37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Sherman0070
    Rosszabb mint amikor a WoT-os free exp-s noobok első nap már az új t10-t8 tankokkal rohangálnak. Ott azokat ki lehet legalább lőni de ami itt nem német ághoz kerül be az biztos OP br-t kap. De nehogy betegyenek német ágra is ütőképes tankot mert akkor "unbalance-olt lesz a játék
  • Trucker39
    Aki még nem fejlesztette ki az M3 Lee tankot, ajánlom figyelmébe ezt a filmet. Megnézés után, hátha lelkesebben megy majd a fejlesztés.

• Sherman0070
    Célozni sem tud de pénze van hogy megvegye 1. héten az egész amerikai treet.
  • Trucker39
    Azt mondjuk nem értem, mit csinál a piros-kék csík a teszt pályán. Lehet, csak eddig nem vettem észre.

• Trucker39
    Úgy látom, fejleszthető.

• vajakos21
    Tervben van E széria is.Mondjuk én minden "papír. sose harcolt gêpnek" ellene vagyok(+ captured) Szép amikor 2 la5 harcol és ki kéne találni melyik orosz melyik nêmet.
    Amugy német tankok jelenleg igy is úgy is szopóágon vannak Simen ez a hülye területfoglalósdi + usa ....
  • carp3tm0nster
    ez az, rakjunk be még több sosemvolt, vagy prototípus tankokat, had sz*pjanak azok akik a német ágon vannak.
    "E" széria ezek alapján akkor miért is nincs? retard ruszkik
    Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2014.12.23. 15:59:37
  • AnuluWork #17139
    "Errors on locations have been fixed:
    (...)
    Stalingrad"

Öööö, az melyik is? :)
  • zsömi12
    Hali.Tegnap óta sok mindenre kattintva pl. fejlesztés azt írja ki updata error 75 és nem tudok semmit csinálni. Mi a probléma?
  • gstup
    Pöcs.Erre kíváncsi vagyok mit takarhat: "Tank damage models have been specified:
    Germany: Pz.Bfw VI (P), Pz.Kpfw. V “Panther” Ausf. G, Kugelblitz"
  • AnuluWork #17136
  • AnuluWork #17135
    Van már valami a karácsonyi akciókról?
  • carp3tm0nster
    megvan,hogy miért bukom el a csatákat folyamatosan...

Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2014.12.22. 18:29:40
  • Stefan99
    Nem jutott rá idejük, fontosabb volt szovjet háború utáni lőszertípust adni pl a su-100-nak, t44-nek stb :D Szegények túlterheltek, és nem volt rá eddig módjuk, hogy a tigris megkapja a valóságban is használt lőszert:) De SOON, ahogy hallom:P
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.12.22. 17:20:21
  • gstup
    Csak egyszer kapna olyan sebzésmodelt minden orosz és amerikai tank mint ami a párducnak van.A játék legkönnyebben kilőhető tankja.
  • vajakos21
    forum.warthunder.com/index.php?/topic/201112-update-22122014-server-update-on-145756/#entry3860661
    Br3nor hívta fel a figyelmet ..105 ös usa
  • Sherman0070
    A többire nem volt idejük hogy megcsinálják
  • Indi69
    Hali. Miért csak a tigrisben működik a géppuska? Nekem másban nem megy
  • Sherman0070
    Akkor azért csodálkoztam az elején hogy a géppuska körüli páncél vastagabb a front páncélnál :D
  • Malibutomi
    Az alap páncélt csak akkor mutatja, ha a géppuskára viszed az egeret. Ott mutatja az egész front páncélra az alap vastagságot.
  • vajakos21
    A németek később véletlenül később kapnak még lőszertipusokat...az oroszok előbb...made in russia
  • gstup
    Jó kérdés.
  • Sherman0070
    Amúgy Tigrisből miért felejtették ki a Pzgr 40-es lőszert?
  • Sherman0070
    Szóval effektíven 130mm páncél? Az a tankos bigyula miért csak 50mm effektív páncélt ír? Meg mért csak a 38mm-es frontot számolja bele a másikat meg mért nem?
    Amúgy maximum 50m-re volt tőlem az enemy szóval kemény az a páncél.
  • flashpointer2
    Amcsi t2-es ágat még nem lehet fejleszteni ugye?
  • AnuluWork #17121
    A heavy advanced packhez nem tudna valaki egy rubeles linket? Nem normális, hogy csak Euroban hajlandó feljönni.
  • Dewri
    Szerintem megéri váltani, én magam is azért jöttem át ide, mert már nagyon durván torkig lettem a wot baromságaival... Itt se örömünnep minden csata, de már alapból jobb egy kicsit a közérzet a gyönyörű tankok és a hangok miatt. A csatáknál meg el kell vonatkoztatni a wot-tól, mert itt nincs hp a tankon, nem véd meg a 3000 életerő ha belemész egy lövésbe. És persze vannak repülők, akik örömmel szórakoznak a tankok kibombázásával (szerencsére mostmár működik a géppuska a tankokon, így már nem lesz annyira jó dolguk!). Nagyon kell tehát figyelni. Emellett itt a lövedék más átütést produkál különféle távokon, nem működik a wotos "lődözzük a horizontot" stílus... Rá kell szánni pár napot, ha azalatt ráérez az ember, akkor úgyis marad, ha nem, akkor meg elgondolkozik, hogy vagy ez vagy a wot és akkor azért marad...:)
  • vajakos21
    Jelenleg amcsi van a toppon.Se br besorolása nincs ( már stat alapu) se normális dn-je ( szerintem) Simet érdemes kipróbálni.Nyugodtan kezdhetsz ott is.Hamar belejössz.
  • gstup
    Igen.
  • Malibutomi
    Gondolom a 10 méter túlzás, vagy nem volt szerencséje. Igazából ezt összefoglalásképp irtam, mert ahogy lejjebb Sherman (ironikus a név) is fennakadt hogy a jumbonak alig van front páncélja.
    Egyébként 63,5+38,1mm ami a döntéssel szemből kb. effektív 86 + 51mm vagyis közelebb van a 140-hez, azt meg 10 méterről sem viszi át a pzgr39
    Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2014.12.22. 13:44:25
  • Panlaj
    Tegnap mentem M4A1 tankkal AB csata. Összeakadtam egy KV1 L11-el, aki kilőtte a löveget kb. 50 méterről. Én félreálltam javításhoz, ő meg megérkezett szemből. Már nem is számoltam, hogy hányat lő belém előröl. De még neki állt tolni is. Oldalamba is kaptam. Megjavult a löveg, és 2 lövéssel intéztem el.
    Ez már nekem kínos!
  • gstup
    Nem mindegy.Ha 130 akkor éppen hogy csak át tudja ütni.Persze ha igaz a 10 méter vagy azon belüli.Ha nem akkor nem volt esélye.Ha 120 akkor viszont át kéne tudnia ütni 10 méteren.
  • Pluskast
    Ige csak ha valóban 10m-ről lövi teljesen mindegy, hogy 120mm vastag.
  • Malibutomi
    A jumbo lényege hogy az alap sherman páncél (50 v 60mm most nem tudom) van még egy azt hiszem 38mm-es, így a döntéssel egütt valami 120-130mm effektív a vastagsága szemböl.
  • Trucker39
    Kipróbálni természetesen. Semmit nem vesztesz vele. Sőt, grafikailag kellemes élmény. Azt viszont előre bocsájtom, messze nincs még kész a játék. Sok hibája van. Az nem számít hibának ebben a játékban, ha egy lövéssel kiiktatnak. Ebben a játékban nincs a tanknak HP-ja.

Szerk: A segédleteket ajánlott játék előtt elolvasni: Groundforces Info
    Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.12.22. 12:41:14
  • zsömi12
    Üdv mindenkinek! Majdnem kezdetektől fogva wot-k de már tele vagyok a sok fejlesztői csalással, így érdeklődnék érdemes-e váltani? Gondolom többen vannak akik mind 2-t kipróbálták és így van tapasztalatuk és összehasonlítási alapjuk. Várom a véleményeket amiket előre is köszönök!
  • AnuluWork #17110
    Nincs idegeskedés, túl vagyok az összes szaron. :)
  • twi452
    ez van :)
    beleszólásunk nincs, hogy mikkel dob össze és érdemes inkább a legnagyobb br-es gépeddel számolni akkor nem fog akkora meglepetés érni :D

- lehet bombázni a hiv fórumot h így szar úgy szar az összeválogatás csináljanak valamit (ki tudja mit hoz a jövő)
    - lehet itt kiabálni és anyázni h szar az egész (van akinek biztos javít a hangulatán)
    - lehet készülni a karácsonyra és nem idegeskedni egy játék miatt :P
  • AnuluWork #17108
    JagdpzIVel saját tierjében elég korrekten mentem. 5.3as társával már sokkal nehezebb volt érvényesülni, mert IS és Tiger ellen pakolt be leginkább. Nem volt jó móka, ráadásul RP bug volt, szóval mondhatnám kínszenvedésnek is. :)
  • twi452
    a kiírás szerint így van, a valóságban a fene tudja :D

azért gondolom úgy nem átlagol h egy rohadt nagy dög meg egy reserve szutyokból lesz egy közepes csata :D

de ezek a kis br bogarászások amúgy se olyan fontosak
    ha akarsz menni egy tankkal akkor mész, ha szemét ellenfeleket dob be akkor vagy megküzdesz velük vagy nem mész a tankkal

most ezen sakkozgatni.. :)
    Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.12.22. 10:15:18