War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Havok Physics: It is designed primarily for video games, and allows for real-time collision and dynamics of rigid bodies in three dimensions. It provides multiple types of dynamic constraints between rigid bodies (e.g. for ragdoll physics), and has a highly optimized collision detection library. By using dynamical simulation, Havok Physics allows for more realistic virtual worlds in games."
Hozzák inkább a hajókat azt lássuk - csak ne hogy azok is egylövésesek legyenek 😊
A WT sokkal jobban tetszik de ahogy délután írtam,nincs még benne annyi tartalom hogy hosszabb idõre lekössön.A vereségekkel nekem sincs bajom,sõt a repülõkkel sem,mióta van elõttük az a finom kis karika(így már nem vagyunk teljesen védtelenek a tankokban).
Azzal volt most a gondom hogy a tankos térképen kívül eldõlt a csata és úgy vesztettünk hogy sokkal jobbak voltunk az ellennél.Ez a mód így csúnyán el van baszva. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Még jó hogy nem a moszkva feletti napi idõjárás dönti el hogy ki nyerhet meg egy csatát.
Kárpátok pálya,egy saját bázis mindkét csapatnak.Senki nem foglalt egy percig sem,az ellen még a bázisunk közelében sem járt,sõt én már az ellen spawn pontját lõttem a bázisuk mellett.Tankkal leszedtem két repülõt is.
Mi kilõttünk 24 player tankot és 5 repcsit,az ellen kilõtt 12 !! tankunkat és 1 !!! repülõt,mégis a mi csíkunk fogyott el elõbb és kikaptunk.
WHY ??????
Még pár ilyen csata és megyek vissza wotozni,míg rendbe nem teszik ezt a játékot. 😞

Mindenesetre a 250+250%-os rewardú prém repülõgépekkel RBn vannak néha 100.000 kredites körök is prémszámla nélkül, nekem a japán FW-190 a kedvenc farmgépem. De ha jó vagy prémrepülõgép nélkül is jön a pénz, nekem a múltkor 700.000 jött össze Tempest MkV-össel RBt játszva néhány nap alatt. A jól hozó repülõgépek miatt nem is gondoltam rá hogy prémtankot vegyek(mondjuk a legendás T-34/57est lehet beszerzem egyszer).
Mostanában nem tankoztam, de az volt a benyomásom hogy mintha a tankozás kevésbé hozná a pénzt mint a repülõzés.<#conf>#conf>

Ha nem siet az ember, szerintem nem éri meg megvenni. 122P-t talán a 2 respawn nagyobb a fun faktor, ha oroszokat húzod. Bár azért a JP sem rossz.

http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1373962024&no=9489
a Su-100 nem hozott rosszabbul mint a jagh sokkal 😄
Ott írta a stat mennyi pénzt szedett össze, és nem volt különbség a kettõ között. Ettõl még a javítási költség lehet más. Ebbõl vontam le azt a következtetést, hogy a prém tankok nem hoznak több pénzt. Hol írja amúgy, hogy több pénzt keresel vele, és mennyivel ?
A nemet agon megvan az osszes t4 vasam,premium es prem jarmu nlkul.(megvan a sherman de nem hasznalom)Par het es meglesz a t5 is.Aztan vege,nem kell a penz,sem az xp.
Szerintem amig nem lesz cw a top vasaknak,raadasul nem is nagyon lehet oket hasznalni,nem sok haszna van semmifele premiumnak,legfeljebb annyi hogy elobb meglesz mindened es elobb megunod az egeszet.Amig ilyen keves tank van es viszonylag gyorsan lehet fejlodni,max. funnak erdemes prem tankot venni ha valaki pont azzal a tipussal akar menni.
Kifejleszteni nem kell semmit rajta, meg lehet húzni vele a tankokat, legénységet, de más?
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/155788-hot-summer-do-not-use-su-76m/
Lassan elmúlt az újdonság varázsa és hát egyelõre nincs olyan tartalom ami nagyon idekötné az embert.A játék szép,a feelingje szerintem sokkal jobb mint a wotnak,de valahogy mégsem kattantam rá annyira mint annak idején a konkurenciára.
Szerintem ennek az egyik fõ oka,azon kívül hogy még nincs század,cw vagy valami hasonló amiben nagy csapatokban,szervezetten lehet ökörködni,hogy nagyon sok tank szinte teljesen használhatatlan.(legalább is értelmetlen a használatuk)
Az a néhány amivel meg lehet eredményesen játszani,hamar unalmassá válik,fõleg hogy még elég kevés pálya van.
Mindegy,bízom benne hogy sokat fog ez még változni és egy-két évre le fog kötni annyira mint anno a wot.
Szerintetek T-34E jó prém tank? Megéri a befektetést?
Motor meg... nem tudom. Hátulról mint írtam si korábban oroszt legalább is nem nagyon tudok megölni mert fekete fekete de se bumm se tûz.
4. kill után - sim csata kurszk - Jpz 4 70 vs T-34-85. Hát... érdekes volt. Mit leszenvedtem vele 😊 Megésérültem javítani kell mert se motor se torony lõ lõ lõ 1:30 volt kb a javítás. Megjavítanak. töltõ lassú. Lövök hit. Nagy nehezn megcsinálnak. ellövi láncom. nagy nehezen eltalálom kigyújtom. kimegy a körömbõl. javítanak majd bumm felrobban. volt vagy 2,5 perc 😄
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Tudom hogy tudományosan van minden modellezve, csak hát ugye nem egymás szájában harcolunk hogy kilõhessem a szemét a sofõrnek 😊
Nekem az túl szélsõséges hogy egyik pillanatban én lövök oneshottal halomra mindent, a másik csatában meg engem lõnek halomra miközben én max annyit értem el hogy a sofõr karja megsérült.
(egyébként nem F2 specifikus ez - T34ben ülve ugyanez a fun ér mindennap. Valahogy - sztem emiatt - marhára nem kattanok rá a játékra... letolom a nemzeti X2t azt csocsi)
Ami viszont nekem pl kurva nagy WTF - van repaly is - hátulról ezek nem ölhetõek. Egyik se kb. A rekord T-34-85 nem csinált semmit KT-vel 4szer lõttem seggbe és assist mert vki szembõl kilõtte. De hátulról. Feketébe a dolgokat de se robbanás se égés. Nem egy féle T-34el megesett már ez.
Aztán respawn után a randomisten gondolt egyet, és én oneshotoltam mindent ami szembejött (KV1, T34ek). Ez nem skill, ez lóf*sz.