War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nézd, személyzet a nyitott jármûvekben a kövi peccsben lesz, hamarosan mûködni fognak a géppuskák is(coax és hull). Parancsnokank távcsõ szintén hamarosan lesz. Valószínûleg periszkóp nézet is lesz a parancsnoknak és a lövésznek. Szóval még meg is valósulhat, amit írsz.

ilyen valószínûleg nem lesz, egy játékos egy tank, te csinálsz mindent :)
a távcsõ reális elvárás szerintem az egészen biztos bele fog kerülni hamar

kint van az E3-as videó, entak rákérdezett h elárulhatnak-e valamit a tervekrõl, hogy mi kerül be de nem mondhattak semmit csak titkolóznak :)

illetve a kiállításon kint voltak ps4-en, mac-en, pc-n és vittek ki külön linux klienst amit még máshol nem mutattak be :)
Továbbá parancsnoki nézetben ki lehetne jelölni a célt, és a gunner rálõne. Egybõl többet számítanának a legénységi skillek is.

Tudja valaki hogy terveznek e a fejlesztõk olyan változtatásokat a sim módban, mint vezetõi nézet, parancsnoki nézet? Parancsnok kibújik felül egy távcsõvel és 360 fokban lát mindent, viszont ilyenkor akár le is géppuskázható pl. Ha viszont visszaül a tankba akkor csak a nagyon korlátozott vezetõi nézet marad, azon a kis lyukon keresztül.:) Ez nagyon megdobná a játék hangulatát, és a másokkal való együttmûködés is többet számítana.

Köszönöm a segítséget!
options controlsban tedd át mouse aimre,
Ez a része úgy mûködik hogy amit ott kiválasztasz (mielõtt kilépsz) úgy fog mûködni az irányítás, szóval ha akár a vicc kedvéért állítod a simulator controlst vagy nézegeted mindig vissza kell lépned mouse aimre pld amikor kilépsz a control settingsbõl

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

No no! Nem láttad az NGC-s mûsort? Gyárórisások a Wargaming? 60 millió 60 millió! ;)
Arra van lehetõség hogy válasszon az ember fia manuális sebesség váltás vagy a "gépi" között Eddig autómatán váltott nem kellett rá figyelni (kényelmesebb) tegnap óta viszont manuális és nem tudom én állítottam-e valamit vagy mostantól ilyen?
Kurszkon az a jó, mikor a gyanútlannak odaversz 2-t mire beméred 1400-rl, aztán a harmadik meg 1lövéses halál. Pedig még csak reménykedtem, hogy eltalálom :)) És így szedtem ki egy 3 fõs squadot a dombról, akik bõszen mentek spawn kempelni. Megjárták :)

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Nem kell pedig végleges döntéseket hozni. Az ember féreteszi aztán ránéz kettõ-négy hónap múlva. Hidd el, fél év múlva már egészen pöpec kis játék lesz.

A világszerte kábé ötmillió játékossal rendelkezõ WoT egyetlen pályából és ötfajta harckocsiból állt a legelején.

T-34-85 vs panther. 10bõl 8szor egy lövés :) Bár tegnap volt egy érdekes. Talán az is 85ös volt. Kn 70-80 méterrõl 3at az oldalába torony gyûrû, arty-t kértem rá. Aztán õ ellõtte a toronyom. 2õt tudtam így lõni torony meg a motor közt a testbe. Hit. A lényeg a fél ruszki fekete volt de csak nem döglött meg. Artyja kiszedett...
Ettõl független 10bõl 8szor vége. Vagy elsõre robban vagy 2.nak de az elsõ is viszi a dolgok felét.
Tornyát lövöm akkor is döglik. Kurszkon volt múltkor tornya látszott ki vagy 3 csatában - kursz torony látszik ki csak távolból - 4-5 döglött meg így.
Én is a kivárásra voksolok, naponta 1* megyek 1 kört megnézem melyik ág (szopó vagy nem ) van , és vagy maradok még max 2 kört vagy lépek. ami vicc volt betettem pzIIIm mellé pz2 reserve tankot, pz3m 1 lövést nem tudtam leadni mert folyamatosan az elsõ lövés ágyú volt vagy torony amit kaptam, úgy is ha az illetõ menet közben adta le a rendkívül pontos lövését. ezután bementem a pz2 vel és 2 tankot szedtem ki... legalább 3 lövés pattant rólam sebzés nélkül. na itt hagytam abba...
Tegnap nekem sem jött össze semmi, csak kínlódtam. Írtam, hogy RB-ben szinte csak repülõk lõttek ki, átmentem SM-be, kurskon már nyert meccsünk volt, ellenséges vadász rámzuhan, mert miért ne, KT-nak annyi. Következõ meccsen, még el sem helyezkedtünk, mindenki pozíció felvétellel volt elfoglalva, erre egy IL2 telibe vert egy bombával. Kínomban már kapartam a falat. Újabb meccs, lõttem egy su100-ba, ami nem pukkant el a lövéstõl, vissza lõtt, a KT-nak annyi volt... Pedig mikor hazafelé mentem munkából letojt egy madár, de most már tudom, hogy a madárkaki és a wt között semmilyen pozitív összefüggés nincs.
Pluskast
Nem tudom majd kipróbálom a ruszki szervert. Tegnap jobban ment több volt a gyõzelmem (meg is lepõdtem). Az utolsó csatám maga volt az élvezet. 2vs1-ben maradtam jungelen. Én párduccal a 2 srác meg T34-85-el. Az egyiket atomjaira lõttem szét a másik feladta (elõttem az összes létezõ alkatrészét a tankjában), majd bejött egy La7-el. Bementem a pontjukat foglalni õ meg persze folyamatosan zuhant rám és géppuskázott, én meg állandóan arrébb mentem így teljes sorozatokat nem tudott leadni. A végén egy rázuhanásánál belefúródott a földbe :) Volt 5 földi és 3 légi killem, meg pár kill assist. A végén kaptam 58 ezret egy rakás plecsnit meg kb 6 ezer RP-t :) Hosszú idõ óta azt a tegnapi csatát élveztem a legjobban :)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Igen, sajna ez rendszeres a német oldalon. Engem elõször szétvetett az ideg meg a düh, aztán jött nálam a "hát persze!" és "hogyne!" felkiáltások és hangos röhögések, most meg már fel sem veszem. A fórumon fejlesztõknek feltettek egy rakás ilyen videót meg panaszkodnak is rendesen, persze a válaszuk az, hogy tudnak róla javítani fogják bla, bla. Várok a következõ patchig. Ha utána is megmarad ez a kibalancolatlan szarság akkor befejeztem, mert még egy wotra nincs szükségem. Sajna be kell látni, hogy ruszki fejlesztõk nem tudnak ilyen jellegû játékot fejleszteni. Vagy azért mert egyszerûen szarnak bele, hogy mennyire kibalancolt a lényeg az, hogy fizess és kussolj, vagy esetleg azért mert tényleg elfogultak a saját hadseregükkel és történelmükkel szemben (bár a mentalitásukból adódóan én inkább az elsõre tippelek).

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

V43 1105
Fõleg mikor mész 40-es tempóval a tank meg laggtól ugrik egyet, persze az orosz gyufásdoboz telibe lõ ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Szerintem még a hibái ellenére is remek szórakozást tud nyújtani. :)

V43 1105
Megint halálra szopattak az Orosz fostalicskák .. hogy rohadna meg mindegyik ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nem tudom mit vártok, már amikor kiadták látni lehetett hogy a játék messze nem volt készen az open beta státusra.

Ha nem tetszik, tessék szépen fegyelmezetten félretenni egy-két hónapra, amíg a kritikus hibákat a javítják (kedventem ez eltûnö-megjelenõ-eltûnõ ellenséges tank), és kap néhány új térképet a cucc.

Én is ezt teszem. Minek szívjak egy félkész cuccal?

Elsõre nyugodj meg. :) Utána meg csak annyit tudok mondani hogy nem csak Veled történik ilyen anomália. :) Majd ma,ha nem iszok túl sok sört akkor megvágok pár videót amin eléggé érdekes dolgok törénnek és feltolom yt-re.

akkor úgy tûnik még mindig van pár tank ahol ez nem megy..:S
bug :)
a többit Megamax leírta :)
Nézz be a research treebe a modifications kozé és ahol kifejlesztetted a loszert ott tudsz utánna vásárolni
RatBaG
kezd a tököm tele lenni ezzel a ruszki bullshittel...
akárhány t-34 85-tel találkozom (pantherrel), folyton tetves no damage (ez alatt a sebzés nélküli átütést értem). terep mögül lõjük egymást, mindkettõnknek csak a tornya látszik, én meglövöm, no dmg, õ meglõ, megdöglik mindenki és fekete barrel.
próbálom, hogy én is középen lövöm hátha szétbaszom az ágyúcsövét, no dmg, no dmg, egy nyamvadt zöld vagy sárga sérülés sincs. mi ez az oltári faszság?! a legénység elméletileg a toronyban gubbaszt, nem moszkvában veri a faszát, akkor nehogy már mellel levegyék a 75 mm-est. az összes köröm ilyen volt ma, ha csak a torony látszik tuti, hogy menekülhetek is javítani, mert valami fix, hogy befeketedik az orosz csodafegyverektõl...

Per Aspera Ad Inferi.

Na, mostmeg a stuggal csinálja - a fejlesztett lõszer Hl.gr39 szép lassan elfogyott, pedig az utántöltés be van kapcsolva. Mondta is a végén hogy a garázsban a weapons area-ban lehet újratölteni, de hol a rossebbe van az?

(tegnap az orosz tankjaimmal mentem, ott nem volt ilyen feature).

Ööö.. az a 9es érdekelne engem, mert be van pipálva a reload, azt sose változik meg 9rõl a garázsbe meg nem látom hol lehetne lõszert venni.

(15re nyilván azért van rakva a másik, mert a 9-bõl már nem tudok tárazni)

mert 15 tár fér el összesen és 15öt pakoltál a simából :)
illetve ahogy látom a 40-esbõl raktáron már csak 9 darabod van :)
ezt meg kell venni ha nincs bepipálva h auto-n megvegye ami elfogyott a körben :)
Azt meg tudná mondani vmi szakértõ, hogy miért nem tudok az OP reserve jármûbe PZGR40et tölteni?

Gottfried
Igen,oroszok és tényleg észrevehetõen gyengébb ott a játékosállomány mint az EU-n.Viszont mivel oroszok,szeretnek az orosz vasakkal menni,de méginkább az orosz repülõkkel repülni. :) Ha pedig gyenge a csapat,gyenge az ellen,ráadásul repül(érdekes hogy a német gépekkel nem repülnek annyian) akkor az ember egy jó vassal arathat. :) Na most aratni jó. :) Sok gyõzelem,gyors fejlõdés,sok zseton.Aki ezt az összeállítást nem szereti az mazoista. :)
Persze lehet kínlódni a Tigerrel vagy a JP-vel t4-ben is és azokkal húzni a közvetlen utánuk következõket az EU-n.Ízlések és pofonok különbözõek.Nekem bejött a RU,most már hetek óta ott játszom és kivétel nélkül minden nap ez a tapasztalatom.
Csak ezt akarom itt megosztani,hátha segítek vele egy kis sikerélményhez jutni.(na meg ha egyre többen jönnek oda a németekkel akkor egyre jobb lesz a német csapat és ez nekem is jó. :)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

igen valóban nincs semmi csak bekresselt, ezért csinált egy analizing files-t és ennyi. Hirtelen azt hittem jön a peccs :)
Cobra.
Ez az, hogy nem ment át a páncélon a lõszer, holott a T-50 pácélkának dupláját át kellene ütnie. elölrõl csak a tornyot lehet megsebesíteni megfelelõ erõsségû lõszerrel, az orrát egyszerûen nem viszi át semmi.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Gottfried
Nálam megy faszán.

Történik most valami?
Mert kifagyott a játék, ujraindítottam, elkezdett peccselni, többször kidobott különbözõ hibaüzikkel, számítógép restart, ismét peccselne, följött a tûzfal ablaka, leokézom, erre kifagy de a játék úgy tûnik folytatja a frissítést, érdekes, nálatok mi újság?
Ezzel csak egy a bökkenõ.Hogy a csapattársak is oroszok. ;) Nálunk nincs butább.

RatBaG
én pár napja megfogadtam a tanácsod, bevált. tegnap 10bõl 9 victory.
mellesleg elég röhej, hogy ruszki serveren 100+ pinggel simán fut, eu-n 50es pinggel meg folyton lag van, meg brutál rubberbanding.

Per Aspera Ad Inferi.

Gottfried
Valami hiba veled van,nem a németekkel!!
Amikor valaki ilyet ír,fel szoktam tenni az aznapi statom.(a duplán kívül csak némettel megyek)
Átlagban 70% winem van a németekkel RB-ben.
Eddig a mai nap:

És hogy miért: Az orosz szerveren kell menni.A kép magáért beszél.A pálya a miénk,az orosz csapat nem vesztett több tankot mint mi,csupán a sok kibaszott kretén még hetek után is repül és leszarja hogy emiatt 70%-ban kikapnak.

Szóval aki némettel szeret játszani és nem szeret sokszor kikapni,a következõ a recept:
RU szerver,pzIIIL,pzIIIM,PantherD.A siker és a játékélmény garantált. :)

Gottfried
Persze ettõl még kurvára OP az a kis dög. :D

Gottfried
A T50 vicces egy tank.Az elõbb a kisfiam accján mentem egyet a pz38t-vel.Három T50-et szedtem ki.Az ágyúját lõttem szét mindháromnak,aztán míg javítottak,darabokra szedtem.Folyamatosan a torony közepére kapta és egyszerûen nem hagytam idõt neki arra hogy lõni tudjon.
Nyilván ehhez szerencse és talán gyenge ellenfél is kell de azért azok sem halhatatlanok.
Igaz hogy utána volt egy csatám ahol a pzIIIM-el 6 lövés kellett neki úgy 10m távból mire megadta magát de az elsõ után már õ sem tudott visszalõni.
Nem érdemes az oldalát,talán még a seggét sem lõni,egyszerûen az ágyút kell rajt harcképtelenné tenni,akkor kilõhetõ bármivel.

Pontosan melyik kritikus részegységet lõtted át? Azt ugye tudjuk hogy az APCR-ben egyáltalán nincs robbanóanyag?

Cobra.
T-50-el igazán csinálhatnának már valamit. SU-76-tal APCR-rel meglõttem szembõl kb 20m-rõl (10m-en 100-as páncélt átüt) és no damage...

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ezeket lõttem.Nem segített.

Toby0501
A tornyot szembõl könnyedén viszi még a Panther ágyúja is, esetleg a torony és test között is érdemes lehet próbálkozni, ha más nem, arra jó lehet, hogy ne tudja forgatni.

T-44-nek mi a "gyenge" pontja?

Én azzal akarnék. Csak néha beadom a derekam. :) Meg így mondhatom neki, hogy látod látod. Nem is OP a ruszki. Dw az hogy ténylega fél csapat repül az ellen meg elfoglal mindet közben hát...
Gottfried
Mixed elõtt a némettel kellett várni.Most valamiért(gondolom a ruszki repcsik miatt,vagy mert a németet már sokan kihúzták) az orosszal kell várni.
Menjetek a németekkel! :)

ÖÖÖ RB-ben is midnig ennyit kell várni? Cimborám huzza a ruszkikat mondom megyek vele húzom én is. T-34-41. 2.7 BR 2-3 perc várakozás any szerveren...
Mixed elõtt Kurskon is volt élet SB-ben, nem 4-6tankot keresgéltél a sok ai között.
Tier 4 nekem már a mix battle után lett meg. igen kell várni... RB-t nem mentem anynit de annyival kevesebbet nem kellett. Sajna... mini battle meg jah. Bár 10bõl 2szer ven fullos
Ja,csak mixed battle óta sokkal kevesebb a tank és t4-ben többet kell várni míg behív (most is 156pinggel bohóckodom, mert minden szerver be van kapcsolva és ide talált 6 playert)...
Nem akarsz repülõt? Irány a sim. Akad de azért 12szer nehezebb kiszedni vkit repülõvel.
Su-100hoz annyit ha szembõl rossz heylen lövöm meg hit. Ha õ meglõ - KT a legvastagabb tankom - instant bumm. Jagdpantherem még nincs. De ahogy statot csak simán megnézem. 5mm-vel több van aJP-nek armor. Húú de sokat számít.
Gránát: 10 kg 1000 m/s szemben 16 kg 895m/s. 25%-al több kinetikus energia. Játék talán most vmi ilyesmit számol. Kicsit jobban pusztít.