War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
attól szokott ilyen borzalmasan szemcsés lenni :)

A pantherD-vel sikerült végül nyernem egyet ma a némettel de hogy a végén,mikor már megnyertük a csatát,nekikoccanok egy tankakadálynak,aztán a javítás alatt lövök egyet egy AA-ra és eldurran az ágyú.....
Hogy a lánc sérül,az talán még érthetõ,bár ilyen lassú sebességnél ez is elég vicces de hogy az ágyú.......
A Panther ágyúja úgy néz ki,össze van kötve az összes modullal.Ez is ezer éves probléma,mindenki nyafog érte hogy irreálisan sokat sérül a gun,mégsem tesznek vele semmit.persze a színvak mód az kellett......
Nem vagyok különösebben nyafogós de mára elfogyott a türelmem. :(
A háború talán legjobb(de mindenképp a legszebb) páncélvadásza volt a JP.
Ebben a kibaszott játékban nem lehet vele játszani.Miért van az oroszoknak respawn? Miért nem lehet TD-vel tüzérséget hívni? Mi a ***** anyjukért tették teljesen játszhatatlanná a német T4-et???? Megfogadtam hogy nem kínlódom velük de ma leszedtem egy szép skint a JP-re,gondoltam kipróbálom.Mentem két csatát,természetesen mindkettõ az a fos karélia.
Két csata nem tartott két percig mert egy ***** su100,aztán egy ki******* T34 szinte a kezdõ körben kiszedett.Eddig csak vereségem van vele.
Rohadjanak meg akik ezt így kitalálták !!!!!!!!!!!!!!!
(igyekeztem finoman fogalmazni :))
Azért a skin nagyon szép. :)

Az oldalon Lukas SVK hozzászólàsánál,van letölthetö user mission,ahol lehet gyakorolni tankkilövést különbözö gépekkel...persze lehet kreálni magunknak is.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ahogy látszott 2-3 lövés és égnek vagy robbannak :)
Yak 37mm-es ágyúja mit tud kiszedni?Medium tankokat?
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Panther D-vel valóban történhetett valami. Én is elfelejtettem kb 100 csata után játszani vele. Most félre van téve, pontosabban ez a tank a csali, hogy az MM magasabb osztályba sorolva hívja be a "bosszúállót", a Flak 36-t. Most, hogy nem nagyon megyeget a tankos nekem, elõvettem és HB módban pufogtatom a légteret. Sok értelme nincs, de a felgyülemlett feszültséget levezeti. Egy-két gép lepuffantása után én leszek az ellenfél légi erejének a célpontja, ami nem olyan nagy baj. Addig sem a tankokat macerálják. Ha van eszük addig elmennek foglalni.
Néha azért lehet szép köröket is menni vele:

Pz III L, StuG III F, Pz IV F2 esetén szinte mindegy hol lövöd, mert bárhol átütöd. Amúgy meg azt tudom tanácsolni, hogy ne lõdd szembõl, inkább kerüld meg.
Beszéltünk az illetékessel hogy mi a halálért nincs még benn és azt a választ kaptuk, hogy a PS4 megjelenés miatt úsztak el vele, de nagy valószínûséggel (tehát még nem 100%) jövõhéten bekerül a launcher-be.
Szóval ha minden jól megy már csak párat kell aludni és el lehet felejteni a másolgatós/mókolós módszert :)
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
kubanon voltunk, fordított spawn, a most szokásos elcseszett 7v7 teamek, ilyesmi. összes német halott, egy utolsót várunk, hogy végre utoljára lespawnoljon, többiek a keleti spawnnál, én elindulok az északihoz.
alig érek fel az elsõ emelkedõn, egy kisebb domb mögül elõbukkan a pz3... szemtõl-szemben összetapadva egy AI t34-el, ami ilyen 40 km/h körüli max sebességgel tolta, mintha tollból lenne, az meg tolatva csak ijedten forgatta a tornyát.
olyan gyorsan jelentek, meg annyira röhögtem, hogy rá se bírtam fordulni a su85-el, aztán pár másodperc múlva vége lett a körnek. sajnos replayt menteni is elfelejtettem. :(
Per Aspera Ad Inferi.