War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
T-44 mondjuk felrobbant egy lövéstõl de...
fõleg az, hogy hiába váltok át arcade repülõs csatára, ha valamelyik sloton bent felejtek mondjuk egy nagyobb, tier 2-es tankot, akkor a full alap kezdõ repülõmet egybõl bevágja a nagyok közé.
csak szerintem van ez nagyon elbaszva? nem mixed battle, fekete az összes tank, akkor mi a francért számolja bele a battle ratingbe?
Per Aspera Ad Inferi.
ha összevissza pakolgatod akkor utána keresgélheted, hogy kinél van kiképezve x-y gépre már 😄
de a fejlesztés fából rakod be akkor egyszerû mert ott ha be akarod rakni és nincs kiképzés a sloton akkor a gomb megváltozik és kiírja mennyibe kerül ha meg ismerik akkor csak sima csere gomb van
a slotok a legénységek, amikor berakod slotba a gépet elõször akkor ki kell fizetned egy alap legénység képzést arra a gépre
azt megtanulják és onnantól akármikor berakod nekik akkor tudnak vele menni
és a hajók is ott lesznek ez biztos 😊
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Komolyan ezt miért nem lehet külön garázsban megoldani...
imgur
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Azért a másik véglet is elõfordul mikor a német fele bejön repülõvel a másik fele meg légvédelmivel van bent és 3 percen belül spawncampé avandzsálódik az egész mérkõzés. És akkor ilyet szól az egyik csapattárs tegnap hogy mit képzelünk hogy ilyen gyökerek agyunk hogy lespawnkempeljük õket.... <#wilting>#wilting>
Talán a mi hibánk az hogy tankok helyett az idióták flakpanzereket hoztak meg BF109-esekt és mészárlásba torkollott az egész?
Ui: Tegnap karelian 2 il2 szedett ki 10 tankot....ok NM ék voltak,de sokszor hsznosabb egy jó repgépes mint egy béna tankos.
Amikor nyílt lett a béta,tényleg OP volt,kb. egy napig,míg nem volt nagy számban hozzá méltó ellenfél.
Aztán drasztikusan csökkentették a páncélját.Úgy még mentem vele pár kört de már semmi élvezet nem volt benne.A pzIIL jobb volt már azon a szinten.
Aztán csökkentették a tûzgyorsaságát is.
Most meg megemelték a BR-jét is.Egy teljesen használhatatlan lom lett belõle,amit pénzért árulnak.Néha nem értem a világ nagy dolgait.....
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
arcade nincsenek össze rakva, van külön repülõ és tankos,
realisticben és simulatorban össze vannak rakva (bár mehetsz csak repülõset is ahol AI földi célok vannak)
Ha tankozni mész akkor bevihetsz repülõt is (persze nem kötelezõ repülnöd is vele) viszont a csapat társak és az ellen playerek valószínûleg fognak.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Hát gyerekek, fun egy gép! 😄
Messzirõl tényleg pattognak sokat. Volt, hogy 3-an álltak velem szemben, egy Kv1, meg két t34-valami. Lõttek lõttek, de semmi komoly dmg, én meg pukkantgattam ki õket sorban. És hasonló majdnem minden csatában elõfordul! 😄<#eljen>#eljen>
Inkább megkérdezem,láttam olyan vidit ahol egybe volt a tankos a repcsivel na most ez valóban így van vagy az nem az volt?
Mert gazsi belekényszeríti a játékosokat a mixed-be, hogy a 10% statisztika hozza magát. Az egyszeri játékos azt hiszi AF : AB és RB közt csak annyi különbség van, mint a tank AB és RB közt (tisztelet a kivételnek). Pedig AF-ben sokkal szignifikánsabb a difi és ezt "mexívják". Kevés olyan van, mint Coral, hogy szarrá szopatja az RB-s bombereket/fightereket. De az "én vagyok a megmondóember" harci helyzetben nagy úr...sokan mennek bosszút állni AF-ben, de kevés a tudás hozzá. Bomberrel/attackerrel innen talán twi és glo tudna érdemben hozzá tenni, mert tudom hogy õk erõsen rákattantak az témára egy idõben. Elnézést ha kihagyok valakit ilyenkor már erõsen tintás vagyok 😄
Az is ritka hogy a junge mapon úgy ismerje valaki az AA hatótávolságát, amit vajkos linkelt lejjebb. Nem véletlen, hogy onnan kerülnek ki GF-esek számára bicska nyitogató killek. Af szemszögébõl az egy ideális tank killer map, Kuszk mellett.
Átdolgozták a pénzhozami rátát a javítási költségeket és a BR-t is variálták.
Tigris lejjebb került pl.
Lehet, hogy még CBT-rõl ragadtak bent a magas jutalmak?
Szépek a skinek amiket betettél.Ezek a tipikus színes,fehér keretes számok hiányoznak a játékban lévõ matricákból.
(azért 8 t34-et kiszedtem elõtte 😄)
Egy valamit nem értek.Most már megy egy ideje a mixed battle és még mindig rengetegen repülnek az oroszokkal.Sorra bukják is a csatákat a sok repülõ miatt és mégis repülnek.Miért?

Inkabb raknak a mixedet event formajaban SB-re mert a tobbi jatekmodban van eleg jatekos, de amit most terveznek az kicsit aggaszto, megha nincs is AF:SB tapasztalatom, de total atjott amit irkaltak hiv forumon a jatekosok.
A videot koszonom, jo volt ujra latni! <#eljen>#eljen>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill