War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon helyes! Még így is túl sok buzeráns repked a tankok felett! 😊
Remélem hamarosan meglesznek a tankokra is a géppuskák és a kurva bombázók mennek vissza AF-be az AI tankokat buzerálni.
Remélem hamarosan meglesznek a tankokra is a géppuskák és a kurva bombázók mennek vissza AF-be az AI tankokat buzerálni.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ezzel a Flakpanzerrel kis szintû AB-n komolyan mondom nagyobb mészárlást lehet rendezni mint a tankokkal. Mekkora troll gép már. 😄
Jó nektek. Nekem megint csak 60ezrem van 😊 Aztán van még 2 tank ami meg sincs véve a 3-as tierben. Viszont van vagy 260ezer free xp-m kár, hogy itt azt csak aranyért lehet beváltani.
Nekem van 10+ millióm amivel nem tudok mit kezdeni, kár hogy nincs rá lehetõség, adnék mindenkinek aki csóró.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
és azok milyen videók voltak? energiapajzsot elfelejtem bekapcsolni vagy nem lövöm a flare-t ? 😄
http://indavideo.hu/video/aces_2014-06-15_14-40-37-58
http://indavideo.hu/video/aces_2014-06-15_14-40-37-58
Vagy használjon manuális váltót nekem azzal sokkal jobban bejon. Például én már nem is tolatok pantherral ,minek manuál váltóval iszonyat gyorsan meg lehet vele fordulni, és a legjobb ha egy ruszki célozgat rám akkor még tudom riszálni is a testét , hogy ne legyen konnyu dolga eltalálni.
Valamelyik nap belefutottam egy esti csatába, nem volt rossz. A full felhõs szarok helyett jobb lenne ha több ilyen lenne akár mint régen.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ezzel kapcsolatban nem is olyan rég volt vita, amit szintén te indítottál. Meg lett itt osztva több videó is, te akkor hol voltál ? <#rolleyes>#rolleyes>
MOCSKOSQRVAÉLETBEMÁR! berepülök a földi egységek területére és AZONNAL!!!!!!!!!! szétlõ az AAA! még bombát se tudok dobni zsinórban 4. alkalomra......komolyan mondom ennek mi a faxom értelme van így?
nektek is ennyire gáz?
nektek is ennyire gáz?
úgy lehet gyorsabban fordulni hogy megnézed melyik az a legmagasabb sebességfokozat amiben úgy fordul hogy nem esik le a fordulatszám, elindulsz elõre, és amikor bevált abba a fokozatba akkor fordulsz.
a panthernek van egy apró trükkje, amivel kicsit segíteni lehet a lomhaságán.
a tolatás reménytelen, de elõre menetben sokkal jobban tudsz helyben fordulni, ha elõtte egy kicsit elindulsz egyenesen, és rögtön utána vágod be a kanyart.
alapból tényleg mintha mocsárban fordulnál, így meg kis túlzással mintha jégen.
a tolatás reménytelen, de elõre menetben sokkal jobban tudsz helyben fordulni, ha elõtte egy kicsit elindulsz egyenesen, és rögtön utána vágod be a kanyart.
alapból tényleg mintha mocsárban fordulnál, így meg kis túlzással mintha jégen.
Per Aspera Ad Inferi.
most, hogy meglett a Tigris kipróbáltam azt is. A Panther D-vel mentem sokat már. Utóbbinak az az elõnye, hogy kétszer lehet menni vele csatába meg van tûzérség-ami legtöbbször arra is jó hogy belássuk a terepet.
De! Nekem eddig a Tigris jobban bejön. Nem megy szét olyan könnyen a lövege, ha jól beállok akkor nehezen sérül, fõleg a Párduchoz képest ami szinte magától sérül. Most volt olyan a Tigrissel, hogy 3 t-34-85-öt szedtem ki vele pedig azok is lõttek rám egyszerre. Párduccal ez elképzelhetetlen szerintem. Az a plusz 1 respawn nem rossz de nem is ér annyit szvsz.
De! Nekem eddig a Tigris jobban bejön. Nem megy szét olyan könnyen a lövege, ha jól beállok akkor nehezen sérül, fõleg a Párduchoz képest ami szinte magától sérül. Most volt olyan a Tigrissel, hogy 3 t-34-85-öt szedtem ki vele pedig azok is lõttek rám egyszerre. Párduccal ez elképzelhetetlen szerintem. Az a plusz 1 respawn nem rossz de nem is ér annyit szvsz.
fullos legénységgel viszi az majd a 3 km/h-t is tolatva 😄 én szeretem a párducokat annak ellenére,hogy amiket felsoroltál azok valós dolgok....
szerintem a béta miatt egyes jármûvek értékei nem mûködnek rendesen! pl. az alig fejlesztett Jagdpantherem a Párduchoz képest egy Drag racer....és vannak olyan pontok a pályákon ahol mintha valami bazinagy mágnes vagy mocsár 😛 visszafogná a gépek teljesítmányét és alig akarnak mozdulni! Pl. ASH RIVEREN a felsõ spawn ponton majdnem egy perc! mire kitudsz jönni a kezdõ területrõl! ott nagyon bugos a talaj
szerintem a béta miatt egyes jármûvek értékei nem mûködnek rendesen! pl. az alig fejlesztett Jagdpantherem a Párduchoz képest egy Drag racer....és vannak olyan pontok a pályákon ahol mintha valami bazinagy mágnes vagy mocsár 😛 visszafogná a gépek teljesítmányét és alig akarnak mozdulni! Pl. ASH RIVEREN a felsõ spawn ponton majdnem egy perc! mire kitudsz jönni a kezdõ területrõl! ott nagyon bugos a talaj
Én szerteem a Panthert. Lehetne jobb de jó kis gép.
Ez a Panther D valami vicc? Rohadtul nem érte meg a megszerzésébe ölt rengeteg órát és ezüstöt. 1 km/h hátra, 15 km/h elõre?? WTF Majdnem fél perc mire meg fordulok vele. Lövegtornya buggos úgy ahogy van, semmi nem pattan a lövegpajzsról. Löveg szintén. Éppen csak el találják a szélét (BÁRMIBÕL) és kimegy a teljes löveg, a toronnyal együtt. Majdnem töröltem a játékot a fenébe amikor valami La5 meg soroz 20mm-essel, majd a lövés után felrobban a tankom mert megkarcolódott a löveg vége...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nekem ha pénzhiányom van (néha azért elõfordul)
megyek pár kört bombázóval, yer2 jól hoz, fõleg az utolsó 2, 5t bomba rámegy, 1 körrel kidobod mind a 3 bázist, dõl a zsé...
megyek pár kört bombázóval, yer2 jól hoz, fõleg az utolsó 2, 5t bomba rámegy, 1 körrel kidobod mind a 3 bázist, dõl a zsé...
tehát az annyit tesz magyarán,hogy amint "combatba teszed magad" mint egy MMO-ban ha pl. kitargetelsz egy ellenfelet.....na tehát amint combatba kerülsz indul a combat timer pl. elkezdessz lõni,elkezdenek téged lõni stb. na innentõl 3 meccs alatt nem éltem összesen 25 másodpercig 😄 hála a kolléga által is említett PHALANX rendszert megszégyenítõ AAA-nak 😛

Hm... érdekes. Néhány gun picit jobban üt mint kéne e szerint.
http://www.wwiivehicles.com/ussr/guns.asp
http://www.wwiivehicles.com/ussr/guns.asp
azt csinálom de nem hozz túl sokat.
most durrantottam teljesen oldalt egy t34-et a Tigrissel, de semmi sérülés nem érte, õ meg egy lövéssel kiszedett. Ilyenkor azért feldühít a játék.
most durrantottam teljesen oldalt egy t34-et a Tigrissel, de semmi sérülés nem érte, õ meg egy lövéssel kiszedett. Ilyenkor azért feldühít a játék.
Hát ha vki SB-zik nagy százalékban nem lesz gondja a pénzzel szerintem.Legrosszabb esetben kilõsz 2 AI-t és már úgy sem leszel mínuszban.
nincs. - csatám kb soha nincs. Ez nem WoT 😄
nektek nincs pénzhiányotok? nekem gondom van vele, pár tankot ami ki van fejlesztve nem is tudok megvenni egyelõre, mert nincs rá pénzem.
Su-100 ha rossz helyen találom el nekem csak hit vele. Bár már tudom hol kell lõni 😊
Tornya gyenge csak. De ha nem jön az ellen közerl akkor jaja. Pusztító gépezet 😊
Tornya gyenge csak. De ha nem jön az ellen közerl akkor jaja. Pusztító gépezet 😊
végre kifarmoltam a tiger 2-t, elsõ ránézésre úgy túnik megérte szenvednia tigrissel mert ez nagyon jó 😊
Az ágyúja brutál 1500m-re is sebészi pontossággal tüzel, su100 t44 garantált egylövés de oneshotoltam már is2-t is.
Páncélja is egész korrekt, 150-es front jó eséllyel kibír 1-2 lövést su100-at leszámítva mert azzal vigyázni kell.
Lényeg hogy érdemes kihúzni, ég és föld a tigrishez képest.
Az ágyúja brutál 1500m-re is sebészi pontossággal tüzel, su100 t44 garantált egylövés de oneshotoltam már is2-t is.
Páncélja is egész korrekt, 150-es front jó eséllyel kibír 1-2 lövést su100-at leszámítva mert azzal vigyázni kell.
Lényeg hogy érdemes kihúzni, ég és föld a tigrishez képest.
Amúgy, ha végre "megcsinánlnák" az AI légvédelem problémakörét, és lecserélnék a jelenlegi Phalanx rendszereket, még lehet, hogy jól is járnának az SB repülõsök, mert mixeden egy jól definiálható szûk légtérben kéne csak kereseni a "dot"-okat, és talán kevesebb lenne a bot is. Csakhát ugye a HA...
Ja, aki ilyen OP lõszerekkel lõ hogy ekkorát robban az vállaljaa következményeket 😄
Ezaz, menjen elfele csak mind, tankozni akarok 😊
ejj de rohadt jó ez az arcade repkedés is... gondoltam, megyek egy gyorsat a dupla miatt az angolokkal, végeredmény: 5 defeat.
azbeszt.
azbeszt.
Per Aspera Ad Inferi.
Ezt részegen nem vágom mi azzzzza a combat sec time? *HuK
most 3x lõttek le 8,7 és 7 !!! seces combat timeal....2 tankot tudtam kidobni 3 kör alatt 😄
Van egy határ amin, ha nem mész át nem gerjed rá túlságosan az AAA. Ez a nerf elõtt is így volt a saját térfeleden. Kíváncsi leszek mi lesz 16.-án. SB-n. A tank számomra felejtõs, be nem ülök egybe sem. Utálom azt a játékmódot még ha a tankistáknak valamennyire teszik is. Maga a pokol lesz az SB, ha a az eddigi általatok nem ismert pro AF playerek beszabadulnak, feltéve ha lesz kedvük efféle bohóckodáshoz és nem hagyják itt a játékot végleg a mixed miatt 😄. Sokan vannak, nem csak az -NM- squad.
AAA nerf jól sikerült amúgy...néha már akár 50 másodpercet is tudok repülni 😛
"ha mellé lõsz akkor is"
Én ezt még Cockpit nézetbõl nem tapasztaltam, pedig ott elég közel 250-300m-rõl lövünk. Tisztán látszik mikor betalál és ha nem, mellé lövés még nem küldött a hangárba senkit...
Én ezt még Cockpit nézetbõl nem tapasztaltam, pedig ott elég közel 250-300m-rõl lövünk. Tisztán látszik mikor betalál és ha nem, mellé lövés még nem küldött a hangárba senkit...
de az a durva hogy szó szerint
nyugi a YAK-ok meg gyulladnak ugyanígy ha mellé lõsz akkor is 😊
én ugyan így jártam csak af-ben, gép mögém lõtt vagy 100m-el és kigyújtott, meghaltam. Földobtam az af-es topicba a dolgot, videót is tettem hozzá, aztán írták a srácok hogy szerver gond lehetett, desync, packet loss, stb.
Jobban belegondolva esetleg elõfordulhat olyan microlag, amit észre sem veszel, de talán okozhat ilyen anomáliát.
Jobban belegondolva esetleg elõfordulhat olyan microlag, amit észre sem veszel, de talán okozhat ilyen anomáliát.
nem az a lényeg... a földbe csapódott a lövedék jóval elõttem, és mégis sérült a tankom! teccikérteni?
Per Aspera Ad Inferi.
jaja gondoltam,hogy kell kilengés ,de amikor az oroszok 45-50 rõl satuzva bulls eye-t lõnek instant az azért nem kóser 😛
Ma vettem észre, hogy a PzIV-H nincs is kufollozva, pedig már régóta megvan. Mentem pár kört, és azt kell hogy mondjam, jobb mint a Panther D, pedig azt is imádom. Ennél nincs himbálózás, nincs gond az azonnali célzással, szinte minden orosz medet oneshotol.
Barrel damagénál ki is írja hogy esély van rá hogy explosion legyen lövéskor...
felrobban a lõszer az ágyúban. Nekem csinált már olyat is hogy javítás után robban fel, bár ez utóbbi elvileg bug kell hogy legyen.
kubanon északon domb mögül lövöldözzük egymást egy t34 85-el.
kétszer betalálok, szokásos sebzés nélküli penetrate, õ meg belelõ a domboldalba vagy 15-20 méterrel elõttem, és látom a célkeresztem körül a piros sérülésjelzõt, aszongya barrel damaget. pár másodperc múlva lövök, erre barrel meg torony befeketedik.
WTF 😄DD
kétszer betalálok, szokásos sebzés nélküli penetrate, õ meg belelõ a domboldalba vagy 15-20 méterrel elõttem, és látom a célkeresztem körül a piros sérülésjelzõt, aszongya barrel damaget. pár másodperc múlva lövök, erre barrel meg torony befeketedik.
WTF 😄DD
Per Aspera Ad Inferi.
Nekem is a Punci 😉
hát nem a prémium az ami elsõre beugrik róla XD
Ha éppen nincs ellenséges human tank elõttem, de van arty, akkor azonnal lövöm ki.
azon is állítottak múltkor igen 😊
engem is szedtek ki néhányszor a legutolsó patch óta.. elõtte csak idegesített most már simán kilyuggatnak 😄
engem is szedtek ki néhányszor a legutolsó patch óta.. elõtte csak idegesített most már simán kilyuggatnak 😄
Az hogy néha ammo rackel az külön extra 😄
Egy baj van Kusrkal. A sok bot arty. Meglátnak lõnek és a füsttõl felvert földtõl semmit nem látsz...