War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Ám megvolt a mai trollkodásom is 😄 Ju 87-el rádobtam egy 500 Kg-s bombát egy IS-2re szerintem ha azt az elején nem szedtem volna ki az széttépte volna a csapatomat. 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Csak a sok kezdõ pöcsfej arcade-ban tolja mert nem tudják annyira megeröltetni magukat a WoT-os beidegzõdések miatt hogy fölélõjenek. Nekem nincs nagy bajom a 6v6-al csak a várakozási idõ. Panther D-vel kishíján egyedül is széttépem az ellenséget.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Gottfried
Nekem harmincezer kellett hozzá. 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Nincs is azzal gond, se nem rokonom se nem ismerõsöm egyik cég vezére se.
Csak a WTs problémákat/kérdéseket kezeljük WTs problémaként, attól nem változik meg hogy a WoTban valami más/szarabb. Nem WoTolok, WTzek 😊

Hát, tízezer csatám van a WoT-ban, ez idõ alatt megutáltam õket és a módszereiket.

napok óta errõl beszél itt is mindenki úgyhogy most már ne lepõdjünk meg azért 😊

valamit tesztelnek valószínûleg vagy elkúrtak valamit XD
Mi ez a 6v6 RB állandóan dél órákban, nem lesz egy siker játék ha ilyen kevés játékos állománya van a WT-nek! 😄
Szó sincs ilyenrõl.Részemrõl volt rossz szófordulat! 😊 Én is RB-ben játszom.Tényleg nagyon érdekes. 😊

Gottfried
Hát,70% win és 4 kill/ csata a "hatékonyságom" a pantherD-vel,mégsem megyek is2-k ellen.Tényleg csak arra tudok gondolni hogy simben összerakja õket.Vagy engem szeret a gazsi. 😊

Gottfried
Nem hülyét írtam,ne hogy már megsértõdj! 😊 Úgy gondolom hogy valami hiba nálad lehet mert az furcsa hogy engem nem tesz be közéjük.(hacsak nem azért mert nem egy módról beszélünk 😄.Én RB-ben megyek fõként,simben csak nagyon keveset.)
A legénység nem befolyásolhatja,nekem 1360-as a tankos legénységem a párducon.Ráadásul még ACE is,így elég skillesek a fiúk.(8.6 a töltésidõ)

A nem várt featurek helyett inkább a várt featurékat várom 😊

(értem én hogy WG gyülölõ vagy, de direkt kihagytam a WGt a képbõl, de látom ez mindig jó ultimate érvnek ha valami a WTben nem tetszik az embernek vagy urambocsá kritizálni meri a Gaijint.)

Nézd nyilván különbözõ a mentalitásunk, én MOSt játszok egy olyan játékkal ami egy ideje azért kinn van publikusan (volt ugye CB is) és keresek egy olyan alap featuret amit 1 éve megígértek és nem véletlenül kérdezték meg akkor is annyian és annyiszor.

Plusz logikailag/balance szempontból sztem pont nem a forced mixeddel kellett volna kezdeni (hogy balancolod ki rendesen a tankokat meg térképeket ha felülrõl IL2-k, Yakok meg istentudja mi egymás szórja az áldást).

---

De azért látod, milyen gyorsan váltasz védelmi pozíciót - eddig azért voltam hülye mert a Gaijin nem ígért ilyet, mostmár azért vagyok hülye mert miért várom hogy amit ígérnek meg is teszik. Hagyjuk ki az egymás mentális és elmeállapotára vonatkozó köröket jó?

(ui: QAs vagyok, ezért tudok nagyon jól kritizálni.)

Hát, azért a Wargamingen és a World of Tanksen edzõdöttek számára a Gaijin kifejezetten gyorsan dolgozik és betartja az igéreteit. Plusz nem várt funkciók és dolgok kerülnek elõ idõrõl idõre. (event csata, látható legénység stb.)

A Wargamingnek az elsõ évben beígért Realistic Battle funkciót három év alatt nem sikerült megvalósítnia.

Szóval Gaijinék egyértelmûen különben a SerB féle véglényhordától.

Egy egyszerû "igen, volt ilyen kijelentésük" szebben nézett volna ki.
Mi az a wot-topik szökevény?

Na igen, a prioritások 😊

Mindíg oda lyukadunk ki hogy A: kicsi a cég és kevés az emberük vagy B: a logójukhoz hû sebességgel dolgoznak.

De ígérgetni tudnak ezek is rendesen....

Könnyen el tudom képzelni hogy változott a koncepció az elmúlt egy évben. Ahogyan azt is, hogy ez most a tesztfázisa a mixelt csatáknak, azért nincs külön opció, ezért kényszer a közös csata. Tudod, open BETA, azaz teszteszjük a cuccot és az eredmények fényében változtatunk. De ez már milliószor el lett mondva. (és sajnálatosnak tartom mondjuk hogy egy programozónak kell ezt magyarázni.)

És emlékeztetnélek téged is, hogy május 15.-én jelent meg a Ground Forces open betaja, az csat hat hete volt. Nagyon egyszerûnek kell lenni ahhoz hogy teljes funcionalitást várjuk a programtól jelen pillanatban, meg hogy a négy éve mûködõ WoT-al haszonlítsuk össze. A Pointer4 féle csóri WoT topik szökevényektõl az ilyen nem meglepõ, na de tõled?

Nem írta, hogy mikor lesz ilyen 😛 😄
úgyhogy ez még belefér a Soon™ -ba 😄
Aha persze, a gaijin sose mondot ilyet...

csak 1 évvel ezelõtt....

Persze most mondhatod hogy egy Q&A topikban egy szutyok community manager által tett kijelentés nem számít hivatalos bejelentésnek...

Egyénileg nem vagyok valami nagy szám.Platoonban sem megyek.Akkor ez rejtély marad.

Nem, a legénység minõségét a matchmaker nem veszi figyelembe. A battle ratingot és az egyéni hatékonyságot nézi, plusz azt ha platoonban mentek. A platoonok néha magassabb csatákba kerülnek.

A legénység skillje nem szàmit bele.Elvileg az adott géppel való hatékonyságot figyeli,de a br a legfontosabb...szóval oszd szét a pontokat nyugodtan.
Én úgy emlékszem, hogy volt. Ha jól rémlik az elsõ videóban mondták, amikor bemutatták a gameplayt.
már vártam 😊 <#eljen>
Trucker39
Készítettem egy rövid leírást, hogyan használjuk a légvédelmi eszközöket.

Légvédelem használata

Ne már.<#wow1><#circling> A tigrisemnél azt hiszem 400 körüli a párducnál 550 körüli.Akkor lehet ez a baj?Ha ezt tudom akkor hagyom és nem osztom szét a pontokat amiket megszereztem...

legényseged mekkora? a skillesebb legénységet jobban betolja nagyobb tierbe

Azért erre figyelek.Nincsen.A legmagasabb egy fw190a5 ami tier III és 4.7 míg a párduc tier III és 5.0 .Szóval nem értem.

Gottfried:Bárcsak én lennék a hülye.Tényleg nem tudom miért,de a tegnapi meccsekbõl kb 10-bõl 7-8* mentem magasabb tierû tankok ellen úgy hogy minimum 40-en várakoztak mindkét oldalon tier III-ban.

Én inkább használnám a kiábrándult, igazából 4 év után semmi de semmi nem volt a WoT-ba ami maradásra késztetne.Új tankok és pályák, ilyen nerf olyan nerf, most bufoljuk mert sírnak ja jött új pálya hmm de kettõt kiveszünk mert sírnak. Nem védem a GF-ot, egyik kutya másik eb. Maradjunk annyiba ez más de nincs kész.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Más szóval a Gaijin hivatalos bejelentéseiben soha semmi ilyen nem állt. Igen, így van.

A légi csaták lehetnének úgy hogy csak kimondottan repülõkkel mehetne az ember csatába, szárazföldiek meg csak tankkal. Mert így vegyesen elég béna, és elég ritka a légi csatázás...10 légi 10 szárazföldi felállásban.
Fõleg olyan felállásban értem ezt ahol 5 vs 5 van...
Itt nyomta az összes WT fanboy, aki állandóan nyakig volt a gaijions bejelentések elemzésében. 😊

4 év után még jó hogy "kiábrándul" az ember egy játékból - bár helyesebb a "meguntam" kifejezés használata 😉

"és nem kaptam meg a megígért checkboxomat se hogy "tanks only."

Pontosan hol és mikor is ígértek ilyet?? <#conf>

Ebbõl azért egyelõre elég nehéz kiábrándulni, lévén hogy teljesen az elején vagyunk, és a képességei, szolgáltatásai töredékét mutatja csak a játék.

Pont ezért nem értem mit akar itt értékelni meg összehasonlítani Pointer4, így bõ egy hónappal a Ground Forces open beta megnyílása után. Ostobaság.

Olyan mintha azt mondaná, hogy az õ kisfia mennyivel okosabb, hogy háromévesen sokkal jobban beszél már, mint a szomszéd egyhónapos újszülöttje. Ökörség.

Ha nem flakpanzerrel mész: gyakorlóba nézd csak meg, hogy nem mindegy hogy hogyan lõsz. Ha a kocsi tengelyével merõlegesen, akkor jobban ugrál, mintha azzal párhuzamosan lõnél. Amúgy ha lézeres pontosságú lenne akkor a repülõknek esélye se lenne, szóval valszeg szándékosan kissé pontatlanabb a kelleténél.
Minden mednek cukorból van a csöve. T34/T44-en mindig az száll el elsõ lövésre (vagy a gunner).
Köszi a tippeket, az elõzõ körben már 4-et leszedtem, de úgy érzem eléggé csak lutrira adja be, végig követem a körön és szórom, semmi sérülés, aztán aztán egyszer csak ding és beadja, általában elsõre szét is robban az egész. Valami ilyesmit is berakhatnának nagyobb tierbe 😄

Amúgy Panther-F (Tier 5) ugyan azzal a gun penetration értékkel mint a Panther-D (Tier 3), megy már IS3-sok ellen is. Kapott a toronyra szembõl +20, oldalról +15 armort (ugyan úgy cukorból van a csõ ennél is)... Gajin tényleg léphetne kicsit tempósabban javítások terén, mert elveszíti a játékosait. Sokan szeretik a német vasakat, de ami T4-tõl megy, azt nagyon kevesen fogják tolerálni.
Csak 1 aktív slotom van SB-ben, többi üres, így az nem kavarhat be. Nálam csak EU+RU szerver van engedélyezve, de biztos, hogy simán bevágja a Panther D-t magasabb tierû meccsekbe, mert mikor más tankkal mentem, akkor is láttam párszor D-t a csapatban.
Én se találkoztam,se is2,se t44 el.Csak sim.Nincs bennt egy nagy br-es repülö?Minden server be van kapcsolva.
Tegnap engem is T44-es, IS2-es partiba vágott a D pantherral, szóval nem nála van gond, igaz én SB-ben mentem, ott kevesebb a játékos, lehet ez kavarja meg az MM-et.
Gottfried
Te valamit nagyon elbaszarinthatsz mert engem soha,ismetlem,SOHA nem dob is2 es t44 melle a pantherD-vel. Mivel szinte csak azzal megyek es ugy 300 csata alatt nem talalkoztam az emlitett jarmuvekkel(csak a JP-vel) igy valami hiba nalad van.

szerintem azok a számok kamu számok ott mm-ben. peccs elõtt nem volt ekkora létszám utána meg állandóan 40-50 fõ várakozik még éjjel is. szerintem bug
Szuper.Számomra már nincsenek is tierek meg br-ek.Minden meccsen su122p,t-44,is-2 trió ellen dob be d párduccal.Holott 40-50 játékos várakozik oldalanként tier III-ban.Remek.Most fáradtam bele.Gaijin elmehet a búsba.Szánalmas ez az MM.

Nos. Igen tele van hibával és ez a mixed nem tetszik sokaknak (nekem spec. bejon)De még béta. Szerintem vitassuk meg 3-4 honap mulva mit tud felmutatni.Lehet egy kalap sz@r lesz, de lehet hogy király. Es még a world war bent sincs de nem is lesz még jo darabig, igy CW vs World war-t osszehasonlitani nem lehet. Aaaa mind1 is te ugy én igy, nem vagyunk egyformák. én a WoT-bol (4 év után)ábrádultam ki te ebbol.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Trucker39
Csak rá kell érezni és menni fog egy idõ után. Ezek RB csatákból vannak.

Panther-F maradt ugyan olyan fasza mint a többi a családban, oldalról meglõttek, kigyulladt a motor, meg fekete lett a csõ..
Egyetértek - sokan rá vannak izgulva arra hogy hú, itt összfegyvernemi hepaj van, de nekem nem tetszik. Tankosként nem akarok repcsik ellen harcolni, az AA tökre lutri (mert vagy AA-t hozok vagy tankot, váltva nem lehet, és ugye elõre nem lehet tudni hogy az ellentõl hány repcsi/hány tank jön), a repülés meg nem az én világom.

Számomra semmilyen pozitívum nincs a repcsik meg a tankok összeeresztésében, és nem kaptam meg a megígért checkboxomat se hogy "tanks only".

A jó hír, hogy gaijint látva attól egy jó darabig nem kell tartanom hogy egy Iowa fog célbalõni a stugomra... 😄

Hát, én csak simán célzom a célkört, és szépen hullanak a repcsik, leginkább külsõ nézetbõl mert úgy pontosabb ráállni a kis célkörbe.
Tény, randomisten/gondosan kimunkált ballisztika (nem kívánt törlendõ) ugyanúgy belejátszik itt is, de én úgy vettem észre elég a célkört lõni amennyire pontosan csak tudod.

Van amikor zsinorba leesik nekem is 3 gép, van amikor meg egyse. Nyilván szerepet játszik hogy keresztbe repül e elõtted közel (mert akkor nehezebb lelõni) vagy esetleg a távolból egyenesen jön rád...

Jaja várok várok, van rengeteg szingle cucc addig is amíg tologatom.