War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mnemomic:Nem.Erre figyelek...
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
A PantherD még mindig nagyon jól játszható,ott még kiegyenlített a mezõny.T2-3 élvezetes.
Mire tesznek valamit a nagyobbakkal(mert ugye elõbb utóbb tesznek ha nem akarják elveszíteni a játékosok egy jó részét)arra kihúzok mindent a pantherrel. 😊
Azt azért nem gondolhatják hogyha a nagy vasak kifejlesztése az egyik oldalon teljesen értelmetlen,akkor van jövõje a játéknak.Mindenki nem mehet az oroszokkal mert akkor a várakozási idõ miatt lesz játszhatatlan.Szóval csak türelem,lesz itt valami féle balansz csak ki kell várni.
Nem igaz hogy ennyi idõ után még mindig nem veszik észre a kibaszott kreténjei hogy a Tigrisnek nincs respawn és arty,így szart sem ér a kétszer spawnoló ruszki medekkel és páncélvadászokkal szemben.
Párducokkal simán hozható lenne a csata de ezeknek Tigris kell,aztán ha kilõtték a hülye fejüket,jönnek a HE112-vel tankokat géppuskázni.
CW-t vagy századot akarok !!!!!!! Elegem van ezekbõl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem lenne baj ha valahol lenne errõl egy táblázat hogy pl. hány pont mennyit változtat bizonyos értékeken,hogy el tudja dönteni a csóró player hogy mire rakja.
Mivel ezek az értékek valahol gondolom megvannak nekik,nem tudom miért nem lehet megnézni.Szerintem fontos lenne.Persze nem nyafogni akarok,az új map pl. kimondottan tetszik.(igaz még csak egy csatát mentem rajt)
Nálam egy sloton van tank az orosz és német oldalon is,a többin repcsi.Mivel repülni szinte csak árkádban szoktam mert nem igazán érdekel a repülés de néha egy kis puffogtatás jól esik a levegõben is.
Tankokkal szigorúan csak SB és RB,oda pedig csak egy tankot lehet vinni.Így a német legénységem már 1400-as szinten van. 😊
Kezdenék új acc. szerintetek melyik a jobb felállás 2 repülõ 2 tank vagy 3 repülõ 3 tank, így osztanám el külön-külön a legénységeket hogy ne legyen vegyesek. AB annyira nem szoktak csak oda gondolom kevés lenne a 2 repülõ 2 tankos felállás?
OROSZOK MINDEN KIBASZOTT pontot 2x gyorsabban érnek el akármerre indulnak! a Tigrisek meg Párducok csak szerencsétlenkednek a legkissebb emelkedõn is....3-5 kmh az átlag sebesség! a T34/44-ek SU-k pedig végogrobognak az egész mapen.....dominnation csatában a leggyorsabb tankunk is 1/3 távra volt "A" tól amikor már 3 orosz tank foglalta......elmennek a K anyjukba a Gaijinék mostmár a faxomba is!
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Úgy vettem észre, hogy vagy a Shadows Blur, vagy az SSAO quality felelõs érte. Ha ezeket feljebb veszem akkor nagyon sûrûn elõfordul, most hogy mindkettõ 0 állásban van, nem jelentkezik a hiba. Még azt meg lehetne nézni, hogy a kettõ közül melyik okozza (lehet, hogy mindkettõ), de én nem vacakoltam, maradt 0-án ez a két érték, azóta jó. Egy próbát megér.
Azt se szabad elfelejteni, hogy a repülõsök is rágják a fülüket minden vacakkal. Ha idõbe kerül akkor legyen, de adják ki jól. Én annak örülök, hogy még nem vették ki az SB csak repülõ módot. Ha rendbe rakják a mixedet akkor vegyék ki nem zavar, de jelenleg még nagyon jó hír számomra, hogy bent hagyták.
Én a két új nagy pályát nagyon várom. Illetve orosz fórumon írták, hogy már majdnem kész az új release tree. Írták azt is milyen repcsik várhatóak egyszer, de az itt nem érdekes.
Namost: az hogy a high ranked német tankok törékenyebbek esetlek kissé bugosak nem bír nagy jelentõséggel marketing szempontból.
Simán el tudom képzelni, hogy nekik most az új emberek megfertõzése és az ehhez szükséges új kontent berakása a fontos. Több térkép, esetleg újabb tankok, ne adj isten az erõforrásaik egy jó része megy az új nemzetek tankjainak megcsinálására.
Hatványozottan érezd magad halmozottan hátrányos helyzetûnek ha itt is igaz az mint a "másik" tankos játékban, azaz hogy több az orosz playa mint az európai. Akkor az hogy a Királytigris páncélja 20mm-el kisebb valahol az irreleváns és a lényegtelen prioritás közt van....
gondolom most ezt tolják orrba-szájba.
Per Aspera Ad Inferi.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mondjuk most szerintem mindenki normálisan írt...szóval neked is kéne egy kis relax és nem irkálni ilyeneket, 😉
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
a nagyoknál fõverzió szám is frissül
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB