War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt remélem vágod hogy a Havok egy fizikai engine, nem pedig egy grafikai. Élethûbben repülnek majd tõle a kövek meg ilyesmi, de a játék grafikájához vagy futási teljesítményéhez semmi köze nincsen. Tehát a Havok behozatalával nem a grafikai engine változik, a WoT ugyanolyan szörnyen optimalizálatlan, magas gépigényû szörny marad mint volt.

"Havok Physics: It is designed primarily for video games, and allows for real-time collision and dynamics of rigid bodies in three dimensions. It provides multiple types of dynamic constraints between rigid bodies (e.g. for ragdoll physics), and has a highly optimized collision detection library. By using dynamical simulation, Havok Physics allows for more realistic virtual worlds in games."

Lehet benne valami... de egyszerûen az is lehet hogy megcsömörlöttem a tankoktól.
Hozzák inkább a hajókat azt lássuk - csak ne hogy azok is egylövésesek legyenek 😊

Gottfried
Gyanítom hogy 1-2 csatánál nem megyek ott többet.Elég rég nem játszottam vele és az idõ elhomályosítja azokat a hibákat ami miatt elegem lett belõle.

A WT sokkal jobban tetszik de ahogy délután írtam,nincs még benne annyi tartalom hogy hosszabb idõre lekössön.A vereségekkel nekem sincs bajom,sõt a repülõkkel sem,mióta van elõttük az a finom kis karika(így már nem vagyunk teljesen védtelenek a tankokban).
Azzal volt most a gondom hogy a tankos térképen kívül eldõlt a csata és úgy vesztettünk hogy sokkal jobbak voltunk az ellennél.Ez a mód így csúnyán el van baszva. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Sherman0070
Töltds 😉 Amíg nem csinálnak valamit a gépigénnyel, nem jön a havoc addig a wot-ot kerülöm.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Ez van (nem teljesen illik ehhez de mind1) WoT-ban az arty az irreális és a gépigény a rosszul megírt játék miatt, War Thunderben meg a bomberek és a bázisos rendszer a bosszantó. De én War Thunderben a vereségeket is ugyanúgy élvezem mint a gyõzelmeket.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Gottfried
😞

Gottfried
ja,és 24%-on áll a wot letöltése. 😊

Gottfried
Ha jól értem,akkor a tankos pályán kívül lévõ bázis lebombázása eldönti a tankcsatát.Lehetünk kétszer olyan jók minden téren mint az ellen.Mivel jó kedvemben vagyok,mellõzöm az ide illõ véleményt,talán csak annyi hogy remélem sokat csuklik a kedves mamája annak aki ezt így kitalálta.
Még jó hogy nem a moszkva feletti napi idõjárás dönti el hogy ki nyerhet meg egy csatát.

Valszeg azért ad kevesebb pénzt mint af,mert egy tier5 õs med tank 12k ért javítható ( ami szar hogy af re is kevesebbet ad mixedre,viszont repair ugyanannyi).
Sherman0070
Küld el serb-nek lehet 1 év múlva a wotban lesz <#eplus2>

Azon a pályán a bázisok kiszedése rengeteg pontveszteséget okoz az ellennél.kb 70-80% ha jól emlékszem

Ez egy szovjet 2S7 Pion, 203mm-es önjáró tüzérség. Olyanok soha nem lesznek a War Thunderben.

Gottfried
Elmennek ezek a büdös francba az idiota,átláthatatlan játékmódjaikkal!!!!!!!!

Kárpátok pálya,egy saját bázis mindkét csapatnak.Senki nem foglalt egy percig sem,az ellen még a bázisunk közelében sem járt,sõt én már az ellen spawn pontját lõttem a bázisuk mellett.Tankkal leszedtem két repülõt is.

Mi kilõttünk 24 player tankot és 5 repcsit,az ellen kilõtt 12 !! tankunkat és 1 !!! repülõt,mégis a mi csíkunk fogyott el elõbb és kikaptunk.

WHY ??????

Még pár ilyen csata és megyek vissza wotozni,míg rendbe nem teszik ezt a játékot. 😞

A reward bonusnál írja a tech treen. Prémium tankom mondjuk nincs, csak prémium repülõm. Az viszont furcsa hogy a prémrepülõkhöz képest minta kissebb lenne a prémium tankok reward szorzója.

Mindenesetre a 250+250%-os rewardú prém repülõgépekkel RBn vannak néha 100.000 kredites körök is prémszámla nélkül, nekem a japán FW-190 a kedvenc farmgépem. De ha jó vagy prémrepülõgép nélkül is jön a pénz, nekem a múltkor 700.000 jött össze Tempest MkV-össel RBt játszva néhány nap alatt. A jól hozó repülõgépek miatt nem is gondoltam rá hogy prémtankot vegyek(mondjuk a legendás T-34/57est lehet beszerzem egyszer).

Mostanában nem tankoztam, de az volt a benyomásom hogy mintha a tankozás kevésbé hozná a pénzt mint a repülõzés.<#conf>

Sherman0070
Hamarosan 1 éve hogy rábukkantam erre a jó játékra 😊.

Tényleg unfair, nem is értem, miért nincs ez még rendbetéve. Valami jármû tömeg határt húztak a fejlesztõk,m ami teljesen nevetséges. Ez nem tiertõl függ, SU-152-nek pl. csak 1 van. SU-100, SU-122P 2x jön, ISU-k már csak 1x.
ritka az ilyen ,örüljünk hát együtt 😄

már csak 120k az F párduc....bár az ott T5 ben lófax a köbön lesz 😄

Sherman0070
Ám mi ez az unfair dolog hogy német TD-knél 4 es szinten és 5-ösön nincs respawn?

RP-ben tényleg lényegesen többet hoznak, ha át szeretnél ugrani egy tankot, vagy ötösöket húzni gyorsan ideális. Közben hoznak annyi pénzt prémiummal, hogy mire ki van fejlesztve egy top ötös, kb. meg is van rá a pénz.
Ha nem siet az ember, szerintem nem éri meg megvenni. 122P-t talán a 2 respawn nagyobb a fun faktor, ha oroszokat húzod. Bár azért a JP sem rossz.
Sherman0070
Szép emlékek amikor még dev serveren 2350 aranyért akarták a JagdPatnhert árulni.

Sherman0070
Szerintem több tapasztalatot hoznak akkor 😄

pointer4
Jahh, pont megtaláltam, és a te statod volt 😄
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1373962024&no=9489

a Su-100 nem hozott rosszabbul mint a jagh sokkal 😄
Ez addig volt így, ameddig az egyik patch-el nem tették rendbe a CBT-bõl benthagyott rewardokat. SU-100 ha jól emlékszem 410%ot hozott pl.. Most talán 140%.
pointer4
Itt valaki mutatott egy statot 1 hónapja, prémium jgpanthere volt, és még egy másik tier4es, 100 feletti csataszámmal.
Ott írta a stat mennyi pénzt szedett össze, és nem volt különbség a kettõ között. Ettõl még a javítási költség lehet más. Ebbõl vontam le azt a következtetést, hogy a prém tankok nem hoznak több pénzt. Hol írja amúgy, hogy több pénzt keresel vele, és mennyivel ?
Németeknél én is már a Panther II-õt húzom, utána már csak a Jagdtiger van német ágról,de a nagy vasaknak tényleg semmi értelme míg nem teszik rendbe a T4/T5 tiereket. Sokkal élvezetesebb meccseket megyek pl a kis shörmivel, mint a t4-es vasakkal német oldalon.
Gottfried
Na igen,de minek?
A nemet agon megvan az osszes t4 vasam,premium es prem jarmu nlkul.(megvan a sherman de nem hasznalom)Par het es meglesz a t5 is.Aztan vege,nem kell a penz,sem az xp.
Szerintem amig nem lesz cw a top vasaknak,raadasul nem is nagyon lehet oket hasznalni,nem sok haszna van semmifele premiumnak,legfeljebb annyi hogy elobb meglesz mindened es elobb megunod az egeszet.Amig ilyen keves tank van es viszonylag gyorsan lehet fejlodni,max. funnak erdemes prem tankot venni ha valaki pont azzal a tipussal akar menni.

A prémium gépek ontják a pénzt, lehet húzni velük más jármûveket és a legénységet is fejlejleszted velük. Ezt leszámítva tényleg semmi értelmük sincs. Bezzeg a World of Tanksban ahol hozzák a pénzt, de csak a nyolcas tierûek, meg fejlesztheted velük a legénységet... oszt ennyi.

pointer4
Egyáltalán a prém tankoknak mi értelme itt? Mert ahogy néztem statban, pénzt pluszt nem hoz.
Kifejleszteni nem kell semmit rajta, meg lehet húzni vele a tankokat, legénységet, de más?
Aki rámenne a prém tankra su76 nem mûkszik
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/155788-hot-summer-do-not-use-su-76m/
Gottfried
Hát igen......
Lassan elmúlt az újdonság varázsa és hát egyelõre nincs olyan tartalom ami nagyon idekötné az embert.A játék szép,a feelingje szerintem sokkal jobb mint a wotnak,de valahogy mégsem kattantam rá annyira mint annak idején a konkurenciára.
Szerintem ennek az egyik fõ oka,azon kívül hogy még nincs század,cw vagy valami hasonló amiben nagy csapatokban,szervezetten lehet ökörködni,hogy nagyon sok tank szinte teljesen használhatatlan.(legalább is értelmetlen a használatuk)
Az a néhány amivel meg lehet eredményesen játszani,hamar unalmassá válik,fõleg hogy még elég kevés pálya van.
Mindegy,bízom benne hogy sokat fog ez még változni és egy-két évre le fog kötni annyira mint anno a wot.

Sziasztok!

Szerintetek T-34E jó prém tank? Megéri a befektetést?
Zöld? Arcade? Bah... persze hogy zöld ez a láncra is zöldet mutat. Nagyon nem midnegy hol zöld. Tegnap T-34 1941el mentem direkt arcade, hogy gyorsan legyen a 30 kill. 10-11 kill egy körben. Mert a másik t-34 1941 se tud megölni mert csak zöld és lõ. Én meg kilövöm mert tudom hol kell 😛

Motor meg... nem tudom. Hátulról mint írtam si korábban oroszt legalább is nem nagyon tudok megölni mert fekete fekete de se bumm se tûz.
http://data.hu/get/7835972/jpz4_t-34-85_battle.wrpl

4. kill után - sim csata kurszk - Jpz 4 70 vs T-34-85. Hát... érdekes volt. Mit leszenvedtem vele 😊 Megésérültem javítani kell mert se motor se torony lõ lõ lõ 1:30 volt kb a javítás. Megjavítanak. töltõ lassú. Lövök hit. Nagy nehezn megcsinálnak. ellövi láncom. nagy nehezen eltalálom kigyújtom. kimegy a körömbõl. javítanak majd bumm felrobban. volt vagy 2,5 perc 😄
Trabant93
Igen,ebben van igazság,velem is elõfordult,hogy 700!!+ néhány méterrõl bejelzett a célkereszt hogy zöld,gondoltam próbáljuk meg.Lövés,néhány feszült másodperc és bumm... a delikvens apró darabokban.De mikor közelharc során pl egy pz38t-t lövök meg 50 méterrõl t-34-el vagy pz4 f2-vel,csak bejelez,hogy a motorja oda és ennyi,semmi láng vagy hasonló.Tud ám érdekes dolgokat mûvelni,de én mindenesetre jobbnak találom mint a WoT-ot 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Meg kell szokni vagy nem tudom. Pz 4ekkel nem akarok hülyeséget mondani de max 3. lövésre vége volt a dolognak. Hetzer JPz4 1-2. Nem érzem ezt az óriási random faktort.
400+ méteren mindenki ott találja el a másikat ahol a randomisten akarja - nyilván az döntötte el hogy ki fog felrobbanni.
Tudom hogy tudományosan van minden modellezve, csak hát ugye nem egymás szájában harcolunk hogy kilõhessem a szemét a sofõrnek 😊

Nekem az túl szélsõséges hogy egyik pillanatban én lövök oneshottal halomra mindent, a másik csatában meg engem lõnek halomra miközben én max annyit értem el hogy a sofõr karja megsérült.

(egyébként nem F2 specifikus ez - T34ben ülve ugyanez a fun ér mindennap. Valahogy - sztem emiatt - marhára nem kattanok rá a játékra... letolom a nemzeti X2t azt csocsi)

Bár hol találtátok el? Nem mindegy.

Ami viszont nekem pl kurva nagy WTF - van repaly is - hátulról ezek nem ölhetõek. Egyik se kb. A rekord T-34-85 nem csinált semmit KT-vel 4szer lõttem seggbe és assist mert vki szembõl kilõtte. De hátulról. Feketébe a dolgokat de se robbanás se égés. Nem egy féle T-34el megesett már ez.
T-34 vs F2 sajna ha a T-34 lõ elõbb akkor vége az F2nek. Azt bárhol találat vége van.
F2-õmet az lõtte szét ma. Elsõ sorozat gunner meg torony. gunner észhez tér egyet lövök megint gunner...
Ja, és a végén egy AAA GAZ oneshotolt engem...

Áh, eza játék is egy nagy félkarú rabló, szerencse az egész. Most is, egy t34 zsinórban 4ünket oneshotolt (F2-k) úgy, hogy közben mi meg ilyen random aprósebzéssel szúrkáltuk közben.

Aztán respawn után a randomisten gondolt egyet, és én oneshotoltam mindent ami szembejött (KV1, T34ek). Ez nem skill, ez lóf*sz.

Mondom gyors lezavarom arcadeban a 30 killes izét ami maradt a német orosz oldlaon. Hát... T-34 1941 és PZ 4 F2. Ég és föld! Elõbbi egy monster mint volt utóbbi meg egy nagy papír szar - nem iylenre emlékeztem -
Szép!

szétrobbantam.....ammo.....

Sherman0070
Várj kitalálom...kigyújtott?

YAK9T kinyírta a D párducomat......