War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a távcsõ reális elvárás szerintem az egészen biztos bele fog kerülni hamar
kint van az E3-as videó, entak rákérdezett h elárulhatnak-e valamit a tervekrõl, hogy mi kerül be de nem mondhattak semmit csak titkolóznak :)
illetve a kiállításon kint voltak ps4-en, mac-en, pc-n és vittek ki külön linux klienst amit még máshol nem mutattak be :)
Ez a része úgy mûködik hogy amit ott kiválasztasz (mielõtt kilépsz) úgy fog mûködni az irányítás, szóval ha akár a vicc kedvéért állítod a simulator controlst vagy nézegeted mindig vissza kell lépned mouse aimre pld amikor kilépsz a control settingsbõl
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
A világszerte kábé ötmillió játékossal rendelkezõ WoT egyetlen pályából és ötfajta harckocsiból állt a legelején.
Ettõl független 10bõl 8szor vége. Vagy elsõre robban vagy 2.nak de az elsõ is viszi a dolgok felét.
Tornyát lövöm akkor is döglik. Kurszkon volt múltkor tornya látszott ki vagy 3 csatában - kursz torony látszik ki csak távolból - 4-5 döglött meg így.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ha nem tetszik, tessék szépen fegyelmezetten félretenni egy-két hónapra, amíg a kritikus hibákat a javítják (kedventem ez eltûnö-megjelenõ-eltûnõ ellenséges tank), és kap néhány új térképet a cucc.
Én is ezt teszem. Minek szívjak egy félkész cuccal?
bug :)
a többit Megamax leírta :)
akárhány t-34 85-tel találkozom (pantherrel), folyton tetves no damage (ez alatt a sebzés nélküli átütést értem). terep mögül lõjük egymást, mindkettõnknek csak a tornya látszik, én meglövöm, no dmg, õ meglõ, megdöglik mindenki és fekete barrel.
próbálom, hogy én is középen lövöm hátha szétbaszom az ágyúcsövét, no dmg, no dmg, egy nyamvadt zöld vagy sárga sérülés sincs. mi ez az oltári faszság?! a legénység elméletileg a toronyban gubbaszt, nem moszkvában veri a faszát, akkor nehogy már mellel levegyék a 75 mm-est. az összes köröm ilyen volt ma, ha csak a torony látszik tuti, hogy menekülhetek is javítani, mert valami fix, hogy befeketedik az orosz csodafegyverektõl...
Per Aspera Ad Inferi.
(tegnap az orosz tankjaimmal mentem, ott nem volt ilyen feature).

(15re nyilván azért van rakva a másik, mert a 9-bõl már nem tudok tárazni)
illetve ahogy látom a 40-esbõl raktáron már csak 9 darabod van :)
ezt meg kell venni ha nincs bepipálva h auto-n megvegye ami elfogyott a körben :)

Persze lehet kínlódni a Tigerrel vagy a JP-vel t4-ben is és azokkal húzni a közvetlen utánuk következõket az EU-n.Ízlések és pofonok különbözõek.Nekem bejött a RU,most már hetek óta ott játszom és kivétel nélkül minden nap ez a tapasztalatom.
Csak ezt akarom itt megosztani,hátha segítek vele egy kis sikerélményhez jutni.(na meg ha egyre többen jönnek oda a németekkel akkor egyre jobb lesz a német csapat és ez nekem is jó. :)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Mert kifagyott a játék, ujraindítottam, elkezdett peccselni, többször kidobott különbözõ hibaüzikkel, számítógép restart, ismét peccselne, följött a tûzfal ablaka, leokézom, erre kifagy de a játék úgy tûnik folytatja a frissítést, érdekes, nálatok mi újság?
mellesleg elég röhej, hogy ruszki serveren 100+ pinggel simán fut, eu-n 50es pinggel meg folyton lag van, meg brutál rubberbanding.
Per Aspera Ad Inferi.
Amikor valaki ilyet ír,fel szoktam tenni az aznapi statom.(a duplán kívül csak némettel megyek)
Átlagban 70% winem van a németekkel RB-ben.
Eddig a mai nap:
És hogy miért: Az orosz szerveren kell menni.A kép magáért beszél.A pálya a miénk,az orosz csapat nem vesztett több tankot mint mi,csupán a sok kibaszott kretén még hetek után is repül és leszarja hogy emiatt 70%-ban kikapnak.
Szóval aki némettel szeret játszani és nem szeret sokszor kikapni,a következõ a recept:
RU szerver,pzIIIL,pzIIIM,PantherD.A siker és a játékélmény garantált. :)
Nyilván ehhez szerencse és talán gyenge ellenfél is kell de azért azok sem halhatatlanok.
Igaz hogy utána volt egy csatám ahol a pzIIIM-el 6 lövés kellett neki úgy 10m távból mire megadta magát de az elsõ után már õ sem tudott visszalõni.
Nem érdemes az oldalát,talán még a seggét sem lõni,egyszerûen az ágyút kell rajt harcképtelenné tenni,akkor kilõhetõ bármivel.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Menjetek a németekkel! :)
Gránát: 10 kg 1000 m/s szemben 16 kg 895m/s. 25%-al több kinetikus energia. Játék talán most vmi ilyesmit számol. Kicsit jobban pusztít.