War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
To battle---current server---és ott ki tudod választani. RU,SA,EU,US,any aviable.
Az SA nem tudom mi,talán dél amerika.Orosz tankkal EU,némettel RU.Az amcsit még nem próbáltam.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Sajnálom, hogy nincs replay. Nem vagyok benne biztos, de alapból nincs bekapcsolva?

Az a baj az ilyen kirohanásokkal, összeesküvés-elméletekkel, hogy (wotos tapasztalat) gyakran "tudatlanságból" ered. Ezért lenne jó egy replay, többen megnézik, kielemzik és minden esetben volt megoldás a "csalásra". Nézz körül a wt/replay mappában szerintem, én sem kacsolgattam soha és be van kapcsolva.

Persze tudom,hogy van röppályája a lövedékeknek,nem most kezdtem.
Replayt nem igen szoktam menteni,most se tettem,fõleg hogy idegességemben kiléptem a francba😊
Trucker39
A távolság mérés elérhetõ magyarul is. Lõszerekrõl, legénységi képességekrõl nem is beszélve. Távolságmérés

Replay?
Nem tudom, tudod-e, de itt van rendes röppályája a lövedéknek.

f24sg
Elfelejtettem neki írni hogy egyes tankoknál csalogató lehet a HEAT használata, mert elvileg távolságtól független reltíve magas pennel rendelkeznek, de nagyon lassúak (~3-400m/s), + a ballistic cap (BC) is hiányzik, howitzer szerû röppályájuk van, így célzásnál nagy fölé tartás kell, ami SB-n tovább nehezíti a pontos lövést.
Shrapnelt még érdemes használni t34-ben a low-tier német tankok ellen közelrõl.Sim-en ha sikerül oldalba kapnod vele viszonylag közelrõl akkor egybõl kiveri az egész legénységet és kb az összes modult majd kicsit utána az egész tank is pukkan.
Szerintem nem,de úgy lõtt át fölötte,hogy képtelenség lett volna eltalálni engem.
És hol lehet orosz szerverre váltani?
f24sg
Pedig nem lehet mást tanácsolni, mint hogy AZONNAL próbáld ki a simulator fokozatot! Miért?
Elsõsorban, mert ott nincs köddé váló tank! Csak az univerzum molekulái takarhatják ki elõled a célpontot, bokrok, dombok, fák formájában. <#vigyor0> Ugyanakkor, nincs hülye piros jelölõ, tehát nem fogod 1 km-rõl látni az egész csatát, hanem okosan a minimapot ÉS a tájat kell egyszerre fürkészni kanacsalon, hogy lássad, hogy a térképen jelzett piros vonal mely tankot jelenti a valós játéktérben.
A szimulator szint igazi csimborasszója, hogy meg kell tanulni használni a "reticle"-t, ahogy azt a hõs gunnerek is tették, mielõtt bennégtek volna a tankban egy jól célzott 88 mm, vagy allied bomba után. Ehhez pl. itt találsz segítséget (van egy jobb topik is rá,de most nem találom).
Utána pedig, többféle lõszertípus van, mint wotban (nemcsak AP, HE és getszi gold), ezek közül én elõnyben részesítem a magasabb kezdõsebességût, illetve az APHEBC-t, ha kapható az adott cucchoz és ki van kutatva, mert elvileg átütés után még robban is. Az APCR-ek nagy pennel mindenen átmennek, de nem okoznak nagy kiterjedésû rombolást, legalábbis modell szerint. HE csak mega kalibernél jó, shrapnelre még nem jöttem rá, mire jó igazán, talán "puha" célok ellen, (légvédelem, truck?)
Szóval visszámennyé SB-re, ott kezdõdik az élet.
Ulvar
Hát igen. Kár érte. Tényleg az lenne a legjobb, hogy vagy engedélyezik, vagy betiltják a szovjetet is..., de persze erre várhatunk.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Gottfried
Az orosz szerveren kell menni!! Igaz hogy nem lehet csetelni mert full orosz megy de a játékosállomány sokkal gyengébb.Némettel nem kell várni,10 németre jut 30-40 orosz,így azonnal bedob.A másik elõnye hogy a földön 10-bõl 10x fölényben vannak a németek mert annyi ruszki repül.Eszetlen népek 😄
Szóval német tankkal csak az orosz szerver!!!

Gottfried
Én nem keverem de az utóbbi években nagyon durván összemosták a kettõt.Ez a szomorú.

Trucker39
Amúgy vitatkozhatnátok a WT:GFinfo fórumán is. Könnyebb lenne követni (témákba szétosztva), kinek mi az öröme, bánata, vagy van esetleg érdemi hozzászólása is. Itt ömlesztve, egy-két nap múlva már elég nehéz vissza keresni egy-egy hozzászólást.

Szóval akkor dombon keresztül lõtt téged?

Azert ne keverjuk az arpad savot a nyilassal az arpad savos 4 piros 4 ezust a nyilas zaszlo 5 piros es 4 feher kozepen a nyilas emblemaval. De minden masban egyet ertek. bocs telefonrol irok.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Nem tudom,hogy mibe nyúltak bele megint Gazsiék,de a ruszkiknak úgy csal a játék mint az állat,lehetetlen távból és helyrõl találnak el,és ez biztos, plaz elõbb az Ask Riveren egy domb mögött állt egy T34-es,teljesen takarta és nem látott rám õ se,én se rá,de olyan simán lõtt,mint állat,és mielõtt vki megkérdõjelezné a látásom,akkor közöm,hogy jól láttam amit láttam....
Gottfried
Ott a pont!
Alapjában nincs gond a tigrissel.Egyszerûen a két párduc + tüzérség sokkal jobb mint az egy tigris.Ez ilyen kurva egyszerû,sokan mégsem értik meg és erõltetik a tigrist,aztán meg sírnak.Amíg ez így marad,sokkal hatékonyabb a párduc használata azon a szinten.A tigris legfeljebb fun-nak jó aki azért játszik vele mert szereti nézni.(tényleg szép vas 😊)Akit egy kicsit is érdekel az eredményesség az a pantherral megy és nem sír.(legfeljebb ha egymás után 5x ellövik az ágyúját😄)

Gottfried
Nevetséges ez a jelképektõl való "félelem". Minden háborúban követtek és követnek el undorító dolgokat.Ilyen az ember.Ez nem függ sem nemzettõl,sem bõrszíntõl sem semmitõl.Egyszerûen aki megteheti mert nincs kontroll vagy a "kontroll" megengedi,az meg is teszi.
Nevetséges hogy ezért bizonyos jelképeket betiltanak(amiknek a többsége ugye a történelem folyamán több helyen és idõben is szerepelt)másokat meg lehet(szabad) használni.Magyarként nekem a legdurvább példa az árpád sávos zászló misztifikálása,amit egyesek náciznak,közben meg ott a parlamentben a történelmi zászlóink közt.Szánalmas hogy az a pár év amíg a nyilasok használták,elfeledteti azt a 300 évet míg az Árpád ház uralkodott az országban.Sokan félelembõl,tudatlanságból vagy csak "divatból" nem tudják vagy nem akarják a helyükön kezelni a dolgokat.
A német gépek farkán ott volt a horogkereszt,akit egy kicsit is érdekel a téma,az ezt tudja.Itt a skinek egy részén,a nakettek matricáin meg még sok egyéb helyen meg vagy elhagyják vagy valami hasonlóval helyettesítik.Bezzeg a vörös csillag az mehet mindenhol,pedig semmivel sem kevesebb borzalomért felelõsek a csillag alatt tevékenykedõ elvtársak mint a nácik.Szánalmas ez a kettõs mérce.

Hm... elsõ kör Tigris - igaz csak RB- 4 kill. Nagyon fazsa az ágyú. Alig kell felé kompenzálni 😊
Errõl ment ott is az agyalás pár kommenten keresztül. Engem egyik sem zavarna. És egyik sem hiányozna. Szerintem ez az a terület, ahol egy mindenkinek jó megoldás nem születhet.
Ulvar
A szovjet felségjelzésû KV1en van vörös csillag ugye? Érdekes hogy a finn swastika nem fog szerepelni a tankon. Nyilván túlságosan félreérthetõ.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Trucker39
Prémium finn KV-1B várható. 😊
oké köszi tényleg nem sok dolog.
Talán az,hogy kiírja,hogy a felderített ellenség milyen messze van?
az valami AB-s szösszenet,hogy pontosabban mutatja a célpont távolságát....vagy ilyesmI😛

Update 1.41.7.90 | ---
Fixed bug in rendering OpenGL;
Fixed a few drops of the client;
Fixed in some cases, the cost of converting an exaggerated display of 1 Golden Eagle
Fixed display of prices on conversion when changing country
Discount information is also displayed in the title of the art
Changed display selected battle over the button "to fight"
Clarified display distance in meters to the target

Nem sok semmi... Bár az utolsó pont nem teljesen tiszta, hogy mi.

na tudj már valaki mi van a mai pöcsben?
Fent jobb lenni 😊

https://www.youtube.com/watch?v=jBGRALhlmfM&list=PLD35C59813B2B2606

Csak mert jól van összevágva és jó.

végre valamiben 1 értünk..<#eljen> de én nem idegeskedem egyszerûen nem használom és kész..<#buck> és visszakanyarodtunk oda ahonnan kezdtük..<#taps>
"Csak azért nem hisztizek emiatt, mert az óriáskeréknek van ám egy "fent" állapota is, és volt már olyan hogy a 3 rámrontó ellent egymás után egylövéseztem. Gondolom volt k anyád..."

Ez így van, de akkor mi a probléma? 😊

aki jót akar magának az az official cheates árkád wallhack,aimbot móddal nem játszik....minimum RB a tankos résznél

Hát igen, de legalább megtanul az ember ésszel játszani 😛

Hát most erre mit mondjak?
Lehet, hogy ez számodra nem játék...akkor marad az idegeskedés. Na az sem játék akkor 😊

Én viszonylag eredményesen játszom vele, közben jól szórakozom. Nekem ez bõven elég.

Jeffjohnson
Meg még egy halom más probléma, ami már jelentve volt többek között CBT-ben is de még nem javították.

Nincs sok hibázási lehetõséged! 😊

Ha az elsõ nem öl meg akkor sincs esélyed többnyire mert tuti valami fontosat lõnek el pl. az agyút v toronyforgató motort. <#eplus2>

Igazából a Tigrisnek egy nagy baja van, mégpedig az h nem tud respawnolni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem. Ott már sokkal gyakoribb az 1 lövés.
<#eljen>
Tényleg, ez az átlag 2 lövés utáni halál high tierben (vagy rank) is megmarad?

ezt elírtam"Abban is igazad van, a tigrist nem a ww2 utáni tankok ellen fejlesztették.. a kérdés az akkor miért azok ellen kell harcoltatni?" a nem szó kimaradt
Az a baj, hogy az esetek többségében 500+ méterre lövöldözök, ott meg hogy mit találok el, nem rajtam múlik. Értem én hogy szofisztikáltan kidolgozott modulsebzés van, de ez nekem már annyira szofisztikált, hogy egyenlõvé vált a randommal 😊

Fõleg amikor büszkén lehúzom egymagam a zászlót, hirtelen rámfarol egy ellenséges tank, én pingelem (pedig zõd kereszt volt), tõle pedig kapok egy akkora ammoracket, hogy csodálom hogy nem ég el minden tankom a garázsban.

Csak azért nem hisztizek emiatt, mert az óriáskeréknek van ám egy "fent" állapota is, és volt már olyan hogy a 3 rámrontó ellent egymás után egylövéseztem. Gondolom volt k anyád...

" és az elsõ negatív benyomások után " erre csak azt tudom mondani mindennel lehet bujkálni , és megvárni hátha bejön valaki a célkeresztbe. Én nem ez a fajta vagyok, szeretek csapatban mozogni ha van rá lehetõség és adok kapok csatát játszani.. szerintem ez a játék nem pedig az amikor osztogatok valahonnan a világvégérõl, bármilyen tankról is legyen szó. Abban is igazad van, a tigrist a ww2 utáni tankok ellen fejlesztették.. a kérdés az akkor miért azok ellen kell harcoltatni?
egy kis off
A fiamnak adtam a wot accountomat. Na õ ramboként játszik. Maussal Mint a nyíl egyenesen át a mezõn persze egybõl kilõvik. Erre azt mondja miközben nézi a többi játékost hogy játszanak ez egy barátom volt aki a maussal meghalt. A chaten meg megy noob maus stb... írkálás. Bezzeg ha tudnák hogy egy 5 éves játszik. De egyébbként mindegy mivel megy tigris maus stb.. egyenesen át az ellenség felé.

hmmm... asszem lammaer 😊

Kicsit tartok attól hogy meresztenem kell a szememet a bozótosban bújkáló ellenfelekre, így is tele van a tököm amikor a szemem elõtt válik köddé a túloldalon egy stug.

Igaz, itt is mûködött a WOTos rutin, lõttem a semmit és írkálta hogy +100 lion, addig amig meg nem halt 😊

Ha elfogadsz egy tanácsot tõlem: hagyd az árkádot. Instant szórakozásra alkalmas ugyan, de szerencsére már RB-be és SB-be is be lehet jutni icipici várakozással. A játékélmény teljesen más (fõleg SB-ben, ahol aztán tényleg nincs marker).

Amúgy: nicked? Felvennélek ismerõslistára.

igen ez engem is érdekelne