War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem simán orosz acél! Az Sztálinium. 😉
Ja lehet igazad van, na. <#dumcsi>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Her Laca
Nézd az orosz acél az orosz acél😊 Nincs ezen mit csodálkozni.XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nem sirok de valami azert el van baszintva cbt idejen kicsit maskep mukodtek a dolgok es rengeteg hiba jon elo ami nem volt es mar javitottak is .

Ma a pzIIIM-el kozvetlen kozelrol 5 lovest adtram le a kv-2 motorterere es semmi pedig oldarol lottem kb ha voltam 20 metere se.

Coral Springs
Kezeljétek már helyén a dolgokat emberek, valószínûleg nem marad így és jelentõs változásokon fog átesni a játék a következõ hónapokban. Az viszont hogy óvodásokat is megszégyenítõen toporzékoltok 20-30+ évesen értelmetlen, félre kell rakni a qrwa játékot néhány hétre, egy hónapra, azt problem solved. Túlagyaljátok az egészet, pörögtök nagy semmin feleslegesen, közbe mindenki számára nyilvánvaló hogy kezdeti stádiumban van a tankos rész. Az is nyilvánvaló hogy lesz a játéknak egy World War része, azt is el kell kezdeni valahol.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

En irtam a minap hogy a mirco patch ek semmit nem csinalnak. En most lemegyem duplazot es megyek BF3-zni, megvarom mig mukodni fog a jatek ujra legalabb ugy mint cbt idejen kar erte.

Ulvar
Hát ez így...van mit fejleszteni nagyon finoman.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Her Laca
Most történt egy érdekesség😊 KV 1 et lõttünk 3 an,volt 1 stug ,PZ4 F2 meg még valami. Na a lényeg. Bõszen lövöldöztük de meg se karcoltuk,de õ szépen mindannyiunkat szétkapott komótosan😊 Pedig találtak a lövedékek ,csak pl nekem az esetek 90 % ban azt írta ,hogy lepattant vagy mi😊 Ez tényleg vicces.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ráadásként olyan bugok vannak, amik sosem fordultak elõ CBT alatt...

7 kill lett végül.
Gottfried
Nevetséges ez az egész.Kimondottan tetszett ez a játék de most már ott tartok hogy újra leszedem a wotot mert itt nem lehet tankozni.Vagy a mi csapatunk van tele retardált pilótákkal és pillanatok alatt kikapunk,vagy az ellen,akkor meg nincs mit lõni.
Nem értem hogy mi a faszért nem az AF-ben repkednek akik repülni szeretnek.Ezzel a mixeddel teljesen szétcseszték ezt a játékot.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Délután mentem a su-100akat leszámítva a KT nagyon jól produkált. T-44, IS-2 bumm, bumm. 1 lövés 1 halál. Su-100 oldalról halt meg. Szembõl nem nagyon akart...
ilyen meccsek vannak....csak AI-t vagy bombával tudunk tankot ölni...szánalom a köbön a nacionalsita rohadványos tetves fejlesztõk most remélem örülnek!

T3?

mert T4-ben egyszerûen nem tudjuk sebezni az oroszokat

Gottfried
Legutóbbi csata,10 !!!! tíz kibaszott nyomorék jött be repcsikkel.A pantherrel 7 tankot sikerült kiszednem,aztán lebombázott az egyetlen ellenséges gép.Közben a vadászaink ott repkedtek a pálya felett.
Menjen vissza a sok kibaszott nyomorék pedofil buzi az AF-be repkedni!!!!

Engem érdekel
f24sg
Találtam egy *autentik* ww2 videót, ahol kilõtt sörmen tankból pakolják ki a legénységet, illetve hát ami megmaradt belõlük...<#bdead>
Elég "graphic", de ha érdekel, belinkelem.
Vagy annyit súgó, hogy criticalpast.
Gottfried
<#alien>

a GAIJIN a történelem helyett ezt használja az oroszoknál bazze 😄

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_fictional_elements,_materials,_isotopes_and_atomic_particles

When the 7.5 cm KwK 42 entered service with the Panther in 1943 it could penetrate more armor than any Soviet, American or British tank gun then in service.<2> In this respect it was even more powerful than the Tiger's famous 8.8 cm KwK 36 L/56.

A Panther fõfegyverzetét (lövegét) és tornyát a Rheinmetall-Borsig cég fejlesztette ki. A követelmény az volt hogy a lövegnek át kell ütnie a 140 mm-es páncélzatot 1000 méteres távolságból. A fegyver alapjául a rendkívül sikeres PaK 40-es (75 mm) páncéltörõ löveg szolgált, amely módosított formában KwK 40 néven és L/43-as illetve L/48-as csõhosszúsággal a Pz.Kpfw. IV-es harckocsik (Ausf. G/H/J) fõfegyverzete volt. Több, különbözõ csõhossz kipróbálását követõen 1942 júniusában végzett próbán az L/70 kaliberhosszúságú löveggel sikerült elérni a kitûzött célt. Az új löveget KwK 42 néven kezdték el gyártani. A löveget félautomata zárszerkezettel és elektromos elsütõ mechanizmussal látták el. A hátrasiklás csökkentése érdekében a lövegre kétkamrás csõszájféket szereltek. A KwK 42-es kiváló páncéltörõ lövegnek bizonyult, egyes jelentések szerint volt olyan eset, amikor egy Panther 3000 méteres(!) távolságból semmisített meg egy T-34-est. A löveg pontosságát jól mutatja az a vizsgálat, amely szerint egy átlagos tüzér 1000 méteres távolságból 97, míg 2000 méteres távolságból 49 százalékos valószínûséggel ért el találatot. Kiváló fegyverzetének köszönhetõen a Párduc olyan távolságból semmisíthette meg ellenfeleinek többségét, amelybõl azoknak esélyük sem volt ugyanezt megtenni.

Na most én is belefutottam, egy meccs egész ideje alatt nem volt arty. Elõzõ két meccsnél meg volt...

Az oroszok szerint ez historical feature<#idiota><#idiota>
T34/85 valamit elbasztak??? 45 mm-es páncélját nem tudom átlõni PAnther A-val Pzgr 40/42vel APCR 30 méterrõl pedig elméletileg 210mm-es rombolásra képes.....kapott egy motortér UNDAMAGE-t egy lõtorony alatti UNDAMAGE-t és egy parancsnoki kémlelõ UNDAMAGE-t....majd befejezte a javítást amit egy bomba okott neki és 1 hitelt OFC és jól kiröhögött...,de ma még T34/85-öt nem tudtam kilõni

Van arra valami statisztika, hogy a repülõgépek által ledobott bombáknak mi a hatótáva? Valami hasonló mint a lövedékeknél, hogy milyen távolságról mennyi páncélt visz át, csak itt ugye sugárban véve a távolságot az epicentrumtól.

Gottfried
Harmadik csata megint tüzérség nélkül.12 perc volt és nem kaptam meg a tüzérséget.Lassan úgy érzem hogy ezekkel a mini pecsekkel nem javítanak hanem rontanak a játékon.Olyan bugok vannak amikkel hónapokig nem találkoztam.

Gottfried
Az AI t26-okkal is csináltak valamit.AshRiveren nem a megszokott helyen vannak,valahol hátul bóklásznak a csata közepe táján is.Ráadásul ma eddig mind egy lövés volt a pantherral.
A vicces az hogy több kreditet kaptam értük mint a T34-ekért.(valami 1100 körül,a t34-ekért meg csak 860)

Gottfried
Ezekkel nem lehet.Az anyázáson kívül nem hajlandóak(vagy nem tudnak) angolul szinte semmit.
Zavar engem is hogy nem értek semmit az írkálásukból(bár általánosban tanultam oroszt,a betûket még meg is ismerem de ennyi 😄)
Talán ha több játékos lesz,lesz majd itt is EU szerver és ott lehet kommunikálni.

Gottfried
A következõ csatában már megvolt...
A fene sem érti

én elvagyok ezekkel a skinekkel 😊 párduc FTW 😊

Orosz szerveren....próbáltam valamiféle team play-t nyomatni ANGOLUL....erre kilõttek 3x mármint a csapattársak😛 és válogatott pájumaty és társait kaptam...tudok oroszul olvasni és minimálisan értek is...sajnos válaszolni cirillel nem tudok 😊

Én gyanítom,hogy bug lehet,mert teganp nekem is volt olyanom,T-34-el,hogy már ment a csata 1-2 perce,amikor betette az ikonját,én is néztem,hogy mi van.
Gottfried
Mi történt a tüzérséggel?????

Az elõbb mentem pantherrel és nem volt tüzérségi támogatásom.Nem jelent meg az a kis ikon sem alul.Délelõtt még semmi gond nem volt vele.Elvették vagy csak valami hiba lehetett??

IS-2 van valakinek?
Szerintem bugos a lõszer, mert alig tudok valami sebzést okozni vele.
Ami a 85-össel eddig egy lövés volt, abba most 2-3 lövés kell (25 sec töltés mellett, ugye).

A tigrissel csináltak valamit az utóbbi peccsben?
se páncélja se ágyúja nem mûködik,
vagy csak szopószériám van?
ezek az oroszok.. 😄
bejön repkedni a prém cobrával sim-be aztán hozza a zis-30at a párducok ellen 😄
a másik meg t-50el rohangál 😄
RatBaG
ne aggódj, azzal is ötbõl ha egy-kettõ win volt, azon is alig volt kill, csak ilyen foglalós bénaság.

Per Aspera Ad Inferi.

Akkor igazán betehetne ellened, mert én meg a németekkel veszitek folyton 😊.
RatBaG
az elõbb leszedtem egy repülõt artillery-vel...
kb ez az egyetlen jó dolog, ami történt, egyfolytában veszítek a ruszkikkal, az a nyamvadt duplázós kör nem bír összejönni.

Per Aspera Ad Inferi.

This Panther is the one used by Hauptsturmfuehrer Gruhle of the Liebstandarte Adolf Hilter 1st SS Panzer Division in Normandy. The most notable feature of this Panther is the "Black Panther" that was painted on both sides of the turret. This has lead to Gruhle's Panther earning the nickname of "Black Panther". Gruhle was the adjutant to Obersturmbannfuehrer Pieper in the LAH's Panther Regiment

Ulvar
Meg kell erõszakolnom magamat...tankos csatákba is le kellett adjam RBre, hogy gyorsabban pörgessem az eventet...repülni ugyanis nem tudok SBben.

RatBaG
egyszer HE-vel meglõttem egy pz3 parancsnoki tornyát és egybõl fáklya lett belõle... <#wow2>

Per Aspera Ad Inferi.

Ulvar
Na most már jó, csak kevesen vannak SBben. Nem értettem elõször, hogy miért van ez, de most már minden okés, köszönöm a segítséget! 😊

Nekem is volt ilyen. 😊 Elõfordul. 😊

Ulvar
Jahogy a Fockém bezavarta magasabb tierbe, ahha....fasza...

Vagy vezetõ kémlelõje mit tudom én. A kazánajtó a csõ mellett mint írtam.
SÕtT Egyszer egy Kv-85 felrobbant mert a kupolába lõttem. Cska azért mert kilátszott. Mondom azért is. Pantherral. Felrobbant.
Bebúvó az ágyúval egy vonalbana jobb oldalán. Su-85 su-122 bumm bumm bumm rendszeresen az iylentõl.
Tegnap én is mentem Pantherrel IS2, Su122P és társaik ellen.. Hirtelen azt se tudtam melyik fog kilõni. Amúgy volt mér h KT volt a sima Tigrisek és Panthere között, szal elmosódnak lassan itt is a Rank határok, mint a repcsis részben.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Magasabb tierû géped nincs berakva?