War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem egyet sikerült de azt hiszem 3 pár rakétát szórtam el rá annyira izgultam xD
és kicsit odébb volt a társa akit nem is vettem észre a flakkal.. õ pofán is lõtt egybõl úgyhogy inkább mákom volt h le tudtam rakétázni azt az egy pz3-at 😊
Próbáld ki il2-vel SB-n mit tudsz, aztán szóld le õket 😊)

Esetleg tehetsz fel videót is ahogy kikensz pár tankot a 100kg-os bombákkal meg a rakétáiddal >o]

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Az ilyneket nem tartom nagyra.Ha ellenük egy jól szervezett 4 fõs brigád állt volna fel és ott is simán tarolnak akkor ok.De ez kb "vakok között az egyszemû a király".

Pluskast
Köszi😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

én inkább majd megnézem saját szemmel milyen lesz 😊
biztos lehet itt is variálni, hogy merre menjen az ember attól függ mint kíván az adott szitu
A link nem mûködik. Dobd be direktben 😊

Tegnap Kursk, SB, Rank 3, Pantherek, Tigrisek.. dörzsöltem a kezem, hogy most végük.

Ellenfél: 4 fõs NM squad. Bejöttek il2-vel 3-an, meg egy T34-essel felderíteni. Úgy nyestek ki minket, "öröm" volt nézni. A legjobbjuk, sanchys valami 8 killt tudott magáénak mikor kidobta 100kilóssal a második Pantheremet 😊))

Öröm volt nézni, mégha a bré rossz oldalán voltam is.
Még gratuláltam is nekik a chaten.

Ja, nem.. rohadt OP il2-k a százharmincakárhány mm rakettáikkal 😄

Pluskast

V43 1105
Kedvencem.. bázisunkra belopakodott 1-2 tank beálltak úgy, hogy amint lespawnoltam 10-15 másodperc után picsán lõttek, ammo berobbant és kuka volt a tankom .. 😊 Ja meg Izraeli zászlós KV-k lelöktek a szakadékba .. <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Tegnap én is sz...on voltam a németekkel. Hanyagoltam is WT-t 5 vesztes csata után, semmit nem tudtam kilõni vagy mellé, undamage és valahogy mindig kibombáztak.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Pluskast
Ez nem csak a tegnapi napra jellemzõ. Én az esetek 98%-ban németekkel játszom. 10-bõl 8 csata bukó. Mást nem lehet tenni mint reménykedni, hogy a következõ patch-ben talán javítanak a balance-on.

V43 1105
Tegnap nem tudom mi volt, toltunk Arcade, Realistic Battlet, de vicc volt.. Német oldalt preferálom minden fegyvernemet tekintve.. ME-109 E3, F4, G2 mindent kipróbáltunk, Jaboként mentünk csatába, hogy a szaftosabb célpontokat pl. KV,KV2 500 kilógrammos bombával megpróbáljuk kidobni, volt hogy bejött, volt hogy nem .. A lecsap, vissza fel, lecsap taktikát követtük, lévén az ME109 ebben kimagasló. Na de az, hogy az ellenséges gépek, javarészt YAK-9, La-5, Lagg-3 és társaik, mint az X-Wingek úgy repülnek, hát az valami vicc, és persze azonnal szétlõnek a picsába amint lehetõségük van rá .. 😞 Az AA, Artillery megint csak OP, mintha kb lézerrel lõnének, pedig csak "88-asok" .. 😄 Földi részen noob csapattársak, baseraperek egyszerûen szánalmas volt, ami tegnap zajlott .. Na meg az, hogy a KV szinte kilõhetetlen még F-es Pz. IV.-el is.. vicc.. Remélem ma szerencsésebb lesz a helyzet. :-D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Attól sokkal jobb de utálom azt a pályát.

Még nem vagyok T4-ben, errõl nem tudok mit mondani.Viszont RB-ben szoktam játsztogatni, de pálya méretébõl 2x2km adódóan van rá esély távolságot tartani. De mindössze 1 mecset mentem rajta és akkor is a repülõket lötem.
Puding próbája az evés kiderül mit hoztak össze a srácok.

Hát tény,hogy nem egy Kursk viszont jobb mint egy Karelia.
Pluskast
Én fõként RB-t játszom. Sajna ott nem hiszem, hogy jó lesz. Némettel amúgy is totál szopóág a tier négyes színt.

Hát nem tudom tegnap mentem rajta mondjuk csak AB-ben és csak flakpanzerrel de a repülõknek annyi, kacsavadászat az egész. viszont a dombokat ki lehet használni be lehet lõni a pályát.

Pluskast
Ja aztán én is láttam, hogy ez még is csak 2x2 km-es pálya. ezen emelni kellene legalább 3x3-ra. Ez így megint egy értelmetlen rush map lesz. Ráadásúl a harckocsik páncélozottságának ismét annyi. 10m-rõl tök mindegy, hogy milyen vastag a páncélod. Megint jön az egy lövés temetés effektus.

Nem néztem videot.

Pluskast
Hmmm. Ezt nem tudtam akkor elnézést kérek!

Pluskast
Nekem is ez a bajom. A srác nem egészen 1 perc alatt ott van a foglalási pontnál, és onnan kb még egy perc alatt eljut a map széléig. Muszáj ezt erõltetni?

Nohab
A videón RB csatát állított be.
RB és SB-ben nagyobb lesz 2x2 km. Csak AB-ben lesz kicsi, ott 1x1km.

Pluskast
Szerintem simán be lehet nagyobb pályákat rakni. Kurszk a tökéletes példa. Elég berakni egy rakás ai tankot meg tankelhárítót. A playerek meg mennek rá mint méh a virágra, hisz az ingyen kill+pont. Azon a részen meg úgy is összetalálkoznak egymással. Amúgy szép ez a map amit belinkeltél de már most látni a minimap alapján, hogy baromi kis pálya. Megint 10 méterrõl fogjuk egymást lövöldözni.

A Q&A -ban benne volt, jelenleg is dolgoznak a városi térképeken és minden épület összedönthetõ lesz vagy valami ilyesmi, sõt ha jól vettem ki azt is megcsinálják, hogy a fákon ne lehessen csak úgy keresztül lõni.. 😊
mijki
Fõleg ha vörös csillag volt a tankodon...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

RatBaG
új rekord! hármat lõttem egyszerre...

Per Aspera Ad Inferi.

https://www.youtube.com/watch?v=pTjWhbhJYhs

Ha volt már, bocs, de a zene......
Ha lesz magyarországi helyszín akkor valószínûleg a balatoni offenzívát választják helyszínnek mint szargémingék.
http://englishrussia.com/2012/01/12/equipment-of-the-balaton-battle/
Nem volt egy életbiztosítás tankosnak lenni arrafelé.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Gondoltam:-)Csak eddigi tapsztalat,hogx minél kissebb a pàlya annál sûrübb az aa.
A repülõk nagyobb pályát kapnak, de a tankok csak kisebb részt járhatnak be. Ezzel kerülik el a végtelen bújócskázást.

Amúgy szép. És ami elõny ezek a pályák jól bejárhatóak..
Ilyen wot méretü pályákon akarnak mixed battlet?...
Ez a Carphatian Mountains elég fair pálya lesz 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Benne van a játékban csak finomítani kell rajta, repülõgéppel össze lehet zúzni. Ha az lesz a prioritás meg fogják tudni csinálni, mire a city mapok jönnek.
Trucker39
Én is inkább a nagy, sík területeket várom. A sziklás, bujkálós rész inkább az orosz tankoknak kedvez.Azt az ágat még nem húzom.

f24sg
Hátha lesz Ardennek map is, elvégre a németek ott keltek át a háború elején<#eplus2>
RatBaG
szerintem az épületek rombolhatósága még tervezõasztalon sincs.
merjünk nagyot álmodni, de azért elég messze vagyunk még ettõl, mikor jelenleg még a közepes méretû fákat se lehet kidönteni vagy szétlõni.

Per Aspera Ad Inferi.

Gottfried
Tankos szempontból akkor inkább az alföldi(sok helyen debreceniként említik) vagy a fehérvár környéki "tavaszi ébredés" mocsaras helyszínét csinálhatnák meg.
Városi pályákról szerintem még egy jó darabig nem álmodhatunk.Gondolom az épületek rombolhatósága egy kicsit nagyobb meló mint újabb mezei pályákat összehozni.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Coral Springs
Közelebb kerültünk kicsit MO -hoz. Mivel Budapest egy jelentõs helyszín volt, csinálhatnának egy map -ot belõle.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Gottfried
Újabb hegyes pálya....
Nem panaszkodni akarok de nekem a tankcsatákról afrika homokja,az orosz hómezõk és mondjuk kurszk jut eszembe úgy elsõre.Aztán jöhetnének az újabb hegyek.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Van még más is😊
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/150666-preliminary-patchnotes-14126x/

De mi ez a dev server dolog?

New ground vehicle location “Carpathian mountains”

kezdõdik 😊 és ez csak egy "kis" patch lesz 😊
Trucker39
Nem a billegés a bosszantó, hanem annak a hossza. Ha egyszerre áll meg egy orosz és egy német tank, az orosz már nagyjából tölti a második lõszert, mikor még a német billeg és nem tud célozni.

Noh igen, a gázturbinának eléggé nem megszokott a hangja egy harckocsiban... <#vigyor3>

1:30-nál kicsit beesett jobbra az orra 😄
Amúgy olyan hangja van mint egy lendkerekes autónak 😊

5-rõl is billeg egy-egy gázfröccsre/fékre az igazi is, láthattad a videókból
persze idegesítõ tudom, a t-34ben is idegesítõ h nem tud sûlyedni az ágyúcsõ csak egy hangyafasznyit de ez van 😄