37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
twi452 #17186 csak furcsa h kétszer is elmondja ugyanazt akkor kicsit máshogy
vagy csak megint idiótán fogalmaztak
és ha mindet megcsinálod akkor megkapod tutira
és minden egyes teljesített küldetés után van egy kis esélyed h azonnal megkapod
náluk sosem lehet tudni, mindig tudnak olyanokat írni h csak nézünk :D -
Droughert #17185 Pont most olvastam én is, azt írja, hogy ha megcsinálod az összes küldit akkor lesz egy kis esélyed megkapni ezt a járművet.. De majd lesz más mód is, megszerezni. -
twi452 #17184 milyen pöcs kiírás ez már megint :D
most akkor ha megcsinálod az összes feladatot akkor megkapod vagy akkor lesz egy kis esélyed h sorsoláson megkapod? nem mindegy..:) -
tutyimutyi2 #17183 most hogy lehet szerezni m8a1-et írja hogy t-34-el 40 kill, vajon mindegy hogy meik t-34-et használom illetve hogy ab-t vagy rb- vagy sb-t játszok?
plusz hogy mind a 19 napi küldit megkell csinálni hogy megkapjuk a járművet?
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2014.12.24. 20:19:32 -
Dagohun74 #17182 Boldog Karácsonyt Srácok!
-
Malibutomi #17181 Azon a szinten és feljebb már szinte minden tank tud onesholtolni bárkit. Kivéve az IS4 :) Azt nem könnyü kilöni még oldalról sem. -
Malibutomi #17180 Mondjuk a Tiger2 simon kilövi az IS2-t, annak meg eléggé szerencse kell ellenkezö esetben. -
Az, hogy egylövésezik a tankot, nem a BR vagy a tank hibája. -
Tigris II (H) jól teljesít -
Mentem én is egy pár kört a br változás után. Gyakorlatilag minden marad a régiben Panther-t, Tigrist egylövéseztek mindegyik csatában. Nálam jelenleg ennek a játéknak az élvezeti faktora: NULLA ! -
Na miután meg lett a tigris és a párduc D is, mentem egy kört velük. Oké, hogy be kellett tenni őket magasabb osztályba, de egy sima KV85höz képest, stock állapotban ezek ágyúilag, mindenileg sehol sincsenek. Én nem tudom, hogy a tigris van-e lebutítva, vagy a KV85höz képest ennyivel gyengébb volt, de van köztük 0,4 BR különbség a tigris javára, pedig pont fordítva kellene, hogy legyen. A párduc meg ... Áh. Mintha nem is lenne páncélja. Apropó, nem hiányzik egy lövedék a Tigristől? -
A Párduc D is lemegy a tigris szintjére...
Mondjuk a Tiger 2 P igazán levihették volna 6.0-ra, ha az is-2 ott lehet nem értem a Porsche tiger 2 miért nem:S -
Ninju #17174 Még hogy nincs karácsony. :)
Az vicces, h mindegyik érték ami változott csökkent a németeknél. Egy dolgot kivéve. :) -
F2H-2 Banshee 6.7'----> 7.7'
ennek örülök
Pz.Kpfw. VI ausf.B Tiger II (H) 7'---- 6.7' WÁÓÓÓÓÓÓÓ EZIGAAAAZ???? NA VÉGRE!

-
vajakos21 #17172 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/201891-update-24122014-br-server-update/
BR -
vajakos21 #17171 Sok helyen 25. től van karácsony ( ahogy papiron nálunk is) Mindig volt a nagy ünnepeken...most is lesz -
Doma #17170 -
Ezektől nem lehet ajándékot várni. Csak ez az 1 rohadt játék nem csinál téli akciót. Vagy egyáltalán valamit. -
Bombázás szempontjából mindegy, de a két kedvencemmel voltam benn. Panther G és Panther A.
-
Karácsonyi akciónak nem kellett volna ma elindulnia? Tavaly volt. Vagy szar a rubel, és még várnak? :) -
Milyen két tankot vittél be? -
Nálam lehet a raktárba kerül a játék. Mai nap "eredménye", 5 csata, csatánként két tankot vittem be és 10X (tízszer) bombával dobtak ki. Nem tudom, miért az én tankom tetszett meg, de körülöttem senkit nem támadnak. Valami baj van a tankjaimmal? No mindegy. Így nem szórakoztat a játék. -
Malibutomi #17164 Minden amcsi egy fos az alap lőszerrel, a fejlesztett lőszerrel már jobb, de ott sem erős a 75mm-es löveg. PZIII/IV-el még elbír egész jól, de pl tigris oldaláról lepattant kb 10 méterről. -
No ma találkoztam az első amerikai hordával.
D párducot toltam főleg simet játszottam.
Azon kívül, hogy nagyon gyenge lett az l/70 sebzése az tűnt fel, hogy vagy nagyon bénák az amcsikkal játszók többsége még vagy nem annyira op mint számítottam.
Nem nagyon bírtak velem, viszonylag közelről sem.
Egyik shermannak simán ütöttem a tornyát is mikor hull downozott, ő csak az ágyúm tudta kilőni.
Viszont a vicc az volt, hogy hiába lőttem a full oldalába merőlegesen vagy a frontjába amit nevetve átvitt a lövegem minimum 2 lövés kellett beléjük..tiszta vicc.
Amit viszont meredeknek találok az az E2-es..1 ponton lehet szemből átütni, a géppuska fészkénél..ok, de azt max 100-300-400 méter körül tudod csak becélozni...mondjuk sikerült belőnöm párszor, de mert relatíve közel volt így el tudtam lőni..
Ha lenne apcr lőszerem akkor ok, de így vicc hogy szembekerülök vele a párducba és jóformán semmim nincs ellene... -
Én azt olvastam angol fórumon, hogy vmi 70%-os lepattanási esélye lesz kövi aptchbe.
Elvileg ebbe kelelne annak lennie, de nem tudom nem szoktam nagyon apcr-t használni.
Mondjuk az alapnak is 50%-os lepattanási esélye van ami nonszensz.
KB 1-2km-ről én /70-el nem tudtam átlőni egy t-34-et, de egy su-85m-el is megesett ez, abba kb a full lőszertáram kellett belelőnöm hogy meghaljon.
Szintén párduccal..elég undorító amit a német 75mm-es ágyúkkal műveltek..
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2014.12.24. 09:27:03 -
carp3tm0nster #17161 németekkel játszom általában nem pattog rólam semmi...
még egy tigrisben is rendre oneshotolnak... -
jocking #17160 Kivéve ha a németekkel akarsz játszani. Akkor mehetsz az "A" párduccal T-54-ek ellen. -
akkor adja igazán a pontot, ha benne vagy a darálóban, pattognak rólad a lövések.
pl ha egy idióta légvédelmi elkezd aprítani, csak nézni kell, ahogy kapod az ingyen pontot... -
lammaer #17158 Sokkal jobb lesz. Sokkal :) -
carp3tm0nster #17157 meg nem nyugtattál, de azért köszi:-) -
Ahan.... csak németek után 20 évvel később készült tankok lesznek. Vagy olyan tankok amikből készült 10. (lásd légvédelmek)
De kit érdekel a balance. Csak legyenek létező tankok egy JÁTÉKBAN. -
Azért mert a játék pont számlálója egy rakás szar. Több rp-t ad néhány pattintásra mint a killekre. Meg air battles-al ellentétben nem jutalmazza a meccseidet sem értékelhetően. -
Még mindig röhögök. Nem vagyok egy nagy játékos, első csatám volt a KV-85-el, és igazából a D-5T-el, de erre azért nem számítottam én sem. Német tankokat húztam, de 5.3as BR-ben a németeknél csak a jpziv/70 van, ami fullosan sem volt ennyire jó, nemhogy stock állapotban. Ez így tényleg nem fair más nemzetekkel szemben! ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
carp3tm0nster #17153 valaki segítene, hogy erre a teljesítményre, miért csak 4. vagyok? köszi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lokker #17152 Hát akkor milyen lesz? -
lammaer #17151 WT:GFben sose lesznek prototípus tankok. Ez nem lesz olyan mint a WoT :) -
gstup #17150 Nerfelték az apcr-t?Ezt nem tudtam,mikor? -
Egyébként nagyon úgy néz ki, hogy a 7.0-ás br is hasonló szintre fog degradálódni német szempontból mint a rank 5.
IS-3,T32 mind a 2 tank olyan páncéllal rendelkezik amikkel a 88 L/71 szemből nem tud megbírkóni alap lőszerrel, apcr-t ugye vmi 70%-os szintre nerfelték(?) , addig mind a 2 tank szemből át tudja lőni a tornyot is a Tigris 2-n. -
pont ez a film jutott eszembe pár napja.
egyébként délután bemákoltam is2vel egy dorniert. kör vége felé a cap zonet bombázta, már távolodott, mikor utána eresztettem egyet vakon, erre cafatokra robbant... feels good, man. :DD -
Voltam vagy 10 éves mikor először láttam ezt a filmet, nagyon tetszett (mondjuk baromira nem emlékeztem rá, hogy pont M3 Lee-vel nyomulnak :D )