War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem értem hogy mi a faszért nem az AF-ben repkednek akik repülni szeretnek.Ezzel a mixeddel teljesen szétcseszték ezt a játékot.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
mert T4-ben egyszerûen nem tudjuk sebezni az oroszokat
Menjen vissza a sok kibaszott nyomorék pedofil buzi az AF-be repkedni!!!!
Elég "graphic", de ha érdekel, belinkelem.
Vagy annyit súgó, hogy criticalpast.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_fictional_elements,_materials,_isotopes_and_atomic_particles
A Panther fõfegyverzetét (lövegét) és tornyát a Rheinmetall-Borsig cég fejlesztette ki. A követelmény az volt hogy a lövegnek át kell ütnie a 140 mm-es páncélzatot 1000 méteres távolságból. A fegyver alapjául a rendkívül sikeres PaK 40-es (75 mm) páncéltörõ löveg szolgált, amely módosított formában KwK 40 néven és L/43-as illetve L/48-as csõhosszúsággal a Pz.Kpfw. IV-es harckocsik (Ausf. G/H/J) fõfegyverzete volt. Több, különbözõ csõhossz kipróbálását követõen 1942 júniusában végzett próbán az L/70 kaliberhosszúságú löveggel sikerült elérni a kitûzött célt. Az új löveget KwK 42 néven kezdték el gyártani. A löveget félautomata zárszerkezettel és elektromos elsütõ mechanizmussal látták el. A hátrasiklás csökkentése érdekében a lövegre kétkamrás csõszájféket szereltek. A KwK 42-es kiváló páncéltörõ lövegnek bizonyult, egyes jelentések szerint volt olyan eset, amikor egy Panther 3000 méteres(!) távolságból semmisített meg egy T-34-est. A löveg pontosságát jól mutatja az a vizsgálat, amely szerint egy átlagos tüzér 1000 méteres távolságból 97, míg 2000 méteres távolságból 49 százalékos valószínûséggel ért el találatot. Kiváló fegyverzetének köszönhetõen a Párduc olyan távolságból semmisíthette meg ellenfeleinek többségét, amelybõl azoknak esélyük sem volt ugyanezt megtenni.
A vicces az hogy több kreditet kaptam értük mint a T34-ekért.(valami 1100 körül,a t34-ekért meg csak 860)
Zavar engem is hogy nem értek semmit az írkálásukból(bár általánosban tanultam oroszt,a betûket még meg is ismerem de ennyi 😄)
Talán ha több játékos lesz,lesz majd itt is EU szerver és ott lehet kommunikálni.

Az elõbb mentem pantherrel és nem volt tüzérségi támogatásom.Nem jelent meg az a kis ikon sem alul.Délelõtt még semmi gond nem volt vele.Elvették vagy csak valami hiba lehetett??
Szerintem bugos a lõszer, mert alig tudok valami sebzést okozni vele.
Ami a 85-össel eddig egy lövés volt, abba most 2-3 lövés kell (25 sec töltés mellett, ugye).
se páncélja se ágyúja nem mûködik,
vagy csak szopószériám van?
bejön repkedni a prém cobrával sim-be aztán hozza a zis-30at a párducok ellen 😄
a másik meg t-50el rohangál 😄
Per Aspera Ad Inferi.
kb ez az egyetlen jó dolog, ami történt, egyfolytában veszítek a ruszkikkal, az a nyamvadt duplázós kör nem bír összejönni.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..