War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A magyar népköztársaságban ezt nem tehetted meg az oroszokkal kapcolatban. Ahogy kínában sem kritizálhatod a rendszert, mert beverik a pofádat és eltûntetnek.
"Tehetetlen vagy ellenük,bár a kelet gazdaságilag elõbb utóbb maga alá gyûri. Remélem ezt még megérem. 😊"
Azért annyira ne szurkoljál a keletnek. Kérdezd meg felmenõidet milyen volt a kelet irányítása alatt élni a szocializmus közepén.
Szerinted ha Kína (vagy a szovjetúniót éppen szép lassan visszacsinálni próbálkozó oroszország) vezetõ szerephez jut az magyarországnak milyen lesz? Milyen lesz egy jó kis kínai kommunista vagy egy orosz katonai megszállás (megint) alatt élni?
Az USÁt mint nagyhatalmat kritizálók rendre elefejetkeznek róla hogy más, más beállítottságú nagyhatalamak uralma alatt nagyságrendekkel szarabb élni. Az igazság az, hogy az USA még a legrosszabb napján is sokkal jobb mint Oroszország vagy Kína. Fõleg egy olyan magát katonailag megvédeni képtelen, jelentéktelen súlyú kis országnak, mint Magyarország.
Engem mondjuk a zsidók abszolút nem érdekelnek, de azért elég szembeötlõ ezen kamu megállapodás írójának álláspontja velük szemben.
Õõõ.... azért elég meredek kijelenteni, hogy Szaddamot a kritizálás miatt tették félre, Oszamát szintén egy epés megjegyzés miatt vadászták le és a tálibokra is csak egy gúnyos fórumhozzászólás miatt vadásznak.
Ajánlom még a konteó blogot, ott is sok érdekes összeesküvés elméletnek utána lehet nézni.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ezt az urbanlegends.hu-t meg olvasgani fogom, a többi kamu is érdekel.
Ettõl még tény hogy a bombától és a radioaktív sugárzástól legalább 300.000 civil meghalt, szóval egyértelmûen borzasztó cselekedet volt ami örökké kísérteni fogja majd az amerikaiak lelkiismeretét, de logikus okok álltak mögötte.
Hitler (még ha a világ egyik legnagyobb gazembere is volt) világosan megfogalmazta a céljait már a Mein Kampf-ban és csak az nem látta hogy mit akar,aki nem akarta látni.(voltak páran) Aztán német precizítással nekiállt végrehajtani amit eltervezett.Õ ellene lehetett harcolni,össze lehetett fogni,meg lehetett állítani,még ha sokáig tartott is mert világos volt hogy mi ellen kell harcolni.
Próbálj meg amerika ellen harcolni,vagy csak próbáld meg kritizálni amit csinál.Egybõl te leszel a terrorista és a következõ célpont.Mindezt a "demokrácia" védelmében.Na ez az ami undorító.
Tehetetlen vagy ellenük,bár a kelet gazdaságilag elõbb utóbb maga alá gyûri. Remélem ezt még megérem. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nos amerika a világ legnagyobb terroristája.Tok mind1 olaj, demokracia vagy kitudja mi mogé bujtatjuk amit csinál.
A háboruban is terrorizmus (háborus bun)polgárokat olni és gyerekeket.Csak van akinek szabad és van akinek nem.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Kíváncsi vagyok erre mit válaszolsz:
Ha neked kellene döntened,hogy miután románia megtámadott minket és mondjuk több évnyi háború után feláldozol e még mondjuk 100.000 magyar katonát a biztos gyõzelemért vagy ledobsz egy atomot egy román kisvárosra,hogy döntenél?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Mindkettõre van bõven példa a világtörténelemben.
A szomorú csak az hogy ez az amerikai bagázs papol ma demokráciáról,ezek a zsidók vezette gazemberek osztják az észt az egész világon,terjesztik tûzzel vassal az úgynevezett demokráciájukat,ezeknél lehet perelni a mai napig 70 évvel ezelõtt elkövetett dolgokért(MÁV),ezeknél,akik a világ legnagyobb népirtását követték el büntetlenül.Ha a gazdasági vagy politikai érdekeik úgy kívánják,a mai napig bombáznak porrá vagy szállnak meg országokat.
Az amerikai egyesült gazemberek állama a világ leundorítóbb dolgainak az egyike.(és akkor még a gazdasági manipulációikról szó sem esett)Kár mentegetni õket mert olyan bûneik vannak amik menthetetlenek.
A történelmet a gyõztesek írják......ennyi.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
MIÉRT ENNYIRE BUNKÓ BUTA PARASZTOK az emberek?
Miért kellett kettõ ? Ha valakit megütsz egyszer és nem fekszik meg / adja meg magát akkor mit csinálsz ? Megütöd még egyszer.
Ne feledd a japók fanatikusok voltak , a katonai vezetés egy része még a második atom után is folytatta volna a harcot.
Ez egy örök dilemma amiben nem lehet igazságot tenni , fõleg nem utólag.
ugyanezt veszem észre a tankokkal is....és ezért lehet a repülõket is easy mód lelövöld9zni egy tank ágyújával ami egy vicc! a messzer 410-es amit ledurrantottam jöhetett vagy 300km/h val ,de simán beforgattam az ágyumat és ledurrantottam....holott ha mondjuk állok a buszmegállóban és 200-al elszáguld egy motoros még a fejemet is alig tudom utánna fordítani már ott sincs! itt meg a 200-300 al bombázgató repcsiket percekig tudom lövöldözni.....valami szerintem nincs rendben a sebesség megvalósításával úgy összeségében! anyone idea?
- én úgy tudom, '56-ban Mo.-n egy külföldi beavatkozás esetén a szuezi válság egy atombombával lett volna megoldva az oroszok részérõl ... a szövetségesek megkapták a csatornát, az oroszok meg Mo.-t -- ezt (is) hívják politikának
- másrészt az én szememben azok akik atombombát dobatnak településekre (Hiroshima, Nagaszaki) azoknak nem Nürnbergben hanem valami sokkal rosszabb helyen kellett volna lenniük a 2. vh. befejeztével ... és az USA elnöki székét (meg a tanácsadói testületét) nem tartom annak
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Nekem a kijelentéseid alapján nagyon úgy tûnik hogy te szorulsz komoly olvasgatásra a világ történéseit illetõen. Külön tetszett a "miért nem jöttek segíteni az amerikaiak '56-ban" címû.
A rózsadombi paktum változatai általában 20 pontból állnak és többnyire csak szövegezésükben térnek el egymástól.
A szovjet csapatok békés és barátságos kivonulása Magyarországról
A Szovjetunió kárpótlása a hátrahagyott épületekért és javakért (az általuk okozott hatalmas környezeti károkról akkor még nem sok fogalmunk volt)
Barátságos politikai és gazdasági viszony kiépítése a Szovjetunió és Magyarország között
Mindennemû szovjetellenes tevékenység megakadályozása
A határok kölcsönös megnyitása a Szovjetunió és Magyarország között
A volt kommunista párttagok minden büntetés alól való mentesítése
A volt kommunista titkosszolgálat, határõrség, rendõrség megvédése az esetleges megtorlástól
A volt kommunisták más pártokban való indítása a választásokon
Az államvagyon átmentése a volt kommunisták kezébe
Az igazságszolgáltatás megtartása a volt kommunisták kezében
Minden zsidóellenes megnyilatkozás, megmozdulás és szervezkedés megtorlása
A szélsõjobboldali pártok szervezkedésének megakadályozása
Állandó hangoztatása annak, hogy a magyar határok véglegesek és azokon nem lehet változtatni
Az új magyar kormány nem tarthat kapcsolatot jobboldali emigrációs személyekkel, szervezetekkel és csoportokkal
A románok, jugoszlávok és szlovákok felé csak barátságos nyilatkozatok láthatnak napvilágot
Az 1956-os eseményeket, mint a kommunizmus megjavítását célzó mozgalmat kell beállítani és csak azokat szabad szóhoz juttatni, akik ezt így értelmezik
A magyar hadsereget harmadára kell csökkenteni
A Szovjetunió az átmentett kommunistákon keresztül megtartja politikai befolyását Magyarországon, az Egyesült Államok viszont megerõsítheti a gazdaságit
Magyarország teljes garanciát ad a magyarországi nemzetiségek nyelvi, népi, kulturális, politikai és gazdasági jogainak gyakorlására
Magyarország teljesen kártalanítja a magyarországi zsidóságot a második világháború alatt elszenvedett veszteségeiért
Keresztülvágni a kommunista blokk nyugatabbra lévõ országain, az NDKn, Csehszlovákián, kirobbantva ezzel a harmadik világháborút... mindezt magyarország kedvéért?
Néha használhatnád a fejedet is.
'56, a prágai tavasz meg afganisztán megmutatta hogy az oroszok semmilyen elrabolt területet nem adnak vissza önként.
Ha az USA nem viszi a fegyverkezési versennyel csõdbe a Szovjetúniót akkor még ma is orosz tankok lennének az országunkban. Meg a bábkormányuk, meg a ránkerõszakolt elbaszott szocializmusuk.
Ezért köszönettel tartozunk az USA-nak, még ha a primitív rétegeknek ez nem is tetszik.