War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
valami ilyesmit írtál 4 kör után. Gondolom a két héttel ezelõtti véleményedet meg 1-2 kör után toltad ide. 4 kör után semmi, ismétlem SEMMI rálátásod sincs a tigrisre, fõleg full alap verzióra húzod rá a "szar" jelzõt.
Igen, helyén kell kezelni, nem rambóként kell vele menni az elsõ sorba (lehet, hogy nem így használtad, de mivel a sniperkedésre furcsán néztél, nekem ez jött le belõle), a lövege nagyon pontos, ha talál, akkor kampec. Nagy távolságból a ruszkik pontatlanok, nehezen találnak el, fõleg ha két lövés között netán mozogsz is, hogy ne tudjanak belõni.
Én megtanultam vele nem "legyõzhetetlen tigris páncélosként" játszani és az elsõ negatív benyomások után megszerettem, pedig nem vagyok hobbináci.
mit kaptunk vajon?
Megint elõ kell vennem az instant csirkevért.....
BTW: nem tervezi a gaijin a capture the flag mód kivételét. Szörnyû látni amikor 3 foglalandó pont van, és a csapat 2/3a recskázik a zászlónknál, esetleg onnan snipeolja az AAA célpontokat. Jó lenne ilyen kill them all, hogy ne azért legyen 5 perc alatt vége a meccsnek mert lehúzzák a zászlót (általában az egyik csapat fölényesen nyerve a meccset).
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nekem és jópár ismerõsömnek semmi baja nincs vele, csak helyén kell szegénykét kezelni.
A Tiger I nem tartozik a németek jó tankjai közé, ahogyan a valóságban sem volt az.
és igaza van Szpeznek, sokkal könnyebb sírni, mint alkalmazkodni(amivel momentán eredményesen is lehet játszani).
Alakul a wot topik 2011-13 stílusa.
100mm-es a pácélvastagsága, semmi döntése nincs. A saját battle ratingjén minden ellenséges ágyúnak nagyobb az átütése 100mm-nél kis távolságon. Van még kérdés?
A valóságban is csak addig emberkedett a támadóék élén amíg az ellenség sokkal gyengébb tankokkal jött vele szemben.
Aztán ott van az hogy egy 88as lövegnek elég rombolóereje van hogy akár elsõ lövésre kiüsse az ellent, weak spot nélkül is ha mázlid van, a többi nagy ûrméretû lövegre ez szintén érvényes. Meg az se mindegy hogy milyen lõszert használsz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha a tank nem képes ilyesmire, ("trollgun"), akkor viszont úgy is közel kell menni, onnan meg már tudsz pontra is lõni.
Viszont abban a távolságban ahol a harc van, egyrészt elég kicsi a célpont (csak nem valami mod a 100x zoomhoz), másrészt általában susnyás is van köztünk. Szóval hogy az istenbe kéne ezt mûvelni?
Esetleg tudna vki gameplay videót, hogy ezt ti hogy mûvelitek? (jöhet privibe is ha valaki szégyenlõsebb)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Most nem azért, de kb minden ruszkin van olyan pont ahol instant lehet robbantani, v minimum harcképtelenné tenni. De gondolom könnyebb nyafogni, mint kitanulni az egyes tankok gyengéit.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A Tigris I akkor volt nagymenõ, amikor nála sokkal gyengébb tankok ellen lett bevetve(T-34/76osok, korai Shermanok, korai brit tankok). Onnantól hogy az ellenfeleken megjelentek az 57, 85, 90mm-es és 17 fontos lövegek, márcsak egy szép nagy, lassúcska célpont volt.
A Tigris II Henchel toronnyal, na az igen, annak volt harcértéke. De egyébként egy jó tankos bármely esetben a Párducra szavazna a Tigrisek helyett.
menjél vele még vagy ötvenet és utána adj tanácsokat szerintem
edit: és természetesen ne árkádban, hanem inkább SB-ben
aha kivéve ha tigrissel lövöd 😊
Amúgy ez a tigris érdekes egy járgány, sokszor dob össze t34-57-el aminek a br-e 1-el alacsonyabb, sok esélyed mégsincs ellene mert az õ 57mm-es ágyúja hamarabb viszi át a te 100mm-es páncélodat, mint a 88mm-es ágyúd az ó 45mm-es páncélját...
t34-85-rõl meg ne is beszéljünk, ha te szembe állsz vele õ meg háttal akkor sincs esélyed...
Amodnó vagyok német orosz párbajban ha a ruszki elsõ lövése nem nyírja ki a tornyod, csöved, lövészt - estek felében sajna így van : - akkor bye bye orosz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Sõt! Kv-85 is halt meg úgy hogy a kupola látszott ki. Mondom azért is. Elõ nem jösz de vmi kilóg én azért is megküldöm. Bumm.
Az igazi sealclubber a legelsõ T34 volt míg be nem jöttek a mixed csaták. Csak rövidcsövü stugokkal/PZ4-ekkel került össze. ^^, F2-vel szinte soha.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.