War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volt szó hogy még múlthónap végén be lesz rakva a magyarítás a játék kliensében, ez miért nem történt meg? :S
Én ugyanezt szoktam a légvédelmikkel :D Hiába alig sebez de nyomatja a pontokat mint az állat, ráadásul ha meglátok egyszerre többet mindegyikre rálövök párat aztán elmegyek és várom az assistot :D
DasIsFuck
Iszonyatosan el van cseszve a pontozás, komolyan emberi játékosok megöléséért alig kapok pontot miközben ha halomra lvöm a botokat vagy épp elekzdek he lövedékkel lövöldözni és ilyen értékelhetetlen sebzéseket viszek be azt is többre értékeli, mint mikor ténylegesen hasznosat csinálok.

Minap véletlen he lövedéket vittem be az apcr-ek helyett az 50mm-es ágyúba és úgy számolta rá a xp-t meg creditet, hiába nem sebeztem semmi érdemlegeset a t34-ekbe vagy kv-kba.
a végére 2 játékos killem volt és meg vagy 3 ai és erre kaptam 5000+ pontot a végére, ilyeneket 4-5 killes csaták után sem kapok normál esetbe...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

nekem 25 csatám volt ma a 3/4-ben elsõ 3 ban.....és KETTÕT SZámolt :D

Én ma ezért buktam az eventet. Délelõtt 40 percen keresztül nem kerültem csatába T3 ruszkival. :S
ne aggódj ha nem instant baxnak szét akkor FIXEN! tail controll dmg és zuhansz is lefele......

egy hazai

A "jó" hír hallatán azonnal kotortamvissza SB-be, KT-val farmoltam tovább a Panther II-õt. 7 meccsbõl 5 gyõzelem 2 vereség, mindkét vesztes csatában egy Cobra dobott rám bombát, de így is összejött közel 70k xp, szóval jól ment, játszhatóbb mint az RB, de itt meg több a várakozás, és folyamatosan 5v5 megy (néha 6 vagy 7 player). T5-ös KT-vel meg 15perc után sem dobott be csatába, pedig már kipróbálnám ha már a garászbanáll egy ideje..
Gottfried
amen :)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

épp most akartam írni,hogy instant kilõtt amint beértem drop zone-ba :D

Annyira jelentõsen nem gyengítették, engem lelõtt mint a szart:D

Gottfried
Hát ennek én nem örülök. :(

Tényleg túl erõs az AAA de legelább ennek köszönhetõen nem repülnek túl sokan RB-ben.(bár nekem még így is sok)
Ha jelentõsen gyengítik õket,az még egy tõrdöfés lesz a heavy tankoknak és magának a játéknak is.Amíg nem választható a mixed,addig ez a lépés nagyon nem kellene,hacsak nem az a céljuk hogy még többen hanyagolják a játékukat,miután elértek a t4 szintre.

thx GOD

az AAA gusztustalanul erõs

+ még ez:
•AAA efficiency in mixed battles in RB and SB have been decreased;

Gottfried
"idegengyûlölõ megjegyzések, trágár beszéd, szóbeli bántalmazás, durvaság a többi játékos felé."

15 nap cset ban. :)

Pedig csak elküldtem a ruszki kurva anyjába két I185-öt akik megdöglöttek az elsõ percben és basztak tankot behozni,meg egy harmadik fasszopó orosznak az anyukáját emlegettem aki egy T26-al jött be T3-ba.

Nem az ilyeneket kellene kitiltani a büdös francba ???????? Lassan visszatér a wot hangulata. :)Ott sem tudták megoldani(nem akarták a buzi oroszok)hogy az idioták ne hozhassanak be kicsiket ,meg úgy látom itt sem megy.Hogy ez kinek jó......

Patch volt.
1.41.27.43

Invulnerability after respawn is now displayed with damage indicator flickering;
Render fixes for "Old videocards support" mode with antialiasing on;
Turret vibrations fixes;
SSAO optimization;
Several crashes fixed

Sherman0070
Hmmm kipróbáltam a T-26ot. Arcade-ban mentem mert realisticban nem várakoztak és BUMM 14 kill :D Ha a többi orosz tank is ilyen hagyom a németeket. :D

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Mnemomic
hát nem nyer. a fele h1 volt akik kill nélkül meghaltak, én hiába csináltam 3 killt már csak egyedül voltam. 6vs6 meccsek voltak. számít azért az egyéni teljesímény is, ki mennyi ellenfelet lõ ki. de a t43-85 nagyon op itt is írták már. én is viszem a vonalat még csak a t-34-1941-nél tartok de szerintem az is elég durva már fõleg a mozgékonysága.

Nade attól hogy TÉGED mindíg kiszednek, a csapat még nyerhet :)

Tetszik amikor vhogy mindenki a saját egyéni teljesítményéhez köti hogy nyer vagy veszít. Pedig nem 1vs1ben mennek a mecccsek ugye.

Egy gyors: Ha egy jármûre megveszem a +100% RP-t aranyért, és alapból pl 25% RP-t, akkor 125-öt fog adni a vásárlás után, vagy 50-et? :)
Mnemomic
ma nem tudom lekétszerezni a német oldalt panther d-vel. Enyhén op t34-85-ök mindig kiszednek. Én oldalba durrantom õket, ki is gyullad minden ki megy benne, lehet kettõt találni mégis ki hal meg. Vicc.

Mekkora király. És az a mélynyomó ott hátul eléggé küldi a basszust <#eplus2>

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

MUST HAVE!! :D

47 azt hiszem.

Nincs meg a 2 na és. Élvezem a csatát oszt jónapot! :D Mondjuk mikor gyakran 5-6-7es csatába rak akkro azért nehezebb is több killt csinálni. Rekord 7 vele.
Több ellenfél több kill. Ennyi :)

Én amúgy nem vagyok a medek respawn-ja ellen, elég könnyû õket kicsapni, esélyük sincs. Nem úgy mint egy Heavy-nek ami akár 3-4 lövést is kibír.

Nem jön be, ezt mibõl gondolod? Nekem a respawn nélküli mód tetszene, mint AF-ben.
Akkor Neked bejön ez a respawn dolog, több killre van esélyed :))

É úgy vagyok vele, ha valamivel nincs meg legalább a 2kill/battle arányom akkor az kevés (neked 1.69). WR-ed mennyi vele?
Majd megnézem nekem mennyi, de szerintem nem jobb.
46 csatám van KT-vel (az 1.) SB-ben. 78 kill. Persze van amikor instant kiszed a yer az elején de én nem érzem szopásnak. Ha a 88asa betalál akkor bye bye ellen. Orosz azért mert pattog róla.
Nem sokáig lesz ez a neve, ne aggódj.

Szerintem meg inkább meg kéne szüntetni úgy ahogy van.:)

SPOTOLÁSRA belehetne vezetni egy kis rewardot, legalább rákényszerülne a nép :)

Nekem pld jobban adja németekkel mint oroszokkal... a fene se tudja miért ez áll kézre vagy nem tudom, mondjuk én nem ragelek és nem sírok csak játszom, úgyhogy kérhetnék tõled egy uninstalt?<#nevetes1>

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

Sajnos vannak ilyenek.Állt. a domb mögötti arty marad meg,de úgy gondolják az ugyse zavar.Ma viszont elég szarul álltunk,volt egy kacsa a levegõben,írtam neki hogy lõje ki az artyt mert nem fèrünk hozzá.Írta hogy aa t ölne.Mondtam hogy addignem nyerünk amîg az ott van.Csîkunk közben ment le.Fogta magát és kikapta....Az ilyen csapattársakat szeretem.Végül némi harc után lehoztuk a meccset
Ui: ha nem szedik ki az artyt és elkezd dolgozni,csúnyán kikap egy lövésbõl. .ahogy ma engem is
aki Oroszokkal sírni mer az szerintem UNINSTALL-t nyomhatja is....

meg ez is ,hogy KURSK-on ilyen fedezékbõl nyomják a ruszkik....

13 killes 4000 pont/ 9000 fejleszési pontos kör.....nevetséges b+ !
szétcsapattam a fél brigádot aztán átvágtattam a mapen és kinyírtam a maradékot....

áááá ez biztos VÉLETLEN :D

Gottfried
Hát ma meglett a T34/85 D5T

A párducban ülve nem tûnt ennyire durvának mert azért ki tudtam szedni õket,igaz sokszor õk is engem.De játszani vele......pfffff.....nagyon OP!!
Még teljesen alap,sem tûzoltó,sem tüzérség,sõt pár csatában még javítás sem volt,mégis szinte szárnyal.Ha úgy vigyázok majd rá mint ahogy a pantherrel megtanultam hogy óvatosnak kell lenni,akkor szinte verhetetlen ez a tank.Ez mellett a legtöbb német tank szenvedésnek tûnik.

Egy stock vassal ez a stat magáért beszél.:
(tegnap négybõl 3 win és 18 kill,ez meg a mai termés.Sajnos most mennem kell melózni :()

Minden játéknál szennyezik a magyarságot az ilyen fattyak. De nemkülönbek a HH és AH imádók is.

angelus1991ster.blogspot.hu

SEGGBEKÚRLAK-HUN ANZAD klánból......

fogadja õszinte gratulációmat.....

legalább a HUN utótagot kivehetné,mert egy ekkora prosztó a szememben nem méltó az ország jelzésre!

Sajnos nem bírom megállni és azért olykor beülök a T4 németekbe bármennyire is szopó....

a fõ probléma valóban a 2x Spawn és a pályák szerkezete ami egyértelmûen orosz tank barát...a német nagy vasak egyszerûen nem tudnak elég mozgékonyak lenni,hogy egyenlõ ellenfelei legyenek az oroszoknak

Ja sajnos igy van, megvan az osszes t4-es német, de álltalában 1 kill és kibombáznak. Ugyhogy irany vissza t3-ba vagy mig nem jonnek a nagyobb tieru AA-k.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Jól látod, azt már írni akartam korábban, hogy a SU100-at op-nak érzem, még nincs meg, így nem mertem elõre leírni, de a 2 spawn sokat dob rajta, és jó a gun is, KT-t simán pukkantja egy lövéssel szembõl. Azt, hogy milyen a németekkel játszók játéktudása nem tudom, de t3-ig a német vasakkal nem rossz az eredményem, de t4-ben ennek töredékét sem tudom hozni. Orosszal viszont T4 sokkal könnyebb és élvezetesebb, gyakorlatilag instant win, ha nem béna a csapat. Tehát van abban valami, hogy a balance nem ok, de jó példa rá Susarc mai postja is, németekkel szívás van, oroszokkal meg tarol t4-ben.
Szerintem T3-ig rendben van a balansz. Vannak jobb-rosszabb tankok mindkét oldalon. T4-ben is meglenne, ami borítja a balanszot az a SU100, SU122P 2x-es respawnja. Szigorúan személyes vélemény saját tapasztalat alapján, megértem, ha más máshogy érzi. A 4es német tankjaimmal hasonló a spawn/kilõtt ellenfelek arányom az orosz négyeseimhez. Winrate-ben viszont nagy az eltérés az oroszok javára.
A fent említett okon kívül szerintem ennek még van egy másik oka, mégpedig az, hogy a németekkel játszó játékosállomány átlagos játéktudása alacsonyabb itt is, ahogyan WOT-ban. A legtöbb európai játékos németekkel kezd(mindenféle korosztály, alkalmi játékosok stb.). Azt hiszik, majd mennek és GOD-mód on, mindenkit szétlõnek. Aztán jön a nagy csalódás, sírás, történelmi hûség emlegetése, balansz emlegetés stb. stb., ahelyett, hogy elkezdenék elemezni a saját játékukat és elgondolkodnának azon hogyan is lehetne jobban csinálni.
Egy kiragadott, de tipikus plélda: Kursk, német oldal. Ha nagynehezen eljut a német csapat a foglalásig, az esetek nagy részében értetlenül állnak "A" ponton, és csodálkoznak, hogy nem megy a foglalás... szerintem a playerek 90% nem tudja, hogy ki kell lõni az A pont körüli orosz artykat. És ez SB-n.
Gottfried
Menj a kisebbekkel! :)

Persze az ember próbálkozik a németekkel T4-ben is,én is azt teszem néha mert szeretnék már a ferdivel,JP-vel vagy a KT-vel játszani de 1-2 csata után megyek vissza a pantherhez vagy a még kisebbekhez ha élvezni is akarom a játékot,nem csak idegeskedni.(vagy megyek a T34-el.Azok a t34/41-tõl már mind jók)

A két spawnolást egyébként nem tudom miért nem teszik be minden tanknak,talán az lenne a legegyszerûbb megoldás.Semmi fejlesztés nem kellene hozzá.(az egy mindenkinek sem rossz de a kevés játékos miatt szerintem a két spawn lenne az ideálisabb)Egyébként nekem tetszik is hogy egyszer vissza lehet jönni mert egy kis bosszúállás mindig jól esik.Szóval a két spawn mellett már sokkal hatékonyabban lehetne menni a nagy vasakkal is és talán nem lenne annyira zavaró ha egy bomber szed ki.
Ha másként nem is,legalább addig míg valamit ki nem találnak hogy hogy lehetne a német nagy vasakkal is élvezetesen játszani.

Ezt nem igazán értem. :)
Mit fogok imádni?

imádni fogod akkor :)

T4-nél járok (Panther A, TigerII H, Jagdpanther).

Írni viszont nem sikerült.... :)