War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és kicsit odébb volt a társa akit nem is vettem észre a flakkal.. õ pofán is lõtt egybõl úgyhogy inkább mákom volt h le tudtam rakétázni azt az egy pz3-at 😊
Esetleg tehetsz fel videót is ahogy kikensz pár tankot a 100kg-os bombákkal meg a rakétáiddal >o]
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
biztos lehet itt is variálni, hogy merre menjen az ember attól függ mint kíván az adott szitu
persze a fórumra be kell jelentkezni
Ellenfél: 4 fõs NM squad. Bejöttek il2-vel 3-an, meg egy T34-essel felderíteni. Úgy nyestek ki minket, "öröm" volt nézni. A legjobbjuk, sanchys valami 8 killt tudott magáénak mikor kidobta 100kilóssal a második Pantheremet 😊))
Öröm volt nézni, mégha a bré rossz oldalán voltam is.
Még gratuláltam is nekik a chaten.
Ja, nem.. rohadt OP il2-k a százharmincakárhány mm rakettáikkal 😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Puding próbája az evés kiderül mit hoztak össze a srácok.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ha volt már, bocs, de a zene......
http://englishrussia.com/2012/01/12/equipment-of-the-balaton-battle/
Nem volt egy életbiztosítás tankosnak lenni arrafelé.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
merjünk nagyot álmodni, de azért elég messze vagyunk még ettõl, mikor jelenleg még a közepes méretû fákat se lehet kidönteni vagy szétlõni.
Per Aspera Ad Inferi.
Városi pályákról szerintem még egy jó darabig nem álmodhatunk.Gondolom az épületek rombolhatósága egy kicsit nagyobb meló mint újabb mezei pályákat összehozni.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Nem panaszkodni akarok de nekem a tankcsatákról afrika homokja,az orosz hómezõk és mondjuk kurszk jut eszembe úgy elsõre.Aztán jöhetnének az újabb hegyek.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/150666-preliminary-patchnotes-14126x/
De mi ez a dev server dolog?
kezdõdik 😊 és ez csak egy "kis" patch lesz 😊

Amúgy olyan hangja van mint egy lendkerekes autónak 😊
persze idegesítõ tudom, a t-34ben is idegesítõ h nem tud sûlyedni az ágyúcsõ csak egy hangyafasznyit de ez van 😄