War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért nézetek már magatokba, ne az interneten éljétek már ki a hétköznapban ért szenvedéseiteket, én normálisan feltettem a kérdésemet akkor elvárom hogy ti is normálisan válaszoljatok, ha meg nem megy ne írjál! 😊
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Amúgy aim és a wallhack jelentésével tisztába vagy, mert aim ami egybõl oda húzza a célkeresztet ha ellenséget látsz, wallhack meg a text mögött is látod, mert ebbõl egyik se igaz a WT-re, viszont wallhack a wot igaz, mikor 100m belül a domb mögött is megjeleníti az ellenséget mintha a parancsnoknak röntgen szeme lenne! 😊
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
legális WALLHACK+AIMBOT-ot ad hozzá a Gaijin....csak elmegy az életkedved! Amíg repcsissel lehet funolni árkádba az itt az elõbb említett 2 dolog miatt totálisan felejtõs
ugyanebben a Tierben mire a Tigris II-t irányba állítom és leérek a kezdõ dombjáról az majdnem egy teljes perc! 'NYÁD 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
http://heavy-panzer-forces.webnode.hu cimen kitöltött ürlap segitségével teheti meg.
http://gfycat.com/IncomparableInsignificantAcaciarat
Per Aspera Ad Inferi.

Az armored warfare viszont modern hadviselés végett abszolút súlytalan számomra.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

29 német vs 139 orosz 😄
Még mielõtt rám aggatnád a hobbináci jelzõt : nem vagyok az.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mégse. Mert ha kinézek az ablakon nem látok német katonákat masírozni. Szóval úgy látszik mégis a németeket csavarta bele valaki a betonba. Tudom h fájdalmas ez a hobbináciknak, de az untermensch bolsi technika nyert.
(bár tudom h ezt kár leírni, mert a büdös életben nem fogsz annak utánanézni h mit is tudtak a másik oldal tankjai).
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Bár ugye ott meg az a "baj" hogy az ott szereplõ modern tankok real life nem játszottak egymással (többnyire), így hogy ténylegesen melyik tank jobb... nos az nem eldönthetõ történelmi adatok alapján.
össze is T44-tem a T5Pantheren bukott lionjaimat......
az hogy az oroszok csak így tudnak nyúlni a témához az már inkább õekt minõsíti.
De pl ha lenne egy ehhez hasonló német fejlesztés én 95% kizárom annak a lehetõségét, hogy a legkissebb mértékben is elfogult lenne, sõt állítom, hogy majdhogynem ilyen szinten lennének ott is a német tankok reprezentálva.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Nem tetszik az sem hogy t4 felett a németekkel játszhatatlan a játék de az ellenkezõje sem jó senkinek.Hiába a történelem hûség,balansz nélkül egy ilyen játék nem játszható.Hogy egy játékfejlesztõ ezt nem tudja.......
Néha teljesen érthetetlen hogy ennyire átgolatlanul cselekszenek.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..