War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mellsleg ha lehetne, repcsivel pont árkádba mennék bombázni, azt meg pont nem lehet. Kétszeresen is kicseszett velem a gádzsi :)

Jóvanmá, miféle SerBs beszólás ez?

Pluskast
Most is választhatsz, mehetsz arcade-ba ott nincs :DDD

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Engem délelõtt szivatott meg. 11:55kor kellett volna még 2 kill, tigerrel meg is lett volna, erre berakott Kurskra :/.
Szerintem menj még egy csatát. Talán akkor beadja.
XenHai
A mai napi achit és a lóvét csak én nem kaptam meg 15/15 áll és szürke az egész sor...
"azonban azt már a játék elején elmondták, hogy a dolog vegyes lesz. Szárazföldi és légi jármûvek egyszerre, így nem lehet azt mondani, hogy nem tudtuk. "

EEEEE. Wrong :)
Azt mondták VÁLASZTHATUNK.

Skandal... De legalább meglett a Ferdihez a parts fejlesztés nagy nehezen, most már nem kell felrobbantanom többé szegényt:) Még a tûzoltó kell nagyon, mert nagyon szeret kigyulladni.

bizonyos helyzetekben átlõsz a texturán :S engem is lõtt ki úgy tank,hogy alattam volt én nem láttam csak az arty kamerával õ sem tudott rám lõni aztán egyszercsak belelõtt a földbe maga elõtt kb egy vonalban velem és kilõtt :P

Az oroszok feltaláltak valami vakondlõszert? Kétszer fordult elõ, hogy álltam egy domboldalon/magaslaton, belelõttek a domb oldalába, és mégis kigyulladtam... Másodjára a domboldal, ahol a lövedék becsapódott min. 200 méterre volt tõlem...

Kellene egy ilyen vagy több.
http://hu.wikipedia.org/wiki/15_cm_Nebelwerfer_41

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

megy a faxom közel! de 55kmh-val jönnek neked hegyen-völgyön át! :D

A nehézpáncélosok számát tovább növelte a Hollósy-Kuthy László vezérõrnagynak születésnapi ajándékként átadott három darab Tigris.

Szerintem ez a 3 biztos a miénk volt. Csak ajándék volt nem szokás visszavenni az ajándékot.

tudták ezért ki is lõtték õket már jó messzirõl. <#awink>

Õk biztos tudták, hogy nem szabad közel menni a T-34-hez.

Párducot meg az áruló románok. Egy tucat vagy mennyi érkezett hozzájuk, de fele uton történt az árulás.

angelus1991ster.blogspot.hu

Pluskast
Kiegészítve azzal, hogy ezek a Tigrisek sosem kerültek a honvédség állományába, végig a németeké maradt, német felségjelzéssel. Természetesen ez mit sem von le a magyar harckocsizók teljesítményén amit ezekkel a harckocsikkal elértek.

mert itt pont fordítva van :D

"a 2. páncéloshadosztály két Tigrise fél óra alatt 14 szovjet harckocsit lõtt ki."

EZEKET a TÉNYEKET a GAIJIN nem tudja feldolgozni már 70 éve :D

<#conf>

Kevésbé ismert tény, hogy a Tigriseket a Magyar Királyi Honvédség is alkalmazta. 1944 kora nyarán a Galíciában harcoló 1. magyar hadsereg 2. páncéloshadosztálya súlyos veszteségek árán megállította az orosz elõrenyomulást, amivel kivívta Harpe tábornok, az Észak-Ukrajna hadseregcsoport parancsnokának elismerését. Ennek jeleként a 3. honvéd harckocsiezredet, kilõtt Turánjai helyébe, német páncélosokkal, köztük 10 Tigrissel szerelték fel. A nehézpáncélosok számát tovább növelte a Hollósy-Kuthy László vezérõrnagynak születésnapi ajándékként átadott három darab Tigris. Az átképzést követõen az ezredet "vizsgafeladatként" máris élesbevetésre küldték, mely teljes sikerrel járt: a nehézpáncélosok saját veszteség nélkül T-34-eseket, páncéltörõ ágyúkat és fedezékeket semmisítettek meg. Az egyik legeredményesebb bevetésükben a 2. páncéloshadosztály két Tigrise fél óra alatt 14 szovjet harckocsit lõtt ki.

A magyar Tigrisek története a visszavonulás során ért véget, amikor mûszaki hibák és benzinhiány miatt sorra kénytelenek voltak mindet felrobbantani. Visszaemlékezések szerint, 1945 tavaszán a dunántúli harcokban is részt vett egy magyar Tigris-század német felségjellel.

Tévedtem nem ötöt kaptunk.

Mondjuk kaptunk 5 db tigrist a németektõl, tigris II-t nem. Tigrissel hitelesebb lenne.

WoT jobban átlátható, ez miért nem. Itt a legénység részt nem értem. Bár a jót rossz résszel kell kompenzálni.

Nem esett útba, most pótolom. Nemsokára fullos.
Na ja de az nincs sajna :(

Jájjj, ezen a magyarharczos/harcoson mindig nevetek. nem a német tankokat , hanem a magyar páncélosokat kéne ruhán viselnünk.

pontosan erre van is eszközük az event-ekkel csak valamiért még nem kapunk ilyesmit :)

Hogyhogy csak ilyen kevés csatát mentél vele?

hát csak szemre ész nélkül amíg csak a repülõs volt, akkor 42K-45k volt az online most néha felmegy 62K-re is.

f24sg
Van már vmi ~kb. látható szám (az online players alapján), hogy mennyivel lett több a maradó játékosok száma a GF miatt?
Mondjuk lehet olyan térképet csinálni ami már van is ahol mindhárom fegyvernem lehet egyszerre ott van a dzsungeles pálya. De kurszk ott csak repülõ és tank. Igazából olyan MM kellene ahol felkínálja a játék hogy pl. Kurszk és belõné a program mik voltak a csatába. Kell 15 játékos azon belül 5 heavy tank,5 medium,2 AA,3 repülõ és ezekre jelentkeznének a játékosok.És ki mivel bejelentkezik azzal próbálja a legjobbat kihozni, nem váltogatunk meg éldünk 15x.

Én nekem tetszik mert így igazán hozza a háborús játékmenetet! De gondolom azért van ez a 2x bevihetõ közepes és könnyû tank mert túl nagy a térkép kevés játékosok számára ->RB 6v6 gondolok (még délutáni órákban is), +hosszú legyen a csata!
Majd kíváncsi leszek ha hajók is bent lesznek akkor hogy mix-lik, de akkor gondolom én hogy repülõ-hajó vagy repülõ-szárazföldi.
Pluskast
Na igen. Vagy egyszer vagy kétszer hozd be a hk-t az szerintem sem igazságos, hogy az egyik tank típust egyszer tudod a másikat meg kétszer. Ráadásul értelmes indokot sem látok, mivel nincs különbség a nehéznek mondott illetve a közepes harckocsik között. Amúgy én is amondó vagyok, hogy egyszer lehessen behozni bármit is. A repülõket meg személy szerint nem jó dolognak tartom. Valóban idegesítõ, azonban azt már a játék elején elmondták, hogy a dolog vegyes lesz. Szárazföldi és légi jármûvek egyszerre, így nem lehet azt mondani, hogy nem tudtuk. Nem tudom mit lehetne kitalálni amúgy, hogy kevésbé legyen frusztráló a jelenlegi helyzet. Nekem sem tetszik, hogy felülrõl kikapnak. Talán az új légvédelmi jármûvek beemelésével jobb lesz a helyzet.

24 csata, 67% win, 97 kilõtt földi célpont. én ezek alapján és a szubjektiv véleményem alapján itélek. Szerintem jó tank. Aki megy megy vele elõre eszetlenül, mert ez a mighty tiger... aztán telesirja a fórumokat, hogy milyen szar, egyszerûen: szánalmas.
Wt-ben mikor lesz az hogy RB csak egyszer vihetõbe tank, közepes és könnyû tankok, úgy mint a nehéz tankok?! Erre van valahol magyarázat a készítõk részérõl? És külön repülõk,tankok lennének, szal nem lenne az hogy ha felrobbant a tankod akkor repülõvel folytatod tovább..., amúgy ezért hagytam ott a WT-t mert qrvára illúzió romboló így az egész játékmenet, ezt amúgy arcade lehetne CSAK elképzelni! Ki hogy van ezzel?:O
Azért nem ennyire vészes a dolog.Fõleg mióta csökkentették a BR értékét és õ nem kap T-44et és IS-2õt mint a Panther D.Az esetek nagy százalékában T-34 és IS-1 jön szembe.Ott meg ugye egy fontos szabály van, ha közel engeded õket magadhoz 90%-ban halott vagy.Viszont ha figyelsz a környezetedre és ezt elkerülöd kicsit beforgatva kb semmi olyan végzetes sérülést nem visznek be ami egybõl a jármû elhagyását eredményezi.Ellenben te max 2 lövésbõl kiteríted õket.Mondjuk az tény,hogy kis mapon mint Karelia sokkal nehezebb ezt végrehajtani de mondjuk Ash Riveren egy vadállat tud lenni, Kurskról nem is beszélve.
Tényleg nem egy instant-win szupertank mint azt sokan várják tõle de ha sikerül kihasználnod az erõsségeit akkor nagyon fun tank.Személyszerint jobban szeretem mint a Panther-t pedig az is nagy kedvenc és egyértelmû elõnyei vannak vele szemben.
Pluskast
Igazság szerint a torony és löveg ellövõs történet a ruszki oldalon is sûrûn elõfordul. Azzal sincs gond ha lassú a Tigris mert azért valljuk be, hogy nem arról volt híres, hogy 40kmh-val száguldott a terepen, meg amúgy is inkább defenzív fegyver volt mint támadó. A baj a pályák kis méretével van ami miatt igazából nem jön ki a páncélzat különbség, illetve hitzónák és a DM model hiányosságai okozzák a legnagyobb bajt. A király tigrisnél ez szemmel látható. Nem tudom, hogy pl a T44 valaha is képes lett volna szembõl átütni a KT-t úgy, hogy az 1 lövésbõl pukkan, méghozzá atomjaira.

Háááát... azért nem csak rajtunk múlik. Nem akarom ismételni, már sokan leírták sokszor, de ez a tigris, nem az a tigris.

Tegnap a nehéztankos küldetés miatt mentem vele jópár kört, de nagyon nyögvenyelõs. Tényleg nem akarom ismételni a többieket (azonnali toronyberagadás, lövegsérülés, lomhaság, stb...).
Ja, és a javítására, a jutalom 50 ezer ezüst többszöröse elment. :)

Aztán levezetés képpen az utolsó kört T-34-gyel mentem. Egybõl 9kill, túlélt 3 vagy 4 arty támadást. Számtalan találatot benyelt, vagy lepattant. Végig villogott a javítás szükséges gomb, de azért funkcionált minden része. Túl is éltem vele a csatát úgy, hogy végig valami vörös nindzsaként "örjöngtem" a capen. De ha kilõnek, ugye még mindig lett volna egy respawn.

A kontraszt szerintem jól látszik.

Sokmindenért lehet köpködni a WOTot csak egy dologért nem: hogy vannak benne nem skilles (ha kevésbé vagy toleráns akkor "hülye") játékosok.

Mert az nem a játék sajátja, azon a fejlesztõ nem tud semmi se csinálni.

Mert mintha a WTben nem lökött volna be valamelyik nap egy T34 az árokba a Zisemmel (mert tökvicces ugye), nem gurult volna be elém egy másik AA miközben éppen vadul lövök egy támadó stukára (elsõ lövéssel fel is gyújtottam a saját tankotz), vagy mintha nem láttam volna hogy 3!! saját PZ4 player bámulja amig egy egyszem T34 lehúzza a zászlót anélkül hogy rá mertek volna menni.
Vagy mintha a WTben nem lene olyan hogy az orosz oldalon a játékosok 2/3a éppen fenn repülget, miközben a maradék 1/3 próbál valamit tenni odalenn a CAP pontoknál...

Csak rajtad múlik, hogy megaláznak-e vele.
Nekem megvan az összes t4-es tank de talán ha összesen ha 6 csatát mentem velük igazából elvittem mindet 1 köre. De csak rossz tapasztalatom van a t4-el mindig kibombáztak. <#confused>Úgyhogy megvárom a t3-t4 légvédelmet és akkor megyek t4 csatákat.

Tigris van valakinek, megéri a tank? vagy ezt is megalázták mint a wotban?

Ja hát ezt megszokhattuk, hogy a tengelyhatalmi erõk a sátán erõi. Ahogy most a muszlimok.
De legalább csinálnak ilyen filmeket, amely szarok és propagandasztikusak. Számunkra csak a tankok jelenléte a filmben pozitívum, de itt is a szokásos Tigris - Sherman párbaj. Oroszoknál T-34 vs. Tigris.
A többi a hõs amerikaiak meg a többi maszlag csak fölösleg. Furcsa mód az elsõ világháborús filmekben is a Központi hatalmakat démonizálják.

még off: 300 új részét látta valaki? az mekkora csalódás, a hõs spártai, szabad görög kifejezések negyvenmilliószor hallhatók a filmben. mintha a fuckafganisztáni hõs elesett amerikaiakat láttam volna a filmben. bár a skinny Artemisszia jól mutatott a filmben.

Oh vajon hány tigris 2-t fog kinyírni a film során , stalingrad 2 :D
Amit mentem keveset a parduccal en is folyamarosan kiralytigris tarsak koze estem be. Sokszor egyeduli pantherkent. A tobbi kt vagy jagpanther. Jo volt eleve tudni, hogy kikapunk. Nalunk keves az elet naluk meg sik a t44 vagy az is-2. Bar volt olyan is, hogy lesebeztem egy ellent es a mogottem a ko moge bujt kt ugy felbatorodott a lehetosegen, azaz neki kellett a kill, hogy megindult es gyors lelokott a kilatorol, mert utban voltam neki. Aztan rajott, hogy bena es nem talalja el igy inkabb visszabujt a feszkebe. En meg a hegy labanal probaltam talpraalni. Azota nem mentem tankot. Tul sok az idiota. Jah SB volt. Kene mar rajta neheziteni, mert beszabadulnak igy az ilyenek. Mondom ezt ugy, hogy hulye vagyok a tankozashoz, de ezek a legalja sajnos.
Ja kb. 2 percig meglátja Brad a tigrist a következö percben már pukkan is. Na persze 1500 méterröl egy shermanba ülve lövik ki.

A bovingtoni tiger benne lesz álitólag, az tuti nem CGI :P.
Kötelezöen lesz
nek benne, hisz ezek a holtukba se nyugszanak.

zombi nácik lesznek benne? ha nem akkor nem is érdekel :D