37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Stefan99
    A panther kettővel is nolyan szívesen játszanék, olyan jól néz ki, de teljesen használhatatlan. hiába csökkentették le 8-ról 7-re a BR-jét, mindig Ferdivel játszom szinte, és nagyon jól tudom, hogy a 7 BR milyen ellenfeleket kap többnyire(is4m t54)
    ja és a zsu 57 is nagyon kellett a játékba, legalább most már azzal is halomra lehet ölni a német tankokat, ha szegéyn pengés orosz játékosnak elfogyott a spawn pontja
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.10.30. 18:00:37
  • Stefan99
    Valamit biztos ki lehet találni, ha megvan az akarat. Jelenleg a t54 toronypálcézata medium tankként erősebb mint a tier 5 tigernek. A német panther 2 meg egyenesen papírból van a br 8 orosz tankokkal összehasonlítva.
    Az nem megoldás hogy egyrészt ragaszkodunk a realisztikussághoz(tank tulajdonságok), másrészt viszont olyan orosz tankokat eresztünk német tankokra, melyek kifejlesztésekor a német párja már múzeumban volt. Jó hogy nem lovas katonákkal kell menni t72-esek ellen.
  • Sherman0070
    Azt a hányadék nemzetet az életért sem kezdem el. Megszereztem a 3-as prém gépüket de akkora hányadék az egész nemzettel együtt...
  • Madi92
    Valaki véletlen nem mostanság kezdi el az oroszokat? Kéne platoon társ! :)
  • Droughert
    A most játékban lévő prémium német shermannek van 4.7-es br-je :)
  • Madi92
    Láoll én eddig abban a hitben éltem, hogy az M103 is csak tervrajzokig jutott...:D Pedig már mióta Wotozok...
  • DasIsFuck
    Egyébként már várom, hogy az amcisk személyében milyen pofátlan ellenfeleket kapnak majd a németek.
    Arra nem számítok, hogy fairebbek lesznek mint a szovjetek.
    Tigris/Párduc ellen már Pershingek lesznek ebbe biztos vagyok.
    De pl az E2-es sherman is nagyon élvezetesnek fog kinézni, de hogy mivel fogja a német oldal kilőni azt nem tudom.
    4.3-as br garantált neki.
    Rank5-re meg lesz gondolom m103, az se néz ki jobban egy KT ellenfeleként az is4-től..
  • Dewri
    Az valami bug, vagy csak én látom úgy, hogy mióta bent van a kill-cam, azóta szinte mindig messziről lőnek ki?? Többször van olyan, hogy fél méterről lőnek halomra többen egyszerre, de a gyilkos lövés a mező/utca/térkép túlvégéből érkezik... Fél méterről nem ütnek át, pedig ott messze a legnagyobb az átütés, távolról meg simán?? De mindig?? Főleg az ilyen esetekben tűnik ez fel, mikor tényleg több ellenfeles közelharc van, már mindenem rommá van lőve, nem mozgok, nem lövök, de akkor is a horizontról jön a halál...
  • DasIsFuck
    Már a KT-IS3 párosítás sem állja meg a helyét.
    Persze főleg úgy, hogy a gyenge tornyos kt-val kerül szinte egy szintre...

Egyébként a tigris/párduc párosítással kilőhetetlen az is3 szemből.

De az sem baj, hogy a németeknek nincs nehéz tankja a kv-kal szembe, elvégre az történelmileg így volt, persze a tigris-nek mindenképp az is2-vel kell egy szinten lennie.

• Dewri
    Na igen, de ez nyilván azért van mert a BR8 oroszok már mind kvázi a háború után lettek kifejlesztve a háborús német csúcsgépek ellen, csakhogy a német fejlesztés megállt a Tiger2-Jagdtigernél ugye. Az IS4 ezek miatt jött létre, így alap, hogy erősebb és emiatt nincs ellenfele. Ahogy a Tigrisnek sem volt ellenfele a Sherman (kivéve ha Brad Pitt vezeti...)... A játékban nagyon bosszantó, az életben meg halálos különbség lehetett. Nem tudom mi lenne jó megoldás, törölni az orosz nyolcasokat, vagy behozni az E100-Maus fantáziatankokat, vagy ultra realisztikus MM-et csinálni, ami csak azzal enged össze ami a valóságban is szembejött? Szerintem egyik se tetszene a népnek. Nem irigylem a fejlesztőket, de valóban irreális tud lenni egy-két párosítás...
  • Trucker39
    Ami eddig nagyjából működött, most azzal is gond van. A hang recseg-ropog és minden második csatában fatal error vagy valami más hiba. Amióta kinn van a játék, nálam még sosem jelzett hibát.

Amúgy meg légvédelmet fejleszteni jó nehéz lett. Már Ab-ban is alig lehet eventes gépet látni, nem hogy kilőni.
  • Droughert
    Ha jól látom IS-3 és Panther 2 kapott alacsonyabb 7.0-ás br-t. Nagyjából ez azt jelenti, hogy Panther 2 ezután is megy majd 8.0-ba, IS-3 meg pótolni fogja a hiányzó orosz tankokat alacsonyabb BR-en. Ha jól jön ki a lépés akkor Tiger I-el fogok harcolni IS-3 ellen, mivel nekem abban a setupban van egy Panther D medium tankom. Kíváncsi leszek én erre, hogy hogyan fog élőben működni a dolog.
    Akit érdekel, devblogon kint van az újabb usa jármű, most egy aa került bemutatásra az M2 után.
  • gstup
    Érdekes br változások.

Sok pozitív és negatív.Kíváncsi leszek...
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.10.30. 11:42:13
  • Trucker39
    Atya-gatya. Az IS-2 lassan Tier 1-ben fog játszani.
    Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.10.30. 11:42:11
  • Stefan99
    BR változás is volt, tovább csökkent azon orosz tankok száma, amikkel BR 7 német tankban találkozni lehet. (Természetesen nem a BR8 orosz szörnyekre kell gondolni :))
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.10.30. 11:39:17
  • Stefan99
    update note itt
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/187666-update-30102014-143913/
  • Trucker39
    Ezt a funkciót nem is láttam eddig. Pedig tegnap is játszottam. Amúgy az én gépemen is elérte a játékot a végzete Fatal error Fatal error hátán.

Jah és nekem ez is újdonságnak tűnik.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.10.30. 11:17:24
  • Droughert
    Egyszerű, a válasz az volt, hogy balanszolni kell a német fölényt, ezért csökkentették egy rakás orosz jármű br-értékét. Amit elértek vele: 6.7-es br-ig a németek ugyan úgy aláznak, egy Tigrisnek mindegy, hogy IS-2-re kell lőnie, vagy IS-2 Mod 44-re, mindkettőt kilövi simán. Gyakorlatilag nagy változás nem történt, ami 7.0-ás br-től érdekes, mert a német oldalnak ez miatt nem maradt ellenfél, 6.7-es br-el(a korábbi 7.0-ás br volt ez) az orosz tankok mennek 6.7 vagy alacsonyabb csatába, mert még mindig nincs elég játékos orosz oldalon. Német oldal 7.0-ás br-től gyakorlatilag meg megy 8.0-ába mert ott meg annyi orosz játékos várakozik, hogy így sincs elég ellenfél nekik. A furcsa az, hogy beraknak egy képet amin mutogatják, hogy mennyire kevés orosz játékos várakozik Tier 4-ig, és ezért szükség van a balanszra, de azon a képen az is látszik, hogy Tier 5-ben meg nincs német játékos (hónapok óta ugye) de ezzel kapcsolatban nem olyan sürgős a balansz javítás, arról semmi konkrét info nincs.
  • gstup
    Oh..most nézem hogy ez nem a tegnapi patch note hanem a 15-i. :) Bocs srácok. :)
  • gstup
    Br változtatás.

1-2 dologra térnék csak ki.
    ISU-122 6.7--->6.0
    IS-2 1944 7.0--->6.7
    ISU-122S 7.0--->6.7
    ZSU-57-2 8.0--->7.0
    Na elmennek a f***ba. :) Zsu 57-et miért kellett lejjebb rakni?Még lejjebb került pár t-34-es is.De nagyjából ennyi.
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.10.30. 08:56:20
  • gstup
    Ezt csak igazolni tudom.Ferdi,F párduc,KT (H) tornyos.Csak is-4,t-54 ellen megy.
  • Droughert
    Két hétig mentem német oldalon 6.7-es br-en (KT+Jagdpanther+Panther kombóval) de soha nem kerültem br8-as csatába. Az az utolsó játszható tier német oldalon, a fölött már kezdődik a szopás a br8-as orosz szörnyek ellen.
  • DasIsFuck
    KT-nak egyszerűen túl gyenge a tornya r5-re.
    Hiába vagy kilóméter távolságra rank5-re már tele van olyan lőszerrel aminek bőven van akkora átütése még ilyen távolságból is ami átüti azt a 180mm-t.
    Ráadásul ha beforgatod akkor még rosszabb, tehát nem lehet semmit csinálni vele annak érdekébe, hogy növeld az effektív vastagságot.

Nekem már az első Tigris 2-re megvan az xp fele így kipróbáltam a tankot és ha más nem is az ágyúja brutál lesz:)
    Meg kegyetlen jól néz ki a Porsche toronnyal, csak nem értem miért olyan kevés a front páncél azon a tornyon:(

A 6.7-es br zavar nagyon, de ez még nem találkozhat a 8.0-ás apokalipszis tankokkal ugye?
  • Trucker39
    Mai csata. Igaz én nem vettem észre frissítést. A magyar felirat egyből elbarmolódott volna. Igaz, csak AB csata. Nekem sincs kedvem a tank fejlesztésnél sokat várni.

• Flikka
    Eddig nekem sem volt gondom, sőt meglepett, hogy hányszor voltam a top 3 ban vagy épp első de ma még az IS-2 mod is pattog mindenről, vagy az is érdekes mikor a Tigris B-vel oldalba lövök egy F2-őt és a lövedékem hosszú csíkot húzva pattan le, mint egy fénykard, mintha bant kaptam volna valamiért pedig még a Chat falat is letiltottam, nehogy kísértésbe essek. Uninstall azután újra rakom, hátha csak valami izé...
  • Dewri
    Hát nem tudom, de ma 2x voltam első, és többször a top 5-ben... Igaz én árkádon játszok, mert nincs türelmem perceken át várakozni egyéb módokra. Vagy ennyire nehéz a magasabb szint? Én németen tier3 (PzIIIM, PzIIIF2, PzIIIL), oroszon tier2 (T50, T34 1942, KV1 L11) vonalon megyek, szépen fejlődök, minden körben jön egy kis pénz és nem ritka az 5-8 kill, akár német, akár orosz oldalon...
  • Sherman0070
    Élesítették a némettel való szopást. De a sok répa vagy Arcade battlesban játszik orosszal vagy sehol. Mind1 legalább ha megjön az amerikai tree lesz ki ellen veszteni.
  • Flikka
    Ma volt valami kisebb frissítés. Lehet tudni, hogy mi volt benne? Mert azóta minden csata bármely tankkal "Target undamaged" bárhová lövök, miközben 1 lövéssel kiszednek, még ha csak a közelembe lőnek is. Elég "vicces" így a játék, kibéreltem a 15. helyet ami csak akkor javul, ha kevesebben indulunk.
  • Droughert
    Tegnap meglett az IS-4... Ez nem tank, ez egy guruló romboló. Nem tudom, hogy ezt hogyan gondolták Gajinék. A T-54 fejlesztett lőszerével meg elég szemből tornyon lőni a KT-t és 10-ből 9-szer robban elsőre. Minden nap szemen köpöm magam mielőtt elkezdem farmolni az xp-t a maradék orosz tankokra.
  • joe38
    Ez a 6-8 hónap túlzás azért,a mostani is kb 5 hónapra jött,úgyhogy szerintem jövő márciusra jöhet az 1.45.
  • Sherman0070
    Hmmm állítólag 1.45-ben jönnek az amerikai tankok. Mivel itt egy patch között 6-8 hónap van nem kell aggódnunk hogy beteszik őket 2016 végére.
  • Sherman0070
    Tudom WoT-os videó de szerintem War Thunderre jobban illik.
  • Sherman0070
    Még a végén kész lesz a tree 4 hónap késéssel 2015 márciusára.
  • Sherman0070
    Ahogy látom első kész Amerikai tank. (M2 Medium)
  • Sherman0070
    Ájj 2 éves lett a játék :D Valami 5x szorzó minden meccsre nem lehetne mint 1 éve újévkor? :D
  • cpthungarian
    Az a helyzet, hogy ez nem bódé vagy kerítés volt, azokon én is át szoktam lőni.
    Itt arra nem számítottam, hogy ablakokon és falakon keresztül is ki tudnak lőni, de ezek szerint lehetséges. :)

Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.10.28. 18:31:36
  • Sherman0070
    Ja az nem nehéz :D WoT-ból eltanultam a kerítéseken átlövést :D
  • Dewri
    Pedig átmegy, csak a kerítés erősen nehezíti a célzást és a rálátást, így lényegében vaktában lő az ember. De ha az irány jó, adja a találatot.
  • WinT
    Nekem poland mapon az tetszett mikor a város szélén valami kis fabódé zavart a kilátásban, mondom ráeresztek egy lövést... pozdorjává is vált a bodega abban a minutumban, de csak azért, hogy a következő pillanatban a szemem láttára visszarendezze a molekuláit az eredeti struktúrájukba.
  • Sherman0070
    Patch kijövetele után nem az volt hogy egy kerítésen képtelen átmenni az a nyamvadt lövedék?