War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahm, én kérek elnézést... <#banplz>
Jó ez a RU szerver, annyi IL2 van az égen, hogy 75 mm-essel is lehet lõni egyet-kettõt. Amúgy az 1 assist is repcsi volt... <#idiota>
ne linkelj be némettel jó csatáról szóló jelentést itt mert a németekkel nem lehet játszani.. 😛 😄
Ehhhehe, PzKpfw IV F2 a Terror of the Sky...

Ez a #11400-ra ment.
A mouse look gomb nem ezt a célt szolgálja? Azzal pont az automata lövegállítást kapcsolod ki.
Trucker39
Idézet a Május 29-i, Fejlesztõi kérdezz felelek fordításából:
"K : Ki lesznek javítva a a hosszabb javítási idõk? Lesz változtatva a sebzésmodellen, hogy tovább túlélhetõ legyen egy csata?

V : A hosszú javítási idõ egy hiba miután a legénység sérült, és ki lesz javítva. Esetleg, sok találat után javasolt elhagyni a jármûvet. A jármûvek élettartam növelésérõl, talán csökkenteni fogjuk a lõszerrekesz robbanás esélyét. Most szinte minden találat garantált robbanás."

én se! nem is tudom csak minden 6-8. Oroszt 1 shotolni 😄

A törpök élete nem csak játék és mese 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

NEM AKAROK ILYEN SOK ONESHOTOT!!!!!1111 😊

HP NEM KELL! az fos ! megcsinálják rendesen a zónákat és a sérülést ezerszer jobb lesz mint a HP rendszer!

Úgyvagyok vele, hogy ha a "másik" játékból kivennék a nagy random szórást (úgy lenne mint itt) meg betennék a ballisztikát (mint itt), de maradna a HP rendszer... NA az lenne az én játékom. Meg persze ha lehetne kívánni hogy noarty/norepcsi....

Itt nagyon irritál a sok kritikus (elsõre elhal az ágyú, ellövik a torony/ágyúmechanikát, megdöglik a lövész, instapop az ammorack), ha egy kicsit jobb lenne a túlélési esély az szimpatikusab lenne.

De persze izlések és pofonok, felüdülésnek jó ez is. De majd az új modern tankos cucc... 😄

Eretnekség!!!! <#idiota>

Ilyenkor hiányzik az unrealisztikus HP 😊

Ahogy ingame elnézem, amikor 3 emberünk nézi ahogy egy ellenséges tank húzza a zászlót csõre töltve+becélozva az elsõ megjelenõ célt - és vhogy elsõnek nem mer egyik se kimenni, mert ugye simán lehet instadeath... nem tudok másra gondolni, csak hogy emiatt nem mernek menni.

meg a HIT Zónák....lásd konstanst pukkanás,vagy lövegsérülés-->ergó Game Over vs UNDAMAGED és suspension dmg 😄 😄

speciális szakértõkbõl mindenhol sok van azért 😄
Pluskast
"Persze a pályák nem annyira alkalmasak távoli harcra jelenleg."

Ezzel meg is van a válasz és megfogtad a lényeget 😊 Egyébiránt meg maguk a páncélok is bugosak (orosz, német egyaránt), elég olvasgatni a hivatalos fórumot.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hülyeség ez az 1 spawn vs 2 spawn szerintem is. De azért a nehéz tankoknál tudni kell, hogy a vastagabb páncélzata csak 1000 méteren felül jön ki, annál közelebb gyakorlatilag tekintheted nyugodtan medium tanknak.😊 Persze a pályák nem annyira alkalmasak távoli harcra jelenleg.

A valóságban ha kilõtték az embert nem a load képernyõ fogadta hanem a fehér fény az alagút végén, ez is egy ok amiért nem mentek ilyen közel egymáshoz.😊

Pluskast
Kicsit folytatva. Az szerinted okés, hogy jelen pillanatban a nehéz harckocsikkal egyszer lehet bejönni? Miért? Így is kikapja minden egy lövésbõl, páncélzata az nulla mert tiszta bug a hitzónája és szembõl kikapja bármi (lásd IS2 tetejét meglövöd pukkan Kt-t szembõl lövöd pukkan). Milyen elõnyt ad a medium harckocsikhoz képest? Miért érdemes nekem, vagy miért éri meg nekem nehéz tankkal játszani? Aztán itt van az aránytalanság a páncélvadászok terén. Ami 46 tonna felett van az egyszer spawnolhat be ami alatta az kétszer. Mi ez az eszement bal..sz szabály? Pláne annak tükrében, hogy az egyik oldalon ez kétszeri belépést ad a másikon meg egyszerit. Nem nem a németek iránti rajongásom mondatja velem, hanem az, hogy logikátlan és nem fair.

Pluskast
Nem mondtam egy szóval sem, hogy kilõhetetlen über brutál német tankok legyenek. Nyílván hülyeséget nem akarok, meg ilyen nem is lesz soha meg amúgy is unalmas lenne. De komolyan azt ne mond, hogy szerinted a jelenleg felállás okés. Mielõtt még újból megkapnám, hogy egyoldalú vagyok. A ruszkikat is húzom és ott is vannak elég komoly bugok és hiányosságok. Olyan nagy baj, hogy nem szeretnék még egy wot-al játszani?

Sokat wotoltam én is, de vmiért egybõl kihasználtam hogy kedvenc tankkal ki lehet farmolni mindent... 😊

Trucker39
Csak ne búcsúztasd olyan gyorsan azt a Panthert. Ahogyan alacsonyabb szinten az F2, ezen a szinten meg a Panter D a "farm tank". mentem pár kört magasabb szintû tankokkal, de gyorsan vissza ültettem a legénységet ebbe. Sem a Reward, sem az ellenfelek kinézete nem tetszett.

A Henschel tornyos KT nekem is megvan, de még lusta vagyok elõvenni.. Meg azzal a lélektani SL érték alá tenném magam 😊))

megint te válaszolod meg a nooboknak 😄

sajnos a pályák szerkezete egyáltalán nem kedvez a németeknek az esetek többségében.....a német tankok nem annyira mozgékonyak és nehezebb velük a flank vagy egy close quarter😛 bár ez utóbbi csak ilyen játékban lehetséges a valóságban megnézném mikor kerül egymástól 5-10 méterre 2 ellenséges tank és lövik egymást 😛 😊

Az oroszokkal jobban lehet ilyen gyors mozgékony akció után elereszteni egy célzott kapáslövést...

látod milyen jó h én lassan haladok velem biztos nem fogsz találkozni h lemészárolhass 😛 😄
Már megvan mindegyik rank 4 😊. Most jönt a G-s panther, illetve a Henschel Tiger 2. Egyébként irtam, hogy csak egy ideig, bizos elõveszem még, ugyanúgy ahogy az pz IV F2-õt, Jagdpanzereket is.
f24sg
...ez ilyen wot-os maradványtünet lehet, muahahaha! tudod, ott muszáJ továbbmenni
Miért kell tõle elbúcsúzni? Én ezzel húzom a Rank4-es gépeket 😊)

Méltó búcsú a Panther D-tõl egy idõre. Ezzel a csatával lett fullos 😊.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

látod erre nem figyeltem de logikusan annak kéne lennie 😊
ugye ha kiütik az összes embert a tankban azért jár kill

phly videójában is így lõtte ki a rengeteg reserve tank az is-4esét 😄
minden legényt kiütöttek úgy 10 percnyi kalapálás után 😄
Köszi. Ki kéne gyalulni innen a fejlécbõl az összes repcsis linket, akkor nem veszne el a sok bába közt a gyerek.....

@Twi: olyankor ha átveszik a helyét lövésznek, attó még továbbra is fekete marad?

amire érdemes odafigyelni ha Gun breach vagy gun barell feketedik be akkor már nem tud visszaloni csak szerelés utánn. és ami a térképet illeti maptól fugg. Kursk az 1kocka az 500m jelent.
lövész esetén nem fog visszalõni egy rövid ideig amíg át nem veszik a helyét
ha az ágyút ütöd ki feketére akkor sem lõ vissza, akkor el kell mennie fedezékbe és ha ki van fejlesztve akkor meg lehet javítani de az akár percekig is eltarthat
ha fekete lesz akkor kiesik és ha jól tudom egy ideig nem "veszi át" senki a helyét és addig ugye nem mûködik az a részleg
aztán letelik a visszaszámlálás és amíg van 1 ép ember a tankban addig minden mûködni fog persze nem olyan jól mint teljes legénységgel

úgyhogy mindkét sejtésed igaz 😊
Trucker39

Néztem én de csak repcsis gyík van, sg keresõt használni meg erkölcstelen és hízlal, még a saját posztjaimat se találom meg sokszor 😄

Nademajd csinálok faqt jól, ha kellõen sokáig leköt a játék....

Hogyrohadna meg 😊

Mondjuk tegnap már annyiszor kapott ki repülõ, hogy egyre jobban erõsödött bennem az érzés hogy ki kéne fejleszteni az AA-t azt revansot venni.

A baj csak az, hogy ugye ha AA-t hozok akkor nem hozhatok tankot, márpedig ugye elõfordulhat hogy nincs elég repcsi amire lõhetnék. Nem egyszer láttam csapattárs és ellenséges AAt kinlódni, aki célpont hiányában próbált meg tankokat kiszedni. Engem is lõtt mint az ökör T34-ben/PZ4ben/Stugban, hagytam hadd szórakozzon, kifiléztem a veszélyesebb ellenséges tankot, aztán komótosan fogtam és oneshotolam az AA-t.

Úgy kéne ez is mint a repcsi, hogy hozható legyen tank mellé. Adnék a sok légihuszárnak...

Trucker39
Ezek már le lettek írva. Nem árt nálunk is utána olvasni. Mégis, mekkora... ?

Na, még két kérdés gyorsba:

- a minimapon egy "négyzet" az minden térképen azonos távolság? És ha igen mennyi, 100m ?

- ha az ellenségnél fekete a loader vagy gunner az mit jelent? Ki van ütve és nem fog lõni vagy csak lassabban fog tölteni/lõni? (vmiért az a benyomásom hogy az utóbbi, de elsõ blikkre nem ezt várnám). Honnan lehet tudni hogy mikor nem lesz képes a célpont visszalõni? (nyilván itt most nem olyan evidenciákra gondolok hogy éppen tök másfelé néz, hanem a modul és legénységi színezésre).

Az orosz valszeg rakétával szedett ki, annak nincs hangja 😊

Max annyi, hogy whumm 😊)))

jójó tudom, géppuska, gépágyú, géptököm... 😊

Azért írtam a rankot, mert a röpcsis tudorok egybõl tudják hogy ott milyen repülõgép fordulhat elõ és hogy abban éppen milyen meggymagköpködõ van. Én nem tudom, csak azt látom hogy jön a sok skuló az I153-ból😊

Juteszembe: az mitõl függ hogy hallom e ha jön a bomba vagy nem? Van amikor fütyül 10-15 másodpercigis, de van amikor semmi elõzetes bejelentkezés csak kapom hogy bummm (vmiért tipikusan az IL2 csinál ilyet - megint orosz bias van, hogy a német bomba fütyül, az orosz meg sunyi lapos?)

Az tuti 😊

A kettõs mérce mélyen gyökeredzik a társadalmunkban 😊.
Leosztás/kill alapján nem érzek nagy különbséget. Minden tankot a maga helyén és módján kell használni. Nem kell olyan szerepet ráerõltetni amire nem való. A 10bõl 9et erõs túlzásnak érzem, ahogyan a billegés aránytalan felnagyitását is.
Én jobban szeretem a T-34-et, de a pantherrel sincs bajom. A kis pályák inkább a T-34-nek kedveznek, mobilitás, APHE, tûzelési gyorsaság miatt alkalmasabb a mellé/mögé kerülésre, flankelésre, ahogy késöbb a T-44 is. Ha arról van szó, hogy 500-1500m-rõl nekiáll egy panther és egy t-34 pufogtatni egymást 10-bõl 9szer a panther jön ki jobban.

Te az a fajta játékos vagy, aki ha hátrányban van akkor "BALANCE"-t kiált, ha elõnyben akkor meg "EZ A TÖRTÉNELMI HÛSÉG, NÚBOK"-at 😊)))

Pluskast
Teljesen mindegy, hogy billeg vagy sem, a lényeg, hogy ha szembe kerülsz egy ruszki tankkal és szemtõl szembe akarsz menni vele, 10-bõl kilencszer te szívod meg. Plusz hátrányként meg ott van a panther iszonyat lassú sebessége rükvercben, ami biztos halál, hacsak az elsõ lövéseddel nem iktattad ki az ellenséget vagy nem tetted harcképtelenné a löveget.

Tehát örüljenek a Pantheresek,mert nagy sebességnél se b..szák be a fejüket a prizmába...mondjuk ez a jàtékban ló...t se ér :-)
Billegésnél engem jobban (sokkal) zavar az állandó löveg,torony kiütés.Olyan mintha ezen részek dm zónája a tank 80%ra kiterjedne.Mint a wellington pilóta fülkéje volt...ami meg végképp idegesítõ hogy a devek pont lesz.ják..De lesz il2 37 mmes ágyuval 3 as br,-el...
Nagy plusz a videóért, ebbõl is látszik, hogy a Panther egyáltalán nem hintázik, csak nagyobbat billen és lassabban korrigál...

<#nezze><#taps>
szuper, köszi h megcsináltad 😊