War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki felvilágosítana az AA jármûvek mikéntjérõl? Mennyire kell a kis kör elé vagy bele célozni? Mint a repülõknél ha nagy sebességgel közel jön akkor jóval? Külsõ nézetben is lehet eredményesen vagy csak szálkereszttel? Ugyanúgy van ballisztikája és kissé fölé kell tartana? Teliszórom a majdnem mellettem elrepülõ környékét és semmi még csak hozzá sem ér, 100 lövésbõl bead egyet találatra . Milyet távolságból érdemes tüzet nyitni, mit kéne csinálni? :D
azért még lehet adni idõt nekik :)

te úgyis a hajókat várod igazán nem? :)
a wg-tõl az eddigi játékaik alapján egy motorcsónakos lövöldét lehet majd kb várni :)

itt valószínûleg a hajós is hasonlóan részletes lesz majd mint a repülõs, tankos :)

de ezt meg is kell várni :P
pointer4
Az a baj, hogy a háború szimulátor engem nem érdekel. A WOT-ra mindig is úgy tekintettem, mint egy tankos FPS, mint egy tankos CS.
Csak a CW, a század, meg egyéb nyalánkságok miatt eszméletlenül kinyílnak a feladatok, a lehetõségek, vagy akár a klán béli napi feladatok.

Elfogadom, hogy piszok sokat kell még fejlõdni, mire jól esz a WT, csak féltem is kicsit õket. Illetve amíg nem kell hajóval, meg repcsivel mennem, elvezetem én a tankot a csatamezõn. Végül is mindegy nekem Ai vagy más valaki vezeti a többi jármûvet.

Unalmasnak a CS-t se tartottam soha, a WOT-se tûnik még ennyi csata után sem annak, engem megvettek kilóra, az én szájam íze szerint taktikáznak :)
2048-ban, amikor mi már rég direktbe az agyunkba kötve toljuk a VR játékokat.

A Gaijin egyszerûen iszonyatosan lassú, le vannak maradva mint a borravaló és egy lerágott csontról kapargatják a husit ami megmaradt.

Éppen elegendõ. Ez nem a WoT hogy képzeletbeli és tervrajz tankokkal szemeteljék tele a tech treet.

Tekintettel hogy japán ágon sok tank nem lesz, így ezzel kompenzálják....ezért aztán más nemzetnél is lesz, hogy mennyi azt én se tudom.
De vajon mennyi páncélos jármû kerül be?

angelus1991ster.blogspot.hu

Micsodaaaa?!:O WT-ben repülõ+tank+késõbb hajók tartalmilag nagyon sok várható különbözõ variálások, pl.: nem csak tankok lesznek hanem különbözõ harci jármûvek is várhatóak közeljövõben,a wot meg sima tankkal mész oszt csók.... Térképek meg majd idõvel, és legalább itt megvannak a háborús élmények a térképeken, nem csak a kihalt lerombolt városok mint a wot-ban ott annyi minden hiányzik ami egy háború élményhez kellenek elemek...itt legalább tartalmilag kerülnek itt-ott olyan amik a térképet feldobják. Egyszóval ez tartalmilag késõbb brutális lesz, nem is beszélve a single küldetésekrõl...Nem is értem a wot hogy lehet imádni olyan egysíkú monoton játék.
Semmi jelentõsége, ennyi idõsen a WoT ugyanígy szart nem ért. Ne feledjük hogy a WoT a closed beta elején egyetlen pályával(Malinovka) és ötféle tankal indult. Aztán mi lett belõle.

Egyelõre nem érdemes összevetni a két játékot, mert a WT:GF iszonyat béta még. De majd nézd meg egy fél év múlva, egyértelmû WoT verõ a játék, ez már most egyértelmûen látszik rajta.

Annyit kellett volna tenniük, hogy nem az orosz nemzetet állítják be a némettel szemben, hanem az amerikait/angolt, azok sokkal népszerûbbek. Csak hát orosz játék. De ez lesz a megoldás is, még idén behozzák az USA tankágat, és akkor már lesz elég ami ellensúlyozza a németek népszerûségét.

BooMiller
Annyit biztos jelent hogy pl én büdös életben nem lépek már be WOT-ba:)) Ide meg kocázok azért.. pedig századoztam/CW csak prem miegymás..

pointer4
Magam ellen is beszélek, mert játszom a WOT-ot is, meg a WT-t is, és még tetszett is egy ideig. De az újdonság varázsa hamar elillan, és akkor kezdenek bosszantani a hibák.
Igazából csak a nagy mellényû WG fikázó emberek koppanása miatt örülök :)

Ez a tankos tartalom egyelõre semmilyen veszélyt nem jelent a WOT-ra :(
És a három éves lemaradást el se tudom képzelni hogy lehetne behozni.
Századok, CW, teambattle módok, a fegyvernemek, pályák, tankok, mindegyik vagy teljesen hiányzik, vagy iszonyatos hiányosság van bennük.
Ráadásul ez a replülõs marhaság rész, a faxnak se kell, csak bekavar :)

Az már látszik, hogy balanszolni tankot pályát, még lassabban, és rosszabbul tudnak mint a WG staff. Bár látványos a 3 naponta letöltendõ patch, de nem történik benne semmi érdembeli.
A játékos hiány, meg hogy 1-3 percig várok egy csatára, katasztrófa kategória.
Legszebb orom a károrom. Mi?

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Árkád 2ft ot nem ér itt kajak semmi értelme....mintha FPS-t játszanál és a szerver aimbotot ad minden játékosnak meg wallhack-et és reklamálsz ,hogy 8 bõl 2 õt nem veszel észre,mert még 360 fokban is szeretnél látni....

EU+RU szervert kell bepipálni és akkor bedobál t4-ig rövid várakozás után, t5 az ami nem pörög, de ott az a gond, hogy nincs elég játékos SB-ben.
Az egy dolog, de nem egyszer több helyrõl lõnek a sûrû bozótból, ilyenkor nem biztos, hogy mindegyiket észreveszed. Vagy épp a kis színes x zöldet jelez hatástalan találatra, piroson meg átütöm, és akkor is ki van írva a név, ha épp csak minimálisan látható valami a tankból, nem garancia a találat. Nyilván nem egy SB, de nem mindig garantált a találat/kilövés ott sem. Ettõl függetlenül inkább RB/SB, ott kevesebb a wotos siemka...:)
Ezzel csak az a gond, hogy a legtöbb játékos Tigris és Párducimádó, ezért nem lehet normálisan játszani RB/SB meccset, mert alig van orosz játékos. Ez már a CBT óta probléma, nem tudom mit fognak tenni ez ellen. Szerintem az lenne megoldás, ha feloldanák a nemzet-nemzet elleni besorolást, mert a játékosok hozzáállása úgysem fog változni: "az orosz tank nem tank" szemlélet megmarad. Pedig itt az IS4 szerintem csúnyán lezúz bármilyen német vasat. Mondom ezt azért pl, mert a Tigrist, Tigris2-t, Párducot egy T34-el 1-2 lövéssel föl lehet robbantani oldalról, míg az IS4-et felgyújtani nem tudom, nemhogy robbantani egy ilyen kis tankkal (tesztpályás tapasztalat). Illetve az is sokatmondó, hogy árkádban akár T50-el is csúnyán meg lehet aprítani egy Párducot (éles harci tapasztalat, Ash River).

Egy ilyen játékban, ahol nincs életerõ, alapvetõen 1 lövésbõl kiszedhetõ bármilyen ellenfél, a pályák nagy része pedig dimbes-dombos, nem látom mivel jobbak a németek, azon kívül, hogy a 'Tigris' jobban hangzik, mint a 'Sztálin'...
árkádban? még azt is kiírja a program hány méterre van az ellenség meg be is jelöli neked,hogy hova kell lõnöd......

Ez árkádban is elõfordul, nem biztos, hogy a te hibád. Szerintem szimulátorban több igazi profi is nyomja, pályaismerettel, csapatban, kisujjból lezúznak egy átlagos játékost. Arra kell törekedni, hogy legalább 1 tank legyen kilõve, ha ilyenkor nyer is a csapat, akkor szép summa jár a kör végén...:)
WinT
Annyira szeretném szeretni ezt a szimulátor módot, de annyira béna vagyok hozzá... egyszerûen nem tudom észrevenni az ellenfelet idõben, nemhogy még ki is lõjem. :(
Befoglaltad a pontot, a srácok meg nagyonmegörültek neki, gyorsan legurítottak toltak pár snapszot, utána már nem ment nekik úgy a tank irányítása mint korábban.
RatBaG
még csak egy kört mentem tegnap a tigrissel, de nekem is ugyanez volt a jungle mapon.
dominationben befoglaltam az oroszok pontját északon, onnan próbáltam balra kémlelni, de beragadt a torony. én a külsõ-belsõ nézetek között próbáltam ijedten váltogatni, meg forgattam a kamerát. valamit használt, mert elkezdett fordulni, de utána megint megállt.

Per Aspera Ad Inferi.

Bug report a hivatalos fórumon, .clog és egyéb fájl csatol, Devek örülnek.

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Mnemomic
tegnap már leírtam én is ezt a bugot. eddig nem volt a patch óta megvan.

Realisztikusan szimulálják azokata mûszaki problémákat, amelyek jellemzõek voltak a tigrisre. Igy végre egyensúlyba kerül, mert amúgy túl OP lenne.

A ferdinándok pl egyszerûen elfognak süllyedni a nedves erdei talajon, ahogy az kurszknál is történt.

Nem a páyla szar. A Tigrissel van vmi. Elõbb Ash River a tornyom 45 fokos jobb szögnél balrább nem ment. Jobbra igen ballra már nem. Aztán vhogy forgattama tetset és lám lán újra hajlandó volt ballra is fordulni...
pointer4
Úgy látszik a grafika még se volt elég a vérpistikék átcsábítására :D
Már csak az a kérdés, hogy ha alig játszik valaki, akkor fognak-e fejleszteni.
Fog-e valaha is tankos alternatíva lenni ebbõl.
Hasonlóvolt már nekem is, fedezék mögött volt a td, vártam, hogy ki kitudja az orrát, nem tette, de simán kilõtt.
Ez a kárpátok egy ûber fos. Állok a Tigissel fordítoma csövet jobbra arra megy. fordítanám ballra nem. elõre megyek 10 métert akkor már mûködika csõ.
Máûsik részén nyomnám le erre fel emelkedik...
abból a pozícióból lõtt rám! NÁJSZ!!!

Alap esetben a gun akkor sérül, ha ellövik a tracket :)
Ezeka helyi cigányok voltak! Vitték a MÉH-be :)
Kamu az egész, a torony sértetlen, egy normális német tanknak a toronnyal együtt lövik el a gun-t..
azért olyan komoly szerepjátékos párbeszédbõl nincs túl sok a játékban :)
Frequency
Remélem a héten jön a magyarítás...

ábszolúte :D

ennyi.. történelemhû a német oldal a játékban :D
<#eljen><#taps>

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ BESíRTOK! :D :D :D

T4-ben meg gyakran van 3vs4 is mostanában (sajnos eddig mindig a németekkel voltunk ember hátrányban)..
Mnemomic
eddig azzal játszottam, meg is lett a 2x a Párduccal.

Közben újraindítottam a játékot így már beengedett rendesen, csak közben megnyertük a 2x csatát amibe be se tudtam menni így nem is kaptam semmit.

Valamit kísérleteznek a háttérben ezzel az új mm mentalitással, mármint a sok 5v5 csatával ez tisztán látszik, régebben nem volt ilyen sûrûn :)
Most ez van, hiába a hõbörgés :)
Szükség van német playerekre mert túl kevés van belõlük. Ezzel a finom módszerrel próbálnak arra terelni :D

Mnemomic
Nekem úgy látszik új bug jött elõ. pár napja elkezdtem az orosz oldalt. a t-50-el szeretnék csatába menni, ki is választom, majd bevisz a csata képernyõre, és ott meg a Panther van. Persze hogy nem enged be a csatába. Visszamegyek a hangárba és ott már a német oldalt hozza be a Pantherral. Ezt most 3x egymás után eljátszotta, nem tudok orosszal csatába menni <#banplz>

Pluskast
Kevesen játszanak. Az a negyven valahány ezer játékos az nem csak a GF-el játszik, plusz ugye aki csak EU-s vagy csak US, ruszki szervert jelöl be az is kiesik a variációkból. Meg ha még hozzáadod, hogy van aki csak árkádban megy vagy csak szimulátorban... Ha egy kicsit megmozgatnák a seggüket és tényleges tartalommal töltenék meg a patcheket, plusz javítanák az ordítóan kilógó hibákat lehet több lenne a játékos. Addig meg marad a 10 perc várakozás (bár én annyit ritkán szoktam várni, úgy átlagban 4-5 percet).

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

<#integet2> Dettó.Plusz állandóan magasabb tierbe rak be. :)

JethroHUN
Mi a baj ezzel az MM-mel? Dolgoznak mára a javításán vagy mi van már... napok óta. Nem lehet játszani, 10 perceket várok, kibaszott 5v5 meccsekre amikor kb. 200-an várnak.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

RatBaG
tegnap találkoztam az elsõ szándékos teamkillel.
kuban conquest, szokásos elcseszett 6v6, engem már egyszer kilõttek, mondom nekik, hogy foglaljunk mar basszus, még épp tudnánk fordítani.
meg is indulunk vagy hárman-négyen, aztán mikor spawnról indulva elmentem egy kv85 mellett, bumm seggbe lõtt, kigyulladtan és fel is robbantam két másodperc után.
kérdezem, hogy ez mégis mi a franc volt, csak oroszul makogott valamit. gondolom megint egy észlény tovaris, akinél kimegy a biztosíték, ha nem cirill betût lát, ezeknek eddig terjed az értelme.
nem vagyok büszke rá (nem mintha szégyellnem kéne), de bepattantam az il2-be, és jól megszórtam rakétával a köcsögöt... szépen repült a tornya.

Per Aspera Ad Inferi.

Mnemomic
Sb-ben azért a saját csapatársat jelzi felirattal is, meg térképen is. Viszont ha tényleg maradnak a szövetségek akkor viszont magasabb tierben tényleg nem lesz értelme játszani a németekkel, és akkor ki lesz az ellenfél. Tier 3-ban is necces az állandó fekete ágyúcsövek miatt :(

Hehe, mint airsoftban, a sötét folyosón... aki felém néz az automatikusan ellenség és lövöm. Volt is meglepetés amikor a hátranézõ kolléga kapott egy headshotot :)

Jó, akkor simben nem, de RBbe jöhet.