War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem itt már nem random. Ha ismered a gyenge pontokat és ott lövöd meg akkor biztos a hatás. Ez szerencsére már nem a gyökér wotos random shit (félreértés ne essék, továbbra is imádom a wotot is).

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

"de szényem, amit ezek tigris néven ideraktak"
valami ilyesmit írtál 4 kör után. Gondolom a két héttel ezelõtti véleményedet meg 1-2 kör után toltad ide. 4 kör után semmi, ismétlem SEMMI rálátásod sincs a tigrisre, fõleg full alap verzióra húzod rá a "szar" jelzõt.
Igen, helyén kell kezelni, nem rambóként kell vele menni az elsõ sorba (lehet, hogy nem így használtad, de mivel a sniperkedésre furcsán néztél, nekem ez jött le belõle), a lövege nagyon pontos, ha talál, akkor kampec. Nagy távolságból a ruszkik pontatlanok, nehezen találnak el, fõleg ha két lövés között netán mozogsz is, hogy ne tudjanak belõni.
Én megtanultam vele nem "legyõzhetetlen tigris páncélosként" játszani és az elsõ negatív benyomások után megszerettem, pedig nem vagyok hobbináci.

valaki tud valamit a mai peccsrõl
mit kaptunk vajon?
<#taps><#taps><#taps><#nevetes2><#zavart1><#worship><#worship><#worship>
Õszintén szólva csak árkádban tologattam (eljutottam az OP T50-ig 😊 meg "kihúztam" a T28-at) de úgy voltam vele mint WOTban - ha rálátok, lövöm, ha piros X, ha zöld kereszt. És kb úgy is mûködött mint a fent említett game, piros Xet is átvittem, zöld keresztrõl is pattantam. ztán majd eldöntötte a randomisten, hogy én robbanok fel egy lövésbõl vagy ez ellenfél 😉

Megint elõ kell vennem az instant csirkevért.....

BTW: nem tervezi a gaijin a capture the flag mód kivételét. Szörnyû látni amikor 3 foglalandó pont van, és a csapat 2/3a recskázik a zászlónknál, esetleg onnan snipeolja az AAA célpontokat. Jó lenne ilyen kill them all, hogy ne azért legyen 5 perc alatt vége a meccsnek mert lehúzzák a zászlót (általában az egyik csapat fölényesen nyerve a meccset).

Nesze neked érdemi vita és érvelés!

<#eljen>
Haldoklik a war thunder forum nem igazán tudok elolvasni semmit.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

V43 1105
Hagyd rá, nem tudja miket beszél.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ilyet sem írtam...ezt te hozzáképzelted, arról írtam, hogy aki most tart a tigris felé jobb ha nem használja, egy kukkot nem írtam részleteket... ha valakit leoltasz nézd meg mit is írt ... ez is magáért beszél: "csak helyén kell szegénykét kezelni."
Szerintem jó tank, csak rengeteg hülye használja, ezért az az általános következtetés, hogy szar.
Nekem és jópár ismerõsömnek semmi baja nincs vele, csak helyén kell szegénykét kezelni.

Problémáztál azon hogy mennyire rossz a páncélvédettsége. Mi meg elmondtuk hogy nem véletlenül az. Az se véletlen hogy rosszul gyorsul, gyenge a motor benne a tömegéhez képest.

Jó látni ahogy érdemben hozzászólsz a vitához, Pillér.

Rosszul gondolod, németet tolok. Oroszokat zárt bétban toltam. Mind a két oldalnak vannak jó és rossz tankjai.

A Tiger I nem tartozik a németek jó tankjai közé, ahogyan a valóságban sem volt az.

mesélje már el valaki , mikor írtam azt, hogy az elsõ vonalban emberkedem..annak fizetek egy sört aki talál ilyen írást tõlem, nekem alapgépem még a tigris..mozogni nem tud nemhogy elõremenni...
Mindenkigábora, nem hogy az oroszt... Mindent erõsen tol! <#banplz><#hehe>
gondolom te erõsen tolod az orosz oldalt..
Oké, akkor te csak menj az elsõ vonalba vele amolyan "énvagyokajani"-san és sírjál rendszeresen, hogy "mocskosruszkik_elbasztáktigrist".

és igaza van Szpeznek, sokkal könnyebb sírni, mint alkalmazkodni(amivel momentán eredményesen is lehet játszani).

Alakul a wot topik 2011-13 stílusa.

Miért, mégis mire számíttok, mit vártok el? Hogy majd az elsõ vonalban törtettek a Tigris I-el és pattognak le az ellenség lövedékei? Bazzeg, nõjetek már fel!

100mm-es a pácélvastagsága, semmi döntése nincs. A saját battle ratingjén minden ellenséges ágyúnak nagyobb az átütése 100mm-nél kis távolságon. Van még kérdés?

A valóságban is csak addig emberkedett a támadóék élén amíg az ellenség sokkal gyengébb tankokkal jött vele szemben.

Nyilván map és taktika függõ a dolog. Németekkel tartsd a távot, oroszokkal meg a közelharcot kell erõltetni.
Aztán ott van az hogy egy 88as lövegnek elég rombolóereje van hogy akár elsõ lövésre kiüsse az ellent, weak spot nélkül is ha mázlid van, a többi nagy ûrméretû lövegre ez szintén érvényes. Meg az se mindegy hogy milyen lõszert használsz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

114 megás update. Hogy mi van benne arról még nem találtam infót.

Na kursk az a map ahol a ruszkik semmit nem érnek is-1 v t34-85-el megyek a pantherek úgy szednek ki mintha ha kötelezõ lenne.Én még tier 3 csatát nem nyertem oroszokkal, v legalábbis nem emlékszem rá. Mondjuk mostanában csak RB megyek mert bénázok a repülõkkel. SB rég játszottam. RB-ra berakni kurszkot kinek az ötlete volt tök értelmetlen valszeg azért lett berakva oda is mert kevés a térkép.

Nekem pl fû ki van kapcsolva így az annyira nem zavar be már. Távolról nem fogod azt eltalálni - nem látod - de nem egyzser elég közelrõl megy a csatározás ha jól helyezkedsz.
Én ammondó vagyok, hogy ez a hova lõjünk dolog csak az Árkád mapokon mûködik, Kurskon nem. Legalábbis messzirõl. Viszont: Kurskon, mondjuk Pantherrel, 1000-1600m -en ugyan a kibúvót nem, de pl toronyra vagy testre szépen lehet operálni...
Ha a tank nem képes ilyesmire, ("trollgun"), akkor viszont úgy is közel kell menni, onnan meg már tudsz pontra is lõni.
Jaja, "snipertank".

No, hétvégén belekukkantottam a játékba, aztán visszaolvasgattam itt is - látom elég sokan írjátok/írtátok, hogy itt is el kell lõni a vezetõnyílást meg a toronykibúvót meg efféle dolgokat.

Viszont abban a távolságban ahol a harc van, egyrészt elég kicsi a célpont (csak nem valami mod a 100x zoomhoz), másrészt általában susnyás is van köztünk. Szóval hogy az istenbe kéne ezt mûvelni?

Esetleg tudna vki gameplay videót, hogy ezt ti hogy mûvelitek? (jöhet privibe is ha valaki szégyenlõsebb)

biztosan nem "úgy" használod ahogy kell<#nevetes1>.. búj a leghátsó bokorba és onnan ... <#violent>
Van vele pár 10 köröm. Szóval nem a levegõbe beszélek.

JethroHUN
Direkt megvettem csak azért a SU2-t. Azt csinálok a levegõbe amit akarok vele. Összes AA-t egyedül kilõhetem akár.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Menj a tigrissel x00 kört aztán térjünk vissza a kérdésre
Ruszki BIAS 😄. Kezdõdik 😄.
Most nem azért, de kb minden ruszkin van olyan pont ahol instant lehet robbantani, v minimum harcképtelenné tenni. De gondolom könnyebb nyafogni, mint kitanulni az egyes tankok gyengéit.

Akkor menj orosz repülõvel/tankkal. Ja, hogy akkor kiderülne hogy az se könnyebb és akkor nem lenne miért anyázni meg sírni?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

V43 1105
Én ezt nem tapasztaltam :/ Realisticben tolom.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

JethroHUN
Ez egy hulladék szemét a GF. Le sem tagadhatja a GAYjin hogy az orosz jármûveknek szándékosan kedveznek. Elindulok BF109F4-gyel és azonnal kilõ elsõ lövésbõl az AI AAA 6Km távolságból. Másik csata, JU-88-cal szintén. Ha tankal megyek, azonnal kivagyok lõve vagy bombázva valami szupercsúcstechnológiás ufó repülõbõl. Annyira jó, hogy az orosz repülõk teljesen ignorálva vannak az AI AA-tõl, egész csata alatt a terület felett repkednek egymás után lõve ki a tankokat. Az azonnal telibe találó orosz tankból hívott artyról meg ne is beszéljünk. Röhej...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Én igazából az ágyujával sem vagyok megelégedve, vagy lehet hogy inkább a lõszerrel van gond, azért ha egy heat-et beküldök egy t34 seggébe nem igaz hogy nem éget szét benne valamit, pedig a valóságban az egyik leg hatékonyabb lõszertípus volt.
Szerintem sincs semmi baj a tigrissel mióta megvan szép köröket mentem vele. Tartani kell vele a távolságot és nem lesz baj, a repülõk más kérdés valahogy vonza a repülõket.A legtöbb tigrissel játszó ott rontja el hogy rohan elõre majd õ megmutatja, de nem. <#crazya>

Mondom,csak ajánlani tudom.Nekem nagyon bejön. 😊 Egy negatív.Sza**á artyznak.De errõl nem a tank tehet.

Elõbb utóbb az lesz. Ki akarok húzzni mindent 😊
Nemtom nekem a CBT-ben a kedvenc tankom a tigris volt.El kellett fogadni,hogy ha egy T-34 elég közel került hozzád akkor pukk.Viszont ha kicsit beforgattad és az ellenfelet nem az orrod elõtt vetted észre akkor az esetek nagy százalékában nem tudtak halálos modulsérülést bevinni/kilõni.Viszont az ágyúja nagyon ritkán hagyott cserben.Azóta nemtom mennyit változott a helyzet(még 2k kell az unlockhoz) de a BR csökkentésen kívül drasztikus változtatásra nem emlékszem,hogy lett volna.
Õszintén szólva nem vágom hogy mit vártok a Tigris I-tõl. 100 mm döntetlen páncélzat, nagy tömeg, gyenge motor. Az ágyúja elfogadható, de ennyi.

A Tigris I akkor volt nagymenõ, amikor nála sokkal gyengébb tankok ellen lett bevetve(T-34/76osok, korai Shermanok, korai brit tankok). Onnantól hogy az ellenfeleken megjelentek az 57, 85, 90mm-es és 17 fontos lövegek, márcsak egy szép nagy, lassúcska célpont volt.

A Tigris II Henchel toronnyal, na az igen, annak volt harcértéke. De egyébként egy jó tankos bármely esetben a Párducra szavazna a Tigrisek helyett.

Nyugodt szívvel ajánlom.Menjél vele.Okosan,szép köröket lehet menni vele.

4 kör után elég objektív a véleményed 😊
menjél vele még vagy ötvenet és utána adj tanácsokat szerintem

edit: és természetesen ne árkádban, hanem inkább SB-ben

jobban teszed, ha nem mész vele sok õsz hajszálat megspórolsz, már 3 hete megvan kb 4 kört mentem,de szégyen amit ezek tigris néven ideraktak. jobban jársz bármi mással.
Még nem mertem betenni a Tigrist 😊
"T-34 driver hatch torony gyûrû az fix robbanás"
aha kivéve ha tigrissel lövöd 😊

Amúgy ez a tigris érdekes egy járgány, sokszor dob össze t34-57-el aminek a br-e 1-el alacsonyabb, sok esélyed mégsincs ellene mert az õ 57mm-es ágyúja hamarabb viszi át a te 100mm-es páncélodat, mint a 88mm-es ágyúd az ó 45mm-es páncélját...
t34-85-rõl meg ne is beszéljünk, ha te szembe állsz vele õ meg háttal akkor sincs esélyed...
Lehet nem mondok újat de TD-ket meg hasona csõ alatt és bumm.
T-34 driver hatch torony gyûrû az fix robbanás. Vagy kigyúllad de ez a min. Ritkán kell kétszer meglõni ott. De ez min egy F2es Panzer ágyú és felette.
Amodnó vagyok német orosz párbajban ha a ruszki elsõ lövése nem nyírja ki a tornyod, csöved, lövészt - estek felében sajna így van : - akkor bye bye orosz.
Cobra.
T-34-et eddig könnyebben lõttem ki, mint T-50-et vagy KV-1-et. Mondjuk úgy vettem észre kb random, hogy átmegy vagy nem a lövedék ugyanazon a ponton.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

T-34nek lehet lõni tornyát is. Tegnap nem 2szer voltam sajna kurszkon. T-34ek oldalt a ridgen tornyukat dugták ki. Vmi 2-3 csatában lett így 5-6 tornyos kill.
Sõt! Kv-85 is halt meg úgy hogy a kupola látszott ki. Mondom azért is. Elõ nem jösz de vmi kilóg én azért is megküldöm. Bumm.
Ja jó sealcluber, lenne ha nem égne mint a gyertya minden bekapott találatnál bármely ellenségtõl.
Az igazi sealclubber a legelsõ T34 volt míg be nem jöttek a mixed csaták. Csak rövidcsövü stugokkal/PZ4-ekkel került össze. ^^, F2-vel szinte soha.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.