War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trucker39
Nekem ezzel a beállítással van és játék közben sem folyik ki a szemem.

Gottfried
Így néz ki a postFX.Hogy ez jó e vagy sem....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
megnézem

Gottfried
megnézem

a post fx-ben nem nyomtad fel a contrast-okat
attól szokott ilyen borzalmasan szemcsés lenni :)
Gottfried
Hát nem lett sokkal szebb s kép. :D

Gottfried
Csak most ,csak neked egy újabb vereség vele movie grafikán.(igaz csak 18 fps de mégsem szaggatott.A motorja nagyon jól optimalizált,ez tény.A wot elbújhat mellette)

szerintem meg maxon is ocsmány, kb low=high
Gottfried
Sajnos oda még nem sikerült bekerülnöm vele.Eddig 10 csata,9 vereség,így nem nagyon van kedvem menni vele.Ma is csak a skin miatt vettem elõ.

A pantherD-vel sikerült végül nyernem egyet ma a némettel de hogy a végén,mikor már megnyertük a csatát,nekikoccanok egy tankakadálynak,aztán a javítás alatt lövök egyet egy AA-ra és eldurran az ágyú.....

Hogy a lánc sérül,az talán még érthetõ,bár ilyen lassú sebességnél ez is elég vicces de hogy az ágyú.......
A Panther ágyúja úgy néz ki,össze van kötve az összes modullal.Ez is ezer éves probléma,mindenki nyafog érte hogy irreálisan sokat sérül a gun,mégsem tesznek vele semmit.persze a színvak mód az kellett......
Nem vagyok különösebben nyafogós de mára elfogyott a türelmem. :(

Mnemomic
Látnád az enyémet ultra low grafikán.

Mnemomic
Hát ez az. Azért kellene a 2x respawn megszüntetése. Fõleg szimulátor módban ha már szim mód. Mondjuk és már Tigrissel megyek mert elegem lett a Párduc fekete lövegébõl meg a döglött lövészbõl. Tigrissel vigyázni kell, mert csak egy lehetõség van, de nehezebben lõnek be, és jobb köröket is megyek talán vele. Még a motor van hátra a kifejlesztéshez, aztán újra kipróbálom a Párducot de szerintem megint csak fel fog idegesíteni.

RatBaG
nálad a játék is így néz ki, vagy csak a screenshot ilyen ocsmány?

Per Aspera Ad Inferi.

Normális RB/SB mapon, thát Kurszkon és az új Karélián hogy teljesít?

azt magyarázza meg valaki ,hogy a HEAVY tankoknak milyen elõnye van....miért használjuk õket egyáltalán?

kurvajó SKIN! :)

Mnemomic
Ja és jó lenne látni hogy az ellenfélnek milyen tankjai vannak.

Mnemomic
Szimulátor módban szerintem ki kellene venni a 2x respawnt mindenkinek. Legyen a médiumnak tüzérségi támogatás, meg amúgy is gyorsabbak, de ennyi több elõnyük ne legyen. Csináljon nagyobb csapatokat a MM, akár több várakozással is. Mondjuk most még viszonylag kevés a játékos ez is lehet az oka a 5vs5 meccseknek.

Gottfried
Valaki kérte itt tegnap hogy ne káromkodjak.Hát nem megy,sorry!!!!
A háború talán legjobb(de mindenképp a legszebb) páncélvadásza volt a JP.
Ebben a kibaszott játékban nem lehet vele játszani.Miért van az oroszoknak respawn? Miért nem lehet TD-vel tüzérséget hívni? Mi a ***** anyjukért tették teljesen játszhatatlanná a német T4-et???? Megfogadtam hogy nem kínlódom velük de ma leszedtem egy szép skint a JP-re,gondoltam kipróbálom.Mentem két csatát,természetesen mindkettõ az a fos karélia.
Két csata nem tartott két percig mert egy ***** su100,aztán egy ki******* T34 szinte a kezdõ körben kiszedett.Eddig csak vereségem van vele.
Rohadjanak meg akik ezt így kitalálták !!!!!!!!!!!!!!!
(igyekeztem finoman fogalmazni :))

Azért a skin nagyon szép. :)

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/150889-is-there-anyone-playing-attackers-with-high-caliber-cannons/#entry2842392

Az oldalon Lukas SVK hozzászólàsánál,van letölthetö user mission,ahol lehet gyakorolni tankkilövést különbözö gépekkel...persze lehet kreálni magunknak is.
Sherman0070
Omg HP alapú sebzés?! Na ezt se fogom kipróbálni...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Én zárt bétában kipróbáltam és ott mindent kigyújtott 3-4 lövésbõl.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Az miért van hogy ha minnél többet játszok egy géppel annál kevesebb tapasztalatot kapok a csatáimra? ( már zavar hogy a legjobb gépeimre bármilyen csatánál alig ad RP-t )

mondom belenézek T5-be ott biztos jó lassuak az Oroszok is már....AHA,hát peeersze! két osztásnyit haladtunk addig az oroszok 5-öt :D és már el is foglalták az Objectivet.....félelmetes ez a pofátlanság a Gaijin részérõl

kúrva nehéz.....

Köszönöm.Eddig nekem csak hitet adott érte.De akkor még próbálkozom. :)

pár napja linkeltem videót ott sb-ben panthert is lõtt ki a yak 9T-vel a srác

ahogy látszott 2-3 lövés és égnek vagy robbannak :)
Sziasztok,

Yak 37mm-es ágyúja mit tud kiszedni?Medium tankokat?

Sajna nem tudok semmit, de tervben van hogy lesznek.

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Gottfried
Glo,tankos küldetésekrõl vagy eventekrõl nem tudsz valamit? Jó lenne egy kis változatosság. :)

nekem tegnap vvolt egy eset, amikor hasonló arány mellett 10 perc után sem rakott be. Szerintem lefagyott, amikor újraindítottam hamar berakott.

JethroHUN
Mi a franc van az MM-mel? 15 perce várok... 70 - 50 az arány RB-re és ez semmit nem változott ennyi idõ alatt. Egy darab matchet nem indított a szerver. ... a pláne az, hogy ennyi idõ várakozás után berak 5v5ben.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Egy pzIII-mal is lehet...

Pantherrel azért lehet szivatni a T44-eket rendesen :)

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Én is F2-vel húztam ki a dolgokat. Ez olyan mint a nagyobb Pantherek. Alig valamivel tudnak többet, de jóval keményebb ellenfelek ellen mennek. Szóval nem érdemes szórakozni velük.

Mi a ***** rak be állandóan 5 vs 5-be.Német-orosz oldalon egyaránt!Hihetetlen.

Nem olyan jók.F-2-vel húzd ki a phanter D-t.

a pz4 G és H van olyan jó tier3-ban mint az f2 tier 2-ben vagy szenvedés lesz eljutni a pz5 D-ig?
Na jó.Most mehet el a gaijin a p***ba.Német oldalon 60+ várakozó orosz oldalon 40+(TIER III.).Erre Phanter D-vel bedob egy 5 vs 5-be ahol csak t-44-ek vannak.Great job!Csodálatos MM....

Ez új információ, mert én nem ezt tapasztalom... Még akkor se lövöm át mindig a KV1-et, ha direkt célzottan lövök géppuskafészket, függõleges felületet, oldalát rajta! Pedig van PzIII L és Stug F-em is. Ha én ülök KV1-ben, beforgatva egyáltalán nem érzem veszélyben magam, legutóbb közvetlen közelrõl küzdöttem le egy Stug F-et és egy PzIII M-et (a Stuggal összeértünk, a Pz III kb 10 méterre volt...), egyik se tudott kilõni, én meg mindkettõt leszedtem. Sérül a lánc, felfüggesztés, apróságok, de az ágyú az mindig lõ.:)
nah megvan ez is ! természetesen használni nem fogom amíg nem csinálják meg rendesen a T4-es anomáliát......tippeljetek ugyan melyik része sérül meg és lesz fekete az elsõ bekapott lövedéktõl ? :P :D IGEN,NYERT! az ágyúcsõ :)

ja sry, azt hittem a festések közül hiányolod a zászlónkat...

Trucker39
Mármint a Launcher-ben? Tegnap még nem láttam.

a zászlónk már ott van egy jó ideje HUNGARY néven.... :P

Trucker39
Annyira nem nagy macera beállítani. Azért én is várom, hogy megjelenjen a magyar zászló a választható listában.

Panther D-vel valóban történhetett valami. Én is elfelejtettem kb 100 csata után játszani vele. Most félre van téve, pontosabban ez a tank a csali, hogy az MM magasabb osztályba sorolva hívja be a "bosszúállót", a Flak 36-t. Most, hogy nem nagyon megyeget a tankos nekem, elõvettem és HB módban pufogtatom a légteret. Sok értelme nincs, de a felgyülemlett feszültséget levezeti. Egy-két gép lepuffantása után én leszek az ellenfél légi erejének a célpontja, ami nem olyan nagy baj. Addig sem a tankokat macerálják. Ha van eszük addig elmennek foglalni.

Néha azért lehet szép köröket is menni vele:

Hát remélem, hogy nem fog még egy hónapot csúszni :/
Attól függ, hogy mivel. :D
Pz III L, StuG III F, Pz IV F2 esetén szinte mindegy hol lövöd, mert bárhol átütöd. Amúgy meg azt tudom tanácsolni, hogy ne lõdd szembõl, inkább kerüld meg.
Urak friss hírek a magyarításról.
Beszéltünk az illetékessel hogy mi a halálért nincs még benn és azt a választ kaptuk, hogy a PS4 megjelenés miatt úsztak el vele, de nagy valószínûséggel (tehát még nem 100%) jövõhéten bekerül a launcher-be.

Szóval ha minden jól megy már csak párat kell aludni és el lehet felejteni a másolgatós/mókolós módszert :)

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Elvileg ment alapból tíz csatát, ha nem mentél azóta annyit akkor megvan. érdekes lehetett. :)
kv-1 zis-5 hol a pékben kell lõni? mert szembõl lõhetem azt bármivel semmi nem pusztul meg rajta. próbáltam a torony alá lõni, a vezetõ nyílást és semmi meg se érezte.
RatBaG
ez elõbb olyat láttam, azt hittem bepisálok a röhögéstõl.
kubanon voltunk, fordított spawn, a most szokásos elcseszett 7v7 teamek, ilyesmi. összes német halott, egy utolsót várunk, hogy végre utoljára lespawnoljon, többiek a keleti spawnnál, én elindulok az északihoz.
alig érek fel az elsõ emelkedõn, egy kisebb domb mögül elõbukkan a pz3... szemtõl-szemben összetapadva egy AI t34-el, ami ilyen 40 km/h körüli max sebességgel tolta, mintha tollból lenne, az meg tolatva csak ijedten forgatta a tornyát.
olyan gyorsan jelentek, meg annyira röhögtem, hogy rá se bírtam fordulni a su85-el, aztán pár másodperc múlva vége lett a körnek. sajnos replayt menteni is elfelejtettem. :(

Per Aspera Ad Inferi.