37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
cpthungarian #17586 Szépen, szabályosan az exit menüponttal lépek ki mindig, szóval passzolom.
Régen még vettem a fáradtságot és jelentettem az ilyen hibákat...
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2015.01.05. 21:46:09 -
e57 #17585 Egyetértek. Pz38-on ha koppan egyet valami, akkor rögtön elájul a vezető, vagy a lövész. Olyan, mintha nem lenne skillje a legénységnek. Pedig a vitality 70-80-on áll. -
e57 #17584 Ezt akkor csinálja nekem, ha nem rendesen záródik be a program, hanem pl critikal errorral kifagy.
-
Elértem a Párduc Fhez. Csak egy kérdés: Mit keres ez T5ben? :D Már a 6.0 is sok volt a két T4es változattal, de ez? Ok, volt vele első meccsen 8 assisstom, meg majd jön hozzá jobb lőszer, de ez akkor is sok ide. 6.0val is T2k és IS2k ellen pakolt be, de 6.3al ez így nagyon durva! :D -
cpthungarian #17582 Mondjuk azt sem értem, hogy miért nem képes a játék megjegyezni, hogy milyen módban játszottam utoljára.
Minden bejelentkezéskor alapból az air arcade van kiválasztva... -
FoldiPaliBacsi #17581 Eddig azokat hergelte ezért nem tudom hova tenni ezt a nagy változást -
gstup #17580 A mai achi-val elmehet a gaijin a jó ***** ****ba!Sikerült a legszarabb tankokat kiválasztania... -
Helyes is hogy oda dob ;) Nehogy pár a kis Panzereket hergelje már a "troll" gunjával ;) -
StrikeFor #17578 folyamatosan nyeli el a nagy semmi a kill/assistot :S -
cpthungarian #17577 Egyébként egy kör alatt 4 killt is csak assistnak számolt a rendszer.
Jó lenne már, ha összekapnák magukat... -
cpthungarian #17576 Megkockáztatom, hogy a legszarabb tankok a játékban...
Inkább megyek a Hetzerrel. -
Droughert #17575 És szerinted miért írtam, hogy milyen jó ez a küldetés? Mert nem egy kategória a két tank, mégis azok ellen kellene elérnem 40 kill-t. -
A Pz38-at szét is fogják csapni a Shermannek,azon ne csodálkozz,közel nem egy kategória a két tank :) -
Droughert #17573 Jó ez a mai küldetés, külön élvezem, hogy M4-ek úgy lövik szarrá a Pz38-osomat, ahogy éppen kedvük tartja. -
Igaz. -
nike02156 #17571 Helosztok
Megszeretném kérdezni hogy valakinek nincsen-e egy fölös accountja? -
FoldiPaliBacsi #17570 Az hogy lehet hogy Su-122-vel Tiger I meg Panther V D. ellen rak be? -
StrikeFor #17569 hiszen az a SS sokat elmond az Oroszok "gyengeségéről" :P -
StrikeFor #17568 nem magamra hanem a SS-ra értettem csak humoros próbáltam lenni :P -
StrikeFor #17567 árkádba official aimbotozni nincs ingerenciám csak fél évente 1x :)
amúgy nem a spawnrendszer miatt lett felmosva a németekkel a padló hanem pusztán amiatt,hogy technikailag egy ócskavas az összes járművük T4-T5-ben az oroszokhoz képest.....ha meglőnek Simben az csak arra jó,hogy "megfestik" magukat ha még nem láttam és csattanak visszakézből....ilyen a világon nincs,hogy 48 ember nem bír kilőni 3 meccsen 10 embert! ez nem a tudást tükrözi,mert németekkel én is "szarabb" vagyok....és ha Orosz tankba ülök akkor meg hírtelen megtáltosodom egy Avatar átveszi a testem felett az irányítást :D -
gstup #17566 A Tiédet nem tudom.De hagyjuk is,mert nem Rólad írtam.Te mégis magadra vetted.... -
Menj árkádot, ott német T4ben is lőhetsz akár 10-et is... Az Rb mód a spawnpoint rendszer óta egy élvezhetetlen szar, amire még az RP és SL jutalom is rohadt kevés ha az átlagos csata időre nézzük.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.01.05. 15:45:31 -
StrikeFor #17564 nem látom a gyengeségemet...mutass rá pls -
Malibutomi #17563 Azon a szinten minden mindennek egy lövés kb. mindegy hogy orosz/német/vagy amcsi tankban ülsz. -
e57 #17562 Komolyan gondolják, hogy hétköznap, munka mellett is 40 killeket produkáljunk, és még mellette a deedes küldetést is csinálni kellene?
-
gstup #17561 Azért ez erős túlzás.Én is megyek mindkét oldallal és meg is vannak a gyengeségek itt is és ott is. :) -
StrikeFor #17560 a teszt pályán álló tankoknak több esélye van ebben a játékban mint A játékosnak német tankkal......... -
StrikeFor #17559 meguntam a szopást németekkel 3 kört mentem Orosz T4 /2x Is2,1x SU100 / MINDEN!!! egy lövés MINDEN!! csináltam 8 kill-t...nem sok,de bőven elég, az ellenfeleink a 3 16-os meccs alatt összesen nem bírtak kilőni 10 embert................takarodjon a Gaijin a picsbe! mondom ezt úgy,hogy most oroszokkal voltam és 100%-os,de ez így nem játék ez mészárszék és úgy,hogy a csóri levágandó állatok még megcsapni sem tudnak.........
ez volt a legszarabb körük csóriknak
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.05. 14:47:08 -
Malibutomi #17558 Ez esetben én is visszavonom, de azt hittem nekem szól a megmondó.. Félreértés tisztázva. -
StrikeFor #17557 amúgy ebből a történetből is le lehet szűrni,hogy a hatékonyság nem csak egy ember érdeme hanem egy profin irányított csapaté! Aki valaha dolgozott már :P és nem egy ősbunkó a főnöke az tisztában van vele,hogy igenis sokat számít az egyén teljesítőképességében az,hogy a vezér/főnök/tankparancsnok :P mennyire képes irányítani a többi beosztottját! ergo mikor Bobby Woll-t elvezényelték mellőle a másik lövésszel is eredményes tudott maradni -
StrikeFor #17556 nem neked ment az üzenet igazából sry lemaradt oda akartam írni....csak te voltál folytatólagosan a témában :P amolyan lábjegyzet akart lenni a te mondanivalód mellé! sry még 1x -
GálTomi #17555 Köszi -
Wittmann '42 szeptemberében fejezte be a "Panzer Instructor" kiegészítő képzését Bad Taez-ben. Szerintem az összes létező löveggel lőtt, amit tankokba szereltek. Plusz részt vett a Tiger II. fejlesztésében is, valószínű, hogy nem csak elméleti, hanem gyakorlati ismeretei is voltak a lövegről. Harc közben viszont szerintem sem lőtt soha, azt ugye Bobby Woll csinálta, aki a lövésze volt. (Később maga is Tigris parancsnok, illetve Normandiában a tankja sérülése miatt visszaült Wittmann mellé lövészkedni, szerencséjére megbetegedett, így mikor Wittmannt kilőtték a kanadaiak, épp nem volt a tankban). -
Malibutomi #17553 Az okos megmondó emberek legalább olvasni tudnak...amit neked még nem sikerült elsajátítanod úgy fest.
Segítek:
Ezt írtam: "szépen végiggördült mellettük az úton, és kilövöldözte őket."
Véletlenül sem azt jelenti hogy "jó helyen állt a tankkal,hogy ezt mind kitudta lőni..." és nem is azt hogy "faszán irányba kellett állnia,hogy ezt véghezvigye MÉG VÉLETLEN SEM MOZGOTT közben"
-
StrikeFor #17552 jó helyen állt a tankkal,hogy ezt mind kitudta lőni :D HIHHHHHETETLEn,hogy itt mindig akad 2-3 okos megmondó ember akinek aztán jöhetsz technikai vagy történelmi tényekkel ő otthon a panelból a joystickja mellől megmagyarázza bammeg,hogy az nem úgy volt ám.............:D
15 perc alatt 14 tankot 15 páncélozott járművet és 2 tüzérségi ágyút lőtt ki.......faszán irányba kellett állnia,hogy ezt véghezvigye MÉG VÉLETLEN SEM MOZGOTT közben :D :D
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.05. 11:24:53 -
StrikeFor #17551 na nem mondod :D eddig azt hittem egy ember vezet egy tankot :D
sosem gondoltam volna,hogy a hatékonyság attól függ,hogy ki irányítja az adott feladatot végzőket,milyen stratégia szerint és azok mennyire képesek a saját feladatukat maximális odafigyeléssel és szakértelemmel ellátni,hogy ez a 3-4-5 fős társaság szinte egyé váljon a gépezettel amit kezelnek és tökéletes összhangban a maximumot hozzák ki önmagukból és a gépből ! na ezt sosem gondoltam volna -
davidbog #17550 A Hunnicutt könyvekben minden amerikai harckocsit meg lehet nézni fel volt-e szerelve stabilizátorral. Az amerikai harckocsik az M3 Stuarttól az M3 Lee-n keresztül szinte az összes Sherman változatig fel voltak szerelve stabilizátorral. De csak egy síkban, a vertikálisban.
Mellesleg az oroszok is használtak a T-28B (vagy más néven T-28 Model 1938) harckocsiban már biztosan volt, hát ugye 1938-tól. Ha jól emlékszem az oroszok a '30-as évek első felében Grotte tankjánál elkezdtek foglalkozni a stabilizátorokkal. Ennek eredményeként kapott a T-28 is.
Mondjuk sokat nem ért az egysíkú stabilizátor, de a korai kétsíkú se. Az amerikaiak az M26 Pershingtől kezdve semmilyen stabilizátort nem építettek be a harckocsijaikba. Egészen az M60A1E3/M60A2/M60A3-ig. A németek még a Leopard 1-nél is úgy gondolták hogy nincs rá szükség, csak a Leopard 1A1 kapott a '70-es évek közepén. Az oroszok az '50-es évek közepétől kezdtek kísérletezni két síkú lövegstabilizátorokkal, jó sok fajta volt nekik. Valamivel pontosabbak lettek, de olyan hű de sokat nem tettek hozzá a tűzvezetéshez, amitől hasra kéne esni. Ezek a korai két síkú stabilizátorok viszonylag nehezek voltak, például a 100 mm D-54 2350 kg-os tömegéből úgy számoltak a tervezők, hogy a 100 mm D-54T-nél majd 2530 kg lesz tehát 180 kg a stabilizálátor. 2595 kg lett. Kb ilyen tömegűek voltak, ezt kellett belekalkulálni a löveg kiegyensúlyozásba, hátrasiklásába, emellé még hely is kellett nekik és viszonylag sok hőt is termeltek.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.01.05. 11:18:08 -
Malibutomi #17549 Ha arra gondolsz mikor Wittmann kiirtott egy konvojt normandiában, akkor amennyire én tudom ott szépen végiggördült mellettük az úton, és kilövöldözte őket. Ahhoz nem kell nagy stabilizátor hogy tízzel az úton guruljon.
Videó 1:21-től.
Szituációs lövészeten futás közben gondolom nem három méter hosszú csövű fegyverrel próbálnak célozni...a cső kilengésére gondolok. egy fokot megdől a tank, és a cső vége elmozdult mondjuk 40 centit, ami a 150 méterre lévő célnál meg már 5-10méter amivel mellé megy a lövés.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.01.05. 10:50:34 -
bgabor #17548 Lőni lőhetsz, csak éppen semmit sem fogsz eltalálni ha terepen megy a tank, mert nemigen tudod megjósolni hogy merre fog billenni a kövekező pillanatban.
Amúgy witmann tankparancsnok volt, életében nem lőtt a tank ágyújával. :D -
GálTomi #17547 Utánna nézek mert érdekel. Van Nehagy forrasanyagom az amerikai hk.gyártásról és kifejezetten a sherman tipuscsaladrol is. Utánna nézek.