37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Dewri
    De kipróbálták és rájöttek, hogy ott nem tudnak érvényesülni, mert nincs kiírva az ellenfél neve már messziről, illetve a lövedék röppályát és a távolságot is ki kell számolni színes célkereszt nélkül. Így inkább árkádban beállnak egy szikla mögé, becélozzák a neveket és kilőnek mindenkit aki előbukkan... Ezért panganak az RB-SB módok, és ezért kényszerülnek sokan árkádozni, mert az legalább elindul 1 percen belül... Tényleg kéne valami erős akció RB-SB módra. Vagy látom egyes matricáknál amiket a tankokra lehet tenni, hogy "RB-SB 2x-3x multiplier", csak halványan vannak odaírva, nem aktívak. Gondolom ezek valamit jobban hoznának e módokban. Ezeket aktiválhatnák.
  • Droughert
    10.000 goldot eu shopban 15100Ft-ért veszed, orosz shopban megúszod 8900Ft-ból. Szóval nagy a különbség.
  • gstup
    Legalább 800,ha nem 1000 forint különbség van 2500 goldos csomagnál.
  • Crsújreg
    Rubelban venni a goldot mennyivel olcsóbb mint az eurós?
  • Crsújreg
    1957-től.......12 évvel bármilyen német technikától.......francért tesznek be ilyeneket
  • ximix #16061
    Attól tartunk, hogy ami adatokat nem ismerünk a terv rajzon lévő, nem lévő tankokról azt ők saját szájuk íze szerint adják meg és utána reklamálni sem tudsz, mert te sem tudod.
  • Stefan99
    Hát igen... csak a wt rákényszeríti a játékost hogy mindent dive bomberként használjon. Ráadásul valamit elcseszhettek a kijelölésben is, én legalábbis bombázóban már nem látom messziről a kijelölt tankokat, kb 500 méterről viszont hirtelen minden tank megjelenik, csak akkor már nehéz korrigálni. A taktika most az hogy rárepülök a területre, megjegyzem hol van amit ki akarok dobni, majd 2. rárepülésnél kidobom egy 500 kilóssal. Nekem ez ahogy most van nem tetszik egyébként, jobb lenne ha nem jelenne meg pirossal minden tank, viszont legenerálná a tankokat, és szabad szemmel kéne észrevenni. Jelenleg semmi értelme bozótba bújni, pl. 1000 méterről le sem generálja a tankot, közelről viszont automatikusan kijelöl mindent. Remélem ez csak egy bug, és nem marad így.
  • Dewri
    Sajnos valamit kezdeni kell a németekkel magas szinten, ha behozzák az M103-at és ott az IS-4 probléma is. A Tiger 2 kevés ezek ellen. De ha elkezdik behozni a tervtankokat, akkor vajon lesz megállás?
  • Rue East
    Az M103 nem hideg háború utáni.
  • ximix #16057
    Lehet azt az évet nézték amikor a fejlesztéseket elkezdték. T43E1 ?
    Gugli fordító :)
    Ordnance bizottság jegyzőkönyvet (OCM) 32530 A december 1, 1948 évben vázolt követelmények új tartály, amely a súlyos, ami neki a nevét a T43.

Odpowiedź na “Staliny" - amerykańskie czołgi ciężkie programu T43/M103

• Droughert
    Kérdések válaszok topicban nem olyan régen jelezték, hogy hamarosan jön az E-széria, de semmi konkrétumot nem közöltek (ott moderátorok válaszolnak a kérédsekre).
  • Crsújreg
    félő?? miért egy ilyen hideg háború utáni tank az nem félő?
  • ximix #16054
    Hmm félő, hogy akkor jön az E széria a németeknél a hasra ütött adatokkal ?
  • Gottfried
    M103.......szép darab és a WOT-ban szerettem is.A németeknek újabb rémálom lesz ha ezek bejönnek.
  • Crsújreg
    Tier 7 lesz?
    "Szolgálatban 1957-74".......

thxGaijin Germany will be interesting to play with :P
  • Gottfried
    Pár vödör víz és némi autósampon csodákra képes. :)
  • Droughert
    USA M103 heavy tank:

És egy új térkép lenne? Városi map, folyóval, híddal.
    Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.11.02. 12:20:33
  • Droughert
    Régen repültem af-ben, tegnap meg ma mentem pár kört, és rá kellett jönnöm, hogy Gajin nem csak a tankos résznél tudja elszúrni a dolgokat. Ahogy elnézem gond nélkül összeengedik a II. vh-s német proppeleres gépeket a usa jet-ekkel. Hatalmas élmény így repülni, a három squadban lévő jet végigszántotta a pályát. A végére kettőt sikerült leszedni, de a harmadik eldöntötte a meccset.
  • Nesuten
    ez a saját festés ,amit akár magam is készíthetek és csata kezdés előtt a térkép évszakállapotához mérten szabhatok meg...
    a sár a keréken pedig csatánként sokasodik ,és ezt nem tudom lemosni
  • gstup
    Igen.Azt hittem azt állítottad el.Alapjáraton ilyen az álcázófestése?
  • Nesuten
    Az csak prémiumhoz jár
    Köszönöm a választ
    Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.02. 11:52:07
  • gstup
    Igen.Customization.És ott lesz a kis 3 csúszka közül a bal sarokban ami azt hiszem az állapotát állítja a cammo-nak.Azzal játszadozz.
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.11.02. 11:51:11
  • Nesuten

Ezt a koszolódást le lehet takarítani a Páncélosomról ?

Mer a Tigrisen nincs kosz

• Nesuten
    A szimulátor mód olyanoknak van ,akik a munkájuk terén is szimulálnak ,vagyis teljes átéléssel igyekeznek alkotni ....
    a PC -k világában kevesen foglalnak helyet ,ezen személyek közül
    Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.02. 11:41:09
  • Droughert
    A II. világháború során pl. Otto Carius volt annak a Tigrisnek a parancsnoka amivel lelőttek egy orosz vadászgépet. Tehát lehetséges a dolog, volt rá példa, de nem annyi mint a Wt-ben. Ha a II.vh. során úgy repültek volna a bomberekkel a pilóták mint a wt-ben, akkor sokkal több ilyen lelövés fordulhatott volna elő. Wt-ben is elsősorban a nagyobb bomberek esnek áldozatul a tankoknak, a gyorsan mozgó vadászokat nehezebb eltalálni.
  • Crsújreg
    egy expert mondja már meg,lehetséges lett volna ez real life-ban is,hogy lelőjenek egy repcsit a tank löveggel? Még régebben volt egy eszmefuttatásom,hogy a repülők sebessége szarul van (direkt? ) lemodellezve és valójában sokkal lassabban mész mint mondjuk 300kmh.......voltaképpen ezért lehetséges,hogy szinte megeszek egy zacskó szotyit amíg egy repcsi nyom egy 180 fokos fordulatot a tankok felett és kényelmesen letudom puffantani,hiszen az a 300kmh jó ha 90 kmh nak felel meg....... vagy már nagyon elrugaszkodtam?
    Utoljára szerkesztette: Crsújreg, 2014.11.02. 10:26:56
  • Crsújreg
    nem éri meg.........
  • Gottfried
    Ez tényleg elszomorító mert messze a simnek van a legjobb feelingje. Én egy drasztikus XP és lion emeléssel és ennek az emelésnek a reklámozásával megpróbálkoznék a helyükben.
    Persze a gazsinak gondolom mindegy hogy ki hol játszik,csak költse a pénzt.Azt meg árkádban is lehet.
  • Lokker
    Jaja, tegnap nekem is 4 olyan meccsem volt zsinórban. Első vagyok 5-6 killel és pár assistal. Egyedül megyek foglalni, többiek pedig kezdőn lődöznek.
  • vajakos21
    Sajnos sokan az egyszerűbbel beérik.Nem kell gondolkozni.Ha lenne olyan opxió hogy a gép helyettük lejátsza, tàn még azt is bejelölnék.Valszeg nagy részük ki sem próbálta a másik módokat.
  • Tauri
    X hónap kihagyás után várva a javításokra tegnap ismét belevetettem magam a játékba. Megdöbbenve tapasztalom hogy szinte senki sem játszik szimulátor módban? Anno 1 másodperc után ment a csata, most 5-8 perceket kell várni és 5v5 legjobb esetben is. Nagyon elszomorító :(
  • Dewri
    Agyhalott dömping ismét, a hétvége mindig ilyen, 5-6 kilövéses csapatelsős bukták, mert nem fogják fel, hogy foglalni kéne, nem lődözni a kezdőpontról a horizonton látható nevekre (mert a tank még nem látszik...)... Szerencsére szemben is akadtak bőven: légvédelmi szarokkal lődözik a KV-1-et 400 méterekről, nem is éltek sokáig...:) És sikerült egy repülőt is leszednem KV-1-el a Dzsungel pályán, ez a második repcsi kilövésem tankkal, ezzel már jobb vagyok, mint repülővel...:) Most először kaptam a Mozdok pályát is, sose adta korábban, nem rossz, Kurszk több dombocskával. Így árkádban, tier2 szinten egész élvezetes csaták mennek orosz gépekkel még akkor is, ha bukta.
  • Droughert
    Finom legyek? Te is bekaphatod :D Komolyan nem hiszem el, hogy ennyire szerencsétlen legyek. Amúgy grat, ha jön az UK tank ág jó gép lesz. Ez Truckernek ment a DB-7 tulajnak...
    Sherman0070 a KV1 prémium járgány egy terminator, orosz armor+német löveg. Kell ennél jobb kombináció?

Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.11.01. 21:32:58
  • Trucker39
  • Sherman0070
    Német KV-1-et funból megérné megvenni? Jó fun tank?
  • vajakos21
    :-)
  • Nesuten
    láttam egy videót amiben a Király tigrisnek a csöve lövésenként egyre kormosabb lett ,de gondolom ez valami prémium cucc lehet ...
  • Droughert
    Akkor miből gondolod, hogy itt van???
  • Nesuten
    a WoT -ban ? ott nincs ilyen!!!
  • Droughert
    Ugyan ott lehet ahol a Wot-ban.