War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hülyeséget mondtam. Nem commander hanem gunner. A gunner/lövész lába elõtt lõtt el pont sztem így azon nem ment keresztül a lövedék.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

és kalkuláljátok bele,hogy 3x lõttem meg 😄

A tornyot el is vitte meg a loadert is. A torony jobb oldala alatt lõtt el így a commander megúszta. A tankpáncélból leszakadó repesztek meg szerintem nincsenek lemodellezve a játékban.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Torzonborz
Persze , tény hogy ezt nem lehet teljesen lemodellezni.

Viszont a képet nézegetve kb a lövegpajzs jobb oldalán ment be, minimum a lövészt el kellett volna vinnie de még a löveget is szerintem.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

mijki
Ha ebben a szögben lõtte keresztül akkor legalább el kellett hogy vigye:
- A toronyban levõ 2 fõt
- Löveget
- A sofõrt is simán vihették a repeszek...
[/spoiler]

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Jó de most úgy gondolkozz ahogy megcsinálták ezt a játékban. A komponensek meg az emberek benne valami dobozszerû valamik a maradék meg csak üres tér. Valóságban egy ilyen lövés felkenné a T26-est a szikla falára mint egy vödörnyi szart de az meg megint más tészta hogy az ilyen eset hogy lett a játékban lemodellezve mikor a nagy kaliberû APHE lövedéket origamitankba lövöd.

Torzonborz
Hát..úgy õszintén én nem igazán szeretnék egy ilyen kis szûk vasban csücsülni akkor amikor egy 88as lövedéke átszáguld rajta.
Azért lenne ott elég komoly forgács/törmelék mennyiség ami száguldozna a küzdõtérben meg a benne ülõkben .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ezért kérdeztem meg milyen modulok lettek kilõve még csak válasz nem érkezett rá. De nézd meg milyen szögbe lõtte keresztül.

természetesen ezt:

Volt egy kisebb update:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/148235-update-05062014-141781/

mijki
Az egy dolog hogy átmegy. Az meg egy másik, hogy mit visz magával...szerinted van hely elhajolni a lövedékek elõl?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nem ha a lövedék nem ütközik akkora ellenállásba hogy a robbanóanyag a lövedékben berobbanjon. Egyszerûen keresztülmegy a T26-on és a földbe robban. Fõleg ha fél méterrõl lövöd meg. De nem lehet ezt letesztelni véletlen custom game-ben?

APCR-nél nem feltétlenül. APHEnél ha befullad a gyujtó szintén nem. Volt is olyan eset hogy a valamelyik angolszász tank tornyát átlõtte valamelyik Tigris, egyik oldalon be, másikon ki, anélkül hogy bármit is megsértett volna. A legénység ugyan eléggé meg volt illetõdve, de bajuk nem esett.

mijki
Ez az "átmegy" a lövedék a tankon dolog akkora hülyeség...ha egyszer egy lövedék bekopog a küzdõtérbe ott nem sok minden marad. Elhiszem hogy kemények az oroszok, de hogy cafatokban kellett volna lenniük az biztos...

Skacok,hogyan tudnám "mûködésre bírni" a letöltött user skineket? Mert hiába másolom be a játék megfelelõ mappájába,elvileg bent van a játékba a név de én nem látom.
Na pár kör is megvan a KT! Remélem a tier 4 nem oylan szar mitn itt állítjátok! 😄
de igen, féltsetek és mindennek elõtt védjetek meg ha egy csapatba kerülünk 😄
ha a másik oldalon sikerül találkozni akkor meg ne lõjj 😄
Hát, azért ne legyünk már annyira meglepve ha a 85mm-es ágyúval, amit direkt a Tigrisek/Párducok kinyiffantására terveztek az oroszok, a
T-34/85 egy lövéssel kiszed minket a Párducból. Ez így teljesen realisztikus! Aki irreális, fél percen át tartó lövésváltásokat szeretne, meg béna életerõcsíkot, az térjen vissza a World of Tankshoz!

Tessék szépen lecsekkolni az ágyúk átütését és a tankok páncélvastagságát a tech treeben! Rá fogunk jönni hogy 1943 (durván tier3) után nagyon kevés olyan tank volt amit ne lehetne egyetlen lövésbõl kilõni. Nem véletlenül tûntek el a nehéztankok a föld színérõl néhány évvel a háború után. Egyszerûen a harckocsiágyúk olyan erõsek lettek a háború végére hogy azt csak olyan vastagságú és súlyú páncélzattal lehetett volna ellensúlyozni, ami már nem lett volna sem praktikus sem gazdaságos.

mindenhol azt hallani h ott kell lõni, nyilván oda is fognak lõni akkor meg sérül is

ha jól emlékszem még egy korai grmlz videóban õ is elmondta amikor magyarázott a különbözõ lõszerekrõl
Twit azért nem kell félteni :-)
cbt-ben mentem ott is párat és azt kell mondjam eléggé befosatós volt a panther a 34-85ben ülve
a párduccal csak 2 vagy 3 kört mentem akkor de az az ágyú egy álom
aki azzal sem tud célozni annak tényleg nem való ez 😄

persze ahol most járok itt a hetzertõl is tartok ha meglátom és nincs közel 😄
ha közel van akkor már tudom hol kell lõni de pl kurskon megrépáz simán 😊
Panthernél alap a torony/ csõ damage.Nem hiszem hogy normális.
majd T3-T4 hez elérsz..... T2 meglehetõsen korrekt

nem tudom srácok nekem itt is ott is van sikerélményem
pedig én nem vagyok olyan vérprofi mint egyesek 😄

itt kaptam én is rendesen lövéseket de általában próbálok óvatosan menni mert ugye itt nincs az h na még 1-2 lövés belefér.. 1 találattól is vége lehet 😊
Várjál csak, szerintem van olyan magas a tiga 2 hogy abból a szögbõl belövöd a tornyát és a lövedék a túloldali görgõknél jön ki és robban be hogy suspension damage legyen.
De ez csak az én teóriám.

#10468 fogalmam sincs abba a kis szutyokba hol van a lõszer meg üzemyanyag. De képen nem látszik mi is van kiszürkülve még a suspensiönön kívül?

Mnemomic
Igen ez elég idegesítõ. Ma kipróbáltam a szimulátor módot ami tetszik maradok is ebben, de itt az van mint a többiben, hogy Pantherral vagy kilövöm egy lövéssel a t34-et -ami elég randomnak tûnik- vagy pedig õ kiszedi egy lövéssel mindenemet, de legfõképp a gunnert, tornyot, aztán második lövéssel megöl. Elég frusztráló tud lenni.

,de még ha át is lõttem a torony alatt 3x..... akkor ugye a "suspension dmg" elméletemre akkor is itt a bironyiték....orosz tankot lõsz---> SUSPENSION DMG azt csókolom

mondjuk hogy mit keresett csóringer t4-ben.....lehet bent felejtett egy t4-es vadászt.....

errõl az átlövésrõl volt már szó tegnap 😊 de persze 3x átlõttem a torony alatt és félreugrottak a legénység tagjai meg arrébb pakolták a lõszert,üzemanyagot stb 😊

Nem lõtted véletlen szerencsétlent teljesen át így nem volt hol robbanjon a lövedék?

ugyanide várom a GAIJIN fejlesztõinek a magyarázatát és egyéb tudományos érveket 😊

Nálam az segít ha ki is jelölöm és ugye mutatja a célpont széleit így nagyjából meg lehet becsülni a távolságát. De kb nálam is ugyanez a szitu, láncot lövök 3x az meg csak 1x lõ vissza és égek mint a gyertya <#idiota>

a festményem címe: SUSPENSION my A44 ! 😄

ui: HÁROM! torony alatti lövésre robbnant szét.....komment? 😄

Anno, mikor én az RB-t próbálgattam, akkor ha jól emlékszem a kocka méretébõl és a minimapból lehetett következtetni a távolságra. Próbálj picit magasabbra célozni, úgy nagyobb eséllyel lövöd a testet és nem akad el a lövedék a lánctalpban.
most úgy állunk,hogy gyorsabbak,gyorsabban töltenek, mozgékonyabbak,az ágyú még fos legénységnél is azonnal célra áll /az orosz legénységem 600-as szintû a német már 1300 😄 és ott ászok meg expertek is vannak mégis úgy kileng az irányzék egy fékezés után,hogy 3-4 sec mire rendesen lehet célozni némettel! ugyanezt a default fele akkora orosz legénységem negyedannyi idõ alatt produkálja és már célra tartva tüzel...apróságok ugyan ,de megborítják az egyensúlyt...ami már eddig is orosz oldalra húz....

ha látod az még úgy oké...,de elsõsorban arra céloztam,hogy amikor nincs tiszta cél csak a targetelt piros csík akkor is az sérül

Én már mozgatom folyamatosan a tornyot ha farkasszemet nézek valakivel és töltési idõben versenyzünk.
Lehet, h csak placebo, de talán nehezebb eltalálni a csövet. 😊
Tegnap pont egy Su-85-öt szívattam meg úgy, hogy vonult vissza fedezékbe amíg töltöttem, már eltûnt a domb mögött, de emlékeztem rá hol volt a csöve. Ki is lõttem neki. Utána mellé álltam, kiszedtem a mellette álló IS-t, majd kapott egy szülinapi gyertyát a TD is. 😊
Her Laca
Pláne a német harckocsi lövegek terén ha mást nem nézünk.az a 88 as nem gyerekjáték volt.
Szerinted a mai USA M1 ben mért Rheinmetall ágyú van?😊) Régen is õk gyártották a csöveket mindenhez jelezném😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mind a kettõtöknek igaza van,de én mégis úgy látom,hogy ezek ellenére bele van rondítva rendesen a játékba....nem hiába panaszkodik az összes németekkel játszó emberke a barell sérülésre bárhol lövik meg...ezek kis pici nüansznyi dolgok,de mégis óriási elõny a másik oldal számára....,mert ki nem xarja le,hogy sérül a felfüggesztés ruszki oldalon? neked viszont az ágyucsöved kukázódik meg a töltési idõd lesz 2x akkora azonnal....erre azért lehetne jobban odafigyelni

Her Laca
Mi lenne. Én csak leírtam a tényeket ,nem én hõbörgöm 😊 Nekem hót mind1 ,hogy milyen ez a játék.
Mindamellett a veszteség adatok igenis árulkodóak akár technológia terén is..Lévén Kurszk nál a németek is támadtak!!!!!! és mint tudjuk a támadásban több a veszteség mint a védekezésben.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Mást nem szokott zavarni mikor ruszkiról visszavált németre hogy teljesen más a lövedék esési szöge? Mert szinte ami kicsit is távolabb van azt mind vagy alá vagy fölélövöm F2 Pz4-el míg vissza nem rázódok. 😄

És akkor most mi van? Szerinted ez mégis mit jelent? Szerinted a veszteség adatok mi miatt követeznek be?Technológia? Annak ebben kevés a szerepe. Nagyon sok olyan tényezõ van, amit egy játékban nem lehet lemodellezni. Például, az emberi tényezõt, az orosz-német harckocsizók kiképzés és morál béli különbségét, a tisztikar hozzáértését, stb, stb.
Egy játékban legfeljebb a technológiai paramétereket lehet lemodellezni , több kevesebb történelmi hûséggel. Ráadásul itt sem mindent, hiszen nincs üzemanyag fogyasztás, vagy alkatrész kopás sem modellezve, csak a fõbb dolgok. Ezek alapján pedig, az van ami van a játékban.

Her Laca
Lévén játék és nem szimulátor (még ha van olyan mód is) nem csinálhatják meg valósra a paramétereket,hisz akkor nem lenne balansz.
Nékem volt egy öreg barátom ,régen a tacskó klub elnöke volt ,amúgy gróf ,na szóval õ ott volt Kurszk nál A német seregben szolgált tigrisek tartoztak alá. Mesélt érdekes dolgokat.Legtöbbször saját maguk robbantották fel a vasat mert nem volt benya hozzá. Sokat nem lõttek ki közülük.

ezt kompenzálják a mocskok ! a nacionalizmus az eget veri bármilyen orosz játékban.....nem csak én vagy mi sírunk emiatt.....a fórumokon és ingame is látványosan hasonló eredményre jutnak az emberkék

igazából van benne valami amit mondasz....fõleg mikor mondjuk a Dzsungeles pályán úgy sacc/kb elereszted a lövést az ellenfél neve alá aztán meglássuk mi lesz....szó se róla nekem is bejön néha ammo hit és bamm...,de ,hogy fõleg Suspension DMG van ha orsozt lövök /T3-4/ és nekem egybõl torony,lövész ágyu kampó az is biztos.....

amúgy pontosan a rohadt nagy random miatt érzem úgy,hogy orosz oldalra maga felé hajlik a GAijin keze....

Her Laca
Kurszk Wiki . Most nem keresgetek többet.
Német haderõ.
778 904 katona
2465 harckocsi és rohamlöveg
~7417 löveg
1372 repülõgép[

Német veszteségek.
54 182 halott
252–323 harckocsi/rohamlöveg
500 löveg
159 repülõgép

Orosz haderõ.
1 910 361 (2 629 000) katona
4938 (8200) harckocsi és rohamlöveg
31 415 (47 416) löveg
3648 (5965) repülõgép<2>

Orosz veszteség.
177 844 halott
1614–1956 harckocsi
3929 löveg
459–1961 repülõgép

Her Laca
No de urak😊 A T34 az legyõzhetetlen ez nem is kérdés.
Mondjuk ha valaki venné a fáradtságot oszt utána nézne a Kurszki csata páncélos veszteség adatainak (ugye ezt mondják a történelem egyik legnagyobb ha nem a legnagyobb tankcsatájának) akkor azért kicsit árnyalja a dolgokat a tények ismerete. De az arányok amúgy minden fronton harceszközön igazak voltak.
Ez játék és úgy is kell felfogni. Én azt veszem észre,hogy van amikor egy pukk és már kampó ,én meg lõhetem az ellent akármeddig meg se karcolom,aztán van olyan,hogy akármire akárhova lövök akármivel az felrobban. Olyan találomra megy ez az egész😊

most õszintén....1942-44es tankok olyanokkal szemben akiket még az 1970-es években is használtak.....gondolom nem véletlenül,mert annyira szarok voltak....egy laza 25-30 éves hátrányban vannak a németek...kúrvára reális és fair

sim-ben kell tolni 😊
mai elsõ még friss ropogós 😄
jól nyomjátok akkor 😛 xD