War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
EEEEE. Wrong :)
Azt mondták VÁLASZTHATUNK.
angelus1991ster.blogspot.hu
http://hu.wikipedia.org/wiki/15_cm_Nebelwerfer_41
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Szerintem ez a 3 biztos a miénk volt. Csak ajándék volt nem szokás visszavenni az ajándékot.
EZEKET a TÉNYEKET a GAIJIN nem tudja feldolgozni már 70 éve :D
A magyar Tigrisek története a visszavonulás során ért véget, amikor mûszaki hibák és benzinhiány miatt sorra kénytelenek voltak mindet felrobbantani. Visszaemlékezések szerint, 1945 tavaszán a dunántúli harcokban is részt vett egy magyar Tigris-század német felségjellel.
Tévedtem nem ötöt kaptunk.

Majd kíváncsi leszek ha hajók is bent lesznek akkor hogy mix-lik, de akkor gondolom én hogy repülõ-hajó vagy repülõ-szárazföldi.
Tényleg nem egy instant-win szupertank mint azt sokan várják tõle de ha sikerül kihasználnod az erõsségeit akkor nagyon fun tank.Személyszerint jobban szeretem mint a Panther-t pedig az is nagy kedvenc és egyértelmû elõnyei vannak vele szemben.
Tegnap a nehéztankos küldetés miatt mentem vele jópár kört, de nagyon nyögvenyelõs. Tényleg nem akarom ismételni a többieket (azonnali toronyberagadás, lövegsérülés, lomhaság, stb...).
Ja, és a javítására, a jutalom 50 ezer ezüst többszöröse elment. :)
Aztán levezetés képpen az utolsó kört T-34-gyel mentem. Egybõl 9kill, túlélt 3 vagy 4 arty támadást. Számtalan találatot benyelt, vagy lepattant. Végig villogott a javítás szükséges gomb, de azért funkcionált minden része. Túl is éltem vele a csatát úgy, hogy végig valami vörös nindzsaként "örjöngtem" a capen. De ha kilõnek, ugye még mindig lett volna egy respawn.
A kontraszt szerintem jól látszik.
Mert az nem a játék sajátja, azon a fejlesztõ nem tud semmi se csinálni.
Mert mintha a WTben nem lökött volna be valamelyik nap egy T34 az árokba a Zisemmel (mert tökvicces ugye), nem gurult volna be elém egy másik AA miközben éppen vadul lövök egy támadó stukára (elsõ lövéssel fel is gyújtottam a saját tankotz), vagy mintha nem láttam volna hogy 3!! saját PZ4 player bámulja amig egy egyszem T34 lehúzza a zászlót anélkül hogy rá mertek volna menni.
Vagy mintha a WTben nem lene olyan hogy az orosz oldalon a játékosok 2/3a éppen fenn repülget, miközben a maradék 1/3 próbál valamit tenni odalenn a CAP pontoknál...
Ja hát ezt megszokhattuk, hogy a tengelyhatalmi erõk a sátán erõi. Ahogy most a muszlimok.
De legalább csinálnak ilyen filmeket, amely szarok és propagandasztikusak. Számunkra csak a tankok jelenléte a filmben pozitívum, de itt is a szokásos Tigris - Sherman párbaj. Oroszoknál T-34 vs. Tigris.
A többi a hõs amerikaiak meg a többi maszlag csak fölösleg. Furcsa mód az elsõ világháborús filmekben is a Központi hatalmakat démonizálják.
még off: 300 új részét látta valaki? az mekkora csalódás, a hõs spártai, szabad görög kifejezések negyvenmilliószor hallhatók a filmben. mintha a fuckafganisztáni hõs elesett amerikaiakat láttam volna a filmben. bár a skinny Artemisszia jól mutatott a filmben.
nek benne, hisz ezek a holtukba se nyugszanak.