War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos még nem teljesen pontos a modellek megjelenítése, mert idõnként elõfordul, h egy domb mögött bújkáló ellenfélnek nem rajzolja ki a kilógó részeit, mert a progi úgy vondolja nem látsz rá.
Arcade meg RB ahol kiírja ki vagy miben vagy ott... jó kérdés mikor írja ki. Ha te ráláthatsz nem akadályoz hegy, völgy és/vagy ha vki látja. De legtöbb csatám az sim. Ott nem kell gondolkodni. De a térképen ott pl tényleg akkor is jelenik meg bármi ha ráláthatok. erre a legjobb kurszk ahol ha odlalt mászok a központi csataérbõlsemmit nem muata ahogy megyek fenntebb a tombra szépen rajzolódik ki a dolog. Már nem takar a domb, föld, hegy akármi :)
A többi részével már tisztában vagyok,úgy ahogy de képtelen vagyok rájönni,mitõl függ,hogy én kit látok és engem ki lát?
Volt,hogy beálltam a legnagyobb dzsindza közepébe és csak kaptam a lövéseket,úgy hogy én vak voltam mint a giliszta.A következõ csatában ugyan azon a helyen összelõttem 9 killt,hogy közben egyszer nem vett észre senki.
Zisz-30-al pl kiálltam a dombtetõre,mégse láttak meg.Ugyanez StuG-al gyászos eredményre vezetett.
Van erre valami törvényszerûség,vagy szabály,hogy hová,mi mögé érdemes helyezkedni?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ha meg velem jön véletlen akkor nem egyzser jön az lopok. Mikor én vagyok a jobb pozícióban és elõbb tudok lõni.
Jó mondjuk itt jobban mehetne a team play mint wotban. Ott inkább azért van teamplay memrt ha 5en avgytok egyhelyen 1:5 esélyel lõnek téged csak :)
Továbbá cenzúrázni se szokásom, ha elkap a méreg elküldök bárkit az anyjába, chat ban -t eddig csak 2x kaptam. Nincs jelentõsége.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
De megválaszoltad, amire kíváncsi voltam. FuFu, 303 abszolút pro team. Fu az ruszki, 303 ha jól tudom lengyel. Meglep, hogy az NM nem indul bár azok szim pro-k túlzás nélkül. A fentebb soroltakat RB-n láttam általában, mikor azt játszottam. Szim squadot érdeklõdés híján le fogják állítani :((
Egy szeg WT koporsójába. Elcseszték, nem kicsit nagyon.
Bár én még csak most kezdtem a squadronozást WT-ben, de eddig ezt tapasztaltam.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Csak lesz majd itt is valami század vagy cw szerûség,ott lehet majd együtt menni.A random MM talán azért nem zavar annyira mert a wotban letoltam 30K csatát szinte tök egyedül.(talán pár száz volt század és szakasz)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
A PII már érdekel de még messze van.
Ha su152-t látok,irány fedezékbe és jöhet a tüzérség.Ha az megzavarja,már nem célozgat olyan nyugodtan és rá lehet egyet kettõt lõni,mire összeszedi magát. :)
De pl IS-2õt meg su-152õt panther D-vel is könnyû kiszedni.
Próbáltam én sok mindent de a heavyknek és td-knek akkora hátrány a tüzérség és a respawn hiánya hogy nem érdemes menni velük.Nem vagyok maziochista.Szerintem a legtöbb német harckocsizó is a panthert választotta volna ha van választása.Nekem van. :)
Ettõl függetlenül a T50 tényleg OP de az egész orosz nemzetre ez már nem igaz.A T34 variációkon akkora gyenge pont a bebúvó nyílás hogy csak a vakok nem találják el szembõl.
A KV1 tud még pattogni de a heavyknek nincs respawn,az pedig bõven kompenzálja a KV ezen elõnyét.
t3 orosz vasaim még nincsenek csakSB-n mentem néha velük,így nem tudom hogy a németeket milyen nehéz kilõni de a párduccal mindent kiszedek,így nem tûnnek az oroszok OP-nak.
Ez a képesség szerinti balansz meg már a wotban is sokszor téma volt de ott sem oldották meg.Itt sem fogják.Az a baj vele hogy rengeteg fajta stat van,nehéz ezekbõl egyet kiválasztani ami alapján össze lehetne rakni a csapatokat.
T-50. Tier 1-es tank, de más T1-esekkel (akár orosz, akár német) elpusztíthatatlan. T1-es tankkal csak akkor van esélyed kinyírni, ha a tornya hátulját eltalálod, egyébként esélytelen.
"A másik gond a match maker balanszával van."
Nekem is volt hasonló köröm, mint amit belinkeltél, de olyan is volt, hogy ugyanennyi csak defeat volt. Sõt, volt olyan is, hogy nem volt mire lõnöm, mert mire észrevettem valakit, egy csapattárs már kinyírta. Néha túl pro csapatba rak be a játék, ahol nem lehet érvényesülni, néha meg túl bénába, ahol hiába vagyok elsõ 9 killel, ha a csapatom maradékának összesen nincs 9 killje. Ezzel kéne kezdeni valamit.
Ettõl függetlenül a véleményemet továbbra is fenntartom, miszerint orosz tankot nehezebb kinyírni. Viszem mindkét nemzet tankos ágát, ezt tapasztalom is, azért merem állítani.
#10753: ne csak a pantherrel menj, úgy lehet kicsit más a kép...
Per Aspera Ad Inferi.
Ma két csatában négyszer gyújtottak ki szembõl.Eddig ez tünik a leggyúlékonyabbnak,bár még csak pár csatám van vele,így lehet hogy csak rossz kezdet.
Az OP oroszok ma is arattak. :D Némettel eddig 7 gyõzelem,1 vereség