War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
Ez is zimmerit réteg csak nincs olyan igényesen felhordva.

Zimmeritnek hívják, és valóban a mágneses tapadó aknák ellen van. Viszont nem antimágneses anyag, csak a rovátkái távol tartják az aknát a tank páncélzatától, és az nem tapad fel emiatt. A háború végefelé már leálltak a felapplikálásával.

Ammenyire én tudom anti mágneses bevonattal látták el az tapadó aknák ellen. Talán magnézium. Nem tudom.
Ki van csempézve, hogy otthonosabb legyen. A csõbe cserepes virágot tartottak 😊)

Troll off: Passz, valszeg gyártási okai vannak.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Van ilyen 😄 Az egyiknek (gondolom a Su100) berobbant a lõszere és elvitte a kicsit is 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

jaj akartam kérdezni! ez a kockás "vakolat" az mi a tököm a tankokon?

Nekem bejön mint RB mint SB-ben. Gyilkos egy jószág. Ágyúja kurva jó. Legtöbb ellen 1 lövés. Kicsit beforgatok mondjuk 20 fokot zárjon be azzal akire lõsz még pattog is. Egyszer egy t-34-85 lõtt rám. Már vagy 5-6szor eltalált semmi - SB-ben volt - mire észre vettem honnan lõ. Lövök bumm. Akkor látom 34-85 volt.
Jeffjohnson
és ennek mégis mi köze az általam felsorolt és egyébként bugként jelentett és elismert problémákhoz?

RatBaG
újabb nagy lépés a balance érdekében! német oldalon hamarosan lemodellezik az üzemanyaghiányt. <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Sherman0070
Fura. Ugyanannyi skill pont van a Pantheremen mégis gyorsabban tölt a Tiger.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

65%-os wr-em van vele, rb-ben.
RatBaG
az egyetlen elõnye, hogy nem billeg annyira.

Per Aspera Ad Inferi.

Jeffjohnson
Lassabb mint a Panther és lassabban is tölt újra. Lövegpajzsának a páncélvastagsága kisebb mint a valóságban, hiányzik belõle az APCR lõszer. A csövet 45fokban a lámpa miatt nem tudod leengedni ezért nem tudod rendesen beforgatni a tankot. 1x spawnol és simán kilövi a 85-ös 1 lövésbõl. Az ágyúcsöve cukorból van tehát ha eltalálják javíthatod. Csak Kurskon lehet használni az összes többi pályán hátrányt jelent a csapatnak. Ja, és a valósághoz képest pontatlanabb.

Magyarán ne használd, amíg ki nem javítják. Panther minden szempontból jobb tank, bár ott meg lánctalpat és a löveget lövik el egyszerre de legalább 2x spawnol és gyorsabb.

danke

Fullos, expert legénység, fullos tank: 7.8s.
kinek van fasza T44-e esetleg ász/expert pilótával? a 9.3-as töltés mennyi lesz maxon?

Természetesen ez nem csak a tigrisre, hanem az összes heavy-re vonatkozik németre, oroszra, mindenre.
Gottfried
Már régebben volt errõl szó,lehet hogy nem olvastad,ezért újra megismétlem magam. 😊

A Tigrissel nincs gond,a játékkal van.A Tigrisnek nincs respawn és nincs tüzérségi támogatás.Ezért a játék jelenlegi formájában alkalmatlan a hatékony játékra.(persze lehet 1-2 jó kört menni vele de kb. ennyi)
A csapat szempontjából csak hátrány ha Tigrisek vannak a Párducok helyett.Két Párduc + tüzérség(vagy két T34/85 az ellennél) kétszer annyit ér mint egy Tigris.Ilyen egyszerû matek az egész. 😊

Egy dolgot tehetsz,méssz vele pár kört funból,aztán szépen leteszed a garázsba,berakod helyette a PantherD-t,élvezed a játékot és várod hogy a Gazsiék megoldják valahogy hogy a nehéz tankok is használhatóak legyenek.
(nekem egyébként teljesen érthetetlen hogy amikor egy játékban mindent ki lehet lõni egy lövéssel,akkor miért vannak ilyen különbségek a medek (és az orosz TD-k) javára.Hogy egy heavy,amiben ugyanúgy van rádió,miért nem kérhet tüzérséget.)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

AVVI nevû gyerek T44-el lelõtt 5 db!! repülõt!!! MIVAN????!!!

warthunder.com/en/news/678-Marathon-Its-going-to-be-hot-en
ingyè kis tank
Akkor még biztos szoknom kell...
Pedig jó tank, ha jól rémlik gyorsabb mint a Panther vagy PZIV, engem simán lehagyott mikor med.-del mentem mellette. A lövege szintén használható, pontos, jó átütés, ha jó helyen találod el az ellent akkor annak annyi. Amire figyelned kell, hogy tartsd a távolságot, ne engedj közel senkit, mert akkor vége, de addig sok lövést fel tud fogni a páncélja.
Sziasztok!

A Tigrissel kapcsolatban lenne kérdésem. Tegnap fejlesztettem ki, még farmolom a modulokat, de nem akarom elhinni, h mennyire nem ér semmit ez a tank. lassú, két szóból ripityára lövik és az ágyúja se egy nagy szám, ennél azért sokkal jobbra számítottam. vagy esetleg van vmi spec taktika ahogy ezzel játszani kell? tekintve h lomha eddig próbáltam távolról, fedezékbõl osztani az ellent(a 88-as tûzerejére gondolva), de felejtõs...
1 lövés -2 tank :p NA KI A KIRÁÁÁÁLY ? ! 😄 / feladtam a leckét 😊/

RatBaG
az új jungle csak szerintem szarabb, mint a régi?
azt írták, hogy a spawnról/spawnra lövöldözést akarták megszüntetni, ehhez képest a sokkal laposabb terep miatt ugyanúgy be lehet látni az egészet, a ritkított növényzet meg legalább most már nem is takar, simán lehet távolságot becsülni.
középen a dombot is kiherélték, német oldalon az egy jó irány volt a támadáshoz, most meg zéró fedezék két oldalról.
na meg mindenhol ez a tetves víz. a patch notes szerint szélesebb és sekélyebb lett, hogy könnyebb legyen az átkelés több helyen is. nagyon jó munkát végeztek, mert korábban sose volt ezzel gondom, most meg szinte nincs olyan vízfelület, aminél ne villanna fel a fulladás. északon a tengerpart felõl konkrétan még egyszer se sikerült váltó+motorsérülés nélkül átgázolni.

Per Aspera Ad Inferi.

Jeffjohnson
legtöbb pálya annyira pici mozgásteret ad a tankoknak, hogy a repülõknek nincs nehéz dolguk.

akkor lehet a repcsik kavarnak be a BR jükkel...és az 1-es gépek miatt tudsz értelmes BRes csapatban szerepelni

Gottfried
Csak azt látom meg amit akarok 😄

Gottfried
1365-ös és ace a pantherD-re(elég izmosak 😊)

pontosan !

miért nem lehet egy Krva játékot úgy megcsinálni,hogy a feltételek korrektek legyenek !

Az ,hogy T4-ben egyetlen bomba kiviszi kárpátokon 4 társam a kezdõtõl 30 méterre,mert ilyen messzire sikerül eljutni a német nehéz tankoknak mire odaérnek az orosz bombázók arra már nincs is szó! Ezidõ alatt az orosz nagy vasak szétspriccelnek a szélrózsa minden irányába és már az Objecten ülnek......gusztustalan

Jeffjohnson
Ezek legalább reális változások, valós adatoknak megfelelõen. Orosz tankok terepen elérhetõ max. sebességét is meg kellene nézni mert némelyik úgy megy terepen mint egy sportkocsi.

Nem tudom honnan szedték az adatokat, amik alapján beállították a tankokat de szégyen, hogy ennyit nem tudtak rendesen beállítani, legyen az orosz vagy legyen az német jármû. Mert 10mm-el mondjuk eltér valami az ok de, hogy 99mm-rõl 45-re kell valamit átállítani az szégyen.

Nàlam f4 messza me410 ju87 van panther mellett,de is2 -t csak akkor làttam mikor g2 messza véletlen benntmaradt (azt is levegöböl mert kursk volt)
Te én csak kérdezem, a 10mm növekedést észreveszed de az 54mm csökkentést azt nem?

Továbba a német +30mm buff az nem baj? 😊

CREW-d mekkora?

Este még rápróbáltam, ha csak a Panther D volt berakva, a többi slot üres volt akkor is bevágott T44/IS2 horda ellen ellen (nálunk volt több Panther D, nem csak engem tesz be ezek szerint). Utána beraktam a második slotra egy T1-es HE gépet, akkor a T34-ek voltak ugyan a medek, de bónusznak volt IS2 heavy náluk. Mondjuk ki lehet lõni azokat is, de sokszor nem viszi át a tornyot a T44-nek, fõleg nagyobb távolságról, onnan meg õk azért sûrûn onehitelnek. Hétfõn 2 T44-ellen maradtam D Pantherrel, kiszedtem õket, utána az egyiknek volt még respwanja, de ismét sikerült pukkantani, így lehoztam a meccset, de T34-ek ellen egyszerûbb az élet az biztos.
Gottfried
Összefoglalva,némettel csak RU szerver,RB csata,a többi sloton T1 repcsik.Így eddig soha(legalább is mióta figyelem)nem rakott be nagyok közé a PantherD-vel.

Gottfried
Na egy utolsó sorozat a ma délutáni 3 meccsemrõl,aztán nem fárasztok többet senkit ezekkel.Ahogy az éjjel és délelõtt,most délután sem találkoztam egyetlen IS2-vel sem,csak a saját szintem beli tankokkal rakott össze.Kivétel nélkül.

Gottfried
Kell is a T34-eknek egy kis buff.Mivel a vezetõ beszállónyílásán át lehetett szembõl kilõni,hát vastagítsuk meg egy kicsit!
A szerencsétlen,amúgy is alig használható TD-nek meg vegyük el a végsebességét 58-ról 40-re. Ez így kerek,kedves elvtársak!! 😄 grat!!!!

Érdemes figyelni,hogy ernyö,vagy piros fej van a név mellet,illetve hány "halála " van valakinek.Lehet tudni hogy jön e még harcolni és hogy mivel .Tegnap 4 en álltak a foglaláson,beírtam hogy repgép fog jönni,de meg se mozdultak.Jött is,és pechükre tudott is repûlni.3at kiszedett. Fel voltak háborodva. Mondom,hogy szóltam elöre. Erre.Lassu a tank..Hát ha el se indulsz akkor tényleg.Gondolom a pár xp többet ért nekik a foglalásért.
Azóta még kiegészítették a listát a következõkkel:
Server Update:
•Fixed Panzer IV/70(A) armouring, front armour of the cabin and hull increased from 60 and 50mm to 80mm. Based on Spielberger Panzer IV & Its Variants page 158.
•Fixed T-34E armouring. Thickness of the lower-front armour of the hull was changed from 99mm to 45mm. Equivalent thickness of the engineer driver hatch was increased from 35mm to 45mm. Fixed an issue where rear plate of the turret wasn’t accounted for in the damage model.
•Fixed armouring of the T-34 type 1942 and T-34-57 type 43. Equivalent thickness of the engineer/driver hatch was increased from 35mm to 45mm.
•Fixed elevation angles for Pz.Kpfw IV of series C,F,G,H from -10+30 degrees to -10+20 degrees. Based on Spielberger Panzer IV & Its Variants page 58.
•Fixed maximum speed of the Stug III ausf from 58 to 40 km/h. Based on Spielberger Panzer IV & Its Variants page 253.

Nem volt. L/56-ossal gyártották.

Sherman0070
Tigrisre WW2-ben volt hosszú 88mm-es?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nem tartozik a jármûhöz plusz álcafestés csak az alap szürke, ezért is meglepõ
Az biztos valami plusz álcafestés volt. Ha te nem látod ugyanazon a tankon a tieidnél akkor az azért van mert csak egy alapot kapsz (egy két kivételtõl eltekintve) a többit pedig fel kell oldani. pl lõjj ki 200 játékost azzal a tankkal vagy hasonló feladat van és csak úgy jelenik meg a választható listádban.

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Gottfried
RU
Csak ott megyek.Kevesebb várakozás,gyengébb játékosok. 😊

Az csak azt jelzi, hogy benn van a meccs menüjében csak még nem spawnolt le (vagy már lespawnolt csak meghalt és új gépet választ, vagy elfogyott a gépe csak nem lépett ki a csatából)
A piros emberke meg azt jelenti hogy nem töltõdött még be neki a meccs, vagy már kilépett a csatából.

Nincs különbség az ikonok között. Tankosnak és repülõsnek is ugyanazt jelzi, bár így a tankokkal azt az ejtõernyõt tényleg ki kéne cserélni 😊

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Akartam már kérdezni, az ejtõernyõ indulásor az ellenségnél mit jelent? Hogy az a csákó repcsivel fog spawnolni?

EU vagy RU szeró?

Gottfried
Egyszerûen ha akarnék sem tudnék IS2-vel és barátaival találkozni.Nem tudom mi az oka,de valamiért szereti a párducomat a gazsi. 😊
Meg is van az eredménye hogy csak a saját szintjére rakja,jönnek a gyõzelmek szép sorban.

Gottfried
A következõ kettõ: