37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Az első képen a modell indokolatlanul ronda...
-
Egy-egy jó skin milyen sokat dob a játék hangulatán.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
RODLEE #16224 OKK! Dánke ALL! Neki veselkedek! -
vajakos21 #16223 Kezdj nyugodtan simen.Hamar bele lehet jönni.És oda elég egy tank + személyzet nem kell többet kihúzni.Olyan sokat nem kell várni. ( hol van ez af hez ahol amig nem volt JIP negyed óra is simán volt..de akár többszöröse is) -
Érdekes a Tigris 2 mennyivel mozgékonyabb meg kezelhetőbb mint a tigris pedig jó 10 tonnával nehezebb és csak 50 lóerővel nyom többet a motor.
Még a tornya is gyorsabban fordul mint a tigrisnek...
Mondjuk azt tényleg nem értem miért kell a tigrisnek IS2-k meg t44-ek ellen mennie állandóan, ha a Tigris 2 is ezek ellen megy.
A tigrisnek semmi keresmi valója nem lenne ezek ellen a maga lepkefing átütésével. -
Dagohun74 #16221 Nincs semmi követelménye. Sajna sokat kell várni. És lehet szakaszba mind három módba játszani. Csapat játék ritkán jön össze mivel random csaták, de néha igen élvezetes csatákat lehet menni. -
Üdv!
Ha most kezdted érdemes először pár csatát menni AB-t, majd Rb módot. SB módban (simulator mód) sajnos elég kevesen játszanak, főleg ebben az időszakban.
Csapatban tudtommal nem, szakaszban viszont lehet itt is menni.
Magyar nyelvű segédleteket a játékhoz meg a banner alatt találsz: Fontos infók kezdőknek
AB módban ilyenkor is lehet bosszantani az oroszokat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
RODLEE #16219 Hello mindenki!
Nemrég raktam fel a gamét nekem eléggé bejön,mondjuk a wot is ,de ez valahogy simulátoros jellegűebb számomra(jó nem 1 steel fury),azt szeretném kérdezni a simulátor modot még nem sikerült kipróbálnom,annak van valami követelménye ,vagy csak szimplán sokat kell rá várni,és ezt lehet szakasz,illetve csapatba játszani mint a wotot?
Előre is kössz!
Üdv
Lt.Rodlee -
Mai nap nagy győzelmi szériába vagyok:D
Csak sajnálatos a rettentően kevés credit jutalom amit a GF ad:S
-
Brenor #16217 Akit érdekel esetleg Magyar szervezésű Air Race Bajnokság Tier 1-2-es gépekkel jövőhét szombat-vasárnap:
http://kopasz442pcgames.hu/race
Utoljára szerkesztette: Brenor, 2014.11.06. 07:33:12 -
Nézd meg a lőszer elhelyezéseit x-ray módba, akkor mindent megértesz:D
Itt kicsit máshogy működik mint a wot-ba.
-
Igen. Azért nem kell idegeskedni nagyon miatta. Még egyáltalán nem pontos sem a találat jelzése, sem a visszapattanás.
-
hát nem tudom
nem nézem ki sok játékosból hogy tudják az ammot hogy hol van a tankoknál, annyira seggarcúak
biztos random, mert ha első lövésre nem kaptam ammot, másodikra ki gyújtott, ha mázlim volt akkor hosszú ideig égtem (míg berobbant az ammo), ha nem, akkor rövid időn belül ammo.. :D
ma egy ilyen nap volt, ez van, cumiztatás mindenhonnan -
Madi92 #16213 Random?
Btw nem nehéz ammo-t lőni játékban, pláne mióta látni is lehet, hol van lőszer. Mondjuk kb mindenhol..:D -
Lokker #16212 Ki lehet kapcsolni ezt a halál utáni killcam dolgot? Sokkal idegesítőbb lett a játék. Már ha egyáltalán tudják hova fokozni.
Legutóbb csóri Marder III-al úgy haltam meg hogy a toronylemez csücskét eltalálták és onnan a repesz az egész tankba bejutott szinte mindent szétcsapva. Persze szigorúan killcam szerint. -
Az miért van, hogy ma szinte mindig ammo lövéssel / robanással halok meg ?
Előző csatában a 3 tankomat 3 ammo robbanással buktam... -
Dewri #16210 Pont hogy a legjobb, pont azért, mert itt nem tudnak messziről lődözni...:) -
Luciferkee #16209 P-1000
Esetleg Gustav?
Gustav
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.11.05. 22:03:28 -
Végül is amin lánctalp van jöhetne csak a helyét nehéz volna megtalálni a játékban.
http://ww2db.com/images/vehicle_katyusha12.jpg másold az URL sávba nem müxik link ként
PL a tüzérség tűzet nem a MI adná hanem a Karl, SturmTiger és egyéb járgányok , megmaradna kérelem a karikával csak a Karl-hoz futna be, hogy oda kérnék egy pukkantást és .. most kéne valami okosság nem olyan mint ami a WoT-ban van....mondjuk megjelenne az a karika a minimapon és te azon belül választanál egy tetszőleges pontot vagy megjelenne a karika a minimapon és csak azon belül látszódnának a tank ikonok és akkor klikk a piros heavy-re és tűz, persze megfelelő lövedék szóródással.
A lövést viszont követné a kamera mint a bombát itt lenne a az élvezet, hogy talál e mennyire tudom jól beállítania járgányt és egyebek.
A térképen kívülről kezdenének, hogy ne trollkodjanak a nagy gunokkal és még lehetne agyalni a végtelenségig.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.05. 21:29:04 -
Madi92 #16207 -
De ha már ez akkor jöhet a Katyusa is :D -
Ez a beszéd :D De azt kifelejtetted hogy V2-es rakétát is lehessen majd vezetni aztán 50 spawn pont 1x bevinni
-
Majd a legénység meghal a lövedék zajától akkor :D -
Akkor már Jagdpanzer 100 a 17cm-es löveggel meg Maus is dukál a németekhez:D -
Ahham Is-8, T95 vs Ratte, Karl és a SturmTiger lenne a light akkor :)
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.05. 20:27:11 -
Ez a poland map a játék legrosszabb pályája ezt nyugodt szívvel kijelentem mostmár.
Kurskon legalább van ai amit lehet lövöldözni unalmadba, de itt semmi.
Ja és messze nem kielégítő a jutalom, ha van épp 1-2 tank amit néhanapján ki lehet itt lőni...repülős részébe legalább ezért is olyan jutalmat ad ami kárpótol a masszív időpocsékolásért. -
gstup #16200 A német ágon a Kugelblitz nagyon fun.Jó pár killem van már vele.Is-2,t-44,su-100,su-122p.Mindet kilőttem már nem egyszer a kicsi Kugellel.Ha okosan tudod használni simán lehet vele kezdeni.De azért ahhoz nem árt tudni mit hol kell lőni és milyen távolságból.És ismerni kell a térképeket is. (Csak RB) -
T95-öt nem lenne német ágyú ami ki tudná szemből lőni.
Itt nem lenne opció a kupolát lőni mint wot-ba. -
Droughert #16198 USA-ág majd magával hozza a tornyos TD-ket, Slugger (Jakcson), Hellcat stb. Kíváncsi vagyok rájuk. -
Ha már JT akkor amerikaiakhoz is kell egy jó rank5 TD. Kedves Gaji nem szeretné a T95-öt Amerikaiakhoz betolni? :D Úgy lenne okuk mért kerüljön be az is-8
-
Droughert #16196 Jagdtiger még jobb lesz, igaz T5-ben megy, szintén lassú, de amit az eltalál annak vége. Jagdtiger nagyban hozzájárul, hogy a korábbi 90% fölötti orosz T5-ös winratek csökkentek. Ha orossz tankkal megyek T5-ben, szinte csak ez a TD az amitől tartok. -
Stefan99 #16195 Faluba utálok vele bemenni, nagyon könnyen az oldalába kerülnek ügyesebb játékosok. -
A Ferdinandról nem merném azt mondani, hogy nem elég combos. Poland map, benn a faluban, ha megjelenik az utcán, szanaszét szalad az ellenfél. Távolról is nagyon veszedelmes jószág. Tény, hogy nem ideges embereknek való. Mire a helyedre cammogsz vele ( még semmi nincs ugye fejlesztve rajta), nyugodtan meg lehet vacsorázni.
No de ha célra áll és az ellenfél elköveti azt a hibát, hogy mégiscsak ott akar átjönni, amit a Ferdi véd, hát az érdekes szokott lenni. Ilyen helyzetekben szoktam csapat első lenni, pedig csak állok egy helyben vele és 13 másodpercenként azt mondja a TD, hogy "röff" és egy malac az útjára indul, a túl oldalon meg egy ellenfél elhalálozik - többnyire orosz nyelvű- káromkodások közepette. Ami mondjuk nem baj, mert félelmetesen beképzelt játékosok.
Sajnos csak Ab eredményem van vele mert még nincs készen a fejlesztése.
-
Ha húzol vmi akkor az oroszt, azok az igazi op masinát, azok még a párducot meg tigrist is kiszedik szemből. -
Akkor én meg írok arról, hogy AB-ben mi a helyzet az AA-kkal. Azért említem meg, mert elég sokan játszanak AB-t mostanában., vagy lustaságból, vagy azért mert valamilyen tankot fejlesztenek. AB ugyan kevesebb pontot ad, de sokkal gyorsabban össze lehet szedni a pontokat mint esetleg RB-ben, ahol percekig csak arra vársz, hogy csatába behívjanak.
AB-ben máshogyan kell használni az AA-t, mint a többi csatában. Érdemes először azt a tankot behozni, amit fejleszteni szeretnél, majd ha kilövik, másodjára, esetleg harmadjára behozni a légvédelmet. Nagy segítség lehetsz vele a csapatnak az eventek miatt. Sokszor azon múlik egy csata, hogy a bombázónak sikerül-e eljutnia a célterületre és szétcsapni az ellenfél erősebb tankjait. Eventek meg igencsak gyorsan követik egymást, így abban nem lehet bízni, hogy mindig lesz vadász védelem. Biztonságosabb, ha megfelelően helyezkedve követed légvédelemmel az eseményeket és gyorsan leszeded az ellenfél eventező gépeit. Mivel ezzel is tudsz event pontot gyűjteni, három pont után bátrabban mehetsz bombázni, mint az a csapattag, aki az első sorban csikicsukizik az ellenféllel. Neki hiába van meg a három pontja, nem meri otthagyni a tankját és elmenni bombázni, mert mire visszatér, nem marad tankja.
Közben persze a légvédelmed is fejlődik.
Mostani kedvenc légvédelmem:
-
abból indultam ki, hogy sose tudtam vele mit lőni
biztos hogy még én vagyok a tudatlan, de akárhova álltam, mindig az ellenfél valami domb mögött volt
akkor tudtam csak vele egyszer szaggatni, mikor ők jöttek szépen kézen fogva vagy heten,mező közepén, akkor volt darálás -
Stefan99 #16190 ilyet általánosságban nem lehet kijelenteni:) vannak nagyon jó tankvadászok, pl jp IV/70 vagy a ferdinand, most a jagdtigerre gyűjtök, csak azzal leszek tier 5-be hajlandó menni a jelenlegiek közül. -
Értem, köszi.
Jól sejtem, a td-k sem valami combosak? Mentem az orosz 1. td-vel, hát nem nagyon tudtam vele éppen mit kezdeni 3-4 pályán keresztül. -
Stefan99 #16188 A legkevesebb spawn pontba kerül, így sokszor van az, hogy kilőnek és már csak azt tudsz vinni. Szerintem hasznos, mert ha nincs 1 sem a csapatban, akkor a bombázók iszonyatos pusztítást tudnak végezni. Ráadásul lehet hogy szerzel vele annyi pontot, hogy utána megint tudsz tankot bevinni. A német 2. szintű AA elég szerintem ,amíg nincsenek meg a tankok, amikkel menni akarsz.
Mindez RB-re vonatkozik.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.11.05. 17:44:31 -
Szerintem a spawn pontos rendszer óta semmi hasznuk nincs.