War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minap véletlen he lövedéket vittem be az apcr-ek helyett az 50mm-es ágyúba és úgy számolta rá a xp-t meg creditet, hiába nem sebeztem semmi érdemlegeset a t34-ekbe vagy kv-kba.
a végére 2 játékos killem volt és meg vagy 3 ai és erre kaptam 5000+ pontot a végére, ilyeneket 4-5 killes csaták után sem kapok normál esetbe...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Tényleg túl erõs az AAA de legelább ennek köszönhetõen nem repülnek túl sokan RB-ben.(bár nekem még így is sok)
Ha jelentõsen gyengítik õket,az még egy tõrdöfés lesz a heavy tankoknak és magának a játéknak is.Amíg nem választható a mixed,addig ez a lépés nagyon nem kellene,hacsak nem az a céljuk hogy még többen hanyagolják a játékukat,miután elértek a t4 szintre.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
az AAA gusztustalanul erõs
•AAA efficiency in mixed battles in RB and SB have been decreased;
15 nap cset ban. :)
Pedig csak elküldtem a ruszki kurva anyjába két I185-öt akik megdöglöttek az elsõ percben és basztak tankot behozni,meg egy harmadik fasszopó orosznak az anyukáját emlegettem aki egy T26-al jött be T3-ba.
Nem az ilyeneket kellene kitiltani a büdös francba ???????? Lassan visszatér a wot hangulata. :)Ott sem tudták megoldani(nem akarták a buzi oroszok)hogy az idioták ne hozhassanak be kicsiket ,meg úgy látom itt sem megy.Hogy ez kinek jó......
1.41.27.43
Invulnerability after respawn is now displayed with damage indicator flickering;
Render fixes for "Old videocards support" mode with antialiasing on;
Turret vibrations fixes;
SSAO optimization;
Several crashes fixed
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Tetszik amikor vhogy mindenki a saját egyéni teljesítményéhez köti hogy nyer vagy veszít. Pedig nem 1vs1ben mennek a mecccsek ugye.
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Nincs meg a 2 na és. Élvezem a csatát oszt jónapot! :D Mondjuk mikor gyakran 5-6-7es csatába rak akkro azért nehezebb is több killt csinálni. Rekord 7 vele.
Én amúgy nem vagyok a medek respawn-ja ellen, elég könnyû õket kicsapni, esélyük sincs. Nem úgy mint egy Heavy-nek ami akár 3-4 lövést is kibír.
Majd megnézem nekem mennyi, de szerintem nem jobb.
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
Ui: ha nem szedik ki az artyt és elkezd dolgozni,csúnyán kikap egy lövésbõl. .ahogy ma engem is
13 killes 4000 pont/ 9000 fejleszési pontos kör.....nevetséges b+ !
szétcsapattam a fél brigádot aztán átvágtattam a mapen és kinyírtam a maradékot....

A párducban ülve nem tûnt ennyire durvának mert azért ki tudtam szedni õket,igaz sokszor õk is engem.De játszani vele......pfffff.....nagyon OP!!
Még teljesen alap,sem tûzoltó,sem tüzérség,sõt pár csatában még javítás sem volt,mégis szinte szárnyal.Ha úgy vigyázok majd rá mint ahogy a pantherrel megtanultam hogy óvatosnak kell lenni,akkor szinte verhetetlen ez a tank.Ez mellett a legtöbb német tank szenvedésnek tûnik.
Egy stock vassal ez a stat magáért beszél.:
(tegnap négybõl 3 win és 18 kill,ez meg a mai termés.Sajnos most mennem kell melózni :()
angelus1991ster.blogspot.hu
fogadja õszinte gratulációmat.....
legalább a HUN utótagot kivehetné,mert egy ekkora prosztó a szememben nem méltó az ország jelzésre!
a fõ probléma valóban a 2x Spawn és a pályák szerkezete ami egyértelmûen orosz tank barát...a német nagy vasak egyszerûen nem tudnak elég mozgékonyak lenni,hogy egyenlõ ellenfelei legyenek az oroszoknak
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
A fent említett okon kívül szerintem ennek még van egy másik oka, mégpedig az, hogy a németekkel játszó játékosállomány átlagos játéktudása alacsonyabb itt is, ahogyan WOT-ban. A legtöbb európai játékos németekkel kezd(mindenféle korosztály, alkalmi játékosok stb.). Azt hiszik, majd mennek és GOD-mód on, mindenkit szétlõnek. Aztán jön a nagy csalódás, sírás, történelmi hûség emlegetése, balansz emlegetés stb. stb., ahelyett, hogy elkezdenék elemezni a saját játékukat és elgondolkodnának azon hogyan is lehetne jobban csinálni.
Egy kiragadott, de tipikus plélda: Kursk, német oldal. Ha nagynehezen eljut a német csapat a foglalásig, az esetek nagy részében értetlenül állnak "A" ponton, és csodálkoznak, hogy nem megy a foglalás... szerintem a playerek 90% nem tudja, hogy ki kell lõni az A pont körüli orosz artykat. És ez SB-n.
Persze az ember próbálkozik a németekkel T4-ben is,én is azt teszem néha mert szeretnék már a ferdivel,JP-vel vagy a KT-vel játszani de 1-2 csata után megyek vissza a pantherhez vagy a még kisebbekhez ha élvezni is akarom a játékot,nem csak idegeskedni.(vagy megyek a T34-el.Azok a t34/41-tõl már mind jók)
A két spawnolást egyébként nem tudom miért nem teszik be minden tanknak,talán az lenne a legegyszerûbb megoldás.Semmi fejlesztés nem kellene hozzá.(az egy mindenkinek sem rossz de a kevés játékos miatt szerintem a két spawn lenne az ideálisabb)Egyébként nekem tetszik is hogy egyszer vissza lehet jönni mert egy kis bosszúállás mindig jól esik.Szóval a két spawn mellett már sokkal hatékonyabban lehetne menni a nagy vasakkal is és talán nem lenne annyira zavaró ha egy bomber szed ki.
Ha másként nem is,legalább addig míg valamit ki nem találnak hogy hogy lehetne a német nagy vasakkal is élvezetesen játszani.

Mit fogok imádni?