War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert akkor inkább a jagdpanzer 4et fejlesztem ki elõször.
Per Aspera Ad Inferi.
angelus1991ster.blogspot.hu
Per Aspera Ad Inferi.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
ennek az enyhébb verziója az, hogy külsõ nézetbõl hamarabb látod az ikonokat egy dombon áthajtva, mint az optikán át. ez fõleg akkor idegesítõ, mikor már konkrétan átnézel a domb felett, de sniper modeban nem hogy az ikont, de még csak a tank modelljét se rajzolja ki. bezzeg én meg olyankor már kapom a pofámba a lövedéket.
tegnap volt egy olyan eset ash river hegytetõn, hogy a kis emelkedõ egyik oldalán én kémleltem, a másikon meg egy t34 1942, egy su85, meg késõbb megérkezett egy kv2 is. senki sem mert átkukucskálni a domb felett, mert egybõl pofán lõtték volna. menetbõl lõni esélytelen a billegés miatt, így hát araszolgattunk elõre-hátra.
aztán benyomtam az artyt a t34 mögé, fél úton a su85 felé, így ugye nem kiabált neki, hogy a nyakába kapja (legalább is azt hiszem, nem tudom mi lehet a hatótávja), de olyan mákom volt, hogy pont beletolatott, pukk, és a su-t is megnyaldosta. aztán õt sikerült szembõl pukkantani, mikor beijedt és megindult felém.
utána sajnos leszállt a lila köd, és betámadtam a kv2-t, ekkor volt az, hogy se ikont, se a modellt nem töltötte be, mikor a szikla mögül megjelent, csak robbantam a semmitõl.
Per Aspera Ad Inferi.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A vadászokra még gyúrni kell, azok túl gyorsan cikáznak.

Kv 1: szembõl vezetõ nyílás meg a géppuska fészek. Azt ezt körülvevõ aránylag enyhén döntött rész meg a hasa az határeset. De ha éppen lejtõn jön fel akkor hasát érdemes. Oldalán meg legutóbbi élményem alapján a tornya alatt kell lõni mert ott nekem egybõl beadta (elsõ kv1-em volt stug III a-val with Heat).
T34-nek ugye a teste nem túl erõs. Ott is vezetõnyílás még gyengébb is picit.
T28 meg egy nagy gyengepont. Szembõl volt hogy toronylövés végzi ki vagy vagy ahol gondolja. Oldaláb a torony alatti rész ugyancsak érzékeny de majd a nagy WT-sek megmondják mi a tuti.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Fél perc meg már jah hátha. Ilyen nekem is volt. Mondom még 20 secig ne lõjjél ki és meghalsz. hát nem... 😄
Aztán bosszút álltam rajta.
Elején über camp.. nem teljesítmény. Buta IS-2 aki az odlalát mutatja. Dettó.
Szétlõtt csõnél nem kiugrani a tankból alapból baromság fõleg ha ott az ellen. Simán kiugrik vissza oszt nesze neked mocsok orosz 😊
DE! Jól bemutatja az OP oroszt! Szar t-44... 😊
Miért mondják hogy az orosz OP? (SZERINTEM):
Nehezebb észre venni õket nem egyszer. Alapból zöldes camo zöld a háttér is német meg a szürke...
Ágyú. Ha átüt akkor sok esetben igen kõ kövön nem marad. De ebben lehet benne van az is amit anno én is elkövettem APCR lõszer használata. Orosz meg csak késõbb is kap így hazsnálja az alapot ami jobb ha átütsz. Az hogy kevésbé leng ki megállás után az egyértelmûen elõny. Ám ha anémet betalál rendesen akkor orosznak is bye bye. Vagy ha meg nem is hal de torony szétmegy a francba. Sokat nem mentem orosszal de ezt tapasztaltam.
Öntött torony meg oldalt is döntött páncél rossz beesési szög esetén talán könnyebben a rikocset és no hit.
Sebesség. Gyorsabban foglal pozíciót. Elõs lövést aki leadja itt az nagyon sokat számít. Nema WoT hogy 0 damage, track meg áhh megmaradt még 80% HP-m.
Miért nem OP:
Ágyú. Lassan tölt késõbbiekben. Szétesik ha eltalálják.
Páncél. T-34 L11 meg T-34-85 nem sok páncélkülönbség van. Ha azt nézzük hogy a pz4 H az F2es ágyújával van felszerelve - átütés legakább is uygan annyi - és annak nem gond 1 lövésezni a 85öst szóval... páncél eléggé dísznek van.
Plusz fix 2 bázis. nem ez a 3as meg 1 középpen féle. Ilyetén formán jobban kijön sztem hogy az orosz nem OP.
Valaki egy kis platuun móka? Szigoruan SB-n max. T3-nál járok. Ts van, meg söröm is van! 😄
Van itt bõven hiba,amiért lehet nyafogni de a balance-al van a legkevesebb gond.
Engem jobban zavar hogy napok óta random a tüzérségi támogatásom,hogy a semmibõl tûnnek fel az orrom elõtt tankok,miután rámlõttek,hogy irreálisan sok az ágyú sérülés néhány tanknál....
Vannak jó tankok és kevésbé használhatóak de hogy az oroszok op-ok,ez akkora baromság.Persze ha valaki egy használhatatlan vasat erõltet,annak biztosan op az ellenfél.
A pzIIIL egy nap alatt kihúzható és onnét már minden szinten vannak ugyan olyan jó német tankok mint oroszok.Aki meg a T1 arcade csaták alapján mondja hogy op az orosz......hmmm...
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Hide and fear, Cobra Commander is here !

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!