37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • flashpointer2
    Nekem épp a pörgés tetszik benne, megyek a tankkal ha összejön a pont átugrom repcsibe lövök/bombázok párat aztán vissza és ha kilőnek a respawn szinte egyből betesz a csata közepére.
    Tényleg jobb lenne X nélkül, vagy mint simulationbe még felirat sem kell csak meglátni hogy milyen tank és felismerni hogy ellenség-e csak a pörgés maradna. Nincs már időm arra hogy csak menjek és keressem az ellent aztán 5 perc múlva legyen valami :D Mint a repcsis simben meg realisticben hogy 15 percig csak emelkedni kell . Irigylem azokat akiknek ennyi szabadidejük van :)
  • Sherman0070
    Amúgy 1 kérdés: Aki Arcade battlesban tolja az élvezi? Mennyi xp-t hoz?
    Meg aki abban játszik az hogy bírja? Nekem CBT-ben az a pörgés elég volt. Szerintem már túlságosan is "összevissza mindenhonnan tudom hol a gyenge pontod mert ott a kis x".
  • Sherman0070
    Nagyjából ki kell tapasztalnod hogy hol vagy és nincs semmi gond :D
  • Trucker39
    Halványan? Még ilyen panaszt nem hallottam. Biztosan jól vannak beállítgatva a grafikai beállítások nálad? Nálam és gondolom mindenkinél hasonlóan néznek ki. Általában csak az szokott gond lenni, hogy kicsi a minimap és összefolynak a pontok(nekem sem túl jó a szemem már).

• patchaou
    Az ok :) De a méretével semmi bajom, csak nagyon halványan jelöl engem és azt merre nézek.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.11.08. 01:10:23
  • ximix #16301
    Menu-----Game Options-----Interface----Tactical map scale
  • Trucker39
    Igen. Itt tudod állítani a minimap méretét.

• patchaou
    Azon lehet állítani valahogy, hogy jobban lássam magam a minimapon?
  • Trucker39
    Kugelblitz-l is lehetünk az elsők, ha gyenge a csapat.

• gstup
  • flashpointer2
    Igen úgy próbáltam de már mind1 mert ha maxon van a text akkor mikrolaggol mert csak 1gb-os a videókari, medben meg ugye nem engedné ha mennem sem úgyhogy már nem téma de azért köszi a segítséget
  • Sherman0070
    Dehogynem csak most rank5-ben :D
  • Trucker39
    Valóban játékostól, meg egy kis szerencsétől függ.

• Stefan99
    EZ be van pipálva?
    cockpit
  • gstup
    Játékostól függ.
  • Master91
    Most akkor nem az oroszok az op-k? :D
  • JethroHUN
    Itt van #16153 ennyi a WR jelenleg orosszal.
  • foxbat88fx
    mennyi ismerős arc van itt wot-ból :DDDD
  • flashpointer2
    9-et : (
    na mindjárt ráguglizom mi lehet a probléma
  • Droughert
    Mennyi helyet foglal a wt? Ha 3gb körül akkor csak a light van leszedve, ha 9gb körül akkor a teljes.
  • Droughert
    Ha ez megnyugtat, a KT-t iski tudja szedni szemből (volt mikor egy zsu-nak több kilje volt mint nekem Is-4el)...
    Jagtiger viszont op ha nagy nyílt mapra kerül, ha lenne stat reset most megnézném mennyi a wr az orosz tankokkal, de az biztos, hogy javult a helyzet T5-ben. Volt ugye egy kis penetration növelés a német tankoknak, meg jött a 2 nagyobb nyílt map kursk mellé, így német oldalnak is több esélye van.ű
    Kérdés: Mozdok map van még? Mert a héten egyszer nem dobott be rá, 90%-ban polland térképen mentem, vagy kursk-on.
  • flashpointer2
    Hát fogalmam sincs, csak amit leszedett a downloader, hol tudom megnézni? :)
  • gstup
    Nálam avval bas**a fel az agyamat a gaijin amikor egy 1948-ben használt cuccot (zsu-57) bedob a wh-s dolgok ellen.Mi a fas**ért kellett annak a zsu-57-nek 8.0-nál alacsonyabb br?Most mentem ellene A párduccal.Semmi esélyem nem volt.Egy rohadt spaa ellen.Kb 500-800 méterről szedett ki.
  • Master91
    Aaaaaa köszönöm !
    Nézelődtem ott emlékszem rá, nem gondoltam arra hogy ha a 2. gombon hagyom akkor az az aktív xD
  • Droughert
    Full kliens van letöltve vagy a light? Lehet, hogy a lightban nincs legénység.
  • Droughert
    Menüben válaszd a a controllsnál a mouse aim-et az, ha jól rémlik az megoldja.
    Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.11.07. 18:45:48
  • Sherman0070
    Menu---> Controls és ez:

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2014.11.07. 18:45:12
  • Master91
    Valamiért ilyen lett a repülő irányításom:

Borzasztóan rossz így menni, előzőleg nem kellett a kicsi körrel játszani a nagy kör széléig hogy reagáljon a repülő, mit kéne állítanom... ?
  • flashpointer2
    Igen látom hogy csak high-on aktiválható de hiába teszem arra akkor sem látszik sem a repcsiben sem a tankban :/ Aha emlékszem régen gagyi grafhoz is lehetett nem tudom miért vették ki, a legjobb funkció
  • Sherman0070
    E-75 szépen elférne mellette. "de az nem lenne történelemhű" Mert most olyan történelmi a játék hogy az orosz hányadék T54, Is4 Panther és Tigris változatok ellen kerül be. De ha a németeknél lenne ez akkor orosszal senki sem tolná. Most se tolják már mert 1-el kevesebb a respawn és így látszik hogy ezen a 2 OP tankon kívül mekkora hányadék szar az egész nemzet.
  • Trucker39
    Megmondom miért van benn. Ezért, hogy száradna le a lába annak, aki össze engedi ezeket egy csatába. Azért örülnék neki, ha ilyesmire figyelnének kicsit.
    Ja, igen, minden tank a sorban, amit viszek csatába 6.7 BR besorolású.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.07. 18:27:17
  • Sherman0070
    Amúgy ez a piszok IS-4M mi a francért van a játékban? E mellé komolyan elférne az E-75 hogy legyen tisztességes ellenfele. Volt hogy 5m-ről a seggét lőve 5 lövés volt kipusztítani.
  • Stefan99
    lehet kiválasztottak titokban tesztalanynak.:) Most már mindenki mehet ezek ellen D-vel, sőt, is-3 ellen is.
    Mostanság tiger 1-el tolom, +1.3 BR lenne az IS3, biztosan fel fog tűnni ha meglátok egyet.:)
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.11.07. 18:22:07
  • Sherman0070
    Ja erre emlékszem. Én is azok között voltam aki sosem került kb is-2, t-44 duó ellen. De amiután picit kezdtem belejönni dobott oda szépen.
  • gstup
    Igen.Én voltam az egyik aki mindig is-2,su-100 és su-122p-k ellen mentem d párduccal. :)
  • Sherman0070
    IS-2 nek ( az elsőnek) 6-os a br-je, Tigris-nek 5.7 szóval Is-2 nek kb. 60% esély hogy Tiger/Panther D duó ellen kerüljön.
    Rank 4 németeknek meg a br-je direkt úgy lettek csinálva hogy 80% esélyben rank5 ellen dobja ( hacsak nem 6.7-es br-ű németekkel tolod amivel nem kerülhetsz rank5 orosz ellen)
  • Stefan99
    Na de az hogy van, hogy tiger 1-el jön a sok is2, ferdivel meg a t54?:) miért nem ferdivel jön az is2?
  • Droughert
    Nincs normális leírás erről, amit múltkor linkeltem, nyári hivatalos info volt, az alapján ha gyengén játszol akkor maximum -0.6br kedvezményt kaphatsz, de ott az is meg volt említve, hogy ha jól teljesítesz akkor magasab br besorolással nem fog büntetni a játék. Ezzel szemben elég régóta tapasztaljuk ezt a magasabb br-besorolát. Nem tudom ki emlékszik rá, de anno talán Gotfried ment Panther-D vel, és soha nem ment IS-2, T-44 tankok ellen, mi meg páran itt a fórumon szinte folyamatosan ezeket kaptuk. Már kipróbáltauk ugyan azt a setupot amit ő használt, és akkor is ugyan úgy olyan tankok ellen mentünk amiket ő soha nem látott.
  • Sherman0070
    Lehet hogy a grafikai beállításod nem engedni hogy mutassa úgymond. Pl. 1.43 kijövetelekor medium grafikán repülőben nem láttam a pilótám high-on meg láttam.
  • gstup
    Folyamatosan mozogni,nem leállni és lövöldözni.Szinte az összes pályán mögé lehet kerülni az ellenfélnek.