War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Az mióta létezik, hogy Pz. III Lt berak Tigrisek és Pantherek közé KV85 ellen? Ezt most komolyan gondolják? Alapból Tier3as csatákra keres nálam vele miközben Tier2es...vagy 2 hét kimaradt a játékból, de ... ez mi?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Bebúvóba, kupolába lövöldözünk? Nehéz levetkõzni a rossz WoT-os beidegzõdéseket, mi? <#wink>

ÖÖÖ WTF? Tiger 2. Az 1. 3 Su-100ra lõttem rá. 2re lb 100-150 méterrõl. Bele a vezetõ bebújójába. Hit. És ennyi. Egy 3. kb 350-400rõl commander dead és kifújt...
T-44 mondjuk felrobbant egy lövéstõl de...
RatBaG
ez a tankos-repülõs garázs engem is zavar.
fõleg az, hogy hiába váltok át arcade repülõs csatára, ha valamelyik sloton bent felejtek mondjuk egy nagyobb, tier 2-es tankot, akkor a full alap kezdõ repülõmet egybõl bevágja a nagyok közé.
csak szerintem van ez nagyon elbaszva? nem mixed battle, fekete az összes tank, akkor mi a francért számolja bele a battle ratingbe?

Per Aspera Ad Inferi.

természetesen ha átrakod egy olyan slotba ahol a legénység még nem tanulta meg kezelni akkor ott is ki kell fizetned és onnantól azok is tudnak vele menni a jövõben
ha összevissza pakolgatod akkor utána keresgélheted, hogy kinél van kiképezve x-y gépre már 😄

de a fejlesztés fából rakod be akkor egyszerû mert ott ha be akarod rakni és nincs kiképzés a sloton akkor a gomb megváltozik és kiírja mennyibe kerül ha meg ismerik akkor csak sima csere gomb van
megveszed a gépet egyszer, onnantól a tied örökké

a slotok a legénységek, amikor berakod slotba a gépet elõször akkor ki kell fizetned egy alap legénység képzést arra a gépre
azt megtanulják és onnantól akármikor berakod nekik akkor tudnak vele menni
Nézegettem azt az oldalt bár úgy látszik a kilõtt tank -100 ticket fölött elsiklottam.:/
Ezt kifejtenétek bõvebben, szóval milyen legénységi kiképzés kell hozzá?
a gépet megveszed aztán utána csak a legénység kiképzést kell egyszer kifizetni aztán annyi
és a hajók is ott lesznek ez biztos 😊
Ha valaki nem árkádozik, akkor kénylemesen elfér minden. Ha meg árkádozik, akkor cserélgetni kell, ez van... De nem kell még egyszer megvenni semmit, valamint ha egyszer adott egység adott legénységhez volt már rendelve, ingyenesen vissza lehet tenni.

Fölül a banner alatt megtalálod a 'Fontos infók kezdõknek!' linket. Ott a 'leírások' alatt találsz egy 'Foglalni kellene, de hogyan?' cikket, abban leírnak mindent a foglalásról, meg a játékmódokról. Az kell neked.

Nekem van egy tank, egy vadász és egy bombázó slotom, a maradék kettõ üresen áll. Kényelmesen elférnek. 😄

Jóvan akkor ti hogy oldjátok meg ha egy garázsban van a kedvenc tankotok és repülõtök? Megveszitek még1x valamelyiket, nanemár...remélem a hajókat is repülõhangár garázsban kell majd kiválasztani! pff
engem sem zavar, 1 legénységem tank és igazából a repülõknél is így kellett volna anno csinálnom 😄
Elég gatyi megoldás Gajin részérõl ez...
Északi részen probléma egy száll se, de a déli részen jóval belõhetõbb.
Hát nem tudom ki hogy van vele de a sok micro patch ide vagy oda nem lett bugmentesebb a játék. Úgyanúgy eltûnõ tankok, szellem lövések,fps laggok, legutóbbi mirco patchbe írták optimalizáltak a füvön de nem lett jobb. Továbbra se számolja menyit mentem tank destroval stb... De majd csak lesz belõle valami.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Engem nem zavar...Számomra teljesen átlátható.

Csak engem zavar hogy nincs külön választva a tank és repülõ garázs? Mert már úgy pakoltam a tankokat hogy a kedvenc repülõmmel egy garázsban van -.-
Komolyan ezt miért nem lehet külön garázsban megoldani...
Ki lehet másfele is menni.
Na itt is értelmes a cap rendszer. Egy bázisos meccs oké. Az elején nem tudtok elfoglalni, szívás. Miután végre kijutok a bázisról (aminek a kijáratai arrafelé olyan fosul vannak megcsinállva hogy mindenki ránk lát a'la Karelia )siekrül elfoglalni, tehát innentõl azt várná az ember hogy ha elfoglaltuk akkor az enemy csíkja fogy. De nem. Csak azért megnyerték mert az elején szereztek kis elõnyt. Ebben mi a logika. (mielõtt noob volnék 7 tankot lõttem ki t26-al)
<#eljen>

-.-
imgur

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Balanceolnak Gaijinnál. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Open beta=live.De még béta állapotú.

Ozzyehh
bocs srácok, kicsit le vagyok maradva hónapok óta nem néztem erre, most már live a dolog vagy még closed?😊

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Valamikor szét lesz választva tank és repülõ panel?
Szívjanak csak az Oroszok SZÍVJANAK! 😛 😄
Én azért örülnék neki ha a sok hülye ruszki palyer maradna a földön tankokkal, mert legtöbbször azért vesztek mert a sok nyominger fent szambázik a levegõben én meg az egyetlen cap ponton harcolok 7 német tank ellen.
Azért a másik véglet is elõfordul mikor a német fele bejön repülõvel a másik fele meg légvédelmivel van bent és 3 percen belül spawncampé avandzsálódik az egész mérkõzés. És akkor ilyet szól az egyik csapattárs tegnap hogy mit képzelünk hogy ilyen gyökerek agyunk hogy lespawnkempeljük õket.... <#wilting>
Talán a mi hibánk az hogy tankok helyett az idióták flakpanzereket hoztak meg BF109-esekt és mészárlásba torkollott az egész?

Erre írtam régebben a Shiden Kai effektet.A gép abból az idõböl szmolja a br-t amikor "op"volt. Valszeg a legtöbbeb akkor használták sikerrel is.És ez alapján számol.A páncélcsökkentés nagy mértékben nem rontott a statján így a magas winrate maradt.Majd a következö számitásnál lejjebb megy.
Ui: Tegnap karelian 2 il2 szedett ki 10 tankot....ok NM ék voltak,de sokszor hsznosabb egy jó repgépes mint egy béna tankos.
Gottfried
Ez a szerencsétlen M4 mit vétett??
Amikor nyílt lett a béta,tényleg OP volt,kb. egy napig,míg nem volt nagy számban hozzá méltó ellenfél.
Aztán drasztikusan csökkentették a páncélját.Úgy még mentem vele pár kört de már semmi élvezet nem volt benne.A pzIIL jobb volt már azon a szinten.
Aztán csökkentették a tûzgyorsaságát is.
Most meg megemelték a BR-jét is.Egy teljesen használhatatlan lom lett belõle,amit pénzért árulnak.Néha nem értem a világ nagy dolgait.....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Igen tényleg így van, van 3 "mód" a játékban
arcade nincsenek össze rakva, van külön repülõ és tankos,
realisticben és simulatorban össze vannak rakva (bár mehetsz csak repülõset is ahol AI földi célok vannak)
Ha tankozni mész akkor bevihetsz repülõt is (persze nem kötelezõ repülnöd is vele) viszont a csapat társak és az ellen playerek valószínûleg fognak.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Tényleg, köszi, vak vagyok.
Tegnap kérdeztem, mi tud a Hetzi, hogy T3-ban van.
Hát gyerekek, fun egy gép! 😄
Messzirõl tényleg pattognak sokat. Volt, hogy 3-an álltak velem szemben, egy Kv1, meg két t34-valami. Lõttek lõttek, de semmi komoly dmg, én meg pukkantgattam ki õket sorban. És hasonló majdnem minden csatában elõfordul! 😄<#eljen>
Foxy0
Sziasztok
Inkább megkérdezem,láttam olyan vidit ahol egybe volt a tankos a repcsivel na most ez valóban így van vagy az nem az volt?

*Kurszk ugh*** hukk*** 😄
"Egy valamit nem értek.Most már megy egy ideje a mixed battle és még mindig rengetegen repülnek az oroszokkal.Sorra bukják is a csatákat a sok repülõ miatt és mégis repülnek.Miért?"

Mert gazsi belekényszeríti a játékosokat a mixed-be, hogy a 10% statisztika hozza magát. Az egyszeri játékos azt hiszi AF : AB és RB közt csak annyi különbség van, mint a tank AB és RB közt (tisztelet a kivételnek). Pedig AF-ben sokkal szignifikánsabb a difi és ezt "mexívják". Kevés olyan van, mint Coral, hogy szarrá szopatja az RB-s bombereket/fightereket. De az "én vagyok a megmondóember" harci helyzetben nagy úr...sokan mennek bosszút állni AF-ben, de kevés a tudás hozzá. Bomberrel/attackerrel innen talán twi és glo tudna érdemben hozzá tenni, mert tudom hogy õk erõsen rákattantak az témára egy idõben. Elnézést ha kihagyok valakit ilyenkor már erõsen tintás vagyok 😄

Az is ritka hogy a junge mapon úgy ismerje valaki az AA hatótávolságát, amit vajkos linkelt lejjebb. Nem véletlen, hogy onnan kerülnek ki GF-esek számára bicska nyitogató killek. Af szemszögébõl az egy ideális tank killer map, Kuszk mellett.
A javítási költségnél még úgy néz ki nem írták bele a tankokat de a BR rating táblázatba már benne vannak.
Update <1.41.7.81>

Átdolgozták a pénzhozami rátát a javítási költségeket és a BR-t is variálták.
Tigris lejjebb került pl.
Akkor jól láttam. Nekem is kevésnek tûnt.Ez biztos a patch apróbetüs részében volt leírva...
Erõteljesen visszavették a tankok reward-ját. Konkrétan pl.: sim-be a su-100 410% volt, most 170%. De a többinél is ez van kivéve prémek. Csak azt vettem észre, hogy nem jön annyira az ezüst.
Lehet, hogy még CBT-rõl ragadtak bent a magas jutalmak?
Gottfried
Nem nem....a panther ágyújával.És nem volt AI köztük. 😊 Ha ezt a rengeteg ágyú sérülést kijavítják,akkor talán a legjobb tank lesz a játékban.(bár lehet hogy így is az a D változat)

Szépek a skinek amiket betettél.Ezek a tipikus színes,fehér keretes számok hiányoznak a játékban lévõ matricákból.

10 tank 4 bombával 😄

Gottfried
Egy tipikus kép a pantherrõl 😊
(azért 8 t34-et kiszedtem elõtte 😄)

Egy valamit nem értek.Most már megy egy ideje a mixed battle és még mindig rengetegen repülnek az oroszokkal.Sorra bukják is a csatákat a sok repülõ miatt és mégis repülnek.Miért?

T 26-ban üllni is érdekes. A alap ap-val is brutális lövege van. Iszonyatos kill streaket lehet vele csinállni, más t26-okat sorban lehet egylövésezni (fõleg szembõl), de még a nagyobb vasakra is veszélyes. Fõleg akkor ha valaki tudja mit kell lõni. (ha az ember wotban ismerte a weakspotokat fõleg) Ma Karelian jött volna fel 2 pz II visszafoglalni a bázist középen, egy egy haslövés megtette a dolgát. Idáig az egyetlen tankom amibõl nem hiányzik az apcr.
haver megint alkotott ! 😛

Anno ez volt az egyik gameplay video ami utan azt mondtam h, na jo ezt kiprobalom, ha nem is stickkel de egerrel mindenkeppen 😊 SBben azota sem repultem viszont tankot csak ott jatszok.
Inkabb raknak a mixedet event formajaban SB-re mert a tobbi jatekmodban van eleg jatekos, de amit most terveznek az kicsit aggaszto, megha nincs is AF:SB tapasztalatom, de total atjott amit irkaltak hiv forumon a jatekosok.
A videot koszonom, jo volt ujra latni! <#eljen>

Coral Springs
De jó hogy pilótának lenni nem ilyen körülményes. Ha odadurrantok a 37 -essel ott valami leszakad, nincs olyan hogy nem történik semmi. <#nevetes1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a dev napló szerint le van modellezve az is

mondjuk az ai t-26ok is bevallottan furcsák még szóval lehet hiba
mondjuk 3x ugyanoda lõni amikor nem történik semmi az user error nálam 😄