War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
2. Áruld már el nekem légyszíves, hogy a SU-100 melyik tankot nem kapjak ki a német oldalról? Engem már Kurszkon is kiszedett nem is egyszer. Az meg, hogy a Jagdpanter frontpáncélja milyen... Ki lehet lõni? Igen. A Su-100 kikapja? igen. Akkor miért is nem jár neki a 2 spawn?
Nem arról volt szó, hogy hú de OP a Su-100 hanem arról, hogy miért nem jár neki a 2 spawn?
Viszont 1500m+ felett egy halálosztó! <#taps>#taps>
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
ez lemaradt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk hálistennek tényleg úgy néz ki, hogy a repülõk többsége veszélytelen - tegnap látványosan zuhantak le mellettem a stukák, sztem 4 lezuhanóra jutott 1 ami kiszedett.
Repcsit hálistennek biztos nem kapnam, egy prémium IS4 viszont jól jönne 😄
Emiatt hogyhogy nem sírt még senki?😄
ha úgy lenne, ahogy írod, akkor repülõben mindig látnom kéne egy rakás célpontot, viszont szinte sosincs ikonos tank, szóval szerintem a földi társak lustaságán múlik.
Per Aspera Ad Inferi.
gondolom folyamatosan megy a dev szerver is csak a mezei usernek nincs joga fellépni rá 😊
aztán a nagy update elõtt pár nappal nyitnak ilyen ablakokat amikor bárki felmehet 😊
Még 3 órát töltött volna... Azt hinné az ember, ezeket egy zárt körben, elõre jelentkezett emberekkel tesztelik. Gondoltam letölt majd egy frissítést, és az eu stb serverek mellett lesz majd egy dev, ahol be lesznk kapcsolva az újdonságok. De hogy újra letölteni az egész szar 600k-val... max ha fizetnek érte😊
ezek a public dev server nyitások ilyenek, pár órára nyitnak pár napon keresztül 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Egyébként ez a mostani dev server is olyan lesz mint legutóbb, hogy ma még ez megy, holnap meg már ki is dobják livera?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A rendes szeróra nyilván nem tölt majd ennyit, ebben a 7 Gb-ban benne vannak az eddigi Live szerós frissítések is.
Malarki:
azzal a reserve prém tankkal sem farmolnál semmit hidd el 😊

Igen, annak az olasz csávónak a CR42-ese van meg, meg valami magasabb szintû orosz bombázót is kaptam, azt talán még a zárt betas részvételért. de hát ezekkel sokat én nem tudok farmolni.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
most jönnek kis reserve gépek majd azokat adják ajándékba
szóval olyan kategóriájút mint a CR42 úgyhogy olyan hatalmas érvágás nem lesz ha nem kapod meg 😄
Szóval ha anno nem kaptam volna egy fostos prem CR42-t, akkor most kapnék egy KV-1-et?