War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szenvedek ezzel a LEO 1 el, de minden keresztbe hosszába átlövi, az alap lőszer meg alig üt á valamit!
Nem tudom mivel változik a helyzet ha el szenvedem magam a szárnyas lőszerig?!
közben az event mellet csináltam a war bond küldiket is, egy pe-2-205 repcsi landolt a garázsban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

adamfesto
Köszi! Azért is kérdeztem, hátha van aki komolyan gondolja a csapatjátékot és csatlakozni lehetne hozzá-hozzájuk. Szeretek nyerni, de nem mindíg a saját elsőbbségem a lényeg. Ha jól össze tudunk dolgozni, akkor akár csalinak is kimegyek egy légvédelmivel az ellenség közé. Az ökörködés, másik vízbe lökdösése stb. viszont felesleges szerintem. Ezt csak úgy tudom kiszűrni, ha ismerem a csapatomat.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

vannak magyar klánok(ha használsz nagyítót😊 de sajnos vannak olyan emberek is ezekben a klánokban akik inkább azon vannak hogy megkeserítsék a saját honfitársuk játékát, volt már nem egy példa itt a topikban hogy néhány régi itteni fórumozó megosztotta a saját replay-t hogy bizonyítsa egyes klántagok viselkedését.

szóval csak óvatosan hogy hova csatlakozol.

adamfesto
Van olyan csapat akikhez lehet csatlakozni? Jó volna összeszokott csapatban játszani. Kezd elegem lenni az olyan random csapatokból ahol csak a csapattárs akadálíozása a cél poénból.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Gondolom mert azért. mert egy HUSZKA se játszana vele!
Amúgy! Miért nem tud egy egy német cég egy reális WW II ilyet csinálni? Erre veri a faszukat az orosz párti gyökerek mennyire jókK!
Egy kérdés csak! Megvan a LEO 1 már csak a szárnyasbetét löszer hiányzik! azzal javul?
az szép, talán két három évvel ez előtt nekem is lett volna türelmem ehhez... de inkább hagyom a francba, egyék meg a veterán matricájukat gazsiék.

Én gratulálok a kitartásodhoz,de a csiguszosok nem igen köszöntgetik meg az ilyesmit.
AIexx
Ezt a japan 5 -os rangot komolyan gondoltak? Arkadrol beszelek.. Stb1 7.7 es nem tudsz mit tenni melle! Ho ri? 8.7 be feldob semmire nem valo, tajp 61? Hagyjal mar... es a 8.7 es tajp 74 is ugyanez.. Hasznalhatatlanok arkadba! Normalis raketas sincs ezeknek, kivancsi leszek a japanok jovojere a wt ben hogy mit fognak kapni.
WinT
És az ezeredik napon... azért legalább valami vállveregetést vártam volna. 😊

Nohab
A Br 2.0 közül is csak egy mérsékelten használható tank van. Az AMC vagy mi a fene. Azzal meg kifejlesztettem az M4A1-et. Az legalább normális. B1-es ágat is már csak a Shermannal kezdtem el húzni.
Ezt èn is megdöbbenve tapasztaltam. Egy T.70esre rá lőttem olyan 300 ról az meg várt és várt, pedig hspàncélon lőtem, de lepattant az is. Majd egylövésből elintézte hogy megüssön a guta!
kipróbáltam a tier 1 francia tartalékos tankokat... ez valami katasztrófa, mindent amit a japán tier 1 tankokra mondtam múlt évben azt nagyrészt visszavonom, a csigaevők viszik a hulladék tank gyártás első díját tier 1-ben legfőképpen ezzel a sa18/l21 krumplivetővel amit rászereltek két tankra is <#vomit>.

PLaci
Ráadásul ez az M4A4 (SA50) egy Izraeli M4 fejlesztés francia löveggel. Az ötvenes évek közepéről. Ráadásul a neve hivatalosan Sherman M-50 volt.
Be vannak baxva ezek az orosz retardáltak...
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2018.01.20. 10:29:06

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

nerf lesz
én is meglepődtem mikor befejeztem az utolsó modul fejlesztését is, nagyon gyorsan meglettek, berlin, köln, poland, stb, pályán kész öröm szívatni a lassú ruszki meg német nehéz tankokat egy jó fedezék mögül, nyitott pályákon is egész jól el lehet boldogulni vele csak nem szabad mutogatni a tank testet túl sokszor.

fura alak* nem csak az átütése jobb de még a lövedék sebessége is nagyobb 1000m/s és ráadásul könnyebbek is 6.4kg, mi lesz akkor ha berakják a 105milis verziót? ajjaj 😄D

Fura Alak
10mm -el jobb a francia átütése, mint a Firefly -nak.

Régen játszottam már!Viszont a Firefly-t de szerettem. 😊 Meg is vettem anno a brit pérmiumban. 😊

nagyon jól tudom én is, sok 5.3-as sörmit kilőttem már én is a tigrisemmel.

épp tegnap este fejeztem be a briteknél a sörmi firefly moduljainak a fejlesztését, azt lőttem át akit akartam se a kv-1 se a tigris nem jelentett problémát jó kezekben egy igazi darálógép tud lenni, de ugyanakkor úgy kellet rejtegetnem a tankot mintha valami törékeny porcelán tányér lett volna... még az ostwind is probléma nélkül tudott pennelni a front páncélzaton keresztül(sofőr meg a géppuskás feje magasságában) a többi tankot meg már meg se említem.

btw a firefly is 4.7-en van.

PLaci
5.3 -ban igen is gyenge a páncélzata, a sima Tigris és/vagy az orosz 85mm -esek röhögve szedik ki szemből, sokszor egy lövéssel.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

A routerrel semmi gond, netezés közben nincs gond, ott is max csak 180ping-ig dob fel ha terheltebb a hálózat. Érdekes módon ma kevesebb ping dobálás volt.

valószínűleg a szarabb testpáncélzat miatt van 4.7-be a sa50, a frontpáncélzat teli van gyenge pontokkal míg az amcsi verzió 5.3-on nem szenved ilyen hátrányokban, sa50 iged durva pofonokat tud osztani a fejlesztett lőszerrel.

nekem ilyet akkor csinált mikor kezdte megadni magát a ruterem, egy gyors csere után megoldódott a probléma, ha van valamilyen vírusirtó tűzfal stb védelem akkor engedélyezd ezeknél is hátha.

Restart vagy még egy csatát menny és megadja.

https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

PLaci
<#falbav>

PLaci
Ha a GAYjin volt akkora köcsög, hogy a 76mm -es M4 -eseket feltolta BR 5.0-5.3 -ba, akkor mi a lófaxért került az M4A4 (SA50) BR 4.7 -be?! Az ugyan ezen löveggel rendelkező papír páncélzatú AMX-13 meg BR 6.0 -án áll.......

Hát srácok, nekem most lett elegem. A franciás patch óta tapasztalom azt, hogy a pingem kb 2 percenként felugrik 800-ra, majd szépen fokozatosan visszaáll normál értékre. Nem a netemmel van a gond, Gazsiék basznak valamit a szerverekkel vagy nem tudom. Másnál van ilyen? Rohadt idegesítő hogy hirtelen glitch módra eléd rángatózik egy tank és amire megjelenik már ki vagy lőve.
Hova lehet írni supportnak, hogy kezdjenek is ezzel valamit?

kizárt hogy játsszak leo1-el mostanában, éppen elég most befejezni a karácsonyi grindet meg e mellet megcsinálni a war bond shop küldiket is, a t14 és a pe-2-205 közül próbálnék választani mert az a7m1 már megvan a copy paste vackok meg nem érdekelnek.

"az egyetlen pozitív dolog amit tapasztaltam az az ágyúhoz való apds lőszer, úgy viszi a legtöbb ruszki tanknak a páncélzatát mint a forró kés a vajat, egyedül csak a t64a-val gyűlt meg a baja."

lol.. többet mész vele majd megtudod, hogy apds úgy elvan baszva mint a fene.. már nem tudom mióta megy a fórumon a szidás, hogy miért van ennyire nerfelve..

Így lesz 120mm átütésből 80 körüli ami miatt pattan sokan 60fok fölötti páncélokról
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.01.16. 14:44:30

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

már vagy egy éve megvan a leo1 de még mindig nem játszottam vele egy kört se, ugyanakkor néhány napja mentem egy tesztkört(megint) vele és eléggé elszomorító volt a tapasztalatom legfőképpen az ágyúval kapcsolatban... valami élkepesztően pontatlan, a t10m-nek az oldalát nem sikerült eltalálnom tíz lövésből ötször 600 méteren belül, a toronyforgatása mintha egy nehéz tanké lenne és a sebessége illetve a mozgékonysága csak egy hajszállal jobb a phanter2-nél.

valószínűleg jobb véleményem lenne a leo1-röl ha raknék bele expert crew-et meg a modulok is ki lennének fejlesztve de semmi kedvem most kidobni 1millió+ silvert rá, és ráadás képen nem is nagyon tudnék mást berakni mellé.

az egyetlen pozitív dolog amit tapasztaltam az az ágyúhoz való apds lőszer, úgy viszi a legtöbb ruszki tanknak a páncélzatát mint a forró kés a vajat, egyedül csak a t64a-val gyűlt meg a baja.

nem hiszem hogy én játszani fogok a leo1-el a közeljövőben, éppen elég a jelenlegi cumi a német 7.0-ás tankokkal.

6.7-7.7ig nyomtam reálba meg simbe amcsikkal és németekkel.. azóta visszaszoktam rájuk és most nyugodtabb az életem 😄

A másik meg az, hogy hull break 90%-ban nem akar működni...
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.01.16. 14:25:09

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

Épp most lett meg nemrég a LEO 1-es(7.7) vélemény?
Vagy ezt a magas BR-es játékmenetet felejtsem el!?
Német 4.0 BR körül szoktam mozogni ott még talán élvezhető a dolog!
AIexx
Cirkusz! A gaijin emberei meg a bohócok..
Ez a hülye feathure már bent van egy ideje,főleg az olyan tankok szívnak vele amiknek a lőszer nagy része egy helyen van mondjuk az elejébe pl t44-ek ,t54-ek,centik,leók stb ha túl is élik az ammo lövést nem tud vissza lőni mert nem maradt mivel 😞 .

AIexx
Ekkora egy fasszopo jatekot te.. Nem eleg hogy a japok semmire nem jok 6.3 ban nem nem nem.. Meg hereljuk ki oket jobban hogy biztos melytorok legyen! Sta 1 Sta 2 M41 bulldoggal jatszok. Ha tul is elek 1 talalatot, kiirja ez a buzi jatek hogy ammonition lost! Basszad meg az anyadat! Ha a motorom talalja el rontgen nezetbe semmi baja a loszernek megis elfogy! Mi a fasz ez? 10 bol 9x ez van.. Igy aztan lehet jatszani.. (csak a japoknal tapasztaltam ezt)
hooah
Hogy érted, hogy russian bias? Melyik szinten? Mivel nem tudsz gyözelmet elérni?

Russian bias kezd nagyon kezelhetetlen lenni.. szimulátorban és rb-ben sem tudok 30%-nál jobb győzelmi arányt elérni...

AIexx
Azt hol lehet beallitani hogy a tobb agyus gepeknel (type 60, m50 ontos) ha kattintok akkor csak 1 agyuval lojjon? Mert igy eleg haamr elfogy a skulo..
Hello mindenki!
Rég jártam erre, meg a játékban is, mert rakoncátlankodott a pécém!
Volna egy kérdésem, vettem egy PS 4-et, amin egy inviteles email cimre reggeltem be a masinát!
Letöltöttema War Thundert rá ami persze a full alap cuccok vannak, mivel a pécén anno régen nem tudom,nem emlékszek már, miért egy citro mailra reggeltem be a játékot, és ott van minden eddig megszerzett járműveim, de a PS4 en mikor elindítom nem lehet beirni az email cimet! Nem lehet valahogy átvinni az acountomat az inviteles emailra, vagy nem is tudom hogy kérdezzem?!

ennyire hulladék lett a pe-8 5000kg-os bombája?

Én is csinálom, repcsi pik pak megvan ,tank szívásabb de mind megvan.

PLaci
GF -ben (nekem) könnyű, AF -ben meg szopat a gém.....

én se mondtam azt hogy jó tank lenne 😊 csak azt írtam amit láttam másoktól.

(valaki csinálja itt rajtam kívül az event feladatokat? szerintem most igen csak könnyűre sikerültek)

AIexx
Szerintem nagyon jol mozog foleg lenduletbol (mar ha fullos) ... Konnyu tankkal se lehet leforogni, brutal hogyan fordul.. 1-2 mp alatt megteszi a 180 fokos kort! (A plusz suly miatt szerintem meg a sima pershingnel is jobban mozog)Pattintani is tud a tornya hull downba de a teste nem igazan..
AIexx
Felszaz csatanal jarok az sta 2 vel szi te mar fullos de semmi valtozas. Ugyan olyan lomha es esetlen a mozgasa kifulozott teljesitmeny novelo modifikaciokkal egyutt.. Kb 10 csatabol 1x 2x talalkozok olyanokkal akik szinten sta 1 sta 2 vel jatszanak ezen a br en. Semmire nem valo hiaba uti at az is 6 ost is.. baszhatod.. nem is ertem miert szoptatom magam ezzel a szarral..
én ezzel a T26e1-el sem vagyok megelégedve, alig tud mozogni ráadásul az a sok plusz lemez sem számít túl sokat ahogy észrevettem

nincs meg egyik se nekem és ahogy látom nem is örvendenek nagy népszerűségnek, amit észrevettem az az hogy a legtöbben felkeresnek valamilyen jó tüzelő pozíciót az adott pályán és addig kempelnek amíg ki nem lövik őket vagy rákényszerülnek a helyváltoztatása.

442 lóerős motorra jut 34 tonna súly, leo1 féle játékot el lehet felejteni az is biztos.

AIexx
Ez a japan Sta 1 meg Sta 2 valami vicc. Olyan a mozgasa mint egy nehez tanknak, lendulet nelkul keptelenseg iranyt valtani vele, emelle pedig egy 3.7 es m10 is ugy bevagja barhol hogy orom nezni.. Mindez 6.3 ban! Egyik legrosszabb tank a jatekba az Sta, komolyan nem ertem, a valosagba is ilyen tre lett volna? Vagy csak a gazsi baszta el ennyire?