37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Malarki
    Akkor honnan veszed hogy olyan lesz? Volt valami hír róla vagy mi?
  • Nesuten
    arra még nincs videó ...
    a kép csak fillusztráció

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.24. 11:22:46
  • twi452
    szerintem ő nem az arma szériára gondolt hanem arra a crytek motorra épülő modern kori wot klónról ami készül :D
  • Nesuten
    csak ,hogy itt neked kell beállítani az irányzékot és vakon kell lőni ,mint a valóságban ,persze a lövedékek nagyobb kárt okoznak ,mint a valóságban ...

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.24. 10:47:25
  • gstup
    Előbb írtam mint hogy megnéztem volna.Megtaláltam közben.De azért köszönöm.
  • vajakos21
    Jobb egérrel a nevére kattintasz és ott az opció.
  • gstup
    Hogyan kell valakit reportolni?
  • gstup
    Elmehet a p**ba a sovietjin ezzel a zsu-57-el...
  • patchaou
    És tele lesz artykkal...
  • flashpointer2
    Az előbb ammorackeltem Ostwindel valami panzer 4-est szerintem csak nézett hogy wtf de én is :D
  • Dewri
    Még nem jött ki csak készül. Nézd meg a youtube-on, "Armored warfare gameplay". Egy az egyben wot, játék közben látható, ugyanaz a célzásszűkülés, minimap, jelölések, minden... Hatalmas csalódás, pedig nagyon vártam a trailere alapján....:(
  • Dewri
    Lehet, pedig a fórumukban a FAQ első kérdésében így szólnak a játékról:

"Project Tank is a U3D Third Person Shooter webgame developed by Changyou based on independent research and development. The armored vehicles themed game is Changyou’s first try."

Google pedig erre:

"Changyou.com ltd operates online games, primarily massively multiplayer online games, in China.[2] Originally an internal division of Chinese Internet company Sohu, Changyou was spun off and went public in 2009."

Ahogy nézem tavaly már volt ebből pereskedés, akkor "Project Tank" néven futott és a wargamingnek nem tetszett...:)
  • Trucker39
    Szerintem ez is valami orosz játék lehet. Szinte csak orosz nyelvű videókat, leírásokat hozzászólásokat találni. Kínai ág, illetve kínai hozzászólást nem is találtam. Érdemes végig nézni az FB-s idő vonalát. 2013 április-tól indul és azóta folyamatos (orosz) információk vannak erről a játékról.
    Link
  • ximix #16533
    off
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Van még pár csodás hasonszőrű játék
    http://tankdomination.com/media/video/
    http://www.youtube.com/watch?v=hJ8UBXNidiE

Volt már ilyen WoT koppintás amit aztán a WG jogi úton betiltatott már nemtom mi volt a neve.
    ( közben megnéztem egy másik videót róla, hát szerintem ez az, csak akkor áthelyezték magukat olyan helyre ahol a WG nem éri el őket?)

• BooMiller

vége lol
  • Gottfried
    Azzal még nem játszottam de nem hiszem hogy ennyire pofátlan másolat lenne. Itt még a techtree is majdnem ugyan az mint a wotban.Ugyanazok a tankok követik egymást,ugyanazok a prototípusok,stb. Betettek mindent amiért a wotban sírtak(pl.:időjárás,jgpzE100 Crocodile) és nem kell a TK-tól tartani mert a saját tankon átmegy a lőszer.Nagyon egyszerű a grafika és a fizika(fizika hiánya),kicsik a pályák. Bent egy pár dolog alapból amit a wotban a modok adnak.
    Egyszerűen nagyszerű ahogy óccón megoldották a kínaiak.Lopni azt ügyesen tudnak. :D
  • Dewri
    A modern tankos Armored Warfare ugyanúgy csak egy wot klón, mégse zavar senkit...
  • vajakos21
    Valahogy el kell kezdeni.AF se így nézett ki elején.A japó még egy éve is csak tájékoztató jellegü volt.Most írhatná Glo" Van akinek nem lehet a kedvére tenni "
  • Droughert
    Írták, hogy a TD-k később jönnek, ezért nem is rakták bele a three-be őket.
  • Sherman0070
    Ez is egy év múlva fog így kinézni. (1. kép)
  • Sherman0070
    Szerintem egész üres az egész ág. TD-k felől semmi. Azt ha visszanézem azt az amcsi tech treet amit 1 éve tettek ki ahhoz képest ez semmi.
  • vajakos21
    Még nem látták a " kiváló" br besorolást :-)
  • twi452
    fura h semmi hiszti nem volt itt a fórumon az amcsi ág miatt eddig :D
    most jött pár kép a Chaffee-ről :)

• Sherman0070
    Jaaaaaaj bugos volt az sg. Vmi régi videót tett ki amit annó én tettem ide ki :
  • Trucker39
    Gondolom, lesz belőle majd jogi dolog. Egyenlőre viszont kellemes érdekesség. Mint már írtam, van már neki külön topicja itt az sg-n. Érdemes majd nézegetni. Egyenlőre csak én tettem még fel képeket, de majd csak játszik vele más is és megosztja, mit tapasztalt.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.21. 19:58:24
  • Droughert
    Lehet félreértem, de az a Tigrises videó saját felvétele, és november 20-án került fel a youtubra.
  • Sherman0070
    Egy kicsit nincs lecopyzva az egész WoT? Nem fogják véletlen ezt a játékot beperelni a hihetetlenül ügyes másolása miatt?
  • Sherman0070
    Ezt a videót kb. 2 hete én is kitettem ;) Máskor nézegesd a fórumot nehogy valami 2x legyen feleslegesen kint :D
  • Nesuten
    csak az indítás ,a telepítés maradt ugyan úgy.csak már nem írja felül a magyarítást
  • Trucker39
    Ez jó hír. Végre.

Szerk: No és merre lehet át állítani, mert nem találom.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.21. 17:21:06
  • Nesuten
    Frissült a WT kliens .Akik magyarítást használnak ,azok számára írom ,hogy már nem kell a játékot a kerülőúton indítani ,már indul a Luncher -vel is
  • Trucker39
    Van most már itt is fóruma. Link
  • vajakos21
    Wt hivatalosra fel kell tenni hogyha találtok valami pozitívat benne mint hivatkozási alap.Elvileg nem ölnek meg érte.Clod változatairól rendszeresen van topic hozzászólás AF sim. fórumon....mondjuk oda kutya se jár gazsiéktól :-)
  • Luciferkee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Vicces, hogy jobban elszórakoztat mint a WoT vagy a TW.

• Panlaj
    Jó videó. (Át kell állítanom a billentyűzetet.)
    Most a célzáson dolgozom. Korábban érzésből, majd optikai távolság meghatározást használtam. Ha az oldalukat mutatták nekem, akkor egész jól működött. Viszont mostanában felhúztam magamat a mobil appon. Úgyhogy, Trucker39 térképes célzás segédletét használva, rajzolgattam.

Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2014.11.21. 14:22:17
  • Trucker39
    Közben megtaláltam a saját oldalát is. Mint kiderült nem csak FB játék.

Link
  • Gottfried
    Nem olyan új ötletek ezek,egyszerűen el kellett olvasni a wot fórumokat és teljesíteni amiért a játékosok már évek óta sírnak. Szinte minden benne van amit a nagyoktól elvártunk az elmúlt években. Ügyesen csinálták!
    Ettől függetlenül azért engem nem fogott meg különösebben,talán mert a wotot már meguntam.Belemerülni meg szerintem sem érdemes mert olyan durva másolás hogy szinte kizártnak tartom hogy ne legyen per belőle.Persze ahogy itt már írták,egy dolog pereskedni egy kínai cég ellen és egy másik dolog el is érni valamit.
  • vajakos21
    Kína már sok mindent lopott telefontól vadászgépig.De hogy valaki pert nyerjen ellene az már ritka.Max azt elérhetik hogy facebookrol leszedik de addigra már lesz annyira ismert hogy önállóan is megél.
  • Trucker39
    Ja igen. A grafikai megjelenítés is szerintem teljesen rendben van, ahhoz képest, hogy csak egy FB-s játék.

• Trucker39
    Ez a játék vagy nagyon gyorsan eltűnik a színről, vagy jó nagy pereskedések lesznek belőle. Azt el kell ismerni, hogy nagyon sok jó ötlet van benne. Különösebb erőforrás igény nélkül is jó szórakozást nyújt. Pár csatát mentem benne, de jó a hangulata. Különösen akkor mikor újabb és újabb lopást lehet felfedezni a játékban (ez wot, ez meg WT ...)
    Szerintem aki még nem próbálta ki, addig tegye meg, míg nem törlik a rendszerből a játékot. A Csiga meg a Wot is leshetne el innen gyorsan pár új ötletet.