War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

20-30kmh-ról is billeg vjzszintes talajon 😛

tudják,de akkor az oroszok nem lesznek OP-ok és szopatni kell a németeket! a libikókaval a faxom kivan btw 😄

Ezeket a videókat néztem meg én is, ezért gondoltam, hogy szerintem az a billegés nagyon is rendben van..

Tudom, ez egy M1, de valami ilyesmi lehet a satufék...

Nahmost ez egy modern pneumatikus futómû, és ez is az orrára támaszkodik, ha a Panther is csak ennyit hintázott, az is bõven elég... <#nezze>
Ja ezek megvoltak kiveve a 3. azt megnezem mit tud. Das Boot a kedvenc meg a Kelly hosei pedig abban is amerikaiak vannak.A halal 50 oraja azt nezve meg mindig nemetekenek drukkolok hatha egyszer eleri a k..tt benzinlerakatot, de nem.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Lol tényleg ugyanaz a 801-es 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

10cm billegés a csõ végén 100m-el odébb már 2m! Csodákra a németek sem képesek 😊.

az én videómon még fiatalabb a faszi aki vezeti 😄
0:50-tõl
itt ugye csak irányt változtat gyakorlatilag majdnem álló helyzetben, most képzeljük el, hogy megy ez a nehéz monstrum 30-35km/h-val és rátenyerelsz az S gombra 😊 vagy ami még jobb full gázzal elõre mész aztán 1 mp múlva full fék és egyben full gázzal hátra
mert a játékban ez történik 😊

a "hintázás" a játékban lehet, hogy eltúlzott de, hogy meg sem mozdul azt nem gondolom, hogy helytálló 😄

http://youtu.be/QsodIneQGzI
Sebességvéltás elég neki hogy bedõljön. 😄
http://youtu.be/26cSk60Aj3Y
itt meg a 3. perctõl érdekes, kis sebességnél fékez rá már dõl elõre, szóval sztem a billegés teljesen jogos

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Coral Springs
Ezek már csak apró részletek, lényegtelenek... <#nevetes1> Mind amikor pistike egy autósjátékban kipördül, azt anyázik hogy miért.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

menet közben ilyen simán suhan is kb, ezt a cbt alatt be is írtam ide, hogy olyan mint a vaj a t-34 után 😊
ha nyomott volna a videón egy satut akkor derülne ki, hogy mit csinált igazából 😊
mert a játékban gondolom mindenki gombokkal játszik az meg padlógáz és satufék 😊

Így kéne mûködnie valahogy.

Már csak helyesen kellene megtanulnom irni....
Sztáligrád (1993)

Illetve ajánlom még: Das Boat, Vaskereszt, Unsere Mütter, unsere Väter (2013).

Bár gondolom ezeket láttad, csak azért irom, hogy van más jellegû 2. Vh. film is.
Az vicces mert kb. a Panthernek volt a legjobb futómûve az összes akkor harckocsi közül. Nem az újamból szopon, a Jentz v. Spielberger könyvben van errõl egy német ábra.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

A csõ végét nem látni, vagy az optikát, ki tudja az mit mutatna a fene se tudja. Én nem vagyok különösebben tankos, de jó volt ez a videó köszi szépen. Azért hatalmas élmény lehet amikor egy ilyen ott megy melletted. Egyszer tuti elmegyek egy ilyen fesztiválra.

off
Dagohun74: Most komolyan az USA lakossága több, mint 300 millió fõ hidd el elsõsorban a hazai piacra termelnek õk is, mint ahogy minden ország. Ahogy mi is. Amikor egy sorozatot elkaszálnak akkor se azt nézik, á kelet Európában nézik sokan, hanem az otthoni viszonyokat követik. Ha lenne nívósabb magyar filmgyártás akkor mindig a magyarok lennének az ászok. Nekünk is van egy kevés ilyen filmünk. Ez így természetes.Szélsõséges esetben láthatnánk ahogy a nagy õsmagyarok hátrafelé nyilazzák a t34-eket. 😊
valószínûleg azért mert közúton mentek vele, amire gondolom bizonyos szabályok vonatkoznak. megnézed fordulásnál szépen szedte az aszfaltot.
azért billeg ez becsületesen és csak lépésben halad illetve fordulgat 😊
Trucker39
Ezt nem tudom. De számomra inkább hihetõ ez a tankmozgás, mint ami most a játékban a Panther-nek van. Ha olyan lett volna, szerintem el sem indult volna vele egy tankparancsnok sem. Már az elsõ falunál lehetett volna kimosni a tankot belülrõl, mert a legénység összerókázta magát, meg a tankot is.

Á hagyd, ha mégnézed bármelyik orosz háborús filmet ami az utóbbi húsz évben készült, ott meg hõs szovjet katonákat fogsz látni, meg lélektelen náci állatokat(oroszok Wehrmacht ábrázolása). Orosz filmekben még a tömeggyilkos NKVD tisztjei is pozitív hõsök ám.

Szóval van ám még Hollywoodnál is lejjebb.

WinT
Gyanítom ha lesz egyszer ilyen az nem amerikai film lesz... de vevõ leszek arra is. 😊
Nem kötekedésbõl, de ebben szerintem nem a híresen sérülékeny 2. vh-s Panther csillapítás van 😊)

Mondjuk ettõl még lehet rajta javítani.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Mar megint a hos amerikaiak de unalmas mar ez. Bar attol lehet meg latvanyos es jo film. Miert nem csinal valaki egyszer a nemetekrol egy filmet ott is voltak hosok es igaz katonak.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Trucker39
Az elsõ nagyobb fékezést érdemes figyelni, mikor megcsúszik egy pillanatra. Összesen egyet!! bólint a lövegcsõ. Szisszen egyet a rendszer és máris stabilan áll.

Trucker39

Tessék megnézni élõben. Semmi féle libikóka, limbó hintó nincs mikor megáll. Erre azért kicsit figyelhetnének a készítõk.

Zoltang fórumozóval már tárgyaltuk itt is. Teljesen más a kettõ. A Párducé dupla torziós rugós négy darab hidraulikis csillapítóval. A T-34-eseké függõleges spirálrugós.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Zoltang hozzászólásában voltak rugóutak is, hogy az alap poziciótól föggõlegesen összesen mennyit tud elmozdulni a futógörgõ, a Párducnál valami 530 mm a T-34-nél 100 mm körül. Ez annyira nem fontos, a lényeg a csillapítás. A Párduc hidraulikus csillapítása egy nagyon jó dolog, a T-34-ben meg semmilyen sincs.

Lehet hogy IRL a Párduc jobban hintázott 40 km/h-s sebességrõl való megálláskor mint a T-34 és jól van ez lemodellezve a játékban. Csak hát az meg nincs lemodellezve hogy a T-34-ben szétloccsantja a fejét a závárzaton a töltõ mert pattogott a hk és nem tudott megkapaszkodni...
A Párduc tûzvezetése nem volt túl jó, de nem a felfüggesztés miatt. Ezen minél hamarabb változtatniuk kéne.
Bár inkább más dolgokon kéne minél hamarabb változtatniuk.

RatBaG
tegnap meglett nekem is a panther.
nem gondoltam volna, hogy így betalálok a vízágyas hasonlatommal. azt hittem a pz4 billeg, hát akkor erre mit mondhatnék, omfg...
ez tuti, hogy nem ilyen volt a valóságban. eleve a jármû fizikája is elbaszottnak tûnik, olyan mintha a tank alja egy gömb lenne és folyton billeg minden irányba, ahogy nagy sebességgel halad a terepen.
megálláskor meg limbóhintó, sniper módban csak annyit látok, hogy föld - jéé égbolt - föld - t34. pukk.

Per Aspera Ad Inferi.

WinT
Témába vágó film készül Hollywoodban:

Pl hogy ha nem figylesz betölt téged is 😄
Persze. Nem a 40 lényeg hanem az hogy fél perc alatt tudjon leadni mondjuk 10 lövést. Mert ezzel egy menetoszlopot szétlõ egy perc alatt, míg töltõberendezés nélkül ez 5-10 percig is eltartana. Ez az egy olyan eset van amikor számít a minél nagyobb tûzgyorsaság. Amúgy meg nem is lehet kihasználni, mert nem lehet másodpercenként bemérni célpontokat ha nem egymás mellett vannak.

Igazából az automata berendezések a nagy kalibernél (100+ mm) fontosak. Hogy ne kelljen a töltõnek szenvednie. Csak ezért nem terjedtek el (az orosz gépek kivételével) mert az '50-es évek végén jöttek az ûrméret alatti lövedékek (APDS, APFSDS), amik könnyebbek voltak mint a teljes kaliberûek. Még egy 120 mm-es APDS-t se olyan nehéz hogy ne bírná el egy ember vagy két ember kelljen hozzá.
Amúgy meg rengeteg problémát vet fel a töltõberendezés.
Arról esetleg van infód, hogy a T-34 és a Panther felfüggesztése között milyen különbségek vannak? Úgy értem pl rugóút, lengéscsillapító keménysége, ilyesmi.

Többen fel voltak háborodva, hogy hintázik a párduc megállás után és feltételezem, hogy ez a puhább futómûnek is köszönhetõ (a +15 tonna tömegrõl nem is beszélve)... Nézegettem videókat, és nagyon simán szinte stabilan tartotta a csövet miközben ránézésre 40-el ment egy eléggé hepe-hupás földúton.
40 lövés per perc tûzgyorsaságú löveg '45-ben? <#wilting>

Sniper mód meg zoom 😉
Törölt felhasználó
Távcsövet a népnek SB-n! Nem is értem hogy hagyhatták ki egy tankos játékból.. milyen csapnivaló parancsnokok vagyunk így?
A 7,5 cm KwK44/1 L/70-et a Skoda kezdte el fejleszteni. A Panther F Schmallturmot kapott volna, ennek a toronynak van eleje, ezért a lövegpajzs is más kialakítású, mint a korábbi verziónál. A lövegpajzs kialakítása az egyik különbség (a löveg + lövegpajzs teljes tömege 1920 kg). A másik fõ különbség a stereoszkópikus távolságmérõ, ez is az új torony miatt lett változtatva. Ez már ténylegesen mér, pontosabb mint a monokuláris és jobban átadja a térhatást.
Illetve a KwK44/1 lövegen már nincs csõszájfék. Ballisztikailag ugyanaz a KwK44/1 is mint a KwK42, szóval emiatt nincs változás az átütésében. A lövedékek is ugyanazok (lehet hogy ehhez is terveztek valami APDS/APFSDS lövedéket, ezekkel szemben nagyon szeptikus vagyok). A csõszájfék hiánya kicsit megnövelheti az átütést, mert több ideig gyorsul a lövedék, de ez minimális pár %-os növekedést jelent csak.

Sokkal fontosabb az, hogy ezt a Kwk44/1 löveget egy automata töltõberendezéssel is tesztelték. Ezzel a teszteken kb 40 lövés/perces tûzgyorsaságot értek el. Így már 3400 kg-ra nõtt a löveg tömege. Csak három darab készült.
az SB az apache pilóták számára kötelezõ lenne. A Sisak kijelzõ olvasását simán lehetne javítani, mert itt is fél szemed a képernyõn, a másik meg a minimapon 😊))

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Gottfried
Vagy mikor osonsz szép csendben mert felvillant valaki pár száz méterre,feszülten figyelsz,mögé akarsz kerülni és közben nem veszed észre a másikat aki mögéd került,csak mikor már robbansz.Néha majdnem kiugrom a fotelból ilyenkor.Van egy feelingje.....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Az külön poén 😊
Ennek a másik fele, mikor robogsz át az erdõn, látod a térképen, hogy valahol melletted van, de nem látod... Majd látsz valami furcsát, de mire felfogod már a Hetzer tetején állsz... 😄
Az Arcade meg egy WoT... Sõt rosszabb.
Kb egyet értünk. Én azt is élvezem, hogy igen megállok be sniper mód és szépen pásztázom a terepet, hogy na hol van a gonsoz orosz 😊 Nincs is jobb mikor nézel nézel és vmi nem oda illõt látsz a növények közt. Talán egy tank? Fut át az agadon majd oda lõsz mert hátha és: bumm. Vlagyimir123_RU T-34-85 Destroyed 😄
Szerintem is jó így ahogy van. Nem fixen 1 lövés 1 halál. Múltkor pl panther D ellõték sajna a láncom pont a hasam látszott. 2 t34-85 összesen 4et lõtt a hasamba mire meghaltam...
Gottfried
Ha játszol pár 10 csatát RB-ben és simben,soha többet nem akarsz majd árkádban menni. 😊
Árkádban semmi skill nem kell,bárki bárhonnét bármivel kiszed mert csak húzni kell a kurzort míg színes nem lesz a kereszt.Ezért sok a kemper,nem lehet normálisan játszani.
RB-ben már célozni kell,a troll ágyúkkal messziról nem sok esély van a találatra(bár néha elsõre sikerül)a kempelés nem kifizetõdõ.Sokkal több a közelharc,ami már némi ügyességet és taktikai érzéket kíván.(Nekem ez a kedvencem)
Simben meg az óvatosság talán a legfontosabb.Ez nem kempelést jelent de nem lehet ész nélkül rohangálni mert ha a minimapon kiszúrod az ellent,mire megállsz és célzol,már halott vagy.Sniperkedni a legtöbb pályán nem sok helyrõl lehet mert a növényzettõl(mint a valóságban) nem látsz semmit.Szerintem egyelõre csak kurszk igazán alkalmas erre a módra,a többi pálya kicsi.Amiért szeretem az az hogy nagyobb kihívás és ezért nagyobb a sikerélmény is ha valakit kiszedsz.A sok növényzet miatt viszont sok helyen semmit nem látni,ezért nem lett még a kedvencem a sim.
Persze sokan sokféleképpen látják,ez csak egy vélemény a 3 módról.
(az 5 éves kisfiamnak pl. az árkád tetszik mert ott van sikerélménye 😊)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

"talán csökkenteni fogjuk a lõszerrekesz robbanás esélyét"
ezt most minek? legalább akkor árkádban de ne csináljanak belõle egy újabb szaros wotot

Ugyan úgy L70 ugyan úgy 75 ugyan az a lõszer ezek szerint nem.

De itt van mi van róla. 1 mondatban említi csak az ágyút.

"After the Panther II project died, a more limited upgrade of the Panther was planned, centered around a re-designed turret. The Ausf F variant was slated for production in April 1945, but the war ended these plans.

The earliest known redesign of the turret was dated 7 November 1943 and featured a narrow gun mantlet behind a 120 mm (4.7 in) thick turret front plate. Another design drawing by Rheinmetall dated 1 March 1944 reduced the width of the turret front even further; this was the Turm-Panther (Schmale Blende) (Panther with narrow gun mantlet).<116>

Several experimental Schmaltürme (literally: "narrow turrets") were built in 1944 with modified versions of the 75 mm KwK 42 L/70, which were given the designation of KwK 44/1. A few were captured and shipped back to the U.S. and Britain. One badly damaged vehicle is on display at the Bovington Tank Museum. It had been used as a post-war range target until its historical significance was recognised."
Látni láttam ilyet már én is, nem is ritkán. Viszont 2x nem sebzett....

Riasztó ez kérem, nem vonzó 😄 De majd meglátjuk, kedves forumtársak már ajánlották hogy körbevezetnek az arcade feletti világban.

Pluskast
Az szép 😊 Nálam eddig olyan volt, hogy a Jagdpanteremet kétszer fizettem ki......

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

RatBaG
a dupla lövés bugot említette már valaki?
eddig csak a hangját hallottam, de tegnap kurszkon gyönyörûen láttam, miután töltéskor klikkeltem, mint az õrült, dupla bumm és két lövedék repült szép ívben... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

"Esetleg, sok találat után javasolt elhagyni a jármûvet."

Miért? Látszólag ugyan úgy felrobban, mintha kilõtték volna. Nyújt valami elõnyt, ha önként elhagyom a tankot?