37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Panlaj
    Sziaszto!
    Korábban írogattam Tigris ügyben, hogy nem igazán működik. Visszamentem repülni, aztán jött 2-3 kisebb javítás. A napokban kezdtem újra. Az első Tigris menetnél (RB) hirtelen felbukkanó cél, kb.900 méter T34-85. Gyors lövés, találat a tornyon és kilőve. Ezen annyira meglepődtem, hogy nem sokkal utána kiszedtek. Későbbi csatákban is egyre jobban végezte a dolgát. Ez pedig a mai eredmény:

Nagy távolságból (1,2-1,6 km) lévő célokat is eltaláltam, volt ami mozgott is. A teljes csata alatt a találati arányom 70% fölött volt. Ami feltűnt, hogy kisebb lett a löveg szórása, ennek is köszönhető a több találat. Valószínűleg ezt sorsolta nekem a játék.
    Most az jön ami bosszant. Hiába lőttem ki a csatában a legtöbb valódi ellenfelet, úgy hogy engem egyszer sem lőttek ki, mégsem kaptam több pontot. Egy másik eset meg a tegnap történt. Néha játszom úgy is hogy visszarakom a T1-es tankokat. RB csata Panzer 3F típussal megyek, a felbukkanó ellenfél T28-as. PzGr40 tornyon lőttem miután rám fordult. A tüzér meghalt (fekete), ezután végeztem a vezetővel és jött a torony jobb oldala és a kezelő. Ekkor tűz alá vett egy T-50-es oldalról. Elbénázta a dolgot, de elvonta a figyelmem. Ez idő alatt a T-28-as újra tüzelt, ami nem talált. Ismét kilőttem a lövegkezelőt, aztán az 50-es engem. Már többször előfordult, hogy egy tank személyzetét harcképtelenné teszem (feketével jelöli), főleg a toronyban. Mégis vissza tud vonulni, és újra harcképes tud lenni.
    Hányszor tudja a személyzet egy tagja átvenni a löveg kezelését? Mert van, hogy csak a sofőr marad életben mégis tud mozogni és lőni.
  • twi452
    1.47-ben meg már a domborzatot is ;)
  • Luciferkee
    1.45-ben már a fákat is kilehet majd venni!
  • gstup
    Ezt nem csak sb-ből kéne kivenni.
  • Sherman0070
    Ki kéne ezt a beállítást venni SB-ből... volt olyan hogy a fű miatt nem szúrom ki az enemyt de ő mivel kikapcsolta úgy kiszed hogy azt sem tudtam hol van.
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2014.12.10. 18:49:52
  • gstup
    Sajnos igen.Sok gyenge képességű játékos ezzel kompenzál...
  • RODLEE
    Grass in optic a graf menüben mekkora .aszság,de legalább is SB modban,már tényleg azt hidtem én vagyok a .alfasz,hogy a nyakig érő fűben lapítok a stugommal és én nem látom az ellent ő meg simán engem és kilő! Ezzel el lehet baszni az SB módot!
  • cpthungarian
    T-Home, 50 megás net, nálam jó a ping.
  • StrikeFor
  • JethroHUN
    De szét van nerfelve az összes 75mm-es német ágyú... semmit nem visz ki.
  • Lebowski
    Sziaztok!

akárhányszor belépek a játékba 180+ pingem van. Nem megy a letöltés, semmi nem használja a netet ilyen mértékben (amúgy 120 megás, így nem gondolom, hogy gondban kéne lennie). Csak nálam van ez és kutakodjak tovább, vagy általános jelenség?

Válaszokat előre is köszönöm!
  • DasIsFuck
    L-11:)

Még nem is fullos, de iszonyat milyen op...
  • Fura Alak
    Most többször is előfordult velem, hogy nem jött BR 5.7 -nél nagyobb szembe a Tigrisemnek... Iszonyat jó!!!!!! :D
    5.7 felett kellene, de addig felesleges a PzGr40, ugyanis PzGr39 FTW!
    Az előbb hirtelen feltűnt a minimap-on mögöttem egy ellenséges tank piktogrammja, majdnem megijedtem, de mikor hátranéztem majd elröhögtem magam: BT-7.... A hülye nem is törődött velem, csak azon imádkoztam, hogy el ne menjen, míg megfordulok...
    Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2014.12.10. 11:36:01
  • gstup
    Az kv-85.
  • RODLEE
    Köszi!
    Én mindent felhúztam maxra,meg mindent kipipáltam,csak ezt az old video card nincs bekapcsolva!
    Ami jobb oldal nincs kipipálva neked azokat megtudnád miket jelentenek?
    Kösz előre is!
  • JethroHUN
    Melyik, a német prémium?
  • DasIsFuck
    Ez a kv-1 brutálisan op!
  • cpthungarian
    Magyarázat: LINK

Sorry, mellényomtam. Gstup-nak ment volna a Tiger P-s hsz-re.
    Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.12.09. 17:33:09
  • DasIsFuck
    Ez a 88/l71-es ágyú borzalmasan gyenge.
  • Sherman0070
    És emiatt 4-es szintre kell tenni? :D
  • Fura Alak
    Befehlwagen = 1 helyett 2 rádió. :)
  • Sherman0070
    eNtaK videóját nézve már szemet szúr hogy mér van Tigris P 3-as és 4-es szinten is amikor ugyanazt tudják.... ÉS mért van mind a kettő a prémért?
  • Sherman0070
    A német apcr-el még van 5% esély a tornyát átvinni.
  • Sherman0070
    102mm ????!!!!! Hát azzal meg mi a halált műveljek 6.7-es BR-el? Gaijin kitett magáért.... Ha ennyi eszük van kérem a marder III.at 8.0-ás BR-re tenni mert OP.
  • Sherman0070
    ;)
  • RODLEE
    Irjon már nekem valaki egy grafikai beállítást,csak kiváncsiságból!
    Kössz előre is!
  • DasIsFuck
    Egyébként vicc, hogy az IS-4 melett az IS-3 nem is tűnik ki annyira op-nak, miközbe 88-as löveggel átüthetetlen a tank kb...
  • DasIsFuck
    Gyakori ez a pattogás, bár ez nyilván egy extrém eset volt:D
  • yossarianHUN

Az említett "anomália". A driver felgyógyulása után is vagy 2 percig itt pattogtam egy helyben, csak hogy utána megtéphessen az ellenség, akit egyébként megettem volna reggelire, ha nem játszik a játék kibaszósat.
  • yossarianHUN
    De jó, hogy Kuban mapon van valami totál láthatatlan anomália egy ponton két domb között, aminek nekimentem, és elkezdett szórakozni azzal, hogy folyamatosan "visszalökdöste" a tankot, illetve kinyírta a vezetőt. Egy árva kavics nem volt 20 méteres körzetben, de sebaj. A meccs sajnos ráment, mert észrevette a vergődésem az F2/Stug duó, amit meg akartam flankelni. Szét is szedtek, mire kimásztam ebből a szarból. Fasza.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.12.09. 01:46:49
  • vajakos21
    Tankoson még nem nézegettem replayt.Ha lövés pillanatában megállítod és átváltasz az ellenfélre akkor gondolom látszik a becsapódás stb.Van egy valag kamera gyorsitás/ lassitás funkció.
  • e57
    Igen, ha kicsit messzebbre lősz már neked sem látszanak az ellenfelek.
  • Trucker39
    Ez a felvétel Replay-ről készült (Fraps). Nekem ennyi látszik az ellenfelekből.

• yossarianHUN
    Másnak is hajlamos Polanden beállni az FPS 15 környékére, és úgy is maradni az egész csatára? Csak Polanden csinálja, és tök kiszámíthatatlanul, van, hogy semmi gond nincs vele, és van, hogy 15-16 FPS-sel kell végigjátszanom a csatát. Annyival meg még célozni sem lehet.
  • e57
    Köszi. Használhatatlan a replay. Nem hogy nem oda néz, ahova lőttem, de az ellenfelek sem látszanak. Kill cam is jó lenne, de annak a hiánya a legkisebb baj. Lehet valamit állítani rajta?
  • DasIsFuck
    pff szóval még csan nem is 200mm a frontja..

ki az a retardált barom aki meg akarja venni ezt a szart így?

• gstup
    Kb 3 másodperc után állítsd meg a videót. .102mm a legvastagabb páncélja.
  • JethroHUN
    Tiger 2 (P) front-torony páncélzat miért is van 80 mm-re le véve?!
  • DasIsFuck
    Olyan mod-ra lenne szükségem amivel ki lehet a távolságmérő csíkokat színezni.
    Létezik ilyen?
  • Trucker39
    Nem teljesen de majdnem. Válaszd a 2-s kamera nézetet. Sajnos a tankok feletti feliratok nem pont olyanok lesznek, illetve sniper nézetben sem pont oda nézel, ahová lősz, de elég élvezhető így is a visszajátszás.