37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • jocking
    Tök egyértelműen arra játszanak, hogy sasért vedd meg hozzá a modulokat.
  • Nohab
    Tier V-ös tankkal is el tudsz indulni a helikopterekhez, nem kell hozzá a repülőket kigrindelni. A probléma viszont nem ez lenne. Hanem az, hogy a stock helikopternél nincs semmi, csak a fedélzeti géppuska. A Mi-4-essel 50 000 XP-t kell grindelni egy darab 12,7-essel a fedélzeten... Az közvetlen közelről 22 mm-t visz át. A jenki 7,6 mm-es kaliberrel van felszerelve... A javítási költség 12 ezer SL.

• Kissssss0 #35386
    hát a hajók terén a wows már rég lenyúlta az összes játékos e téren kár erőlködniük, a hajós részt már múlt évben ki kellet volna dobni a piacra és keményen ráfeküdni a csiszolására, nem pedig még újabb faszságokat berakni mint a helik most, szépek a helikopterek meg agyon is lehet őket csapni egy jó lövéssel csak... csak semmi szükség nem volt rájuk, legalábbis most nem.

amivel foglalkozni kellet volna az a jelenlegi air RB kukába dobása és berakni helyette az EC modot SB meg RB-be, foglalkozni kellene azzal is hogy rendbe pakoljanak már egynéhány tankot amik évek óta hanyagolva vannak(khm.. m60 páncél), és akkor még lehetne sorolni a listát(world war mode? lol) de fölösleges mert már előre látom hogy normális bugfixek helyet inkább kapjuk majd a tetves tengeralattjárókat is a nyakunkba a köv 2 évben.

már ezer egy szarral foglalkoznak csak azzal nem amivel tényleg kellene.
  • Kályha
    Dől a lé az biztos, hiába fogy a játékos bázis, de a modern content határát lassan elérik, akkor vajon mihez kezdenek? Tippre a hajók nem fognak nagyot szólni, sem az olasz tankok. Ráfanyalodnak majd újra az igazi vh-s gépekre, meg új játékmódokra? Ahhoz nem kell aranysas, de más választásuk nem marad, mint ezekkel foglalkozni.

• Kissssss0 #35384
    nézegettem az új updatet... hát ez is kb prémium updatre sikeredett, ha helivel akar menni az ember akkor vagy kipenget pénzt érte vagy grindel egy évig mire eléri a tier 5 szintet repülőkkel, enyhén súrolja az "only for paid customers content" határát.

tier egytől háromig semmit nem kaptunk ha jól emlékszem...
  • Kályha
    Tegnapi az update, és most is kevesebb, mint 60e player. Maguknak köszönhetik...
  • Kissssss0 #35382
    úgy látszik senkit nem ver már fel a játék :D
  • sebi89
    sziasztok, valaki megtudná mondani hogy kell rakétás cuccokkal lőni? árkád csaták, begleitpanzer, rkjgpz2, mert ha nem álló helyzetből lövök hanem mondjuk menetből elveszem a gázt nem nyomok semmit, de még ugyebár gurul a gép de a rakéta sokszor nem a célra megy hanem elindul össze vissza, vagy mondjuk (milyen véletlen) pont a cél előtt kitér de úgy hogy végig rá célzok, mit rontok el? menetből nem lehet ezeket a szrokat használni?
  • hooah
    meg hátrameneti sebesség
  • hooah
    de motor az nincs a tankokban
  • csaba90
    ja hogy nekik van olyan is... :D
  • hooah
    és még távolság sem akadály
  • hooah
    Orosszal majdnem mindig HE lőszerrel indulok amcsik ellen csatába. Annak mindegy, elsőre nem szedi ki, de lánctalp ágyú mindig kuka. Vagy optikán meglövöm és elsőre elszáll.
  • csaba90
    sziasztok! Csak én gondolom így, hogy 9-10 -es szintű tankok közül az Abrams messze a legerősebb? Komolyan.. próbálom Challangerrel, próbálom Leopard 2k-val Leopard 2 A4-el, Type 90-el... de meg kell szenvedjek vele és néha nem jut időm rá mert kiszednek... igaz a Type90-esen még nincs meg a fejlesztett lövedék arra még kíváncsi vagyok mit tudhat.
  • Kályha
    Csak az a fura, hogy 2 évig nem volt ezzel gond, kb. 2 hete kezdődött. Ma már kétszer kidobott. Ugyanaz a gép, net, szokások, nem értem ...
    De majd figyelgetem a pinget, mert az eszembe se jutott.
  • Valka78
    300-as ping felett kidob. Velem is szokta.
  • JethroHUN
    Igen, előfordul. Felugrik a ping 600ra aztán kidob a garázsba. Szintén crew lockkal...
  • RODLEE
    Hello Mindenki!
    Rég jártam erre mert nem volt idő!
    Volt sok frissítés!
    Az eredeti motor illetve löveg hangokat is újra kell telepíteni?
    Az eredeti célzó rendszerek megmaradtak, hála istennek!
    Aki tud valami infót köszi!
    Üdv
  • Kályha
    Másokat is folyamatosan kidobál meccs közben? Múlt héten volt egy-kettő, de például csak ma kb. 10 csatából már háromszor kivágott. Természetesen crew lock-kal együtt. Mi a túrós nudlit akarnak 2018-ban ilyen szar szerverekkel? Mekkora kár, hogy balf*sz ruszkik csinálják ezt a játékot. Na nem mintha egy EA szerű jobb lenne.
    Utoljára szerkesztette: Kályha, 2018.08.21. 19:20:43
  • Kissssss0 #35369
    live
  • Kissssss0 #35368
    úgy néz ki megint az amcsik meg a ruszkik lesznek előtérbe helyezve...
  • Nohab
    Én 3 napnyi grindelés alatt gyűjtöttem kb. 175 GJN-t. Vasárnap megint mentem 35 csatát. Közben alig játszottam a héten. Jöttek a rare partsok is: 2 barrel, cylinder kb 3, a többiből pedig 1-1.

A pénzt befektettem megvehető dolgokba, illetve craftoltam is. Ha eladnék mindent, amit most gyűjtöttem a legalacsonyabb kínált áron, akkor 372 GJN-t kapnék értük. Kettő IS7-es kuponom van :P

9 GJN-nal kezdtem. Ha a mostani tapasztalattal ugrottam volna neki ennek az eventnek, akkor kb most 675 GJN-om lenne. Pár ilyen event ekkora kezdőtőkével és egy "bemutató" accuntom lenne.
  • Kissssss0 #35366
    ha jól emlékszem mikor elkezdtek esni az alkatrészek day 1 akkor lehetett keresni 1gjn darabonként, olvastam olyat is hogy volt aki 100gjn körül keresett az első három nap grindelésből, és akkor a ritka alkatrészeket meg se említettem.
  • JethroHUN
    Furcsa, mert én egyetlen egy darabot se kaptam hozzá, de még a T34E-hez se. Prémiumnak kellett volna lenni vagy hogy működött a dolog?
  • Kissssss0 #35364
    copy paste repülök.... instant skip nekem, viszont a Sd.Kfz. 234/3-at beszerzem, most már csak a 20mm gépágyúval felszerelt változatára kell várni.
  • Nohab
    Úgy néz ki tanultak az IS-7-es eventből. Szarrá lehetett keresni magát az embernek nagyon rövid idő alatt. Ez megint a hagyományos grindelős lesz.
  • jocking
    Tegnap találkoztam eggyel, a kpz70 APFSDS-e úgy ment át rajta, mint forró kés a meleg sz@ron. :D
  • Kissssss0 #35361
    nos a leo 1 heatfs lövedéke eléggé alapos munkát tud végezni, egy lövésből kikaptak ma a js-7 tankomból.

btw kipróbáltam ezt az evezést is a csónakokkal.... hát remélem ezt nem gondolták komolyan, ez a célzás egy katasztrófa, nem is beszélve hogy polipnak kell lenni hogy kezelni lehessen valahogyan a ladik javítását, célzást a fegyverekkel, illetve ezek váltogatását, és még a hajó irányítását is, ehh.
  • xmanhun
    pedig már énsem vagyok kezdő! 4-éve nyomom... :D
  • xmanhun
    én sem tudtam belőni heat-fs-el az is-7-et !!pedig 5-lövést adtam le rá!
  • Nohab
    Ez alapján azt mondom, hogy főként a német tankok picsázzák ki. Hasonlókat láttam én is.
  • JethroHUN
    ...és mégis melyik nemzet HEAT-FS lövedéke, mert az amerikai semmit nem ér.
  • Kissssss0 #35356
    ha heatfs-el lövöd akkor persze hogy hullanak... meg úgy kb minden más is kifekszik ettől, a gond ott van hogy nem minden nemzetnek van hozzáférése ehhez a lőszerhez még 7.7 szinten se, közben a ruszkik már 5.3 szinten lövegstabilizátorral és heatfs-el rohangálnak.
  • Nohab
    Én pont az ellenkezőjét láttam. Hullanak, mint a legyek.
  • JethroHUN
    IS-7-nél még nagyobb pay2win faszságot már nem tudtak berakni a játékba?! Minden csatába 10eket lőnek... semmi nem viszi át... 5 sec alatt tölt... gratulálok a gajin retardáltaknak.
  • gstup
  • PLaci #35352
    Mért ritka a (RL) női tank személyzet?

Hanggal:

Felírattal:

Történet: RL orosz harckocsizó elvitte a feleségét, hogy megmutassa neki mit csinál. :)
  • Kissssss0 #35351
    operation S.U.F.F.E.R. utóhatás...

tegnap meglett a bias-7 annak ellenére hogy azt mondtam több mint egy héttel ez előtt hogy ezt kihagyom(na ennyit rólam).

az elmúlt 10 napom annyiból ált hogy reggel fél kilenckor kelés, egy óra kaja + egyéb teendő, aztán egészen éjfél után kettőig megállás nélkül grindelés... mindezt 10 telibevert napon keresztül.
    kép
    a guggoló sas meg repülő tigris event kimaradt a döglött videokártyám miatt de ahogy hallottam az még ennél is szörnyűbb volt, és akkor ennek még hátra van a repülős része a summer eventből, hát kösz nem... tartsák meg a repülőjüket a piacos grindelös random RNG szarjukkal együtt, befejeztem a gyűjtögetést.
  • BaleniX
    A kettős belépő régóta megvan, de akkor csinálok egy jelszócserét is! Köszi!
  • Kissssss0 #35349
    hát hogyha nem Transbaikal területen élsz oroszországon belül akkor nemártana a kettős beléptetőrendszert használnod... meg egy jelszó csere is esedékes lesz akkor.