War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Viszont a képet nézegetve kb a lövegpajzs jobb oldalán ment be, minimum a lövészt el kellett volna vinnie de még a löveget is szerintem.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
- A toronyban levõ 2 fõt
- Löveget
- A sofõrt is simán vihették a repeszek...
[/spoiler]
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Azért lenne ott elég komoly forgács/törmelék mennyiség ami száguldozna a küzdõtérben meg a benne ülõkben .
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/148235-update-05062014-141781/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
ha a másik oldalon sikerül találkozni akkor meg ne lõjj 😄
T-34/85 egy lövéssel kiszed minket a Párducból. Ez így teljesen realisztikus! Aki irreális, fél percen át tartó lövésváltásokat szeretne, meg béna életerõcsíkot, az térjen vissza a World of Tankshoz!
Tessék szépen lecsekkolni az ágyúk átütését és a tankok páncélvastagságát a tech treeben! Rá fogunk jönni hogy 1943 (durván tier3) után nagyon kevés olyan tank volt amit ne lehetne egyetlen lövésbõl kilõni. Nem véletlenül tûntek el a nehéztankok a föld színérõl néhány évvel a háború után. Egyszerûen a harckocsiágyúk olyan erõsek lettek a háború végére hogy azt csak olyan vastagságú és súlyú páncélzattal lehetett volna ellensúlyozni, ami már nem lett volna sem praktikus sem gazdaságos.
ha jól emlékszem még egy korai grmlz videóban õ is elmondta amikor magyarázott a különbözõ lõszerekrõl
a párduccal csak 2 vagy 3 kört mentem akkor de az az ágyú egy álom
aki azzal sem tud célozni annak tényleg nem való ez 😄
persze ahol most járok itt a hetzertõl is tartok ha meglátom és nincs közel 😄
ha közel van akkor már tudom hol kell lõni de pl kurskon megrépáz simán 😊
pedig én nem vagyok olyan vérprofi mint egyesek 😄
itt kaptam én is rendesen lövéseket de általában próbálok óvatosan menni mert ugye itt nincs az h na még 1-2 lövés belefér.. 1 találattól is vége lehet 😊

De ez csak az én teóriám.
#10468 fogalmam sincs abba a kis szutyokba hol van a lõszer meg üzemyanyag. De képen nem látszik mi is van kiszürkülve még a suspensiönön kívül?
ui: HÁROM! torony alatti lövésre robbnant szét.....komment? 😄

Lehet, h csak placebo, de talán nehezebb eltalálni a csövet. 😊
Tegnap pont egy Su-85-öt szívattam meg úgy, hogy vonult vissza fedezékbe amíg töltöttem, már eltûnt a domb mögött, de emlékeztem rá hol volt a csöve. Ki is lõttem neki. Utána mellé álltam, kiszedtem a mellette álló IS-t, majd kapott egy szülinapi gyertyát a TD is. 😊
Szerinted a mai USA M1 ben mért Rheinmetall ágyú van?😊) Régen is õk gyártották a csöveket mindenhez jelezném😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mindamellett a veszteség adatok igenis árulkodóak akár technológia terén is..Lévén Kurszk nál a németek is támadtak!!!!!! és mint tudjuk a támadásban több a veszteség mint a védekezésben.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egy játékban legfeljebb a technológiai paramétereket lehet lemodellezni , több kevesebb történelmi hûséggel. Ráadásul itt sem mindent, hiszen nincs üzemanyag fogyasztás, vagy alkatrész kopás sem modellezve, csak a fõbb dolgok. Ezek alapján pedig, az van ami van a játékban.
Nékem volt egy öreg barátom ,régen a tacskó klub elnöke volt ,amúgy gróf ,na szóval õ ott volt Kurszk nál A német seregben szolgált tigrisek tartoztak alá. Mesélt érdekes dolgokat.Legtöbbször saját maguk robbantották fel a vasat mert nem volt benya hozzá. Sokat nem lõttek ki közülük.
amúgy pontosan a rohadt nagy random miatt érzem úgy,hogy orosz oldalra maga felé hajlik a GAijin keze....
Német haderõ.
778 904 katona
2465 harckocsi és rohamlöveg
~7417 löveg
1372 repülõgép[
Német veszteségek.
54 182 halott
252–323 harckocsi/rohamlöveg
500 löveg
159 repülõgép
Orosz haderõ.
1 910 361 (2 629 000) katona
4938 (8200) harckocsi és rohamlöveg
31 415 (47 416) löveg
3648 (5965) repülõgép<2>2>
Orosz veszteség.
177 844 halott
1614–1956 harckocsi
3929 löveg
459–1961 repülõgép
Mondjuk ha valaki venné a fáradtságot oszt utána nézne a Kurszki csata páncélos veszteség adatainak (ugye ezt mondják a történelem egyik legnagyobb ha nem a legnagyobb tankcsatájának) akkor azért kicsit árnyalja a dolgokat a tények ismerete. De az arányok amúgy minden fronton harceszközön igazak voltak.
Ez játék és úgy is kell felfogni. Én azt veszem észre,hogy van amikor egy pukk és már kampó ,én meg lõhetem az ellent akármeddig meg se karcolom,aztán van olyan,hogy akármire akárhova lövök akármivel az felrobban. Olyan találomra megy ez az egész😊
mai elsõ még friss ropogós 😄