37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • StrikeFor
    keress rá WITTMANN ! miért ne lehetne lőni menet közben????? célozni nehéz,de basszus szituációs lövészeten is lőnek futás közben :P
  • bgabor
    Hogy tudtál az orosz shopban vásárolni rubelért?
  • Droughert
    Arra figyelj, hogy ha orosz shopból vásárolsz akkor a GE-t lehet, hogy gift-ként kapod kód formájában, amit az acc. managementben tudsz elérni, és onnan kimásolva aktiválni a redeem code opcióval.
  • Garou
    A neten fent van a Tiger hivatalos manualja, kis kereséssel le lehet tölteni az eredetit. Oldalakon keresztül magyarázzák benne az olajozástól kezdve a célzásig mindent, de sehol nem írják, hogy ne lehetne lőni a tankkal menet közben. Ez valami urban legend lehet, amit talán a wot-os fórumon kezdtek el terjeszteni valami dokumentumfilmre hivatkozva. Még azt sem tartom kizártnak, hogy valamelyik sokeszű a Discovery-n ilyet mondott, de józan ésszel belátható, hogy egy olyan tankot, amelyik fizikailag harcképtelenné válik csak azért, mert mozgás közben elsül a löveg, nem engednek ki a csapatokhoz. A stabilizátor hiánya miatt nem lőttek vele mozgás közben.
  • bgabor
    Elvileg az elsőktől kezdve volt, bár nem volt éppen hibamentes akkor még. Nem egyszerű forrást találni ezekről.
  • GálTomi
    Melyik verzióba,mikor? Érdekelne.
  • bgabor
    A Shermanokba akkor építették be az első, csak a vertikális tengelyen működő lövegstabilizátorokat. Németeknek nem volt, oroszoknak pláne.
  • GálTomi
    Jól tudod. Akkoriban még nem volt löveg stabilizátior. Nem volt mi akár csak megközelítőleg is célon tartsa a lövegcsövet. Ezért nem lehetett akkoriban egy hk.-val sem menetből pontosan célt leküzdeni.
  • bgabor
    Miért, lehet még rubellel venni bármit is War Thunderben? Nekem folyamatosan Euróban adja ki az összeget, még ha az orosz oldalról megyek a shopba, akkor is. Hogyan lehet?
  • mijki
    A Tiger I-gyel ha jól tudom nem is lehetett menet közben lőni. Úgyhogy gondolom a cél ment 25km/h-val.
  • AnuluWork #17536
    Gondolom nem IS2re lőttek vele ... :D
  • Rue East
    Ilyeneket írnak a könyvben?

...Az Angolok Tunéziában elfogtak egy Tigrist amit kipróbáltak: 1000 méteren belül 4 célpontot 39 másodperc alatt küzdöttek le vele úgy,hogy akkor látták-használták elsőre, volt egy olyan tesz amikor szintén célpontra lőttek 1400 méterre ,de úgy,hogy 25kmh-val mozgott közben itt 3x találtak! ...
  • AnuluWork #17534
    Is244 vs KTh (én)

one shotolt frontból ...

Na ebből van tele a tököm!
  • StrikeFor
    basszus már el is felejtettem T4-5 ben 10000/meg még több is/ villanykörte egy modul :S fákker :D
  • Droughert
    Talán mert a Jumbonak szemből erős a páncélzata? Az hogy adja az xp-t/kreditet mikor eltalálod, nem jelenti azt, hogy át is ütöd.
  • Panlaj
    Néha sikerül VÉLETLENÜL kilőni előröl. Ma a Jumbot nem tudtam Párduccal 300 méterről (RB mód).
    Bugos
    Meg előrébb valók a fizetős emberek és az orosz honfitársak.
  • PLaci #17530
    Nem hiszem el, hogy a kib. tomi sütőt (M4 és alfajai) nem lehet szemből átlőni....
  • Panlaj
    SB mód, PhanterD-vel megyek. Berak játékba, csapattársaim is csak pár 100 méter előnnyel indultak. Az ellenfél Pershingel, meg Bulldoggal már az induló zóna szélén volt. Ha felmegyek a dombra, akkor kiszednek.

Óvatosan mentem sikerült célzott lövést leadnom, de ellőtték a löveget, visszahúzódom, de az amcsik jönnek. Sikerült megjavítanom, és meglőni az egyik tornyát. Visszahúzódok töltéshez (a dombon lefele), látom az ellenfél antennáját, hogy jön felém, és más is lövi. Újratöltöttem, eloszlik a por, de az ellenfél is nyom nélkül eltűnt. Nem írta a rendszer, hogy kilőtték volna, vagy kilépett volna. Köddé vált.
    Több vereség után sikerült, olyan meccset kifogni ahol KV1 és társaik volt az ellenfél. Szerencsére a másik oldalt se 100%-ak az emberkék, így nyertünk. 3db KV1 kaparta a tankomról a festéket 800-900 méterről. Csak adta a pontokat érte.

A lentebbi képen látható ellenfélnél meg eltűnt a lövésem. Ő természetesen ellőtte a csövem.
  • Garou
    "Akkor tőled is kérdezem, hol olvastál ilyeneket? "

Mondjuk itt

Most olvasom. A zsákmányolt Tigrist hazaszállítás előtt megnézhették az angolok Afrikában a bázison. Konkrétan bef*stak tőle. Sőt -és ez hivatalos tesztelés utáni vélemény- "majdnem olyan gyors volt, mint a mi Shermanunk".

A könyvet ajánlom mindenkinek, főleg visszaemlékezések vannak benne, és az emberi tényezőt tárgyalja, nem a száraz adatokat. Pl elmeséli az egyik túlélő (angol), milyen volt, mikor a sivatagban a vezető felöli oldalon a reggeli támadáskor bement az ellenséges lövedék. Szétkente a sofőr agyát a küzdőtérben, majd továbbment, megakadt a toronykoszorúban, felfelé indulva átfúrta a parancsnok mellkasát, megállt benne, és nem robbant fel. A többiek meg bent ültek órákig, mert annyira szórták őket géppuskával, hogy nem lehetett kimászni. És a könyv tele van ilyen sztorikkal: sivatagban a hőség kezelése, bentalvás a járműben, kényelem, harc közben hogy élik meg a dolgokat, stb.
  • Trabant93
    No tudna valaki dobni egy linket,ahol rubellel tudnék venni tank packot?
  • Ninju
    Én már nagyon régen ezt csinálom. :)
  • Garou
    "a Tigrissel a 88-as nagy visszarúgása miatt nem lehetett mozgás közben tüzelni, csak álló helyzetből. Máskülönben tönkrement volna a löveg csillapítása."

Simán lehetett vele mozgás közben is lőni, ezt a vicces infot honnan vetted? :) Egy ilyen tankot a tervezőasztalról nem engedtek volna le! Véletlenül rálép a sofőr a pedálra, vagy a tank még nem állt meg, de már lőni kell, és buknak egy harcjárművet? Wittmann anno a híres akciójánál a menetoszlop mellett lassan haladva pusztított. Nem volt stabilizátor ezért szoktak megállni tüzeléskor. A cső végén található csőszájfék leszerelése és utána történő tüzelés esetén ment tönkre a mechanika.
  • Lokker
    Ez nekem is feltűnt. Korábban egy lövés oda bárhonnan és robbant most legalább 2-3 lövés kell és robban. Igaz jó pár dolog elszáll benne de van hogy néha ugyan úgy visszalő.
  • Trabant93
    Ja jól van,nem tudtam,még jó hogy időben szóltál !
  • StrikeFor
    nehogy euróval ved!!!!!!!!!!

Rubellel vedd!! mennyivel olcsóbb? 30-40% al??

srácok linkeljétek neki pls
  • Trabant93
    Euróval próbálnám venni,de semmi.Lehet hogy mivel a számlámon a deviza HUF,emiatt nem fogadja el talán?
  • e57
    Rubellel veszed? Néha nekem is szokott ilyen lenni. Újra végiglépkedek a bolton, más bank oldalár dob, és működik.
  • Trabant93
    Valaki tudna segíteni abban hogy miért nem tudok venni semmit kártyával?
    A Grant packet szeretném megvenni,kitöltök minden adatot,rányomok a fizetésre,majd írja hogy a fizetése nem volt sikeres,kérjük próbálja meg újra.
  • Rue East
    Akkor tőled is kérdezem, hol olvastál ilyeneket?
  • e57
    Ma csak a "First Deed"-et lehet megcsinálni? Secondot nem pipálja ki, hiába leszek első?
  • Dewri
    Fejlesztik persze. Régen a T-34 toronygyűrű lövéstől robbant, ennyi. Most lőheted ahol akarod. Stug ugyanez, régen a kémlelőnél 1 lövéstől meghalt, most nem érdekli hol lövik. Sokat fejlesztik, egyre játszhatóbb, amint az itteni beírások is mutatják...
  • StrikeFor
    IS2-tem én is 5 embert szedtem ki 1 lövésre 1300-1400 méterekről :P elég FUN volt,de azok ellenségek voltak ugye :)
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.04. 16:43:38
  • Panlaj
    Engem kezdés után Is-2 mod 44-es csapattár lőtt ki. Követem a kijelölt társamat kezdés után ugyanazon a nyomon, mire hátulról srégen belém jön. Egyből keresztbe fordultam és nézek hátra mi történt erre kilő. Utánna meg Oroszul sok csillaggal nekiáll írogatni, meg szmájlikat rajzolni (XD). Jelentettem. Most már ott tartok, hogyha csak géppuskával is meglőnek, akkor inkább kilépek és lesz neki egy tk.
  • Malibutomi
    Én álltam fedezékben, erre izomból belémjött hátulról és kitolt onnan. Visszaevickéltem, és MG-vel ráprüttyentettem hogy legyen már észnél. Erre elkezdett löni a main gunnal, és rohangàlni körülöttem. Ezt addig csinálta amíg ki nem lötték a nagy rohangászásban, mivel nyilván nem véletlen voltam fedezékben :)
  • joe38
    Tévedés,mert amit leírt StrikeFor,az igaz én is olvastam róla,az igazság,hogy még a britek is elismerték,hogy a Tigris volt a legjobb tank...
  • Lokker
    engem azért lőttek ki mert megelőztem a playert és seggbedurrantot pár méterről su-122vel
  • tutyimutyi2
    nem értem hogy hogy lehet valaki annyira nyomorék hogy belelőjön a csapattársába csupán azért mert meg állt előtte
  • StrikeFor
    a célpontok mozogtak............
  • mijki
    Realistic battlen játszom ha ez számít. Előbb 6 lövést kapott egy T-34 az F2-mtől, ment toronyba és testbe is a lövedék, sebzett is rendesen, de élve maradt. Ő egyet lőtt az F2-mre és pukkant a picsába. De egy másik esetnél ugyanez...T-34-et géppuskánál belövöm, túléli, ő visszalő és megdöglök...de azért előtte az M3A1 simán bekapott 2db 75mm-st a testébe, kutya baja nem lett. Aztán hogy szinte minden bekapott találat robbantja az ammorack-et(F2-n) külön öröm...a sebzésmodell még mindig egy rakatfos, fejlesztik egyáltalán?
  • jocking
    Remek, tényekkel teli forrás, főleg annak tudatában, hogy a Tigrissel a 88-as nagy visszarúgása miatt nem lehetett mozgás közben tüzelni, csak álló helyzetből. Máskülönben tönkrement volna a löveg csillapítása.