War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a lövegpajzsot ne is vigye át a Tigris... Tessék lõni a toronygyûrût ahogy mondtad... A videón látszik, hogy csak a lövegpajzsot lövi, esetleg magát a löveget, ami már az elsõ lövésre fekete lett => Harcképtelen jó 3 percre, nem is értem... 😊
Gottfried
Hát nekem soha nem volt gondom velük.Alattad hárommal,abból a 10 killbõl úgy 7 volt T34.A sofõr bebúvó akkora gyenge pont hogyha azt nem találja el valaki szembõl az meg is érdemli hogy ne tudja kilõni.A toronygyûrû szintén.A tornyot nem érdemes lõni ez tény,sokszor még oldalról vagy hátulról sem robbant.De hogy itt egy Tigris ne tudja szembõl kiszedni....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

RatBaG
más t34esekkel is ezt játszotta ma nekem.
szembõl telibe verem a tornyát, másiknak oldalról, hit, kapom az xp-t, de semmi damage.

Per Aspera Ad Inferi.

Semmi, megvan..😄
Hi!
BalfaszJóska vagyok! Elfelejtettem a jelszavam, ezért kértem egy ideiglenest, be is tudtam lépni, de meg kéne változtatni. Hol tudom ezt megtenni?😄 Néztem a profilt honlapon, de nem láttam ilyen opciót!
Pluskast
De persze az orosz tankokkal minden rendben. Komolyan mikor adnak már ki egy tisztességes valódi javítást a fejlesztõk? Majd erre is várni kell 3 hónapot, hogy a repülõs fejlesztésekkel együtt hozzák ki?? Nevetséges. Megnézem ezt a videót és már csak hangosan röhögni tudok kínomban.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hahaha tudtam, hogy vki. beírja kíváncsi voltam ki lesz az elsõ.... :_D
Any server...ahol van hely odarak
Gottfried
Azért amikor már a 10 kill is kevés(+ 2 AI).....

Gottfried
Ja,és németekkel nem kell várakozni t3-ban sem mert kétszer annyian mennek orosszal mint némettel.

Gottfried
Hát én a ruszkin voltam és megyek is vissza oda.Az EU-n sokkal jobb a játékosállomány.Közel sem repülnek annyian az orosz oldalon,így a németekkel itt nem igazán lehet hozni a 70%-ot.A ruszki szerveren ez simán megy. 😊 Tudom ajánlani mindenkinek aki német tankokkal játszik és szeret nyerni. 😊
Minden nap 70% körül voltam,alig volt vesztes csata.Itt az EU-n eddig 5-5 vereség a pantherrel.Tudom hogy ez még nem sok csata de azért mutat valamit.

pz4f1 avval az agyuval tomeny szendes volt, de a pz4f2.. sealclubber..
RatBaG
én elméletileg eu-n vagyok, de így is elég sok a ruszki hablaty.

Per Aspera Ad Inferi.

Gottfried
Na most aztán ég a pofám magam elõtt.Most jöttem rá hogy több szerver van és a játékon belül tudok váltani.
Furcsa volt hogy szinte mindenki oroszul ír a cseten.Hát most már tudom hogy miért 😄

KT mini cata pusztítás 😊Ha vki érdekel:

http://data.hu/get/7783502/KT_mini_fun.wrpl
jo eza kuban palya egy foglaalsponttal. t34nekekkel egybol ott vannak, aztan kis sem lehet robbanatni oket.. csodas..
Törölt felhasználó
Pályák jöhetnének, a map design messze a játék leggyengébb része.
Simulator Battle.
Szerintem nincs.
Gottfried
A kép lemaradt a szinte teljes létszámú ellenrõl akiknek már csak másodperceik voltak a vereségig.És ez nem egyedi eset,naponta többször ez a vége a ruszkiknak.Gondolom akik orosz tankkal mennek,hogy örülhetnek mikor meglátják az elején az összeállítást.

Gottfried
Az orosz oldallal ennyivel több kretén játszik ????
Ismételgetem magam de egyszerûen minden nap meglep hogy sokan ennyi idõ után sem veszik észre hogy ez egy nyomorult tankos játék,csak légierõvel nem lehet nyerni.
Az elõbb az oroszok 10 !!!! repülõvel kezdtek.Pár perc múlva már mindhárom bázis a miénk volt és a néhány kóválygó ellenséges tankon civakodtunk. 😄
Hihetetlen hogy vannak akik 5x nekimennek fejjel a falnak,beverik a fejüket de megpróbálják hatodszor,tizedszer,huszadszor is,míg valaki le nem bontja a falat.

JethroHUN
Van bármi értelme 75 mm KwK40-es ágyúval, HE és HEAT lõszert vinni csatába?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

van olyan jatekmod amiben a kedves jatekostarsnak nem kell olyan bonyolult feladattal megbirkozniuk, mint egy vagy neadjisten 3 pontot elfoglaljanak es megtartsanak?
Gottfried
A HE111 tökéletesen megfelel bosszúállónak ha kilõtték az ember alól a tankokat.
8x250 kilót leszórok aztán kiugrom a francba.(bár többnyire arra le is szednek 😄)
Kurszkon és a dzsungelben meg a bombert viszem elõször.Kurszkon eddig mindig volt idõ megkerülni a harcteret és az ellen tüzérségét szarrá bombázni.Egy sorozat elég a 12-15 killhez.😊 A dzsungelben meg a hátsó útra érdemes leszórni õket,ott mindig van pár találat,az elején még sûrû arra a mezõny.Aztán ugrás és jöhetnek a tankok.Újratölteni már nem érdemes visszamenni mert arra többnyire eldõl a csata.
Ha kibombáznak(ami elég ritka),akkor meg jöket a me110.Azzal egy rácsapással ki lehet szedni a bombert.
(persze ha valaki szeret repülni,akkor más a helyzet de nekem bõven elég ez a két T1 gép a tankok mellé)

Vannak körök mikor bármit tehetsz, semmi se elég..

😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ez nem biztos, viszont nagyon valószínû, akkorra jelentettek be pár komoly változtatást. Open óta alig nyúltak a játékhoz. Szerintem új mapok is jönnek vagy a meglevõket átdolgozzák, de ez csak theorycraft.
A Do217-bõl van bomber meg nehézvadász változat is. Elõbbinek van bombacélzója, utóbbinak nincs.

koszonom!
RatBaG
pont az elõbb láttam egy do217-et célkereszttel, hát mondom az a bf110 után jön, akkor valami nem stimmel.
kerestem egy képet a tech tree-rõl, már látom, hogy a bomber ágon is van...
na akkor ideje lenne fejleszteni a he111-et is, mert ezek az 50 kilós tojások elég vérszegények.

btw AF-ben próbáltam arcade-ben bázist meg egyebeket bombázni, de alig adott valamit, a kör végén ott pislogtam pár száz ponttal. régebbi videókban több százat ad csak egyért, volt valami nerf vagy én csinálom rosszul?

Per Aspera Ad Inferi.

Szvsz jönni fog egy nagy patch 16.-a körül, ami gyökeresen felforgat pár dolgot.
t-50esel terveznek valami valtozast belathato idon belul?
Milyen módot viszel?
a Bombereknek van célkereszt.....a vadászoknak meg az attackereknek nincs 😛

RatBaG
nézem a mixed battle-s videókat, és szinte mindenhol arcade-os célkeresztet látok a bombázóknál (nem csoda, hogy folyton betalálnak), de nekem még sose volt. WTF?

Per Aspera Ad Inferi.

Köszi!
repülõnél azt hiszem. tankál 6. de ott van ugye odlalt. mutatja is hogy 3/6 most ez esetben nálad. Vagy 6/3 nem tudom 😊
Oh, úgy emlékeztem, csak 3-at kellett, köszönöm a választ!
Gottfried
Bug.
Teljesen random hogy mikor kapsz artyt és mikor nem.Az utolsó pecs óta ez van.Nem függ a pályától és a tanktól sem.(legalább is német oldalon)Orosszal nagyon keveset megyek,ott még mindig megvolt,nem tudom hogy ott is elõfordul e.
Akkor a legbosszantóbb ha az ellennek megvan,álltok egy nagyobb kõ két oldalán,õ rád hívja az artyt te meg vagy kimész elé és kilõ,vagy megdöglesz a tüzérségi tûzben.

az hogy meg is kell venni 6ot. nem elég csak kifejleszteni 😉
Sziasztok!
Az a problémám, hogy nem tudok a rank II-es tankokról a III-sokra lépni, pedig minden II-es tank ki van fejlesztve, és 3 ebbõl meg is van.

Mi a baj?
nem, itt nincs ilyen sorrend kezdésnél csak bevág a listára 😊
játék elején de szerintem ez nem számít az ucsó pöcs óta van ez , hogy egyszer csak minden tankról eltûnik az arty és poroltót kapok helyette
Majdnem azt mondtam, hogy nekem nem de rájöttem pantherrel megyek mostansáág neki meg nicns meg még a arty support 😊
a játék elején vagy a végén voltál az alján? csak az számít 😊
zsinórban 2* és én voltam a lista alján op mi?
balansz, tól ópé vagy 😄
nekem rendszeresen elveszi az arty támogatásom miközben az ellen úgy szórja mint az esõt na ez mért van?
Dávid és Góliát 😊

Így jár akinek a La7 mellé nincs tankja 😊)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem hinném amiatt. Ugye foylamatosan rendereli. Arty nézetben látom pl mégha én magama domb mögött is vagyok. Bug. Sniper nézetben fõleg. Néha egyszerûen eltûnik. Ki be és ott van de...