War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, ez egy M1, de valami ilyesmi lehet a satufék...
Nahmost ez egy modern pneumatikus futómû, és ez is az orrára támaszkodik, ha a Panther is csak ennyit hintázott, az is bõven elég... <#nezze>#nezze>
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

itt ugye csak irányt változtat gyakorlatilag majdnem álló helyzetben, most képzeljük el, hogy megy ez a nehéz monstrum 30-35km/h-val és rátenyerelsz az S gombra 😊 vagy ami még jobb full gázzal elõre mész aztán 1 mp múlva full fék és egyben full gázzal hátra
mert a játékban ez történik 😊
a "hintázás" a játékban lehet, hogy eltúlzott de, hogy meg sem mozdul azt nem gondolom, hogy helytálló 😄
Sebességvéltás elég neki hogy bedõljön. 😄
http://youtu.be/26cSk60Aj3Y
itt meg a 3. perctõl érdekes, kis sebességnél fékez rá már dõl elõre, szóval sztem a billegés teljesen jogos
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
ha nyomott volna a videón egy satut akkor derülne ki, hogy mit csinált igazából 😊
mert a játékban gondolom mindenki gombokkal játszik az meg padlógáz és satufék 😊
Így kéne mûködnie valahogy.
Illetve ajánlom még: Das Boat, Vaskereszt, Unsere Mütter, unsere Väter (2013).
Bár gondolom ezeket láttad, csak azért irom, hogy van más jellegû 2. Vh. film is.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
off
Dagohun74: Most komolyan az USA lakossága több, mint 300 millió fõ hidd el elsõsorban a hazai piacra termelnek õk is, mint ahogy minden ország. Ahogy mi is. Amikor egy sorozatot elkaszálnak akkor se azt nézik, á kelet Európában nézik sokan, hanem az otthoni viszonyokat követik. Ha lenne nívósabb magyar filmgyártás akkor mindig a magyarok lennének az ászok. Nekünk is van egy kevés ilyen filmünk. Ez így természetes.Szélsõséges esetben láthatnánk ahogy a nagy õsmagyarok hátrafelé nyilazzák a t34-eket. 😊
Szóval van ám még Hollywoodnál is lejjebb.
Mondjuk ettõl még lehet rajta javítani.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Tessék megnézni élõben. Semmi féle libikóka, limbó hintó nincs mikor megáll. Erre azért kicsit figyelhetnének a készítõk.
Zoltang hozzászólásában voltak rugóutak is, hogy az alap poziciótól föggõlegesen összesen mennyit tud elmozdulni a futógörgõ, a Párducnál valami 530 mm a T-34-nél 100 mm körül. Ez annyira nem fontos, a lényeg a csillapítás. A Párduc hidraulikus csillapítása egy nagyon jó dolog, a T-34-ben meg semmilyen sincs.
Lehet hogy IRL a Párduc jobban hintázott 40 km/h-s sebességrõl való megálláskor mint a T-34 és jól van ez lemodellezve a játékban. Csak hát az meg nincs lemodellezve hogy a T-34-ben szétloccsantja a fejét a závárzaton a töltõ mert pattogott a hk és nem tudott megkapaszkodni...
A Párduc tûzvezetése nem volt túl jó, de nem a felfüggesztés miatt. Ezen minél hamarabb változtatniuk kéne.
Bár inkább más dolgokon kéne minél hamarabb változtatniuk.
nem gondoltam volna, hogy így betalálok a vízágyas hasonlatommal. azt hittem a pz4 billeg, hát akkor erre mit mondhatnék, omfg...
ez tuti, hogy nem ilyen volt a valóságban. eleve a jármû fizikája is elbaszottnak tûnik, olyan mintha a tank alja egy gömb lenne és folyton billeg minden irányba, ahogy nagy sebességgel halad a terepen.
megálláskor meg limbóhintó, sniper módban csak annyit látok, hogy föld - jéé égbolt - föld - t34. pukk.
Per Aspera Ad Inferi.
Igazából az automata berendezések a nagy kalibernél (100+ mm) fontosak. Hogy ne kelljen a töltõnek szenvednie. Csak ezért nem terjedtek el (az orosz gépek kivételével) mert az '50-es évek végén jöttek az ûrméret alatti lövedékek (APDS, APFSDS), amik könnyebbek voltak mint a teljes kaliberûek. Még egy 120 mm-es APDS-t se olyan nehéz hogy ne bírná el egy ember vagy két ember kelljen hozzá.
Amúgy meg rengeteg problémát vet fel a töltõberendezés.
Többen fel voltak háborodva, hogy hintázik a párduc megállás után és feltételezem, hogy ez a puhább futómûnek is köszönhetõ (a +15 tonna tömegrõl nem is beszélve)... Nézegettem videókat, és nagyon simán szinte stabilan tartotta a csövet miközben ránézésre 40-el ment egy eléggé hepe-hupás földúton.
Illetve a KwK44/1 lövegen már nincs csõszájfék. Ballisztikailag ugyanaz a KwK44/1 is mint a KwK42, szóval emiatt nincs változás az átütésében. A lövedékek is ugyanazok (lehet hogy ehhez is terveztek valami APDS/APFSDS lövedéket, ezekkel szemben nagyon szeptikus vagyok). A csõszájfék hiánya kicsit megnövelheti az átütést, mert több ideig gyorsul a lövedék, de ez minimális pár %-os növekedést jelent csak.
Sokkal fontosabb az, hogy ezt a Kwk44/1 löveget egy automata töltõberendezéssel is tesztelték. Ezzel a teszteken kb 40 lövés/perces tûzgyorsaságot értek el. Így már 3400 kg-ra nõtt a löveg tömege. Csak három darab készült.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Árkádban semmi skill nem kell,bárki bárhonnét bármivel kiszed mert csak húzni kell a kurzort míg színes nem lesz a kereszt.Ezért sok a kemper,nem lehet normálisan játszani.
RB-ben már célozni kell,a troll ágyúkkal messziról nem sok esély van a találatra(bár néha elsõre sikerül)a kempelés nem kifizetõdõ.Sokkal több a közelharc,ami már némi ügyességet és taktikai érzéket kíván.(Nekem ez a kedvencem)
Simben meg az óvatosság talán a legfontosabb.Ez nem kempelést jelent de nem lehet ész nélkül rohangálni mert ha a minimapon kiszúrod az ellent,mire megállsz és célzol,már halott vagy.Sniperkedni a legtöbb pályán nem sok helyrõl lehet mert a növényzettõl(mint a valóságban) nem látsz semmit.Szerintem egyelõre csak kurszk igazán alkalmas erre a módra,a többi pálya kicsi.Amiért szeretem az az hogy nagyobb kihívás és ezért nagyobb a sikerélmény is ha valakit kiszedsz.A sok növényzet miatt viszont sok helyen semmit nem látni,ezért nem lett még a kedvencem a sim.
Persze sokan sokféleképpen látják,ez csak egy vélemény a 3 módról.
(az 5 éves kisfiamnak pl. az árkád tetszik mert ott van sikerélménye 😊)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
ezt most minek? legalább akkor árkádban de ne csináljanak belõle egy újabb szaros wotot
De itt van mi van róla. 1 mondatban említi csak az ágyút.
"After the Panther II project died, a more limited upgrade of the Panther was planned, centered around a re-designed turret. The Ausf F variant was slated for production in April 1945, but the war ended these plans.
The earliest known redesign of the turret was dated 7 November 1943 and featured a narrow gun mantlet behind a 120 mm (4.7 in) thick turret front plate. Another design drawing by Rheinmetall dated 1 March 1944 reduced the width of the turret front even further; this was the Turm-Panther (Schmale Blende) (Panther with narrow gun mantlet).<116>116>
Several experimental Schmaltürme (literally: "narrow turrets") were built in 1944 with modified versions of the 75 mm KwK 42 L/70, which were given the designation of KwK 44/1. A few were captured and shipped back to the U.S. and Britain. One badly damaged vehicle is on display at the Bovington Tank Museum. It had been used as a post-war range target until its historical significance was recognised."
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
eddig csak a hangját hallottam, de tegnap kurszkon gyönyörûen láttam, miután töltéskor klikkeltem, mint az õrült, dupla bumm és két lövedék repült szép ívben... <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
Miért? Látszólag ugyan úgy felrobban, mintha kilõtték volna. Nyújt valami elõnyt, ha önként elhagyom a tankot?