War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kinek mi jut eszébe a P-rõl 😊
ez P volt a P mint Prémium 😊
Buzi yer...
su122 a legjobb oda, a tankok tetejét birod vele lõni, olyan mintha artyznál 😄
Alap lõszerrel használom és szinte minden találatom kiiktatja az ellenfelet, ráadásul olyan távolságból, ahonnan õk sokkal nehezebben találnak el. Kurskon a tigris jó.
Most Su-122P volt amivel szoptam pont Kursz. De most kihoztam a nagy testvérét ugyan oda. Lássuk 😊
A páncélja tényleg elég jól védi nagy távolságokból bekapott találatok ellen, az ágyuval van a baj és a lõszerekkel, a heat nem túl hatékony, a sima páncéltörõnek meg ugye rendesen csökken az átütése a távolsággal.
Nekem nicns vele bajom. 1 jó találat és bye bye enemy 😊
Kurskon él igazán a tigris...
Kurskon a tigris nem túl hatékony, nagy távolságra már qva pontatlan az ágyúja, 7-800m fölött 2x nem lõssz ugyan oda vele :/
Hm... Ash River vagy Kursk a Tiger kurva jó. Karelia vagy komarin 8a kis zsar soha se tudom mi a neve) instanst quit azonban 😊
Panther. Legelsõn 1 perc volt 1 fordulat. A késõbbieknél 46 sec...
Nem vagyok technikai szakértõ de volt vmi dokfilm talán Witmannról és ott mnondta hogy a tigrissel inkább a testet fordította mert a torony lassú volt.
Külön sztem nem nézi. Én mindkinek adom a javítást. Adtam, már drága 😊
elõzõ dev-en már pakoltak fel egy verziót belõlük aztán élesben már nem voltak ott 😊
majd meglátjuk most bent hagyják vagy megint csak deven lesznek 😊
majd meglátjuk most bent hagyják vagy megint csak deven lesznek 😊
Nem tudom hogy volt e már fent de ha igen akkor sorry. Micsoda csapat 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
én csak azt tudom tanácsolni, hogy SOKKAL elõrébb célozz, mint ahogy gondolnád, és csakis külsõ nézetbõl ráközelítve. egyébként meg nézz meg néhány videót youtubeon, abból kb el lehet lesni kezdésnek a dolgokat.
Per Aspera Ad Inferi.
úgy hogy eltaláld az ellenséget 😄
valakinek van ötlete,hogyan célozzak légelhárítóval? nem arcad ban
király 😊
Na dupla lesz fene.
Orosz fórumról:
F7F Tigercat megerõsítve dátum nincs. (Repülõ)
Készül két 4x4 km tank térkép. Mozdok és Lengyelország.
Illetve egy kép felkerül egy DM nézõ mód korai prototípusáról.
Kép
Orosz fórumról:
F7F Tigercat megerõsítve dátum nincs. (Repülõ)
Készül két 4x4 km tank térkép. Mozdok és Lengyelország.
Illetve egy kép felkerül egy DM nézõ mód korai prototípusáról.
Kép
Amikor próbálgattam SB-n a német oldalt (azért írok módot, mert a többiben nem tudom mennyiben mások a küldetéscélok)akkor pont a logikával ellentétesen kell nézni a születõ helyet. Tehát ahol vízszintes vonalban van a kettõ ott jobbról balra van a számozás ahol függõlegesben ott lentrõl felfelé számoztak. Így könnyen megtanultam. Nekem is úgy tanácsolta egy ismerõs az elején.
Így kéne mûködnie elvileg, de a ruszkiknál 3x olyan szarabbul kellene mûködnie a dolognak mint amilyen.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
szasztok, egy kérdés. az ágyú és a torony melyik legénységi tag javításához tartozik?
régen a repülõsben is volt egy idõszak amikor tesztelgették ezeket és elég sok kifejezetten sötét csata volt 😄
volt egy hangulata mert a hajók reflektorokkal pásztázták az eget a tracerek világítottak stb 😊
aztán elvetették ezt is pedig egyszer-egyszer jó móka 😊
volt egy hangulata mert a hajók reflektorokkal pásztázták az eget a tracerek világítottak stb 😊
aztán elvetették ezt is pedig egyszer-egyszer jó móka 😊
értem. Idõszakot tekintve az esti kuban pálya simben elég szemrontó hatású, kifejezetten utálom.😊
az idõjárás és az idõszak nem pályafüggõ
minden pályán lehet akár sötét beborult esõs idõ is 😊
szerintem összevissza kapcsolgatják, van amikor hetekig nincs csak szép napsütéses harc aztán van olyan idõszak amikor elõjönnek ezek is
minden pályán lehet akár sötét beborult esõs idõ is 😊
szerintem összevissza kapcsolgatják, van amikor hetekig nincs csak szép napsütéses harc aztán van olyan idõszak amikor elõjönnek ezek is
dzsungel pályán ti tapasztaltatok már esõt, vagy ez egy új feature?
neem,nem! csak kíváncsi vagyok,mert oroszokkal t3-nál járok és ég és föld a különbség...
Na most futottam életem egyik legszarabb körét a wt-ben: tankommal egy sziklafalban spawnoltam, nem tudtam kijönni-->wreck. Utána repülõmet szinte rögtön lelõtte az AA. Második tankomat meg szinte azonnal kilõtték a spawn ponton. 😄
Én is kérdeznék... van ebben az irdatlan lassú toronyforgatásban realizmus? Ugyan már megszokttam hogy testtel hamarabb ráfordulok a célra, de az elején furcsa vót hogy olyan lassan fordul a torony...
ha azt mondják h így viselkedett akkor is azt fogod mondani h ez szar és mocskos oroszok úgyhogy tök mindegy 😊
valami PRO tanktudort kérdeznék: van ebben a nyomorék himbálódzásban igazság német oldalon?
épp most csorogtam 20km/h val....kivágódott 40 méterre elém egy Ruszki olyan 30-40kmh-val....azonnal fékeztem próbáltam célozni ,de esélyem nem volt kipukkasztott szinte azonnal ahogy észrevett.....nekem meg olyan kilengéseim voltak mintha egy ladikban próbálnék vadászpuskával lõni 😛
Õ tuti nem himbálódzik mint a németek 😊
Volt mos tegy jó kis sim kör. Sajna bukta lett. Bázist - ellenét - foglalja vissza t-34-85 meg egy is-1. Megjelenek. T-34 megküld. toronynak vége. kicsit hátra. pattan. Elõre még himbálódzásból telibe a t-34est bumm. jön az is-1 testel rá lövés bumm halott. Fullra beállt toronnyal 😊
Volt mos tegy jó kis sim kör. Sajna bukta lett. Bázist - ellenét - foglalja vissza t-34-85 meg egy is-1. Megjelenek. T-34 megküld. toronynak vége. kicsit hátra. pattan. Elõre még himbálódzásból telibe a t-34est bumm. jön az is-1 testel rá lövés bumm halott. Fullra beállt toronnyal 😊
kilehet szedni,de most szinte egymásra poppoltumk a semmibõl és baszom gyorsan lõtt rám 😛
T-44 ellen csak harcoltam. Nem oly nehéz kiszedni. Így azért kell neki is vmi elõny. Csak hogy az ördög ügyvédját játszam 😉
bammeg a T44 ALAP töltési ideje 9.3 sec??? mennyi az kimaxolva? nekem G párducot maxos experienced crew 9.1-alatt tölti.....ezek az oroszok mekkora egy gecik már semmi nem szent nekik
az f2 is megnyekken 😊
itt nem lehet arra játszani, hogy még nyugodtan bekaphatok egyet kettõt 😊
egy is sok általában 😊
óvatosan kell játszani, simben könnyebb mert ott nem integetsz legalább h hello itt vagyok 😊
itt nem lehet arra játszani, hogy még nyugodtan bekaphatok egyet kettõt 😊
egy is sok általában 😊
óvatosan kell játszani, simben könnyebb mert ott nem integetsz legalább h hello itt vagyok 😊
Kedvemcem pl a Tigris 2 vs Su-100. Rám nézz és repülök darabjaimra...
Orosz APHE lõszer a nagy geci. Robban ugye...
Azon lepõdtem meg míg F1-el mentem hogy bárhol találták el, felrobbant. Oldalról seggbekaptak robbant, szembõl hasát alul eltalálták robbant, torony bárhol robbant. Szóval érdekesek ezek a német tankok annyi szent.
Áh nem jött be, karélia orosz oldal, az 1es választás rakott a jobb oldali, ám feljebb lévõ pontra
Ez az Arcade akkor egy fos hogy el sem tudom mondani... egy WoT csak... 12szer szarabb. Vissza sim-be 😊
Nem. Az is robban Német robban! Erre van tervezve 😊
F1 valami rémálom. Kínszenvedés z egész de már csak 1 modult kell kifejleszteni és jöhet az F2. Poénból el kezdtem számolni hányszor robban fel az F1, ami lett hogy 10 csata után inkább kiléptem. Úgy néz ki hogy az esetek 80%-ban (10-bõl 8 csatában 😄 ) elsõ lövésnél robban az egész.
Nagyon remélem hogy az F2 megváltás lesz.
Nagyon remélem hogy az F2 megváltás lesz.
Köszi, ez jó elméletnek tûnik.
---------
Más: vki Rank2-ben tologatja RBben? Jöhet barátnak (Lammaer néven futok ott is).
---------
Más: vki Rank2-ben tologatja RBben? Jöhet barátnak (Lammaer néven futok ott is).
Hát éppen most tolom a T-34eket RAnk2ben, és õszintén: csak el kell találni az ellenfelet, lángra lobbant mindent. Nem célzok én kibúvónyílásra (sztem nem is nagyon lehet a 400 méter felett olyan jól célozni) de nem is kell. A páncélzat egész jó, bár azért az F2esek azért már oneshotolnak engem is ha kiállok a pusztába ellenük 😄
Hát, nekem a 4-800m közt zajló párbajok jönnek be legjobban, ahol lehet fedezékeket használni (RB-t tolok), flankolni, variálni.
Kurszkon semmi fedezék, és 2km-rõl lövöldözzük egymást minden taktikai lehetõség nélkül. Kb olyan jellegû mint a napóleoni idõkben a muskétaharc: szépen feláll két sorba a két sereg azt lövi egymást.
Ha van repcsi akkor "mégjobb"...
Kurszkon semmi fedezék, és 2km-rõl lövöldözzük egymást minden taktikai lehetõség nélkül. Kb olyan jellegû mint a napóleoni idõkben a muskétaharc: szépen feláll két sorba a két sereg azt lövi egymást.
Ha van repcsi akkor "mégjobb"...
Menni akartam RB-be picit, hogy vadászgassak ruszki repcsikre de... Nem lehet. Amúgy is balfasz RB repülõs vagyok 1-1 IL-2õt még lezsednék de 4 vadász ellen... Jó egy is lelõ 😊
Tankal megyek meg külön szívás. IL-4 elõbb nyakott bazsott... azt megelõzõen yer-2. Panther hülyéje ott áll bázis kijárat Komarin - a kis zar utálatos pálya - erre menneék el mellete jön a yer és bye bye nekem neki...
Tankal megyek meg külön szívás. IL-4 elõbb nyakott bazsott... azt megelõzõen yer-2. Panther hülyéje ott áll bázis kijárat Komarin - a kis zar utálatos pálya - erre menneék el mellete jön a yer és bye bye nekem neki...