37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
gstup #17306 Megkérdezem,hátha ismeri valaki Ganger2 nevű játékost?! -
cpthungarian #17305 Istenem, ezt a töketlen bagázst.
Tegnap facebook-on írtak az új felfüggesztés animációról, reggel már bent is volt a játékban, de most visszavonták technikai problémákra hivatkozva. Nem kell nekik konkurencia, mert mindig tesznek róla, hogy az ember csalódjon. :) -
gstup #17304 Rank 4-re sem mondanám hogy csak a németeké. Én nagyon jól elvagyok a triómmal(is-2,su-100,zsu-37) . :) Sorry,azért nem válaszoltam in-game,mert 4 napos banban vagyok :).Még hátra van 2 nap büntim. :) -
Szerintem ne panaszkodj.... Utána rank5 az oroszoké lesz szóval... -
Miért olyan rohadt nehéz normálisan megcsinálni a BR-eket? Egyáltalán minek van, amikor úgyis tierekbe vannak a sorolva a tankok. IS-1 BR 5.7... mégis mi a francért? Csak T4ben teszi. -
vajakos21 #17301 Most volt simen olyan event ahol ju87b2 vel kezdhettél...mondjuk ott azért nehezebb eltalálni valakit. :-) -
Ninju #17300 Vagy ha RB-t játszol akkor elég spawn pontot kell összeszedni, hogy repülőbe ülj. -
Malibutomi #17299 Egy kill után ülhetsz fighterbe, kettö után heavy fighterbe (pár bomba-rakéta), három kill után bombázóba. Akkor lehet mikor aktivak (világosak) az ikonok. Hamar le kell csapni rá. -
tutyimutyi2 #17298 most komolyan valaki írja már le hogy hogy mit kéne csinálnom hogy végre én is beleülhessek egy bombázóba és ne folyton csak engem bombázzanak le. -
Nálam meg sehogy sem működik :D Csak a térképet mutatja meg hogy ki hol spawnol :D -
Musztafakebab #17296 Sziasztok! Kezdő vagyok a játékban de már most észre vettem hogy a csapat egyáltalán nem hajlandó csapatként győzelemre törekedni. Ezért gondoltam megkérdezem nincs-e valakinek kedve tier1-ben tolni együtt néha, nem is a győzelem a fontos számomra csak hogy valaki fedezze kicsit a seggem :) fülesem van hogy esetleg még jobb legyen az összhang.
Lenne egy kérdésem. Mitől függ az hogy egy tankkal hányszor lehet respawnolni egy csatában?
-
e57 #17295 Igazad van. Tényleg nem segítség. Az előbb kipróbáltam, és már nem működik csak AB módban (ott meg nem sok értelme van).
RB-ben nekem csak a repülőket mutatta.
Olyan haszontalan használhatatlan program, hogy megoldották (nagyon helyesen), hogy ne működjön, csak AB módban.
Persze nem lehetetlen, hogy valami beállítási vagy telepítési hibát vétettem. -
Garakx #17294 Az derék.... -
sziasztok!
arról tudni valamit? hogy lesz e Tiger E benne? mert a tech tree-ben ott van... de semmi hír róla :S -
twi452 #17292 azért kell a kiválasztás gombot beállítani és nem a gépfegyver lövés gombot :)
mert ha kiválasztod akkor a távolságmérő célkereszt is változik attól függően melyik kalibert/puskát választottad ki :) -
Annyira kevés pálya van még, hogy kis gyakorlással simán megy kisujjból, hogy az ellenfél nagyjából milyen távolságra van, ilyen egyszerű. Nem kell hozzá se tablet, se semmi, csak tapasztalat. -
Rue East #17290 Tényként közölted:
telefon vagy táblagép,és a megfelelő csítprogram használata erősen ajánlott a távolságbecsléshez, különben behozhatatlan hátrányba kerül az egyszerű gyárilag naív játékos.
Akik játszanak SB-t, mind megerősítették, hogy gyakorlatban nem használható, főleg nem előnyként. Te érted egyáltalán, hogy teljesen félrevezető az állításod? Aki éppen mondjuk benéz a topicba, elolvassa és azt hiszi ez igaz. Így terjednek a hülyeségek. -
A gépfegyvernek azért eléggé más az esése, mint az ágyú lőszerének. Meg ugye a különböző lőszereknek is erősen eltér az esése. -
sulyid #17288 Kurszkon van rá idő általában, ott úgyis a nagy kaliberű, pontos, átütő lövéseken van a hangsúly, ahol korrigálni kell még a széllel is.
Az új Eastern Europe mappon is vannak néha érdekes csaták, a 2 csapat ki áll egymással szemben a dombokra és elkezdni egymást lőni, ott is inkább jól jön a pontosság, néha-néha ha új célpont van 1, max 2 belövő lövés kíséretében. -
e57 #17287 Ismerem az irányzékos mérést, ami működik, csak nem hatékony, vagy nem használható.
Nem szakértem, csak a teljesség kedvéért tényeket közöltem azzal, aki érdeklődött.
-
twi452 #17286 amúgy sincs idő számolgatni általában
na meg olyan távolságban ahol lenne értelme ott néha olyan random összevissza lő az ágyú h csak nézel :)
amúgy meg átkapcsolsz géppuskára ahol működik és pikpak be tudod lőni bizonyos távolságig :) -
sulyid #17285 Is, de ha nincs rá idő akkor jön legegyszerűbb célzás. Tudod hogy mekkora távolságból mekkorának látszik a tank és lősz, ez mindig működik. Egyszerűen megszokja az ember hogy mekkora méretű célnál mekkora irányzékot kell használni. -
vajakos21 #17284 Az irányzékkal jól lehet számolni.Vonás képlet.Más kérdés hogy megérzésből lövök és jól megy.Matekból meg gyenge vagyok gyorsabb így '-). De tesztelem nagy távolságon mikor volt időm számolgatni méricskélni.Műkszik -
e57 #17283 Értem, tehát nem méred, hanem tudod, hogy ha két kockára van, akkor 2 szorozva a kocka élének, vagy átlójának a méretével.
Tehát semmi méricske, csakis tapasztalat.
-
sulyid #17282 Tudom hogy melyik pályán hány kocka hány méter kb. Régebben volt is erről egy kis írás a GF infón és az alapján meglehet becsülni hogy mekkora távolságra lősz. -
Rue East #17281 A játékban is lehet mérni, ott a skála az irányzékon. Ebből is látszik, hogy te nem használod, amivel semmi baj nincsen. Csak akkor ne szakértsed.
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2014.12.28. 17:34:57 -
e57 #17280 Értem, ez tiszta sor.... de ha még soha nem mérted le a távolságot, akkor honnan tudod, hogy 1500m-ig megy a dolog? -
sulyid #17279 Német tankokkal tisztességből nem játszom, de orosz tankokkal 1,5km-ig ha formában vagyok én is hozom az 100%-ot, azon felül már érdekesek az orosz lövegek (a 85-ösökről beszélek, a 76-osokkal felesleges 1km felett tüzelni).
Egyébként én nem megyek rá hogy különösen fejlesszem ezt, egyszerűen tapasztalatból lövök, még soha nem mértem távolságot, mindig tapasztalatból megy, mivel nincs időd távolságot mérni. -
Erődös pályán ma TU-2 honnan szedett ki? Na honnan? Naná, hogy az egyetlen egyben lévő híd alól. Pedig direkt beálltam, mert máskor ez bejött. :) -
e57 #17277 Tudom, hogy nem nagy dolog. Én orosz ágyúval 1650 méterig teljesen pontosan lövök gyenge pontra. Az a trükk, hogy a szórást is beleszámítom előre. Német ágyúval megy 1999 méterig is. Úgy számolom január végére 2000 méterig is menni fog. -
StrikeFor #17276 tehetséges csapattársakkal voltál a SS alapján :D :D -
tutyimutyi2 #17275 kv-2-nél hogy tudnak kilőni engem úgy hogy tornyomba bejött a lövedék megölte a gunneremet aztán hátul kiment a toronyból? -
sulyid #17274 Már nem azért de ki akkora noob hogy bármilyen segítség kelljen neki? Az egész csupa fizika és tapasztalat. Nekem SB-ben van 1km-en belül 100%-os találati arányom minden segítség nélkül orosz ágyúval... Nem cheatelni kell hanem tanulni és odabaszni az ellenségnek. -
Rue East #17273 Gondoltam, hogy nem játszol, mert akkor nem mondanád, hogy az egy valóban használható dolog SB-ben. -
e57 #17272 Nem használom, mert AB csatákat játszom. Néha RB-ét ha van kedvem. Ha aktívan játszanék RB vagy SB csatákat akkor teljesen logikus okok miatt biztosan használnám.
-
tutyimutyi2 #17271 az mégis hogy van hogy akárhányszor ülök tankból repcsibe az enemy bombázó mindig pont az én tankomat találja meg.
illetve hogy én miért mindig csak fighterrel tudok csatlakozni a repüléshez és nem tudok bombázót választani?
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2014.12.28. 16:35:22 -
Droughert #17270 Szerintem mindenkinek volt 0killes köre, de ilyenkor nem osztom az észt és nem noobozom azt aki próbál valamit tenni a győzelem érdekében. -
Malibutomi #17269 Nekem is volt hogy 0 killel mérgelödtem a chaten, mikor harmadszor döglöttem meg a capnél egyedül, a csapat 95%-a pedig a spawn mellöl sniperkedett. -
Droughert #17268 Ahogy látom GF-ben is alakul a játékos állomány. Előbb Kurskon csapattárs ZSU-57-2-vel kétszer gyújtott ki hátulról, a legénységet meg leamortizálta. Legutóbbi meccsen meg én voltam az idióta, amiért nem támadom az A pontot. Mellesleg azt támadtam, sőt védtem, 3x volt a kezünkben, ebből 2x én fogalaltam be, és ott is lőttek ki, amikor harmadjára is megpróbáltam visszafoglalni.
Ez lett a végeredmény, vesztettünk, de a 0 killes Rommelek már itt is nooboznak mint a wot-ban a profik 200 eff-el..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Rue East #17267 Úgy azért drasztikusan csökken a hatékonysága a dolognak. Hamarabb lehet belőni a távolságot magában a játékban. Akinek ez nehézséget okoz, annak a becslés is nehézséget fog. Te magad használod?