a második :D
-
Droughert #15830 Legutóbbi köröm, ebből is látszik, hogy baromira nem kell rusholni orosz tankokkal, ugyan úgy lehet messziről operálni mint a németekkel.
Replay ha valakit érdekel.
-
Droughert #15829 Kurva op németek... Ja nem, csak ők mentek foglalni az egyetlen pontra amit lehetett, és még lőni is tudtak..
Velem is előfordul, hogy kilőnek 0 killel, de ahogy nézem orosz oldalon a legtöbb játékos ezt csinálja, Várom a buffot...
-
gstup #15828 Lősz,elbújsz.Lősz,elbújsz. :) -
Droughert #15827 Nekem az orosz oldalon játszók játékosok azok... 7 vereség zsinórban.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.10.24. 15:22:01